Min drink.

0-49f3970c67f0a5b2096683fefc26389d.png

Kolla varifrån!

Min drink. En stor mojito :-)


Så..

Städat, motionerat, ätit, duschat. Guuud så skönt det var att komma ut och gå. Riktigt nice. Kunde ha gått hur länge som helst. Men men, har tider att passa. Tror att jag snortade en liten fluga också =O OMG!

Nu lite kaffe och sen börjar förvandlingen inför kvällen. Nej, ingen halloween utstyrsel, det vanliga bara =)

Nöjd!

Såååå nöjd med mina högtalare som jag köpte till datorn =) Tror däremot inte att mina grannar uppskattar dom lika mycket, ha ha....

Lite kaffe nu, sen måste jag börja städa för att hinna med allt.

God morgon bloggen!

Sovit ut ordentligt denna lediga lördag =) Fan va skönt. Lite frukost snart, sen måste jag städa lite och ska hinna med en promenad också hade jag tänkt. Sen efter fem bär det av hem till Monica som vi ska fira ikväll =) Hon bjuder på lite mat och mojito bål =P Mums mums... My favorite =)

Vi hörs lite senare. Kram!

Har bestämt mig..

Det blir hemmakväll istället. Tappade suget lite. Känns lite tråkigt att bara vara hemma, men samtidigt skönt på nåt sätt. Många tankar i skallen... Hatar att grubbla och fundera. Varför kan jag inte bara släppa saker och ting? Grr... Blir så arg på mig själv ibland.

Nu till något roligare. Funderar på att göra lite våfflor och frossa lite till. Why not när jag redan frossat massor idag. Lika bra att fortsätta =) Ha ha... Mumsi mumsi...

Hmm..

Ok, nu när jag ska bli partyprinsessa igen så måste jag nog förnya garderoben med lite partykläder. Har inga kläder! Va faaan..... Nu känner jag mig deppig =( Ha ha... Vart har alla mina kläder tagit vägen? I don´t get it. Hmm...

Fredag!

Hello tortillas and hello Stella!! =) Kommit hem från jobbet, sminkat mig, äter och tar en öl, och är såååå partysugen... Följer kanske med Sara till en fest. Vi får se.

Idag har jag frossat lite. Blev pannkakor och lussekatt på jobbet. Lussekatter, I love!! När säsongen börjat kan det bli en om dagen. Och ja, magen växer =)

Nä nu ska jag njuta av min öl, poppa house musik på högsta volym och leta efter en outfit just in case =)

Pössss...

Oh my god!

Vad i helvete har Linda Rosing gjort med sina läppar?? Det märks att hon och Bobby är bästisar =) Ha ha... Deras fika träffar är nog mer som sprut träffar. Ok, det där lät lite snuskigt, men ni vet vad jag menar =)

Nu kan jag inget annat än säga gäsp. Snart dags att sussa sig lite granna så man orkar jobbalainen imorgon =) Natti natti sötisar!

Vill ha...

lördag, lördag... Jag vill att det ska vara lördag lördag =) Monica, du bör nog vara lite rädd. Tror nämligen att all bål kommer att hamna i min mage =) Och så behöver jag nog sms lås också =) Ha ha haaa...... You have been warned! Ha ha....

Mammas pojkar =)

Hello bloggen! Har inte så jätte mycket att säga just nu. Haft en låååång dag på jobbet. Precis ätit lite middag och tittar nu på Mammas pojkar. Lika roande varje gång =)

Hade världens sug på pannkakor igår, så idag har jag köpt allt jag behöver för att göra lite våfflor med glass och sylt =) Mums... Ska försöka att avstå från det, men ifall begäret blir för stort så har jag iaf ingredienser hemma.

Nu fortsätter Mammas pojkar. Vi hörs senare.

Just det, läste precis att Linda Rosing och Kissie ska vara med i Debatt på Svt1 kl.22. Kan nog bli intressant. Töntigt, larvigt och säkert helt meningslöst, men intressant =)

Sängen kallar..

Såå himla sugen på pannkakor.... Självklart så hade jag inga ingredienser för att göra pannkakor. Det blev en shake med bananer, hallon, vaniljsocker och kakao istället. Helt ok.

Har precis tittat på 30 rock för första gången. Den var ganska roande måste jag säga. Ska nog försöka se den fler gånger.

Ljusen börjar slockna, programmen börjar ta slut och det är nog dags för sängen snart. Imorgon är det dags för jobb igen. Och snart är det helg =) Nämnde jag att det ska skålas då? Ha ha.. Det gjorde jag visst =) Hi hi...

Nu säger jag godnatt. Sov gott!

Hej igen =)

Jepp, fortfarande uttråkad, så jag får väl blogga lite då =) Smörjt in mig med lite brun utan sol, tänt lite ljus, myspys, och så sitter jag här själv med min dator och tv:n. Ja ja, stackars mig. Helt ensam. Ha ha...

Har nu testat mina i.d. bareMinerals produkter som jag fick från måndagens utbildning. Är nog inte helt nöjd. Det verkar inte vara min grej. Upplevde att varenda por och varenda torrhetslinje framhävdes av denna produkt, och att det inte blev så täckande som jag ville ha det. Kan kanske bero på min appliceringsteknik eller att jag behöver ytterligare produkter som finish för att dölja dessa brister. Vet inte riktigt, men kan tänka mig att använda detta på sommaren när man bara vill ha nånting lätt och naturligt i fejan. Kommer nog hålla mig till min Kanebo foundation som jag älskar =)


http://www.insidesocal.com/bargain/ID%20BareMinerals.jpg

Hade för mig att det var dags för Mammas pojkar idag, men upptäckte precis att jag får vänta tills imorgon =( Men ikväll blir det Grey´s anatomy iaf =)
Nu börjar jag bli lite hungrig. Lite tacos kanske, igen =)

Just det, längtar till lördag. Ska kröka ner mig =) Ha ha... Lite försiktigt =)

Booring...

Guuuuud vad jag är uttråkad!!!!! Vad ska jag ta mig till?? Ok, några mackor och varm choklad får duga så länge. Ska även tjuvkika på Glamour. Don´t tell anyone =)

Slappish...

Hemma. Det blev lunch och fika med mamma och en massa strosande. Nu är jag helt slut, men samtidigt lite rastlös. Skulle gärna vilja göra nåt, tror jag =) Har blivit så himla lat på siståne. Kanske hösten och mörkret, eller för att jag inte rör på mig längre. Kanske både och.

Är inte det hemskt när man varit ute och ätit och stinker sen mat os när man lämnar stället? Hatar det! Så var det efter dagens lunch. Kände mig så ofräsch. Tur som så hade jag med mig min Stella i väskan så jag kunde turk duscha lite =) Ha ha...

Nu ska jag slappa sig lite =) Kramen.

Latmask...

Ok ok, det blev ingen promenad. I suck... Har egentligen inte gjort nåt vettigt alls. Nu ska jag iaf iväg och luncha med mamma här i sumpan =) Lite kinamat kanske. Mums....

GOD MORGON!!

Underbara lediga onsdag verkar bjuda på sol =) Happy happy... Tvätten är slängda i maskinerna, småstädat lite och nu blir det frukost. Det är fortfarande ganska tidigt, men jag poppar musik på högsta volym redan =) Känner mig glad =) Funderar på att gå en promenix också. Det var inte igår jag gjorde det kan jag ju säga. Känns inte bra.

Nu frukost. Kramis.

Fällt nån tår...

Usch, precis lipat till äcklig kärlek på tv. JA, kanske lite bitter, men bara lite. Skönt att vara själv, men iband saknar man faktiskt sällskapet och närheten. Ja det är ju inte lätt det här med kärleken. Det tror jag att alla vid min ålder lärt sig nu. Det var så skönt när man var ung och dum. Man blev kär, inte kär, kär, inte kär. Det spelade ingen roll. I dagens läge är det inte lika enkelt. Man börjar komma till en ålder då man behöver börja tänka på att skaffa familj (om man nu vill ha det), och det är inte längre lika enkelt att träffa någon. Oftast så känner jag inte av den stressen, men ibland, väldigt sällan men ibland, så besöker tanken mig.

Ja ja, nog om dessa hemska tankar, ha ha...  =) Det börjar nog bli dags för en träff med Herr Blunder igen. Där är en karl man kan räkna med varje natt ;-) Ha ha haa...

Vi hörs imorgon igen. Kram och godnatt!

Hi hi hi....

Guuuud vad jag har skrattat idag =D Tack vare Sara och våra tokiga ordningsvakter. Hi hi hi... Härligt med lite skratt.

Ledig dag imorgon. Det innebär tvättning och städning. Boooooring..... Men det måste göras. Nu ska jag fortsätta se på Ugly Betty och sen desperata hemmafruarna =)

Kraaaam.

Good morning!

Sovit som en stock =) Ibland är det sååå skönt att bara sova. Lite gröt i magen och nu jobb resten av dagen. Vi hörs senare my friends =) Kramis.

Gäsp...

Tror fasiken att jag ska ta och lägga mig nu. Är så sjukt trött. Oftast när jag är så här överdrivet trött så blir jag täppt i näsan. Vad kan det bero på?? Märkligt tycker jag. Det får väl bli nåt sprut så kan jag andas fritt =)

Hörs och ses imorgon. Kram och sov gott.

Jimmy Choo och H&M

Ja, snart är det dags för ännu en designer att göra kläder för H&M. Denna gång är det Jimmy Choo. Såg några saker som jag tyckte var fina, men vet inte om jag skulle köpa dom. Tycker alltid att det blir världens hysteri över dessa designer plagg, alla har dom och alla känner igen dom direkt. Men jag gillade ändå några. Här kommer dom.

http://www.rodeo.net/uploads/images/34121.jpg
Denna jumpsuit tycker jag var ganska läcker. Kommer att kosta 599kr.


http://1.bp.blogspot.com/_Niu-iwnjvJs/SrKZ_4g5XvI/AAAAAAAAAls/d3ya0i72Y14/s400/jimmy-choo-for-hm-womens-20.jpg
Dessa klackar tycker jag är killer snygga =) 799kr

http://www.thecheapgirl.com/wp-content/uploads/2009/09/Jimmy-Choo-for-H-M-Look-Book-4.jpg
Supersnygg klänning som även finns i skinn, 1999kr. Även skorna här är skitsnygga =)

Ute 14 november.

Äntligen hemma..

Helt slut efter en dag i skolbänken =) Jag är van att stå dagarna långa, så det känns faktiskt väldigt jobbigt att sitta en hel dag. Men roligt har jag haft =) När man är på kurs och lyssnar på prat hela dagen så blir man lite trött och fnittrig. Kände mig som en fjortis nar jag och Sara fick skratt attack. Vi kunde helt enkelt inte sluta skratta, så Sara ursäktade sig och klev ut ur rummet för att lugna ner sig. Ha ha... Det var roligt.
På eftermiddagen hade vi workshop och fick sminka varandra. Det var hur kul som helst. Vilken pudding Sara blev ;-) Har ju aldrig jobbet med bareMinerals, så det var väldigt nyttigt att få arbeta med produkterna. Måste dock öva lite till. Vi fick varsin mineral foundation och en borste till, så nu ska vi se om jag kan ha hittat en ny favorit. Sen fick vi även passa på att handla på Dermaromes butik, där alla deras produkter kunde inhandlas för inköpspris, så det blev en rengörande mask för problemhy från md formulations. Ska vi se om jag kan få ordning på huden.





Nu ska jag ligga och vila lite. Det blev en promenad från Karlaplan till Centralstationen, så jag är helt slut. Kram på er.

Maaaat...

0c7118bc78e09801a5f8296c77ab084f.png

Kolla varifrån!

Maaaat...


Workshop på...

24872e8484bd7b575a42f4b6f09bfd84.png

Kolla varifrån!

Workshop på kursen :-)


Sitter på...

0-5c4114ebea84580c7d91a9c4e21a9a02.png

Kolla varifrån!

Sitter på bareminerals utbildning. Sara håller på och somnar :-)


Söndag kväll..

Som sagt, söndag kväll. Hemma själv. Ingen karl, ingen godis, ingen ingenting. Bara jag. Precis tonat håret. Även denna gång blev det färgen kastanj.
Hoppas på en bra film ikväll. Har inte kollat tablån ännu så jag har ingen aning vad som visas ikväll. Såg lite hastigt när jag bläddrade nyss att det är Sex and the city på Comedy central om några minuter. Det funkar alltid =)
Som vanligt på söndagar så sitter jag här själv och tittar på Barn med sjätte sinne på Tv4 Fakta. Denna gång med väldigt unga barn.

Imorgon är det dags för utbildning, i.d. Bare Minerals. Ska bli roligt. Vi får se om jag ändrar åsikt om dessa mineral makeuper. Ska bli spännande att se. Det blir en ganska så tidigt morgon, så jag hoppas verkligen jag kan lägga mig i tid efter att ha sovit en miljon timmar inatt.

Nu ska jag nog gå och rota efter lite snacks =) Hörs och ses. Kram.

P.S Önskar att jag hade nån att kramas med =( Söndagarna är inte så roliga när man är själv. Someday somewhere...

Söndag.

Nu blir det jobb denna söndag. Har sovit för mycket tror jag. Härligt =) Ha en skön dag allihopa. Kramen hela dagen.

Dags att sussa sig lite...

Hemma nu och strax dax för ett möte med herr Blunder. Känns tidigt eftersom klockan ska ställas tillbaka en timme, men vad fan, jag har druckit några mojitos och behöver därmed en extra timmes skönhetsömn =) Hi hi...

Natti natti bitches ;-) Som Paris Hilton säger till sina nära och kära =)

Sitter med...

2f712ad3a0f827813e2a69fa2d2d13b2.png

Kolla varifrån!

Sitter med sara på hotell anglais och dricker en mojito :-)


Home tråkiga home...

Tack gode gud för Facebook och att folk skriver information där som man lätt glömmer själv, som det här med vintertid. Om inte Kattis skrivit det hade jag kommit till jobbet en timme för tidigt imorgon. Det hade inte gjort mig så glad.

Vad händer ikväll då? Hmm... Ja, säkert ingenting. Vi får se. Ska inte sura iaf =)

Kram på er.

Zzzz..

Herregud, klockan är inte ens tio och jag vill gå och lägga mig. Det ska jag göra också, efter att jag ätit en banan =) Sen ska jag träffa en happy happy bride strax innan 10 imorgon för makeup. Ska bli kul. Trots att jag kanske inte känner mig så värst happy happy. Men men, imorgon är det en ny dag och då blir det nya tag =)

Sov gott. Kram.

Hello stella!...

-2c19c235047ed5bb867eddda3e74d67.png

Kolla varifrån!

Hello stella! :-)


Hemmamys.

Första julklapparna inhandlade =) Det blir nog bara klappar till Noah. Det blev 2 tåg från Thomas & friends. Han älskar tåg och bilar =) Sötnos då.... Skulle behöva en stor bamsekram från honom nu.

Det blir en lugn hemmakväll för mig. Lasagnen i ugnen (gjort helt själv) och sen några Stella =)

Dunk dunk...

Åh vad mina grannar måste älska mig denna fredag förmiddag (om dom är hemma). Här poppas det house musik på högsta nivå =) Blir så himla sugen på att gå ut nu. But I can not. Brudsminkning tidigt imorgon och sen jobba resten av dagen. Nästa helg blir det lite partaj hemma hos Monica som fyller år =) och då är jag ledig också.

Den här låten är helt grym att spela på högsta volym hemma och sjunga och dansa till =)
http://www.youtube.com/watch?v=b_AF99dZEow

Ledig idag

Grått och mörkt ute, grått och surt inne. Usch vilken tråkig ledig dag. Jag har dammsugit och städat (ett ganska bra sätt att bli av med agressioner), men känner att jag har mycket mer att bli av med. Vet inte vad jag ska göra. Snart är det dags för tvättstuga, så jag kan inte bege mig ut heller, än. Vi får se. Hur som helst så ska jag njuta av en kopp kaffe.

Ha en bra dag.

=(

Just nu hänger jag läpp =( Trist trist trist... But there is nothing I can do. Livet får gå vidare.

Ha ha haaa...

Mammas pojkar.... Bobbys mamma Naima knäcker =D Ha haa..... Hi hii.... Man ser hur han skäms =)

Just det..

Ikväll är det dags för Mammas pojkar igen =) Det finns två tjejer med världens största och ganska så vidriga lökar, som är så högljudda och irriterande. Klart man måste följa med och se vad som händer med dessa otroligt brighta pinglor ;-) (Känner att jag börjar bli lite små elak) Hi hi hi....

http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1735733!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg
Missa inte!!

Hemma.

Det blev jobb för mig på min lediga dag pga sjukdom (en som kan ha blivit smittad av svininfluensan) OMG! Men får vara ledig imorgon istället så det är ju bra =) Då är det städ och tvätt som gäller. Tjohoo vad roligt. Not.

Inga promenader har det blivit på länge heller. Nu är det så mörkt tidigt så jag vågar inte ge mig ut. Det är nu man borde börja gå på gymet. Varför är det så dyrt att träna?? Har inga som helst problem med att slänga massor med pengar på skor, väskor och kläder. Men när det gäller gymet så är jag världens snålaste. Ja ja, slutat äta bullar och godis nu igen iaf =)

Nu slappa sig lite, sen laga mat. Hörs senare.

OMG!!

Ok, måste göra ett inlägg här bara. Tittar på Fråga Olle dokumentären som denna gång handlar om svenskars sexvanor i Bulgarien, Sunny Beach. Säger bara Oh my fucking gud!! Det är min mardröm. Fulla svenskar i varje hörn, knullar (ursäkta ordvalet) och spyr. Nä tack. Jepp, det märks att man passerat 30 =) And I like it...

En till grej (hittar mycket som jag stör mig på just nu). Såg precis reklamen för kändis frisören Bobbys produkter. Kan man möjligen ha mer skit insprutat i läpparna? Jisses...

Ok, ska inte klaga mer =)

Suck..

Ingen glansdag här inte. Blir inte så mycket bloggande idag. Ville bara kika in och säga hej iaf. Hej! =) Känner mig trött och lite nere. Usch usch... Vi hoppas på en bättre dag imorgon.

Kram på er.

Sådär ja..

Naglarna målade, det blev rött. Nu är det dags för Depsarata hemmafruarna =) By the way, har nu slängt chokladen i papperskorgen. Det var inte så mycket kvar, men enough is enough =) Ha ha... No more candy for missy =)

Lite manikyr time..

Min absoluta favorit bland nagellacksremovers är helt överlägset O.P.I ´s. Avlägsnar nagellacket super fort och doftar faktiskt helt ok. Något att rekommendera.

Nu ska jag äntligen ta och fixa till naglarna. Orkade ju inte med det igår, latmask som man är =)

http://www.thecosmeticmarket.com/images/P/OPIPolishRemoverNonOilyL.jpg

Hörs sen. Kramen.

Hmm..

Fortfarande inte målat naglarna. Lat lat lat... Får nog bli morgondagens projekt. Nu lite varm choklad och en macka.

Natti natti.

Slapp måndag.

Gårdagen spenderades på soffan, och då menar jag verkligen hela dagen. Kvällen spenderades på någon annans soffa =) Hi hi... Idag har jag varit ledig och haft en ganska så slapp dag. Slö förmiddag, lite lunch och sen träffat syrran, noah och mamma för lite shopping och fika. Ingen jätte stor shopping, men lite fler svarta kakeldekor till badrummet från Lagerhaus och ett nytt puder från Clinique.

Får nästan panik här hemma. Har alldeles för mycket godis här. Ostbågar, godis och choklad. OMG! Inte bra.. Nu måste jag ta och tvätta håret och fixa naglarna. Tycker verkligen det är såååå tråkigt att göra iordning naglarna. Men men, it has to be done.

Ha en skön kväll i höstmörkret.

Ha ha..

0-700702d921b4e4b9823e2584e115404f.png

Kolla varifrån!

Ha ha.. Vilka trevliga leksaker det finns :-)


Läskigt..

Tittar på Tv4 Fakta, Barn med sjätte sinne. Scary dude... Men väldigt intressant.

Grr..

Varför är det så svårt att öppna godispåsar!?! Fattar inte det. Jisses vilka problem man har =) ha ha.. Pizza, cola och lite godis blev det iaf =) Mums...

Sniff..

Har börjat använda dom ekologiska hudvårdsprodukterna som jag fått från Estelle & Thild. Gud så vidrigt dom luktar. Mina produkter är oparfymerade och luktar därmed skunk. Dom finns med med lite doft (ingen parfym utan neroli olja), men jag ville testa dom oparfymerade. Jag tycker att doften är en del av det hela, en skön känsla. Men men, vi får se vad huden säger om detta =)


http://ankiekjellberg.files.wordpress.com/2009/09/estelle_thild.jpg

Seeeg...

Ligger på soffan och degar. Det är degning på högsta nivå. Skulle verkligen behöva massage. Är så spänd i nacken. Ska nog tigga lite ikväll =) Hi hi... Nä nu ska jag fortsätta dega, ville bara säga hej =)

Skulle slänga fram en bild på kvällens enkla outfit innan jag gick hemifrån igår, men helt plötsligt var Emelie utanför och jag var tvungen att springa, så den kommer nu.


emelie har...

0-47530c5cd2e261b7d30314506d5ba670.png

Kolla varifrån!

emelie har spillt sin drink :-) ha ha...


jag och...

7cb822f5e1884d15af6ee494cbbefe66.png

Kolla varifrån!

jag och emelie hemma hos sofie. Skål!


LÖRDAG!

Tjohoo!! Det är lördag och jag är på bästa humöret =) Nice... Två sminkningar avklarade och dom vart supernöjda. Sen var jag och hämtade mina högtalare till datorn som jag beställt. Har ju ingen stereo så nu kan jag poppa ordentligt från datorn =) Doing it right now =) Ha ha.... Kanske en sväng ut på kvällen. Inhandlat en flaska Baccardi Razz just in case.




My party machine =)


Blev nya leggings från H&M också =)

Nu ska jag fortsätta poppa, dricka lite kaffe och dansa för mig själv =D

Fredag och jag är helt slut..

Trött trött trött... Oh my god säger jag bara. Har inte sovit så bra. Jag är nämligen lite jobbig när det gäller sova. Har alltid svårt att sova på nya ställen (det är inga problem nu längre), måste vara knäpptyst (sover med öronproppar) och så får det inte lukta mat. Någon lagade matlåda igår kväll och det luktade kyckling i hela lägenheten när vi skulle sova. Känner bara lukten av kyckling, och till slut blir jag hungrig. Det slutade med att jag gick runt och öppnade några fönster och så fick vi frysa =) Ha ha.. Men till slut så fick jag sova lite iaf.

Ikväll blir det lugnt. Ska packa ner lite smink och penslar inför morgondagens makeuper. Hoppas jag får med mig allt. Sen blir det förmodligen utgång imorgon =)

Nä nu måste jag slå mig på fingrarna och sluta äta choklad innan maten. Har köpt ostbågar också, extra krispiga med chili smak. Supergoda är dom. Har inte annat gjort än ätit dom senaste dagarna. I like...

Vi hörs lite senare, kanske ;-) Kramen.

Lite shopping.. =)

Idag blev det lite shopping av smink =) Vi säljer ut Noubas produkter med 40% rea, så jag passade på att göra några fynd. Blev lite rouge, penslar och nagellack. Härligt härligt... Plus en super bra eyeliner pensel från Smashbox. Den är lite vinklad så det är enklare att måla med den.

Träffat tjejerna ikväll. Sanna flyttar till Spanien på lördag för att studera grafisk design. Känner mig som en gris. Kom dit och hade med mig en hamburgar meny, sen några piroger och sen äppelpaj med vaniljsås och kaffe. Herregud... Och jag mådde inte ens illa =) Ha ha... Nu en banan =)

Snart är helgen här =) Tjohoo säger jag!! Nu måste jag kila, har en liten dejt ;-) Hi hi.... Kramis.


Jäkla skit..

Då har man lyckats bli beroende av nässpray igen =( Täppt i ena näsborren varje kväll. Blir arg... Grrr... Kan inte sova om jag inte kan andas. Time for rehab =) Ha ha haa....

Dags att sussa sig lite nu. Sov gott.

ZzzZZzzzz

Home sweet home...

Mörkt, kallt och lite ensamt. Ja, så kan det vara ibland. Får tända lite ljus och ta en filt så det blir lite varmare, och en kopp te blir det också. Just det, det är ju Grey´s idag! Hade totalt glömt bort det. Jippiii =) Har lite Fazer helnöt här som får bli mitt sällskap ikväll =)

Glömde ladda mobilen inatt (tankarna var nån annanstans), så den tvärdog mitt på dagen idag. Stonedead. Är det inte sjukt att man känner sig helt handikappad utan sin mobil. Visste inte ens vad klockan var. Eller jo, jag har ju klocka på handen, men den är inte lika lätt att läsa. Ja ja, iaf så kände jag att jag måste skynda mig hem för att ladda mobilen och se om det är nån som försökt nå mig, men nä, inte en enda kotte hade saknat mig idag =( Ha ha...

Nu ska jag koka lite te, äta lite choklad och möjligtvis fälla någon tår. Till Grey´s alltså =)

Kramen.

Mys..

Tänt ljus och laddat med choklad. Nu saknas bara en viss somebody ;-) Blir nog inte så mycket bloggande ikväll. Sorry...

Just det, hade 2 sminkningar idag. Gick jättebra och det var superkul =) Nä nu måste jag lägga ifrån mig datorn. Hörs imorgon igen. Kramis.

God morgon!!

Uppe ganska så tidigt idag fast jag har sovmorgon =) Sitter och tittar på Nyhetsmorgon. Var tvungen att se när Rigo sjöng sin "Kill our vibe" med en viss sötis i bakgrunden ;-) Ha ha..... Det blir en till efter kl. 9.

Dags för lite frukost nu tycker jag. Magen kurrar =)

Kram.

Kors i taket!

Hör och häpna. Jag har lagat mat, och nu till det viktigaste. Jag har tvättat mina köksfönster =O Jag kan ju säga att det har hänt, eeeh... aldrig =) Ha ha... Som jag sagt förut så suger jag på hushålls sysslor. Inte riktigt min grej. He he... Men nu kan jag se ut iaf =D Innan så prydde en text fönstret som en viss person skrivit (ja, så skitigt var det att man kunde lämna spår efter sig =D). Ja, jag skäms lite.

Herregud!! Jag är så shoppingsugen. Vet inte vad jag ska göra åt saken. Har ändå köpt lite grejer men begäret sitter kvar. Hmm... Plånboken ekar tomt. På torsdag är det löning, halleluja moment! Sen blir det lite extra pengar från sminkningarna på lördag. Dom pengarna ska nog slösas på sprit =) Hi hi...

Nu en kopp kaffe...

See ya, Puss.

God måndag!

Ledig idag =) Älskar att vara ledig på en måndag. Så härligt. Lite kaffe sen ska jag iväg och träffa mamsi =) Hörs sen. Kramar.

Hi hi hi...

Tittar på Ett päron till farsa på semester i Europa =) Alltid lika rolgit. Ha ha haa.... The Griswolds. Hi hi...

Oj oj oj...

Mår lite illa av min lilla snack attack... Men så ska det vara på en söndag =)

Söndagsmys..

Busväder ute och man sitter och myser med tv, dator och lite snacks =) Härligt härligt...

Fått en till sminkning till nästa lördag =) Jippiiii.... Det är brudens vän som också vill få en härligt snygg makeup lagd av självaste jag =) Ha ha.....

Nya veckan börjar med en ledig måndag. Gud så skönt. Sen väntar andra trevligheter också under veckans gång. Längtar faktiskt =) Hi hi...

Nu ska jag fortsätta titta på Top Model och svälla =) Ha en trevlig kväll mina underbara. Kram.



Lite nachos, salsa, gräddfil, cola och snickers. Mmm....

Eeh.. Shoes or what?

Skor från Alexander McQueen`s kollektion för 2010. Kan man gå med dessa utan att dö?? Don´t think so...

http://image3.examiner.com/images/blog/EXID21019/images/img_3171.jpg

Just det...

Har ju fått Spotify, och nu när jag ska ladda låtar så kommer jag inte på en enda låt som jag vill ha. Varför är det alltid så? Suck.

Lördag.

Hemma efter en dag på jobbet. Snart dags för lite middag. Är riktigt sugen på att sätta mig nånstans och drinka lite, men neeeeeeej..... Plånboken vill inte riktigt leka samma lek. Den vill stanna hemma och vara tråkig, så tråkig it is.

Nu ska jag säga nåt som jag aldrig trodde jag skulle säga, men nu väntar jag på att Körslaget ska börja. Ha ha.... Måste heja på Team Rigo =) Finns nog några bekanta ansikten med i publiken också =) Goooo Riiiiigoooo!!!! Hi hi...

Usch..

Skulle den här omdiskuterade bilden få någon att vilja handla Ralph Lauren kläder eller? Äckligt äckligt äckligt...

Annonsen som orsakade debatten.
(Bilden är retuscherad av Ralph Lauren)

Jippiiii....

Fick en inbjudan till Spotify =) Me so happy happy... Nu ska det laddas musik =) Dags att träffa herr Blunder nu. Ses imorgon.

Natti natti.

Lååång dag....

Oh lord vad trött man är idag då. Jisses... Dagen började tidigt med en Biotherm morgonutbildning. Alla märken kommer med så mycket nytt hela tiden så det är bra att ha små uppdaterings träffar =) Självklart ingick det en gåva till oss personalen för att vi tagit oss tiden till detta. Det blev Biotherms senaste serum för ansiktet, SKIN VIVO, för att motverka dessa hemska ålderstecken som smyger sig fram lite sakta men säkert. Eller nja, just nu är det tonåringen i mig som smyger fram. Vet inte vad som har hänt med min hud. Min panna ser ut som en fjortis på högstadiet. Trodde tidigare att det berodde på spriten för jag var ute varje helg och konsumerade en hel del Baccardi. Men nu har jag inte druckit så mycket alkohol senaste tiden, men utslagen är kvar. Grr....
I slutet av månaden ska jag gå i.d. bare minerals kurs och i början av november blir det Smashbox kurs. Roligt =)

Har by the way börjat gilla D&G nya doft i nr.3 L´impératrice. Gillade inte dom alls i början, men har ändrat åsikt om denna. Vi har en liten tävling på jobbet också, så det kan bli så att vi vinner en valfri =) Inte helt fel.


http://www.stylesearch.se/storage/albums/77a5b73d-e0a5-4ae3-abeb-cdf866b703b9big.jpg


Nu blir det jobb hela helgen. Helt ok. Inget annat planerat. Soft soft soft. Nu ska jag dega dega dega.

Kramis.


Det blev lite andra gåvor också. Ny mascara från L´oréal och en kropps-
skrubb från Kings & Queens.


Me time..

Peelat ansiktet, smörjt in mig med brun utan sol och målat naglarna. Skulle göra en ansiktsmask också men orkade inte. Det får bli imorgon. Orkade dammsuga också, kors i taket =) Och har gjort rent avloppen i badrummet. Oj oj... Det händer inte ofta kan jag ju berätta, eller rättare sagt typ aldrig =O Suger på dessa grejer. Ska försöka bli bättre, I promise.

Imorgon blir det jobb igen. Det blir morgonutbildning först och sen jobb hela dagen lång. Nästa helg har vi planerat utgång =) Det var länge sen jag var ute och klubbade sist. Ska bli riktigt kul. Rock´n´roll...

Nu ska jag dricka lite te och tända lite ljus =) Kram.

Sååå hungrig!!

Skulle kunna äta vad som helst nu. Är sugen på saltade potatischips, bullar, glass med cola, you name it. Tur att min mat är klar snart. Det blir potatis, köttbullar, brunsås, lingonsylt och morötter =) Mums...

Helt slut..

Snurrat i Solna centrum i flera timmar. Det blev lunch, fika och lite shopping med mamma, syrran och Noah. Sprang på Peter och Jeanette där också. Kul o se er igen =) Sen blev det en härlig promenad hem. Nu en kopp kaffe och sen måste jag dammsuga =( Vill inte...... Just det, har syndat idag med världens godaste muffins =P Den finns på Espresso House i Solna. En saftig muffins med hallon och kardemumma. Mmmm.... Syndigt gott.


Mums...

Noah tyckte också att den var gudomligt god =)

Sen blev det nåt nytt igen, och lila såklart =)


Den nya lila..

Is it a keeper? =)


Nä..

Känner mig alldeles för lat för att städa. Damningen klar, ska dammsuga senare när jag kommer hem. Nu ska jag hit the shower och sen bege mig ut i solen =)

God morgon!! =)

Och det är det verkligen också =) Jag är ledig och vi har en underbar solig höstdag utanför. Måste bara städa lite innan jag kan njuta av denna underbara dag. Suck... Var hittar man inspiration till städning?? Sen ska jag träffa syrran som också är ledig idag, och självklart Noah också =)

Nu är frukosten avklarad. Lite kaffe på det här och sen plockar jag fram dammtrasan. Hoppas ni får en riktigt härlig dag =) Puss.

Mmm...

Precis tvättat håret. Min absoluta favorit bland inpackningsdjungeln är Biotherms hair re-source. Doftar helt underbart. Det är nästan så att man får orgasm när man tvättar håret. Ha ha haa =) Ha självklart en budget favorit också, det är ju inte varje gång jag har lust att lägga 300 kr på en inpackning. Budget varianten är från Waterclouds. Använder också deras schampo och balsam vilket jag tycker är jättebra. Doftar också gott, men inte riktigt orgasm gott =) Waterclouds ligger runt hundralappen och finns på Kicks.


http://di1.shopping.com/images1/pi/fc/18/31/42707499-300x300-0-0_BIOTHERM+Biotherm+Hair+Re+Source+Nutri+Repair+Cond.jpghttp://stephaniesliv.blogg.se/images/2008/ice_hair_mask_16749834.jpg

Snyft..

Dagens avsnitt av Grey´s framkallade lite tårar. Snyft snyft. Nu ska jag dricka lite te med honung. Har lite konstiga känningar i halsen.


Onsdag kväll...

Är det inte märkligt hur man blir sugen på allt möjligt när man är hungrig. Satt på tåget på väg hem, och damen brevid mig åt äpple. Guuuud, måste köpa äpplen tänkte jag. Blev så sugen. Kliver av tåget, någon går förbi mig och äter korv med bröd. Kände doften av korven och brödet när hon passerade. Åh guuuud, måste ha en korv med bröd tänkte jag. Jag som inte är den största korv älskaren direkt. Ha ha.. Köpte äpplen iaf =)

Det blev lite shopping idag, igen =) Vet inte med vilka pengar jag handlar för, men men...  Var i behov av nya kjolar. Hittade dessa på H&M. Tog en av varje färg, lika bra det =)

Dom är snyggare i verkligheten =)




Lite myspys i höstmörkret..


Nöjd..

Dagens provsminkning gick jättebra. Hon blev super nöjd med resultatet =) Det kändes skönt. Hon ville ha riktigt sotade ögon i brunt och svart. Kanske inte den vanligaste brudmakeupen, men det är hennes bröllop och det såg bra ut. Fick en till brudsminkning inbokat idag, till slutet av månaden. Roligt...

Nu lite middag och kaffe. Sen nedräkning till Desperate Housewifes =)


Tröttis..

Sådär ja. Nu är sminket inför provsminkningen packat. Nu är jag jätte jätte trött. Vad hände? Tröttheten bara slog till out of nowhere. Och jag mår lite illa tror jag. Kan det vara donken som spökar? Hmm... Mycket möjligt. Ska ändå slänga i mig lite yoghurt och sen lägga mig. Skulle gärna vilja se på Heroes också, men det får bli en annan dag.

Sov gott mina vänner. Kram.

Hi hi..

Hollywood Maria och hennes läppstift =) Ha ha haaa...


Mmm..

Det var gott. Gott gott gott =) Nu en kopp kaffe (koffeinfritt såklart) på det här =) Sen väntar jag och resten av Sveriges befolkning på Svenska Hollywoodfruar =)

Ha en trevlig kväll. Puss.


Måndag måndag..

Precis kommit hem från jobbet. Sååå sugen på Mc´Donalds... Det får bli en burgare och strips idag =) Mums...

Ibland är det så roligt att lyssna på när folk samtalar på tåget. Det är nästan så att man inte vill gå av för då missar jag slutet. Ibland är det bara fruktansvärt jobbigt. Idag hörde jag en tjej berätta om helgen som gått då hon träffade sin killes kompisar för första gången. Hur nervös hon var, vad dom gjorde osv. Det var ganska intressant, men jisses vad hon snackade. Munnen gick nonstop =) Hennes kompis hann inte säga nånting =) Stackarn..

Själv hade jag en lugn och skön helg. Igår blev det filmkväll med nachos, dip, cola och chorizo ;-) Yammi... Efter 2 nätters dålig sömn sov jag nu som en stock =) En trevlig ochmysig väckning fick jag också.

Har ju en brudsminkning inbokad den 17/10, så imorgon är det dags för provsminkning. Vi får hoppas att det går bra.

Nä ni, nu kurrar det i magen. Måste mata maskarna =) Donken, here I come.


Mysa sig lite...

För att shoppingen av strumpor skulle kännas mindre tråkig köpte jag även 2 par strumpbyxor. Lila och svarta. Som alla kanske märkt så är lila en av dom hetaste färgerna just nu. Me like....

Nu ska jag packa mitt övernattningskit. Ska iväg på en myspys kväll =) Ha det gott. Kram.


Det blev visst lite suddiluddigt =)

Ut...

Ska iväg och köpa lite strumpor. Finns det nån tråkigare shopping än strumpor? Sen ska jag träffa Sari, köpa lite kaffe och strosa runt i Sumpans små gator =)


Söndag..

Det blev en trevlig kväll med mycket mat, mycket buller och såklart öl =) Maten var super god, tyvärr så var inte servicen lika så. Maten tog ganska lång tid, och det förstår jag för det var fullt med folk. Men drickat, det fick vi efter att vi fått in maten. Och servitören kom inte och frågade om vi ville ha mera dricka, utan man fick jobba lite för att få hans uppmärksamhet. Trist... Men vi hade skoj ändå =)

Har sovit ganska dåligt senaste 2 nätterna. Snurrat och snurrat. Vet inte varför. I för sig så kan nog kaffet jag drack precis innan hemgång igår spelat en liten del i det hela. Hoppas det blir bättre inatt. Får i alla fall somna i en mysig famn =)

Sanna fick en snuskig disktrasa igår av en kompis. Jag vill också ha en sån =)


Hi hi hiii.......

Hejdå!

Sådär ja, nu blir det middag på La Cucaracha med tjejerna =) Kul.. Lite trist att det är piss väder utanför, men men vad gör man. Det blir min favorit blus som jag köpte på Topshop för några år sen. Det var länge sen jag använde den sist. I love it... Sen blir det på med stövlar och halsduk och paraplyt får vi inte glömma. Hoppas ni får en trevlig kväll också. Kraaaaam.



Är inte kissnödig =) Ha haaa....

Lite ångest..

Har varit och snurrat med syrran och Noah. Shoppat lite, lunchat och fikat. Har lite ångest över att jag handlat =( Köpte stövlar, som jag letat efter i evigheters evigheter och egentligen behöver, men har ändå ångest. Jobbigt...

Nu ska jag slappa lite innan kvällens middagsplaner. Skulle behöva börja jobba på en jobbansökan också. Tänkte nämligen söka ett nytt jobb. Tror jag. Har varit på samma ställe sååå länge (trivs dock bra) men det känns att jag skulle vilja prova på nåt annat ändå. Samtidigt känns tanken på att lämna mina arbetskompisar väldigt jobbigt. Ja ja, inget säger att jag kommer att få nytt jobb bara för att jag skickar en ansökan.

Nä, nu slappa och titta på tv ett tag. Ha en trevlig kväll. Puss.


God morgon!!

Härligt att vara ledig och få sova ut =) Sov dock lite dåligt inatt. Snurrat och snurrat. Nu är frukosten avklarad ihop med Nyhetsmorgon, sen är det bara spacklet som ska på plats =) Ska träffa syrran och Noah. Skulle behöva köpa nya handskar och tjockare strumpbyxor.

Nu kaffe, underbara kaffe =) Hörs eller ses. Puss.


Fryser..

Jisses vad kallt det är nu. Sitter här hemma i mörkret med tända ljus och tittar på "Hotet inifrån". Ganska många kända ansikten i denna film, bland annat Kim Basinger, som jag tycker är en av dom vackraste kvinnorna. Hon börjar ju förstås bli lite äldre, men fortfarande väldigt vacker.

http://www.comicbookhotties.com/images/kim-basinger/large/kim-basinger-18.jpg

Nu börjar jag bli lite hungrig. Ska nog ha en macka. Blev så fruktansvärt sugen på nachos då Sari skickade mms på nachos, dip och öl. Hon försökte locka mig hem till Tiina där dom satt och åt. Men är för lat idag. Ok, macka it is =)


Grym låt.


Den här låten är sååååå grymt skön. Älskar älskar älskar den =) Det är Rigos senaste "Kill our vibe". Han är även aktuell i Körslagen som börjar imorgon.

Lyssna och njut. Killen kan ju sjunga.  http://tv4play.se/aktualitet/efter_tio?videoId=1.1243410

http://www.leksandsvinterfestival.se/nyheter/rigo.jpg


Hemmakväll.

Hemma ikväll och pysslar. Fixar naglarna och brännan =) Är ändå lite smått uttråkad, men jätte trött. Vad gör man åt en sån känsla?
Är ledig hela helgen. Gud så skönt... Har inte varit ledig en hel helg på en månad. Ska nog försöka umgås med Noah imorgon. Sen på kvällen blir det restaurang och drinkar med tjejerna =) Kul kul kul....

Nu är det dags för lite överlack. Hörs kanske senare. Kramar.


Kaffe..

Är sugen på kaffe konstant känns det som. Nu dricker jag en kopp koffeinfritt varje kväll också. Inte bra.. Det blir många koppar per dag.

Snart är det helg. Guuud så skönt... Är ledig hela helgen =) Nice bajs... Nu måste jag kila. Ska iväg och övernatta ;-)

Kramis.

Just det. Det blev inte så mycket lipa igår till Grey´s som jag trodde att det skulle bli. Slapp man få svullna ögon och bli täppt i näsan =)



RSS 2.0