31a juli 2011

Åh, haft en underbar dag på stranden med mina härliga vänner idag. Skönt med en sån soft dag dagen efter. Blev inte så jätte sent igår vilket känns jätte bra. Nu ska jag kila iväg för att fixa lite middag till min söta lilla nörd =)

Ciao!

Spök Emelie igår

30e juli 2011

Jaha, då går vi in i augusti snart då. Herregud, vart tog sommaren vägen?? Ok, den är ju inte slut riktigt än, men jag har inte riktigt hunnit känna av den känns det som. Har inte gjort något speciellt som blir minnesvärt för denna sommmar, än iaf.

Idag har jag hängt vid Lötsjön och fikat på Gröna Stugan. Sen varit i lekparken där Noah har fått leka loss. Nu är jag hemma och ska börja göra mig klar för kvällen. Jag och The Slem ska väl ta och göra stan. Får inte bli allt för full bara så jag inte är bakfull imorgon, för då ska vi ligga på beachen hela dagen =)

Kram kram på er!


Såg den här lilla söta ankungen idag. Sååå liten och söt =) Syns kanske inte så bra på bilden.

29e juli 2011

Grattis Majsan och Marielle som fyller år idag!! Hip hip hurraaaaa......

Idag har jag softat med Nina Pina hela dagen. Lunchat, fikat, vandrat och druckit en skvätt kall öl. Sedan hade vi tänkt att sätta oss på en uteservering, men vi är helt slutkörda båda två. Var kommer denna trötthet ifrån?? Ja kanske är det värmen som spökar. Så ikväll blir det godis och film, men imorgon hoppas jag på utgång iaf =)

När vi var på väg till Mosebacke häromdagen sprang vi på dessa två herrar,

superstjärnan Stellan Skarsgård och standup komikern Mårten Andersson. Inte i samma sällskap då.

Svalkar med en kall på balkongen med Nina!

2011-07-29_16_10 (MMS)

Svalkar med en kall på balkongen med Nina!


28e juli 2011

Hejsan hejsan!

Precis kommit hem från en dag på stranden och thaimat på Sannas bakgård, myspys! Nu är jag heeelt slut. Efter lite alkohol på Mosebacke igår gick hjärnan på högvarv inatt (som nästan alltid när jag har druckit) och jag sov uruselt. Däremot så hade jag en skön morgon då jag fick pannkakor till frukost, mumma =)

Nu ska jag ligga och vila lite i soffan, annars avlider jag förmodligen. Ciao!


Strosat runt i stan hela dan. Nu Mosebacke...

2011-07-27_14_12 (MMS)

Strosat runt i stan hela dan. Nu Mosebacke för lite rose =)


Hej hej!! Nu har det gått några dagar igen...

2011-07-22_22_33 (MMS)

Hej hej!! Nu har det gått några dagar igen sen jag bloggade senast, sorry. Har tagit det lugnt, varit på bio och sett Bridesmaids vilket var jätte bra =) Knappt varit hemma så det har inte blivit så mycket skrivande för min del. Nu ska jag möta upp syrran och Noah. Hörs o ses!


22a juli 2011

Hej bloggen!! Long time no see, he he.... Bloggen suger just nu, jag vet. Semestern är igång och jag har knappt varit hemma. Vet knappt vad det är för dag, he he =)

I onsdags var vi ute på stan en sväng efter beachen. Inte så mycket folk just där vi var, så det blev en ganska lugn och tidig kväll för min del. Dagen efter, alltså igår, fick jag pannkakor till frukost och sedan även lunchen serverad =) Man har det bra ibland. Sen blev det soffhäng hela dagen till det dåliga vädret, och på kvällen drog vi till Pontus by the sea för att träffa gänget. Trodde det skulle bli några öl bara, men det lyckades bli ganska många öl, en shot och en drink. Ja ja, har man semester så har man =)

Idag har vi legat på stranden hela dagen igen. Åkt vattenrutchkana har vi gjort också. Alltså alla vi vuxna, ha ha... Skoj som satan var det. Sen var det snack om att jag skulle bli slängd i vattnet då jag är en badkruka, och då med våld. Så då var det lika bra att hoppa i självmant så slapp man bråk =)

Hemma nu och gör mig iordning inför kvällen. The Slem och syrran kommer hit snart för drinkar, sen drar vi på stan igen. Whooop whooop!! Ha det så gött allihopa, pussss!

Tjejerna igår

Första rundan avklarad

Haft en skön dag på stranden. Nu blir det ...

2011-07-19_14_25 (MMS)

Haft en skön dag på stranden. Nu blir det lite mys =)


17e juli 2011

Hej på er! Det är söndag och jag har bara degat på soffan. Vaknade av ett sms strax innan ett. Hur kan jag ha sovit så länge?? Blev ju inte ens utgång igår. Konstigt.
Vi hade iaf jätte mysigt. Vi grillade, drack öl, rosé och grymma mojitos, snackade skit och lyssnade på musik. Det enda som var förjävligt var dom satans myggjävlar!! Jag får ju alltid världens bölder av myggbett och blåmärken, och det gör så jäkla ont. Så nu har jag en jätte böld ovanför högra knät och blåmärken på vänstra vaden. Underbart!

Nu ska jag ta och klä på mig. Ska träffa syrran och Noah och komma ut lite i det friska. Hörs o ses!

Födelsedagsbarnet och Sanna

God mat

Mojito time =)


16e juli 2011

Helluuu!!! Vilken soft skön morgon jag har haft. Klev upp efter tolv nån gång och sedan bara degat i soffan och tittat på gamla avsnitt av Top Model. Nu har jag duschat och sminkat mig klart, sen ska jag iväg för att fira fina Nina som fyllde år i veckan. Det blir grillning och dricka =)

Igår hamnade vi på The Wall igen. Det var helt tomt när vi kom dit efter elva nån gång. Där satt vi helt själva och drack våra drinkar, he he... Men sen när klockan blev tolv fylldes stället och housemusiken pumpade högt =) Faan vilken bra musik dom spelar, det är helt insane.

Nu ska jag slänga i mig lite mat och kaffe innan jag kilar iväg. Puss o kram!


The Slem och min fina syster =)

Fågelbo??


Tupering på g =)

15e juli 2011

Fredag och sista arbetsdagen inför semestern. Och vilken jävla bajsdag det blev. Sovit dåligt så jag har varit så trött och haft ont i huvudet. Sen hade vi värsta tjuvarna på jobbet som snodde varor för sjukt mycket pengar. Var själv i butiken med massor med kunder, började misstänka att nåt var på gång, hittade inte telefonen och hann inte ringa vakterna i tid. Grrrr så arg jag har varit hela dan och är det fortfarande. Eller ja, nu börjar det släppa lite. Måste ju bli glad och pigg nu, ska ju ut med Emelie som har varit i Norrland i typ tre veckor. Bangar jag så slår hon nog ihjäl mig, he he... Så nu ska jag slå på en bra låt som piggar upp mig och får mig på bra tankar igen =)

Lyssna på den här texten Sara ;-) ha ha haaaa.....

14e juli 2011

Torsdagen snart avklarad, sen är det bara en dag kvar till semester =) Wiiiii... Ska försöka ta det soft på sista dagen, men oftast brukar det bli lite stressigt.

Nu hade jag hoppats på en tvättid, men icke sa nicke. Så klart är det fullbokat idag. Inte förns på söndag eller måndag får jag tvätta. Vad ska jag ha på mig tills dess?? Panik.... Borde städa också, men det känns inte så lockande alls. Ska nog ta och klippa och fila naglarna istället, lite roligare än städning iaf =)

Höres..


13e juli 2011

Hej i stugorna!

Precis tryckt i mig en bakelse. Varit så sjukt sugen på hemmagjord jordgubbstårta i nästan en vecka nu, så jag var tvungen att få i mig nåt sött. Inte för att jag är sötfri dom övriga dagarna, he he...

Annars är jag helt slut efter två 10-19 pass på jobbet med bara damning om mallning, huh... Men nu är det bara två arbetsdagar kvar, sen semester. Wohoooo!!!! Det kommer också innebära storstädning och tvätta en jäkla massa. Har ju knappt bott hemma den senaste tiden så jag har inte orkat bry mig riktigt. Kanske ska ta och flytta in på Tegnérgatan ;-)

Nu ska jag ta och relalalaxa lite och vila benen. Kramen på er!!


Så jäkla skön låt.

Hej bloggen!! Long time no see =) Verkar s...

2011-07-08_19_47 (MMS)

Hej bloggen!! Long time no see =) Verkar som jag har tagit en liten paus här, he he... Hur har ni haft det? Jag har jobbat och myst hela helgen , ganska så skönt. På fredag jobbar jag sista dagen, sen har jag semester i tre veckor. Wiiiiii..... Så nu till helgen blir det partaj partaj ;-) Nu måste jag återgå till jobbet. Puss o kram


8e juli 2011

Sommar!!!! Fasen vad skönt det är med sommar!! Har latat mig i två dagar nu. Behövdes =) Onsdagens aw spårade så klart ut. Var på Strandbryggan, sen Utecompaniet och sen nya stället The Wall. Vilket grymt ställe The Wall, och världens grymmaste house musik. Sommarens ställe nr.1. Var hemma efter tre, sov till strax efter nio, drog och lunchade med tjejerna och sen till stranden. Perfekt dag. Idag tog jag en semesterdag och drog till stranden. So worth it! Nu är det dags för en after beach med tjejerna på Mosebacke.

Kram på er!!



Nina är ingen badkruka inte till skillnad från mig.

Har det bra just nu!

2011-07-08_14_23 (MMS)

Har det bra just nu!


6e juli 2011

Hemma en sväng för att duscha och byta om. Ska till Strandbryggan för att möta upp min granne Jessika och hennes kompis Johanna. Blir nog ingen lång historia, utan bara sitta, ta ett glas och babbla. Nice bajs...

Kram!


Hejdååå...

5e juli 2011

Hola!

Här sitter jag på soffan och stinker. Precis smörjt in mig med brun utan sol. Dags att se levande ut igen, he he... Och imorgon blir det kanske utgång med grannen min, så då vill man ju gärna vara lite fräsch =)

Magen känns bättre idag. Eller ja, nu lider jag av mensvärk istället. Men det är så det är, inget att göra åt den saken. Har inget spännande att berätta heller, så jag avslutar och fortsätter se på filmen. Adiooos!!

Jag skakade rumpan ordentligt i lördags =)



He hee...

4e juli 2011

Systers födelsedag idag, så GRATTIS syster ännu en gång!!

Idag har jag jobbat och sen varit på besök hos syster och lekt med Noah lite. Sen bara hem och ligga i soffan. Magen har känts lite konstig, men inte värre än lite bubbel =) Så nu ska fortsätta dega här och se på Johan Falk. Natti!


Köpte dom här på MQ häromdagen. I like...

3e juli 2011

Inte bakfull, trots att allt snurrade när jag ramlade hem apfull igår strax efter ett tiden. Sara var duktig på att fylla glasen heeeeeeeeela tiden, he he....
Grillfesten var riktigt lyckad. Alla mina kollegor var där och vi hade skitkul. Åt jätte god mat, drack en massa bål, öl och rosé, dansade typ magdans och skrattade en massa. Sååå kul!!

Idag har jag varit och tagit en fika med mina fina finska polare. Satt på en uteservering trots det lite kyliga vädret. Tur för filtar vet jag =) Nu ska jag bara chilla resten av dagen och kvällen. Ha det gött...

Värden









Så ja...

2011-07-02_18_37 (MMS)

Så ja...


2a juli 2011

God morgon! Klev upp för ca en halvtimme sen, skönt. Precis ätit frukost och ska nog bege mit mot Solna C en sväng. Sen vid halv fem tiden ska jag iväg till min kära kollega Sara för grillfest. Temat är ju sommar/blommor och jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig. Jätte smart att lämna det till sista sekund. Ja ja, vi får se. Nu ska jag göra mig klar för Solna. Kraaaaaaaaaaam!

En annan gång hos Sara..





1a juli 2011

Freeeeeeeedag!!!!! Woho, och jag är ledig hela helgen. Hoppas bara att det inte blir bajsväder. Imorgon är jag bjuden på grillparty så det vore trevligt med fint väder. Det är trots allt sommar/blommor tema, så lite sol skulle inte skada =)

Nu väntar en myspys kväll här hemma med herrn. Orkar nog inte så mycket mer. Hoppas ni får en härlig fredagkväll. Puss o kram!!


Favorit filmen på tv ikväll =) Lööve juuuu...

2011-07-01_13_02 (MMS)

Favorit filmen på tv ikväll =) Lööve juuuu Patrick....


RSS 2.0