31a oktober 2010

Moi moi mukulat!! =) Helgens arbete äntligen över och nu väntar en ledig måndag =) En ledig måndag som kommer att bestå av städning. Fy fasen vad tråkigt. Men belöning blir det nog på kvällen ;-)

Fått i mig lite middag, tittat på The Hills och The City, och om ca en timme blir det Indiana Jones. En soft söndag kväll med andra ord =)

Smell you later!!

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/00/96/95/31/3/87d64a09-91b2-4925-8a7a-8415519caacf.jpg

Chilling!

Mmmm, min soffa.... bästa soffan ever!! Det är precis vad jag behövde ikväll, mys i min soffa =) Resaurang besöket blev inte så långvarigt, så det har blivit chill med film och snacks. Underbart! Då kan jag vara pigg och glad imorgon på jobbet =)

Pratat med Tele2 igår angående problemet jag haft med att ta emot sms och det borde vara åtgärdat nu. Så jag har inte dissat någon, har bara inte fått dom =) Undrar också om min telefon ändrar tiden av sig själv inatt?? Har för mig att min gamla telefon gjorde det, så det borde väl den här datatelefonen också göra.

Nu ska jag snart krypa under täcket =) Sov gott mina små troll!

30e oktober 2010

Hej på er! Hemma en superduper snabbis efter jobbet, så jag säger hej lite snabbt. Gårdagens AW var great. Slänger upp några bilder. Nu ska jag skynda mig till en restaurang här i Sumpan för att fira Monica som blev 33 år i veckan.

Hörs o ses senare!!


Marielle var så full så vi hängde henne på tork =)


29e oktober 2010

Fredag, IGEN!?! Nu går det undan, ha haa.. Ännu en underbar sovmorgon, och det behövdes =) Vilka skumma drömmar man ibland. Inatt har jag drömt om Eminems rumpa och... eeeh, snopp. Ha haaaaa =) Natten innan blev jag kidnappad av maffian. Yes, det är på nätterna det händer, ha haa =)

Nu ska jag snart iväg till jobbet och börja dagen med en festsminkning, sen är det bara att tuta och köra fram till kl.19. Efter jobbet blir det AW och myspys på Story Hotel med tjejerna =) Now I got to go!!

Kram på er!

Godnatt bloggen!

Tröööööötttt!!!!!!! Ledig men ändå helt jävla slut! Snurrat i Solna C med mamma, syrran och Noah. Lunchat, fikat och promenerat. Nu ska jag strax hoppa i säng och vara pigg imorgon =) Det blir jobba jobba och sen AW med finaste brudarna Majsan, Marielle och Annika =)

Här kommer en skön lullaby =)

28e oktober 2010

Herreguuud!!! 28e oktober.... Snart november och jul, omg!!! Ha haaaa..... Ååååångest!!!!! Har inte så mycket att säga såhär på morgonkvisten. Morgonkaffe på g här i Sumpan, sen promenad till Solna C med syrran och Noah =)

Ha en trevlig dag så hörs vi senare, kramis!!

En skönis...

27e oktober 2010

God morgon!!

Haft en underbar sovmorgon och sovit gott, men något är fel med mina ögon. Vageln är same same som igår, men gick och la mig och vaknade med sååå svullna ögon. Och vääärldens mörkaste ringar. Why??

Nu ska jag halsa i mig morgonkaffet och kila iväg till mitt andra hem, jobbet =) Ha en härlig onsdag, det ska jag ha!


26e oktober 2010

Tisdag tisdag... Denna tisdag vaknade jag med en ond och svullen öga =( Har jag fått en vagel kanske?? Det syns tack och gud inte så jätte mycket, men det gör ont. Får hoppas att det inte blir värre, för imorgon blir det ett glas vin efter jobbet ;-)

Idag hade jag tänkt att städa efter jobbet eller följa med Emelie och träna lite. Blev inget av dom! Istället ligger jag återigen i min sköna soffa och latar mig, ha haaa... Latmaskarnas latmask =) Blir Desperate Housewifes och Cougar Town =) Bästaste!!

Shuluuluuuuuu!!!!!!

Fick med mig dessa från jobbet. Biotherms senaste energigivande dagcreme med naturliga ingredienser, och Elisabeth Ardens Eight Hour kit =)

Chic!

Nu har jag precis avlsutat en undersökning om tidningen Chic! Fick tidningen och skulle efter läsning besvara lite frågor om vad jag tyckte om den. Som tack för besväret får jag en gratis prenumeration av tidningen Hänt Bild! Kunde välja mellan fem tidningar och då var denna intressantast. Alltid trevligt att läsa lite skvaller på lunchrasten =)

Nu ska jag nog ta och hoppa i säng. Lite hungrig fast jag slängde i mig tre mackor för en halvtimme sedan. Märkligt! Ja ja..... Godnatt finaste!!


Barbra Streisand!

Grymt skön låt den här. Tror att det var den jag shejkade loss till i lördags då jag blev knockad av min egen ölflaska och tappade en liten minibit av framtanden =)

Lägger inte upp musikvideon till denna då jag HATAR videos där man lägger till prat ovanför musiken, förstår ni vad jag menar? =) Jag vill ju höra låten och inte en massa snack.


Btw, har inte städat ännu och kommer nog inte att göra det heller. Bestämde mig för att den här dagen skulle bli en städfri dag. Lekte dock rörmokare och försökte bli av med liklukten som kommer från handfatet i badrummet, men det gick väl sådär. Måste nog ta och ringa hyresvärden då det här är ett återkommande problem.

Nu ska jag fortsätta slappa och njuta av att inte göra ett jävla skit =) Pöööössss!!!!

Måndag...

...underbara lediga måndag! Haft det bra idag. Började med en fika inne på Söder med Sari. Fortsatte sedan med en sen lunch hemma, tvättstuga och en uuuuunderbar promenad runt sjöarna. Fasiken vad skönt det var! Luften var frisk, löven gula och röda, och marken full med geggamoja. Det hade jag klarat mig utan.

Nu är väl det så att jag borde börja med städningen. Känns tyvärr inte så lockande. Ska jag strunta i det och göra det på torsdag istället när jag är ledig??? Hmmm....


25e oktober 2010

Aaaaaah, måndag..... I love! Sovit som en stock och är ledig idag. Löööövely!!! Ska in till stan med Sari strax för en liten fika innan hon ska iväg till jobbet. Sen väntar städning här hemma. Bara gilla läget.

Nu måste jag få i mig min sena frukost. Hörs senare, kramis!

Och ett stort GRATTIS till Monica som fyller år idag. Hip hip hurrraaaaaaaa.....

Här kommer lite skön måndagshångel ;-)

Tårögd!

Jisses vad skönt det har varit att bara dega idag. Med Indiana Jones, chips och läsk =) Nu sitter jag och envisas med att se på Vid din sida. Bölar ju ihjäl mig när jag ser den. Sitter och håller igen tårarna. Har ingen lust att vakna med två golfbollar till ögon imorgon.

Well well, snart ska jag hoppa i säng. Mmmmm, sova. Natti natti!

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/489/489389.jpg

24e oktober 2010

Tröööööötttttt!!!!! Ramlade väl hem vid femtiden nån gång med en liten bit av framtanden förlorad =( Va faaaan..... Inte att rekommendera att dricka flasköl på en knökarfull dansgolv, men kul var det. Vi startade kvällen på Hotellet och avslutade på Hells Kitchen.

11.04 ringer syrran och väcker mig. Vi hade bestämt en träff idag då båda är lediga så hinner jag umågs med Noah lite. Två timmar senare var dom här. Vi har myst med varmkorv, munkar, pepparkakor och julmust =) Göttis!! Lekt kurragömma, nån sorts polisjakt och kört bilar. Gissa om jag är helt färdig nu. Så nu blir det bara soffan och tv resten av dagen. Skönt! Tyvärr så knäppte jag inga kort igår, så jag har inget spännande att visa er =(

Kram kram!!!

Kicks!

Ok.... har några kunder som frågat mig... Men är det inte du som är med i Kicks reklamen?? Eeeeh, say what now?? Ha haaaaa...... Vet inte vem av pumorna dom tror att jag är, but it´s not me!! Kan det bara vara så att nån har röda läppar på reklamen och jag har röda läppar på jobbet? Kanske det kanske =) Men sjukt är det!


Raj raj!!

Det blir nog lite bus trots allt =) Wohoooooo!!!! Just nu softar jag hemma till lite skön musik, typ dunka dunk dunk....

Försöker roa mig själv här hemma, ha haa.... Guu va min hårfärg har tvättats ur!! Måste färga!



Finta va?? Och till det så får ni min nr.1 partylåt for the moment. Over´n out!

23e oktober 2010

Tjohoooo, det är lördag!!! =) Men vad händer???? Precis kommit hem från jobbet och ätit falukorv och makaroner. Blev så sjukt sugen på lite körv helt plötsligt =) Ja, men tillbaks till ikväll. Vad händer???? Ha haaaa..... Känner mig busig och sugen på utgång light.

Ska nog ta och hoppa in i ducshen just in case ;-) See ya!!!!

Fredagsmys!

Ljusen är tända, håret är tvättat och brun utan solen påkletad =) På tv:n visas The Bourne Identity. Chokladen är long gone och jag kände att jag behövde nåt annat att knapra på. I frysen hittade jag små mini vårrullar. Mums, det kör vi på! Finns inget bättre än att ligga i soffan och mysa och småäta. Älskar att småäta =)

Mums vad goda dom var!!! I want moooooore........

22a oktober 2010

Hola chiquitas!!! =) Det är äntligen freeeeedaaaag!!! Men kan nog inte hurra ordentligt förns jag har avklarat morgondagens jobb, sen är jag ledig söndag och måndag =) Nice bajs!! Så ikväll blir det återigen (som hela veckan) soffan och film. Och ja, choklad blev det även idag. Bad girl, bad bad girl.... Men oh so mums mums =)

Nu ska jag tvätta håret och smörja in mig med lite bus så man ser lite levande ut. Man vet ju aldrig vad man hittar på för rajtantajtan imorn kväll ;-) hi hiii.....

Hoppas ni får en grym helg, kram kram!!

Den här cp-låten har jag haft i huvudet hela dan. Vad gör vi? Nu kör vi..... Ha haaaa =)

New eyes!

Nu har jag skrapat det sista ur mitt Lancome Primordiale ögoncreme och ska börja med en ny stjärna i badrumsskåpet imorgon, nämligen Lancomes Genefique. Kör ju annars ekologiskt i övriga ansiktsprodukter, men ögoncremerna har jag inte kunnat ge upp ännu =)

Nä, nu ska jag hoppa i säng. Man blir så himlans trött av att inte göra nånting. Vad hände med mina powerwalks och mina situps???? Blivit så lat igen, fy! Dags att skaffa ett gymkort!!

Natti natti and sweet dreams!!

http://misterclarencelee.files.wordpress.com/2009/12/gentifique-yeux.jpg

21a oktober 2010

Kallt kallt kallt...... Jisses vad kallt!! Även ikväll ska jag borra ner mig i soffan med myskläder och tjock tjock tröja, tända lite ljus och äta choklad =) Ibland är höst mysigt.

När man jobbar i butik och träffar så himlans mycket folk, så upptäcker man hur många som har problem med dålig andedräkt. Seriöst alltså, vissa gånger håller man på och kräks och försöker hålla andan tills man bli blå och håller på och tuppar av. Kan man åtminståne bära med sig halstabletter eller nåt. Hade en senast idag och det bara osade skunk ur hennes mun =( Usch usch!!!

Och när jag sen satt på tåget hem så sätter sig en man mittemot mig. Han hade garanterat käkat en wurre för det stank korv om hela han. Han plockar sedan fram en tandpetare ur fickan och börjar peta sig mellan varenda tand han har. Han grävde hela vägen från Jakobsberg till Sundbyberg. Gör man så??? Sedan stoppade han ner stickan i fickan igen när han var klar, ha haaa. Trodde jag skulle dö!!!

Hur som helst, nu ska jag hugga i min choklad =) Nam nam nami nam nam....

http://gift-a-hint.com/wp-content/uploads/wpsc/product_images/badbreath.jpg

20e oktober 2010

Evening people!! Ännu en seg morgon. Kroppen var som bly och orkade inte upp. Snoozade, snoozade och snoozade tills det inte gick att snooza längre =) Men väl på jobbet var jag glad och på hugget. Great!!

Nu blir det bara soffmys på högsta nivå. Ångrar lite att jag inte köpte choklad, så sugen ju..... Bajs också!! Ja ja, puss o kram på er!!

Igår följde det med en liten presentpåse hem från jobbet =)

Konst!

Gillar den här tavlan skarpt, made by Mr. Rimér him self. Skulle vara snyggt i sovrummet. Kostar 3.200kr. Vill ha, vill ha, vill haaaaaaa.......


Hot November!

Enligt tidningen Amelia kommer november månad att bli riktigt bra för min del =) Bäst vibrationer: På krogen! Alltså är inte mina party nätter över ännu. There is more to come ;-)


Mumsiga tisdag!

Hej hej!! Slänger ett inlägg här när det är paus i Desperate =) Vem kunde trott att denna dag blev så bra. Morgonen kändes ju så himla tung. Det var grått och kallt och man ville aldrig kliva upp. Men när jag väl var framme på jobbet så kände jag mig superpigg och glad. Det var roligt att komma till jobbet =) Härligt när det känns så!!

Det har också blivit en hel del sött idag. Magda som är så duktig och slutat röka bjöd på dom godaste jordgubbswienerbröden. They taste like heaven!!! Och sen bjöd bästaste grabbarna från Spelevinken oss på Nogger. Måste säga att jag mådde lite dåligt efter glassen, men gott var det =) Sen kom jag hem och lagade en sååå god köttfärssås så jag åt två portioner och är fortfarande sugen, ha haaaa....

Nu fortsätter fruarna......

Och naglarna blev målade i mörkt idag =)

19e oktober 2010

Idag kunde jag verkligen ha legat kvar i sängen heeela dagen lång. Hörde hur det blåste utanför och regnet slog mot fönsterbrädan. Usch!! Det var så varmt och skönt under duntäcket. Annes egna ormgrop =) Ville aldrig kliva upp. Men men... uppe är jag nu och ska bege mig mot mitt andra hem, jobbet.

Börjar nog bli trött på mina röda klara naglar nu. Sugen på lite mörkare, som vädret, ha haa.... Får väl se vad vi kan åstadkomma med under dagen =) Lets go darker!!

Ha en finfin dag, kramis!

Dom här höst/vinter naglarna är jag sugen på nu. Måste investera i lite nya lack. Hittar bara rött, rött, rosa och rött =)

Primer!

Idag har jag kört allt utom primer. Ögoncreme, serum och dagcreme. Kletade sedan på lite foundation. Skulle ju bara till Sari på en fika så jag hoppade primerna (den håller ändå på att ta slut). Alltså jag har känt mig så kletig i fejset heela dagen. Flottig som bara den. Så ja, primer är nog ganska bra ändå (har aldrig använt primer förut).

This is the shit, Smashbox Photo Finish Light.

http://makeupbag.net/wp-content/uploads/smashboxprimerlight.jpg

Slappar dag!

Hallojs!! Guuud vad jag har latat mig idag. Eller ja, hela morgonen handlade om tvätt och städ, så nåt vettigt har jag gjort =) Sen har jag bara softat och tagit det lugnt. Skönt! Snart ska jag iväg hem till Sari för en inflyttningsfika. Hon flyttade ju sista september och jag har ännu inte hunnit förbi. Shame on me!!! (inte bara mitt fel säger vi =) Sari jobbar skift så schemorna tajmas inte alltid)

Men nu blir det lite sen lunch., Puss o kram!!

Lite för sliskig reklambild för min smak. Usch usch säger jag bara. Hoppas inte doften är lika sliskig.
http://www.goodbadgirl.se/wp-content/uploads/2010/08/bang..jpg
http://www.goodbadgirl.se/wp-content/uploads/2010/08/bang3.jpg

Wonderful life!

Skön måndagslåt, don´t you think? Njuter....

18e oktober 2010

God morgon Sverige!!! Ha haaa... Ledig måndag och jag är uppe med tuppen, what the fuck!?! Ja ja, så är det bara. Härjar i tvättstugan och snart måste jag börja med städningen också, suck!! Verkligen legat på latsidan på senaste tiden. Kommer inte ihåg när jag tvättat och städat sisit. Och väl nere i tvättstugan så upptäckte jag att torktumlaren inte verka fungera. Åh nej!!!! Dom två små ynkiga torskåpen räcker ju inte till all tvätt jag har.

Oj oj, nu ska jag fortsätta gäspa lite i soffan och vakna till liv med Nyhetsmorgon =) Have a lööövely day!!!

http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.274354.1227276826!image/1220657655.jpg_gen/derivatives/w450/1220657655.jpg

17e oktober 2010

Helluuuuu på er!! =) Mmm, fått i mig en mumsig thaimiddag precis och nu blir det Geisha till efterrätt. På tv:n rullar The City =) Sen ska jag sätta igång och hjälpa kära Sanna med ett projekt. Sanna är ju i Barcelona och pluggar grafisk design och ska nu vara med i en tävling som handlar om kvinnovåld. Ska fota mig själv lite som hon sen ska göra om i photoshop =) Ha haa.... Vi får se vad det blir av det här. Och tydligen ska den annonsen som vinner tävlingen användas i reklamsyfte sedan. Herregud!!!! Ha haaa......

Nu måste jag sätta igång, höres!!

Bestämt mig!

Efter många om och men, kliande och ännu mera kliande, har jag kommit fram till ett beslut. Det blir hemmakväll! Bytt om till myskläder, tänt lite ljus och borrat ner mig i soffan. Såg att Hide and seek går på 6:an, och gissa om jag vågar se på den själv. Right, vågar inte! Man har ju sett den förut så jag missar inget. Däremot så är det verkligen INGET annat på tv!!! Och kom igen, Dansbandskampen??? What the fuck!?!?

Ja ja, får komma på ett sätt att underhålla mig ikväll. Chipspåsen och Bingos bok kanske kan göra underverk =)


Royksopp!

Så jäkla grym och skön låt!!!!! Ääääälskar den =) Nej, har fortfarande inte bestämt mig. Still scratching my head...


16e oktober 2010

Lördag! Jobbet avklarat och snart även middagen. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra ikväll. Hemmakväll själv, födelsedagskalas inne i stan, tjejkväll i Huvudsta eller myskväll hemma hos Sari??? Oavsett vad det blir så blir det rätt så lugnt. Jobb väntar imorgon också, och jag tror att jag konsumerade alkohol för hela månaden i torsdags, ha haa =)

Ska väl fortsätta klia mig i huvudet så får vi se vart jag hamnar =) Kram på er!!

Kan man se fullare ut??? =)

Ja det kan man tydligen =)

15e oktober 2010

Hej på er!! Shit vilken grym kväll vi hade igår =) Rock´n´roll för hela slanten!! Förfest här hemma, sen drink på Anglais innan vi gled in på Hell´s. Dricka, dricka, dricka och dans, dans, dans =)

Denna dag har jag spenderat med syrran, Noah och mamma. Ätit lunch, strosat lite ute i det svinkalla och sen myst här hemma. Nu ska jag bara ligga i soffan med duntäcket och glo på tv heeeeela kvällen =)

Här kommer några bilder från kvällen. Väntar på att Sara ska maila lite bilder också. Hon är duktig på att knäppa bilder under kvällens gång =)









Ha haa, fint skrivet, men vi är ju inte riktigt så bundisar =)

Och förlåt Emelie ännu en gång för att jag knuffade till dig (på skoj) och du ramlade. Sorry sorry sorry!!!!! Men lite roligt var det ;-) Puss!!

14e oktober 2010

Hemma! Äter, duschat, rota i garderoben och spackla fejset =) Inväntar Emelie och Sara1 för lite förkrök innan vi drar på herr Rimérs bokreleaseparty på Hell´s Kitchen. Annika möter vi upp inne i stan. Skoj skoj ska det bli ;-)

Nu måste jag fixa klart här. Tootiloooo!!!!

Ikväll bjuder denna karln på fest!! =)
http://www.resume.se/_internal/cimg!0/lmi5ejn3ouuvl47qui5qck3tr2mlsbo/Bingo%20Rim%C3%A9rs%20attack%20mot%20Expressen.jpeg

Rich bitch!

Alltsåååå hur snuskigt mycket pengar tjänar Zlatan egentligen??? Det är så jävla sjukt att man kan tjäna så mycket stålar på att sparka boll. Inta alls avis, inte alls....


13e oktober 2010

God kväll!! Puff vilken lång dag!! Den började med världens stress på morgonen. Hade tydligen ställt klockan på 08.20 istället för 07.20. Fart och fläkt vart det och var klar på 30 min =) Wohooo.... Annars har jag känt mig ganska låg hela dagen. Ibland är det bara så. Men imorgon tjuvstartar vi helgen med lite raj raj ;-)

Hade ju bestämt mig att inte gå ut denna helg då jag jobbar, men blev nu bjuden på födelsedagsfirande på lördag. Hmmmm?????

Nu ska jag slappish med Grey´s =)

12e oktober 2010

Bara tisdag! Ha haa.... Är så van att vara ledig måndagar och starta veckan med tisdag och därmed få en kortare arbetsvecka, men icke denna vecka. Pust! Men har torsdagen att se fram emot. Då blir det Bingo Rimérs bokreleaseparty på Hell´s =) Det kommer att bli skoj.

Nu har jag precis slängt i mig en pizza och ska se vad årets Paradise Hotel har att komma med. Säkerligen inte ett jävla skit, men ändå underhållande. Hatar mig själv för att jag gillar såna skitprogram, ha haa.... Sen blir det Desperate och Cougar Town. Kan inte bli bättre =)

Kram kram!!



P.S. Är det nån som är sugen på att förnya doft förrådet, så startar Kicks igång med höstens största doft aktivitet imorgon, nämligen 20% på ALLA parfymer. Inte så pjåkigt va?? Shoppa shoppa till du droppa ;-)

11e oktober 2010

Röd okotber med Dior!

Nyss hemkommen efter en lång dag på jobbet och en kväll med Dior. Det bjöds på mingle med gudomliga snittar (förutom den starka konstiga ölkorven) och bubbel. Riktigt nice var det. Sen var det peptalk och vad oktober handlar om för Dior i år. Kan ju säga att det är rött. Rött rött rött =)

Nu blir det en nattmacka innan det snart är dags att hoppa i säng igen. Får se hur det går med sovandet inatt då med spöken i hissen och grejer, ha haa... Kan ju säga att jag somnade som en stock igår vid 21.30, men vaknade två gånger under nattens gång och det första jag tänkte på var spöken. T.o.m på morgonen kände jag lite obehag. Faaan också!!! Hoppas det här passerar snarast.

Natti natti!

Kvällens gåva från Dior, ett rött läppstift =) Så passande!

Ghosts!!

Igår när jag åkte hiss med en person som säger sig vara mottaglig för det spirituella, sa han att han kände en tredje person i hissen trots att vi bara var två. Sa på direkten att jag inte vill höra mer då jag är så himla rädd för spöken. Sa att jag definitivt inte vill höra om att jag har nån/nåt i mitt hem. Har inte tänkt på det så mycket, men nu när det är mörkt och det börjar närma sig läggdags börjar jag känna mig lite orolig. Rättare sagt panikslagen, ha haa... Va faaaaan, sånt här vill jag inte höra.

Ja ja, vi får hoppas att jag är tillräckligt trött och däckar direkt. Nu ska jag fortsätta se på Indiana Jones ett tag innan jag går till kojs. Natti natti!

Det här var gårdagens låt =)

10e oktober 2010

God kväll!! Sååå jäkla trött och seg och lat och hungrig idag så jag har inte orkat blogga, och orkar inte skriva så mycket nu heller. Ni får nöja er med några bilder från gårkvällen. Det blev förfest här, sen till Hotellet och vidare till Sollan. Grymt bra var det =)




Somebody broke a glass.....




9e oktober 2010

Shuluuluuuuu!!! Sitter här hemma och lyssnar på grymmaste musiken och skålar med Emelie =) Vi har inte setts på några veckor, oooh my gooooood, ha haaa =) Ikväll blir det iaf party, tjohoooooo!!!!

Vi hörs!!


Pööömps med kilklack!

Råkade visst köpa ett par skor idag, oops!! Märkligt det där att man inte har pengar, men när man hittar nåt man verligen verkligen vill ha så vips lyckades man hitta lite stålar. Ja visserligen på kreditkortet, men men =) ha haa....

Ena skon känns jätte liten, eller så är det min ena fot som helt plötsligt blivit gigantisk (den vänstra är liiiite större, men brukar inte kännas så här mycket). Önskar ibland att man kunde köpa en 37a och en 38a. Så nu går jag runt med värsta tubsockan och försöker töja ut ena skon. Vill ju så jätte gärna ha på mig dom imorgon när jag går ut. Ja vi får se hur det går.

Jisses, höll på att glömma mina ägg!!!! Ha haaa...... See ya!!



8e oktober 2010

Shohoooo people!! Det är fredag!!! Fan vad nice =) Ikväll blir det bara mys i soffan, sen jobba i morgon och sen bus i soffan, ha haaa.... I wish ;-) Nä men är så sjukt laddad inför utgången imorgon. Vi sa det precis med Emelie att oftast när man är så jäkla laddad så blir man bara för full och åker hem tidigt. Precis vad som hände sist på min födelsedag. Herreguuud alltså vad packad jag blev. Åkte ju hemifrån utan linser och glasögon så allt var en dimma, världen snurrade och jag mådde dåligt. Gick in på Sture, vände och åkte hem för att kräkas lite, ha haaa.... Låter ju inte så jävla nice va?? =) Nä, så ska det inte bli imorgon. Ordentlig middag efter jobbet och dricka med måtta så man slipper spotta =)

Så här full ska jag alltså INTE bli imorgon =)



Herregud vilken skräckhistoria på jobbet. Tur att jag missade hela det här för då hade jag DÖTT!!!! Daniela min kollega har stort och burrigt hår. Hon var vid kassan och tog betalt när hon kände nåt i ansiktet. Hon viftade lite med handen och ner ramlar väääärldens största spindel (såg dom mosade benen och kroppen på golvet). Hon fick panik och hoppade och stampade på den tills den slutade sprattla. Jiiiiiiiises!!!!!!! Nä, spidys I don´t like!!!

Nu blir det softish i min soffish =) Pöss på er!!!!

7e oktober 2010

Det är torsdag. Äääntligen börjar lördagen närma sig. Är så superduper laddad för utgång. Fasiken vad vi ska röja =) Bus bus.....

I övrigt har det varit en ganska så lugn och tråkig vecka. Jobbat och jobbat och jobbat..... Hade världens roligaste fyllo på jobbet idag. Tror att han var lite sugen på att sno nåt men gjorde inte det. Han gick och sniffa på varenda parfym, sprayade med varenda parfym, dansade lite till musiken, låtsades dricka ur parfymflaskorna =) ha haa vad vi skrattade åt honom.

Nä ni, nu ska jag ligga i soffan och äta min Danio med musli =) Blev så sugen på den igår när jag såg reklamen så jag var bara tvungen att köpen en. Mums...

http://www.danone.se/wp-content/themes/danone/images/product_danioym.png

6e oktober 2010

Trött, trött, trött.... Glömde t.o.m nästan att blogga, ha haaa =) Inte så mycket att säga denna kväll tyvärr, så jag får roa er med lite bilder. På mig själv så klart, ha ha =) Fula o snygga, roliga o tråkiga, gamla o nya... Lite av varje =)



















Hej hej!!

Den här dagen blev visst inte en bajsdag =) ha haaa.... Allt har gått helt ok fast jag har en böld på ögonlocket och haft huvudvärk. Ikväll blir det lite brun utan sol så man ser levande ut =) Och så Desperate Housewifes såklart, wiiiiiiii.......

På väg hem från jobbet såg jag annonsen som jag sminkade för hänga uppe i Jakobsberg C =) Tog kort med mobilen lite snabbt bara då jag hade brådis till tåget. Ska nog försöka ta ett bättre kort imorgon så man ser hela affischen. Lite sur på fotografen som inte mailat bilderna till mig fast hon lovade, grrrr....

Så här ser bilden ut.


När jag förde över bilden från mobilen till datorn via bluetooth så hittade jag även denna bild på mig, Bingo och hans dotter Nova. Vi var på ett bröllop för typ hundra år sen. Visste inte att det fanns en sån bild på oss. Den har gömt sig ordentligt i min dator, ha ha =) Måste vara exet som laddat upp den.

Nu ska jag fixa lite middag innan fruarna intar tv-rutan =) Kram kram!!!


5e oktober 2010

God morgon bloggen! Det här känns som en bajs dag måste säga. Vaknade helt täppt i näsan, med huvudvärk, ögonen svider och så har jag fått världens finne eller nåt på ögonlocket. Gör så jäkla ont. Kan man få en finne på ögonlocket??? Hel skumt tycker jag.

Det här kräver en good mood låt tycker jag. När jag hör den här vill jag bara hoppa och skutta runt och dansa som hon gör i videon =) Nu ska jag dricka kaffe och sen dra till jobbet. Kramis!


Monday!

Så är denna måndag snart slut. Har inte gjort ett skit idag. Ja, förutom städat då, men annars har jag typ legat och latat mig hela dagen. Ganska så skönt faktiskt eftersom jag varit helt täppt i näsan och nyst just hela dagen =( Försöker hålla mig ifrån nässprayn, men lite snortande har det blivit.

Och som alla kanske vet så är det kanelbullens dag idag. Har bytt ut kanelbullen mot muffins, det går väl bra? =) Den innehåller kanel den också, så nästan samma lika =)

Nu ska jag koka lite te och mumsa =) Kramis!!

Inte bara en utan fem styckna muffins blev det =) Förhoppningsvis ska jag INTE äta upp alla själv. Tar med dom till jobbet imorgon så nån annan får äta upp dom =)

Uppdatering: Jag åt 2. Forgive me father for I have sin.....

4e oktober 2010

Hallååå!!!! Underbara måndag är här!! =) Det betyder ledig måndag. Har iiiinga planer som helst för dagen, förutom städningen som jag håller på med nu. Dammat och klart, nu ska det dammsugas =)

Hörs och ses, pöss!!!!

Den här skivan spelas på högsta volym här hemma just nu =)
http://www.cr2records.co.uk/shop/images/CDC2LDX015_Miami%202010%20Unmixed600.jpg

Koma söndag!

Dags för ett inlägg nu kanske =) Legat i värsta koman här hemma. Så jäkla trött. Det blev inte så mycket sömn kan jag ju säga.

Västerås var lyckat iaf. Anlände vid två tiden, droppade bagaget och gick ut för att äta lunch (donken). Strosade runt lite innan vi gick tillbaks till hotellet för att göra om oss till pumor och smutta på lite bubbel. Tanken var ju att vi skulle ut och äta middag, men istället blev det världens förfest på hotellrummet, ha haa =) Shit va kul vi hade!! Lämnade sen rummet, grabbade några burgare på donken för att få i mig nåt och sen vidare till världens grymmaste tapas ställe. Inte för att jag vet om maten var så god (drack bara), men det var värsta draget med en riktigt grym dj på plats =)

Efter att blivit uppraggad av nån som heter Honey (jepp, han säger sig heta så) gav vi upp stället och drog vidare till Blue Moon Bar för lite dans. Utan Honey alltså =) Där dansade vi loss tills fötterna ville ramla av. Vill också tillägga att Västerås inte har några sötnosar att erbjuda. Booooring!!!!! Ha haaa..... Honey, Alladin och ett gäng unga skejtare utan byxor var typ det bästa man kunde hitta, ha haahaaaa =)

Innan läggdags var det dags för ett besök på donken igen, ha haaaa.... Fan vad vidrigt!!! Sen sov man lite sisådär och upp tidigt för att äta frukost. Ja, ungefär så gick det till =) Och shit vad jag har skrattat mycket!

Nu ska jag nog få i mig lite mat och sen kanske hoppa i säng. Imorgon väntar en ledig måndag, men också städning =( bläääää.... Kram kram!!!


Gott med skinka =)







Fulla?? Jajamän!!


3e oktober 2010

Hemma nu och är sååå himla trött så jag bloggar lite senare och berättar om resan. Nu måste jag bara ligga på soffan och dega lite. Kramis!


2a oktober 2010

Gutten morgen!! Packat väskan och drar till Västerås för lite tjejmys och tjejbus! Datorn stannar hemma, men mobilen är med, så det kan bli lite mobilbloggande. Har ju lite glömt bort det där med att mobilblogga. Får försöka komma igång med det igen =)

Nu måste jag avsluta frukosten och börja röra mig. Tillbaks redan imorgon. Kram kram!!!

Kan det här vara en av 80-talets grymmaste låtar???? Yes, I think so!! =)

Fredagsmys!

Goda kvällen!! Ville bara komma in och säga hej =) Ljusen är tända, lamporna släckta och myskläderna är på. Soffan, tv:n och jag hela kvällen =) Imorgon vid ett drar jag till Västerås för lite raj raj. See ya later!!

Kram kram!!!!

1 oktober 2010

Halllååååå däääär!!!!! Wohooooo, det är freeeedaaaag!! Ha haaa..... Har sovit typ hundra timmar, det är underbart höstväder ute, helgen knackar på dörren =) Men först, jobba hela dagen. Skulle nog hellre vara ute med en kopp varm choklad och mysa =)

Kan ni fatta att det är oktober redan!?! Känns som det var några veckor sen jag levde rövare och hade semester. Vad hände??? Tiden går så himlans fort. Snart fyller man väl 40 också, ha haa =) Nja, inte riktigt än kanske. 7,5 år kvar till det =)

Nu ska jag avsluta kaffet och sen springa iväg till tåget och mot jobbet. Ha en strååålande fredag mina pumor!!!!

Här är en skön låt som det dansades till i sommarnatten =)

RSS 2.0