Pizza till middag, fruksallad och kramar t...

2011-05-31_21_24 (MMS)

Pizza till middag, fruksallad och kramar till efterrätt ;-)


Har folk verkligen inget vettigare att skr...

2011-05-31_13_21 (MMS)

Har folk verkligen inget vettigare att skriva??


Hej hej!

Så har även denna måndag passerat. Har inte gjort så himlans mycket idag, men nu på kvällen har jag fått tvätta lite och även tonat håret. Tjohoooo!! Var verkligen på tiden.

Nu ska jag kika lite på tv och sen ska jag hoppa i säng tidigt. Imorgon börjar jag redan kl.08, och jag är ju inte den som är så morgonpigg =) Så jag säger godnatt och dröm sött nu. Natti!




Maybelline eyelinern har suttit superbra hela dagen, så jag kan varmt rekommendera den =)

Eyeliner!

Idag har jag testat en ny eyeliner från Maybelline. Fick den i min fina goodiebag som jag fick från jobbet härom veckan (glömt att visa den till er). Det är en eyeliner i gelé som ligger i en burk med en medföljande pensel till. Jag använde dock min favorit pensel från Smashbox.

Eyelinern verkar vara super bra. Den var så enkel och lätt att applicera i och med gelé konsistensen. Bra med färgpigment är det också. Det som jag upplevt senaste tiden med Smashbox creme eyeliner är just att det inte blir kolsvart, vilket jag gärna vill ha. Därför har jag inte använt den på ett tag nu, utan istället använt en flytande.

Nu återstår det bara att se om denna från Maybelline sitter hela dagen =)

Min goodiebag =) Får en miljon mascaror och använder dom typ aldrig, vilket är jätte tråkigt. Men jag föredrar ju vattenfasta mascaror, och det är sällan vi får det =(

Mitt öga idag, he he =)

30e maj 2011

God morgon!

Det är måndag och jag är ledig, skön skönt =) Och solen skiner också. Fasen vad skönt! Idag ska jag bjuda fina mamma på lunch. Vi hann ju inte ses igår, så vi får passa på att fira morsdag idag istället.

Igår var jag en liten gris igen. Tryckte i mig en strutglass, choklad och en massa nachochips med dip. Åt tills jag mådde illa. Vad är det för fel på mig?? Måste komma i gång med träningen igen, det här går ju inte. Kanske borde ta en powerwalk idag. Ja, så gör jag nog.

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt kaffe. Hörs och ses!


Vackert kort på grisen.

29e maj 2011

Grattis till alla fina mammor på morsdag idag!!

Fullt upp har vi haft på jobbet både igår och idag. Alla skulle köpa presenter till sina mammor. Själv har jag inte hunnit träffa min mamma idag, men imorgon är jag ledig och ska passa på att umgås med henne då.

Nu väntar jag på sällskap och måste sätta igång med maten och hinna duscha innan, så ni får helt enkelt klara er utan mig nu =) Ha en underbar söndag kväll med en massa gottis. Kram kram.


Idag var det dags att köpa en ny mascara. Sist körde jag på Diorshow Blackout, vilken jag älskar. Men idag kände jag för att byta till en annan favorit. Så det blev Lancomes Hypnose Drama, vattenfast såklart =)

Lördag!

Det blev en hemmakväll till slut. Just nu tittar jag på Alice i Underlandet och ska proppa i mig lite snacks. Ska tröstäta i massor då jag upptäckt att jag slösat otroligt mycket pengar på ingenting. Bläääää....

Nu måste jag fortsätta se på filmen så jag hänger med i svängarna =) Kramen.


28e maj 2011

Good afternoon people!

Jag har fått skäll..... för att jag blivit så dålig på att uppdatera bloggen, he he =) Jag vet, jag suger på det just nu. Men jag får ju pussas och kramas en massa just nu, så ni förstår väl? ;-)

Har precis kommit hem från jobbet och är nu döööhungrig. Är också bjuden på en hemmafest ikväll, men har inte bestämt mig ännu om jag ska gå. Blir ganska lugnt om jag nu beslutar mig för att gå då jag jobbar imorgon med. Men blir det inget så har jag laddat med nachos, dip, popcorn, läsk och Twilight film =) Mums....

Men nu måste jag verkligen fylla magen med mat, masken skriker. Adios!!


Al-Qaida?? Nä, bara lilla Sofie =) Så här satt hon och värmde näsan när vi satt på Fridays uteservering i torsdags. Snart juni och man skulle behöva skidmask ute. Vad är det frågan om egentligen?

26e maj 2011

Hej på er!

Idag har jag suttit barnvakt åt min lilla ängel Noah. Dagis hade planeringsdag och jag var ledig, så det passade perfekt. Saknade ju den lilla krabaten nåt så fruktansvärt, så det var riktigt skönt att spendera dagen med honom. Vi har lunchat, fikat, promenerat, matat änder, lekt i lekparken och myst hemma i soffan =)

Nu slänger jag i mig lite middag och sen ska jag in till stan för en träff med brudarna. Blir nog en öl och en massa babbel =) Nice nice. Så nu måste jag skynda mig. Ha det gött allesammans!



Fått en söt liten chokladask av en kund =)...

2011-05-25_16_36 (MMS)

Fått en söt liten chokladask av en kund =) Tänker mumsa i mig några bitar nu.


Hej hej! På tåget på väg hem från Dior kvä...

2011-05-24_20_19 (MMS)

Hej hej! På tåget på väg hem från Dior kvällen. Alltid lika roligt och lika lyxigt hos Dior. God mat och god champagne, och så klart en trevlig presentpåse =) Adioooos!


23e maj 2011

God morgon!

Hade ställt klockan på 08.30 så att jag skulle gå upp någorlunda tidigt för att städa och sen ha hela dagen på mig att vara utomhus. Det går ju sådär. Snoozade i 1,5 timme och sitter nu uppe på soffan och måste ha frukost. Sen måste jag hitta energi för att städa. Det bara måste göras! Annars har jag nog tänkt att möta upp Veronica lite senare och njuta av solen.

Men nu är det dags för frulle. Det kurrar och kurrar =) Kram!


22a maj 2011

Härliga underbarba lediga söndag! Vaknade riktigt bakfull, men kände mig mycket piggare efter lite frukost, värktablett och frisk luft =) Mötte upp Emelie i stan, åt hamburgare och satt i Kungsan. Efter en halvtimme började magen kurra igen och vi knatade iväg och köpte bullar och kaffe på Seven eleven och satte oss på gräsmattan i Berzelii Park och bara softade. Så jäkla härlig dag!

Och anledningen till bakfyllan då =) Jo, jag och Emlan satte oss på Gården för några glas. Träffade sedan ett gäng roliga killar som vi sedan fortsatte vidare med till F12. Efter några glas där drog vi vidare på Harem Nights på Hamburgerbörsen och körde några moves. Därifrån lekte vi glidare och tog en limo till Le Bon Palais och dansade loss med gubbarna, he hee..... Tror att jag drack typ två flaskor rosé under kvällen gång.

Ikväll hoppas jag på en massa mys och god mat. Och soffläge så klart =) Pöss på er!




Sitter och myser i Berzeli park med Emelie.

2011-05-22_15_10 (MMS)

Sitter och myser i Berzeli park med Emelie.


21a maj 2011

Köttbullar och makaroner, det blev min middag idag. Usch, mår illa nu. Men ska fixa det med ett glas rosé nu =) Jag och Slemmet har nämligen redan varit och druckit lite öl på en uteservering, och nu ska vi snart in mot stan för att hitta en ännu bättre och trevligare uteservering =) Var ju för trötta igår, men idag är vi på.

Nu måste jag göra mig klar här, så jag lämnar er med en skön låt. Kramen!



Ändrade planer!

Blir hemma ikväll istället. Både jag och Emelie var för trötta för att orka umgås, så det blir soffhäng och film istället. Kanske skulle man orka färga håret och köra lite brun utan sol. Har inte busat sen innan Miami. Jag som alltid körde 2-3 gånger i veckan förut. Blivit lat(are) helt enkelt.


Toningen jag använt dom senaste gångerna.

20e maj 2011

Freeeeedaaaag!!! Fasen vad härligt. Är faktiskt helt slut! Veckan har gått super fort tycker jag, och det vore så skönt att vara ledig imorgon som jag egentligen borde vara, men det blir en kort dag på jobbet imorn. Sen får jag lata mig i två dagar. Eller ja, lata och lata. Är det nån som vet när jag städade sist?? För jag kan banne mig inte komma ihåg det, he he... Bor ju nån annanstans halvtid =)

Snart ska jag träffa Emelie (aka Slemmet, aka Semlan, aka Emlan, aka Stay Sticky, aka Robot Gaga =) hi hi hii.....) och ta en fredags öl och bara softa och prata.

Ha en fin fredagkväll så pratas vi snart igen!


Ok, har nu två snygga resväskor. Såg att Åhléns också hade erbjudande på resväskor, så jag var tvungen att springa in och kolla på dom. Den svarta från Åhléns har fyra hjul vilket gör det väldigt enkelt att köra. Säger man köra, ha ha? Och sjukt billig blev den med klubberbjudande plus personal rabatt. Så jag antar att den gråa ska tillbaka till Accent. Dock så tyckte jag nog den var lite finare.

19e maj 2011

Shit vad dålig jag har blivit på att blogga tycker jag =( Men jag antar att det blir så när man träffat någon och lägger allt tid på denne istället =) Som nu, hemma bara och byter om, he he.... sen vidare för myskväll.

Imorgon fredag och sen helg, fy fasen vad skönt!! Tagit extra pass på jobbet på lördag, men är ledig söndag och måndag =) Kanske lite party party on saturday då ;-)

Nu måste jag klä på mig och dra. Ha det så gött så höres vi. Puss o kram!


Fick världens goodiebag från jobbet idag med bland annat dessa undberbara saker från Biotherm =) Perfekt nu när jag behöver ha dubbel uppsättning av allt, hi hi... Visar resten senare.

18e maj 2011

Halloj i stugorna!

Det svider i mina ögon idag. Gått upp med tuppen idag och haft work shop på jobbet med start kl.07. Inte helt mänskligt att vara uppe så tidigt, men men.... Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe och kexchoklad minirutor =) Sen ska jag åka in till stan för att returnera byxorna jag köpte från Topshop. Har idag istället köpt en resväska och deo, så byxorna får åka tillbaka. Sen ska jag nog bara kramas en massa heeeela kvällen ;-) hi hi...

Ballerina från Scorett

Ny deo och lättare doft från Biotherm. Överger min favvo deo från Rubenstein nu för att testa något nytt.

Och så till sist min nya resväska =) Nu fattas bara en liten resa.

Oj oj, nu gör det ont i fötterna. Snurrat ...

2011-05-16_19_32 (MMS)

Oj oj, nu gör det ont i fötterna. Snurrat på stan just heeeela dan. Började med lunch buffe på Östermalm, muuuums.... Sen blev det lite shopping. Köpt ballerina skor, hårtoning och present till Noah. Precis allt jag skulle köpa =) Ja, ett par byxor blev det också, hi hi... Alla köp får ni se imorgon när jag kommer hem, för ikväll blir det borta match ;-) Hej hej!


16e maj 2011

Hej på er solstrålar! Trots moln och grått väder så mår jag toppen =) Det är måndag och jag är ledig. Och matchen mellan Sverige och Finland igår kväll gick ju strålande bra. Finland är numera världsmästare i hockey, tjohooo!!!!

Snart ska jag iväg och träffa mina Miami bitches på stan och luncha. Sen ska jag försöka hitta en present till Noah som snart fyller 4 år. Platta svarta skor och en hårtoning står även på shoppinglistan. Såg ett par fina skor på Åhléns från Tiger, men dom är nog lite för dyra för min budget just nu. Måste försöka spara lite pengar då en liten resa ganska snart väntar =)

Nu ska jag ta och smörja in mig med min underbara Biotherm Lait Corporel och sen hitta dagens outfit =) Ha en toppendag alla fina så hörs vi sen, kram kram!!


Igår byggdes det en mur mellan svennen och finnen i soffan, he hee....

Söndag!

Hejsan!

Hoppas alla mår bra denna grå regniga söndag. Själv är jag astrött. Blev inte så jätte sent för min del igår, men alkoholen sätter sina spår. Gick bra att jobba ändå och nu är jag hemma och laddar inför kvällens final match mellan Sverige och Finland. Ska sitta med en Svenson och se på matchen, så vi lär väl strypa varandra ett antal gånger under kvällens gång =)

Tillbaka till gårkvällen. Det var super mysigt =) Vi var hos Veronicas pojkväns takterass och grillade och drack rosé. Så jäkla nice!! Vill också ha en sån terass uppe i mitt hus. Har fan inte ens balkong. Ja ja, nu ska vi inte vara bittra =) Men döööhungrig är jag, så jag måste sätta igång med middagen.

Ha det gött!!!!!




Sjukt stressad igen så jag hinner inte med...

2011-05-14_18_45 (MMS)

Sjukt stressad igen så jag hinner inte med ett riktigt inlägg. Jobbat och sedan stressat hem för att byta om. Nu är jag på väg till Veronica för att fira hennes födelsedag. Får inte bli all in då jag ska orka jobba imorgon. Ha en bra kväll så syns vi imorgon igen =) Kram


Freeedag!!! Jobbat klart och nu väntar en ...

2011-05-13_19_27 (MMS)

Freeedag!!! Jobbat klart och nu väntar en hemlagad middag och hockey. Heja Suomi!!!! Köpr dessa grejer idag. Kampanj på Biotherms kroppsvård just nu, -35%. Och 25% rabatt på Lancomes brun utan sol. Bra affär


12e maj 2011

Härliga torsdag är äntligen här!! Jag är ledig och solen skiner, MEN.... jag har ingen att leka med, buhuuuuuu..... Sovit ut ordentligt har jag gjort iaf =) Hade velat gå en powerwalk, men vågar nog inte med tanke på min hosta och hals. Men jag kanske kan gå en lugn soft promenad? Ja, det låter som en plan =) he he.. Sen är det tvättis som gäller vid femtiden.

Vilken comeback Enrique Iglesias har gjort, tycker ni inte det? Hans nya låt är nog lika grym som den innan. Älskar den!! Videon är ju lik alla hans videos, ha ha... Inne på nån klubb med en massa brudar, thats Enrique stile =)

Talk to you later!


11e maj 2011

God kväll! Trötter här. Är verkligen helt slut. Hostan ger sig inte, men halsen känns bättre. Ska nog ta mig en kopp te ändå tror jag och se på Grey´s. Såg inte förra veckans avsnitt. Har svårt för musikal avsnitt och grejer så jag bytte kanal. Hoppas på ett vanligt avsnitt ikväll.

Imorgon är jag ledig, skööööönt. Ska väl inte bli lika fint väder som det varit idag, men det får väl funka =) Nu är det dags för Grey´s, see ya!


Lite smått o gott jag fick från jobbet häromdagen =)

Hohooo!! Hoppas ni mår bra. Själv hostar j...

2011-05-11_14_01 (MMS)

Hohooo!! Hoppas ni mår bra. Själv hostar jag ihjäl mig =( Inte kul. Men på jobbet är jag och kör för fullt. Naglarna har jag hunnit fixa till också. Riktigt härligt sommar rosa blev det. Lacket kommer från Dior. Nu är lunchen slut och jobbet kallar, men vi ses ikväll igen. Kraaaaam


9e maj 2011

Hej hej!

Det har visst varit lite besvärligt att se min blogg i dagarna. Har varit stora störningar hos blogg.se men nu ska det vara åtgärdat. Ett sms inlägg kom aldrig fram igår, och det var en bild på mina gudomliga pannkakor jag åt igår, ha ha =) Dom får ni nu. Gud vad sugen jag blev nu.... Måste få i mig lite middag nu. Men just nu är det rysar i hockey, så jag kan inte röra mig ur fläcken. Nu är det förlängning i matchen. Finland måste bara slå Ryssland! Heja heja heja!!

Ont i halsen har jag fått också. Säger bara bajskaka! Bara det inte blir värre än så här så är jag väl hyfsad nöjd. Nu ska jag väl försöka undvika att drabbas av magsår här, he he.... Hörs o ses snyggingar!!



Sunday!

Haft en skön soft söndag. Lite seg efter gårdagens partaj, men inget jag inte klarar av =) Emelies fest var kanon och maten var gudomlig. Var sugen på maten när jag vaknade i morse =) Men fick nöja mig med lite McDonalds och pannkakor, mums. Nu är jag vrålhungrig igen och är sugen på en grillad köttbit med en massa beasås, mmmm..... Efter hemmafesten dansade vi loss på Sollan. Rock´n´roll.

Annars blir det bara soffmys och film ikväll. Helt ok söndag =)

Birthdaygirl..


Getting ready..


Mojitos på Sollan =)

Bilderna är tagna med mobilen och blir olika storlekar när jag laddar upp dom, men det gör väl inget =)

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering, me...

2011-05-07_17_51 (MMS)

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering, men idag har det inte funnits tid för er tyvärr =( Träffade syrran och Noah ganska tidigt, lekt i lekparken och fikat. Sen var det bara hem och göra sig redo för kvällens party. Vi ska ju fira Emelie som blivit hela 25 år =) Är nu på väg till hennes lilla partaj med mat och dryck. Puss o kram och hoppas ni får en lika trevlig lördag kväll!


Idag har jag varit på AW med dessa snyggin...

2011-05-06_19_19 (MMS)

Idag har jag varit på AW med dessa snyggingar. Åt vääärldens godaste mat med en kall Singha öl på Thaiboat =) Nu ska det sovas. Nattiiiii...


5e maj 2011

Fortfarande helt game over. Vad har hänt? I för sig så har jag ju inte varit ledig på sju dagar, så det kan ha något med det att göra. Imorgon är det åttonde arbetsdagen, sen väntar en ledig helg med party =) Wiiiiii.... Emelie fyllde 25 år i veckan (lilla snorunge), så henne ska vi fira stort på lördag. Hon bjuder på italiensk buffé och en massa öl, vin och bubbel. Niiiiiice!!!

Denna kväll ska jag spendera i soffan framför en film som börjar snart, It´s complicated. Hoppas den är bra. Skulle förbi Sari för en fika efter jobbet, men orkade verkligen inte. Soffan och film känns mycket bättre denna kväll =) Nu ska jag trycka i mig en glassbåt, hi hi..... Puss o kram!!

Mina presenter från Biotherm och doft utbildningen..

..uppiggande och energigivande super serum från Biotherm och en ny doft från Diesel. Har faktiskt ingen aning om hur den doftar då den ännu inte kommit ut i butik och jag vill inte öppna min än. Blir en överraskning =)

Hellooo!! Så, nu är mina tre utbildningsda...

2011-05-04_09_59 (MMS)

Hellooo!! Så, nu är mina tre utbildningsdagar över. Är helt slut, he he.... Ont i skallen också. Iaf, dagens kurs var jätte skoj och det var så fint dukat med bubbel =) Fått sniffa på rena dofter och gissa vad det är, fått höra hur märkena grundades, olika noter i dofter osv. Presenter har jag fått också både igår och idag. Slänger upp dom imorgon. Nu har jag nämligen sällskap här i soffan, därav ett kort mobilinlägg =) Puss o kraaaam!!


Hej hej!! Nu är jag trött i mössan. En rol...

2011-05-03_17_11 (MMS)

Hej hej!! Nu är jag trött i mössan. En rolig dag med Biotherm, men så ovant att sitta och lyssna hela dan. Efter kursen blev det after utbildning på Sky Bar. Satt ganska bra med en kall öl efter en lång grå dag. Imorgon är det sista utbildningsdagen, och då blir det dofter. Så vi hörs imorgon kväll igen. Kram kram!


2a maj 2011

Hej hej!

Haft en bra första dag på kursen. Ser fram emot andra och tredje dagen också =) Kul kul!! Och fasen vad kallt det har varit idag!! Imorgon åker kappan och handskarna på igen. Fy fasen! Hur kan det vara så varmt ena dagen och sen så jädrans kallt den andra??

Nu ska jag packa övernattningskitet och dra iväg. Ha det gött!!


Gåvan från dagens Lancome utbildning blev Genefique serumet som stimulerar hudens ungdomsprotein och ger huden liv och struktur. Härligt!

På kurs =)

2011-05-02_13_00 (MMS)

På kurs =)


1a maj 2011

En seg söndag har det varit på jobbet idag. Tror att det här var världens längsta dag, he he... Fick en ros på jobbet, från en gubbe, ha haaa.... Vad är det för fel??? =) Det är en rock´n´roll gubbe som lirat med Jerry Williams en gång i tiden. Han kommer lalltid in och pratar med mig och säger att han tycker jag är så snäll och fin (och det är ju jag, ha haa) och att han inte är en pedofil utan bara tycker att jag är en härlig tjej. Men undrar.... när kommer prinsen och lämnar en blomma till mig på jobbet??? Tycker att det får räcka med pundare och gubbar nu =)

Annars blir det bara soffhäng ikväll. Hoppas på en bra rulle ikväll med. Tyckte att The Wrestler som jag såg igår var riktigt bra. Fällde några tårar också, som vanligt =) Och imorgon bär det av på kurs. Det blir en tredagars med Lancome, Biotherm och dofter. Kul kul...

Ha det så gott nu alla fina!



Den här coola ringen har jag införskaffat mig på jobbet. Tycker den är asball =)

RSS 2.0