Seeeg...

Jisses vad trött och sliten man var idag då. Gick ut en sväng i vad jag trodde var sol och värme, men som  snabbt förvandlades till blås och ösregn =( Knallade hem igen.. Sen vart det solsken och molnfritt igen. Vad är detta för jäkla väder! Begav mig ut igen, fast denna gång hem till Sari på en fika. Hemma nu och helt slut. Soffan är min bästa vän ikväll. Imorgon blir det party igen. Tjohoo...

Nu ska jag gräva lite i chipspåsen och dega.

Ha en trevlig fredag kväll my friends. Kramen.


Hmm..

Vad ska man hitta på idag tro? Känns som halva dagen försvunnit när man har sovit så länge. Har precis ätit frukost och solen skiner. Ångesten börjar krypa. Måste nog komma ut i det friska lite. Ska dricka klart kaffet och sen hoppa in i duschen.

See ya..


Lite bilder från Mojito kvällen...





Jag och Sari





Holla!!


Saris väska försvann (killen på bilden är inte tjuven =D)





Vi fördriver tiden medans vi inväntar polisen på Berns hotell lobby


Fick lite kaffe...


Sen fick jag smaka på den största ever =D

En helkväll..

På något vänster så förvandlades några Mojitos och sista bussen hem till en helvkäll på stan inklusive lite drama. Allt började på La Habana med några Mojitos. Några Mojitos blev till flera Mojitos, och sista bussen hem blev en bilresa till Berns istället. Ganska lite folk men vi dansade på som vanligt. Vid stängningsdags inser vi att Saris väska saknas. Den låg ovanför min väska på bordet för en sekund sen, men nu var den borta. Sen fick vi höra att tjuven åkt fast och satt på Berns hotell med väkatare. Vi bosatte oss vid lobbyn och hade så jäkla roligt. Drack kaffe och nyktrade till lite =). Sari fick tillbaka sin väska med allt innehåll (vilken tur). Sen blev det en taxiresa hem, och här är jag nu. Kunde ha fortsatt att festa ett litet tag till, men men.,.. kvällen slutar här. Dags att sussa lite. Lägger ut bilder imorgon.

Kram på er. Puss.



Just det...

Fick en liten present idag också =) Från min vän som har döpt om mig till King Julian. King Julian kommer nämligen inte ensam, han har alltid en liten trogen filur vid sin sida.
Detta är nu min lucky charm som jag ska bära med mig hela tiden =)




http://markstevens.org/mytwopennies/wp-content/uploads/2007/08/pk_madagascar_lemurs.jpg
Hi hi hiii.....

Mojitos ikväll..

Så där ja. Då har man strosat runt i stan och blivit kär. I ett par skor från Whyred. Ordinarie pris på dom var 2595 kr, och sen var det rea på rea och med min personalrabatt så hade vi hamnat på 900 kr. Ganska så bra pris tycker jag, men om jag ska köpa skor till hösten så är det faktiskt stövlar jag behöver. Men dom var så snygga...

Ja, sen var det dags att fika. Tittade på kakorna och sa till Sari att jag har sagt att jag inte får äta nåt sött. Gick inte mer än 30 sekunder och jag hade en cookie på min bricka på väg mot kassan. Vilken disiplin man har. Suger..

Ikväll ska jag följa med Sari till La Habana och dricka några Mojitos =) Ska bli nice. Nu ska jag försöka få i mig lite middag.

Kramis.


Whyred stövletten.. Kärleken..





Hittade det här roliga trycket på en T-shirt på Topshop. Tyckte den var jätte rolig =D




By the way.. Är det bara jag och Sari som har smutsiga tankar? Vad tänker ni på när ni hör ordet hallongrotta? Min tanke var inte denna bakelse iaf, och inte Saris heller.

http://2.bp.blogspot.com/_kfvSsKfKb2s/SQtI1t7mWgI/AAAAAAAACAk/97I3I0ovA_k/s400/Hallongrottor.jpg


To the city..

Snart ska jag bege mig in mot stan med Sari. Ska köpa min deodorant på Åhléns City och sen strosa runt lite. Och ja, ni gissade rätt. Det ska fikas också =) Men ska inte äta några bakelser! Nu får det vara nog!

Nu ska jag äta lite och storma i garderoben. Pööösss....


Kaffe...

Mmm... Så himla kaffesugen. Det doftar kaffe i hela lägenheten. Det kommer från kaffefabriken här bredvid. Mmm... Ska ta och äta lite frukost nu. Lite tidigare idag (fast fortfarande sent) än dagarna innan.

Tootiloo...


Myspys...

=)


Mmm..

Fika och öl i Gröna stugan =)







Fika =)

Jepp, då var det bestämt. Det blir ännu mera fika idag =) Och ja, det blir Gröna stugan. Kanske en liten promenix också. Imorgon måste jag nog in till stan en sväng. Skulle behöva köpa en ny roll on. Använder Helena Rubinsteins Spa Expert Nudit som är helt underbar. Fräsch neutral doft som inte kladdar och börjar inte stinka massor när man blir varm. Helt enkelt den bästa jag haft.

Nu ska jag ta itu med lite disk och sen blir det lite lunch innan fikat.

Ha en härlig dag. Kram.



http://images.itemsearch.edelight.biz/resized/normal/110/amPZSFAMlN60xiEu.jpghttp://media.douglas.de/medias/sys_master/8451220301137360.gif




Zzzz..

Nu är kl. 00.36 och jag är ganska trött. Igår var jag också trött men kunde inte somna förräns kl.03. Men ska försöka ha en träff med John Blund nu.

Natti natti my friends.


Skön dag igen =)

Idag hade jag en mycket trevlig lunchdejt med tjejerna i Solna. Efter lunchen blev det fika. Jisses vad jag har fikat senaste veckan. Fika fika fika.... Ska nog fika imorgon också =) Efter fikat blev det playtime hemma hos mig. Lilla Noah fick nämligen några nya leksaker och en film som han ville se. Sen blev det en härlig kvällspromenad med Sari. Så himla skönt att komma ut och röra på sig igen. Varit så himla lat på sistånde.

Jag promenerade till Solna idag. När jag strosade där bland alla villor och kände doften av nyklippt gräs så fördes jag tillbaka i tiden till min farmor som jag tillbringade mycket tid hos när jag var liten. Hon och hennes man bodde i en villa med en stor gård som jag brukade busa på. Redan i tidig ålder visade jag intresse för smink. Snodde nämligen farmors röda nagellack, gömde mig på toaletten och målade läpparna med den. Inte att rekommendera kan jag ju säga... Roliga minnen har jag därifrån iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara slappa. Har lite ont i huvudet. Noah råkade skalla mig =( Stackarn, han blev så rädd. Men tur som så gjorde han sig inte illa. Puss på dig sötis...

Hörs snart. Kraaam.

God morgon!!

Tvättstuga och lite frukost =) Ganska sen frukost med tanke på att jag ska på lunchdejt med tjejerna kl. 12. Ja ja, det får gå. Jag är väl inte den som säger nej till lite mat =)

Nä snart dax att springa ner och hämta tvätten. Hörs.


Vänt på dygnen

Ja det råder semestertider och jag har lyckats vända på dygnen. Skulle behöva lägga mig då jag har tvättstuga kl. 07 imorgon bitti. Finns inte en chans att jag går upp så tidigt. Tänkte sikta på kl. 09, får bara hoppas att ingen tar tiden innan det. Sen blir det lunchdejt med brudarna =) Härligt härligt...

Har precis lagt på luren efter över 2 timmars prat. Jisses vad mobilen vart varm. Och mitt öra också =) Men det var trevligt. Nu ska jag dricka klart mitt te och sen försöka sova lite.

Natti natti.


Köpa en bil?

Idag blev det fika i Gröna stugan. Synd bara att vädret är som det är. Alltså skit. Tror inte vädergudarna gillar Sverige så himlans mycket. Grr..

Funderar på att köpa en bil. Jag saknar att ha bil nåt så fruktansvärt.... Nån som har eller vet nån som vill sälja sin bil? En liten och billig tjejbil =)

Nu måste jag gå och boka tvättstuga. Hörs snart igen. Kramis.





Biiiil...

Just det, hade en helt underbar dröm.. Jag hade en bil igen. Kunde ta mig överallt närsomhelst hursomhelst. Det var livet... Sen vaknade jag och hade bara ett SL kort. Suck....


Vad göra?

Sovmorgon igen =) och sen frukost igen. Vad ska man hitta på idag tro? Hmm... En fika utomhus kanske. Vi får se...

Kramis.


Aj aj...

Huvudvärk huvudvärk... Inte ens värktabletterna hjälper =( Ska nog ta en till. Så går det när man dricker för mycket sprit. Ikväll hoppas jag på lite gos om inte det blir allt för sent ;-) Nu blir det läkemedelskåpet igen.

Ciao.


Lite bilder från kvällen..


Jag och Sara


Sara, min syster Katja och jag på Saras altan =)


Trion igen =)


Jag och Saras bror


Törstig =)



Lat

Är hungrig och sugen på allt möjligt men är för lat för att röra på mig. Skulle ge allt för att ha en personlig kock. Lyxigt...


Sorry Nina...

Haft en riktig sovmorgon idag igen. Det behövs efter en natt på stan =) Herregud.. Kom aldrig iväg ens på min kusins fest =/ Skäms... Förlåt Nina! Var hemma hos Sara och satt på terassen med grym musik och grymma drinkar. Tanken var att jag och syrran skulle till Ninas fest innan vi skulle vidare in till stan, men tiden går så jäkla fort när man har roligt. Det blev iaf mycket dans på Solidaritet. Och så mycket folk ute. Har aldrig sett så mycket folk ute när det är semestertider.

Lägger ut lite bilder från kvällen sen. Nu ska jag ta och äta lite.

Kram på er!


Skål!

Hemma med min syster och lyssnar på 107,5 och dricker drinkar =) Härligt... Vet bara inte vad jag ska ha på mig. Grr..... Vilka problem man har. Pinsamt. Men dricker världens godaste sommar drink iaf. Den innehåller:

Baccardi Melon
Fruktsoda
Mynta
Lime
Jordgubbar

Try it. Tillbaks till garderoben då =(  Puss o kram.


Foundation

Min absoluta favorit foundation just nu är Kanebos Sensai Fluid Finish med SPF 15. Tunn i konsistensen och just att den har solskyddsfaktor är ju alla tiders. Självklart är det ju skönast att vara utan foundation på somrarna när det är varmt, men vill man ha nåt så är det här ett kanon alternativ. Den är även bra resten av årstiderna med tanke på att UV strålarna finns här jämnt, även om man inte tänker på det. Alltid bra med SPF tycker jag ;-)

http://www.beautydeal.de/media/catalog/product/2/7/276601_1.jpg
Pris ca. 455 kr

Hi hi hi..

Har uppesittarkväll med According to Jim på Comedy Central. Såå rolig. Speciellt brorsan Andy =D Ha ha haaa...


http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/A_F/Aa_Ah/AccordingToJim/season7/according-jim-paisley22.jpg


Skön dag..

Dagen har varit ganska lugn. Hade sovmorgon som vanligt (har inte sovit så här mycket på evigheter, vet inte vad som hänt), sen blev det lite lite shopping (några linnen bara) och en fika med syster och Noah. Och sen var vi tvungna att besöka bensinbutiken för vuxna också ;-) Sen träffade jag Nina och Sanna för en middag på Gustos uteservering här i Sumpan. En öl slank ner också =) Trevligt trevligt..

Imorgon är det lördag igen och det innebär fest. Min kusin Nina har avskeds/födelsedagsfest i sina föräldrars villa. Hon ska åka till L.A och plugga. Har sån lust att åka dit och hälsa på sen. Efter det ska vi nog hooka upp med Sara och hennes bror. Han blev helt kär i Solidaritet så vi ska nog dit en sväng igen. Men ikväll blir det lugnt.

Puss på er mina söta =)


The city

Tråkigt väder och The City marathon på MTV =) Super...


Suck..

Ja, då var det pissväder igen då =( Suck suck suck....

Ska nog ta och sälja lite kläder. Finns massor i garderoben som jag aldrig använt och aldrig använder. Kommer nog att lägga ut det här på blogg.se som har en bloggshop eller så blir det blocket.

Våra Köpenhamnsplaner har ändrats till Göteborg. Jag är den enda som kör så det känns lite jobbig att åka så långt. Dessutom är det första gången jag ska köra så långt. Det längsta jag kört till är Norrköping och det gick bra. Roligt med en roadtrip =)

Nu ska jag fundera på vad man ska hitta på idag då. Bolaget måste besökas iaf ;-) Hi hi...

Kramis.


Ojdå..

Tittar på danska Paradise Hotel, och där är det ingen som skäms för nåt till skillnad från alla svenska dokusåpaskådisar. Här är det av med kläderna och så ligger vi lite =) Och då gäller det nästan alla deltagare. Två av killarna har redan legat med samma tjej, och nu har dessa killar nya tjejer som dom ligger med. Plus att det är säkert två par till som håller på. Det här är ju rena porrfilmen. Sjukt..

Nä nu ska lägga mig. Ska försöka komma upp ganska tidigt och kanske ta en morgonpromenad. Det var ett tag sen igen. Men bullar och bakelser äts det massvis av. Shame on me. Ja ja, jag har semester. Jag får göra vad jag vill =) Hi hi...

Sov gott.

Regnar

Oj oj vad det öser ner. Ganska mysigt att sitta hemma i mörkret och höra regnet falla. Roligare än så har jag inte =)

Natti natti.


Grr..

Hur kommer det sig att garderoben är full med kläder men man har inget att ta på sig!!??? Grrr....


Hi hi...

Det blev ingen utgång för min del. Blev så fruktansvärt trött helt plötsligt. Det blev en hemmakväll istället. Det är midnatt och jag har precis poppat popcorn. Blev så jätte sugen =)

Ha ha.. Har ni sett Madagascar 2? Har nyligen blivit jämförd med lemuren King Julian =) Ha ha... Tydligen för att jag brukar vissla till musik och Julians dröm var ju att bli professionell visslare =D Hi hi.. Kan inte sluta skratta åt den figuren...

Nu ska sussa. Dröm sött.

Natti natti


http://user3.poszkole.pl/site_images/200901/6a9_1233158373.gif

Sool =)

Oj oj.. Idag sov jag bort halva dagen känns det som. Blev en frukost istället för lunch och lunch istället för middag. Så skönt att vi fick lite sol idag. Har varit ute och myst i lötsjön och fikat i Gröna stugan =) Nu ska det bli skitväder igen =( Började diskutera en resa till Köpenhamn eller Göteborg några dagar. Skulle vara skönt. Vi får se hur det blir med det.

Nu funderar jag på om jag ska gå och ta några öl. Sari och några till sitter och här i närheten och ölar lite =)  Hmm... Ja varför inte.

Hörs.


Zzz..

Har en liten krabat sovandes på soffan =)



Lilla sötis då...



Godmorgon!

Igår blev det en heldag med syster och Noah. Vi lunchade, vi fikade, vi lekte, vi strosade, fikade lite till och lekte lite till =) Sen fick jag besök av Sari. Vi tog en öl och pratade strunt.
Idag ska jag träffa tjejerna (och lilla killen) igen. Blir nog en sväng till Lötsjön. Promenera och mata ankorna. Nu ska jag dricka klart kaffet och hoppa in i duschen.

Kramen hela dagen.


http://2anewlife.files.wordpress.com/2009/04/kaffe.jpg


Morgonkaffe..

Godmorgon mina vänner. Det är måndag, det är molnigt och det är semester =) Har precis ätit frukost och njuter nu av morgonkaffet. Snart är det dags att hänga tvätten. Sen ska jag träffa systeryster och Noah =)

Ha en underbar dag. Kram.


Mmm..

Nachos, godispåse och film =) Det är så en söndag kväll ska spenderas. Det blir krigsfilm, We were soldiers.

Puss o kram.


Lite seg igen då..

Sovit ut och slappat  på min första semesterdag =) Dock lite seg efter all alkohol och dans. Hade höööga klackar på mig och trodde jag skulle bli tvungen att amputera fötterna. Herreguuuud vad ont jag hade. Men skorna var snygga =) Bytte faktiskt skor med Sara under kvällen. Dom var lika höga. Ha ha....

Idag blir det bara myspys framför tv:n med lite godis tror jag ;-) Mums...



Bloggar lite innan jag ska in i dimman =)


Sara och hennes bror Ali





Jag och Sara


Jag och Emelie


Skorna

skååål.....

En god sommardrink med jordgubbar och hallon ute på altan, lite snacks, halvt naken och lite kallt. Faaan vad kallt det är ikväll. Vi groggar och är glada och ska ut på Solidaritet  och klubba =) Fan va nice....

See ya..


Semester!!!!!

Äntligen semester!!!! Halleluja.. Nu är jag hemma hos Sara. Har ätit middag och avklarat 2 Coronas =) Snart plockar vi fram spriten och börjar grogga. Hi hi ha haa.....

Hörs senare eller imorgon. Kramis.

Hmm..

Kan inte bestämma outfit för imorgon.. Hmm...



Alternativ 1


Alternativ 2


Så tragiskt..

Just det.. När jag satte mig på tåget i morse på väg till jobbet så fick jag två finska fyllon bakom mig. Fick andas in hemska ångor på morgonkvisten. Inte att rekommendera. Lyssnade på deras prat. Det var mycket saatana och perkele, prat om hur bra öl är, hur dom knaprar på lugnande, tog lugnande, berättade för varandra hur dom brukar gå in på nån ICA affär och sno mat och annat nödvändigt. Tragiskt.. Det var min enda tanke just då, tragiskt. Tänk att leva ett sånt liv. Man ska verkligen vara glad för det man har. Jag har hälsan, jag har ett hem,  jag har ett jobb, jag har vänner och jag har familj. Har inga beroenden ( förutom shopping =) ). Jag har det bra helt enkelt.

Kraaaam.

Snart så..

Vilken lååååång dag det har varit. Men nu ni, bara en arbetsdag kvar, sen är det vacation =) Jepp.. Och det blir party imorgon. Efter jobbet ska jag hem till Sara som har sin bror här på besök. Det blir drinkar på altanen och röj på stan ;-) Emelie ska du med? =)

Nu ska jag måla tånaglarna =)

Puss o kraaaam.


Usch vad hemskt..

Äh fy fan vad vidrigt. Läste på Aftonbladet om en man i New York som beställt mat på en lyxrestaurang. När han väl börjat äta fick han en stor seg konstig bit som inte gick att svälja. Han spottade ut den och insåg att det var en använd blodig tampong. Han hällde i sig flera glas med konjak och sprang på toa för att kräkas. Så himla äckligt... Tänk att tugga på nåns gamla äckliga tampong. Tror att jag också måste spy snart.


Tröttis..

Usch vilken trist lång dag det var idag. Det är sååå lugnt på jobbet nu så man håller på att dö. Men nu är det nedräkning till semestern =) Funderar på att vara ledig på söndag, skulle vara så skönt. Är lite partysugen också =) Aj aj...

Idag har jag kört bil =) Det var sååååå roligt...... Hade inte kört på ca 3 månader. VILL HA EN BIL NU!!! Ingen som känner sig generös nog att ge mig en bil och lite gratis bensin? =) Inte?? Nähä =(

Funderar om jag ska ut och promenera eller inte. Är helt slut och har ont i benen. Ska nog avstå. Får nog fixa lite middag istället.

Hörs snart igen. Kramis.


Wow..

Jag kan ju inte leva utan mascara, så idag när jag skulle till stranden så tog jag på mig en vattenfast mascara. Wow måste jag bara säga. Mina fransar brukar hänga neråt. Får böja dom hundra gånger innan dom ser normala. Brukar böja först, sen måla, sen böja och måla igen, och ändå så börjar dom hänga igen. Men nu när jag tog en vattenfast mascara så stannade dom uppe, och jag böjde bara en gång och målade två gånger =) Good shit... Ska börja använda endast vattenfast mascara nu. Detta har dock inte hänt med alla vattenfasta, men denna var bra. Det var Max Factors nya False Lash Efftect Waterproof.

Kram kram.



 Max Factor False Lash Effect Mascara Waterproof

                    Pris 175 kr

=)

Haft en helt underbar dag på beachen idag med syster och lilla Noah =) Latat latat latat... Sen blev det en sväng till Vällingby Centrum för att lämna tillbaka ett par skor jag köpt. Det var inte kärlek.. Istället så slösade jag pengarna på en fin top och örhängen  från Topshop =)

Nu blir det middag. Kycklingklubbor med en god spenatsallad =)

Kramis.

Just det, har fått lite ont i halsen =/ Inga sjukdomar nu tack!



Noah


Min nya top från Topshop (lite skrynklig =) )



Mina nya örhängen från Topshop


Soool...

Underbara sol tittar fram idag då jag är ledig =D Det blir playan så klart. Ha en skön dag alles =)

Kraaaam.


Dance..

Tittar på So you think you can dance. Jag vill också vara en cool dansare....... Vill vill vill.....


Hej hej!

Då var även denna dag avklarad. Det blev jobb, fika med mamsen och promenad runt sjöarna =) Imorgon är jag ledig och förhoppningsvis blir det fint väder så man kanske kan besöka playan igen. Det vore skönt. Nu börjar jag faktiskt längta efter semestern. Har känt att jag inte varit i behov av semester (måste ha slagit mig), men nu känner jag att det ska bli riktigt skönt att bara slappa lite och träffa lilla söta Noah =) Känns att jag inte träffar honom lika ofta nu längre när jag inte har bil. Allt tar ju sån tid när man ska åka kommunalt. Men nu kommer nog Noah (och min syster) att få nog av mig. En hel del party kan ni räkna med också =) Ser att min hud redan nu håller på med exorcism för att driva ut spriten ur kroppen. Stackars min skin =(

Nä nu tror jag att det är dags för en liten snack attack =) Åt middag för ca 2 timmar sen, men maskarna verkar inte vara nöjda =)

Ha det gött alla mina sköna. Kraaaam.


Mums mums...

Vilken härlig kvällspromenad det blev. Helt underbart att svettas lite. Sen blev det tacos =) mumselimums.... Nu sitter jag och titar på Lipstick Jungle. Allvarligt, Kirby skulle få knacka på min dörr any time ;-) Dubbel mums... =) Nu ska jag fortsätta se på honom. Ha ha....

Kramen.

http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Lipstick-Jungle-tv-25.jpg


Monday..

Måndag igen. Snart är det dags för lite semester. Härligt härligt... Får väl lägga in en order på massvis med sol from nästa vecka och 3 veckor framåt =)

Funderar på att gå runt sjöarna. Har inte motionerat på säkert 2 veckor =/ Jag som var så duktig. Måste komma igång igen. Var ju ledig igår men gjorde inte ett skit. Var lite bakis och riktigt riktigt trött. Var hemma och degade på soffan heeeeela dagen. Hade behövt motionera, städa och tvätta. Ja ja, så är det när man krökar till det ordentligt =)

Ikväll blir det tacos till middag. Tror att jag har hamnat i en taco period. Är sugen på det hela tiden =) Sen är det enkelt och snabbt. Passar mig perfekt, hatar ju att stå i köket. Var är kocken/massören som jag ska gifta mig med?? ;-)

Nä nu måste jag göra nåt, annars kommer jag ligga här resten av kvällen. See ya. Pöss...


Sliten..

Jepp, det blev party igår. Och det konsumerades en heeeeel del sprit kan jag ju berätta. Herrejisses.... Hann med en födelsedagsfest, en avskedsfest och sen ut på stan för att fortsätta festa. Har inte lämnat soffan idag förutom när jag behövt tömma kylskåpet för att fylla magen =) Och det ska jag fortsätta göra resten av kvällen.

Hoppas alla har haft en kanon helg. Kram på er.


Helt slut..

Det är fredag kväll och jag är heeeelt slut. Har inte sovit hemma på 3 nätter plus att blev det en kväll ute på stan i onsdags. Allt detta betyder att det blivit alldeles för lite sömn. Så ikväll blir det bara hemmamys framför tv:n och sova tidigt. Imorgon blir det jobb och sen ska det konsumeras mera alkohol. Oj oj... Nina och Tiina fyller år och Zamir har avskedsfest. Ska nog försöka hinna med båda festerna. Söndag=vila =)

Hörs snart. Kramis.

Regn, sol och åska...

Regn, sol och åska. Ganska mysigt tycker jag. Regn är så myket trevligare när solen skiner samtidigt. Såg världens finaste regnbåge idag. Färgerna var så starka och intensiva och regnbågen var låg och bred. Sååå fiiiint. Kunde inte sluta stirra på den.

Nu är jag hemma och ska slappa lite. Sen ska jag iväg på en myspys kväll ;-) Imorgon blir det eventuellt utgång, igen. Och likaså på lördag. Tycker synd om min hud och min lever. Dom har fått tåla ganska mycket senaste halvåret. Mindre lär det inte bli under sommaren heller. Får nog lugna ner mig till hösten. Kanske ;-)

Vi hörs snart igen mina vänner. Puss o kram.


Måndag..

En ganska så tråkig måndag. Vädret är trist. Men jag måste erkänna att jag tycker att det är mycket behagligare här hemma när det är svalare ute. Frös faktiskt lite inatt. Ingen som kunde värma mig =( Men kan avslöja att det blir varmare imorgon ;-)

Nu lite Seinfeld, sen är det läggdags. Sov så gott my friends. Kramen.

Vilken kväll..

Ligger hemma i soffan och är seeeeeg.... Det blev en riktig fest igår. Först var det drinkar på balkongen, sen blev det dans på Café Opera. Tydligen fick vi inte nog av dansen där för vid stängning fortsatte vi till Solidaritet och dansade in i småtimmarna. Solen hade gått upp, fåglarna kvittrade och man såg ut som faaaan.  Ja ja, så är det.

Idag blir det soffan, tvättstugan och Brokeback Mountain. Och lite popcorn =)



Monica och Sari


Sanna


Min kära syster Katja





Sara och Katja


Jag och Emelie


Lördag lika med party

Då har jag jobbat klart för dagen, ätit middag och blandat ihop första groggen =) Nu blir det fest!!

Ha en trevlig kväll. Puss o kram.

Fredag.

Det är fredag kväll och jag sitter hemma och målar naglarna. Hade gärna velat gå på Mosebacke men hade lite annat att göra och så måste jag jobba imorgon. Sen blir det ju partaj imorgon då syrran min fyller år =)

Nu ska jag fortsätta måla. Ha en trevlig fredag kväll och natt ;-)

Dundrar..

Ja, idag är det grått. Det öser ner och det åskar. Ganska mysigt tycker jag, fast då ska man stanna hemma och titta på film eller fika med tjejerna. Det blir inget av det idag, utan det bär av till jobbet. Börjar lite senare idag, så jag har hunnit sova ut och dammsugit.
Är döhungrig och har ingen frukost. Kaffesugen men mjölken har gått ut =( Det blir frulle på jobbet då.

Nu ska jag hit the shower. Hörs o ses. Kram.

Underbart..

SOMMAREN ÄR UNDERBAAAAAR!!!!!!!

Har varit och druckit några drinkar på Friday´s uteservering i Kungsan. Palmer, värme och glad musik =) Så härligt.. Och så klart underbart sällskap =)

Nu är jag dock hemma i bastun igen. Imorgon blir det tillbaks till jobbet. Dom här 2 dagarna har varit så bra. Känns som jag varit ledig en länge tid. Tänk vad lite sol, öl och drinkar kan göra =) Hi hi... På lördag är det dags igen då syrran min fyller år.

Nä nu ska jag slappa lite.

Tjingeling.


Sara med en grande Margarita


Jag med en Mojito


Jag smälter bort....

Det är så varmt så varmt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vill ligga i en pool nonstop. Nåja, inte klaga nu när det äntligen är sommar och varmt i det kalla landet. Idag blev det lite shopping. Behövde verkligen köpa ett par öppna skor som andas i det här vädret. Har lite ångest för jag har verkligen inte råd att köpa nåt =( Har fortfarande samma dumma snåla plånbok.

Nu är jag hemma och njuter av en kopp kaffe, sen blir det duschen. Jag ska nämligen njuta av några goda drinkar på Fridays uteservering med Sara =) Härligt...

Nu måste jag svalka mig i duschen. Puss o kram.

Vaaarmt...

Jepp, lika varmt och fint blev det även idag. Har tråkigt nog ingen sällskap till playan. Syster min är ledig också men hon måste vara coco eftersom hon inte vill bada en dag som denna. Får se om jag knallar dit själv. Började med städningen iaf. Dammat och plockat lite. Måste dammsuga och moppa också, men herreguuuuud vad varmt det är. Det sparar jag nog till kvällen.

Nu ska jag fortsätta svettas och klura ut dagens happening. Kraaam.

Blekta bryn. Ja eller nej?

Är det bara jag som tycker att den här nya trenden med att bleka ögonbrynen är fruktansvärd? Folk ser ju sjuka ut. Ja ja, smaken är som baken. Jag tycker iaf att det är hemskt och tänker inte haka på den trenden.


http://www.stylebyme.net/wp-content/uploads/2009/05/bleached-eyebrows.png

Eeh..

Vänta nu... Sa jag inte precis att vi avslutade kvällen på Donken?? Hur är det då möjligt att jag känner mig lite hungrig?? Förbannade maskar i magen!! Det blir väl rota i kylskåpet snart då.


Vaarmt..

Jepp, fortfarande bastu här hemma. Får väl anlita nån stackare som får fläkta lite på mig. Don Juan, var är du???

Ja, efter playan blev det en vända på krogen. Det blev ett par sköna Kicksare som satt och kacklade över några glas. Mmm... Kall Corona med lime en varm sommarkväll. Finns det nåt bättre? Ja jo, det finns det ju, men det pratar vi inte om här inte ;-)
Kvällen avslutades på Donken =)

Fortfarande inte städat eller tvättat. Suck. Imorgon kanske. Eller inte. Jo ska försöka. Verkligen.

Nu ska jag sms:a lite med min fläktare och fråga var han håller hus ;-)

Svettiga kramar från min sauna.

Skön dag på stranden

Det blev en lyckad dag för lite sol och bad ändå. Molnen dominerade på förmiddagen men sen var det solens tur =) Hemma nu och duschat. Ska äta lite sen blir det några kalla på en uteservering =)



Noah var lite tröttis.






Sol eller inte sol?

Oj oj, nu har jag verkligen sovit ut. Blev hela 8,5 timme =) Vaknade av ett sms jag fick av min syster. Var är solen??, skrev hon. Tittade ut och såg bara en massa moln =( Men nu ser det faktiskt ljusare ut. Solen tittar fram =) Det blir stranden ändå.

Fy vad det är jobbigt med mycket hår när det är varmt. Alltså huvud hår =)  Kom att tänka på min kompis från Finland som har jätte jätte jätte tjockt och långt hår. För många många många år sen fick hon nog av att håret var så jäkla tjockt. Hon bestämde sig då för att raka bort underhåret från nacken halvvägs upp. Hon tyckte för tillfället att det här var den bästa smartaste lösningen. Det visade sig vara fel. Håret kändes fortfarande tjockt =) Ha ha... Det var roligt..

Nä nu måste jag göra mig klar. Ser fram emot att leka  och gosa med Noah idag =) Mosters lilla älskling.

Ha en underbar dag i värmen. Kramar.


RSS 2.0