Va faaan..

Vilken idiot!!! Taxichauffören som körde oss till stan igår har terrat mig med sms och samtal halva natten, och nu frågar han efter Saras telefonnummer. Snälla du!! Har bett honom radera mitt nr nu så jag hoppas han slutar.

Har inget annat än legat här på soffan idag. Sara åkte hem för nån timme sen. Är så fruktansvärt sugen på godis och choklad, men nej, jag ska inte köpa det. Redan ätit pizza och chips och choklad varje dag i veckan. No mas!

Nu, Project Runway.

Lata söndag!

Ligger i soffan och tittar på OS. Surprise surprise =) Fick se Finland bli bronsmedaljörer i hockey. Tjohoooo!!! Och denna gång var det en bra och spännande match. Bra jobbat Leijonat!

Har en utslagen Sara här på min soffa. Hon sover som aldrig förr =) Det vart en hård och jobbig natt för hennes del då vi trodde att hennes väska blivit stulen och hon kunde inte ta sig hem. Tur som så var det en av hennes vänner som tagit med den hem då han inte hittade Sara.
Vi har haft lite bakismys med pizza, chips och cola =) Precis som det ska vara dagen efter.

I övrigt en bra kväll, men kommer nog inte hänga på Sturecompaniet nån mer. Fyy... Var dålig på att fota igår men nån bild knäppte jag inne på Sture =)




Ja som sagt, inte så många kort blev tagna, ha ha..

Äntligen hemma!

Efter en kväll på Sturecompaniet är jag äntligen hemma! Jag trodde ändå att Sture var ett ganska så civilserat ställe, men NEJ... Det var som ett jävla zoo. Det var nästan tillbaka till fucking Tensta gården. Och att hämta ut jackan från garderoben, det ska vi inte ens tala om. Aldrig varit med om nåt värre. Dit vill jag inte gå igen. Fy fan säger jag bara. Men en sötnos lyckades vi träffa där iaf ;-) hi hiii...

Nu ska jag sova så jag orkar leka med Noah imorgon. Natti natti!

Party taxi.

4c94e0df600133765dbbcc2410f99679.png

Kolla varifrån!

Party taxi. Till och med rökning var tillåtet :-)


Klar!!

Sminket klart, outfit klart och första Coronan öppnad =) Nu väntar jag bara på att Emelie och Sara ska komma och grogga med mig. Sen blir det nog Solidaritet eller V, vi får se.

Så här ser det ut iaf...


Enkel makeup med lösfransar och eyeliner. Brukar ju köra sotade ögon när jag går ut, men denna gång orkar jag inte med det.

Nu kom Emelie =) Vi hörs...

Lördag!!

Hej på er!! Hemma från jobbet nu och slänger i mig lite mat. Sen hopp i duschen och spackla =) Ikväll blir det nämligen utgång. Herregud, har inte varit ute på typ 2 månader. Min födelsedag räknas ju inte då jag bara åkte in till stan och vände för att åka hem och krama toaletten. Den ska jag inte göra om ikväll =)

Nä ni, vi hörs lite senare. Kram kram!!

Herregud...

...håller på att få hjärtattack här hemma när snön rasar mot fönstret från taket. Oh my god vilket oljud! Kommer säkerligen vakna mitt på natten och tro att nån ska mörda mig.... Fyyy!

Nu ska jag ta och äta lite (döhungrig), sen ska jag nog slagga. Helt slut idag. Vi hörs imorgon igen. Kram!

Eeeeh...

...just det, hockey. Det går ju åt helvete, så jag kör på lite screen shopping istället =) Hittade dessa härligheter på Nelly.com

Friis&Co - LinneaNelly Accessories - Bangles 6 PcHilfiger Denim - Lizzie Dress

26e februari

Ja ni, snart är det mars månad och våren börjar närma sig. Längtar nåt så fruktansvärt nu. Sol och lite grönska, det vore inte helt fel det =)

Idag har jag äntligen sagt upp mitt gymkort. Har ju ingen bil längre och det kändes jobbigt att åka dit och hem kommunalt. Funderar på att köpa ett kort här i Sumpan nu istället. Är ju inte riktigt gym typen, men det skulle vara sååå skönt att börja träna. Vi får väl se hur det blir med det.

Ikväll blir det hockey då Finland möter USA i semifinal. HEJA FINLAND, HEJA FINLAND!!!! =) Kanske en öl slinker ner också, men där stannar det. Imorgon ska det nämligen jobbas, igen. Men sen..... efter jobbet.... blir det nog party ;-) Tjohooo.....

Ha nu en riktigt trevlig helg!! Puss o kram!

Btw, fått tips idag om ett nytt jobb som jag kanske tänker söka =) Ska suga på den karamellen ett tag.

Suck..

Jag är ju en glad singel tjej, eller hur!? Trivs ju med att vara själv just nu och vill inget annat. Men varför blir man deprimerad ibland när man ser kärleksfilmer?? Är det närheten och vänskapen man saknar så? Tryggheten och goset? Ja jag vet inte vilket, men just nu känner jag mig lite nere. Blääää.....

Nu ska jag iaf ta och hoppa i säng. Tidig morgon imorn. Sov så gott!!

OS nörd in da house....

Jajamän, sitter bänkad framför OS igen =) Och imorgon.... ja imorgon blir det hockey kväll. Underbara Finland har tagit sig till semifinal =) Hyvä Suomi!!!

Annars har det bara varit en massa jobb. Vet inte var all min energi kommer ifrån ??? Jobbat varje helg denna månad (ledig nu på söndag, och då förmodligen bakis). Money money money..... Äh, who am I kidding! Spelar ingen roll hur mycket jag jobbar, hinner aldrig se pengarna ändå =( Fattar inte vart dom tar vägen....

Och slösat lite, det har jag gjort idag =) Och då menar jag också lite. Köpte en billig midjekort jeansjacka för endast 149 kr. Bra va?


Lite suddig bild, I´m so sorry...

Nu ska jag ta och våldta min mun med ett gäng vindruvor =) Ok ok, två chokladbitar också... Shuluuuluuuuu...

Härligt Sverige!!

En guldmedalj!! Tjohooo.... Eeeeh vänta nu. Jag är ju finne, ska jag inte heja på Finland?? Ibland blir jag lite förvirrad och hejar på Sverige, som idag då =) Men.... när det gäller hockey, då finns det bara ett lag jag hejar på och det är finska sisu pojkarna (gubbarna).

SUOMI SUOMI!!!!

God kväll!

Fick ett otroligt sug efter kokt med bröd på vägen hem då jag passerade några som åt det på stationen. Jag är ju ingen stor korv fantast, men ibland så blir jag riktigt sugen. Så nu har jag slängt i mig en massa korv med bröd =)

Fått en liten present från Clinique idag =) Even Better Clinical heter produkten, och är ett concentrat som används under dag/natt creme. Den jobbar för en jämnare hudton och bekämpar pigmentförändringar och gamla ärr efter tex acne. Är nyfiken på att testa denna och se om det fungerar. Har ju fått en liten pigmentfläck i pannan (syns mest på somrarna).

http://2.bp.blogspot.com/__0qNFPNL29s/S2ct1OnEwXI/AAAAAAAAA2c/Rp549NhFHHM/s400/Clinique+Even+Better+Clinical+Dark+Spot+Corrector.JPG
Den har ännu inte kommit ut i butik. Släpps någon gång i mars.

Nu blir det lite soffmys med OS =) Har inte annat gjort än följt OS på kvällarna. Me like... Puss på er!

Jag har...

49b73d56cb5911fc7a8b299bb009d1c7.png

Kolla varifrån!

Jag har ju big issues med spindlar. Ryser i hela kroppen när jag ser dessa bilder. Åh fy så vidrigt! Vänder sida nu :-)


Gamla tider..

Ha haa, gick igenom lite gamla bilder (igen), och hittade bilder ifrån min smink och hårutbildning =) Ganska kul att titta på dom idag. Här kommer några bilder från mina lärorika dagar.









Ha haaa.... Stackars min syster, det var hon som oftast fick ställa upp och sitta modell åt mig =) Tack syrran!!

Hola chicas!

Som sagt, idag har pendlandet gått som på räls =) hi hii.... Var t.o.m på jobbet 40 min innan jag skulle börja. Det ni... Det trodde jag aldrig, men så vart det.

Måste säga att vissa kunder är riktigt mysiga. Hade en idag som hade saknat mig och undrat vart jag tagit vägen =) Hon har visst råkat pricka in dagarna för shopping när jag varit ledig. Man blir så glad när dom säger så. Det är det som är det mysiga med att jobba i ett mindre centrum än i city. Man har sina stammisar som tycker om dig =)

Idag har vi fått in Lancomes vårfärger. Tyckte nog att skuggorna var ganska så tråkiga, men rouget, nagellacken och pennorna var riktigt fina. Härligt att man kan börja med att sminka sig mot våren iaf =)

http://bjooti.net/wp-content/uploads//2009/11/lancomespring10.jpg

Kaoset fortsätter...

0-6b7fe4d95d49557ded1469bef3e6c4f1.png

Kolla varifrån!

Kaoset fortsätter säger SL. Gud så trevligt! Idag kom jag iväg smidigt måste jag säga. Var ute i god tid, inte så mycket förseningar, och nu sitter jag på jobbet en halvtimme för tidigt och fikar :-) Ha en trevlig dag!


Godnatt!!

Nu är det dags att hoppa i säng. Har dock sovmorgon imorgon, men kanske bra att åka lite tidigare då man inte vet hur kollektivtrafiken fungerar. Hoppas hoppas hoppas att det går ganska så smidigt.

Sov gott mina vänner!

http://www.thestyleandbeautydoctor.com/wp-content/uploads/2010/01/nars-spring-2.JPG
Lite vårinspiration så här mitt i istiden...

Well hellooooo....

Lägenheten som jag och Emelie var och tittade på var jätte fin, och jätte nära till mig var det. Mäklaren, ja han var fin han med ;-) Ha haaa.... Var så nära att lägga in en liten stöt där, men fegade ur.

Nu är det lite middag och brun utan sol som gäller =)

Är lite lat igen...

Har inte gjort något vettigt idag. Fan va härligt! Jo, nåt bra har jag gjort.... tagit en liten promenix ute i kylan. Det var riktigt skönt, även om jag efter ett tag inte längre kunde känna mina tår =)

Nu är det tvättstuga som gäller och sen ska jag träffa Emelie för en fika och följa med henne på en lägenhetsvisning här i Sumpan. Emelie verkar vara lite shoppingsugen ;-)

Tjingeling!!

Underbara lediga måndag!!

Det är kallt kallt kallt men solen skiner och det känns skönt. Är ledig idag och hade planerat att träffa syrran som också är ledig idag, men stora frågan är ju om man kommer nån vart när Stockholms kollektivtrafik inte funkar i denna kyla. Det är helt sinnessjukt och så fruktansvärt pinsamt för SL.

Ok ok, nu ska jag sluta gnälla om SL. För stunden iaf =) Ska få i mig lite frukost och göra mig klar. Puss o kram!

SL

Hur fan kan SL säga så här??? Stanna hemma för att det är vinter??? Eeeeeh, det funkar ju inte riktigt så! Eller ta en taxi om det är så viktigt. Om det är någon som borde betala min taxi så är det just SL, men deras garanti gäller ju inte när det är snö och kyla som är orsaken. Bra där SL!

Här är Aftonbladets tips om hur man kan ta sig till jobbet om kollektivtrafiken inte funkar. Kan nog funka om jag bor i nån håla nånstans.

Har du svårt att komma till jobbet? Lugn, Aftonbladet ställer upp med en nödguide.

Här är alternativa färdmedel när kollektivtrafiken blir utslagen:

Bil (miljöovänligt, men många har en).

Taxi (om arbetet verkligen är värt kostnaden).

Droska (varför inte, miljövänligt och trevligt).

Snöskoter (norr om Gävle har alla minst en skoter).

Skärmflyg (finns det isar finns det skärmflyg).

Cykel (kommentar överflödig).

Spark (kan monteras med fyra hästars motor).

Lifta (lite -80 tal, men underskattat).

Hundspann (finns längre norrut och går ofta fortare än buss).

Luftballong (ett långskott, men nöden har ingen lag).

Skridskor (förslagsvis Mälaren i Stockholm).

 

Bra förslag va?? Ha haaaa......



Myspys

Haft en supertrevlig hemmakväll med Emelie. Bara myst i soffan och snackat skit. Vi behöver minsann inga killar vi!! Ha.. Nu sitter jag här själv och tittar på OS, igen =) he hee.....

Måste visa er detta. Höll på att dö av skratt när Emelie visade mig det här klippet på världens fullaste kille som ska köpa öl =) Mot slutet skrattade vi så tårarna sprutade.


Hi hi hiiiiii.......

Ska nog snart ta och hoppa i säng, men först en nattmacka och lite OS =) Godnatt!

Oh my god!!!

Vilken jäkla god choklad jag har köpt. Oh my god, oh my god, oh my god!!!! Smälter i munnen...


fuck fuck fuck...

...dessa jävla pendeltåg!!!!!! På tre dagar tror jag att jag väntat på tågen i sammanlagt 3 timmar. Normalt va?! Hörde några som pratade om detta på tåget och sa att det är märkligt att man kan åka till månen men man kan fan inte få tågen att åka som dom ska. Oh so true.....

Funderar här om jag ska ha ännu en skön hemmakväll eller om jag ska ut och parta med Emelie. Hmmm.... Lutar nog mot hemmakväll.

Nu ska jag titta på Project Runway. See ya!

Partylåtarna nr.1

Dom här låtarna får igång mig på direkten....

(Efter 1,5 minuts intro börjar den bra biten)




Och med det så säger jag godnatt! =)

Rostade och...

1291e677a6b40b31f0e2e746c3d072b3.png

Kolla varifrån!

Rostade och saltade pumpakärnor, så jäkla goda!


OS vs Melodifestivalen

Följer OS och Super-G skidor som ett fån. Vilken jävla spänning och vilken jävla fart dom har. Helt sinnessjukt... Nu började Melodifestivalen så jag zappar mellan kanalerna. Vilken nörd va?? Ha haaa..... =) Och så en kopp te på det. Vart har party sessan tagit vägen???? Ingen som vet, ingen som vet.....

Jodå, jag kan ju berätta att hon är tillbaka redan nästa helg ;-) Fan va härligt...

P.S. Hoppas på bra bidrag denna deltävling, men det känns som det kommer vara skit även denna gång.

Myskväll

Jepp... pendelkaoset fortsatte idag. Skit skit skit!!!! Likadant blir det väl imorgon också. Ikväll blir det bara mysa framför tv:n med lite middag. Har ingen lust att kliva ut i pissvädret. Usch usch usch....

Hatar pendeltågstrafiken!!!!!!!!

Kollar läget på SL´s hemsida innan avfärd till jobbet och allt verkar rulla på som vanligt. Stämde ju inte alls!!!! Det var kaos. Efter 25 minuters väntan kom jag iväg till jobbet. Och sen var det ju dags att åka hemåt, och det var ju ännu värre. Vad faaaaan är det som händer??? Blir så jävla arg! Saknar att ha en bil. Oooh min lilla mersa.... Suck!

Nu är jag iaf hemma och är helt slut som människa. Det är tända ljus och hockey som gäller ikväll =) Sen ska det jobbas imorgon och på söndag.

Ha nu en fin kväll och en härlig helg. Kram!

Fredag 19e februari

Jag hatar hatar hatar när kläderna stinker matos när man lämnar en restaurang!!! Så jävla äckligt. Så var det för mig igår när jag och Sari ätit på Serranos här i Sumpan. Usch usch för det!

Nu har jag iaf rena kläder på mig och är klar för att bege mig till jobbet =) Ses ikväll. Puss!

Härligt att vara lat ibland..

Vilken skön och slapp ledig torsdag. Ingen stress. Städat lite på morgonen och sen bara tagit det lugnt. Träffade Emelie på eftermiddagen för en mysig fika =) Thanks babe... Sen hade jag en middags dejt med Sari. Thanks babe =) ha haaa..... Och nu sitter jag i OS soffan och dricker en kopp kaffe och stinker brun utan sol =) Livet är allt bra ibland! Nu väntar jobb hela helgen, och det känns helt ok. Är laddad för att tracka kunderna lite =)

Ha nu en fin kväll och ta hand om er. Puss o kram!

Kaffe och lite tankar..

Allt som heter städa är klart. Ätit lite lunch och gjort mig klar. Antingen blir det iväg och träffa mamma och lilla Noah, eller så blir det en fika dejt med Emelie =)

Är det inte märkligt hur man fungerar ibland... När man själv blir utsatt för nånting hemskt av en annan person, och tänker då "jag ska aldrig göra så mot nån annan för jag vet precis hur det känns". Och så en dag så står man där, och faktiskt funderar på att precis göra det, såra någon annan. Förstår ni vad jag menar?

Ska jag göra det som känns bra för mig, får mig att må bra, även om det bara är för stunden... eller ska jag tänka på andra?? Hmm.... Moraliskt dilemma.


Hmmm.......

Nä, ska sluta fundera på saker o ting. Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och sen förmodligen kila iväg och träffa Emlan =) Ha en riktigt bra dag mina fina. Kram kram!

Torsdag!

Morsning på er! Klivit upp för ett litet tag sen, men känner mig inte så utvilad. Väckt av sms kl. 07.07, och hade sedan svårt att somna om. Grrrr på dig!!!

Nu är det iaf städning som står på schemat, och jag kan ju säga som så att jag inte har någon lust. Vilken överraskning va? =) Ha haa... Bara lite damma, suga och moppa. Borde gå fort.

Hörs sen!

os

Sitter här som värsta OS nörden =) Helt inne i gamet. Värst var störtloppet. Kroppen följde med i varenda sväng och hopp. Ha haaa... ganska roligt. Önskar bara jag kunde se Finlands hockeymatch som pågår just nu. Heja heja heja!!

Annars inget roligt idag. Jobbat sent och sen OS =) Morgondagen ledig, fan va skönt!!

17e februari

Sitter och sväljer min frukost och stirrar på mina nya gardiner. Hmmm... jo dom e fina, eller? Hmm.... Alltså dom är ju fina, annars hade jag inte köpt dom. Frågan är ju om dom passar i mitt vardagsrum. Ja vi får se, annars får dom flytta in i sovrummet =)

Det är onsdag och det är dags att åka iväg till jobbet. Skönt med en sovmorgon efter gårdagen då jag var helt over and out. Tror att det var förra veckans hårda arbete som satte sina spår.

Ha nu en riktigt skön onsdag mina friends. Kraaaam!

Fuck...

Va fan hände??? Var kom allt det här ifrån??? Ja ja, never mind... pratar med mig själv =) Godnatt på er!

Heeeeej!!!!

Jag har inte övergivit er, kunde bara inte komma in på bloggen igår kväll. Det var knas, big time. Idag är jag heeeelt slut, så det blir nog inte så mycket bloggish.

Igår så blev det nya gardiner, ny kofta och en ny kjol. Ovan vid gardinerna fortfarande. Måste vänja ögat lite =) Nu ska jag ta och laga lite middag. Puss o kram!!

Gårdagens inköp



Målarstund i...

134cb2970f8651a55cfa8fd5992e2fe3.png

Kolla varifrån!

Målarstund i blackan :-)


Bra beat!!

Min favvo happy song just nu. Så jäkla bra!!! Makes me happy...


Goooood Morgooooon!!!!

Hej på er! Äntligen måndag!!!! Fy faaaan va skönt =) Jag är ledig och har fått en efterlängtad lön. Just nu är det tvättstugan som gäller och lite morgonmys. Tänker inte städa idag, det får bli på torsdag. Funderar t.o.m på en promenad. Är det väder till det?? Ska ta och undersöka saken.

Det här är första natten på ett tag då jag inte kommer ihåg vad jag drömt om. Annars har jag haft konstiga drömmar med en miljon ormar, spöken som skriver M.I överallt och sen lite drömmar jag inte kan skriva om =O Ha haaa..... Har nog sovit djupt och bra inatt.

Nu ska jag ta och fixa lite frulle. Bamsekram!

Ha haaaaa....

Strunt i filmen, hittade nåt roligare att göra. Som att titta på gamla och fula kort. Oftast så lägger man bara ut dom korten man är nöjd med, men det finns en hel del kort där man inte riktigt hann med, och dom ska ni nu få se...



Älä tapa mua Kati =)







Jepp, jag kan det här med att posa =) eller vad säger ni? Ha haaaa.....

Myser...

Sitter hemma själv (med mina vänner online så klart) och tittar på film. Lite tända ljus så det blir myspys =) Ingen ångest alls över att det är alla hjärtans dag och jag sitter hemma ensam. Tycker det är riktigt skönt =) Jag är en lycklig och glad singel, så allt känns ok. Singel är rock´n roll ;-)


Kramar och pussar kan man hitta på krogen också =) Ha haaa....

Precis tryckt i mig lite pannkakor med nutella igen. Försökte verkligen motstå frestelsen, men till slut så gav jag upp. Men snart så måste detta ta slut. Sötsakerna alltså. Ajabaja...

Nu ska jag fortsätta se på filmen. Kramen kramen!

Söndag 14E februari

Önskar er alla en trevlig alla hjärtans dag!! I Finland heter det vänskapens dag, vilket jag personligen tycker är mycket bättre =) Man ska uppskatta sina vänner och inte bara sin käraste. Jag älskar alla mina vänner! Puss på er!!!

Är helt slut nu efter 6 dagars hårt arbete. Imorgon är jag ledig, såååå skönt! Det blir tvättstuga, lite shopping och bus med lilla Noah =) Men nu kurrar det i magen och The Hills har börjat.

Stoooor kram till er alla!!

Amatörer

Ha haaa.... Tittar på en film på 6an som heter The amateurs =) En film om några medelålders män som tror att dom ska bli rika på att spela in en porrfilm. Ha haaa vilket gäng alltså =)

http://www.wildaboutmovies.com/images_5/AmateursPoster2.jpg

Nu blir det en nattmacka (maskarna skriker efter mat) sen ska jag hoppa i säng. Som sagt så blir det jobb imorgon istället för att vara ledig. Är taggad och har fortfarande energi =)

Sov gott!!

Schlager

Kvällens bidrag var väl inget att hurra för, men Dolphan var grymmast åter igen =) Och vilket snyggt armsmycke Hanna Lindblad hade. Eller kanske tillhörde den outfiten, men grymt snyggt var det.

Hanna Lindblad gör sin sexy pose. Foto: Karolina Jonason/SVT


Time for some schlager!

Jaha, då blir det iväg och jobba imorgon då... Helt ok för min del. Extra pengar har ju aldrig skadat och jag är ju ändå inte på väg på party ikväll, så det passar aldelles utmärkt. Krya på dig Zhara khanom!

Nu blir det lite schlager! (Måns är ju ganska så söt, hi hi...)

Lördag 13e februari

Såja, då är jobbet avklarat. Nu är det två dagars ledighet att se fram emot =) Och så är det lördag också. Vad gör man ikväll då?? Antagligen inte ett skit. Är så fattig så det finns inte. Lääängtar sååå tills måndag då det är löning. Tjing tjing...

Nu ska jag fixa lite middag och titta på film. Vi höres. Kram!

Stuck in the 80´s

80-tals temat fortsätter. Nu är det Misstänkt på TV4Film. Sitter här helspänd. Snart blir det sussa time. Natti natti!

http://ecx.images-amazon.com/images/I/5196D00QAPL._SL500_AA280_.jpg

Love the 80´s

Ha haa... Gammal goding på Showtime, Youngblood =)

http://livingbetweenwednesdays.com/wp-content/uploads/youngblood-1.jpg

Fredag!

Det är skönt med fredag, men det kommer att vara ännu skönare med lördag. Imorgon jobbar jag, sen är jag ledig söndag och måndag. Jävla skönt ska det bli om man får ta och svära lite =)

Jaha, då är det alla hjärtans dag på söndag. Vad gör ni? Ska ni vara romatiska och äckliga? =D ha haaa.... Jag och Nina kommer förmodligen spendera denna dagen tillsammans. Kanske lite brunch, fika och nåt annat. Jag har nog aldrig varit den som kräver presenter eller värsta planeringarna på alla hjärtans (när jag haft pojkvän), men visst ska man väl mysa tillsammans på kvällen tycker jag =)

Nu är jag iaf dööööö hungrig, så det är dags för lite middag. Ikväll blir jag hemma så vi hörs säkert senare. Kram på er så länge!

Ha ha...

-32bff59163d005e0578c8da95c332ac.png

Kolla varifrån!

Ha ha... Det blir ett hjärta idag också :-)


Vampire diaries

Känner mig som en tonåring. Tittar på Vampire Diaries på Kanal6. Helt ok måste jag nog ändå säga. Är trött som bara den så det blir nog sängen snart. Natti natti!

http://jennifermorrill.files.wordpress.com/2009/10/cw-promo-vampire-diaries-11.jpg

Tröttis idag...

Bara 2 dagars jobb kvar, sen får jag vara ledig i två dagar. Längtar.... Jobbet var bra idag, och ännu bättre var att vi äntligen fick våra presenter från Smashbox som vi skulle fått för länge sen =) Eller egentligen skulle vi ha fått foundation, men dom är tydligen restade i USA så det skulle ta en evighet för oss att få dom, så det blev nåt annat istället. Och för mig passade det utmärkt för jag hade ändå tänkt att köpa denna läppglans. Bara älskar den!!


http://www.viewpoints.com/images/review/2009/319/23/1258349713-1748_full.jpghttp://www.sephora.com/assets/dyn/product/P234321/P234321_hero.jpg

Läppglansen är ofärgad, men blir färgad på läpparna. Den plockar nämligen fram det röda i dina läppar och blir super fin på =) Love love love... Det blev även en liten mascara som bygger stora tjocka fransar. Tack så mycket Smashbox!

Nu ska slappa lite innan jag börjar med middagen. See ya later. Kram!

Hmm.. Det...

20711c62d35dcd8bb1b80ca190232c5f.png

Kolla varifrån!

Hmm.. Det går ju sådär det här med att inte äta sötsaker varje dag. Äsch, vem bryr sig :-)


Undrar..

Gud vad känslor kan vara jobbiga ibland. Eller att man inte vet vad man känner. Det bara kommer som en våg från ingenstans och påminner dig om det som varit. Är det bara drömmen jag hade som påminner mig om dessa känslor eller finns dom där men att jag förträngt dom eller bara accepterat att det inte blir så??

Ja, det är tankar som snurrar i mitt huvud ikväll. Nu låter det som om jag vore en olycklig singel och olyckligt kär, och så är det ju verkligen inte! Älskar mitt singelliv och är nöjd som det är, men känslor har man alltid och det kommer jag inte ifrån.

Nu ska jag ta och sussa. Vi synes imorgon. Kram!

Bra kväll!

Haft en kanon kväll hos Dior =) En mycket inspirerande och otroligt rolig kväll. Farao (en av utbildarna) rockar =) Så rolig kille....

Och gåvorna ikväll då.... Ja, det blev deras senaste nyheter, One Essential booster och Diorshow Extace Mascara.

Och vad gör då dessa produkter?? Jo, One Essential booster avgiftar huden. Den går ner på djupet och dammsuger bort alla gifter vi får i oss. Alla ska använda denna produkt för att få bättre glöd och en bättre hud. Och mascaran då? Den ger over the top dramatiska fransar. Happy happy.... =)

http://www.luluscouture.com/wp-content/uploads/2009/10/dior.jpg

Det kommer mycket spännande nyheter från Dior i vår, så håll utkik. Nu ska jag ta och börja varva ner så man kanske kommer i säng nån gång också. Sov gott!!

Jag får...

0-698f11fd6f9069632b7ba8f7e8a742bf.png

Kolla varifrån!

Jag får sällskap av hunken Jude Law dagligen på lunchrasten ;-) Visst är det härligt! Mjau...


Onsdag

Kl. har precis passerat 10.00 och det är dags att åka och work hard for the money =) Sen kväll blir det även idag då det blir Dior kväll efter jobbet. Så vi ses ikväll igen =) Stoooor kraaaam!

Snåla dumma Lancome!!

Precis kommit hem från Lancome/Biotherm/Doft kvällen, och måste säga att jag är lite besviken. Ett läppglans fick vi, that´s all. Förvisso behövde jag ett läppglans, men tyckte det var lite snålt. Vi hoppas på bättre tur imorgon hos Dior.

Nu är jag lite hungrig och har ingen mat eller bröd hemma. Fan va bra då.... Och sur över Facebook!! Allt är fortfarande bara strul. Bajs säger jag bara.

Kanske borde bara stänga av datorn och hoppas på bättre tur imorgon. Godnatt!

By the way så doftar mina armar och händer ljuvligt och är len som en bebis rumpa =) Smörjt in mig med allt möjligt ikväll.

9e februari

Fortfarande strul med Facebook! Suck! Ja ja.... Nu blir det iaf jobb tills kl.19 och sen åker vi på Lancome/Biotherm/Armani mingel =) Så det blir en ganska lång och sen dag för mig. Men vi ses när jag kommer hem ;-)

Kram kram!

Va faaaan....

Fan va arg jag blir!!! Jag är en riktig Facebook junkie, och just nu krånglar allt. Ingen chat och blir utslängd hela tiden. Grrrr!!!! Kan man kanske ta och fixa uppdateringar och förnyelser nattetid....

Imorgon kväll ska jag på Lancome/Biotherm/Doft nyhetskväll. Hoppas på en trevlig goodiebag =) Onsdag blir det Dior nyhetskväll. Ser fram emot en fin goodiebag därifrån också =)

Nu blir det lite brun utan sol. Tjenixen!

Fan va sjukt..

Testa det här. Det är helt sjukt hur hjärnan funkar.


ALZHEIMERS
ÖGON TEST

Räkna alla '
F ' i följande text:

FINISHED FILES ARE THE RE
SULT OF YEARS OF SCIENTI
FIC STUDY COMBINED WITH
THE EXPERIENCE OF YEARS...

(läs nedan)

Hur många ?






Fel, det är
6 inget skoj.
LÄS DET IGEN !

Gå upp och läs texten igen och hitta alla 6 F' innan du rullar ner..



Anledningen är den här.
Hjärnan ser inte ordet
'OF'.

Ofattbart eller hur? Gå tillbaks och titta igen!!
Alla som räknar alla 6 'F' första gången är ett geni.  

Tre är normalt, fyra är ganska unikt.

Jag fick ihop tre första gången =)


Det kliar i fingrarna...

Är så himla shoppingsugen!!! Har inte ens gått in i affärerna för jag får inte köpa nåt, men idag klev jag in på Lindex med min syster. Här brukar jag inte hitta nåt, tänkte jag. Ack så fel jag hade... Hittade en sååå fin kavaj, linne och en jacka. Skit också. Löning nästa måndag så jag får hålla ut.

Kavaj 499 kr och jacka 399 kr
Kavaj SvartJacka Svart

Kavajen satt verkligen perfekt, och var super bekväm. Mjuk och skön. Ja ja, ska försöka sluta tänka på dessa nu. Har iaf fått min svarta handdukar nu som jag beställt från H&M =)

En alla...

0-1b48ff2e91e99a685e0680efa5042a5e.png

Kolla varifrån!

En alla hjärtans latte. Made with love..


God morgon på er denna måndag!

Kl. är nu 10.10 och jag har precis gått upp för 10 minuter sen =) Vissa har det bra ibland... Det som är mindre bra är att jag måste städa. Fyyy har verkligen ingen lust med det, men sen är jag inte ledig förns på söndag och tills dess har jag hunnit få nya inneboenden (dammråttor) om jag inte gör det nu.

Efter det blir det iaf träff med systeryster, Noah och mamsi. Ska försöka klämma in Sari där nånstans också. Känns som vi inte har träffats på några veckor, och ändå är vi typ grannar. Sari är väl lite sådär härligt nykär, så hon är ursäktad =) Hi hihii.....

Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag börjar dansa med dammsugaren. Ha en fin måndag, kram!

Vilken looooser

På väg till jobbet idag satt det en kille på tåget som var rätt berusad (kl var då 10.21 ). Han pratade i telefon med b l a sitt barn och nån annan. Han berättade stolt hur snuten imorse gjort en husransakan och satt handklovar på hans familj. Han fortsatte högljutt om hur polisen misstänker hans inblandning i Bandidos. Vad är det för jävla tönt? Vem sitter på tåget en söndag morgon aspackad och berättar stolt om att snuten är efter honom?? Bara losers gör så...

Så trött på såna människor och är så glad att jag inte har med dom att göra! Get a life people...

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan och titta på Spiderman 3. Pusselipuss på er!

http://www.reelingreviews.com/spider-man3pic.jpg

Nu så...

...kan jag bara slappa =) Maten och efterrätten i magen och nu lite kaffe på det. Köket är katastrof, men det fixar jag sen. Smällt i mig kycklingklubbor med lite sallad och sen pannkakor med nutella. Sååå mätt.....



Ser kanske inte så smarrigt ut men guuuuuuuud så gott det är!!

Nu är iaf helgens arbete utfört och morgondagen bjuder på ledighet =) Så jävla skönt att vara ledig på en måndag. Det blir en familyday med syster, Noah och mamma. Borde ju städa och tvätta också, men det får vänta.

Nu ska jag njuta av kaffet och låta maten smälta. Puss o kram!

Söndag

Hemma från jobbet och lagar lite middag. Ikväll blir det även efterrätt med pannkakor, nutella, sylt och banan. Mmmmm...... Lets get fat!!!!

Hörs lite senare. Kram!!

Underbar kväll!!

Åh vilken trevlig kväll jag har haft med Nina. Melodifestivalen, öl och vin, rolig surfing och raggat på dejtingsajt =) ha haaa.... Kul har vi haft iaf.

Och melodifestivalen då... Ja, har skrattat så mycket åt Dolphan =D ha haaa vilken snubbe. Han är ju inte schlager för fem öre, men roa, det kunde han.

Och bidragen då.... Nja..

Jessica Andersoon = stoooor jävla gäsp!!
Ola (hatar Ola) = svängde faktiskt
Silver = riktigt bra tyckte jag, men inte schlager
Frispråkig = Grymmast!! Det är min nya låt =)
Rock grabbarna = riktigt bra, men inte schlager

Sen kommer jag inte ihåg nån mer. Nu ska jag ta mig en nattmacka, sen hoppa i säng. Imorgon är det dags för jobb igen. Sov gott!!

http://ewpopwatch.files.wordpress.com/2008/03/dolf_l.jpg
Hi hi hiiiiiii......

Schlager kväll

Yes, ikväll blir det schlager för hela slanten! Nina är på väg, maten är på väg och ölen är redan här =) Lite hemma mys ikväll, det blir nice.... Hoppas på bra bidrag. Tycker att förra året sög ganska rejält. Vi får väl se.

Ha nu en riktigt trevlig kväll i schlager anda! Kram!!

http://files.ttspel.menmo.se/?TTADmin14/images/361802.jpg_468

Lördag 6 februari

Hej på er! Mitt i frukosten och strax ska jag bege mig till jobbet. Hade nån knasig dröm igen men kan inte komma ihåg den just nu. Vet att jag vaknade mitt på natten och tänkte va faan... Vi får se om jag kommer på det under dan.

Vi får be till gudarna att jag slipper pendelkaos idag. Glömde visst berätta det igår att jag fick hoppa av i Spånga pga olyckshändelse. Fattar inte hur det kan ske så mycket olyckor på spåret. Skulle kunna åka buss till Vällingby, men den här vägen går snabbare.

Annars vill jag bara önska er en toppen dag! =)

Talk to the hand

Ha haaa.... Tittar på Terminator 3 och tyckte det här klippet var så roligt. Talk to the hand, och han pratar i handen =) hi hii....


Fredagsmys

Mår lite konstigt... Sista 25 minuterna på jobbet blev jag lite illamående, vet inte riktigt varför. Och nej, jag är inte med barn =) Ha haaa..... Så till middag blir det lite sallad bara.



Skulle varit ledig imorgon men ska hoppa in och jobba på Kicks i Vällingby då dom har ont om personal. Så har ni vägarna förbi där så kom in och säg hej =)

Och vilken sten har jag legat under??? Hade totalt missat att melodifestivalen kör i gång imorgon. Så det blir hemmakväll även imorgon med en öl och lite snacks med polarna =)

Nu ska jag slänga i mig maten och slappa framför tv:n. Hoppas ni får en trevlig kväll och helg. Kram på er!

Ha ha...

47e3e8f1b5a856f267ea8ae6d755e423.png

Kolla varifrån!

Ha ha... Såg den här bilden nu i min mobil. Har visst tagit den i lördags när jag kom hem full som en kastrull :-) Det har hänt flera gånger nu när jag varit ute att jag kommit hem med sår på fingrarna. Vad fan gör jag? Hamnar jag i slagsmål med mig själv eller? Ha ha.. Fattar ingenting.


Kinamat med...

7e70f1b387a5468b2da126233bfd5bb9.png

Kolla varifrån!

Kinamat med en massa friterat till lunch, och nu kakor till fika. Det är ju strålande! Beach 2010 here I come..


Mardröm

Sitter och äter min frukost och kom precis på en dröm jag hade. Herregud.... drömde att jag var med barn. En stor mage uppe i vädret och väntade bara på värkarna. Fuck, jag är livrädd för att föda. Det kan ju inte vara nån trevlig känsla direkt. Visst visst, alla säger att det är en upplevelse och det är värt smärtan, och känslan när du får lilla trollet på ditt bröst går inte att beskriva. Men va faaaaan..... Nä fy, får bara ont i nedervåningen när jag tänker på saken.....

Nu ska jag kila iväg till jobbet. Ha en härlig fredag. Många kramar!

23:42

Hi hi... Ibland är det dom små sakerna som får dig att le =) I like it... Det är dags för mig att säga god natt nu. Sov gott och dröm sött mina fina musslor ;-) Natti!

Fuck!!

Skulle precis ta och börja fixa klorna när jag upptäcker att nagellacksremovern är slut. Grrrr..... Naglarna ser förjävliga ut. Ja ja, får väl ta och fixa dom på jobbet imorgon.

Absoluta favoriten bland removers är ju såklart O.P.I. Den är grym! Effektiv och doftar gott. Kostar 100 kr (finns även i en mindre flaska, kommer ej ihåg pris) Min budget variant är Mavalas remover. Effektiv och luktar som removers luktar. Endast 40 kr.

http://www.nail-polish-remover.com/d/sale/0/b/1452.gifhttp://static.letsbuyit.com/filer/images/uk/products/original/93/82/mavala-nail-polish-remover-blue-100ml.jpeg

Har iaf haft en skön ledig dag. Åkte till Vällingby och träffade Emelie en snabbis, sen åkte jag och syrran hem för att busa med lilla sötisen =) Blir så himla glad när jag ser honom. Har den finaste systersonen ever!! Så det så...

Nu ska jag smörja in mig med lite bus så man är brun (pyttelite brun iaf) imorgon när det är fredag och allt =)

Kraaaaaam!!



Off I go...

Nu ska jag kila iväg till Vällingby och möta upp syrran. Sen iväg och busa med lilla sötnosen =) See ya.... Kram!!

4e Februari 2010

God morgon!! Oh mama vilken sovmorgon jag tog. Sovit i över 9 timmar. Känner mig mer groggy än pigg. Men skönt är det ändå. Så vad händer idag då? Inte en susning. Eftermiddagen ska jag spendera med min lilla busunge som jag saknar så otroligt mycket. Mosters lilla ängel....

Men nu är det dags för lite gröt och kaffe =) Ha en underbar dag!

Tröttis med mask i fejan

Trött som satan, men uppe är jag ändå. Och inte nog med det, sitter med en ansiktsmask så här mitt på natten =) Botemedlet för en vintertrött hud som tappat all lyster och är torr och tråkig... Det är Cliniques Turnaround 15-minute facial. Huden blir som en bebis stjärt och glimrar som aldrig förr =) Låter väl toppen? Ja det tycker jag.

http://megahealthonline.com/images/clinique-facial.jpg

Se bara vad mycket skimmer det är i den.... Underbart!

(Förpackningen ser inte ut som min längre, utan finns numera i tub istället för burk)

Fly with me...

Kom igen då..... 14 lax till denna ursnygga fantastiska hotell på Ao Nang i Krabi i 14 dgr med lite extra lyx på planet. Lockar inte detta så vet jag inte vad....


Ayodhaya All Suites

Onsdag 20:02

Äntligen hemma från jobbet, ätit middag och nu ska jag surfa lite =) Fick ett fint födelsedagskort i brevlådan idag (några dagar sent) från Zurich. 



Såååå fint =) Thank you cutie!!!

Tittar man lite närmare på denna snygga supergirl på kortet, så drogs mina ögon till rumpan. Hon verkar vara lite brun i röven. Ha ha haaaaa...... =D Glömde torka sig kanske...


Hi hi....

Imorgon är jag ledig, och jag välkomnar ledigheten med öppna armar. Tvättstuga bokat tidigt på morgonen, men tror jag hoppar över den och tar sovmorgon istället. Det låter väl bra?

Hoppas ni får en fin onsdag kväll. Kram kram!!

Fått världens...

0-300997f84d129f44022408143b7086e8.png

Kolla varifrån!

Fått världens godaste kakor av min kära kollega :-) Så goda, så goda... Med lite kärlek i :-)


Mmmm..... balle!

Min kompis ville ge mig den här tårtan på min födelsedag, men tyvärr så blev det inte så =( Hade gärna smaskat på den här....


Fin va?? =)

Natti natti

Ja men visst var Jackie en av vinnarna =) Hi hi.... Nu ska jag krypa ner under täcket. Är helt slut och morgondagen blir låååång... Sov gott mina fina!

Over and out!

Final i Paradise Hotel

Ikväll blir det kvalitets tv på hög nivå, nämligen final i Paradise Hotel. Det har ju gått rykten om att en viss person gått runt på nattklubbarna och sagt att det är hon som vinner. Mmm, ska bli spännande att se om det verkligen stämmer.

http://ruckis.blogg.se/images/2009/jackie-ferm-puff_1033036ww_65382819.jpg
Svårt att gissa vem denna person är.....

Sjukt vad alla hann ligga med alla i programmet. Jackie fick till det med tre killar, medans Erika med två. Och killarna var inte sämre dom. Stefan och Kristoffer fick till det med en hel del brudar också, med det var väl ändå Stefan som tog priset, ligga med 2 tjejer under loppet av 2 timmar. Yes, första pris till Stefan.

http://tvplaneten.tv4.se/polopoly_fs/1.1328038.1257947503!image/3101858236.jpg_gen/derivatives/w450/3101858236.jpg
Stefan i mitten med grå väst.

Jepp, knullhuset kan man kalla det =) Och underhållning på högsta nivå...

2a februari 2010

Fortsatt kaos i pendeltågstrafiken. Vad är det frågan om egentligen!?!!!!! Det har strulat ända sen onsdag förra veckan. Orsakerna har varit allt från rådande väderlek, växelfel, olyckor mm. Har inte vi haft snö och kallt ända sen december?? Ser ingen jävla snöstorm där ute som skulle orsaka såna förseningar. Ska sluta klaga NU =)

Dags att börja förbereda middagen. Det blir tortillias, mmmm..... Efterrätt åt jag innan min middag på jobbet. Vi var sjukt sugna på pannkakor med Nutella så vi var tvungna att köpa det. Oh my god vad gott det var!

Hoppas att ni har haft en bra dag. Shululuuu!!

Adios senoritas!

Nu är det hög tid att hoppa i säng. Men vi ses imorgon som vanligt. Kram på er och sov gott!

Godismonster in the house...

Är så himla sugen på att köpa lite nya möbler och förnya hemmet lite. Allt är så himla gammalt känns det som. Speciellt sovrummet och köket, och badrummet... Usch så trist.... Och allt vill man göra på en och samma gång också.

Ja ja, nu ska jag fortsätta proppa i mig godis och vänta på att kvalitetsprogrammet Paradise Hotel ska börja =) Puss o kram!

Finfin presentpåse =)

Oj oj vad trött fröken var idag, men med ganska mycket energi ändå. Den dimman som jag gick in i lördags ville inte släppa taget om mig hur enkelt som helst...

Men något som piggade upp mig rejält idag var den här underbara presentpåsen jag fick från jobbet =) Det är lite gåvor från leverantörer för att vi vunnit några tävlingar. I loooove it.....

Påsens innehåll består av,

*Biotherm Lait de Douche (min favvo duschgel)
*Biotherm Lait Corporel (min favvo kroppslotion)
*Lancome Genefique Ögoncreme
*Clinique Perfectly Real Makeup
* Biosilk Hårserum


RSS 2.0