Hotta Kate Moss!!

Fick se reklamfilmen för YSL´s Parisienne med Kate Moss. Fan vad den var hot! Jag skulle hångla med henne efter att sett den lilla filmen ;-) HOT HOT HOT!!

http://www.femme.ee/blog/liisa/files/2009/10/kate-moss-ysl-parisienne.jpg
Watch and enjoy =)
http://www.youtube.com/watch?v=oUetM6_rimA

Långa måndag..

Precis kommit hem från Julkickoff på L´oréals lokaler. Det var julmat, julmust, glögg och efterrätt. Det var lite genomgång om dofter från lite olika märken. L´oréal har ju märken som Lancome, Biotherm, HR, Armani, Stella McCartney, Victor & Rolf mfl. Dom hade också anordnat en lite tävling, då vinnande laget vann presentkit värda 5.000 kr. Faaaaaan att vi inte vann =( Men vi gick inte hem helt lottlösa ändå. Fick med,

*Lancomes Hypnose Senses EdP
*Lancomes Mascara Hypnose Drama

*Miniatyr test på Armanis Idole EdP

Den här bloggen är så jäkla trög just nu så det blir ingen bild. Nu ska jag slappa lite innan läggdags. Kramis!

Lite julmat...

0-46243728a73c38a3cab49b63c9cbd8a8.png

Kolla varifrån!

Lite julmat på lancomes julkickoff :-)


Godnatt!

Precis kollat klart Slampornas paradis. Alltså alla ligger med varandra. Helt sjukt... Nu ska jag hoppa i säng, morgondagen blir lång.

Natti natti!

1:a advent

Idag är det 1:a advent och nedräkningen till julafton har börjat. Julen för mig är inte jätte stort. Jag jobbar jätte mycket veckorna innan jul, måste lyssna på galen julmusik, handskas med hysteriska kunder osv. Så för mig är det mer nedräkning tills julen är över. Dock så måste jag säga att jag faktiskt tycker att det är en väldigt rolig tid att jobba, för det är verkligen högtryck.

Älskar denna bild på mig och Noah. Tagen för 2 år sen. Dags för en ny i år kanske =)


Ja, jag ligger forfarande i soffan. Det längsta jag gått är till köket och tillbaka =) Ganska skönt ändå... Imorgon blir det jobb hela dagen och sen lite julmingel hos L´oréal. Hoppas självklart på finfina presenter =)

Nu lite kaffe och en bulle. Kraaam!!

Seg..

Ville ju komma ut lite i det friska, men fortfarande ligger jag här på soffan och degar. Snart är det mörkt och trist igen. Suck för höst och vinter som är så jäkla mörkt... Magen kurrar också. Vad ska jag fylla den med?? Sari!! Varför serverar du ingen tacopaj idag?? Ha ha =D Feed me...

Underbara söndag..

Helt fantastiskt!! Solen skiner denna underbara söndag =) Gud så skönt. Måste ut och njuta av vädret lite. Men först lite frukost. Är dööö hungrig (inte alls bakis).

Hade btw en super rolig kväll igår. Här kommer nån enstaka bild från gårdagen.




Kvällens hetaste skor



Den här bilden är läskig tycker jag. Ha haaa... Lite som en varnings bild på ciggpaketen =) The living dead is back...

Dags att sova...

Yes, klockan är 04.14 och jag bloggar. Haft en sjukt rolig kväll. Förfest här hemma med Sara och Aliyah, sen ut och dansa häcken av mig, sen en liten nattfika och nu sova =) Träffade en gammal klasskompis från gymnasiet som jag inte sett på år och dar. Sjukt roligt att träffa honom nu. We have some memories... Äsch för fan, nu är jag alldeles för trött för att skriva nåt mer. Måste sova!!

Förfest!




Förfest hemma hos mig =)

Skåååål!!!!


=)

Saturday night fever!!

Äntligen är det lördag! Älskade lördag. Alla mina vänner som skulle komma hit idag har bangat. Buuuuuu till er!!! Men det är ingen fara. Mina kollegor Sara och Aliyah kommer hit istället, och vi ska dricka drinkar och snacka skit. Så ingen skada skedd =)

Mmmmm.....

OH MY GOD!!!! Låter inte det här gudomligt gott =P Åh, så sugen jag blev. Nä du, nu ska jag försöka sova lite och sluta sukta efter gott. Natti natti.

Choklad och hallonskum (4 port)
1 portion = 230 kalorier


Ingredienser:
100 gram mörk choklad
1 msk honung
6 dl lättmjölk
4 dl frysta hallon

Instruktioner:
Värm choklad, honung och mjölk i en kastrull så att chokladen smälter. Låt svalna. Tillsätt nästan alla hallonen och kör med en mixerstav så att det bildas skum. Häll upp i tallrikar och garnera med de resterande bären.

Rock of love.

Men vad är det här för program jag ser på?? Rock of love på TV400. En rocksjärna som letar efter en brutta som klarar av hans livsstil och följa med och turnera. Verkar som det är 4 tjejer kvar, och han hånglar med dom alla. Ordentligt. Fucking groupies...

http://i.realone.com/assets/rn/img/2/1/0/3/15883012-15883017-slarge.jpg

Fixa klorna då =)

Sådär ja, nu är det färdig bus´at =) Nu är det dags att ta tag i naglarna. Klippa, fila och måla (orkar inte olja).

Det här är kvällens verktyg =)

*Liten nagelklippare
*Glasfil (bästa filen ever)
*Mavala Base Coat
*Isadora nagellack nr. 645 Deep burgundy
*O.P.I RapiDry Top Coat


Fredag!!

Äntligen hemma från jobbet. Fan, jag vet inte vad som pågår. Sov uselt även denna natt. Blir tokig snart. Vad har jag gjort dig herr Blunder?? Ja ja, Vi får hoppas på bättre lycka inatt.

Nu måste jag ta och småstäda lite. Får besök av ett gäng brudar efter jobbet imorgon =) Fan vad det ska kacklas och snackas skit om män =) Ha ha haa... Suckers!! Sen skulle jag behöva måla naglarna och smörja in mig med lite bus. Hmm.. Vi får se om jag orkar med allt. Men nu, börja plocka lite =) Hörs senare då!

Natti natti..

Nu ska jag sova och förhoppningsvis också sova och drömma sött. Igår drömde jag att vi åkte färja (typ finlandsfärja) och sjönk =( Tror inte vi dog, men iaf. Så nu bara söta drömmar tack! =)

Äntligen hemma!!

När jag väl var på väg hem så möttes jag av en mörk Sundbyberg. Gatorna var kolsvarta och likaså lägenheterna. Vissa hade tända ljus, och då förstod jag att det var strömavbrott. Lägenheten var kolsvart. Såg inte ett jävla skit. Mobilen var mitt ljus i mörkret =) Tände snabbt en massa jäkla värmeljus för att kunna se nåt. Tur som så varade inte det här längre än 10 min. Hann nästan bli lite ledsen i ögat för jag trodde att jag skulle missa Mammas pojkar =D Ha haa....

Efter mina 2,5 timmars sömn så trodde jag att jag skulle dö när jag vaknade imorse. Herreguuuud... Men när jag väl kom ut ur lägenheten och fick känna den friska luften så piggnade jag till lite. Haft ganska bra med energi ändå trots att jag varit så trött. Lite junkfood och godis var min bensin idag =)

Nu ska jag bara ligga i soffan, äta lite tacos och glo på tv. Sen försöka lägga mig tidigt. Kramen!

Smaskar... Hamburgare,...

0-7ef184c806901761dd76e7036816fee7.png

Kolla varifrån!

Smaskar... Hamburgare, pommes och lite godis denna trötta dag :-)


Tröööötttt!!!!

Det blev Berns igår till slut. Hade skitkul =) Kom hem vid 01.30 och tänkte det var ganska lagom. Men, fröken kunde inte sova för femte natten på raken. Klockan var 5 och jag var fortfarande vaken. Faaaaan... Har sovit ca 2,5 timme och nu ska jag iväg och jobba. Skit också!! Men men, så är livet ibland. Nu måste jag kila snabbt som satan. Ses senare. Kram!

Million stylez...

0-24194258a2597d3b0799768d575ff690.png

Kolla varifrån!

Million stylez körde hårt. Skitbra var han. Missade sista t-banan hem så nu sitter jag i taxin. Måste ju upp och jobba snart. Oh my god!


Party på...

0-3aa5d7409a078b34d511e350d8622dab.png

Kolla varifrån!

Party på berns :-)


Beslutsångest!!

Gjort mig i ordning just in case, smuttar på en hallondrink (min andra) just in case ;-) Trött som satan!!!! Och borde stanna hemma egentligen med tanke på jobb imorgon och att  plånboken skriker tomt (har ju inte löning nu som alla andra). Men ändå har jag ett sug. Vad fan gör man??

Berns eller soffan??

Precis kommit hem från jobbet och kan inte bestämma mig för om det blir en utekväll eller en hemmakväll. Det är ju Million Stylez releaseparty på Berns. Hmmm... Sååå svårt. Är jätte trött och haft huvudvärk hela dagen och så måste jag jobba imorgon. Å andra sidan är jag riktigt sugen. Mycket talar emot, men vi får se. Ätit min pizza, ska sätta på lite grym musik och så får vi se vad kroppen säger =) Oavsett vad, så hörs vi senare.


Lat ikväll,...

61ce846582651752439376661d4136e2.png

Kolla varifrån!

Lat ikväll, så det blir pizza :-)


God morgon!!

Har lite brådis men tänkte säga hej till er iaf =) Och önska er en fantastisk onsdag. Puss och kraaaaam!

Va faaaaan!!!!

Läste precis på Aftonbladets sida om barn som blir mobbade. Alltså mitt hjärta går i tusen bitar =( Hur kan barn vara så grymma mot varandra? Varför måste man vara elak mot varandra?? Usch... Fan vad jag mår dåligt varje gång jag läser sånt här. Allvarligt talat så vet jag inte om det är såna här saker som får mig att tveka till att skaffa barn. Är jag bara feg och rädd?? Möjligt... Nu ska jag försöka tänka på nåt positivt istället. Ska tänka på Noah =) Min lilla glädjespridare. Love u...

Sötsugen som sjutton!!

Håller på och dööööör... Så sugen på nåt sött. Det enda jag kunde hitta i skafferiet var lite nutella. Mmmm nutella... Så det fick bli nutella och banan =) Mumsi mumsi...


Asgarv!!

Ha haa haaa =D Haft sjukt roligt på jobbet idag. Vi har skrattat som idioter åt allting och ingenting. Hi hi hii... Och Magdas köttsoppa, ha haa... den ska vi inte ens prata om =D Hur kan en soppa lukta som en sexnest med massor med kroppsvätskor?? Ha haa haaa... Jag döööör...

Imorgon är det onsdag och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ut på galej eller inte. Hmmm.... Think think think... Kanske får vänta och se hur det känns imorgon efter jobbet.

Nu fortsätter Ugly Betty =) Talk to you later!


På jobbet...

7a4002fca21f9ec99afd127b8b2abb79.png

Kolla varifrån!

På jobbet och äter lunch med magda. Hennes soppa luktar snusk. Det luktar snopp :-) ha ha... Allvarligt alltså. Det luktar sex i hela köket :-) hi hi...


Off to work..

Det blev ännu en natt med en massa snurr. Grr.. Nu börjar jag bli lite irriterad!! Men tur som så hade jag sovmorgon idag. Men nu är det tisdag och det är dags för lite arbete igen då =)

Vi ses ikväll mina små pussgurkor ;-)


Äh fy fan..

Sitter och tittar på Mamma till en mördare på Tv4. Fy vad hemskt!! Kan inte ens föreställa mig hur det känns att vara förälder och råka ut för detta, oavsett nu om det är mördare, pedofil, våldtäktsman eller nåt. Fy säger jag bara... Blir helt deprimerad. Kanske måste byta kanal. Kl.22 är det iaf dags för Slampornas hotell =) Inte missa..

Lata måndag..

Herre jisses vad jag har latat mig idag. Men ibland är det också skönt =) Blev en liten fika hemma hos Sari innan hon stack iväg till jobbet. Sen har jag surfat, kollat present till Annika ;-) och faktiskt tränat lite. Tänka sig. Wohoo!!! Den lilla svarta är ju hetare än någonsin nu, så det vore ju great om magen var platt som plankan =D Ha haaa.... Tänker btw beställa Lipsy klänningen från Asos.com =) Blev så kär i den.

Nu blir det lite bus, är blek som döden just nu. No good =)

Jävla pundare!!

Precis pratat med syrran. Hon utsattes för rånförsök idag på jobbet =/ Inte så dramatiskt, men ändå... Killlen (som var nån pundare) försökte bära med sig hela kassalådan, tappade den och smet. Så inga vapen eller hot var med i bilden, men fortfarande obehagligt att sånt händer. Jag menar hur desperat är man?? Direkt på morgonen är inte kassalådan fylld med så mycket pengar. Kan handla om någon tusing. Var väl desperat efter en fix eller nåt. Grr...

God morgon!!

Eller är det morgon fortfarande?? =) Gud vad länge jag sovit, men dåligt. Både natten till igår och natten till idag. Snurrat och snurrat hela natten. Vet inte varför. Men iaf så är jag ledig idag och har inga som hest planer. Vi får se vad dagen bjuder på. Nu måste jag ha lite frulle. Det luktar nämligen kaffe i hela lägenheten (från kaffefabriken) och är så suuuugen så jag döööör =)

Ha en skön måndag!

Shooter!

Det blev filmen Shooter ikväll. Tredje gången för mig, men den är jäkligt bra tycker jag. Mark Wahlberg är ju en trevlig prick att se på ;-) Hi hi... Såg även lite av Paradise Hotel idag. Den borde ju ändå heta Slampornas Hotel. Oh my gooooood!!!!! Men men, det är ju sånt som får oss att titta på skiten, och titta, det kommer jag säkerligen att göra =)

Nu säger jag natti natti och dröm sött!

Vill haaaaa......

Bite me, I´m in loooooove....

Lipsy Feather Detail Shoulder Pad Dress
Från Lipsy 660 kr

ASOS Ruched Shoulder Exposed Zip Dress
Från Asos 420 kr

Partysessa =)

Ja ni, som sagt så har jag förvandlats till en festprisse igen och njuter av singellivet =) Grymt roligt har jag just nu. På onsdag funderar jag på att gå på Million Stylez Releaseparty på Berns. Vill vill vill!!!! Problemet här är bara att jag inte är 20 something längre och orkar inte jobba en hel dag efter en kväll ute på stan =( Hmm.... Vi får se om jag kan komma på en lösning.


Säger bara rock´n roll!!! Ha ha haaaa....

Äntligen hemma!

Sådär ja, äntligen hemma! Inställda pendeltåg pga olycka i Karlberg + signalfel nån annanstans. Kan inte bli bättre. Hemsk tanke att det har skett en olycka. Det första man tänker på är att någon har hoppat framför tåget. Usch... Men nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Imorgon ledig igen. Har blivit lite varannan dag på jobbet, varannan ledig då en kollega ville byta lite dagar.

Ikväll ska jag borra ner mig i soffan med min snackspåse med kinamix =) Mums...

Hatar hatar...

12f4d2ca43b32b17af2644263cb26da3.png

Kolla varifrån!

Hatar hatar hatar pendeltåg!! Inställt inställt.. Fan vad jag saknar min bil..


Tröttis...

Jisses vad trött man vart. Funderar på att börja krama kudden redan nu =) Sitter och tittar på Transformers och den är inte slut förns halv ett nångång. Vet inte om jag överlever tills dess. Så jag säger natti natti redan du. Sov sött!

Sames Bond... Ha ha haa...

Alltså jag dööör varje gång jag ser denna reklam klipp på tv =D Hi hihii.... Is my name, Sames Bond...

http://www.youtube.com/watch?v=K4-wa4ILAPE&feature=related


Seeeg!

Oj oj, nu är det riktigt segt här hemma. Det blir soffan ikväll med en godis påse. På tv ser vi ikväll Robinson och Paradise Hotel. Ja en riktig dokus kväll. Har inte tittat på tablån för kvällen så jag vet inte om det finns något bättre att se.

Dags för lite mat snart kanske. Lite pasta pesto med kyckling. Har varit onyttig så det räcker. Igår blev det en jäkla massa friterat, massor med öl (det var länge sen, mums) och sprit. Till lunch idag blev det en härlig deli burgare med country fries =) Så jäkla gott med onyttigt! Fasiken vad jag vill börja träna. Måste komma i form igen. Varit alldeles för slapp senaste tiden. No good missy...

Hoppas ni får en härlig lördag kväll!

Seg lördag..

Då var man hemma igen då. Varit ute i det sköna och sedan lunchat och snurrat i Solna C med Sari. Är ganska så seg efter gårdagen, men ändå så fruktansvärd sugen på fest igen =) Ha ha haaa... Har nog blivit lite koko =) Men men, imorgon blir det jobb så jag får nog stanna hemma och mysa ikväll. Själv =( Ha haa... Nu ska jag ta en kopp kaffe och slappa lite. Kram på er!


Köpte dessa doftpåsar på Mish Mish i Solna C. En super mysig butik med en massa fint för hemmet =) Dessa påsar kan man ha i garderoben eller i byråer för att behålla en fräsch doft. Du kan även använda dessa i dammsugaren så det doftar gott efter dammsugningen.

Gutten morgen!!

Seg som sjutton... Men men, no time för att lata sig =) Lite frukost nu och sen ner till tvättstugan. Sen en promenix med Sari till Solna C. Tror att nitklänningen får gå tillbaka till att hänga i butiken och vänta på en ny ägare.

Nä nu kurrar det i magen ordentiligt. Måste äta.

Några bilder från igår kväll..






Nånting var sjuuukt roligt =D Madde skärp dig!! Ha ha haaaa.....

Aj aj mina stackars fötter...

Precis kommit hem och har såååå ont i mina fossingar... Det var höga klackar och mucho dancing ikväll =) Precis som det ska vara. Vi hade en jätte trevlig middag med goda Mojitos på Friday´s och sen drog vi vidare till Solidaritet och slog klackarna i taket =) Nu ska jag lägga mig och sussa sig lite. Natti natti bitches. Puss!

Brudarna förkrökar...

0-733ca5936c58a7862352600653ae08da.png

Kolla varifrån!

Brudarna förkrökar på fridays :-) sen till solidaritet. Peace...


God kväll!...

6c7a7dc3765e0082a0da9ad16278fa70.png

Kolla varifrån!

God kväll! Det blev en ny klänning ikväll :-) lite sista minuten. På väg till fridays nu för lite mat och drinkar :-) kram.


FREEEDAG!!

Det är fredag igen. Sjukt vad fort veckan har gått. Det blir jobb nu och sen raka vägen in mot city efter jobbet för att avnjuta lite mat och drinkar på Friday´s =) Inte helt fel va? Sen vet man aldrig vad som händer efter det ;-)

Nu måste jag kila, men vi ses via mobilen ikväll =) Shooo!!

Home again...

Snurrat runt i Solna C med Sari idag, och visst blev det tillskott i garderoben (fast jag inte fick köpa nåt egentligen). En svart klänning med nitar och puffärmar från Salt. Har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska behålla den. Sen blev det fika och Mammas pojkar hemma hos Sari =)

Nu måste jag ta och bestämma morgondagens outfit. Ska nämligen iväg till stan direkt efter jobbet, så jag får släpa med mig grejerna och göra mig klar på jobbet innan stängning. Puss o kram!


Sommaren 09 rockade fett!!

Satt och tänkte på sommaren som gick. Vädret sög för det mesta, men jag hade banne mig en såååå jävla rolig sommar =) Sena kvällar, nya ställen, nya människor och mycket fest! Det var bara så bra =)

Försöker få tag på Nina för en fika. Vill höra allt om hennes New York resa, men den här lilla damen kommer ju aldrig vinna pris för att vara den som alltid svarar när telefonen ringer ;-) Nina din lilla rackare, skärp dig!!!

Här kommer lite sköna minnen från sommaren =)




Ni som var där förstår =)







Vädergudarna ville inte alltid lyssna...

















Massor med andra roliga minnen också så klart, men inga foton på dom =( That´s all folks...

Gåva!

Just det, fick en Renewal Lash Serum från L´oréal =) Ett stärkande och närande serum för fransarna. Mina fransar har en tendens att periodvis gå av eller så tappar jag dom. OMG!! Det lät som jag är 100 år eller nåt =D
Provade den för första gången igår kväll innan jag skulle lägga mig. Så nu jäklar ska vi se om mina fransar blir starka som satan och inte går av längre =)


Torsdag!

Vaknat, städat, äter frukost, ska duscha och spackla, sen iväg och träffa syrran och Noah =) Ha en bra dag you all!!

Ha haa!!!!

Alltså ibland kan man inte annat än att skratta... Just nu skrattar jag högt =D Så skönt när man tror sig kommit över någon, och upptäcker sedan att man faktiskt aldrig var under någon. Och när dom sedan försöker rubit in your face att dom mår så jäkla bra, medans det egentligen är jag som mår sååå braaa =) Hi hi... 

Puss på er!

Onsdag..

Suck vilket tråkigt väder... Suck suck suck!! Men är ändå sugen på nåt, vet inte vad, men något är det. Gå ut, prata med nån, parta med nån =) Nånting. Hmm...

Torsdag imorgon och jag är ledig. Skönt. Nu lite middag. Kramis!

GOD MORGON!

Oh happy day fortsätter =) Ha haa... Härligt! Nu ska jag iväg och joppa sig lite då =) Men vi hörs ikväll. Kraaaam!

Brothers and sisters.

Är det nån som följer serien Brothers and sisters? Där är en serie då man alltid får fälla en tår. Buhuu... Nä nu ska jag nog ta och knalla mig till sängs. Ses imorn.

Smått uttråkad....

Hemma och har bus´at lite (brun utan sol) =), lagat mat, tittat på Ugly Betty och Desperate Housewifes, och nu är jag riktigt uttråkad... Suck! Tittar på gamla kort. Alltid roligt =)

Imorgon är det onsdag och det blir jobb, sen torsdag och ledigt, sen fredag och fest!!! ;-) Ha haa... Can´t wait.. Ses vi då?? ;-) Rock´n roll!!

Nu ska jag väl ta ett varv runt lägenheten =)


En härlig fyllebild på mig och Sara från juldagen förra året. Love u bitch =)

En till härlig fyllebild från samma kväll.
Inte så vackert, jag vet =) Ha ha... Det är bara Sanna som ser normal ut.

Oh happy day...

Känt mig otroligt glad idag ;-) men också otroligt trött. Vad är det frågan om?? Ha haa... Ska inte klaga =) Ska nog börja med matlagningen nu direkt, annars blir det ingenting gjort. Ja, idag ska jag ta mig tiden att laga mat, även om det blir enkelt (lite thai wok).

Hörs kanske senare. Pöss...

Fortfarande lite sliten tror jag...

Precis kommit hem från syrran. Hämtade Noah på dagis och sen har vi bara kört tåg och bilar och tittat på barnprogram =) Är helt slut... Tror att helgens bravader sitter i fortfarande.

Idag fick Noah sina allra första bilder från dagisens fotografering. Han blev såååå himla bra!!!!! Är en sååå stolt moster till denna lilla prins =) Hittade även lite bilder från fredagen i min kamera. Fattar ingenting.. I lördags fanns dom inte där, och nu är dom tillbaks ?? Vad är det för dimma jag hamnade i i helgen kan man ju undra =) Ha haa... Fattar nada..

Nu ska jag äta en nattmacka och sen kramas lite med kudden tror jag =) Kram på er!


Mosters lilla prins =) Puss puss...


Fredagens ögon såg ut så här. Lördagens såg likadana ut fast då med plommon.


Fredag hemma hos Majsan. Jag och Jossan.


Sitter barnvakt...

50d67ab63eb00908911dce69141ef804.png

Kolla varifrån!

Sitter barnvakt och busar med noah :-)


Måndag.

Herregud vad jag var trött igår!! Två dagars party och lite sömn gjorde sitt, men kul hade jag ;-) Inatt har jag sovit 11 timmar =O Det behövdes verkligen.

Idag ska jag vara barnvakt åt lilla Noah. Ska hämta honom på dagis och sen mysa resten av dagen =) Försöka mysa iaf, vet att han kommer att vilja köra tåg bara, ha ha haaa.... Min lilla ängel.

Nu lite kaffe och frukost. Have a happy monday!!

I love my soffa!!

Äntligen hemma! Två dagars party, ganska lite sömn och busat med Noah. Nu blir det soffan resten av kvällen. Lite tacos och lite godis =)

Hade kamera med mig igår men tog inte ett enda kort =( Glömde totalt bort det.

På solidaritet...

0-6c314069e24689792686e568f400cf2b.png

Kolla varifrån!

På solidaritet igen. Party on!


Fest!!

Det blir visst party ikväll också =) Lika bra det. Vad ska man hemma och göra helt själv. Min partner in crime Sara är på väg hit. Vi får se vart vi hamnar.

Skål!

Ensam igen..

Nu har finbesöket lämnat byggnaden och jag är själv igen. Är fortfarande trött som bara den, men känner mig ändå lite sugen på att aktivera mig. What to do?? Lite party party eller hemmamys?

Seeeeg...

Måste säga att jag är seg som sjutton. Och med världens spänningshuvudvärk som inte vill ge sig. Skulle behöva massage... Är sjukt hungrig också. Funderar på att köpa en pizza och svälla lite =) Det får man så här dagen efter.

Nord och syd på trean med underbara Patrick Swayze. Mmm... pusselipuss puss =) Ha haa.... Nu får jag finbesök av syster, hennes kille och Noah =) Min lilla darling... Hörs sen. Kramen.

God morgon!

Va faaaan!!!! Kollar igenom kameran och upptäcker att alla kort från förkvällen är borta =( Vart tog dom vägen?? Grr...

Känns skönt att inte vara bakis. En liten huvudvärk bara som en värktablett enkelt botar =) När jag kom hem inatt så upptäckte jag ett litet sår på handen. Ser ut som jag knockat någon =) Lilla jag, ha haa.... Inte så sannolikt va? Undrar var den kom ifrån. Hmm...


Mina underbara blondiner =)

Rock´n roll bitches...

Min vita ådriga hand =)

Sovalainen...

Precis kommit hem från en super trevlig kväll med Majsan, Annika, Frida och Jossan. Kvällen började hemma hos Majsan och fortsatte sedan på Solidaritet. Hade jätte roligt. Det behövdes verkligen.

Vad har hänt med taxi chaufförerna?? Dom frågar: är det okej om du går av vid busshållsplatsen istället för utanför dörre? Snälla, vi tar ju en taxi för att komma ända hem utan att behöva gå. När vi tog taxi in till stan så stannade han också typ några minuters gångväg från Solidaritet bara för att han var lat. Vad är grejen med det egentligen?? Jäkla puckon!!

Nu ska jag sova. Så jäkla trött. Lägger ut lite bilder imorgon (om det blev några bilder att visa). Natti natti.

Nice butt...

797e3a31b7d75f38ef7318b503028f47.png

Kolla varifrån!

Nice butt


roligt på...

0-34207fd2b33a95d03c5bc7ad983ce4fd.png

Kolla varifrån!

roligt på solis :-)


Hemma hos...

0-21ba56952cbcd25773fd392c55f5cb3f.png

Kolla varifrån!

Hemma hos majsan och groggar med tjejerna :-) sen vidare till solidaritet. I like...


FREEEEEDAAAG!!!!!

Äntligen fredag!!! Och jag är jätte trött =( Jävla skit... Men det ska inte hindra mig =) Oh no.... Nu är det bara att hoppa in i duschen och sen börja spackla, ta en grogg och kila iväg till Majsan. Inget mer med det. Kanske blir det en sväng till Solidaritet ikväll =) My favorite..

Pusssssss......

FREDAG IMORGON!!!!

Tjohooo!!! Imorgon är det äntligen fredag, och det blir party party!!! =) Är även ledig i 3 dagar så det känns riktigt skönt. I love, I love.....

Köpte en skit snygg kjol på H&M idag. Så jäkla cool är den. Lite osäker bara om den var lika häftig på som på galgen. Hmm... Får ta en funderare på den.

Nu ska jag fortsätta se på Mammas pojkar =) Ha en trevlig kväll!



Min nya coola kjol =)

Home sweet home...

Hemma, ätit middag, nu inväntas Grey´s anatomy =) Denna vecka slutar våran favvo vakt från jobbet =( Stora björnen... Ha haa.... Han har roat oss (oj så vi har skrattat), han har masserat oss, bjudit på kaffe och bullar mm. Han har blivit våran vän. Köpte ett litet kort till honom idag som han ska få på fredag. Vi ska även köpa nån liten present så han inte glömmer oss =)



Nu ska jag dricka en kopp koffeinfritt innan Grey´s. Vi hörs. Pösseli pöss....

Jag vill.....

Så sugen på att resa!!! Till Miami!!! South Beach!!! Ääääälskar South Beach.... Bara koppla av, sola, dricka drinkar och njuta av livet. Ska man?? Vill du?? =) Ha ha haa.....

New York, New York..

Idag är jag så avundsjuk på Nina som åkte till New York. I HATE YOU MAN!!! Nädå, roligt för dig att få uppleva New York. Till hösten 2010 åker vi igen =) Måste börja spara shopping kassa redan nu. Sist var 10 000 kr inga problem att shoppa bort. Gick som en dans =) Ha ha... Life was good.


Lite sightseeing i Nevvan =)

Töntiga jag =)

I freaking love New York!!!

Lite shopping då...

Har precis vräkt i mig lite Mc´Donalds mat, igen. Är så himla lat. Hatar och kan inte laga mat. Ibland, väldigt sällan men ibland, hittar jag inspiration till att laga mat. Så himla trist att laga mat till sig själv bara.

Idag blev det lite shopping till slut =) Härligt... Ett linne och nya leggins från MQ. Here comes...




Nu ska jag titta på Ugly Betty. See ya...

God morgon!!

Frukost och sen blir det jobb för hela slanten. Här kommer en liten bild på dagens. Enkel skugga med en markerad eyeliner. Puss.


Skuggor från Nouba och Make up store, Eyeliner från Smashbox.

Trött!

Är faktiskt helt slut efter denna dag. Snurrat runt på stan, powerwalkat, städat och tvättat. Nu bara degat och tänker fortsätta dega =)

Ingen shopping =(

Hittade så klart ingenting =( Sur sur sur.... Nu ska jag gå en promenad, sen städa och tvättstuga. Tjohooo så kuuuul!!!

Måndag igen!

Idag är min lediga dag. I´m loving it!! Ska åka in to the city för lite shopping. Det blir party på fredag och jag har inga kläder, så förhoppningsvis kan jag hitta en outfit. Lite lunch och fika på det så blir det toppen =)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, gröt och kaffe =) Have a happy monday! Kraaaaam.

Natti..

Dags att sova sig lite. Imorgon är det måndag och jag är ledig. Sweeet.... =) Blir nog en sväng till city med syrran. Sov så gott mina vänner. Kramis.

Lola

Har ni sett denna fantastiska flaska från Marc Jacobs? Så läcker... Och gott doftar den också =) En väldigt spännande och mysig doft. Fruktig och blommig med inslag av vanilj och mysk. (Hatar vanilj och mysk dofter, men dom noterna ligger i bakgrunden och tränger inte fram så mycket)

Vill nästan ha den bara pga flaskan =) Pretty pretty...

http://clutchmagonline.com/wp-content/uploads/2009/10/marc-jacobs-lola-eau-de-parfum.jpg

Hatar söndagar!!

Finns det någon tråkigare dag än söndag? Iaf när man är singel. Söndagen är skön nar man är bakis och vill bara ligga och dega och se på film, då duger söndagen. Eller när man har någon att mysa med, då duger den också. Just denna söndag är jag såå partysugen. Längtar verkligen till fredag! Vet, jag låter lite bitter igen =) Ha ha..

Nu är det kiss paus och lite middag, sen Top Model =)

Boooring!!

Guuuud vad jag är uttråkad!!!! Det blev inga drinkar för mig ute på krogen. Istället blev det lite mat och film. Helt ok det också när jag ändå ska jobba imorgon. Men, nästa helg blir det fest =) Tjohoo... Can´t wait.. Har vi några planer tjejer? Hem till Majsan först iaf =) Gud så kuuuul det ska bli att träffa er igen. Det var ett tag sen sist.

Nu ska leta efter nåt gott i skafferiet =)

Saturday night!!

Hemma efter en dag på jobbet. Är riktigt sugen på att gå ut och ta mig en drink =) Mmmm så gott... Vi får se om jag kan ragga med mig någon. Men först lite mat.

Dagens..

Det kanske går att se mina nya skuggor här ändå =) Inte den bästa bilden direkt. Använt plommon skuggan ganska försiktigt idag. Vill man ha lite intensivare makeup får man helt enkelt kladda på mera =) Och eyelinern var super enkel att måla på med min favorit Smashbox eyeliner pensel.


Ska försöka att lägga ut lite mer bilder på sminkningar, bara om min kamera vill samarbeta med mig =)

Är fortfarande hemma. Vet inte om jag ska hem till Sari. Will see =) Kram på er.

Hello!

Varit hos syster och lekt med Noah. Kört en jäkla massa tåg =) Hann precis komma in genom dörren och ta av mig kläderna och skulle börja laga mat när jag fick ett sms från Sari som bjöd över mig för att smaka på hennes tacopaj =) Funderar nu på att åka dit och ta en liten bit och kanske ta en öl till =) Låter inte helt fel va? Nä det tycker jag inte heller. Så jag kilar väl över dit för andra gången idag =)

Ses. Kramis.

Sminkad och klar..

Nu har jag sminkat mig med mina 2 nya skuggor (plommon skuggan är en stor favorit) och den nya creme eyelinern. Är super nöjd. Den ljusa skuggan är nog lite för glittrig för vardagsbruk tycker jag, men till fest blir den hur snygg som helst. Ville ta en bild på hur dom ser ut på, men min kamera är verkligen värdelös på att ta sådana närbilder =( Tråkigt...

Lyssnar på Black eyed peas senaste skiva THE E.N.D. Den är faktiskt riktigt bra. Det svänger helt enkelt =) Ha haa...

http://tkidartist.files.wordpress.com/2009/06/the-end1.jpg

Nu ska jag kila iväg hem till Sari för en liten fika innan jag ska träffa syster yster och Noah =) Pöss pöss...

God dagens!

Idag har jag fått sova ut igen =) I like like.... Ätit lite frukost och nu tvättstuga. Sen träffa syster, Noah och mamsi =) Nu ska jag poppa lite musik och sminka mig med mina nya skuggor tror jag =)

Ha en underbar dag!! Puss.

Så ja..

Nu har jag varit och köpt mjölk så jag får min morning coffee =) Det var ganska skönt att gå ut i regnet. Jo jo, jag menar allvar. Ibland är regn skönt. Och jo, jag köpte donken också och nu mår jag illa =( Usch...

Imorgon är jag ledig som sagt. Vill träffa Noah!! Behöver träffa Noah!! Saknar min lilla sötnos... Imorgon ska jag nog ta och testa några av produkterna jag fick idag =) Skuggorna har jag använt förut också, så jag vet att dom är bra.

Nu ska jag kika lite på Nyheterna. See ya..

Hmm..

Funderar fortfarande på om jag ska orka ta mig ner till affären. Funderar även på att köpa lite tröst mat, typ donken. Har ingen ork att börja laga mat. Guuuud vad jag saknar att ha en bil... Men men, först ska jag se klart Mammas pojkar =)

Nämen...

Hur kunde jag glömma köpa mjölk?? Jag som är så kaffe sugen just nu. What to do now? Ska jag verkligen orka gå till affären en gång till? Måste ju ha kaffe på morgonen också så jag antar att jag måste då. Suck...

Wow!!

Nu har jag precis kommit hem från dagens Smashbox utbildning. Kursen var sååååå bra!!! Daniel Chavez som var våran utbildare, var helt fantastiskt grym! Och ja, kursen var på engelska och det gick jätte bra. Aldrig har jag nog blivit så inspirerad när jag gått en utbildning. Han var bara så bra, och så rolig. Hans favorit ord var I love it och fabulous =) Ha haa...

Kursen var inte bara produkter, utan demonstration också. Han la olika makeuper och delade med sig av sina bästa knep.


Här lägger Daniel en Hollywood rock´n roll röda mattan look på Daniela (min kollega). Blev sjukt snyggt med stora glammiga lösfransar.

Självklart fick vi presenter också =) Det var 4 gåvor till alla. Dom 2 resterande vann jag på tävlingar som han hade hittat på. Yeah for me.... =)


Fick en Artificial Light Luminizing lotion, Soft Lights Stardust, Läppstift, 2 ögonskuggor och en creme eyeliner =)

Nu ska jag ta och slappa lite sen laga mat. Imorgon är jag ledig. Skönt. Vi hörs senare. Kramen!


Lunch på...

10c5c49523599ad672eb34fe9b5d96f0.png

Kolla varifrån!

Lunch på berns. Kursen är super bra :-) me happy..


Sova kanske...

Känner mig lite pumsig. Dags att lägga sig kanske. Vore skönt att vara pigg och utvilad imorgon. Ja, så gör jag. Nu går jag och tvättar bort kletet från fejset =)

Natti natti på er!!

I´m back..

Är helt inne i Grey´s Anantomy. Spännande... Imorgon blir en rolig dag. Kommer att vara på utbildning hela dagen, på Smashbox kurs på Berns =) Har hört att kursen ska vara riktigt riktigt bra, så jag ser verkligen fram emot det. Sen hoppas jag på en after kurs också =) En öl skulle sitta fin fint.

Idag har jag fått en inbjudan i brevlådan. Det blir födelsedags partaj den 5 december. Kuuuul!!! Klart jag kommer förbi Annika =) Jobbar dock den helgen så det kanske inte blir så galet för min del, but I will be there =)

Annars inget nytt. Hatar fortfarande alla män =) Ha ha haaaa.... Nu fortsätter Grey´s. Vi höres. Kram kram.

Hej bloggen!

Idag känns allting lite bättre =) Gud så skönt. Hatar att vara arg, besviken, ledsen mm. Men som sagt, nu känns det bättre. Är sjukt hungrig så jag måste få i mig lite mat. Men vi hörs lite senare.

Tingeling!

Zzzz..

Ska nog dra täcket över huvudet igen och hoppas på en mycket bättre dag imorgon. Sov så gott. Kramis!

Grrr!!!!!!

Är så jäkla förbannad idag! Vad är det för fel på alla män!!!? Så jäkla less på dom. Alltså med andra ord, ingen bra blogg dag idag heller. Ska bara försöka lugna ner mig nu och smörja in mig med lite bus. Vi kanske hörs senare. Kram.

En ny favorit på Svt.

En ny serie, Fashion, på fyra delar startade idag på Svt1. Vi får följa med på modeveckorna i New York, London, Milano och Paris. Roligt för alla som älskar mode.
Det är en av mina stora drömmar att få uppleva en stor modevisning, och då menar jag inte något töntigt här i Sverige, utan dom stora märkena som Stella McCartney (favorit), Dior eller Dolce & Gabbana. Ja jag vet, det finns viktigare saker att drömma om, men detta är nånting jag alltid drömt om =)

svtfashion

Nu tror jag att jag ska gå och dra täcket över huvudet och drömma mig bort. Vi hörs och ses imorgon. Sov gott!

Min favorit!

Måste ännu en gång säga att eyeliner penseln jag köpte från Smashbox är helt fantastisk. Kommer inte kunna leva utan denna. Super enkel att måla med. Jag använder ju aldrig pennor, utan markerar ögonen med skuggor eller creme eyeliner. Denna funkar perfekt att använda till både skuggor samt creme liner. Bra bra bra!!!! Kostar 215 kr på Kicks.


http://www.viewpoints.com/images/review/2008/211/20/1217380719-241_full.jpg

I don´t want to blogg today....

Dålig blogg dag för mig idag =( En miljon tankar just nu. Hmm... Kan man bara inte tömma skallen på allt? Det vore skönt.

Vi kanske hörs senare. Kram på er:

På smällen.

Hemma och myser i mörkret och tittar på "På smällen" på Tv3. Har en bit snickers i väskan och är riktigt sugen på den. Tror nog att jag ska äta upp den. Sen blir det verkligen inget mer sött för mig. That´s it!!

Ok, nu ska jag gå och gräva fram den =) Hi hi... Godismonster..

Soft söndag!

Varit hemma hos Monica och myst idag. Ätit lite till och fikat lite till =) Härligt härligt... Blir inga godsaker nästa vecka. Det har blivit alldeles för mycket av det goda denna helg.

Sen blev det en sväng till syster för att leka och mysa med Noah. Han var lite febrig och seg, men direkt när jag kom så fick han världens energi och vi skulle springa runt överallt och ingenstans. Min lilla älskling. Puss.

När jag väl kom tillbaka till Sumpan så märktes det tydligt att AIK vunnit SM guld. Folk skrek och sjöng ramsor, herregud dom till och med kissade utomhus. Så ja, idag har jag fått se en snopp också =) Ha ha...

Nu ska jag fixa lite nacho de luxe och titta på Top Model. Kram på er och ha en skön söndag kväll!

Sovmorgon!

Herregud, har sovit 9,5 timme =O Känner mig helt groggy. Men ganska skönt ändå. Idag ska jag gosa med Noah =) Saknar honom såååå mycket. Min lilla ängel. Men först funderar jag på att ta en promenad.

Kramis.

Hemma tidigt.

Hmm... Jag som skulle kröka ner mig idag. Tappade nog lusten lite. Drack massvis med mojitos iaf =) Smarrigt... Och massor med god mat. OMG vad gott det var. Åt i 2 omgångar + efterrätt (cheesecake+annan kaka). Var proppmätt, men nu börjar jag bli lite hungrig. Mina maskar har vaknat till liv =) Ha ha...

Sitter och chattar lite med Sanna som lämnat oss och flyttat till Spanien =) Trevligt... Åker till Barcelona till våren och häslar på. Ska bli kul.

Nä nu ska jag nog gå och rota lite i kylskåpet. Natti natti!

RSS 2.0