31a augusti 2010

Vaknade med halsont och huvudont =( Och pga alla parfymer på jobbet har det kliat i hals och näsa heeeela dagen. Attjoo!! Alltid när jag blir lite sjuk så blir jag sugen på gottis. Och när jag satt på pendeln på väg hem från jobbet så blev jag sjukt sugen på paj, hallonpaj. Så ja, nu har jag vräkt i mig en bit hallonpaj och har lust att spy. Attjoo igen!

Nu ska jag bara ligga i soffan och kurera. Och en massa samtal skulle jag behöva ringa också. Snart snart....

Min goda hallonpaj. Vet inte vad jag ska göra med resten. Vill ju inte äta upp hela själv. Shit! Kanske ska göra en Miranda =) ha haa....

Lediga måndag!

God kväll! Då är denna lediga måndag snart slut. Blev städning på förmiddagen och sen åkte jag in till stan för att möta upp Emelie. Köpte bagels och kaffe och satte oss i Kungsan (troligtvis för sista gången) och mös lite. Sen strosade vi runt på Åhléns City. Tittade på smink, sniffade på parfymer (som om vi inte gör detta varje dag på jobbet =) men alltid roligt att titta på märken vi inte har), hittade finfina väskor och skor. Kunde ha handlat för hur mycket som helst, men höll i slantarna och köpte endast en ögonskugga från Make Up Store. Min har ju gott i tusen bitar.


BROWNIE
BROWNIE

Sen var det dags för en efterlängtad powerwalk med Sari. Skönt skönt men kallt kallt. Börjar kännas lite som att en elak förkylning är på väg. Känns lite konstigt i näsa och hals. Hoppas inte!!!!

Nu har jag precis slängt i mig två portioner pasta med pesto och kyckling och skulle kunna äta lite till. Ska jag verkligen göra det?? Tre tallrikar mat! Jisses... Men men, vill magen ha så ska magen få =)

Ha en underbar måndagkväll så ses vi imorn igen. Kram kram!!

30e augusti 2010

Goood morning everyone!! Sovit som en stock i nästan 10 timmar. Helt groggy i skallen nu, ha haa =) Lite frukost på det här och sen måste jag sätta igång med städningen. Tvätten tog jag hand om igår kväll. Skönt att ha det gjort.

Ja, ledig måndag =) Inga planer för dagen alls. Kanske träffa mamma och ta en fika eller nåt. Känns att det var länge sen vi sågs. Nä nu kurrar det som fan i magen. Måste fylla den =) See ya later!!

http://sessanochprinsessan.com/wp-content/uploads/2009/12/cute-cleaning-lady.png

Natti!

Hello! Vilken jävla skit kväll på tv. Varje kanal visar skitfilmer ju! Har iaf fått låna en mobiltelefon av min kära granne =) Tack Jessika för vänligheten! Skaffat kontantkort i väntan på att mitt nya simkort kommer. Har också börjat spara alla nummer på Outlook nu, just in case.

Ska nog hoppa i säng snart, ganska så trött. Imorgon är jag ledig, sköööööööööönt!!!

29e augusti 2010

God morgon! Still no phone =( Guuuuud vad jag saknar min telefon..... Har inte ens kunnat spärra simkortet då jag inte har nån telefon att ringa med. Bajskorv också! Ska låna Emelies gamla telefon idag och så får jag nog ta och köpa mig ett kontantkort tills jag får ett nytt sim.

I vilket fall som helst så var vi förbi libanesiska restaurangen Cave de Roi i Huvudsta där Sari firade sin födelsdedag. Jätte god mat, långsammaste och trögaste servitörerna ever, bra musik. Efter det åkte vi till Cafét, och det var där jag blev av med mobilen. Hade precis messat Sofie och några andra, och vet sen inte om jag la ner telefonen i väskan eller om jag la det på bardisken, men borta är den nu. Ville inte låta det förstöra min kväll, så vi fortsatte festandet och dansandet =)

Nu måste jag försöka få tag på Emlan på nåt sätt så jag kan få en lur och låna. Och hur det ska gå till vet jag inte. Vi höres people, kram!!


Something was really funny =)

No phone!

Ja, då hände väl det som aldrig hänt mig förut.... Blev av med mobiltelefonen. Faaaaaaaaan alltså!!!! Känner mig helt handikkapad ju. Vad ska jag ta mig till??? Har ju inga nr till nån. Fuck!!!!!! Vet att jag fått sms från flera under kvällen, och har inte kunnat svara nån. Några av dom har bara mitt nr, jag har inte deras. Fuck me!!! Nu har jag halsat i mig resorb och är jätte trött. Natti natti så hörs vi imorn. KRAM!!

28e augusti 2010

Evening fellas!! Hemma nu efter jobbet och skålar lite med syrran. Sen drar vi vidare till Saris födelsedagsfirande och sen röj ute på stan. Är ni ute och vill ses, call me =)

Puss o kram!!!


Testade Resorb för första gången förra helgen och det gjorde underverk, så nu köpte jag mig lite =)

27e augusti 2010

Freeeeeedaaaaaag!!!! Ok, gladare kommer jag att vara imorgon efter jobbet över att det är lööööördaaaag eftersom jag är ledig söndag och måndag. Ikväll ser jag framemot en lugn filmkväll med ostbågar (dom krispiga och kryddade), lite brun utan sol så jag är fräsch inför morgondagens utgång och så blir det inpackning =) Myspys för mig själv!

Tror förresten att jag ska ta fram duntäcket. Börjar bli riktigt kallt på nätterna. Eller är det bara jag som tycker det =)

Har redan börjat krama kudden =) Måste vila lite efter maten. Som om jag inte skulle få vila hela kvällen, ha ha =) Märker nu att jag visst ser lite psycho ut på bilden, men orkar fan inte fota tills jag blir snygg. Då kommer jag nog sitta här till gryning =)

Gjort dom senaste timmarna...

Såja! Naglarna målade, räkningarna betalade, ingen powerwalk, tvättat underkläder (äntligen!) och nu sitter jag i soffan och undrar vart alla pengar tagit vägen. Ja ja, sånt e livet.... ha haa!

Nu ska jag ta och plocka ihop en liten giftbag tror jag =) Nån fyller år på lördag......

26e augusti 2010

Jaaaaa!! Äntligen har jag fått mina beställda varor från Kicks.se =) Allt har ju i princip tagit slut här hemma, så det kunde inte ha varit bättre timing. Det är nu öppet för allmänheten också att börja beställa på Kicks.se. Knappa hem det du vill ha och hämta ut det i närmaste butik eller på posten. Funkade skitbra.

Nu ska jag snart ner på tvättis för att se om jag kan få tvätta. Det är helt otroligt att alla i huset vill alltid tvätta just dom tider jag vill tvätta. Vill jag tvätta på morgonen, ja då är morgontiden den enda bokade. Vill jag tvätta på kvällen, då är kvällstiden den enda bokade. Va faaaaaan!!!

Finns det ingen tvätt tid så blir det nog en powerwalk. Kan behövas. Smällt i mig en halv påse godis igen =( Ska skämmas nu. Ciao!!!




Det blev;
Lait Corporel Body Lotion från Biotherm
Flas Bronzer brun utan sol, Lancome
Roll on, Rubinstein
Lösfransar, MAC
Solpuder, Clarins
Stay-Matte puder, Clinique

Lukta Bagge!

Visst, alla kändisar spottar ut parfymer och alla dom doftar ungefär likadant. Sött, sött, sött. Håll i er nu.... Det är så att Laila Bagge står nästa på tur att komma med en egen doft. Laila Bagge?????? Vad är hon för kändis??? Förutom idol jurymedlem?? Har iaf fått känna på doften och den är söt och lite fruktigt. Nästan som Escadas sommardofter brukar vara, om ni känner till dom. Ja vi får se om det blir en hit.

Bagge
http://photos.posh24.com/p/459953/l/laila_bagge/laila_bagge_lurad_pa_alla_sina_pengar.jpg

Nu har jag precis fått världens sötaste (eller galnaste) mess från någon jätte gullig som jag bara träffat en gång. Lyder såhär;

Hi sweety, how is life in Sweden? I miss you so much. I don´t know why but I think of you every single day! I want to see you! You are my favorite! Kisses.

Gulligt eller galet?? =) ha haa.....

Nu är det dags att hoppa i säng. Tre arbetsdagar kvar, sen party och ledigt =) Wohooooo..... Natti!!

25e augusti 2010

Hola senoritas!!! Det är onsdag kväll och veckan vänder, underbart!! Nyligen kommit hem från jobbet och ätit världens godaste lax. Ja efter laxen på RAW i Karlberg =), den är numero uno!
Fick laxen av min kollega, och den var tillagad på persisk vis. Oh jisses vad mumsigt det var. Behöver nog en persisk kock här hemma =)

Blev bjuden på lite grillning på en båtklubb ikväll, men jag tror jag skippar och slappar i soffan istället. Och jag måste säga att jag har blivit världens gottisgris igen. Aaaaah blir så less på mig själv. Direkt när man är tillbaks på jobbet så kommer suget tillbaks. Suck!! Åt två muffins igår och två idag, plus lite godis. Ja ja, köper gymkort nästa månad. Då jävlar ska jag bli fit for fight ;-)

Ha nu en mysig onsdag kväll!!

Idag blev det en enkel inbakad fläta längs hela sidan.

Den superduper goda laxen, mums..

Copenhagen!

Sådär ja, nu är flyg till Köpenhamn beställd. Blir ingen Löndön, utan en resa till danskarnas värld =) Jag ääääälskar Köpenhamn så det här blir skitbra. Det är jag och syrran som åker, så är du också sugen så är det bara haka på =) Det blir sista helgen i september.

Nu ska jag ta och hoppa i säng snart så man orkar joppa sig imorgon =) Natti natti!!

http://www.idealsmatter.com/idea/images/eventlist/venues/copenhagen_denmark_1257714575.jpg

SMS-inlägg

20100824431 (MMS)

Hamnat i sockerträsket igen =( Satan också!!! Sugen på nåt sött all the time....


24e augusti 2010

Gutten morgen my friends!! Idag var det jobbigt att kliva upp, gäsp. Vaknade inatt av att det öste ner ordentligt, mysigt!

Dags för tisdag och en ny arbetsvecka inleds. Hoppas veckan går fort. Fort fort fort =) Nu ska jag slänga på mig kläderna, gå och köpa en 7eleven kaffe (bästa kaffet) och sedan vidare till jobbet. Puuss o kram!!

London!?

Haft en skön ledig dag på stan. Strosat runt och tagit en fika i Kungsan och lapat sol =) Nu är jag hemma och är så uttråkad. Tror att jag lider av abstinens. Och då menar jag inte alkoholen, utan jag saknar sjävla farten. Vill att det ska hända saker, vill göra saker. Usch!

Nu planerar jag och syrran en resa till London i september eller oktober. Blir så trött i ögonen av att leta biljetter och hotell. Aldrig varit där så jag har ingen koll på vilka områden som är bra. Vill ju bo så centralt som möjligt för en bra peng. Nä, nu lägger jag ner ett tag. Kram kram!!

http://bighairmama.se/Portals/6/images/london_resekoll.jpg

23e augusti 2010

Morsning korsning!! =) Det är måndag, solen skiner och jag är ledig. Kan inte bli bättre va!? Sitter här med frukost i munnen och ska sen in till stan med syrran på presentjakt. Alltid lika svårt det här med presenter. Borde egentligen stanna hemma för att städa och tvätta (ja igen!), men får ta itu med det senare.

Idag blir det nog klänning med bara ben för sista gången. Är det så varmt ute förresten?? Kanske ska packa ner strumpbyxor just in case. Blir den nya svarta från H&M =)

Nu måste jag halsa kaffet och göra mig klar. Puss o kram!


Gamla gubbar!

Nu är det movie time med No country for old men. Velat se den ända sen den gick på bio. Saknar bara popcorn och cola =)

http://www.200feet.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/no_country_for_old_men.jpg

22a augusti 2010

Söndag, sköna söndag! Eller? Jobbat idag och sitter nu i soffan efter min not so fancy middag och är smått uttråkad. Trött men ändå lust att hitta på nåt. Vad fan ska man göra??

Har glömt att visa min lilla presentpåse jag fått från Smashbox för att jag gick utbildning nr.2 i början av juni. Gåvan kom lite sent och var inte alls vad som lovats, men men.



Den innehöll;
-Halo Hydrating Perfecting Bronzer (mineral solpuder)
-Litmitess Eye Liner i svart (sitter som berget)
-Hyperlash Mascara Blackout
-High Shine Lip Gloss

Blev ingen choklad för mig igår trots att jag var så sugen, så idag har jag köpt lite efterrätt till mig =) Nu ska jag hugga i den och mumsa. Ha en skön söndagkväll!!


Soffmys!

God kväll! Nu har syrran och Noah åkt hem och jag har fått vila lite, så skönt. Är så himla chokladsugen men orkar inte ta mig ner till affären. Suck då! Nån som kanske vill svänga förbi Sumpan med en lite chokladbit till mig?? ;-)

Ja, vad hände igår kväll... Jag gick ut med min granne och hennes vänner. Dom satt på Karlaplan och drack lite vin, så jag drog dit. Trevliga brudar dom där, och kille =) Sedan drog vi vidare till Collage och lyckades hustla in oss på vippen. Där var det drag kan jag säga. Träffade lite nytt folk och drog vidare till Hells för att rocka loss in i småtimmarna. That we did! Bubbel och shotar, det var det som stod på menyn =) Slurp sa det bara.

Blev inte så många timmars sömn då jag hade lovat att träffa syster och Noah idag. Moster saknade sin lilla prins. Nu ska jag fortsätta dega i soffan och drömma om choklad. Imorgon blir det jobb. Puss o kram!

Några bilder från kvällen





Kvällens citat och roligast kom från en italiensk gynekolog (manlig). Om jag inte minns helt fel så lät det så här, I love the woman pussy! Ha haaaa.......

21a augusti 2010

Bad blogguppdatering för tillfället. Shame on me! Blev utgång igår igen och nu ligger jag i soffan med Noah och tittar på Playhouse Disney och vill somna =)

Berättar lite mer om gårkvällen lite senare, ville bara komma in och säga hej =) Kram kram!


Lite kul!

Ganska kul grej som hände igår. Jag och Emlan var på Rose, när två tjejer kommer fram till vårt bord och börjar prata med oss. Dom hade stått och dividerat ett bra tag ifall jag var deras granne (båda har bott i lägenheten vid olika tillfällen). Ja men visst är jag grannen =) ha haa.....

Det var i januari när jag fyllde år och jag och mina vänner satt här hemma och krökade till det. Det var även den kvällen jag klev in i den kraftigaste dimman ever, därav förklaringen till att jag inte kom ihåg dom. Iaf, den kvällen hade min granne (vi bor dörr i dörr) maskerad, och vi möttes i porten när alla sprang ut och rökte. Hon bjöd in mig till sig och jag minglade runt där glatt. Sedan knallade vi in hos mig i armkrok och var hur glada som helst =) ha haa.... Sedan dess har jag inte träffat henne, så det är väl inte konstigt att jag inte minns henne.

Satt och pratade med dom ett tag igår och det visade sig att dom också är glada party tjejer. Får väl gå ut en sväng med brudarna nån dag =)

Emelie och fulla jag på min födelsedag i januari


Tror att jag ska börja med något nytt här på bloggen. Varje gång vi har varit ute så skrattar vi ihjäl oss åt något som nån sagt under kvällen. Tror att jag ska börja med Kvällens bästa eller Kvällens citat =) Det kan väl vara nåt?

Ikväll när vi åt pizza så tänkte vi på gårkvällen och skrattade ihjäl oss till det här:

Frenchguy; I like french food, french wine, french bla bla bla.......
Jag; I like french kissing!
Frenchguy; Oh yes, you want to try?
Jag; Eeeh, maybe later.

Vad som konstaterades under kvällens gång var att french kissing inte var så jävla bra (vem som testade det låter vi vara osagt).

- Put it back inside!
sas det om den döda tungan som bara hängde där =) ha haaa......

Nu är jag helt slut och ska ligga död på soffan ett tag innan jag hoppar i säng. Puss puss natti natti på er!!!

Trötter med ny klänning!

Oj oj, nu är jag helt slut! Tröttheten slog till för nån timme sen. Det blev lunch och fika i Solna C (sorry Monica om du jobbade idag, glömde ringa dig) och sen parkleken med Noah medans syrran fixade till käften =)

Sen hämtade jag ut paket från H&M. Hade beställt skor som ännu ej finns i butik, jättefina var dom men lite för små. Skickar tillbaka och byter till ett par 38or istället. Samtidigt som jag beställde skorna fyndade jag även en klänning som var på rea. Tror att det är en keeper =)

Snart ska jag iväg och slänga i mig en pizza eller nåt med Emelie. Muuuuuums..... See ya!

Nya klänningen =)

Med små pärlor på axlarna

Nya stövletterna som var för små =( Dom är riktigt svarta i mocka immitation. Blixten får dom att se lite ljusare ut.

19e augusti 2010

Dagens på er! Blev väckt av ett sms från syrran som sa att det var dags att vakna nu =) Vakna gjorde jag och hoppade i duschen snabbt som ögat och gjorde mig klar. Nu ska vi iväg och luncha och mumsa på en Nacho de Luxe. Varit sugen en längre tid. Sen ska jag busa med Noah i lekparken medans syrran går till tandläkaren.

Nu måste jag kila. Puss o kraaaam!

http://emelia.files.wordpress.com/2008/02/nacho-de-luxe.jpg

Natti!

Dags att hoppa i säng nu. Var på Rose en sväng med alla ungdomar. Ja, det var bara kids där, typ 18 åringar. Jisses!! Grandma coming liksom..... Drog sen vidare till Soap Bar för en öl, dansade lite och snackade lite. Sen skulle vi till Sollan, vilket visade sig vara stängt (tur det), eftersom jag lovat att träffa syrran och Noah för lunch imorgon. Så med andra ord är det dags att hoppa i säng nu och sussa jävligt gott.

Puss o kram på er!!!

Utgång!

Jodå, det blir en sväng på stan =) Får bara inte bli allt för sent då jag har lovat att spendera morgondagen med syster och Noah, och tvätta borde jag också göra. Men ikväll blir det nog en sväng in på Rose och kolla läget.

Fan, mitt solpuder är helt slut. Fanns lite på kanterna men nu har det lossnat. Har beställt nytt via Kicks.se e-handel som sätter igång för allmänheten 25 aug om jag inte minns helt fel =) Fyndade hem lite andra godsaker också till kanonpris. Hoppas jag får hem dom snart, det börjar bli kris!

Behöver nytt ASAP!

Dags att dra på mig kläderna och kila iväg snart. Tooootiloooooo!!!!

18e augusti 2010

Lilllördag idag. Ska man ut en sväng ikväll kanske?? Ledig imorn så varför inte. Jag och Emlan ska nog kolla läget i city ;-) Ingen sen natt/tidig morgon, utan hemma tidigt =)

Hoppa in i duschen ska jag göra nu och sen spackla fejset lite. Puuuuuuussssss!!!!

Yes, no, yes, no.....

Kors i taket, kvinnan har städat!! ha haa..... =) Nu är jag sjukt sugen på en Big Mac. Ska jag eller ska jag inte???? Har ju bara ätit donken hela sommaren lång. Ska fundera på det ett tag till.

Lyssnat på Kings Of Leon medans jag städade, sköna låtar på skivan. Speciellt denna =)

17e augusti 2010

Hej på er! Trött trött trött är jag idag. John Blund kom aldrig igår =( Snurrade och snurrade men kunde inte somna. Även om jag är sjukt trött så är jag lite sugen på att hitta på nåt. Vad kan man hitta på en sån här tråkigt dag tro? Borde ju ta och städa egentligen så att jag slipper göra det på torsdag då jag är ledig. Oh shit, orkar jag börja med det =/

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan ett tag iaf och lyssna på regnet. Lite myspys för mig själv =) hi hi.....

http://livetenligtaengel.blogg.se/images/regn_1183648650_1189973803.jpg

16e augusti 2010

Hola! Det blev ännu en lååång dag på jobbet. Pust! Men imorn får jag sluta lite tidigare, ska bli riktigt skönt. Inte så mycket att berätta idag tyvärr. Ingen blogg inspiration här inte, ha haa.... Så nu ska jag köra lite brun utan sol, sen förhoppningsvis lägga mig tidigt.

Natti natti!!!

15e augusti 2010

Heeeej!! Har visst glömt bort er idag. Hur kunde det ske?? Märkligt.... Soffan har varit min bästa vän idag, så ni kan väl förstå att jag varit upptagen och glömt att blogga ;-)

Igår blev det en sväng på stan. Jag, Emelie och syrran hamnade på Cafét och rockade loss tills stängning. Eller ja, Emlan smet lite tidigare. Jag, syrran och några till fortsatte sen vidare till Hells Kitchen där vi fortsatte att rocka. Ja, sen var klockan helt plötsligt fem på morgonen och det var dags att glida hemåt. Hade såååååå jäkla on i fötterna efter att dansat så mycket. Fortfarande lite öm. Men det betyder ju att det var bra drag =)

Nu måste jag strax hoppa i säng, imorgon är det tillbaks till jobbet igen. Herregud, den här helgen gick så himla fort. Fattar ingenting. Ja ja, säger natti natti nu och hoppas på att få sova gott. Kramis!


Min nya Fornarina!!

Dagens på er! Shit vad varmt det är idag, håller på och smälter bort snart. Men inte klaga =) Blev en lunchdejt med exet, bolaget och hämta ut paket. Yes, fick min Fornarina kavaj och den är jätte jätte fiiiiiin =) Armarna är lite långa, men vet inte riktigt om jag ska låta det störa mig. Kan ju alltid vikas upp, men det är massor med knappar där. Hmmm....

Snart ska jag hoppa i duschen och börja förbereda lite inför kvällen. Tjejerna kommer över för att ta några glas innan vi beger oss in mot stan och buset ;-)

Min nya fina kavaj =) Gillar axelvaddarna enormt. Går ju runt halvnaken här hemma när det är så varmt, så det blev bara bh under, ha haaa....


14e augusti 2010

Hallå folket!! Sovit som en stock inatt. Det behövdes efter första arbetsveckan med lite sömn. Dock hade jag en hemsk dröm, om lilla Noah. Drömde att han ramlade i djupt vatten och bara sjönk. Hoppade i och lyckades få upp honom. Sen var allt som vanligt. Alla var glada. Till vi satt och fotade varandra. Noah fastnade inte på kort. Noah var ett spöke. Äh fy vad hemskt det var! Usch!

Solen skiner idag och jag har inget planerat. Gjorde ju stan igår så jag har ingen lust att åka in idag igen. Kanske försöka hinna träffa Noah och kramas lite. Måsten som jag har idag är att införskaffa mig lite rosé och köpa strumpbyxor till. Ikväll blir det bus ;-)

Kraaaaaaam!

13e augusti 2010

Ja, fredagen den 13e idag. Tror inte på otursdagen längre. Har haft en underbar dag idag. Först jobbat och slitit, sen strosat på stan och slösat lite pengar, sen AW med Nina och lite killsnack =) Hur bra som helst!

Hemma nu och funderar på om jag ska stanna här eller om jag ska iväg till Josefina för att möta upp Sara2. Det blir ju utgång imorgon så jag kanske borde stanna hemma och softa bara. Ja vi får se hur jag gör.

Jepp, pengar slösades idag ja. Köpte 3 plagg som jag är riktigt nöjd med =) Och fan, lyckades köpa alla plagg i svart. Jag är mästare på att köpa svarta plagg. Suck för det! Har också fått avi från posten idag. Kan min kavaj redan ha kommit tro?? Kan det ha gått så fort? Ska springa och hämta den imorgon, wiiiiiiiii........

Här är dagens inköp. Klänning från H&M med spetsdetalj.

Klänning från Dagmar. Fin insydd bälte som går runt halvvägs och små knappar på ena axeln. Inte så mycket att hurra för när den ligger på golvet såhär, men skiiiiiitnsygg på =)

Och till sist en klänning från Stylein

12e augusti 2010

Good evening fellas! Trött som satan. Blev ingen easy start på första arbetsveckan då jag fått jobba stängning varje dag. Plus att luften inte existerar i butiken så bli man helt knäpp. Och jag har inte kunnat somna på kvällarna, vet inte varför. Tror att John Blund dissar mig av nån märklig anledning. Hmm... Men men, imorn är det fredag och allt kommer att kännas såååå mycket bättre =)

Igår kväll besökte jag Nelly.se lite snabbt och hittade en ursnygg kavaj från Fornarina. Klick och den var beställd =) Hoppas att den sitter lika snyggt på mig som på modellen. Hoppas hoppas hoppas.....

Nu ska jag bara ligga framför tv:n och slappa. Och förhoppningsvis kan jag lägga mig tidigt ikväll. Börjar redan kl. 9 =O OHM! Kramis på er!

Den snygga kavejen från Fornarina.Fornarina - Siria Stretch Jacket

 

Och så tog jag en liten powernap på jobbet =) Var ju så sjukt trött så jag drog ihop stolarna och la mig ner ett tag.

11e augusti 2010

Helloooooo!! Whaz up?? Ha haaa.... Haft så sjuuukt roligt på jobbet idag =) Eller ja, första halvan av dagen led jag av ångest och tristess. Sen livade vi upp stämningen lite och skrattade åt allt möjligt. Kablar (bajskorvar), konstiga teckningar (flygplan som såg ut som en snopp med en massa hår och vårtor), ja, vi skrattade åt allt =) Roligt och varmt var det. ACn är fortfarande paj.

Längtar så till helgen nu. Ledighet och lite partaj ;-) På lördag tänkte jag ta en sväng in till stan och kolla lite i butiker. Se ifall man kan hitta lite nytt. Sen köpa en flaska rosé och köra rock n´roll hela natten lång =)

Nu ska jag slappish i soffan, är helt slut efter denna långa dag. Pust!

Jag och Emelie sommaren 2009, fulla och fräscha ;-)

Tiesto!

Fuck!!! Vart tog alla Tiesto VIP biljetter vägen???? Det hade ju släppts flera idag. Är dom verkligen redan slut eller!? Vill ju ha 4 biljetter!!!!!! Fuck fuck fuck.... Får fortsätta jaga då.

http://www.efestivals.com/photos/hifi/2006-ire/Tiesto-DZ01.jpg

Heeelt slut!

Sådär ja, då var första arbetsdagen avklarad. Jisses vad tråkigt det var. Och så hade våran AC pajat så man var nära att tuppa av för det fanns ingen luft. Ska nog jobba naken imorgon, ha haa...

Är så himla shoppingsugen så jag vet inte vad. Äääääälskar ju höstmodet, så det kliar så i fingrarna nu. Behöver nya stövletter och stövlar, jacka, ja allt möjligt =) På lördag ska jag åka in till stan för att ta mig en titt =) Längtar.....

Nu är jag helt slut och ska lata mig på soffan bara. Eller ja, först diska sen lata mig =) Kramis!

Hittade dessa snyggingar på Scorette.


10e augusti 2010

God morgon!! Ja, då var dagen här. Dagen då man ska börja jobba igen. Pust! Känns lite tungt, men ändå ganska okej. Får ju träffa mina uuuunderbara kollegor igen =) Har saknat dom tokarna, ha haa....

Sov såklart dåligt inatt. Snurrade och snurrade, somnade sen till slut. Snurrade och snurrade lite till, vaknade, somnade osv. Men nu är det bara tuta och köra som aldrig förr. Work my ass off ;-)

Ha en skööööön tisdag my friends!!

Tiesto!

Vill gå på Tiesto den 17 september på Annexet. Nån som är sugen??? Ståplats 490 kr och VIP balkong 690 kr. Vill gå, vill gå, vill gå =)

Tiësto - Kaleidoscope World Tour

Tiësto - Kaleidoscope World Tour

Tiësto, världens främsta DJ, når Annexet i september under sin gigantiska världsturné! Biljetterna finns nu ute till försäljning!

en optimal dansupplevelse

Tiësto har röstats fram som världens främsta DJ tre år i rad och spelade på 
invigningen av de Olympiska Spelen (Aten 2004). Tiësto gör cirka 180 spelningar per år, han har nominerats för Grammy och belönats med Oranje-Nassau-orden av det nederländska kungahuset! På Tiëstos senaste album "Kaleidoscope" (2009) samarbetar han bland annat med Sigurd Ros, Nelly Furtado, Kele Okere från Block Party och Calvin Harris. 

Tiësto kommer till Annexet med eget team och en massiv ljud-, ljus-, bild- och effektrigg för den ultimata

Rubrik saknas!

Usch, vet inte vad jag ska göra med den här bloggen!! Så trött på utseendet, men det tar så lång tid att göra om det själv. Hmm.... What to doo?? Ska sluta fundera på det här nu och istället titta på Sex and the city =)

Blev en liten middag med Emlan efter att jag latat mig hela dan, eller ja, har ju städat =) Blev mat på Texas Longhorn, mums mums gött gött. Nu blev jag hungrig igen.... En nattmacka kanske?? Jaa!!

Nighty nighty fellas!!

http://kalmarmingel.se/blogg/smulan/files/2010/06/sex-n-city.jpg

Finally!!

Ääääntligen fick jag tummen ur röven och städade. Känns så jäkla bra nu när det är gjort. Det enda som känns mindre bra är mina revben. Det har börjat bli mycket bättre och inte gjort alls lika mycket ont som förut, men direkt efter städningen började det värka igen. Dock inte alls som förut. Får se hur det går på jobbet imorn då med leveranser och grejer. Får försöka ta det lite lugnt.

Nu sitter jag och väntar på Emelie som är på bio med sin brorsdotter, sen ska vi ut och äta lite mat. Lite myspys och summera våran semester ;-)

Tooootilooooo!!!!!

9e augusti 2010

Oj vad skönt det var att ligga i sängen och dra sig när regnet fall ner mot fönsterbrädan =) Ville aldrig gå upp. Men nu skiner solen. Märkligt väder det här.

Jaha, vad ska man göra på sin sista lediga dag?? Imorgon är det back to work. Behöver ju fortfarande städa, kanske tvätta också. Men är det verkligen det jag ska sysselsätta mig med såhär sista dagen innan jobbet? Vi får väl se...

Nu ska jag njuta av mitt kaffe =) Ha en skön måndag!!

Back to wörki wörki tomorrow


Myspys söndag!

Blev ingen städning här hemma idag inte. Blev istället ett glas rosé (favorit i repris) på Lydmars uteservering, promenad längs Strandvägen och sen hemlagad middag =) Kunde inte ha blivit bättre. Det lät väl myyyycket bättre än städning, eller hur =)

Nu är jag hemma och är ganska tröttis. Ska försöka sova tidigt och gå upp hyfsat tidigt imorn. Kanske försöka städa lite då. Men nu lite soffmys innan sängen och John Blund. Sov så gott babes!!

Sommaren 2010 blev jag förälskad i rosé =)
http://www.gapingvoid.com/biglove47.jpg

8e augusti 2010

Hyvää päivää! =) Sovit som en stock inatt, och länge. Gud så skönt! Ligger i soffan nu och bara latar mig, när jag egentligen skulle behöva städa. Lat och rastlös =) ha haa.... Vad ska man göra??

Jobbångesten börjar krypa nu. På tisdag är det dags =( Buhuuuuuuu.... Vill fortsätta vara ledig och bara lattja, hi hi... Ja ja, nu ska jag fortsätta att lata mig ett tag till iaf. Kramen på er!

Lugn kväll på Söder!

Nu är jag tröttis. Åååh vad jag älskar min soffa!! Mötte upp brudarna på Medis där vi satt på en supermysig uteservering (med skydd över huvudet såklart) och såg regnet falla och åskan dundra. Myspys! Och efter att ha slängt i mig en hamburgare (igen) så är jag hemma i soffan och slappar. Snart är det sussa som gäller. Ska sova som en liten gris =) nöff nöff....




Jodå, nu sitter jag på tåget och ska in mo...

Jodå, nu sitter jag på tåget och ska in mot stan för att möta upp tjejerna och kackla lite :-) Blir lugnt och soft ikväll. Kramis!


7e augusti 2010

Hej hej!! Stockholm är grått och blött idag =( Usch! Fast ganska passande väder för att bara ligga i soffan och kurera från gårkvällen. Blev ju ganska så sent. Var först på ett smockfullt Gerdas. Märks att folk är tillbaks i stan. Sen blev det Stureplan och lite mat innan vi rockade loss på Soap Bar. Var ju inte riktigt beredd på att åka hem än, jag menar, klockan var ju bara lite över 03 =) ha haa.... Så då blev det efterfest på Söder med lite lekar. Länge sen jag var på efterfest, men kul var det.

Nu är frågan, orkar man göra nåt ikväll?? Nina, Monica och Sanna ska sätta sig på Söder och bara slappa. Tar ju emot att gå ut i regnet och bli blöt. Men vill ju gärna träffa dom och göra nåt kul så här sista dagarna innan man ska tillbaks till verkligheten. Ja vi får se om jag hittar ork.

Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och försöka vakna till liv =) Kramis!

Blev inte så många kort igår tyvärr =(





Outfit

Ja, det blir nog den här ikväll. Klippte av klänningen lite eftersom jag tyckte den var lite för lång för mina ben. Känns mycket bättre nu =) Det var nog det som störde mig innan.

Ville ha brillerna på ikväll också, men tycker nog inte dom passar outfiten riktigt. Blir nog linser. Hår och smink nästa då =) Tjohooooo.....


6e augusti 2010

God morgon/dag! Så skönt att vara ledig och inte göra nånting. Inga måsten, inga tider att passa, ja till bolaget då =) ha haaa..... På tisdag är det dags att börja jobba igen, känns ju sådär. Usch usch usch! Men men, man kommer väl in i rutinerna ganska fort.

Borde ringa farbror doktor också då jag fortfarande har ont i revbenen. Trodde jag skulle dö igår när jag nös. Det gjorde så ont så jag skrek. Sen var det bättre mot kvällen och inatt. Nu känner jag av det igen. Va faaaan....

Nu är det tvätta kläder som gäller, sen förhoppningsvis hinna njuta av solen lite =) Sen rota igenom garderoben. Vad fan ska man ha på sig ikväll. Varit ute så mycket så jag har gått igenom allt nu. Suck, pust, stön!

Ha en fin dag mina pumor!!

Har ju den här som jag aldrig använt, men det är nåt som inte känns rätt med den. Hmmm....

Lovely!!

Haft en helt underbar dag med Nina. Vi började med att strosa på Strandvägen, eller förlåt... Vi började på McDonalds, sen strosade vi längs Strandvägen med en kaffe i handen. Satte oss vid en brygga i några timmar och bara njöt av hettan. Sååå sköööönt!

Sen vart vi sugna på lite alkohol och drog till Fridays för att njuta av lite rosé, muuuuuums!! ha haaa, fyllo Anne =) Efter det blev det en till hamburgare på donken och sen till en annan uteservering i Kungsan. Nu är jag lite tröttis och är hemma och ska bara ta det lugnt. Imorn är det fredag och det blir party. All in igen ;-) Woooohaaaaa!!

Har förresten hört världens roligaste ord på finska idag. Skrattar ihjäl mig varje gång jag säger det =) Kierokaulakohtaus, vilket betyder nackspärr. Inte så roligt för den som inte pratar finska, men men....

Puss o kram på er!





Suck!

Min favo skugga från Makeupstore har gått i tusen bitar efter att jag tappat den på golvet =( buhuuuuuuuu......

5 augusti 2010

Good mooorning!! Det doftar kaffe i lägenheten, mmm..... Kan inte sluta tänka på kaffe. Måste ha kaffe! Det var första tankarna när jag öppnade ögonen. Kaffefabriken är i full gång märker jag =) Magen kurrar också så det är dags för lite frulle.

Satt på Vapiano vid centralen igår kväll och åt lite mat. Jättegott, men tyckte nog att det var bättre smak på maten i Gamla stan. Men gott var det som sagt och slickade nästan rent tallriken =) Ja förutom champinjonerna som jag inte gillar så värst. Mmm, mat..... Nä nu måste jag äta innan jag börjar dregla =) ha haaa.....

http://waxonwaxoff.blogg.se/images/2008/kaffe_1208688979_252476.jpg

4e augusti 2010

Hej där!! Glömde visst göra ett inlägg här innan jag rusade hemifrån imorse. Fy fasiken vilket trist väder det har varit idag. Men det var perfekt väder för att sno syrras killes bil och åka iväg till Barkarby. Hon är ute efter en ny soffa, så det blev en sväng in på Mio, Chilli och Ikea. Sen en fika på mysiga Waynes inne på Plantagen.

Det var ju ett tag sen jag körde så det kändes lite pirrigt, speciellt när Noah sitter med. Men det gick ju strålande bra till slut när man kommer över osäkerheten. Brum brum, tut tut sa det bara =) ha haaaa.....

Ikväll blir det middag med tjejerna på Vapiano. Har såååå suktat efter deras pasta med oxfilé och ruccola. Ååååh gud vad jag ska frossa ikväll =) Kommer nog att rulla hem.

Hoppas ni får en toppen kväll solstrålar, kram kram!!

Wroooooom sa det bara.........

Älskling då.....


17:00

Haft en mysig dag med familjen (förutom min bror då). Gick ner till Lötsjön med mamma, syrran och lilla Noah för att äta lite lunch. Tyvärr så gick det inte att sitta utomhus då getingarna attackerade direkt. Skitjobbigt!! Utrota dom jävlarna! Så då blev det lunch inomhus i det varma. Sen har vi strosat och fönstershoppat i Sundyberg.

Hemma nu för att slappa lite och äta middag, sen möter jag upp Nina, Sanna och Sari här i Sumpan för en öl. Bara sitta och snacka bajs =)

Jag och lillbossen. Han ska bestämma hela tiden =) Nu går vi! Stop! Stanna! Kom! Hit! Dit! ha haaa....

3e augusti 2010

God morgon! Blev väckt av ett sms från mamsi som undrade när vi skulle ses. Skönt att inte sova bort halva dan. Hade riktigt svårt att somna igår, var inte ett dugg trött. Vill inte vända på dygnen nu när jag ska börja jobba igen nästa vecka.

Nu ska slänga i mig resten av gröten och sen träffa mamma, syster och Noah vid Lötsjön. Blir nog en fika på Gröna Stugan =) Puss o kram på er!

Huuuungrig...

Inception var grymt bra!! Popcornen också =) ha haaa... Var proppmätt när jag kom hem, men nu är jag riktigt hungrig igen. Såååå sugen på Vapianos pasta med oxfilé och ruccola. Ska dit på onsdag och då ska jag frossa, mums.

Den här veckan ska jag bara ta den lugnt. Måste vila kroppen och min lilla muskel som jag inte visste fanns. Den som jag sträckt vid revbenen alltså =) Eller tror iaf att jag gjort det. Haft ont i över en vecka nu, så det är dags att låta kroppen vila och bli bra. Men till helgen kör vi igen ;-) Friska och hela. Och säkerligen med en massa nya blåmärken. Det blev det efter denna helg också, på benen.

Nu ska jag gräva lite i skafferiet för att hitta nåt att äta. Natti natti på er!

Här är några bilder från i fredags. Hade ingen kamera då så jag har snott några av Sara =)

Emelie drack Sambuka och jag tände eld på henne =)



Biomys!

Trotsade vädret och begav mig in mot stan med Emlan för att luncha med Veronica. Var supermysigt trots detta förbannade regn. Och eftersom det fortsätter att ösa ner tänker jag och Emelie gå på bio och se Inception. Filmen som alla talar om. Ja, nu får vi se om den är så jääävla bra =)

Kraaaaaaaaaaaaam!!

http://gordonandthewhale.com/wp-content/uploads/2010/06/inception.jpg

2a augusti 2010

Morsning korsning! Vilket jävla trist väder. Men så mysisgt att sova till. Nyss klivit upp =) Vet inte vad som hänt, brukar inte sova så här länge i vanliga fall. Måste vara det hårda semesterfirandet =)

Det är redan augusti. Vad hände?? Det sa bara schwiss och så var sommaren långt borta =( Men ännu är det väl inte helt slut, eller? Måste komma fler soldagar. Annars blir jag tokig.

Nu ska jag göra mig till människa och dra iväg på en lunch inne i stan =) Kram kram och ha en bra dag!

seeeg!

Så trött och lat. Har inte orkat kliva ut ur lägenheten idag. Sugen på allt möjligt gott men orkade bara inte ta mig till affären. Nu är det film och Nutella =)


1a augusti 2010

Oj oj vilken kväll det blev igår! Så kuuuuul hade vi! Började kvällen hemma hos mig med lite dricka och babbel innan vi sen drog vidare till Gerdas. Satt uppe på vipen med ett härligt gäng plus en odräglig Mikael Persbrandt. Först frågade han Majsan om dom skulle knulla. Charmigt. Sen satt han och tafsade på mig, slickade mig i örat och greppade mig i röven. Faaaan alltså vilken idiot!! Tror han verkligen att alla vill ligga med honom bara för att han är Persbrandt. Usch! Lämnade hans bord ganska så fort.

Efter Gerdas drog vi vidare till Cafét där vi rockade loss ordentligt. Shotar svaldes också, fy. Konstigt nog så mår jag bra idag trots att jag blandat allt möjligt igår. Öl, rosé, sprit, bubbel och shotar. Ja, rehab nästa =)

Nu måste jag ligga och blunda lite =) Kramis!





Emelie och Majsan är jättefina på det här kortet, men vad fan gör jag??? Miffo.






RSS 2.0