Då är det dags fö en dyr frukost på arland...

2011-03-30_08_48 (MMS)

Då är det dags fö en dyr frukost på arlanda innan take off =) kramar


Dags att säga bye bye!

Ja bloggen.... Nu blir du lidande när jag åker på semester. Vet inte än om en dator följer med eller inte, så det blir nog ganska lugnt här på bloggen. Har iaf packat och allt är klart. Lite småsaker som ska ner imorgon bitti men annars alles gut =)

Jag hoppas ni får en bra vecka och vi kanske ses en sista gång imorgon bitti innan boarding =) Puss o kram i mängder!!!


Miami-gänget på Thaiboat sommaren 2010

29e mars 2011

Dagens! Hur mår ni? Jag mår bra för imorgon drar jag till Miami!!!!!!!! =) Nu ska jag iväg och luncha med sötis och sen hem och packa och grejer. Vi höres senare mina smulor, kramis!


Dags att varva ner.

Huuuungrig...... Undra om man ska knalla ner till pizzerian?? Har ju varit sugen på pizza i en vecka nu. Annars blir det köttbullar och makaroner. Hmmmm....

Här har det varit håll igång hela dagen. Var hos Camilla och fixade bryn och fransar, sen promenerade jag runt sjöarna, hem och städa, vaxat bikinilinjen, smörjt in mig med bus, klippt och filat naglarna och målat tånaglarna. Pust pust! Imorgon ska allt ner i resväskan och jag hoppas verkligen jag får med mig allt. Just nu är det kläder precis överallt =)

Nu måste jag få mat i magen. See ya tomorrow!!





28e mars 2011

Åååååh vilket underbart väder!!!!!! Redan varit ute en sväng och klunkat i mig en kaffe, men nu är jag hemma igen. Ska strax iväg till Camillas salong och få fransar och bryn färgade. Sen är det nog raka vägen hem för städning. Kanske en promenix i solen först =)

Nu är det inte långt kvar till Miami =) Och väderprognosen ser riktigt bra ut. Sol och varmt hela veckan lång =) wiiiiiiiiiiii........

Ha en finfin dag!!


27e mars 2011

Hejs svejs!

Idag blev jag väckt av syster och det var bara att kliva upp, äta frukost, slänga på lite mascara och lämna lägenheten. Var på Åhléns och köpte ett par solglasögon, tog en fika, promenerade till Annedal och tittade på området dit syrran och dom flyttar, tog en lunch på donken och kom hit. Planen var att jag skulle iväg och träna nu, men kom på att jag har tvättstuga kl. 17, och det kan jag inte missa nu när allt ska tvättas. Kanske blir lite situps och så här hemma bara.

Eftersom våffelmyset i fredags blev inställt så kör vi på det idag. Våfflor och Lisbeth Salander =) Det blir alla tiders det. Kram kram!


Mina nya brillor som följer med till Miami =)

Natti!

Precis kommit hem. Lite trött men ändå inte redo för sängen. Blev en sväng på Söder igen med Nina, helt spontant. Mycket lugnare denna gång än förra helgen då det blev öl, mojitos och champagne. Nu är jag faktiskt lite kaffesugen och funderar på en kopp koffeinfritt.

Sussa sött alla fina!!

Lördag!

Då har man promenerat lite, strosat runt i Solna C och träffat syrran, J och Noah. Såg så mycket fint inne på H&M så jag kunde ha shoppat en massa sommarkläder med till Miami, but I did not =) Inga vita shorts hittade jag heller. Har köpt ett par svarta som är så himla snygga på och dom finns även i vitt på nätet, men såg inga i butik. Synd.

Nu har jag provat olika outfits och bikinis som jag ska ha med mig. Smycken och lite hudvård har jag också gått igenom. Det jag skulle behöva göra är att hitta adaptern. Det här är nog första gången ever jag börjat planera packningen så här tidigt. Annars brukar det alltid bli sista minuten och en massa onödigt.

Nu ska jag softa ett tag. Kramen!


Älskar dessa babydoll klänningar jag köpte i Thailand för 20-40 kr styck. Dom följer definitivt med till Miami =)

Växlat till lite dollares idag också =) Wiiiiiiiiiiii.....

26e mars 2011

God morgon solstrålar!

Vilket underbart vårväder vi har idag. Skulle behöva komma ut lite i det friska, kanske växla pengar och köpa vita shorts. Har bara svarta kläder och det känns lite fel i Miami =) Så om jag hittar ett par vita så är jag glad.

Äter frukost och tittar på Miami Ink. Sjukt, snart är det Emelie som ligger där under någons nål och blir tatuerad =) Hi hi.....

Fan vad En fisk som heter Wanda är bra!!! Skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den. Blev varken våfflor eller kramar för mig igår, det får bli imorgon istället. Men det blev brun utan sol (tycker jag är jättevit ändå), tvättat lite och skrattat till Wanda. Eller mest Otto och Ken i filmen, ha ha haaaaaaaaa.......

Nu måste jag spackla fejset lite. Hörs senare, kramis!


Både Ken och Otto på bilden till höger =) ha ha haaaa.....

25e mars 2011

Freeedag och min semester har börjat. Ledig hela helgen och måndag, sen skulle jag jobbat tisdag och så åker vi på onsdag. Tyckte då att det var lika bra att ta semester på tisdag också =) Då "borde" jag ha all tid i världen för att hinna städa, tvätta allt jag behöver ta med mig och packa. Tror ändå att det blir sista minuten panik sen på tisdagen, ha ha....

Ikväll blir det fredagsmys med våfflor, sylt och glass, film och en massa kramar ;-) Kanske borde ta och betala räkningarna också, pust. Hoppas ni får en kanon helg, kram!


Köpte två linnen inne på MQ häromdagen med ett P-kort jag hade kvar. Blir till användning i Miami =)

Inne en snabbis bara och säger hej. Efter ...

Inne en snabbis bara och säger hej. Efter att tryckt i mig fruktsallad med Ben & Jerrys Strawberry cheesecake glass till, är det nu dags för James Bond. Over and out.


23e mars 2011

Hej hej bloggen!!

Vad hände igår? Varför bloggade jag inte? Helt ärligt, jag glömde bort er =( Kom hem strax innan åtta från jobbet och började laga mat. Fick sedan sällskap till middagen och resten av kvällen, så jag glömde helt enkelt bort det. Men nu är jag här =)

Så vad gör jag just nu?? Går runt naken i min lägenhet, he he... Måste ju börja köra brun utan sol på hela kroppen nu inför Miami. Vill inte vara självaste Döden som vandrar runt på South Beach =)

Nu är det dags för Grey´s. Missade förra veckan så nu måste jag glo =) Kramis....

Har tyvärr ingen rolig bild eller nåt att lägga upp. Kan inte ens komma på en bra låt. Pust!

Måndag!

Puuuuh, jag är verkligen helt slut. Och ändå har jag varit ledig och inte gjort så mycket. Var nog träningen som gjorde sitt tror jag. Håret är iaf äntligen färgad, hallelula moment! Sen åkte jag och Emlan till Bromma Blocks. Det är verkligen superfint där, men helt DÖTT. Synd då det finns en massa butiker. Dock så hittade inte vi ett skit den här gången. Eller ja, Emelie köpte en adapter, he he =)

Nu är det vindruvor och Top Model som gäller. Kram kram på er!

Skön låt från Lykke Li.

21a mars 2011

Underbara lediga måndag! Aaaah så skönt... Sovit ut och sedan varit och gymat för första gången på länge. Helt slut, he he.... Fått i mig lite lunch nu och sen ska jag tona håret. Skulle gjort det förra veckan men då fick jag ju åka till närakuten och sen apoteket så det blev aldrig av.

Blir kanske en sväng in mot stan senare, men verkligen ingen shopping!!!! Sen ska jag försöka börja titta ut vad jag ska ha med mig i resväskan nästa vecka. Så jag inte bara slänger ner en massa onödigt. Leta efter min adapter måste jag göra också.

Hoppas ni får en underbar måndag!

Har ni sett den här vidriga reklamen för Travellink?? Äh fy vad äckligt!

Söndag!

Hallå i stugan!

Jisses vad jag är trött nu. Blev ju som vanligt inte bara några öl igår, utan några mojitos och bubbel också. Var ändå hemma innan två och var jättepigg hela dagen på jobbet. Men nu när jag är hemma och jäser i soffan så känner jag hur trött jag egentligen är. Snark. Så det blir inte så mycket text idag tyvärr, men vi ses imorgon igen =) Kramen!

Lördag!

Hejsan läsare!

Idag känner jag mig gladare än vad jag var igår. Var så jäkla förbannad på att jag drabbas av alla möjliga sjukdomar just nu. Först foten typ hela januari, sen fick jag världens förkylning (fortfarande lite täppt), sen öroninflammation på det, och nu urinvägsinfektion. Medicinering efter medicinering =(

Så vad händer ikväll? Jo, jag ska trösta mig med några öl på stan med Nina trots att jag är dötrött efter jobbet. Men det blir lugna puckar, jobb väntar på mig imorgon också.

Totiloooo babes!!




Nu är jag sur!! Inte nog med att jag haft ...

Nu är jag sur!! Inte nog med att jag haft problem med foten, haft världens förkylning och sen öroninflammation. Nu har jag fått urinvägsinfektion också. Gaaaaaah...... Bara åka in till stan och apoteket nu då.


18e mars 2011

God morgon!!

Har en jätte sovmorgon idag men är redan uppe för det måste tvättas. Enda tiden som var ledig var kl.07 idag. Ja ja, var där strax innan åtta. Tidigare än så vägrar jag gå upp och tvätta =)

Nu sitter jag här i min stora sköna soffan med Nyhetsmorgon i tv-rutan och grus i ögonen. Ska man ta och hoppa in i duschen och vakna till liv kanske? Ja, det låter nog som en bra idé.


Köpte några linnen på H&M häromdagen. Har inga linnen alls och måste ha nånting att ha på mig i Miami =)

Pust!

Såja, då har man städat idag, umgåtts med Noah och syrran en snabbis, varit på arbetsintervju och på vårdcentralen. Nu kan jag pusta ut och relaxa.

Intervjun gick helt ok, tror jag. Var nervös men ändå ganska kontrollerad, tack vare bra hjälp jag fick innan intervjun =) Vi får se hur det går med det.

Doktorn kikade på mitt öra och sa att det ser bra ut, ingen inflammation. Däremot så var det lite rött och irriterat fortfarande, men inte värre än så. Skönt! Hon skrev ut lite Rinexin till mig som kunde hjälpa till mot svullnaden. Och hon sa att jag verkligen INTE ska använda nässpray (vilket jag brukar överdosera i mängder, men nu faktiskt varit utan i flera dagar), utan hellre använda saltvattenspray (vilket tyvärr inte är alls effektivt). Men tur som är jag inte alls så täppt att jag skulle behöva snorta.

Nu ska jag ligga här i soffan och vänta på att Bond ska börja på Tv4+, Never say never again. Ha det gött!


Brun utan sol

Igår testade jag min nya brun utan sol som jag fick från Hawaiian Tropic där man kan bestämma graden på brännan själv. Jag körde en mittemellan variant och tycker väl inte att det blev så stor skillnad. Får väl vrida lite mer åt det mörkare nästa gång.

Den torkade jätte fort och var lätt applicerad. Luktade heller inte alls lika mycket som många andra gör. Verkar vara hur bra som helst med andra ord =)


Flaskan innehåller brun utan sol i en behållare och fuktgivande lotion i en. Beronde på vilken styrka du använder, väljer den mängd brun utan sol och fukt. Vill du ha en intensivare bränna, väljer den mer brun utan sol och mindre lotion och tvärtom.

17e mars 2011

Lediga torsdagen är här, skönt! Och jag har sovit som en stock, skönt! =) Det trista är att jag måste sätta igång med städningen här hemma. Kan inte komma ihåg när jag städade sist. Guuuuuud så tråkigt. Sen ska jag nog träffa mamma, syster och Noah en snabbis, och senare har jag ett litet ärende. Lite nervös men laddad, så jag hoppas att det går bra =)

Nu, njuta av kaffet. Kram på er!


Igår blev det lite shopping. Solcreme, hårtoning, rengöringa och ansiktsvatten. Skulle behöva köpa lite smink också, men det gör jag nog i USA =)

The Fighter

Hade förresten en myspys kväll igår. Lite stros på stan, middag och sedan bio. En massa popcorn och cola tills man ville kräkas, he he... Och filmen var bra. Blev så glad över att jag inte är en white trash hillbillie som Micky (Mark Wahlbergs) familj i filmen. Herregud alltså, ha haaaaa =)


Christian Bale spelade sin roll som en crack beroende storebror riktigt bra.

16e mars 2011

Helluuuuuu!!! Hur mås det idag? Jag är trött, supertrött. Ska snart ta och tvätta svintot och smörja in mig med brun utan sol, det var alldeles för länge sedan jag gjorde det. Är blek som döden. Men först måste jag nog ta mig till affären igen, glömde köpa mjölk =( Ledig imorgon och då måste jag ha mjölk till morgonkaffet. Ett måste! Suck!

Måste nog ta och ringa farbror dr igen också. Har fortfarande lock för örat och ibland gör det lite lite lite ont, men inget farligt. Läste på vårdguiden och där står det att har det inte gått över på några dagar så ska man kontakta läkare. Nu är det 8 dagar sen jag var hos läkaren och fem dagars dubbeldos av penicillin och det är inte helt hundra än. Om två veckor drar vi till Miami och jag vill inte flyga med ont i öronen.

Nä, nu måste jag springa ner till tvättis och boka tid och sen kanske till och med springa ner till affärn. Ha det gött, puss o kram!

Blev sjukt sugen på glassbåtar idag och smällde i mig två. Men två pga att jag tappade halva min lunch på mig och på golvet =( Orkade inte gå och köpa något mer så jag slängde i mig lite båtar =)

Hej på er! Precis jobbat klart och åker nu...

2011-03-15_19_04 (MMS)

Hej på er! Precis jobbat klart och åker nu mot stan för en trevlig biodejt =) Sist jag var på bio var nog när jag såg Inception med Emlan, och det är ett bra tag sen. Ikväll blir det oscarbelönade The Fighter. Håller tummarna för att den är bra. Hoppas ni får en lika trevlig kväll. Puss o kram


14e mars 2011

God kväll på er!

Måndag på jobbet var lugnt. Lugnt, lugnt, lugnt... Nu är jag riktigt trötter och ska dega lite innan jag hoppar i säng. Imorgon blir det jobb och sedan bio. Kan inte bestämma oss för om det blir Ritualen eller The fighter. Hmmmm... Ja ja, bara jag får en popcorn och cola så blir det toppen bra =) he he...



Sköna söndag!

Vilken skön dag utomhus! Jag och Nina promenerade med varsin kaffe i handen längs Årstaviken, sen upp till Skanstull och en promenad till Medis. Därifrån tog vi tuben till city, lunchade och fick sedan syn på..... han! Han var där! Saade, Eric Saade! På plattan, fullt med skrikande tonåringar, he he....

Hemma nu och lagar middag med efterrätt =) Pasta med köttfärssås, salsa och kidneybönor, rivna morötter och till dessert blir det gino. Aldrig gjort det förut, men hur svårt kan det vara att slänga in lite frukt och vitchoklad i ugnen några minuter??
Sen blir det film, Män som hatar kvinnor. Har inte sett filmerna och har inte läst böckerna, så det blir spännande tror jag =)



13e mars 2011

God morgon!

Lite sen frukost här även om jag gick upp ganska tidigt. Gröt med sylt och kaffe, mums! Ska iväg och promenera lite med Nina längs Årstaviken. Tyvärr så har vi ingen sol som igår men det är ju inte iskallt ute direkt.

VH1 är på och där spelas U2´s Top 10. Fan vad bra dom är, riktigt grymma!


Popular!

Saaaaaaaaaaaaaaaadeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Ha ha haaa =) Vilken låt, vilken show. Jag var ju helt bombis på att jag hejade på Danny, och det gjorde jag tills jag hörde sista låten Popular. Och vilken kamp det var mellan grabbarna. Kan inte komma ihåg när Melodifestivalen var spännande sist. Varje år är det bara en massa bajslåtar, och finns det nån bra med så vinner den inte. Men nu jäklar ska vi skicka nånting bra till Tyskland och fasen vad jag ska heja på Eric när det är dags. Heja heja heja!!!


In the club!

Blev årets första fika på uteservering =) Såååå underbart!!!! Nu ska jag kila iväg hem till Nina för att softa och sedan se på Melodifestivalen. Har inte hört alla bidragen, men tror stenhårt på att denna är min favorit ;-) In the club.....


Here comes the bride....

Så, då var man hemma igen. Jessie blev så himla snygg =) Så, vad ska man göra nu då? Det är ju helt fantastiskt väder ute. Vill ut och sätta mig i solen och ta en kaffe, eller mat. Är ju döhungrig nu. Blev två glas bubbel till lunch hos Camilla, he he...

Ikväll ska jag hem till Nina och titta på Melodifestivalen. Mer action än så blir det inte. Fortfarande snorig och lock för örat =(

Nu ska jag dricka ett stort glas vatten och fundera på vad jag ska hitta på =) Totiloooooo!

Fina Jessika =)

12e mars 2011

Nedräkningen har börjat. Nu är det bara 18 dagar kvar till avgång mot Miami, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Längtar så otroligt mycket efter lite värme. Men sol har vi här hemma också idag, underbart vårväder!

Nu är all smink nerpackat och jag ska strax bege mig mot Camillas salong för att sminka söta Jessie som ska gifta sig idag. Brukar alltid göra en provsminkning innan när det gäller brudar, men nu har vi inte gjort det, så jag hoppas allt går bra och hon blir nöjd =)

Ha en skön lördag people!


11e mars 2011

God kväll!

Ikväll är jag riktigt trött i ögat. Såååå sömnig.... Jobbat sen tidigt och nu latar jag mig i soffan lite. Packat ner lite smink och penslar då jag ska sminka en brud imorgon, kul =) Och nu borde jag tvätta håret, sen är det lata mig för hela slanten. Inte helt frisk än så det blir bara vila den här helgen.

Hoppas ni har en skoj fredag!! Kram kram

Snyggt snyggt snyggt....


Hohooo!! Blir inte mycket bloggande ikväll...

Hohooo!! Blir inte mycket bloggande ikväll. Jobbat och ska nu iväg på en filmkväll med James och Octopussy =) Örat mår förresten mycket bättre =) Kram kram


Frukt!

Efter att legat på soffan hela dagen lång så ligger jag fortfarande här, ha ha =) Tråkigt som bara den, men bra för mig. Dessutom så känner jag av biverkningarna av medicinen, illamående. Så aptiten är inte på topp direkt. Det blev ananas, kiwi och soppa till middag. Eller soppan har jag inte ätit än, ska göra det nu =)

Nu är det även dags för Blue Bloods på fyran, så vi höres. Kram kram!


9e mars 2011

Halloj bloggen!!

Så jag gick till doktorn igår och det visade sig att jag fått öroninflammation, så nu är det dubbeldos av penicillin som gäller närmaste fem dagarna. Igår kväll hade jag så ont i örat att det inte går att förklara. Trodde inte jag skulle få en timmas sömn på hela natten, men på något sätt lyckades jag somna och när jag väl vaknade så kändes det bättre. Nu ska skite bort så jag äntligen kan bli frisk. Känns att det blivit mycket gnäll här på bloggen sista tiden.

Nu ska jag fortsätta ligga här på soffan och kurera. Pöss o kram på er!


Här är innehållet från min lilla goodiebag som jag fick från Sachajuan. En hårspray, Volume powder och små sachéer mer schampo och inpackning.

8e mars 2011

Kvinnodagen idag, så heja heja alla underbara kvinnor!! =) Och fettisdagen är det också, men ingen semla här då jag tycker det är äckligt.

Och jag som trodde att jag var på väg att bli frisk. Icke sa nicke! Har så ont i örat idag att jag vill dö =( Så nu ska jag iväg till Närakuten i Solna och se om jag har fått öroninflammation. Inte kul alls. Kan inte komma ihåg när jag haft ont i örat sist.
Och det här snoret ska vi inte ens prata om. Herregud, det är ju rena never ending story på g här, ha haa... Gnäll, gnäll, gnäll..... Förlåt!

Hoppas alla ni mår bättre. Kram kram!

Mascara!

Skit vad jag hatar nya mascaror!!!! Tycket alltid att dom är dåliga precis i början när man köpt dom och är för blöta på nåt sätt, men sen efter nån vecka så blir den grymt bra. Köpte en ny mascara häromdagen och jag kämpar som en dåre med den. Tycket inte det fäster på fransarna och bygger inget, men vet att det kommer snart. Plus att mina fransar är bajs just nu. Tappar alltid mycket fransar när det är riktigt kallt. Ena ögat är ju helt kal stackarn, ha ha...

Nu ska jag göra mig klar inför kvällen hos Sachajuan =) Kramen


Blev favoriten Diorshow Blackout. Vattenfast självklart då mina fransar tyngs ner av alla vattenlösliga mascaror. Grymt bra är den, lite dyr bara kan jag tycka. 325 kr kostar den.

7e mars 2011

God dag på er!! Idag mår jag faktiskt lite bättre, härligt!! Fortfarande ont i huvudet och snorigt, men mycket bättre. Är ledig idag men ska ändå ta det lugnt. Blir nog att fixa naglarna (som ser katastrof ut), komma ut en sväng för att få lite luft, kanske gå och växla lite dollars =) Ja vi får se.

På kvällen ska jag iväg på en inspirationskväll på Clarion Hotell. Det är frisörmärket Sachajuan som ska inspirera och lära oss om deras underbara produkter. Har lite svårt för doften på produkterna, men bra är dom.

Nä, nu ska jag nog ta mig en till kopp kaffe och bara vara =) Ha det gött!!


6e mars 2011

Hej hej på er!

Fortfarande sjuk men varit iväg och jobbat idag. Ganska skönt faktiskt. Ibland så känner man sig mycket sjukare när man bara ligger hemma och tycker synd om sig själv. Men ikväll blir det bara soffan igen. Och lite godis =)

Annars då? Ja igår satt jag och tittade på Andra chansen i Melodifestivalen. Tyckte det var katastrof att Sara Varga gick vidare till final! Pernilla Andersson var hundra gånger bättre. Hon är tillgjord och sjunger uselt. Blääää för Sara!! Vi får se hur finalen blir nästa helg då. Har inte sett alla bidrag som gått vidare så det blir kul.

Nu måste jag knapra i mig lite Ipren för huvudet börjar dunka. Ha en mysig söndagkväll! Förresten, härligt att det fortfarande är ljust ute vid halv sex =) Våååååååååååår!!


5e mars 2011

Hejsan på er! Lilla sjuklingen här =) Det här suger så in i norden. Sååå fruktansvärt ont i mina bihålor och hela huvudet dunkar vid varje lilla rörelse. Och febern ska vi inte ens prata om. Gårdagens feber var den envisaste någonsin. Fyra timmar tog det innan tabletterna jag tog bet på den. Vilken dimma det var igår, he he....

Nu ligger jag här i soffan och dricker lite kaffe (som jag inte känner smaken av tyvärr) och tittar på skidor. Väntar på lite sällskap också. Måste ju ha nån som klappar mig på pannan och kommer med medicin till mig =) hi hi...

Hoppas ni får en underbar vårig lördag. Kramar i massor!


Här kommer innehållet från min goodiebag som jag fick från jobbet häromdagen =)
-En brun utan sol från Hawaiian Tropic, där man tydligen kan välja grad på brännan man vill ha. Spännande!

-Mascara från Studio Secrets med en böjbar borste.
-Små prover på dusch och bodylotion från ekologiska Björk & Berries.

so sick!

Just nu är jag så sjuk så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Världens feber som vägrar att ge sig trots alla möjliga tabletter. Blir ingen jobb för mig imorgon inte =( Orkar inte ens blogga, sorry!


4e mars 2011

Sjuuuuuuuuk!!!!! Så jädrans ont i huvudet, bihålorna och öronen. Snoret har tagit över min kropp och jag har tappat både smak och luktsinne =( Detta suger bigtime!!!! Men i vilket fall som helst måste jag knata mig till jobbet nu, och förhoppningsvis kan jag få nån att ta min stängning om det inte går att jobba så här.

Skrives senare, kram!

2a mars 2011

God kväll!

Fortfarande apförkyld =( Ingen roligt alls! Orkar inte ens blogga idag. Ska bara slappa och kanske bli klappad på pannan lite ;-) hi hi....

Kram på er och hoppas att ni mår bättre.

Fått en liten goodiebag från jobbet idag =) Visar er innehållet imorgon.

1a mars 2011

Förkyyyyyyyld så in i norden!!!!!! Lämnat jobbet lite tidigare idag då det är riktigt jobbigt med alla parfymer i butiken som irriterar hals och näsa ännu mera. Och inte att nämna att man står med en droppande näsa är ju inte så himla fräscht. Och världens lock för öronen =( Så nu ska jag ligga i soffan och dricka massvis med vatten och te och bara vila, och så mår jag förhoppningsvis liiiiite bättre imorgon =)

Kram på er läsare!


RSS 2.0