Norrlands guld och dansbandsmusik, ha ha.....

20100430326 (MMS)

Norrlands guld och dansbandsmusik, ha ha.. Det är grejer det :-)


30e april 2010

Hallååå!!! Glada vappen på er! =) Ha haaa, som finnarna säger. Jobbat idag och sminkat lilla rock tjejen som skulle gifta sig idag. Hon blev super snygg och var jätte nöjd =) Annars rullade dagen på som vanligt. Mycket folk som var och shoppade idag. Alla ska väl ut och kröka och vill vara snygga =)

Inget planerat för kvällen. För mig känns det som vilken fredag som helst. Kanske blir det några drinkar inne i stan, crasha en inflyttningsfest eller så blir det bara soffmys. Ska ju orka jobba imorgon också =)

Nu ska jag pusta ut med en kopp kaffe. Ha en trevlig kväll!

Söta rock Marie =) Hon skulle ha en cool diadem med kedjor och grejer också. Hon skulle komme in med bilder sen så jag får se helheten. Lycka till!!

Old times

Ha haaa... Hittade denna video på Youtube. Den är från gamla tider då mitt ex trodde att han skulle in i musikbranschen, och gjorde denna video med vackra Andrea Myrander som stjärna =) Låten blev ju tyvärr ingen hit, men Andrea har klarat sig bra ändå. Hon sjunger nu med Basic Element sen några år tillbaka.

Ha haaaa.... Vad sjuk stillbilden är på videon =D hi hii.... (Självklart stod jag för smink och hår =))


Lite backstage bilder från inspelningen..








Imorgon är det dags för min brudsminkning av lilla rock tjejen. Ska bli kul =) Tar med mig kameran och ska fråga om jag får fota henne  =) Tuppkam ska hon ha också, rock n´roll!!

Nu ska jag snart hoppa i en nybäddad ren säng =) Finns inget bättre. Natti natti!

God kväll!

Herreguuuud vilket underbart väder det har varit idag!!! Så varmt =) Åkte hem till syrran och busade med Noah ett tag. Sen skulle jag ut på powerwalk, och hann bara ut när det började regna =( Bläää.... Men det hindrade inte mig från att motionera. Plockade fram min matta hemma och tränade mage och lår istället =)

Nu ska jag göra mig en omelett och fixa till naglarna. Ha en fin kväll nu allesammans!!

Fattar nada!

Städat, tvättat och börjat med deklarationen. Men självkart ska jag bifoga fler blanketter som jag inte har skrivit ut =( Och sen kommer jag änåd inte fatta vad som skall fyllas i. Suck, pust och allt annat gnäll! Nu har jag iaf lagt ner mitt företag som ändå bara samlade damm, så nu slipper jag tänka på skiten. Saknar tiden då jag bara signerade min deklaration....

Glömde en sak som också måste göras idag. Måla naglarna. Oh my god.... om ni skulle se dom (speciellt du Annika) så skulle ni dö. Men det får nog bli ikväll. Nu ska jag hoppa i duschen, göra mig klar, äta lite lunch och sen iväg till syrran för att mysa med Noah lite =) Kan inte bli bättre!

Hoppas ni får en lika mysig dag!!

29e april 2010

Morsning korsning på er!! Kan ju säga att det var inte lätt att gå upp idag. Snoozade så länge som möjligt, sen var jag tvungen att knalla ner till tvättis. Det tar emot att börja städa, oj oj... Måste vakna ordentligt här först. Lite gröt och kaffe kanske kan hjälpa till lite, eller vad tror ni? =)

Är det inte läskigt när man ibland helt plötsligt känner att man inte är ensam. Igår när jag skulle lägga mig och släckte ner lägenheten fick jag den känslan. Precis när jag klev in i sovrummet kände jag någons närvaro. Kändes som jag var tvungen att titta under sängen, ha haaaa.....  Släckte snabbt och hoppade i säng och somnade som en bebis =) Jag som är livrädd för spöken gillar inte få den känslan av att jag inte är själv. Usch för den!!

Ok, gröt och kaffe var det =) Ses sen igen, kram!

Snälla spöken =)
http://grekbimbon.files.wordpress.com/2008/09/ghosts.jpg

Lite på pickalurven!

Så, nu är jag hemma från mingel kvällen på Nordic Light Hotell. Det blev mycket prat om parfymer, bla bla blaaaaaa..... Tur som så fanns det massvis med vin, så det var inga problem att sitta still och lyssna =) Jag som inte ens dricker vin vanligtvis, men nu slank det ner hela fyra glas vitt + en Mojito i hotellbaren efter kursen =) Man blev sådär lagom glad. Jag och min kära kollega Daniela satt och pratade om.... ja, sånt som två singel smått berusade tjejer pratar om ;-), medans alla after workare runt omkring satt och pratade om datorer och projekt. Booooring!!!

Ingen rolig goodiebag blev det denna gång =( Vi får en Jean Paul Gaultier, Madame, skickade till oss. Men men, det är alltid nåt, och någon i min umgängeskrets kommer säkerligen att uppskatta den =)

Nu ska jag dricka en kopp kaffe (koffeinfritt självklart), och så måste jag göra iordning tvätten. Tvättstuga tidigt på morgonen imorgon. Sen måste jag städa, ta itu med deklarationen, powerwalka och försöka hinna träffa Sara2 för en fika inne i stan.

Så nu jag säger jag natti natti och sov gott mina fina! Pusselipuss puss!

P.S. Mobilbloggandet har kommit igång igen, men vet inte fan vart texten har hamnat???

SMS-inlägg

20100428325 (MMS)


Jag verkar vara kunglig!

Just det, har glömt att berätta det här. I helgen när jag var ute på krogen så var det en kille som kom fram till mig och sa med ett stort leende, gissa vem du är lik. Hann inte ens reagera och han ropade... ja, vad tror ni?? Jävla kronprinsessan Victoria, igen!! Vad faaan... Kan jag bli jämförd med en hot babe istället tack!! Jag menar, vilken kille på krogen vill hångla med kronprinsessan Victoria i ett hörn? Ha haaaa.... ;-) Just det, ingen!

Var är likheten???????

http://2.bp.blogspot.com/_1XVuoVgf87Y/SoR95F73z6I/AAAAAAAAAJg/9qn6MGm8Ptg/s400/kronprinsessan_victoria.jpg

Soffpotatis!

Shit, känner mig helt groggy. Bara vilat på soffan och tittat på tv. Det är serie maraton just nu. Ugly Betty, Desperate Housewifes, Cougar Town och sen Christine =)

Imorgon ska jag iväg på en liten nyhets/mingelkväll hos leverantören Saether. Dom har märken som Jean Paul Gaultier, Gurlain, Chanel mm. Brukar bli lite bubbel, snittar och mingel. Sen visas nyheterna som är på väg ut i butikerna. Ska bli trevligt!

Nu ska jag fortsätta glo =)

http://www.eleven.se/files/j/jean-paul-gaultier0.jpg

Aj aj aj...

....i mitt lilla huvud! Var på jobbet och kände helt plötsligt hur synen försämrades. Skit läskigt!! Det bara flimrade och jag såg konstiga mönster och fläckar. Var ju självklart säker på att jag skulle få hjärnblödning eller nåt och typ dö, he hee... Men så blev det ju icke (än iaf).

Tror nog att det är migrän på g. Eller en migrän light =) Här världens huvudvärk och känner mig lite trött. Har nog inte haft migrän sen jag gick i gymnasiet. Fy det är ingen kul. Man blir ljudkänslig, ljuskänslig, illamående och huvudet håller på att sprängas bort. Usch usch....

Haft en skön halv dag iaf med lunch ute i solen =) Såååå sköööönt..... Det var så skönt att det blev en extra lång lunch ;-)

Nu ska jag ta och vila lite. Skulle behöva ta tag i deklarationen, men den får vänta ett tag. Kram kram på er!

Dags att gå vidare??

Sådär ja, jobbansökan skickat. Länge känt att det är dags att prova på något annat och utvecklas lite. Men ändå tycker jag om mitt jobb som jag har nu. Det är svårt det här. Skulle aldrig byta bransch, inte en chans. Älskar ju smink och allt klet =)

Ska inte prata mera om detta, kanske betyder otur bara. Vi får helt enkelt se vad som händer nu. Vi håller tummarna =)

Borde klippa och måla klorna, dom ser såååå förjävliga ut att t o m min chef frågade idag om jag verkligen skulle jobba så här =) ha haaaaa.... Jodå Le Biff (hon bodybuildar, därav smeknamnet), det blir iaf en dag till med dessa hemska naglar.

Nu säger godnatt och sov gott!!

http://www.allure.com/images/trends/2010/03/trsl02_christian_dior.jpg
Underbar makeup och romantiskt hår by Christian Dior

26e april 2010

Hola mi bitches!! ;-) Jobbat en lång dag och sen varit och powerwalkat. Fy fan vad skönt det var!! Nu jävlar.... Slut med godis, dags för motion!

Har världens ångest över hur mycket pengar jag slösade i helgen, och nu pratas det om utgång på onsdag. Oh lord... jag som skulle spara pengar. Eeeeh, just det. Vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag se klart på Top Model och sen är det dags för Maria Montazami =) Wiiiiii......

Slappa sköna söndag!

Min status: Biiiiiiiig soffpotato! Ville ju ut på en härlig promenad, men verkar ha fastnat här i soffan. Fått lite luft iaf då jag knallade ner till affärn och sen var jag och hämtade ett paket. Helt underbart väder ute, så det är synd synd synd att jag bara legat inne idag.

Så sjukt.... Jag och Nina träffade några killar igår som vi pratade och dansade med jätte länge. Jag lämnar aldrig (ja, nästan aldrig) ut mitt telefonnr när jag är ute, och gjorde inte det igår heller. Men helt plötsligt fick jag ett sms idag från en av killarna, där han ville tacka för en trevlig kväll och bla bla bla. Eeeeh, hur gick det här till?? Han visste bara vad jag hette, that´s it. Ja ja, har iaf inte svarat nåt och tror inte jag kommer göra det heller. I´m sorry Nicklas!

Nu skulle jag behöva sysselsätta mig med mina naglar, har verkligen ingen lust. Blääää.....

Saknar min lilla busunge...

25e april 2010

God morgon! Ja, nyvaken fröken här =) Hungrig som bara den och sugen på lite frisk luft. Får väl se om man orkar ge sig ut. Är inte bakis alls, vilket är jätte skönt, men lite tröttis är jag.

Så här gick det till igår...

Jag och Nina träffades på Eken för några drinkar. Det blev några Mojitos, sen blev det några öl, sen Mojitos igen, och till slut var vi party sugna. Nina gillar Söder, jag gillar Stureplan. Förslag slängdes till höger och vänster och inget passade någon av oss. Kompromissen blev, Garbo. Ha haaaa.... Ingen av oss är stora fans av Garbo, men det var det enda vi kunde enas om =) Men kul hade vi och sent blev det.

Nu ska jag få i mig lite frulle. Ha en skön söndag!

Mojito time!!

Stressar här hemma och försöker hitta nåt att ha på mig. Ska iväg till stan och dricka Mojitos =P Mmmmm så jag har längtat. Blir nog bara lite soft på Eken, men man vet aldrig hur och var kvällen slutar ;-)

Blir nog inget mobilbloggande då det inte fungerar just nu. Don´t know why. Puss o kram!!!

24e april 2010

Hej hej!! Nu är jag hemma en snabbis efter jobbet. Bara byta om och sen träffa Sari för lite snabbmat och en fika. Har trivts som fisken i vattnet på jobbet idag. Bara sminkat =) Så jäkla kul när man väl kommer igång. Slänger upp några bilder, så hörs vi lite senare igen. Kram kram!!









Anne in action =) ha haaaa...... Det var min dag på jobbet. Nu måste jag kila. Adios for now!!

Fredagsmys!

Jepp, det blev en väldigt lugn fredagskväll, vilket känns helt ok. Tvättat håret, smörjt in mig med bus, börjat titta på min deklaration (fortfarande lite lost), tittat på film och nu blir det sovalainen.

Imorgon ska det mejkas för fullt igen. Härligt som fan!! Sen hoppas jag få njuta lite av vår vädret också =) Så nu säger jag godnatt! Sssmack...

23e april 2010

Halloj gott folk! Vilken rolig dag jag har haft på jobbet =) Sminkiningarna till modevisningen gick jättebra! Hade kameran med mig, men glömde helt fota. Får se om jag har bättre minne imorgon när vi sminkar igen.

Sminkade en såååå vacker tjej. Riktigt modell utseende har hon. Ja, hon är ju en riktig modell också =) Hon hade ett ansikte som inspirerade mig till max. Så vacker!!

Nu är jag iaf helt game over. Planen var att gå på after work på Anglais och njuta av en Mojito, men vet fan inte om jag orkar. Suget efter en Mojito är enorm, så får nog ta en (eller några) imorgon istället. Då har jag heller inga tider att passa dagen efter. Nån som är sugen?? =)

Nu blir det lite middag. Pusselipuss på er!!

Dags att deklarera!

Fuck säger jag bara! Jag är inget geni på dessa saker. Fattar nada av deklarationen. Eller rättare sagt hur jag ska fylla i allt. Allt detta beror ju på att jag har en enskild firma som jag måste deklarera för. Det har ju inte hänt något med företaget, den har legat vilande och nu har jag precis sagt upp den. Men det är saker som måste fyllas i ändå. Har haft någon som gjort detta åt mig förut, men känns dumt att fråga när det egentligen inte är så mycket att göra. Det är bara mycket för mig som är helt lost när det gäller det här. Och sen är jag ju mästare på att lämna saker och ting till sista stund. Ni ska se att jag kommer springa runt som en jävla idiot den 3 maj. Fuck!!

Ja ja, ska inte bekymra mig för detta nu. Ska ta och lägga mig nu och ta tag i detta efter helgen istället. Det låter väl bra?? Sov gott!!


Dagens..

Äntligen dags för en ny säsong av Ghost Whisperer. Min stora favorit. Nu börjar den på TV400, och jag ska sitta klistrad framför tv:n =)

http://www.watchtvshowz.com/media/images/GhostWhisperer.jpg

Och denna låt har snurrelisnurrat i mitt huvud hela dagen. Fiiiina Salem.....


22a april 2010

Shululuuuu bloggen!! Vilken energi jag har idag =) Vet inte riktigt var den kom ifrån, men härligt är det. Blev en längre dag på jobbet också, vilket kändes helt ok. Och imorgon är det dags för sminkingar vilket jag är sjukt taggad inför. Kul kul kul!!

Nu måste jag få i mig lite middag innan jag svälter ihjäl. Kram kram!!

Urk..

Äh fy fasiken! Mår faktiskt lite illa efter kvällens avsnitt av True Blood. En souffle made of human heart, var inte så lockande. Speciellt inte när man såg hur dom smaskade i sig den och njöt medans blodet rann. Och jag som känner mig lite små hungrig. Kan jag äta nåt nu efter det här??

Men måste säga att Alexander Skarsgård är en ganska så jäkla sexig vampyr. Han skulle få bita mig i nacken anytime ;-)

Nu ska jag försöka äta en knäckemacka, sen bums i säng för lite vampyr drömmar =) ha haaa..... Natti natti!

http://img5.allocine.fr/acmedia/rsz/434/x/x/x/medias/nmedia/18/70/98/27/19136546.jpg

Pinsamt!

Allvarligt, vad är det här för jävla skit!? Anna Anka söker assistent, finns det nåt pinsammare?? Tror icke det. Herregud!

http://3.bp.blogspot.com/_RwNi6Ul_Ll0/S7MqCXik4HI/AAAAAAAAAHc/Uy5xdgz_u-I/s1600/anna+anka.jpg

21a april 2010

PISSVÄDER PISSVÄDER PISSVÄDER!!!!! Det här är för fan deprimerande. Hela dagen har jag känt mig nere och trött, inget var kul. Är det för fan inte dags för en riktig vår nu?!?

Nästa fredag har jag en brudsminking på jobbet, så idag gjorde vi en liten provsminkning. Hade verkligen ingen lust med det och inspirationen var begravd nån annanstans. Men när jag väl träffade denna glada pingla och kom igång så hittade jag orken och glädjen igen. Hon är en liten rockers brud, och det är lite rock a la 1700-talet tema på bröllopet. Ganska coolt.

Mera sminkingar blir det på fredag och lördag, då det är modevisning i Jakans centrum. Fyra modeller ska sminkas och jag känner mig jätte laddad. Ska bli super kul =)

Nu ska jag borra ner mig i soffan och mysa. Puss på er!

Dra till Mallis med en gubbe????

Halloj!! Hoppas ni haft en fin dag =) Solen blev ju tyvärr inte långvarig och det var kallt som satan idag. Och kallare blir det. Fula fingret för det!!!

Har flera gånger blivit bjuden på en Mallis resa av en äldre finsk man som levererar varor till oss på jobbet (utan några snuskiga baktankar, han vill bara ha sällskap). Han har även frågat Emelie och Sofie, och vi alla jobbar i olika butiker. Idag när han ännu en gång frågade om vi skulle resa bort (han bjuder), så föreslog jag lite på skämt att i sånt fall kunde väl Emelie och Sofie haka på också eftersom han ändå redan frågat dom förut. Han tyckte att det var en strålande idé. Jag bjuder er alla tre till Mallis, säger han med ett leende =) Ha haaa..... Menar han på allvar att han inte vill snuska med oss och bara vill ha sällskap av tre sköna tjejer?? Känner mig nästan lite slampig =) ha haaa..... Vi får se hur det blir med allt.

Nu till nåt annat. Fick en härlig gåva idag från Smashbox. Anledningen till det var bra försäljning =) Det blev en primer, Photo Finish Light. En oljefri variant som ska ge en jämn och len yta och få makeupen att sitta bättre. Tack för den!!

Nu blir det lite brun utan sol och sen Desperate Housewifes. Kramisar i massor!!

http://www.smashboxcanada.com/files/image/products/Photo-Finish-Primer-Light.gif

20e april 2010

God morgon!! Solen skiner även idag =) Helt sjukt vad man känner sig piggare och gladare av lite sol. Har egentligen inte så mycket att säga, ville bara säga hej och önska er en helt fantastisk dag! Här blir det jobb ända till kvällskvisten.

Puss o kram!

King Julian rules!

Idag när jag satt barnvakt och vi tittade på barnprogram, så upptäckte jag Pingvinerna från Madagascar =) Herregud, jag höll på att dö av skratt. King Julian knäcker big time! Och pingvinen som hostar upp en jäkla massa saker =) Så roligt var det. Noah tittade på mig och undrade vad som var så roligt. Hi hi...


Lycka!

Haft en helt fantastisk dag med min lilla ängel Noah. Han satt fint i sandlådan när jag hämtade honom på dagis. När han sen fick syn på mig så ställde han sig upp och ropade, Anne!! Hoppade ur sandlådan och sprang i min famn med ett stort leende. Guld värt!

Sen gick vi ner till vattnet och kastade stenar i vattnet från bryggan, såg på ankorna och njöt av solen. Efter det blev det lekparken och gunga som det aldrig gungats förut =) Och dagen avslutades med en massa gos i soffan. Jag älskar dig min lilla buse!

Nu är jag hemma och är helt slut. Slappa lite i soffan sen bums i säng. Puss puss!





19e april 2010

Guten morgen! Nyss gått upp och jag känner mig lite groggy. Dels så har jag nog sovit lite för länge och så har jag nog en bug i kroppen. Känner mig sååå trött, ont i huvudet, lite täppt i näsan och konstig i halsen =( Vill inte bli sjuk tack!!

Och nu skulle jag behöva börja städa. Gissa om jag har lust med det. Nä precis! Men det måste göras. Är inte ledig förns lördag och jag kan inte vänta tills dess. Sen ska jag hämta lilla busen från dagis och busa en jäkla massa också. Finasta finaste ängeln!

Nu blir det först lite gröt och kaffe i magen. Ha en bra dag!!

Ha haaaa......

Håller på och dör av skratt åt Mr Silicon Mountain här =D Ha haaaa.... vilken jävla lirare.


Söndagsmys..

Så, nu är jag hemma från powerwalken. Faaaan vad härligt det var!!! Ska komma igång med det igen, men inte för mycket. Förra året när jag powerwalkade flera gånger i veckan så försvann mina lökar =( Dom ska faaan inte bli mindre än vad dom är nu! Ha haa....

Gräset vid Lötsjön har börjat bli grönt, fåglarna kvittrade och det kändes underbart. Hann precis hem innan regnet började falla. Nu är det sjukt grått och blött ute. Usch för det! Det var en månad sen jag och Sari gick runt (på) sjöarna, och då var dom täckta med is och snö. Nu går det undan. Bara vulkan jäveln på Island inte förstör våran sommar. Det sägs ju att ifall askmolnen hänger kvar länge så kan sommaren här bli kallare. I hope not!

Ledig imorgon och då blir det städ och sen hämta Noah på dagis och busa lite. Hade en liten öldejt planerad imorgon, men får hoppa den. Nu ska jag äta lite korv med bröd och mysa i soffan =) Kram på er!

Råstasjön 20100314


Söndag!

Hej på er! Hemma från jobbet nu, slängt i mig en macka och ska nu gå en kvällspromenix med Sari =) Det var länge sen jag var ute och gick, ska bli riktigt skönt. Vi hörs senare då. Nu måste jag byta om. Kram kram!!

Gäspilainen...

Oh my god vad trött jag är. Känner mig nästan lite sjuk, så trött är jag. Måste också erkänna att det blev en liten sked nutella ändå (skäms lite). Kunde bara inte låta bli. Jävlar.... jag som lovat att inte snaska mera. Yeah yeah, what ever.

Nu ska jag se klart min film och sen hoppa i säng. Jobb på schemat imorn. Sweet dreams!

Nähe du....

...ingen nutella på sked!!!! Köpte ju dessa pumpakärnor för att inte bli sugen på en massa sött. Alltså ingen nutella, bara pumpakärnor!! =)


Todays shopping!

Här kommer dagens shopping i bilder. Just nu är det Clinique Bonus Time, vilket innebär att vid köp av två eller fler produkter från Clinique så medföljer en fantastisk gåva.

Här är vad jag köpte, ett puder och ett läppbalsam i färgen Rasberry (den är lite ljusare och rödare i verklighet än på bild).

Och här är vad jag fick med som gåva.. Ansiktscreme, eyemakeup remover, ögoncreme, läppbalsam, mascara, rengöring, serum och bodylotion. Bra va! =)


Tror förresten inte det blir några drinkar för mig ikväll. Känner mig skiiiiit trött. Tror det blir soffan och film, och kanske slicka på en sked med nutella =O Ajabaja.,..

Hola!

Det är lördag och jag har ganska så nyligen kommit hem från jobbet. Vi får se om det kanske blir några drinkar ikväll ;-) En mojito skulle sitta ganska så fint måste jag säga. Mmmmm......

Undrar ibland vad det är för fel på folk. Hade en kund idag som jag hjälpte ganska länge. Hon hostade mig rakt i ansiktet konstant. Är det så jävla svårt att sätta armen framför munnen när man hostar!?! Backade varje gång hon började hosta och var så nära att be henne hosta i armvecket. Idiot!!

Idag blev det lite shopping på jobbet. Nytt puder och nytt läppglans från Clinique =) Får se om jag kan slänga upp en bild på dom senare.

Hoppas ni får en härlig lördag kväll. Kram kram!!

Friday night!

Nu är man hemma från jobbet, ätit lite god persisk mat och funderar på om jag ska ta en kall Corona eller en kopp kaffe. Hmm.... Märkvärdigare än så blir det inte ikväll.

Idag har adrenalinet fått pumpa på jobbet då jag jagade en tjuv. Såg hur han fräckt stoppade ner några parfymer i sin påse och trodde sen att han bara kunde knalla ut som ingenting. Tog snabbt upp telefonen och ringde vakterna, dumpade min stackars kund och sprang efter för att kolla åt vilket håll han försvinner. Springer ända ut till parkeringsplatsen, där jag sen möter vakten och han fortsätter jakten. Jävla idiot!! Så lätt kommer du inte undan. Jo, undan kom han tyvärr, men han slängde ifrån sig påsen med stöldgodsen och kammade hem en jävla massa svett under armarna istället för parfymer =) Ha haaa!!!

Ok, Corona, kaffe, Corona, kaffe.... En Corona blir det! Eller?


Jag och fina Aliyah förra helgen. Då blev det massor med Corona =)

16e april 2010

God morgon! Det är fredag, fan vad skönt. Dock ska det jobbas hela helgen, men ändå. Blir nog inget bus, men kanske några drinkar bara =)

Igår tänkte jag på mitt gamla förhållande. Det är nu nästan 1,5 år sedan det tog slut. Shit vad tiden har gått fort. Men det går väl fort när man har roligt ;-) Funderade också på hur det skulle ha varit, om han inte hade åkt dit för sina dumheter. Hade vi fortfarande varit ett par?? Skulle jag fortsatt låtsas att allt var bra, även om jag misstänkte nåt annat? I hope not. Hemskt vad blind man blir ibland när man är kär och lever i förnekelse. Ja ja, idag är ju allt hur bra som helst =) hi hiii....

Nu måste jag ta och klä på mig och kila iväg till jobbet. Och lite nervös är jag också.... måste ju använda nya månadskortet =D ha haaaa.... Blip blip!


Rest my bones..

Det börjar nog bli dags att säga god natt. Målade naglarna som jag sa att jag skulle göra =) Smörjt in mig med bus också. Duktig flicka! Hade varit en ännu duktigare flicka om jag hade gjort lite situps. Får väl vara extra duktig nån annan dag.

Sovmorgon imorgon, nice nice. Nu mot badrummet för att borsta tänderna och kissa en sista gång =) Natti natti mina stjärnor!!

Tröttis..

Ok, vad är det för fel på folk?? Visst, det är vår. Men det är för fan inte sommar. Folk går runt i t-shirts och gladiator sandaler. Sandaler??? Nu?? Var precis i affären och såg en kvinna med sandaler. Tyckte fan det var kallt ute. Ja ja, folk är knäppa.

Jag känner mig rastlös och vill hitta på nåt men ändå är jag trött. Vad gör man då? Just nu sitter jag och kliar mig i huvudet. Skulle kunna träna lite kanske. Eeeeh, ja just det. Måla naglarna kanske? Ja, kanske.

Min nya jacka och bilder från dagen.






Now what??

Nu är jag hemma efter att lunchat på Gröna Stugan, matat änderna (eller rättare sagt glott på änderna), fikat på 7elevens uteservering och strosat runt i butikerna. Köpte en jacka, mc jacka, som alla har. Visar den samt ltie vårbilder lite senare. Nu är jag lite hungrig och rastlös. Vad ska man hitta på nu då??

Köpte månadskort idag då det var sista dagen på rabatterade priset. Fick nya access kortet, hjälp!!! Har ju varje gång bett om att få det gamla kortet, men ska nu vara lite modern =) Är lite nervös inför morgondagen då jag ska använda den, ha haaa....

Nu blir det lite mat i magen!

http://arskortguldsj.files.wordpress.com/2010/02/image4.png

Sooooool!!!

Underbart!! Solen tittar fram nu och jag blir glaaaaad =) Tror att jeansjackan åker på idag. Hoppas hoppas att det inte blåser alldeles för kallt. Självklart ett par tröjor under och halsduk. Ready set go...

Ska träffa bästaste Sari, systeryster och Noah. Blir en promenix till Lötsjön, mata lite änder och lunch/fika i Gröna stugan. Life is good!

Kram kram!!!

15e april 2010

Tjohooooo!! Det är den 15e idag och det betyder löning =) Oj oj vad skönt! Såg väderrapporten och hör och dö, imorgon ska det visst snöa lite. What the fuck!! Nåja, ska njuta av våren idag iaf.

Nu är det tvättstugan som gäller och så ska jag värma lite gröt och dricka en kopp kaffe =) Blir ingen cleaning idag inte.

Ha en bra dag!!

Just det...

...fick det här fotot av mamma häromdagen. Gick i förskola eller fritids, eller vad det nu kallades den tiden =) Sitter så fint där i mitten =) hi hiiiii.....


Goda kvällen!

Nyss hemkommen från jobbet och väntar nu på en vän som kommer över på en liten fika =) Faaaan vad det suger att vara inomhus hela dagen när det varit sånt underbart väder. Hoppas det blir lika fint imorgon då jag är ledig. I sånt fall blir det en dejt med syrran, Noah och Sari vid Lötsjön för att mata ankorna och fika =) Vi håller tummarna!

Ha nu en bra kväll!!

Underbara vår!!

God morgon!! Sovit som en stock =) Fan vad härligt det är! Och det är vår utanför. Solen skiner som aldrig förr. När vågar man ta på sig en tunn jacka, typ jeansjacka?? Jag är alltid den som går runt med tjock jacka tills jag svettas bort, ha haa...

Nu ska jag njuta av min frukost innan jag pyser till jobbet. Åh nej, ha haaaa..... vilken gammal låt =) Lyssnar på VH1 och just nu spelar dom Things that make you go hmm... Ha haaaaa...... Vill ni också höra den?? Ja det är klart ni får. Varsågoda!



Gäääsp...

Oh mama vad jag är trött! Varför kan man bara inte hoppa i säng när man är så här trött?? Nä, man ska sitta uppe som vanligt och titta på tv. Snart, snart ska jag lägga mig. Ska bara se på Christine, vllket jag ganska så nyligen upptäckt och tycker den är ganska kul.

Imorgon blir det wörki wörki och på torsdag är jag ledig =) Wiiiii..... Sov gott och puss på... ja, where ever you wish =) Natti natti!

Grym party bild från i lördags!

13e april 2010

Hellooooo!!! Helt slut idag. Tror jag räknade över 1 miljon får igår kväll... Kunde fan inte somna =( Snurrade snurrade och sen snurrade jag lite till. Äh fy för det.

Funderar här om jag ska orka ta mig ut på en powerwalk. Skulle vara riktigt skönt, men är ganska så slut som människa och ganska så hungrig också. Men solen skiner ju fortfarande så fint, så frågan är om man kan låta bli. Hmm... får ta mig en funderare. Har paket från H&M att hämta ut också =) Alltid trevligt.

Ja vi får se om jag kommer längre än till köket =) ha haaaa.... Vi hörs senare pussgurkor. Kram!

Dags att räkna får...

Nu är kiosken stängd. Drar ned rullgardinen. Slänger in handduken. Hoppar i säng med John Blund ;-) Säger god natt och sov så gott mina underbara vänner. Natti natti!

Fy fan för djurplågare!!

Vad fan är det för fel på folk!?!?! Läste idag i tidningen om dom här idioterna som torterat dessa små stackars kaniner. Och nu såg jag ett klipp på nyheterna hur dom sätter eld på en kanin och sen skrattar när den skuttar runt och brinner. Jag finner inga ord.... Hur kan man vara en så grym människa???? Fattar inte. Usch, blir bara förbannad när jag tänker på det.

Här kommer några till bilder från lördagen...





Sa ju att jag kände mig lite vampig i lördags. Ni ser min klyfta va? =) ha haaaa......

12e april 2010

Grattis på födelsedagen finaste Sanna i Barcelona!!!!! Hoppas du har haft en finfin dag. Själv har jag precis kommit hem från jobbet, ätit middag och tittar nu på Top Model i väntan på Hollywoodfruarna.

Sitter här och undrar över varför man ibland utsätter sig för problem. Eller problem och problem, men i slutändan så vet man att det kommer att bli trouble. Hmm.... Man vet att man inte ska, men man kan inte låta bli. Vad faaan... Ja ja, den dagen den sorgen.

Ha nu en riktigt trevlig kväll, kram på er!

Soffpotatis

Oj oj oj vad jag är trött nu. Varit hemma hos syrran och busat med Noah. Den lilla killen hade ju gått på speed idag =) ha haaaa..... Han var överallt och skulle göra allt. Han var så glad över jag och mormor kom på besök.

Nu blir det soffan och chipspåsen resten av kvällen. Peace!

11e april 2010

Hej på er! Sitter med frukosten i munnen så här sent på dagen =) he hee.... Var hemma vid fem tiden imorse så det är inte konstigt att det blev frulle så här sent. Och inte ett dugg bakis är jag, fan vad skönt.

Som sagt så började kvällen hemma hos Sara för att fira hennes brors födelsedag. Sen gick vi vidare till Sollan för att dyrka bästa dj:n ever, Thomas Deak. Grym grym grym!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen åka hem till syrran för att mysa med Noah. Mosters lilla ängel =) Ha en fin dag allesammans. Kram på er!

Några fjuttiga bilder från gårdagen..




Party all the time

Bästaste grymmaste 80 tals hitten =)


Shuluuu!!!

Nu är jag laddad till max! Sminket är klart och nu återstår bara att hitta kläder och äta lite mat. Känner mig lite vampig idag ;-) ha haaa..... Vi ska se om jag kan hitta nåt slampigt i garderoben. Dags att börja rota.


Det blev svarta ögon med lösfransar, läppar kommer sen =) Sara kommer mörda mig. Lovade henne att jag skulle ha utsläppt hår ikväll efter att hon klippt mig så fint, men jäklar alltså.... trivs ju i uppsatt så bra. I´m so sorry Sara darling!!


pust..

Städat och klart! Herrejisses... lekt rörmokare och grejer =) Får stopp i handfatet i badrummet, det här är andra gången. Har rensat men det är fortfarande lite varning för översvämning. Hmm....

Nu ska jag ner på Åhléns en sväng. Får se om jag kan hitta en liten sista minuten present till födelsedagsbarnet. Och lösfransar behöver jag också. Behöver flörtiga ögon ikväll ;-) ha hahaaa...... Och har inte en susning på vad jag ska göra med mitt nya hår ???? Saaaaraaaaaa, kom och fixaaaaaa....... =)

Got to go. Hörs sen!

10e april 2010

God morgon!! Shit vad jag känner mig flummig. Sovit i typ 9 timmar, vilket är alldeles för mycket för mig. Plus att det är världens tråkigaste väder ute =( Men egentligen är det ganska bra då jag måste städa. Städdag skulle vara på måndag, men ska hoppa in och jobba extra då.

Men först måste jag äta frukost. Kurrar såååå i magen =) Ha en trevlig dag i det gråa!

Sur på vädergudarna!!

Fredag kväll!

Hej på er! Det är fredag och jag har precis kommit hem från en supertrevlig after work med sköna brudar =) Roliga gamla minnen kom på tal, from the old days back in the hood =) ha haaaaa......

Tjejerna skulle vidare men jag kom hem. Är sjukt trött då jag inte kunde sova inatt. Och sen blir det ju party imorgon, inte så kul att vara bakis då.

Nu njuter jag av en kopp kaffe och latar mig. Och ja, ska lägga ut bilder på mitt hår sen =) Kram på er och sov gott!

Halloo!!

Nu är puman hemma! Ha haaa..... Är jätte nöjd med håret och med Sara. Hon är verkligen super duktig! Det här var ju en anställningsintervju där hon skulle visa upp sina kunskaper, och jag det verkade som ägaren också tyckte hon var grym =) Tror nog att hon kommer få jobbet. Vi håller tummarna!

Annars en ganska bra dag på jobbet som sen mot slutet blev lite sämre. Tjuvar som skällde ut mig för att jag upptäckte dom och sa att jag kallar dom för tjuvar bara för att dom var utlänningar. Jo visst, säkert! Och sen andra idiot kunder (ursäkta mig, men ibland är folk så jävla puckade) som gick på mina nerver. Tänk att man kan vara på så bra humör innan och sen på en sekund förvandlas till ren irritation.

Ja ja, nu är ju allting bra iaf och det är fredag imorgon =) Har en ledig helg framför mig med lite bus inplanerat ;-) Se upp killar, hungrig puma på g! Ha haaaahaaaaa....... Vi får väl se.

Sov så gott nu mina vänner så hörs vi imorgon igen. Puss o kram!

Sådär ja..

0-386cff022638cbb2d2c9c0997b55a095.png

Kolla varifrån!

Sådär ja.. Håret klart och jag känner mig supernöjd :-) Sara är riktigt grym!


Dags att...

50732eeb22a442225d6f68bb9665a887.png

Kolla varifrån!

Dags att munsa i sig en bakelse som chefen köpt :-)


Evening på er!

Fuck, jag är hungrig igen! Maskarna is back, ha haaa =) Får nog ta och göra en nattmacka här snart. Precis glott klart på Grey´s och nu är det dags för Alexander Skarsgård i True Blood. Den är ganska blodig och väldigt sexig ;-)

Och imorgon är det ju redan torsdag, och då bär det av mot city efter jobbet för att bli snygg i håret. I´m so excited =) Och innan jag vet ordet av det så är det lördag och dags för partaj =) Jiiiihaaaaaa.....

Dags att rota i kylen och dregla till blodigt sex =) hi hii....

Dagens på er!

Eller kanske man ska säga god kväll. Jobbat hela dagen idag och haft världens spänningshuvudvärk och yrsel. Blivit lite bättre nu mot kvällen.

Köpt skitsnygga skor idag =) Sååå nöjd.... Blir kanon snygga med en klänning eller shorts. Längtar tills jag kan använda dom.

Nu måste jag äta middag. See ya all later!


Från Din Sko 450kr

Våran Kicks...

0-1ec85556c51391f637e8e066a4ba3fe5.png

Kolla varifrån!

Våran Kicks klubbmagasin börjar bli riktigt snygg och modern. Bra användbara tips som våra kunder älskar. Nästa nr i brevlådan nästa vecka :-)


Sweet dreams....

Naglarna fixade och serierna avklarade =) Nu ska jag hoppa i säng och drömma sött om diverse saker. See you tomorrow dudes.....

Jag säger over and out..

Hej på er!

Dags att plocka fram nagelklippare, nagelfil och lack =) Nu ska klorna fixas! Annars en ganska så bra och glad dag på jobbet. Hemkommen för en timme sen, käkat lite och ska nu börja lacka.

Har två dagar jag ser fram emot den här veckan. Första är torsdag då jag ska fixa håret. Kul kul kul.... Sen så längtar jag till lördag. Ja lördag, då blir det party party, bus bus bus ;-) Wohooooo!!

Nä, nu ska jag börja klippa här innan Desperate Housewifes börjar. Kram på er!

6e april 2010

God morgon solstrålar!!! Solen skiner åter igen =) Gud så härligt!! Men får inte njuta av vädret, ska iväg och jobba snart och lär inte se solen nån mer sen. Får nog agera rökarkompis idag =)

Nu måste jag svälja kaffet och göra mig klar. Ses ikväll, puss o kram!

Klipp klipp...

På torsdag ska jag sitta hårmodell åt Sara 2. Det blir klippning och färgning, och gode gud vad det behövs. Vågar inte ens säga när jag klippte mig sist. Är sämst på att göra det. Ååååh vad roligt det ska bli =) Hoppas jag blir riktigt fin också, annars blir det smisk på rumpan Sara, ha haaaa......

Så här ser ruffset ut nu. Slitet som bara den.


Godagens mina fina!

Ännu en röd dag och jag har jobbat. Ännu en grå och hemsk dag utanför dörren. Vad fan hände?! Var inte våren här? Nä nu måste det bli andra bullar. Ska ta ett snack med vädergudarna ikväll =)

Började gräva i godispåsen igen efter maten, så jag slängde godiset i papperskorgen. Nu får det var nog helt enkelt! Sparade dock en favoritbit som jag ska ta till kaffet =) hi hii....

Annars blir det inget speciellt ikväll, bara slapp och film. Kram kram!

Mmmm vad jag ska njuta av dig......

Hello!

Då har man ätit nyttigt den här veckan igen då. I onsdags blev det donken, i fredags kebab, i lördags grillen (bakis mat) och ikväll blev det donken igen. På väg hem från syrran kom jag på att affärerna stängt redan så donken blev min rescue. Plus att jag har ätit massvis med godis också. No good, no good!

Saknade Noah så oerhört mycket så jag åkte förbi och busade lite. Syrran hade inte sagt att jag skulle komma, så han blev glatt överraskad och sprang till mig med ett leende =) Guuud vad jag älskar honom! Fina fina Noah.

Nu ska jag bara softa lite med godispåsen (slutar imorgon) och titta på film. Imorgon blir det jobb. Kram kram!



Jag och...

0-19c33bd2d8cd6aaf3929f1a8fa27d23f.png

Kolla varifrån!

Jag och finaste Noah kör tåg :-)


Suck..

Shit vad jag är uttråkad till max! Verkar inte bli nån fika med Sara då hon jobbar senare än hon trodde. Alla andra är bortresta, sjuka eller jobbar. En kopp kaffe nu, sen tar jag nog en promenad runt sjöarna =)

Jag och Petter!

Softar här hemma med Petter. För mig känns Petter sommar. Fönstret är öppet, solen skiner och huvudet gungar till beaten =) Det går bra nu....


4e april 2010

God morgon!! Vilket underbart väder vi har =) Tjohooooo!! Sovit ut ordentligt, softar lite med Nyhetsmorgon och ska äta frukost. Sen inget planerat förns lite senare, då det kanske blir fika inne i stan med finaste Sara ♥

Hoppas ni får en kanon dag mina vänner. Puss!

Sov gott!

Fortfarande uppe. Har mumsat i mig chips och godis och mår nästan illa. Trött som sjutton är jag också. Ska alldeles strax hoppa i säng.

Har upplevt två vårtecken. Igår såg jag årets första spindel på jobbet. En ganska mini, but still a fucking spidey. Ucsh!! Den fick Magda ta hand om. Och idag på lunchen såg jag årets första fjäril =) Wiiiiiii, nu är det vår. Or not. Såg på vädret ikväll och tydligen ska det bli snö blandat med regn i början av veckan. Kan inte vara sant!! Hoppas inte.

Nu ska jag göra mig klar för John Blund. Natti natti!

Förra årets första fjäril.

Mums..

Nu ska jag ligga i soffan och jäsa. Laddat med godis, chips och cola =) och så har jag Harry Potter i tv rutan.

Mums mums....

I´m alive!

Herregud vilken lååååång dag det har varit. När jag gick upp i morse så kändes det som jag fortfarande var full och händerna skakade. Var sjukt hungrig (hoppade över middagen igår) och hade inget att äta, så jag satt och åt lite gurka =)

När jag väl är på väg till jobbet och sitter på tåget så är det nån som släpper värsta mördarmöken. Oh my god! Trodde jag skulle dö. Fy fan för den! Kan man spara sina pruttar tills man kliver av tåget åtminståne.

Sen blev det bakismat med Magda ute i solen. Hamburgare med pommes och lite godis till efterrätt. Det var riktigt najs med lunch utomhus.

Igår träffade vi massor med roligt folk på Sturehof. Inga ungdomar direkt, utan lite äldre folk. Men skitkul hade vi med dom =) ha haaa.....

Nu ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt resten av dagen. Kramis!


Super trevliga bartendern David




Telefonnr fick man också med sig =) ha haaaaa.....

Buenos noches!

Det blev fyra öl, en shot, tre mojitos , ett glas champagne och lite till. Full som bara den och måste jobba imorgon. Plus att jag har världens ångest för att jag hade gjömt min plånbok på Sturehof när vi drog vidare till Hotellet. Oh my god!!! Tack snälla du tjej som hittade den och lämnaden den till snälla söta bartendern David =)

Nu måste jag sova så jag kan vara människa imorgon. Puss o kram!

Skulle ut...

0-4f2620b13209f7bfc07e09ce89e12595.png

Kolla varifrån!

Skulle ut och ta en drink ikväll. Det har blivit 4 öl, en shot, en mojito och ett glas champagne. Kommer inte att bli nån trevlig arbetsdag imorgon. Men men, skål!


Me so ugly...

Alltså ibland så är man bara så fucking UGLY på kort! Speciellt när man skrattar med hela själen och håller på att avlida =) Detta hände som sagt om och om igen under Barca resan. Här är ett kort som är såååå fult på mig så jag håller på att dö av skratt när jag tittar på den. Kommer inte ihåg vad vi skrattade åt, men det var jääävligt kul =)

Och kolla in ådrorna i min panna.

Ha ha haaahaaahaaaaaa.......

Softar denna skärtorsdag

Det blev ingen öl med Emelie då hon tyvärr fått tråkiga nyheter hemifrån =( Stor kram till Emlan! Är istället hemma, tvättat håret, tar en Corona och tittar på The Forgotten, sen blir det brun utan sol. Fuck vad gott det är med öl!

Imorgon blir det jobb och sen drinkar på stan. Bara inte för många, måste orka jobba lördag också =) hi hi hi...

Och just det... jävla Norwegian har dragit 895 kr från mitt konto och jag har ingen aning om varför. Dom skulle dra 180 kr iaf för jag bokade sittplats innan avresa, men det är inte i närheten av 895 kr. Och på planet köpte jag kaffe med kortet, men det var bara 25 kr. Och dom går inte att nå förns på tisdag. Grrr....

Kramish!

Sugen på nåt skoj..

Lunchat och fikat med Sari och ätit en riktigt god grillad lax. Mums vad gott det var! Sen tog jag en promenix till Solna C och lämnade tillbaka skorna jag köpte där för nån vecka sen. Nu har vårkänslorna kommit fram igen tillsammans med solen, så nu är jag sugen på att göra nåt kuligt. Kanske blir det en öl med Emelie slemelie =) Vi får se, vi får se....

Apropå vårkänslor så verkar alla fått sig en liten dos. På väg tillbaka från Solna passerade jag en bänk där en man satt och njöt av vädret. När jag närmade mig så sa han glatt, hej! Lika förvånad som igår hejade jag tillbaka, och började undra vad det är med folk =) Alla är glada och alla vill säga hej. Känns inte riktigt som Sverige. Ha haaa...

Hörs senare igen, kram kram!!

Det var dessa skor som jag återlämnade.

Pust..

Äntligen klar med städning och tvättstuga. Nu måste jag bara se om jag har nåt att ta på mig, har ju tvättat nästan allt. Ska iväg och träffa Sari snart, kanske ta en lunch och fika. Annars inga större planer för denna lediga skärtorsdag.

Nu måste jag göra mig klar. Kramis!

1a april 2010

God morgon folket!! Sovit som en stock, kunde dock ha fortsatt sova ett litet tag till, men tvättstugan kallade. Så nu är tvätten nere och snurrar och jag måste gräva fram dammsugaren och dammtrasan. Suuuuuuuck!!!!

Men först slappa lite till Nyhetsmorgon =) Hoppas ni får en finfin dag!

RSS 2.0