Sola säkert

Nu när det är sol så är det extra viktigt att skydda sig ordentligt när man vistas utomhus. Min absoluta favorit är Cliniques solserie. Använder alltid en spf 30 på ansiktet och kroppen. Clinigues produkter är oparfymerade, vilket passar mig utmärkt. Gillar inte gå runt med en massa doft och få getingar och småkryp hängades runt mig. Nej, oparfymerat ska det vara. Vet att många älskar cocos doften ( Sari =) ) som finns t ex i Hawaiian Tropic produkterna. Jag är inte en av dom. Cliniques solcremer är inte alls klibbiga. Går in i huden som en vanlig hudlotion. Det som är speciellt med dom också är att skyddet aktiveras inte förräns du kommer ut i solen. Så du kan smörja in dig långt innan du ska utomhus och fortfarande ha bra skydd. Super.


http://static.blogstorage.hi-pi.com/fashionblogg.se/m/mi/millebaci/images/mn/1241879574.jpg
                Clinique solskydd 235 kr

Mmm..

Mmm... Visst fanns det jordgubbstårta =P 2 st till och med. Så himla gott. Slängde i mig 3 bitar. Imorgon blir det motionering på högsta nivå.
Efter kalaset tog vi en liten promenad vid vattnet. Noah gillar att plocka stenar och slänga dom i vattnet. Det var helt underbart, sitta på bryggan, höra båtarna, vågorna och fåglarna =) Blev sugen på en resa utomlands. Sommaren i Sverige är helt fantastisk men soldagarna brukar tyvärr inte vara så många. Sen är det alltid skönt att komma hemifrån, möta en annan kultur, äta god mat och utforska andra länder helt enkelt. Vi får se vad som sker.





Lilla sötnosen =)


Fortfarande soool

God morgon! Det är helt fantastiskt, det är fortfarande sol ute =) Vilken kanon helg det har varit. Idag blir det barnkalas. Lilla Noah blir 2 år =) Min lilla ängel. Jag hoppas på en god jordgubbstårta =P

Igår var det soffan som gällde hela kvällen. Herregud vad trött jag var. Ja ja, det är sånt man får ta. Nu ska jag göra mig iordning inför kalaset. Ha en underbar dag. Kraaam.

Sliten

Det är lördag och jag är sååå sliten. Självförvållat är det ju. Det blev Solidaritet igår med mycket dans. Träffade en galen turist som trodde han var kär i mig efter att pratat med mig i 5 minuter. Ha ha.. Yeah right. Killen ville ju säkert bara ligga. Han hette Dimitri och är grek men bosatt i Schweiz och pratade italienska med mig =D Vilken lirare.

Idag så har jag varit och strosat lite i Solna C med Sari som skulle hitta kläder till kvällens galaj. Sen blev det lite sol och sen lite gos ;-) Nu är jag hemma och är helt slut. Sov inte så mycket i natt. Trodde att jag skulle orka gå ut ikväll också men ack så fel jag hade. Nu blir det mat och Robinson.

Kram.


Party =)

Äntligen freeeedag.... Sitter hemma och groggar. Ja, själv =( Ha ha.. Inväntar party gänget alldeles strax. Så nej, jag ska inte sitta här själv hela kvällen och kröka ner mig =) Det blir Solidaritet även ikväll. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Vilka problem man har =) Ha ha..
Mina granne har värsta festen. Kanske man ska dit och crasha och leta efter puddingar ;-) Vi kanske hörs senare, annars imorgon. Kram.



http://falkelind.blogg.se/images/2008/party1_18796236.gif


Vänner

Har fått kontakt med en vän från länge sen. Tycker att det är så fint att folk kommer ihåg alla dom fina sakerna man gjort tillsammans och fortfarande uppskattar dom stunderna. Att man fortfarande vill det bästa åt varandra och känner empati och sympati för varandra. Min vän finns på andra sidan världen och vi har inte haft kontakt på närmare 7 år, men ändå känns det nästan som vi sågs igår.
Ville bara säga att vänner är det bästa som finns. Jag älskar alla mina vänner. Puss på er. Love ya =)

P.S. Tror visst att jag är lite känslig ikväll =) Ha ha


FriendshipWallpaper.jpg image by spidy_171

Snart helg..

Det är torsdag kväll. Har jobbat heeeela dan. Det öste ner när jag åkte till jobbet och det öste ner när jag åkte hem från jobbet. Deprimerande =(  Men över till något roligt =) Det är fredag imorgon =D Tjohoo... Ska gå ut med syrran min och förhoppningsvis Sari och Monica också. Just det, bjöd med min kusse också så vi får hoppas hon följer med =)

Nu blir det brun utan sol och måla naglarna. Hörs och ses. Kramen.

http://www.milehighdrinks.com/userfiles/image/drink.jpg

Sniff sniff..

Ja men visst vart det tårar även denna gång. Kärlek, sjukdomar och döden. Det är tunga grejer det.

Nu till nåt annat. Läste en aritkel i Elle tidningen som handlade om tips och kurser för dom som vill bli dokusåpa kändisar. Tyckte det var ganska så löjligt. Fanns en hel rad med tips om vad du ska göra för att bli uttagen mm. Det fanns tom kurser i New York om jag inte minns helt fel, som man kan ta för att lära sig allt inom området och bli en bra deltagare. Hur sjukt är inte det!!! Var så konstigt att läsa det här i Elle. Fine om det Okej tidningen eller nåt (om den finns fortfarande). Ja, det var iaf riktigt löjligt. (Kanske bra för dig Emlan som har planer på det. Sorry. Love u =)).

Nu blir det nattmacka och sen blir det sängen. Är helt caput. 2 dagars jobb kvar, sen är det helg. Och denna helg går i partyns tecken =) Tjohoo...

Natti natti.

Grey´s

Nu är det dags för Grey´s Anatomy. Fram med näsdukar och nässpray som dom säger på kanal5. Det stämmer. Varje gång har man lipat och är täppt i näsan efteråt. But I like it =) Vi hörs lite senare. Kramen.

Tröttis..

Är helt slut. Shoppingen tog musten ur mig. Härligt =) Ha ha.. Ska nog ha en liten nattmacka och sen blir det sängen. 2 lååånga arbetsdagar väntar.

Natti natti mina vänner.

Min dag

Så här gick dagen till:
 
Vaknade. Solen sken, blev glad =). Åkte till jobbet, fikade, läste elle tidningen och blev shoppingsugen. Övertalade Daniela att åka in till stan med mig. Vi åkte, vi shoppade, och vi shoppade, och shoppade... Tog ett glas för att dämpa ångesten. Kom hem med en mindre huvudvärk. Är det ångest kanske?? Men det känns bra ändå =) Ska visa vad jag köpt men inte berätta hur mycket jag bränt.


En härligt somrig tunika/linne från French Connection


Skitsnygg kort kjol från Topshop


Grym party top från Topshop


Shortsdress från Topshop

That´s it. Bra grejer va?  Kunde ha köpt massor med annat också men det fick räcka för denna gång.






Snygga Kate Moss + Topshop

Såååå snygga bilder på Kate Moss och hennes kollektion i samarbete med Topshop. Riktigt snygg makeup också =)

Leopard Halter DressEyelet Tunic TeeFringe Halterneck VestAll Over Sequin CardiganTie Dye BlouseZebra Bandeau Dress

Hej hej!

Haft en kanon dag ute i det underbara vädret =) Fikat, lekt i sandlådan, promenerat, fönstershoppat, fikat lite till och sen promenerat lite till. Var helt matt när jag kom hem, men efter lite middag och soffa så fick jag energi igen och gick en kvälls promenad. Härligt härligt..
Sett alla människor idag som går runt i fina sommarklänningar. I min garderob: långärmat, svarta byxor, svarta kjolar och lite partyoutfits. Inget somrigt i min closet inte =( Suck.. Dags för lite shopping kanske. Det är aldrig fel =)

Dom här snygga somriga grejerna kommer från French Connection. Me like..



71EO1

SBMY1 AJAY1
Snyggt va?

Vilken härlig måndag

Solen skiner igen =D Tjohoo.... Och jag är ledig!! Tjohoo... =D Sitter och äter frukost och är så himla kaffesugen men har ingen mjölk =( Ska jag orka ta mig ner till affären för bara lite mjölk?

Min syster och hennes underbara son Noah kommer hit om en timme eller så och sen ska vi ut och njuta av vädret =D Mata ankor, leka i sandlådan och fika massvis så klart.
Sen är tanken att vi ska skruva isär min sängstomme då jag har sagt att jag ska sälja den. Den ska hämtas imorgon. Börjar nu känna mig osäker på om jag vill bli av med den eller inte. Hmm... Måste ta en riktig funderare.

Hoppas alla får en underbar dag. Kram.

våfflor

Det blev några små hjärtan med glass, nutella och banan =) Sååååå gott.... Imorgon blir det en extra runda.




The city

Är det bara jag som har fastnat totalt för The City på MTV?? Bitchiga Olivia, snygga sviniga Jay och så klart snälla rara Whitney. Och underbara New York och snygga kläder så klart =). Synd att den bara går i ca 20 min en gång i veckan. Skulle kunna se det här nonstop =)

http://4.bp.blogspot.com/_Q9HWtKPiCTs/Sbt4EpVwAnI/AAAAAAAAAw8/tHbDW8hKBhM/s400/whitney-port-jay-lyon-the-city-star.jpg


Varje gång jag tittar/lyssnar på MTV så ser/hör jag dom här löjliga reklamen om att man ska göra det ultimata otrohetstestet genom att skicka era namn till ett nr och så kommer dom att berätta om din partner är otrogen. Skojar dom med mig??? Är det nån som går på sånt här skit?? Det är iaf skrattretande. Ja ja.. nån tjänar väl pengar på dom här stackar ungdomar som går på det. Kul för den då.

Nu måste jag diska. Har ätit varmrökt makrill med färskpotatis och nu stinker hela lägenheten fisk. Jag med fast jag tvättat händerna tusen gånger. Men gött var det =)

Tjingeling.

Natti..


Lördag kväll, eller närmare lördag natt. Har jobbat idag. Himlans tråkigt måste jag säga. Vet inte var folket befann sig nånstans, men inte var dom shopping sugna iaf. Sen blev det en kvällspromenad med Sari och fika/filmkväll hemma hos mig efter det. Nu är jag jätte tröttis och ska sova lite. Natti natti.



Se hela bilden




















Bling it on..

http://4.bp.blogspot.com/_9cvLDPPuQJw/SSizRDBhYwI/AAAAAAAADrE/4daDZ9THIkk/s400/lips-3648.jpg




Fredag kväll

Ja, då var det fredag. Igen.. Veckorna går så fruktansvärt fort. Snart är sommarn förbi fast den inte ens börjat. Usch usch... Julen knackar på dörren redan. Sverige behöver fler sol månader. Nu ska vi inte vara negativa =) Sommaren är snart här och vi får ta vara på dom få månadena med sol vi har. Jag hoppas verkligen att det blir en kanon sommar med mycket sol.

Ja här sitter jag hemma och har ätit lite middag, tagit en öl och fått gosa lite ;-) Ja, ni hörde rätt. Anne har fått mysa lite. Det behövs lite då och då. Nu är jag själv och ska titta på film. Skulle egentligen vilja gå ut, men gammal som man är (not) så orkar jag inte gå ut och jobba dagen efter =( Jag får helt enkelt vänta till nästa helg.

Önskar alla en super trevlig helg med mycket nöje =)

Kramis.

Har by the way ätit massor med jordgubbar och glass idag. Mumselimums... Såå gott....



http://ginaconroy.com/ginablog/wordpress/wp-content/uploads/2008/06/strawberry-beauty-shot1.JPG




Myspys...

;-)


Dirty Dancing

Dirty Dancing är min stora favorit film. Har sett filmen en miljon gånger och har fortfarande inte tröttnat. Blev kär i Patrick redan i tidig ålder =) Tittar nu på Dirty Dancing 2 på kanal5, och det är ganska pinsamt. Förstår inte varför den heter Dirty Dancing. Ja visst, dom dansar lite dirty ( I like =) ) men det är inte samma skådisar, inte samma plats och inte samma nånting. Förutom att Patrick var med i typ 3 scener. Handlar om några ungdomar som inte ens är barn till Baby och Johnny. It suck... 

Har stillat sötsuget med en kanelbulle och lite nutella =)



http://content.expressen.se/blog/76/07/14/modebloggen/images/12212~Dirty-Dancing-Posters.jpg



Sugen..

Idag har jag tvättat, städat, motionerat och fixat naglarna =) Hade velat färga håret också men orkar helt enkelt inte. Lagat en riktigt god middag också =) Som jag sagt förut så händer inte det så ofta, men en dag som denna då jag inte haft så mycket planerat så var det roligt att laga lite god mat. Nu är jag sugen på nåt sött. En god bakelse eller lite små godis. Kaffesugen är jag också så här på kvällskvisten. Måste köpa hem koffeinfritt kaffe.

Är så sugen på en resa. Var som helt. Värme eller storstad, spelar ingen roll. Saknar New York jätte mycket. Älskade verkligen staden. Men åker man till New York så vill jag ha en bra kassa med mig. Är man där så ska man passa på att shoppa loss, och då krävs det lite stash =)
Vi får se vad som händer i sommar. Har inget planerat förutom partaj och skoj.

Imorgon blir det jobb. Och hela helgen också =( Skulle ju vara roligt att hitta på nåt bus istället. Ha ha..  Nu ska jag slappa lite =) Kram.









Nu då?

Städat, tvättat och nu är det lunch. Det är helt sjukt vad mycket pollen jag hade på fönsterbrädan i vardagsrummet =O Har haft fönstret öppet i några dagar. Shit pommfritt säger jag bara..

Vi får se om jag får besök av lilla ekorren i år också. Det finns nämligen en liten sötis som antagligen bor här i närheten och klättrar fram och tillbaka och upp och ner för väggarna på huset. Det har hänt 2 år på raken att den har kommit in i lägenheten när fönstret varit öppet. Höll på att få hjärtattack när jag låg i soffan en kväll och tittade på tv när jag helt plötsligt hörde nåt ljud bakom huvudet. Vände mig om och såg lilla korren och skrek till för jag vart så skrämd. Den stackarn blev ju rädd också och hoppade ut igen. Lilla korre då =)

Vad ska man göra nu då?? Ska äta maten nu iaf och sen ska jag försöka komma ut i det friska lite.

Puss.

Gutten morgen

Hej alla! Då vaknade man innan åtta idag igen =( Men somnade om lite halvt och gick upp strax efter nio. Nu är det tvättdags och kanske lite städning. Sen har jag inget planerat för resten av dagen. Men solen skiner så vi får hoppas på lite utomhusaktiviteter =)

Kramen.



http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/2296015/LooseLips-main_Full.jpg



Booooring...

Ja då var man hemma, lite smått berusad. Ville så jätte gärna gå ut ikväll på Solidaritet, men ingen ville gå ut med mig =) Det är nog värsta draget där ikväll. Dom firar 3 år. Booooooring........
Mitt batteri dog ikväll också så det blev inga bilder från tjejkvällen. Men det var riktigt trevligt måste jag säga =) Love my friends. Nu ska jag äta lite och deppa för jag inte fick gå ut ikväll och inte gosa heller för den delen =( Buhuu.... See you tomorrow. Pöss.

God Morgon!!

Vilken härlig morgon vi har haft idag =) Har varit och promenerat och höll på att smälta bort för det var så varmt. Jihuuu... Lite frukost och kaffe, på med ansiktet och sen iväg till jobbet.

Ha en bra dag alles! Kramis.

Natti natti

Nu är det snart dags och sussa lite. Kommer vakna med en snygg bränna =) Imorgon har jag sovmorgon. Tänkte hinna med en promenad innan jobbet.
Efter jobbet blir det några öl med min kära vän Sari som bor i Finland. Det blir några grymma finska brudar, några kalla öl och en jäkla massa kackel =D Love it.. Så underbart att träffa gänget och bara snacka lite skit.

Nu ska jag drömma mardrömmar om en stor alien larv =)  Natt natti

Eyeliner



http://www.beautycrave.com/images/news-images/mac-cosmetics-2009.jpg


Jag brukar sällan använda en flytande eyelinger eller kajalpenna. Flytande eyeliner kan vara lite svårare att måla snyggt. Måste vara stadig på handen och jätte viktigt att få ett fint avslut på linjen, och det kan vara det som är det knepiga. Jag brukar använda kak eyeliner om det ska bli mera festligt. Alltså en mer krämig variant som ligger i burk och målas på med en eyeliner pensel eller en snedskuren pensel. Just nu använder jag en från Clinique. Den finns tyvärr inte längre, men det finns massor med andra märken, bla från Shiseido och Make Up Store.
Till vardags använder jag en svart eller mörkbrun skugga istället för penna. Blir lite mjukare och lite mer sotat. Det går bra med en helt vanlig ögonskugga. Bra om den är matt utan glitter. Den applicerar jag med en tunn snedskuren pensel och trycker in den lite lätt.



https://www.beautive.com/images/prod/l/07066881402.jpghttp://www.smartson.se/uploadedImages/Articles/Category/Cake-eyeliner-3.jpg

Shiseido Cream Eyeliner ca 250 kr                                            Make Up Store 145 kr





Lite coola bilder..



Här kommer några häftiga frisyrer =)



Avant Garde Hair NAHA Awards Hair styles- HAir Photos BABAK




Avant Garde HAir styles Photo shoot with BABAK

=)





Promenixat

Så där ja. Det blev en härlig promenad för mig. Det var riktigt skönt att röra på sig efter så många dagars latande. Vilken fart benen hade, ha ha =D Såg lite godis på spåret igen. Hoow yoou doooing ;-) Hi hi... Tror att hela Solna och Sumpan var och gick ikväll. Sen blev det lite mat (utan larver) och nu är det Ugly Betty och Desperata hemmafruarna som gäller. Ska försöka klämma in några inlägg om lite skönhetsprodukter också =)

Kraaaam.



Hemma.

Då var jag hemma från jobbet. Skulle träffa min kusin och syster yster idag men har fortfarande huvudvärk så det blev inget. Kan inte vara bakis i 3 dagar så det är nog en liten förkylning eller nåt. Funderar dock om jag ska gå en promenix eller inte. Har inte rört på mig på 6 dagar =O.  Vi får se.

Måste berätta om nåt riktigt äckligt som hände mig idag. Lagade jätte god thaimat igår och tillsatte lite broccoli. Idag när jag skulle äta min lunch så ser jag nåt grönt som skulle kunna vara en bit broccoli eller så kunde det vara en larv. Efter närmare granskning så kom jag fram till att det var en larv. Och inte så liten heller. Äh fy vad äckligt det var. Var inte så sugen på att äta efter det.  Tror att den kom från broccoli påsen. Usch usch.... Ni får bild bevis.



Vi får hoppas på lite trevligare bilder ikväll =)



God natt.

Blev inte så mycket skönhets prat ikväll. Är så slut i skallen. Vi tar det imorgon =) Nu blir det lite kvällsmat och Project Runway och sen skönhetssömn =)

Natti natti



Dagens inköp

Idag var det dags att inhandla lite nödvändigheter. Måste verkligen färga håret nu. Har en hemsk råttfärgad utväxt =I Jag hatar verkligen att färga håret. Även om det går ganska så fort och inte är så jobbigt så tar det emot. Har dom två senaste gångerna använt Scwarzkopfs Coloriste som går på 10 min. Helt fantastiskt =) Sen blev det en del annat som solcreme från Clinique (bra pris på Kicks just nu för alla medlemmar), ansiktsvatten från Lancome, duschcreme från Dove (hoppar fram och tillbaka mellan den och Kings & Queens dusch), skrubbvantar, tops och Max Factors Masterpiece Max.




Om ni vill testa en ny härlig duschgel så tycker jag definitivt att ni ska testa Kings & Queens. Finns i flera olika dofter. Finns även som Body lotion och Body butter. Härliga grejer. Duschgel 79 kr. Finns på Kicks och Åhléns.


http://shinymedia.headshift.com/kissandmakeup/images/images/2007/09/06/kings_and_queens_korres.jpg




Måndag..

Då var det måndag och regn. Suck.. Känner mig helt sänkt. Vet inte om jag fortfarande är bakis eller om jag är sjuk. Hmm.. Inte spottade jag i glaset i lördags iaf =) Ha ha.. Hade jätte roligt.

Har pratat med fotografen idag som ville ha med mig på en plåtning nu på fredag. Det blir tyvärr inget denna gång, men det blir samarbete till sommaren sa han. Ska bli sååå roligt =D

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt och sitta framför datorn. Tänkte vi skulle prata lite beauty =) Är det nåt speciellt ni vill höra om? Fråga gärna =)

Ses sen. Kram.

Firat 17 maj

Dagen har spenderats på Skansen där jag firat 17 maj med mina norska vänner (och finska). Det var super mysigt, och vilket underbart väder. Sen blev det promenad på strandvägen och lite till. Kunde inte haft en bättre söndag =) Har precis slängt i mig en pizza och ska nu bara ligga i soffan och titta på tv. Är helt slut.



Trine =)


Sari, jag och Peter


Jeanette


Toni och Noah

Grattis Norge!

Då var det söndag och man har varit vaken sen kl. 8. Har så svårt att sova när jag druckit masssssssor med sprit. Hade en super trevlig kväll igår. Satt hemma hos Sara och såg på Eurovision song contest och sen blev det iväg till Solidaritet (bästa musiken ever). Tror att jag såg dom 10 första bidragen, sen började alkoholen göra sitt och man är inte lika fokuserad på tv:n längre =) Men kempegreat för Norge som tog hem segern. Och så är det ju suttonde maj också =) Mycket firande för norrmännen idag. Härligt. Mina norska vänner ska fira nationaldagen på skansen. Mysigt.

Ja vad ska man hitta på idag då? Solen skiner och man är seg som bara den. Ska hitta kraften så småningom och försöka komma ut lite. Måste nog ta en powerwalk idag. Har inte gått på några dagar =I Skärpning!!

Lite bilder kanske =)




Me



Sara och jag. Shake your booty..



Nu ska det tuperas..





Lite bilder från dagen också


Noah leker



Cool



Konst by Noah

skål igen =)

Hej alla snygga! Nu är jag hemma hos min vän och kollega Sara och tittar på Eurovision och dricker goda hallondrinkar =) Sen blir det nog Solidaritet  med bra house musik.

Hade en jätte mysig dag med mamma och Noah idag. Har matan ankorna och lekt i sandlådan. Vilken underbar unge.

Nu fortsätter jag titta på eurovision och grogga lite. Puss.

God morgon!

Härligt med lördag och lite sol. Sitter och äter lite frukost och tittar på Nyhetsmorgon. Är inte alls bakis idag. Kvällen blev ganska så lugn, men super mysig. Vi satt på Fiores vid vattnet på strandvägen och myste med filtar och lite rosé. Ok ok.. Jag drack ingen rosé.. Men det lät bättre så =) Ha ha.. Tjejerna drack ju det men jag är ingen vin drickare, så det blev öl och grogg för min del. Skulle gärna vilja lära mig att dricka vin. Det verkar så trevligt =)
Vi blev bara 4 tjejer av 9. Resten bangade =( Tråkigt.. Hade velat träffa alla. Det var så länge sen vi sågs. Det får bli en annan gång.

Dagen ska jag nog spendera med min mamma och min underbara systerson Noah. Vi får se om det kan bli en liten picknick vid lekparken i Lötsjön. Saknar Noah såååå mycket. Han är ju bara den underbarste. Han får mig att le och bli glad =) Lilla älsklingen...

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs senare. Kram.



http://nojesguiden.se/files/top_images/0807.krog.sthlm.DSC01848_fiore.jpg
Fiore på strandvägen 56



Annika och Trine



Kattis




The drink







Skål.

Så ja. Nu är sminket på plats och lika så kläderna =) Inväntar order från gänget. Ska snart bege mig in mot stan för några drinkisar. Mmmm....... Skål på er.


Nu är det bara läppstiftet som saknas =)



Skål!


Freeedaaag...

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet. Känner mig fortfarande lite sisådär, men har knaprat på lite värktabletter så det ska väl inte vara några problem med att orka gå ut och drinka lite =) Det kanske inte blir en helkväll men iaf en halv =)

Vad roligt!! Ska kanske börja jobba med sminkningar igen. Fick en förfrågan om att vara med på en fotografering nästa vecka på Clarion. Har inte jobbat med fotograferingar på ett tag men vill så gärna komma igång med det igen. Vi får se hur det går. Berättar allt sen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en kväll på stan. Puss puss.


P.S. Köpte ett diadem idag på Gina Tricot.


Lösfransar



http://bloggbilder.aftonbladet.se/images/29997/img_495602756bfd2.jpg


Mitt allra bästa tips för en riktigt snygg party makeup är lösfransar. Hela fransar eller trebensfransar. Min favorit är trebensfransarna från Ardell. Kan inte gå ut och klubba utan dessa. Dom är också perfekta att använda vid brudsminkningar. Gör en otrolig skillnad. Lim får köpas separat. Satsa på en vattenfast.

http://e-beautyshop.com/images/individuellamedium.jpgArdell - Natural Lashes
             Ardell trebensfransar 65 kr                                 Ardell lösfransar nr.116   65 kr


-Börja med att lägga din ögonmakeup förutom mascaran
-Använd franstång för att böja upp fransarna
-Plocka upp en frans åt gången med hjälp av en pincett och doppa den i lite lim
-Försök att få in fransen mellan dina fransar längst franskanten
-Låt torka i några minuter innan du avslutar med mascara

Ready to party..  ;-)


Cover it.

Härliga vår färger i Makeupstores nya vår makeup.

http://lovisafjellet.files.wordpress.com/2009/02/bild-1.png?w=420&h=268


Concealer

Det är inte det lättaste att hitta en riktigt bra concealer som kan dölja det mesta. Tipsar om några som jag gillar.
Favoriten just nu är Makeupstores Cover All Blue som innehåller orangea pigment som effektivt tar bort blåa partier i ansiktet. Är perfekt mot mörka ringar under ögonen. Perfekt att applicera med en concealer pensel. Andra favoriten är Dior Skinflash. En tunn ljusreflekterande highligher concealer som arbetar med ljuset för att trolla bort skuggor. Passar bra för att dölja mörka ringar.

Makeupstore säljs nu även hos utvalda Kicks butiker.
http://4.bp.blogspot.com/_tmoaUf1iKSw/SRrULuilrtI/AAAAAAAAAJE/UNw0K7BHlDA/s400/makeupstore.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_PS1A3E0CJsY/RqTu4a6kuhI/AAAAAAAAABU/zuHg4lYoW8E/s320/skinflash.jpg
              Cover All Blue 145 kr                                            Dior Skinflash ca. 365 kr





Neeej...

Känner mig lite krasslig och hängig idag. Får ju inte bli sjuk!! Det är 2 dagars party inbokat nu i helgen. Har inte varit ute på länge och har verkligen sett fram emot detta. Har börjat med en echinagard kur idag och hoppas att det hjälper.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Bara jobb jobb. Bläddrade i nån tidning och såg det där jäkla pannbandet igen. Kan inte den försvinna nu!!  Tycker att det är så fruktansvärt fult. Alla får ju självklart bära det dom tycker är snyggt =) Men det här är inte snyggt. Snygga diadem gillar jag däremot =)


http://static.devote.se/gallery/big/20080924/721f92333cb7de412ff36837629c7257.jpg

I WANT..


ASOS BLACK Pleated Organza Dress
Hittade denna underbara klänning på asos.com Kostar runt tusen lappen. VILL HA...


Bio?

Är så himla sugen på att gå på bio och se på Änglar och Demoner. Har jag en dejt eller?? =) Det blir tyvärr inte så många bio besök längre nu när man är singel. Märkligt att man inte går på bio lika ofta med sina kompisar som med pojkvänner. Är bio en par grej?
Apropå änglar och demoner så kom jag att tänka på en gammal klasskompis som är medium. Hade ingen aning om hans förmåga när vi gick i skolan eller efter det. Utan det är nånting han försökt leva med under skoltiden och nu utvecklat. Tycker att det är ganska häftigt. Andar är nog bland det läskigaste jag vet. Vet inte varför dom döda skrämmer mig så mycket. Skulle nog aldrig vilja vara med på en session eller komma så nära dom döda, men är väldigt nyfiken på ämnet. När jag var sambo så tittade jag på olika program där dom jagar spöken och övernattar i stora spökslott, men nu vågar jag inte det när jag sover själv =)
Det är ändå skönt att veta att Leo finns, att man har en sån person i sin närhet. Vet att många är tveksamma och tror att det är påhitt, men man får tro vad man vill. Jag tror nog att dom döda hänger kvar. Annars skulle jag nog inte vara så rädd för dom. Kolla in hans hemsida om ni är nyfikna www.leoeid.com

God kväll mina vänner.

Sa jag att jag var trött igår? Då hade jag helt fel. För det är nämligen så att jag är dead meat idag. Hade ändå en ganska rolig dag på jobbet. Det var skönt folk som var ute och shoppade idag =) En del skumma också måste jag säga. Så idag blev det ingen powerwalk efter jobbet utan det blev power softa i soffan istället. Ganska skönt. Ikväll blir det tv kväll igen ( har nog tv kväll varje kväll känns det som. Har väl inget liv ) med Greys Anatomy och Heffs små kaniner. Oftast tårar och mycket känslor i Greys och mycket skratt åt dumheter i Girls of the Playboy mansion.

Nu längtar jag så tills det är fredag. Säger det enkelt och kort; Uteservering, sprit, vänner och förhoppningsvis lite hångel =) Ha ha.. Inte med mina vänner då så klart. Eller vem vet. Man är singel, full och villig. Vad som helst kan hända =D Så se upp alla mina blonda vänner som ska ut med mig på fredag. Ha ha..

Nu börjar Greys. Ses snart. Kraaam.



http://www.greysanatomynews.com/wp-content//2008/09/greys-anatomy-interns-nc.jpghttp://www.femalefirst.co.uk/imggal/girls-of-the-playboy-mansio.jpg

Sol...

Nu ska jag iväg och jobba. Känns lite sådär eftersom jag har en lååång dag framför mig. Men solen skiner iaf och man känner sig genast gladare =)  Önskar alla en super trevlig dag. Kramis.

..love..

http://fc01.deviantart.com/fs40/f/2009/028/6/8/Miss_Dior_Cherie_by_lisieuxSHAN.jpg

Favisar

Tänkte fortsätta prata lite favorit produkter. Vi snackar mascaror. Mina fransar är jätte jobbiga. Har svårt att få mascarorna att fästa och ge bra med färg. Får nästan alltid måla 3 lager för att det ska hända nåt. Diors Diorshow Blackout har varit en guldkälla för mig. Stor borste, mycket volym och massvis med svarta pigment. Snyggt snyggt..  Det är inte alltid plånboken tillåter dom dyra köpen, så det är bra att ha en budget variant också. Min budget variant är Max Factors Masterpiece Max. Där har vi också extra mycket svarta pigment, bra volym och fint separerade fransar. En riktigt bra mascara. Saken med dessa mascaror med extra mycket svarta pigment är att dom kan vara lite svårare att få bort. Jag änvänder alltid en remover för vattenfast makeup för att enklare lösa upp mascaran. Och glöm inte franstången!! Den gör under för fransarna. Kan inte leva utan min.


Diorshow Black Out Spectacular Volume Intense Black KholMax Factor - Masterpiece Max Mascara
Diorshow Blackout 280 kr                                      Masterpiece Max 170 kr



Mina favorit dofter då. Jo, min stora favorit är Diors, Miss Dior Chérie EdP. Ääälskar den. Funkar en varm sommardag, en regnig höstkväll eller en natt ute på stan. Alltså passar när som helst och nästan vem som helst. Min andra favo är Stella McCartneys Stella. Den är för mig lite mera av en kvällsdoft. Ganska blommig, men ändå ingen rosbuske. Helt underbar.


http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/144165.jpghttp://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/000008537?$product$

Halloj!

Idag har det varit en lång dag på jobbet, och har tyvärr 2 lika långa framför mig =( Suck suck suck....  Har varit och powerwalkat ikväll. Fick några droppar regn och sen sol =) Måste erkänna att jag börjar tröttna lite på gåendet. Nu har jag gått samma runda nästan varje dag ända sen början av april. Synd att jag inte har bilen längre för då kunde jag kanske ta mig till Hagaparken och testa den rundan ett tag. Men men, får inte sluta nu. Det känns lite fastare där bak  måste jag ändå få säga =) ha ha..  Önskar bara att jag kunde äta nyttigt också. Äter inga sötsaker längre och ingen snabbmat, men maten jag lagar här hemma är inte fisk och grönsaker direkt. Idag har jag varit riktigt sugen på donken. Det får bli till helgen kanske. Lär nog vara lite bakis skakis då och behöva massor med fett =) Har verkligen inget att ta på mig på fredag och lördag. Inte har jag hittat nåt snyggt heller. Eller visst hittade jag massor med söta klänningar på Hennes inne i stan, men varje plagg jag ville ha fanns bara kvar i strl 40 och 42!! Vad är det frågan om?? Ja ja, det får bli nån gammal trasa från garderoben. Efter några groggar så skiter man i det ändå =)

Nu är det dags för Desperate Houswifes. Vi får se om vi kan hitta på lite beauty talk senare ikväll. Kramen.

Diadem


Vill ha diademet...  Supersnyggt.

Tv kväll

Så där ja. Nu börjar dagen glida mot sitt slut. Efter shoppingen blev det powerwalk och sen hem och laga mat. Det händer inte så ofta att jag lagar mat, men då och då sker det =)

Sitter just nu och tittar på Färjan på Kanal 5. Alltså finns det nån som är mer kamerakåt än Håkan. Kommer ni ihåg att han försökte göra kändis debut redan för ca 10 år sen då han var med i tv programmet Baren. Ha ha.. Vilken lirare. Sen blir det Projekt Runway senare på kvällen.

Är så himla sugen på party nu. Längtar till helgen. Det är bara måndag. Suck...

Nu ska jag jobba på brännan lite ;-)

Se hela bilden






Färjan Håkan

Shoppat lite..

Jippiiii!!! Har äntligen hittat skor!! Svarta pumps med lagom hög klack. Dom var på rea t.o.m =) Ord. pris 999:- och nu 499:-. Passade min plånbok utmärkt.  Det var ganska roligt, var inne på Scorett och en tjej provad skor med en skyhög klack (såna som jag inte kan gå med) och sa till expediten att dom här är ju jätte sköna. Expediten; tycker du verkligen det?? Och jag stod som ett frågetecken brevid. Ha ha =D


Här är mina nya skor


Andra inköp


Här är modellen som tjejen provade inne på Scorett =)




Skor

Är ute efter nya skor. Pumps rättare sagt som jag kan använda till vardags. Inte det lättaste måste jag säga. Klackarna är ju skyhöga. Är det någon som orkar gå med såna skor?? Alltid undrat. Och imponerad blir jag av dom som knallar runt med dessa klackar.
Här är ett par snygga från Steve Madden som jag gillar. Dock inga pumps, men ursnygga =) Vill ha..


Städat och klart

Nu är det städat här hemma. Skönt. Nu blir det lite lunch sen ska jag nog ut och strosa lite. Kanske ta en fika =)


Det här är min lunch =)

Måndag..

Då var det måndag och jag är ledig. UNDERBART!!! Sitter med morgonkaffe och Nyhetsmorgon på tv =) Trist bara att jag måste städa. Skulle ha städat i torsdags när jag var ledig men då fördrevs dagen med en jäkla massa fikande och strosa runt i stan och fönstershoppa =) Så nu måste jag ta tag i det. Det är ju bara damma, dammsuga och moppa. Går ju ganska fort. Men såååå tråkigt.

Ja ja, vi får se vad dagen har att bjuda =)

Makeup

http://www.dollmyface.com/wp-content/uploads/2009/03/makeup-face-lips.jpg

Film

Nu blir det lite romantik på söndags kvällen. Nej nej, så bra har jag det inte att nån skulle ligga sked med mig här i soffan, utan det blir Galen i kärlek på tv =( See ya.

Brun utan sol


Nu börjar det bli dags att fejka brännan lite. Man är ju sååå blek. Det är fruktansvärt. Mina ben är som två lysrör. Räddningen här är ju brun utan sol. Min stora favorit bland brun utan sol djungeln är Lancomes Flash Bronzer. En färgad gel som torkar på nolltid. Super bra. Dom har även en gelé för ansiktet som är toppen. Det som kan vara bra att tänka på innan du applicerar brun utan sol är att skrubba kroppen och ansiktet innan så att du får bort alla döda hudceller som hänger kvar och smörjer in dig så att huden inte är torr och fnasig. Då minimeras chanserna att brännan blir flammig och ojämn.

Nuxe guldolja


En annan fantastisk skimrande produkt är Nuxe guldolja. Det här är en torr olja, så det blir ingen kladd av den. Kan användas på kroppen, ansiktet och håret. Love love love.

Härlig skimmer i ansiktet


Det här är en helt underbar produkt från Clinique, Liquid Illuminator. Den kan du antingen använda som den är som en highlighter eller så kan du blanda den med din foundation för att få en fin lyster. Supernsnyggt på sommar partyn =) Tyvärr så kommer den här produkten bara till våren och sommaren, sen försvinner den från sortimentet. Så skynda er om ni är sugna på lite härlig skimmer.

Ha ha..

Nyss hemkommen från min dagliga runda och undrar.. Vem tar på sig superkorta fladdriga shorts när man ska ut och jogga?? Skinkorna tittade ju fram vid varje steg han tog =D Ganska roligt.. Och var har alla dessa sötnosar gömt sig hela vinter ;-) Inte kan man se ut hur som helst längre när man ska ut och motionera. Jisses.. Nu måste man tänka på det också. Ha ha.. Inte lätt att vara singel =) Nu blir det hemmamys och så snackar vi lite beauty. Kramen.

Hemma!

Äntligen hemma från jobbet. Nu blir det av på en promenad. Måste fortsätta hålla igång och inte börja lata mig igen. Ikväll tänkte jag nog skriva lite skönhet och favorit produkter till sommaren. Ses sen.

God morgon!!

Söndag morgon och jag är pigg!! Händer inte så ofta kan jag ju säga =) Känner faktiskt att jag är piggare på mornarna nu när jag börjat motionera. Sover rätt så bra också. Äntligen.
Nä nu måste jag iväg och jobba. Ha en underbar dag allihopa =)

Freaky borste..


Fick in L´oréals nya mascara igår, Telescopic Explosion. En mycket märklig borste på denna mascara. Man ska tydligen komma åt alla strån. Nyfiken att testa denna. Återkommer när jag provat.

Läckra lack..


Fick in lite läckra färger på ett nytt nagellack som på jobbet. Ursnyggt till tånaglarna nu i sommar.

Noah


Fläta


Frulle på jobbet


Välkommen till min nya blogg!

Ja, då var det dags att även jag börjar blogga lite. Har funderat på det ett tag men inte riktigt kommit till skott.

 

Igår hade jag en lång dag på jobbet. Dagen började med personalmöte 08.30, och jag visste att det skulle bli en jobbig dag då jag skulle jobba till 19.00. Kände mig smått irriterad hela dagen. Kanske berodde det på att jag var så fruktansvärt trött. Håller ändå masken för kunderna och försöker hjälpa till så gott det bara går. Halv fem hade jag en makeup inbokad. Hade verkligen ingen lust med detta =( men när kunden väl dök upp och vi fick prata lite så kändes allt genast lite bättre. Hon skulle iväg på bröllop och ville självklart vara så snygg som möjligt. Och snygg blev hon =) och var super nöjd. Lucky me =) Efter det så kändes det bra. Alltid skönt att göra någon glad och snygg samtidigt =D Ha ha..

 

Sen var det soffan som gällde hela kvällen med Mr and Mrs Smith. Det blir jobb hela helgen. Alltså ingen party denna gång. Men nästa helg blir det party i mängder =) Lovar att ta med mig kameran då. Ska börja bära med mig kameran varje dag nu.

 

Idag åkte jag hem till min syster efter jobbet. Var tvungen att träffa lilla Noah som jag inte träffat på en hel vecka. Fy vilken dålig moster... Blir inte lika ofta längre nu när jag inte har bilen. Han var så glad när jag kom =) Vilken lycka.. Och energi hade han också. Det var spring hit o dit hela tiden =) Men vad gör man inte för lilla sötisen. 

 


RSS 2.0