Gäsp..

Trött som fan, IGEN! Täppt i näsan och nyser. Har inte känt något under dagen, men nu känner jag mig lite sänkt. Får se hur det blir imorgon på min lediga dag då städ och tvätt står på schemat. Och äntligen träffa Sari!! Ha haaa.... Kärleken har snott henne från mig =) Nä ,kul för henne. Hon förtjänar all kärlek hon kan få. Puuuusssss.......

Nu ska jag förbereda tvätten inför morgonen och sen sova. Natti natti!!

Va faaan....

....ingen Grey´s idag =( Eller jo, på Kanal5 play... om man nu kommer in där. Kunde man inte lägga den där jävla CSI på en annan tid?! Vilka jävla problem man har va =) ha haahaa....

Precis slängt i mig donken och ska nu ta mig en kopp koffeinfritt kaffe. Undrar om jag ska ta och damma lite också så blir det bara dammsugning och moppish imorgon, och tvättstuga. Suck för dessa tråkiga städdagar!

Fick ett leende på läpparna nu när jag var på väg hem från jobbet och skulle kliva av tåget. Då står det en kille (söt var han också) utanför och ska kliva på tåget, våra blickar möts och han ler och säger hej =) Va?? Hi hiii..... Blev så överraskad, vänder mig om och hejar tillbaka, och lämnar tåget leendes =) Det var trevligt!

Nu ska jag fixa mitt kaffe. Puss på er!!!


Jag och Sanna i Barca.

Middag :-)...

0-1d2535357c1a5c12a9d1d425cc498b12.png

Kolla varifrån!

Middag :-)


Natti natti!

Så fruktansvärt trött så jag tror jag avlider snart, ont i mina boobisar och ont i magen. Hemska kvinnoveckan på g. Hatar det!!

Nu ska jag ta och hoppa i säng så man kanske känner sig lite piggare imorgon. Sov gott och dröm sött!

Kanal 5 får fula fingret!!

Vad är det här för jävla skit!!! Ingen Desperate Housewifes!! Visas på Kanal5 Play säger dom, men det går inte ens att komma in där. Nu är jag smått irriterad! Grrr......

Jag har iaf packat upp mina väskor och plockat lite här hemma. På torsdag är jag ledig och då blir det städning. Bra att förbereda lite redan nu =)

Eftersom jag inte slösade alla mina pengar i Barca så passade jag på att slösa lite här hemma, eller rättare sagt på Gina Tricot. Hittade en skön mysig kofta som kommer att användas flitigt. Köpte den i två färger, svart och ljus grå.



Nu ska jag fortsätta försöka komma in på Kanal5.se och se på fruarna. Kramen!

Hola bloggen!

Hemma från jobbet och känner mig rastlös. Skulle träffat Sari för en fika men hon bangade. BANGARE!!! Så nu funderar jag på vad jag ska hitta på. En promenad kanske? Städa lite och packa upp?? Hmm.... Sjukt trött är jag fortfarande också. Must be jetlag =) ha haaa.....

Köpte en jacka/kavaj från Barca. Skitsnygg med härliga detaljer på axlarna. Me likey likey....


Zzzzz....

Guuuuuud vad jag är trött. Vi la oss ganska sent igår och så har man suttit på planet i över 3 timmar. Slut slut slut! Och jag måste packa upp väskorna också. Shit vad jobbigt.

Nu blir det iaf Hollywoodfruar och sen sova. Väskorna får nog vänta tills imorgon. Sov gott!

Arlanda aldelles för tidigt på morgonen



En liten eftermiddags fylla =)





Lite bus....





Lite dans på torget..





Några spooky bilder på mig. Vart tog resten av mig vägen??


Back in Sweden!

Då så, då var man hemma i Sumpan igen. Gud så tråkigt det känns.... Kunde ha stannat i Barca ett tag till. Hade så jäkla kul och blev så kär i staden. Sanna var en utomordentlig guide =) Skönt att ha nån som kan staden och hittar till dom här små speciella ställerna som man annars inte hittar till.

Vet inte hur många nya skrattrynkor jag har fått den här helgen. Kan inte komma ihåg när jag har skrattat så här mycket. Och gått mycket... Lite träningsvärk i vaderna har jag haft också =)

Nu är jag ganska så trött och ska äta lite middag. Bilder kommer senare, batteriet är helt tomt och måste laddas. Men tills dess kan vi skratta åt den här bilden som jag redan publicerat en gång. Tänkte inte på bilden så mycket då, utan bara slängde dit den. Men sen så upptäckte vi Sannas lugg som blåst bakåt och har skrattat sååååååå sjukt mycket åt den här bilden. Sorry Sanna!! =) he heheeee......


Heeeej!!

Haft en helt fantastisk dag med Sanna pa playan idag. Suttit pa en grym uteservering och slappat, promenerat i sanden och bara njutit av solen. I början var det lite kyligt, men sen blev det sjukt varmt. Underbart!!
Nina var sa bakis att hon stannade hemma och har precis klivit upp =) ha haahaaa..... jävla amatör!
Det är sista kvällen här och vi ska nu göra oss klara för La Sagrada Famìlia och sen middag ute pa stan. Känns lite trist att aka hem imorgon, men vi kommer tillbaka snart igen =)
Det blir tyvärr inga bilder just nu för att internet kopplingen här suger.  Puss o kram!



Life is...

083c9b68c238aa4210387ba9dabf8d41.png

Kolla varifrån!

Life is good! :-)


God dagens!

Nina pina ligger helt utslagen här brevid. All vino och öl har gjort sitt. Men men, det är bara att släpa upp dig bruden. Vi har en hel (eller halv) dag framför oss.
För min del blev det inte lika sent igar. Jag kom hem vid fyra och da drog tjejerna vidare och var hemma sju. Var sa trött sa jag trodde jag skulle falla i koma.
Nu blir det lite frukost och sen ut pa beachen och promenera =) Puss pusselito!

God dagens!

Nina pina ligger helt utslagen här brevid. All vino och öl har gjort sitt. Men men, det är bara att släpa upp dig bruden. Vi har en hel (eller halv) dag framför oss.
För min del blev det inte lika sent igar. Jag kom hem vid fyra och da drog tjejerna vidare och var hemma sju. Var sa trött sa jag trodde jag skulle falla i koma.
Nu blir det lite frukost och sen ut pa beachen och promenera =) Puss pusselito!

Shululuuuuu!!

Nu har vi slappat och precis ätit middag hemma. Nu blir det nagra bira och sen ut och kolla kroglivet. Blir nog ingen galen partykväll, men lagom dos.
Här kommer nagra bilder fran dagen. Kramis!!





Lördag i Barcelona

Jisses vad vi har gatt idag igen. Helt slut. Nu är vi hemma hos Sanna och tar en liten siesta innan vi ska ut pa stan igen för att utforska kroglivet.
Har varit ganska dalig pa att fota idag, men lägger eventuellt ut nagra bilder senare. Hörs sen, pusselito!

God morgon!

Vaknat till liv och ätit en super frukost. Vi ska nu ut pa gamla stan och utfroska. Igar kväll stannade vi hemma da vi var helt slut efter 3 timmars sömn natten innan avresa. Vi var sa trötta sa vi bara skrattade och skrattade tills vi dog =) ha haahahaaa...... Roligt hade vi iaf.

Solen skiner idag ocksa, men det blaser lite mer. Far nog ta lite mer kläder pa mig idag. Ha en skön dag!!

Halloooo!!

Efter att strosat runt hela dagen är vi nu helt slut. Promenerat i en super mysig park i stralande sol. Blivit lite berusade mitt pa dagen pa en uteservering och sen gatt ännu mer. Nu ska vi bara ligga hemma och dö och samla krafter tills imorgon.
Game over...

Njuter för...

198e49a5d76d755e4dd2e475e2efb224.png

Kolla varifrån!

Njuter för fullt här i barca. Vädret är helt fantastiskt. Solen skiner för fullt och ölen smakar underbart :-) Kram kram!


Hola!

Nu är vi hemma hos Sanna i Barcelona. Resan hit gick bra, trötta som satan, men vi är glada och pigga nu =) Ätit lite och chillat, och nu ska vi bege oss ut pa stan och strosa lite. Härligt härligt!!!!!
Bilder kommer sen nan gang. Kram kram!!

I can´t get no sleep...

Ja, här sitter jag i mörkret och kan inte sova. Lägger mig aldrig innan tolv och var kanske dumt att jag ens försökte med det nu. Snurrat och snurrat och sen snurrat lite till i sängen och till slut så blev jag hungrig. Så nu har jag ätit lite och babblat i telefon och känner mig ganska pigg. He he, ja.... ska upp om ca 3,5 timme. Kommer vara helt jävla hjärndöd imorgon =)

Nä, ska göra ett nytt försök nu. Godnatt, igen!

Natti natti!

Sådär ja, nu är jag klar med allt och ska ta och hoppa i säng. Tror dock inte jag kommer att kunna sova, men men... Ha det så jätte bra mina fina så ses vi snart igen. Ska försöka blogga från Barca =)

Kram kram och sov gott!!

Hola guapas!!

Är helt slut idag. Trött som sjutton, men tur som så har inte förkylningen blivit värre. Thank god for that!!! Fortsätter med Echinagard så hoppas vi på det bästa.

Har en miljon saker att göra. Måste packa klart, tona håret, smörja in mig med bus, måla naglarna, fixa lite middag och gärna städa lite. Sen skulle det vara skönt att lägga mig hyfsat tidigt, för planet lyfter 06.40 så jag ska upp med fucking tuppen.

Nä nu måste jag sätta igång med allt som ska göras. Hörs senare, kram kram!

Just det..

...nya skor blev det idag också. Helt vanliga sköna prommis skor. Billiga som satan, 129 kr på H&M. Som hittat =)



Snygga va?? Hade tänkt att tona håret idag, men nu känns det försent för det. Eller orkar jag?? Hmm.... Skulle ju sitta hårmodell på måndag, men det blev framskjutet. Har världens utväxt och en miljon gråa hårstrån. Oh my god!!

Nu blir det iaf te med honung, mera echinagard, några mackor och lite till echinagard. Och så True Blood i tv rutan =)

Packar!

Jepp, fortfarande lite ont i huvudet och lite hängig. Imorgon får vi se om Echinagarden hjälpt. Hoppas hoppas hoppas...

Håller på och packar lite och min väska är redan full. Hmm... Massor med grejer ska ner där. Det blir väl så att jag får ta med en väska till. Fuck, tre par skor och två jackor, halsdukar och mm. Och stora stora necessärer med hudvård. Ja ja.....

Nu är det dags för Grey´s och Echina. Ha en bra kväll!


Shit, oh my god!!!

Känner ett tryck över huvudet och det spänner i nacken. Det är inte sant!!!! Kan inte bli sjuk nu. Det är alltid så här när jag ska resa. Sist när jag åkte till New York blev jag jätte sjuk precis innan och gick runt med nässpray och echinagard i väskan. Man vill ju gärna vara pigg när man reser och ska upptäcka världen. Grrr.......

Nu ska jag iaf åka till jobbet och halsa i mig en echinagard flaska, punkt slut!

Tuesday

Shulahopsan! Hemma igen efter en ganska så booooring dag på jobbet. Är trött och kännes nästan som att jag skulle ha en liten förkylning på g. Lets hope not!! Kan inte bli sjuk nu när jag ska åka iväg. Ikväll blir det te med honung och desperata hemmafruar =)

Ha en trevlig kväll!

God morgon!!

Det doftar kaffe i hela lägenheten (från kaffefabriken). Mmmm.... blir inte alls sugen. Vilken tur att det nu är dags för frulle och en stooor kopp kaffe =)

Sen är det dags att kila iväg till jobbet. Jobb tis, ons, tors, sen drar jag till Barca =) Wohooooo...... Kram på er!

http://fiafiff.blogg.se/images/2009/kaffe_31815128.jpg

Hollywoodfruar

Just nu är det Maria Montazami och dom andra i tv rutan =) ha haaa... så bra! Annars har jag bara latat mig och försökt att planera lite på vad som ska packas med till Barca. Min väska är inte så jätte stor och jag är rädd att jag inte får plats med allt och jag orkar inte släpa med en väska till.

Sen ska jag förmodligen sitta hårmodell direkt på måndag när vi kommer hem från Barcelona. Arlanda Express direkt in till city med väska och grejer och sätta sig i stolen =) Ska faktiskt bli skönt med lite förändring. Är ganska feg när det gäller hår så det blir nog ingen avancerad frisyr inte, men färga, det ska vi =)

Nu ska jag fortsätta stirra på fruarna. Bye bye!

Trött..

Blir ingen träff med Emlan och Sofie, är för trött. Istället sitter jag här och är sugen på lite nätshopping. Hittat några godbitar på Nelly.com som jag funderar på. Kliar i fingrarna igen....

Chantal Dress SEK 895, Rules By Mary - NELLY.COMAnna Dress SEK 1199, Smirk - NELLY.COMSandal Olsen SEK 599, Mango - NELLY.COMIsabelle SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMLady Stardust SEK 2699, J Dauphin - NELLY.COMMini Bracelet SEK 499, HTC - NELLY.COM

Mmm...

...soooool!!!! Så härligt. Tagit en skön promenad med Emelie och myst i solen =) Tråkigt nog så blev jag lite blöt om tårna. Jäkla slask, men snart är det borta.

Nu blir det sen lunch och sen förmodligen träffa Emelie och Sofie för en fika/öl och skitsnack. Kramen hela dagen!


Solen sken som bara den. Det var bara att njuta =)

Ut och njuta av solen nu!

Tvätten klar och jag ska slänga i mig en smörgås och sen ut och promenera med Emlan. Det blir runt sjöarna och sen en utefika i Gröna stugan =) Tjohoooo så nice!!!!

Och så har deklarationen trillat ner i brevlådan också. En liten slant får man tillbaka iaf =)

http://1.bp.blogspot.com/_RaUoTYVXt0w/SnqQrQ9__LI/AAAAAAAAASw/fXzaWVXB-jo/s320/sol.png

22a mars 2010

God morgon solstrålar! Och det är precis vad det är, solstrålar utanför =) Underbart! Men förmodligen kommer molnen att dominera senare under dagen. Man kanske skulle passa på att gå en liten promis...

Men först ska jag tvätta klart och ha lite morgonmys denna härliga lediga måndag!

By the way....

..hade en kund på jobbet häromdagen som tyckte att jag var kusligt lik prinsessan Victoria att hon trodde hon såg i syne. Ha haaa haaahahaaa...... Please!

Anne?? Kronprinsessan?? Ha haa...
http://joberg.blogg.se/images/2008/vik5_13148033.jpg

Ha haaahaa haaa....


Oj oj så tråkigt

Herregud vad jag är uttråkad... trött men rastlös. Sugen på lite mys är jag också. Ligga sked och kramas, pussas och grovhångla =) hi hii.... 

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Tittar nu på Ärthjärna - Beväpnad och livsfarlig på TV4Film. Såg den massor med gånger när jag var yngre. Love the 80´s. Jag och Emelie blev bjudna på party ikväll men tackade nej då jag är så trött, men borde kanske ha nappat på den ändå. Bli bjuden på allt är väl inte helt fel.

Jag borde nog göra iordning all tvätt, har tvättstuga med tuppen imorgon. Boooring..... Ja ja, ska väl ta ett varv runt lägenheten så får vi se hur det känns sen (tar väl en 30 sek), ha haa haa....

Over and out bitches!

Barcelona?? Siiii!!!!!!

Yes, nu har jag bokat biljett till Barcelona. Faaan va härligt!! På fredag flyger jag dit med Nina Pina och vi ska bo hemma hos Sanna. Åååh, uteserveringar!!!! Soool!!!!! Vår!!!! Vad ska man ha för jacka och skor?? Måste börja planera redan nu =) ha haa....

Annars har det bara varit jobb idag och en middags dejt med Nina på en indisk restaurang. Mmm... så jäkla gott. Nu blir det bara mys framför tv:n.

Puss o kraaam!

Hittat ett...

0-79ed08a9c4b3a905ea05ff31410f9640.png

Kolla varifrån!

Hittat ett nytt snyggt gloss från Max Factor. Den heter Vibrant Curve Effect och färgen heter Naughty But Nice, precis som jag ;-) Nu är det dags för lite lunch. Kram!


Barcelona??

Det kanske blir Barca för mig nästa helg med Nina =) Åka och hälsa på Sanna och njuta av våren. Fy faaan va nice!!! Måste bara kolla så att jag kan ta semester några dagar, men det borde nog funka. Tjohoooooo.....

http://www.spanialink.com/graphics/barcelona_1.jpg

Soffan!

Det blev några öl med Emelie här i Sumpan bara. Smakade otroligt bra =) Det blev en liten snabbis då hon skulle vidare på bio och se Shutter Island. Vill jätte gärna se den men kände inte för bio ikväll helt enkelt. Some other day.

Nus ska jag se på Monster och softa, imorgon jobbalainen. Sussa sött!

Mm..en kall...

22341bc57463567698732f450192e7c8.png

Kolla varifrån!

Mm..en kall öl.


Lördag lördag....

...vad gör man en lördag?? Skulle tagit en fika med Nina, men det blev ändrade planer och vi ses imorgon istället. Så vad gör jag nu då?? Sugen på en fika eller en öl, ingen partaj, ska ju jobba imorn. Hmm....

Vi får helt enkelt se om kvällen har något i sitt sköte =) Tjolahopp!

Softar

Det är soffmys på högsta nivå här =) Så jävla skönt att bara slappa själv. Dagarna långa står jag med folk och babblar, då är det faktiskt ganska skönt att ibland bara sitta hemma själv och hålla käften. Silence.

Tittar på National Treasure, äta en nattmacka och sen hoppa i säng. Hoppas ni har det lika mysigt eller mysigare ;-)

Tummen upp för myspys filmkväll

God kväll!

Har en hel helg med jobb att se fram emot, så det blir en lugn kväll hemma framför tv:n ikväll. Naglarna borde fixas (gjorde inte det häromdan) och kanske lite brun utan sol. Och just det, skulle ju moppa golvet också =O Jävla skit... Vi får se hur det blir med det.

Nu lite middag. Kram på er!

Fredag fredag!!

God morgon! Frukosten intagen och kaffet sväljes fort. Nämligen dags att kila till jobbet nu. Jobb hela helgen som gäller.

Igår blev det ett par nya braller från H&M (såklart). Syrran har likadana och har jagat efter dom överallt men inte hittat dom. Igår hittade min syster dom i Vällingby och köpte dom till mig. Perfekt! Behövde nya byxor till jobbet.

Nu måste jag kila. Kram kram!


Ha haaahaa....

Stinky and the rabbits, det är namnet på bandet som några kompisars kompis har. Dom har gjort en musikvideo och faktiskt en ganska så ok låt, he hee...

Håll ett extra öga på läderbögen i baren ;-) Jepp, det är Zamir, ha haa haaaaa....


Hemma!

Ja, vad sa jag... att jag skulle moppa när jag kommer hem. Eeeeh, just det. Kanske imorgon. Precis kommit hem och tvättat håret. Suttit barnvakt till sötaste Noah ett par timmar och sen varit på after babysitting med Sari här i Sumpan =)

Min lilla sötnos har börjat äta sina kläder, t.o.m i sömnen. Han vägrade släppa taget om sin tröja när han sov. Drog och drog men den satt fast stenhårt =)


Hittade ett album hemma hos syrran med gamla bilder från när vi var pyttesmå. Hittade denna bild på min mamma. Hon är så sjuuuukt lik min syster här så det är läskigt. Det är första bilden jag ser på henne där jag ser sån här likhet.



Ätit middag precis men känner mig fortfarande hungrig. Måste jag rota i skafferiet igen!! Aaaah....

After babysitting...

0-6128fee0061c9a80e1008dc13db2006f.png

Kolla varifrån!

After babysitting med Sari :-)


Oj oj...

4d368468aeb4d2c2f0c1e3ed3166a2ad.png

Kolla varifrån!

Oj oj vad vi har busat och gosat :-)


Sade

Lyssnar på Sades senaste skiva Soldier of love medans jag gör mig klar. Måste säga att den är så skön. Ganska likt hennes gamla låtar, men helt ok för mig, jag älskade ju dom med. Riktig skön myspys hångel musik ;-)


Torsdag 18 mars

Nu är jag helt slut efter att städat. Och varje gång jag tänker att jag ska köra en storstädning så dyker nånting annat upp (eeh, ursäkter jag vet). Kunde ju vaknat tidigare för att hinna med det, men skönt att få sova ut ibland.

Idag ska jag iväg och passa lilla söta Noah ett par timmar. Lilla sötisen har åkt på vattkoppor, men tur som så handlar det bara om några enstaka prickar och inte värre än så. Puss på dig min lilla ängel!!!!

Sen ska jag träffa Sari för en fika/öl på nya Fashion Café här i Sumpan. Snacka lite skit. Sen måste jag ta och moppa golvet när jag kommer hem, för nu hinner jag inte.

Ha en bra dag!!

Godnatt!

Nä ni, nu måste jag hoppa i säng innan jag tar och avlider. Min hjärna funkar inte och kroppen verkar förlamad. Förhoppningsvis kommer jag upp tidigt så jag påbörja städandet. Buuuuu.......

Natti natti!!

För länge sen hos Katja i Finland, små packade sillar... =)

Hola!

Fuck vad jag är trött. Blev en sen kväll för mig igår och har sovit så ganksa dåligt. Skönt att jag slutade 5 idag och ledig imorn =) Var och hämtade några paket från posten. Fick mina H&M treggins och ett serum från Dior. Har inte provat treggingsen ännu, men hoppas att dom passar.

Usch usch... imorgon blir det städa =( Faaan, har verkligen ingen lust. Frivilliga?? Nej, inte denna gång heller. Nä nu måste jag äta nåt, håller på och svälter bort.

Kram kram!

Idag blev det mina nya favo treggings från H&M, och äntligen kan man gå ut med klackar. Dock är gruset inte så snäll mot klackarna.

Ha ha...

-24510bb9a684c7ffcae5eac62a79aef.png

Kolla varifrån!

Ha ha... Det har hittade jag på i mitt skåp när jag kom till jobbet :-) Ganska kul.


16e mars 2010

Hej på er! Ja, nu har halva mars passerat och snart är det april. Nu går det undan =) Vår vår vår, sommar sommar sommar.... Tjohooo!!!

Varit super trött idag då jag sov lite dåligt inatt (vet inte varför), men ändå varit glad för att solen sken så fint på morgonen när jag gick hemifrån =) Oh ja, mina vårkänslor har inte försvunnit inte. Trallallaaa lalaalaaaa......

Shoppat ett nytt läppstift idag som ska matcha mitt nya rosa nagellack. Det blev den jag visade i ett tidigare inlägg, Smashbox färgen Stunning 225 kr.

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=8708533

Nu är jag hungrig och måste ha lite middag. Sen blir det fixa till klorna och slappa. Ha nu en super kväll!!

Montazami rocks...

Ha haa... Maria Montazami är bara sååå bäst!!!!! Ha haaahaa.... Och hennes söta mamma låter ju precis som hon =) Vilka kopior, hi hi....

Helt klart bästa programmet ever!!

Ganska rolig intervju med Maria


Helloo!!!

Haft en soft dag med syrran och Noah. Promenerat lite vid Lötsjön och tittat på ankorna, lunchat och shoppat lite i Solna C och sen myst hemma hos mig =) Hur har ni haft det idag då?

Första dagen på lönen och redan över tusingen spenderat. Det blev nya skor, ett nytt halsband (till party) och bilar till Noah. Det går fort det här, för fort.

Skor från Scorett, nedsatta till 499 kr

Halsband från MQ 299 kr


Nu måste jag ta och fixa lite käk, hungrig som satan. Och ikväll är det dags för dom underbara Hollywoodfruarna =) Jippiiiii.......

Puss o kram!!

15e mars 2010

God morgon!! Vilken härlig dag, igen. Kan det bli bättre!! Nu blir det lite frukost och sen ska jag möta upp syrran och Noah, mysa lite i solen och kanske t.o.m slösa en slant =)

Ha en skönskön dag!!

Latmask

Ja, inte har jag kommit nån vart. Det underbara vädret finns precis utanför dörren, men är för seg för att ta mig någonstans. Har öppnat fönstret så jag får andas in den underbara vårluften och myst ner mig under täcket och tittar på film. Nu saknas bara lite god mat och kanske lite candy =)

Jag och snygga Veronica igår på Sollan

Ännu en strålande dag!

Ganska så nyvaken fortfarande och det är strålande sol utanför. Helt fantastiskt! Slänger i mig lite frukost och sen ska jag försöka ta mig ut på en promenix.

Måste säga att det fortfarande ömmar i mina knän efter all dans igår. Men fy fan vilken rolig kväll det var. Den började ju hos Sara 1 med alla kollegor. Sjukt god persisk mat, massor med drinkar och massor med dans. Så kul.... Sen iväg till stan och Solidaritet, och det var så jäkla grymt. Och jag sprang på Johannes, en kollega från förr. Rockade loss med dom ett tag och hade så kul.

Alltså, en mycket lyckad kväll.



Den fina tårtan som började brinna lite lätt då ingen brydde sig om att blåsa ut ljusen =)



Party crew nr.2


Jag och Emelie i taxin på väg hem. Måste säga att vi ser ganska så bra ut med tanke på att klockan börjar närma sig 05 och vi har dansat som galningar.

04:51

Åh shit vilken jävla härlig kväll jag har haft!!!! Sollan var sååå jävla grymt!!! Känner mig som en farmor då jag har så himla ont i mina knän efter att dansat nonstop i flera timmar till världens bästa dj.

Nu måste jag sova, helt game over... Bilder kommer imorgon. God natt!

Sååå härligt!!!!

Gått en helt underbar promenad med Sari (dumpade Emelie, he he). Solen sken, fåglarna kvittrade och allt var helt fantastiskt =) Me so happy!!!!!

Det blev inte direkt promenad runta sjöarna, utan ovanpå sjöarna. Sen lite fika i Gröna Stugan. Nu ska jag hoppa i duschen och börja göra mig klar inför kvällen. Puss på er!





Ibland har man det så jävla bra....

God morgon!

Faaan vad skönt, solen skiner idag också =) Ska äta en skön frukost med Nyhetsmorgon och softinera lite, sen blir det promenad runt sjöarna med Emelie. Underbart!!!!

En underbar vårdag i naturen förra året. Jag njuter....


Sen blir det att komma hem och göra om sig till puma nr.1 ;-) Ska befinna mig på jobbet kl.5, och därifrån tar vi oss hem till Sara för lite mat och drinkar. Sen ska jag försöka hinna hooka upp med Emelie, Veronica och Sara2 för ett litet besök på Hotellet innan vi beger oss till Solidaritet.

Jobbigt det här med två Saror =) he heee.... Sara 1 är min kollega och Sara 2 är min ganska så nyfunna vän från nyårsafton.

Jag och bästaste Sara nr 1

Jag och bästaste Sara nr 2


Nu måste jag slänga i mig frukosten. Sari är på hugget på en promenad också. Vi ses sen. Kram!

It stinks...

Tror fan att det är nån granne som puffar ciggisar och blåser in röket i min brevlåda. Det stinker fan fimp i hela lägenheten!! Grrrr..... Vet att gamla tanten snett under mig röker inomhus. Fattar inte hur folk kan röka inomhus, det är så vidrigt. Under alla mina ca 15 år jag rökte, hände det kanske 2 ggr att jag tände ciggen inomhus. Thank god att jag slutat.

http://www.piercemattie.com/fashionprdivision/model%20smoking.jpg

Baby?? Maybe.... Nääh!

Från ena filmen till den andra. Här går det undan =) Hungrig är man också, igen... Dags att rota i kylskåpet igen då.

Jag har ju alltid undrat om jag verkligen vill ha barn. Igår hörde jag mig själv säga att jag är såå glad att jag inte har barn, och det är jag verkligen. Och i nuläget så tror jag faktiskt inte jag vill ha barn. Nästan lite besviken på mig själv då jag alltid sagt och trott (inbillat mig) att jag ska ha iaf ett barn.  Ja ja, vem vet hur jag känner mig ifall jag blir tokkär.

Tror att jag är lite för egoistisk. Jag kommer alltid i första hand, jag vill göra vad jag vill när jag vill. Fy vad hemskt det låter. Kommer ihåg när mitt ex son var hos oss ibland, och dom ville spela tv spel eller se på nåt program som jag inte ville se för då var det typ Sex and the city på andra kanalen. Då kändes det lite som att va faaaaan, det är ju mitt hem. Ska inte jag få se på vad jag vill... Fatta vad hemskt. Usch usch Anne... Så ska jag aldrig vara med min älskade Noah. Det lovar jag här och nu. Älskar den lilla fjärten såååå mycket. Finaste systersonen ever!!!

Ja ja, nu ska egoAnne titta på nästa film och frossa lite. Kram på er!


Jag och finaste Noah när han var en tiny bebis...

Freeedag!!

Det är äntligen helg, halleluja!! Är helt slut idag, så jag kommer förmodligen spendera kvällen liggandes på soffan och stinka bus. Charmigt, jag vet =)

Nu har jag 3 lediga dagar framför mig. Vad ska man göra då?? Jag hoppas hoppas hoppas på sol imorgon.... Helt ok om det är lite kyligt, men jag vill för fan inte ha nån jäkla snö eller skit. Nu får det vara nog. Den här veckan har varit så underbar. Jepp, mina vårkänslor bubblar fortfarande =)

Ska slänga ihop lite käk nu, magen kurrar för fullt. Kram på er och ha nu en riktigt skön fredag kväll!!

Det kliar i fingrarna...

Är så shoppingsugen så jag tror jag dööööööör.... Älskar dessa vårkänslor, men dom tömmer ju för fasiken plånboken. Man vill förnya garderoben med nya våriga kläder, man vill ut och partaja, gå på after works, ta en fika i solen mm... En massa aktiviteter blir man sugen på helt plötlsigt.

Är helt såld på denna jacka från Balmain. Sååå jävla snygg!! Tur att det finns en hel del liknande jackor i butikerna just nu. Är riktigt sugen på en skinnjacka. Såg en snygg på MQ också. Får jaga lite på måndag då kontot fylls =)

http://tonywilliamsmusic.files.wordpress.com/2010/01/balmain-spring-2010-4.jpg
Hur snygg är inte den liksom???


Lite snygga skor... (alla från Scorett)




Lite härliga vårläppar....

http://www.fashion-stylist.net/blog/wp-content/uploads/image/Clinique-vitamin-c.jpg

Ja, ni förstår vad jag menar. Man vill ha allt allt allt.....

11e mars 2010

Hej på er! Hur mås det? Jag mår toppen =) Bra dag på jobbet med massvis med skratt. Haft en b-kändis på shoppingtur hos oss idag. Eller kan man ens kalla henne för b kändis? Tror inte det.. Det var iaf galna Marika som var med i Big Brother för 100 år sen. Kommer ni ihåg henne? Ha haa, hon var ju helt galen.

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00078/bl_svullet__ga_78066w.jpg

Imorgon är det äntligen fredag, och det betyder att det snart är lördag =) Party party..... Lääängtar!! Vill bara inte se nån jävla snöstorm igen som förstör mina vårkänslor. Mår bara så himla bra just nu =)

Nu ska jag ta och softinera lite. Har så ont i mina ben efter 3 dagars långa pass. Blir ju inte så mycket sittande direkt. Skulle ge vad som helst för att nån trevlig person skulle massera mina vader och rumpa just nu ;-) hi hii...

Kram på er!!

True blood

Ser för första gången på True blood med Alexander Skarsgård. Hört så mycket om serien så nu ska jag gen den en chans. Verkar faktiskt vara helt ok.

http://booktumbling.files.wordpress.com/2009/09/true-blood.jpg

Tror också att min hjärna försöker fly skallen. Har världens böld på hakan. Herregud min skapare säger jag bara. Försöker ta kål på den med alla medel jag har. Ska fan ta och döda en finne jävel nu, hi hi =)

Hej på er!!

Lång arbetsdag avklarad och jag känner mig hyfsat pigg. Konstigt... he he. Och har en lika lång som väntar på mig imorgon. Men men, snart är det helg och jag är super glad denna vecka =) Mina vårkänslor bara fortsätter att bubbla. Bubbla bubbla bubbla.... ha haaaa!

Har ätit min första glass för året, en Nogger. Blev så fruktansvärt sugen på det på jobbet. Känner att sockerbegäret har tagit över totalt igen. Faaaan också!! Diciplin, det är nåt jag saknar.

Nu ska jag ta och varva ner och väntar på att Grey´s ska börja. Ha en fin kväll!

Neeeej.... Inte...

-ee90b4683322d45b7c5b6a71c03d99f.png

Kolla varifrån!

Neeeej.... Inte kallt och snö igen :-( Jag som har värsta vårkänslorna just nu och är så happy happy.


God kväll!

Sitter och stinker brun utan sol, men det är det ju värt =) Tittar samtidigt på Dating in the dark och skäms. Hjälp hjälp hjälp!!!

Fått en super trevlig presentpåse från L´oréal idag =) Tackar tackar för den! Alltid lika trevligt. Den innehöll hårspray, mousse, inpackning, ansiktscreme och mascara.



Längtar såååå till att det ska vara lördag. Lite födelsedagsfirande med kollegorna och sen ut och partaja med ett gäng andra Kicks pumor från Vällingby. Vårkänslorna bubblar i hela kroppen och jag är så partysugen =) LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG!!!!

Good morning sunshines!!

Ännu en härlig dag i solens tecken =) Haft en skön sovmorgon och ska snart pallra mig till jobbet. Bara slänga i mig lite frukost först.

Ville bara önska er en härlig vårdag!!! Puss!

Roliga fruar

Ha haa haaa..... Fan, Svenska Hollywoodfruar är ju bara helt enkelt bäst! Underhållning på högsta nivå. Skrattar oavbrutet åt Maria Montazami =) hi hi hiiii.... Hon är ju bara för rolig och blåst. Idag var det skräck i huset då hennes favo läppstift slutat tillverkas. Hon har nu hittat en ersättare och slipper känna sig rädd och naken =)

Anna Anka verkar vara så bitter och arg på Paul Anka, och säger att han kan dra åt helvete och hur hon nu ska se till att få pöka ordentligt nu efter så många år. Good luck with that!

Och sen hade vi två nya snusktanter, Päivi och Lena =) Dom går runt i sina leopard mönstrade outfits och suktar efter yngre hunkar. Den här säsongen blir nog bra.

http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/3379/9491fefda89c35ff9ed17a4ff047433f.jpg
Maria Montazami

Bästaste skönaste dagen!

Haft en super skön ledig måndag!! Städat och tvättat, sen träffat Sari för lite kaffe och sol. Strosade runt i Sumpan och hamnade till slut i en second hand butik. Köpte en nästan helt ny H&M tröja och nya solglasögon =)

Sen träffade jag Emelie och vi tog en härlig promenad till Solna C där vi shoppade lite till, tog en sen lunch och promenerade sen tillbaka till Sumpan. Vilken skön dag va?? =)

Nu är klockan bara 6 och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig lite rastlös....

Från second hand buitken i Sumpan

Kjol från Åhléns

Treggings från H&M. Skiiiitsnygga på.

8e mars 2010

VILKEN HÄRLIG DAAAG!!!!! Helt fantastiskt väder och jag är ledig =) Alla fönster är öppna, solen skiner in och jag fryser inte ett dugg. Wiiiiii........ Det är vår!!!
Haft en super effektiv morgon, städat och tvättat. Nu ska jag göra mig iordning för att sen träffa Sari innan hon ska till jobbet, ta en fika och njuta av vårvädret.

Hoppas ni får en helt UNDERBAR dag!! Kram!

Vilken patetisk looooser!!

Sitter fortfarande uppe och tittar på tv. Knaprade i mig lite värktabletter så huvudvärken är nu long gone och jag kommer att sova gott =)

Tittar på High Chaparall och denna gång hänger dom med Jackass idioten Steve-O. Enligt mig är han den största jävla idioten någonsin!! Hatade Jackass och jag hatar Steve-O. Nu sitter han stolt i tv med sin bong och blir hög som ett hus. Såna människor för mig är dom minsta i världen. Den blöta nedtrampade fimpen med piss på är viktigare än knarkar jävlar. Ja, ni har nog fått en uppfattning om vad jag tycker om Steve-O och alla andra pundare.

http://socialitelife.celebuzz.com/images/2008/03/steveo-smoking-pot-photos-031308-01-thumb.jpg

Aj aj aj...

Världens spänningshuvudvärk på g. Tror jag avlider snart. Haft spänningar i en veckas tid nu. Oftast brukar det resultera i en tråkig förkylning, men jag hoppas inte. Måste verkligen ta och knalla till en massör. Har ju presentkort till thaimassage, fattar inte varför jag inte utnyttjat dom. Knäpp är man ibland.

Nu ska jag lägga ner huvet på kudden igen och fortsätta titta på Catch me if you can. Natti på er!


Stackars lilla skallen...

Nu, söndagsmys...

Usch vilken jobbig dag på jobbet... Inget fungerade som det skulle. Datan var nere, telefonen död, kortköp funkande inte och vi var förbannade. Fy för denna hemska dag. Längtar efter morgondagen då jag får njuta av ledigheten. Nja, inte riktigt kanske. Den där jävla städningen.....

Nu blir det bara soffmys med The Hills, The City, nån rulle och tacos =) Önskar er en msypys söndag!

http://www.mtv.com/onair/the_hills/season_5/images/series/alt3/456x330.jpg

Tack Pernilla!!!

Grattis och tack för en suuuuper trevlig kväll Pernilla!!!! Tråkigt bara att jag inte kunde följa med ut denna gång, men vi får ta igen det snarast ;-) Hoppas ni får den bästaste kvällen ever!!!

Jag ska krypa ner under mitt sköna duntäcke nu för att ha krafter till jobbet imorn. Sov gott!

Lördag!

Slängt i mig 3 hamburgare från donken och nu lite kaffe. Är hemma hos Sari och ska snart iväg till Pillan för att fira hennes födelsedag =) Tjohooo.....
Nu måste jag kila. Kram kram!

Nagellacket jag...

0-356350237e471cac4e322122b28b1229.png

Kolla varifrån!

Nagellacket jag använde igår från China Glaze heter heli-yum. Nu har jag hittar ett snyggt läppstift från Smashbox som matchar :-) Den heter stunning, precis som jag, ha ha.. Kram kram!


Lite rädd kanske...

Jodå, det blev 1408 för min del. Lite småläskig var den ibland, nu får vi bara hoppas att jag kan sova ordentligt. Tror nog inte det kommer vara några större problem med det.

Nu ska jag ta och sussa. Sov så gott så ses vi imorn!!

Våga eller inte våga??

Sitter här och funderar om jag vågar se filmen 1408. Är så himla rädd för det övernaturliga, så jag brukar skippa såna filmer när jag är själv. Vill ju så gärna se den. Hmm.... Ja ja, vi får se. Just nu har jag börjat titta på Gone baby gone.

http://movieobserver.files.wordpress.com/2009/03/1408.jpg

Hello chicks!!

Är det inte märkligt hur humöret kan svänga så himla fort. Var på strålande humör när jag var på väg till jobbet och tänkte, det här blir en bra dag med mycket försäljning. När jag väl kommer till jobbet så slår det om. Kände mig irriterad på allt och alla. Varje kunds fråga kändes som den dummaste. Men det är bara att kämpa emot och vara så trevlig som möjligt. Hoppas på bättre säljhumör i morgon =)

Har iaf målat om naglarna idag med en lite gladare, piggare vårfärg =) Me like alot!! En jätte snygg vårfärg från China Glaze (nu har jag tyvärr glömt namnet på färgen då den ligger kvar på jobbet. Fixade naglarna där innan jag började).


Ha haa... fingrarna ser ut som små prinskorvar =)

Imorgon ska jag på födelsedagskalas hemma hos Pernilla. Får nog ta det lite lugnt då jag måste jobba på söndag. Sen tror jag också att party Anne har försvunnit. Fattar ingenting... Känner inte igen mig riktigt, ha haa =) Tror nog att hon kommer starkt tillbaka till våren efter att laddat batterierna ordentligt ;-)

Så här såg det ut hemma hos Pillan förra året när hon fyllde år.

Det dansades....

..det spelades luftgitarr...

..och till slut så började man se dubbelt =)

Ha haaaa.....

Underbart väder!!...

0a5524dfee6bbd2ee9f0de2cf5d9a604.png

Kolla varifrån!

Underbart väder!! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Gud så härligt. Nu vill man vara ute och promenera med en kopp varm choklad :-) oooh...


5e mars 2010

God morgon på er mina finaste!! Vilken underbar morgon. Sovit ut ordentligt och solen skiner. Vill ha våååår!!! Nuuu!!!

Min morgon började med... hör och häpna,  lite träning =) Lite magövningar blev det. Beach 2010 närmar sig med stormsteg... Here I come!! He hee...

Nu ska jag slänga i mig resten av frukosten, sen ska det jobbas. Ha en skön dag!

Shiny hair

Grymmaste hårserumet jag testat är helt klart Biosilk. Ger så blankt och fint hår. Ska appliceras i hela håret, även närmast hårbotten, i fuktigt hår och sen föna för bästa resultat, eller bara i torrt hår. Grym grym grym!! Finns på Kicks.

http://www.viewpoints.com/images/review/2008/33/15/1201986328-46807_full.jpg
Snart kan man börja kalla mig för silverräven. Jisses vad jag har gråa hårstrån!! Har ju passerat tre noll, men är ju fan ingen pensionär ännu... Måste ta och färga håret. Behöver bara hitta lite ork till det.

Nu ska jag krama kudden. Sov gott och dröm sött!

Shop online

Det blev lite online shopping igår precis innan läggdags =) Sov så gott efter det, ha ha... Lite smått o gott från H&M. En randig topp, treggins och skor =)










Såg så mycket fina skor idag så jag höll på och dö. Massvis med fina party sandaler på Scorett. Lite väl höga vissa av dom, men i år vill jag ha höga, snygga och sexiga klackar. Den här sommaren kommer nämligen bli grym ;-) Det har singeltjejerna Emelie, Sofie och Sara lovat mig. Fan va vi ska rocka tjejer!!! Längtar som fan...


Uteservering bokat hela sommaren (alko?? Ja kanske)

Gäsp..

Helt slut av att inte gjort så mycket egentligen =) he he... Mitt lilla ärende där innan lunch drog ut på tiden nåt så fruktansvärt så jag hann inte med nån lunch med Nina =( får bli nån annan dag. Det blev istället en dejt med syrran, Noah och Sari i Solna C och lite tacos. Mmmmm yammi..

Slösade en liten slant på en tröja/tunika från Hennes. Blir skitsnyggt till ett par tights. Only 149 kr.



Nu är jag döööhungrig, så jag måste in i köket och försöka slänga ihop nåt ätbart. Kramis!!

4e mars 2010

God morgon! Haft en helt underbar sovmorgon och slänger nu i mig en frukost light för att kunna äta lunch om ca 2 timmar då jag ska möta upp Nina inne i stan. Och jag ser att solen skiner!!! Ooooh det är ju fantastiskt vackert där ute =)

Fortfarande ingen städning på schemat så långt ögat kan nå... Måste verkligen ta tag i det här nu nån dag, men när?? Det här är enda lediga dagen på veckan. Hmm... Får bli på måndag. Kan nog stå ut med det här några dagar till.

På lördag ska jag på födelsedagsfest, så present måste inhandlas också. Måste ringa Sari och slå ihop våra huvuden för att komma på nåt kuligt =)

Nu måste jag ta och ringa syrran en snabbis och stämma av dagen lite. Ha det så gott allihopa!!

Sotning VS Classic

I lördags när jag var ute så skippade ju jag sotningen och körde på eyeliner och fransar istället. Kände mig så osminkad hela kvällen (förutom när man blev på pickalurven, då bryr man sig inte längre). Gillar det enkla, men samtidigt så känner jag mig mer festlig i sotat.

Eller? Vad sägs... Jag röstar på sotning!





Måste fråga... kan näsan växa vid den här åldern, eller är det fejset som börjar krympa?? Tycker att min näsa har blivit större. Hmmm.... Om jag någonsin skulle lägga mig under kniven så skulle jag nog ta och fixa snoken =)

Nu ska jag ta och äta några knäckemackor (inte fem) innan läggdags. Sov gott mina korvar!

Alice...

Vill så jätte gärna se Alice i Underlandet 3D nuuuuuu!!! Men men, får vänta ca 1,5 vecka till innan det blir av. Längtar....

http://iconvsicon.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/Alice_In_Wonderland_Combined.jpg

Hola chicas!!

Tror att jag är i behov av en massör. Så fruktansvärt spänd i nacke och axlar =( Nån frivillig?? Nej?? Trodde inte det heller.

Imorgon är jag ledig och skulle fortfarande behöva städa, men på schemat finns allt annat förutom städning. Det blir ett litet ärende först, sen lunchdate med Nina i city och sen iväg för att träffa syrran och Noah. Saknar den rackaren såååå himla mycket! Det var länge sen sist, tyvärr =( Jobbat som en tok på siståne.



Nu sitter jag och räknar minuterna tills Grey`s Anatomy ska börja. Oooh så jag har längtat.... Puss puss!

Idag blir...

0-4f95038032e006098f1279e0807b3458.png

Kolla varifrån!

Idag blir det choklad :-) mums.. Ingen nyttig dag det här inte. Pasta med krämig ostsås och vitt bröd till, och nu choklad. But who the fuck cares!


Oh my god!

Satt och tittade på Dating in the dark på Kanal5. Herregud alltså!! Visst, trevligt att man dejtar i mörkret och att allt inte behöver vara så ytligt, men helt plötsligt vänder det. Man får se hur den andra ser ut, utan att den ser hur du reagerar på dennes utseende.

Ett par hittade verkligen varandra i mörkret, kelade och hånglade, och verkligen tyckte om varandra. Men när hon såg hur han såg ut blev hon så besviken att hon inte ville träffa honom igen. Usch!! Det skulle jag aldrig vilja vara med om.

Ok, nu måste jag tillbaka till fruarna =)

No cleaning..

Ja ni, ingen städning blev det här inte. Pratade i telefon hur länge som helst, först med syrran och sen med Sari. Sen var klockan helt plötsligt sju och jag skulle börja göra iordning middag. Sen tvätta håret och lite bus. Skulle även behöva måla naglarna men struntar i det.

Är såååå sjukt sugen på choklad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Fan också.... Imorgon ska jag köpa mig en bit. Skiter i om jag sagt att jag inte ska äta så mycket godis, got to have!!

Nu äntligen är det dags för Desperate housewifes =) sen hoppas jag att John Blund hittar hit inatt. Han hade det visst lite besvärligt med det igår.

Kram på er!

Tisdag 2a Mars

Ännu en arbetsdag avklarad! Var ju helt utslagen igår men kunde ändå inte sova inatt =( Men kände mig betydligt piggare idag ändå, konstigt nog. Precis slängt i mig fem knäckemackor. Hur många kan man äta egentligen?? Kunde ha fortsatt att knapra på dom rackarna =)

Borde nog passa på att städa lite. Det är kaos här hemma. Drinkspillningar på köksgolvet från i lördags. Strumpan fastnar varje gång jag passerar. Ja jag vet.... shame on me!

Och ikväll så är det äntligen äntligen dags att åka tillbaka till Wisteria Lane och dom desperata hemmafruarna igen =) Jippiiii!!

http://img2.timeinc.net/people/i/2004/04/features/magstories/041227/desperatehousewives.jpg

Nu ska jag försöka samla ihop krafterna för lite cleaning. Fuck vad tråkigt!!

Heeeel sluuuuuut!!

Fasiken, är nog tröttare idag än igår. Och har haft värsta yrseln hela dagen. No good! Och det tog mig en eeeevighet att ta mig hem från jobbet. Växelfel som vanligt. Fick återigen ta bussen till Akalla, t-bana till Näckrosen, bussen till Sumpan, knalla till donken och sen hem för att dö.

Nu blir det bara soffmys. Kram!

RSS 2.0