30e september 2010

Back home efter att ha räknat och räknat och räknat heeeela dagen. Vi körde igång med inventeringen vid 07 (var inte människa vid den tiden än, men efter 3 koppar kaffe var både jag och magen igång, ha haaa). Frukosten bestod av en macka, godis, kaffe och ballerinakex. Sen blev det lunch, och det var väl bara att fortsätta i samma onyttiga stil, så det blev donken. Sen fortsätta 1,2,3,4,5....... tills klockan blev 16 och jag fick gå hem.

Syrran och Noah kikade förbi så jag fick kramas lite med busen =) Tror att hans favorit lek (förutom att köra tåg och bilar) är kurragömma. Han bestämmer var alla ska gömma sig, och berättar även vart han gömmer sig =) Sen när man ropar och letar efter honom så säger han "jag är här!!! I badkaret, med kläderna på!! Ha haaa, älskling då =)

Nu är jag helt färdig och ska spendera kvällen i bästaste underbaraste soffan. Sjukt sugen på indisk mat också. Mmmm, naan bröd....

Kramixen på er!!!

Lilla busen!

Och stora trötta busen ;-)

29e september 2010

Onsdag och veckan vänder! Oj så underbart =) Haft en helt okej dag på jobbet och känner mig piggare. Echinagard is da shit!! Imorgon på min lediga dag hoppar jag in och hjälper till med inventeringen på Kicks i Solna. Klockan 06.50 ska jag befinna mig där. Herrejisses, hur ska jag komma upp så tidigt??? Ja ja, så är det.

Nu är jag sjukt sugen på choklad. Väl i affären funderade jag om jag skulle slå till på en chokladkaka, men beslöt mig för att hoppa över det. Ångrar mig nåt fruktansvärt nu. Vill haaaaaa!!!!!!

Nu måste jag ta och betala mina räkningar. Lite sista minuten så här, men har undvikit in i det sista på att kolla situationen på kontot, ha haa.....

Här är bunten...

..och här gråter jag, ha haa =)

28e september 2010

Brrr så kallt idag!! Men ändå så vackert. Liten sugen på en härlig promenad, men har känningar av en förkylning igen =( Hade ju det förra veckan också, men jobbade bort den med hlälp av echinagard. Nu verkar den vara tillbaka. Måste jobba bort den igen!! Ska ju på en liten tripp med brudarna på lördag. Övernattning på hotell, middag och party. Måste vara fit for fight då =)

Nu är det dags för en liten eftermiddagsfika =) Kramis!!


27e september 2010

Back in Stockholm!

Äntligen hemma i min uuuunderbara soffa =) Är helt färdig. Det var väckning kl.05 imorse, trötta som satan var vi efter bara ca 5 timmars sömn. Lucky me så är jag ledig idag, men syrran fick åka iväg till jobbet på en gång. Stackarn!

Nu ska jag äta en macka, dricka en kopp kaffe och bara mysa =) Pöss!!!




Ser ut som jag har ont i magen och måste bajsa, men så är icke fallet =) Håller på och skrattar ihjäl mig =)


Eeeeeh..... snortish??




Godnatt!

Hallå där!! Det blev ingen tur till Christiania idag. Vi var alldeles för trötta för det. Det blev istället lite take away mat, stros och fika. Efter 2 timmars aktivitet var så trötta så vi höll på att somna gåendes, så vi åkte tillbaks till hotellet för att vila. Syrran sov som en stock medans jag surfade, åt chips och tittade på tv =)





Sen blev det en god middag med efterrätt på Jensens. Kött, pommes och beasås... Mmmmm...... Sen rullade vi till Tivolit ett tag och nu hemma. Vårat hotell är precis vid tivolit och vi har rum högst upp, typ vindsvåning. Så vi hade första parkett när tivoli hade fyrverkeri strax innan elva. Så jäkla snyggt var det.

Nu är det dags att packa väskan och hoppa i säng. Vi ska upp tidigt för att åka hem till Stockholm igen. Natti natti och så ses vi imorgon!!





26e september 2010

Söndag söndag! Ätit frukost och nu myser vi på hotellrummet. Lite sega är vi men snart kommer vi igång igen =) Först var vi förbi ett ställe som heter Zoo bar och tog ett glas innan vi gick vidare till nattklubben Zen. Helt ok ställe men musik från stenåldern, ha haa.... Men dansade, det gjorde vi =) Började knata hemåt vid tretiden (tur att syster var så smart. Jag kunde ha dansat till 05) och vi hade såååå sjukt ont i fötterna. Åt lite nattmat och sen bums i säng.

Idag ska vi försöka ta oss till fristaden Christiania, strosa lite mera och sen äta gott på Jensens. Yummie yummie.....

Den här låten har blivit våran Danmark låt =)

Lets go ho!!

Nu kör vi då!! Spacklet på plats, kläderna är på och vi är på G =) Rock n´roll!!!



Lördag i Köpenhamn!

Heeeeelt färdig efter att ha gått och gått och gått och gått och gått....... Skulle behöva fotbad och fotmassage för att orka sen ta på mig klackarna och dansa ikväll. Nu hinkar vi i oss lite kaffe innan vi börjar med dom riktiga grejerna, boozen ;-) Sen slår vi på Spotify medans vi spacklar och kacklar =)

Här kommer några bilder från dagen som gått. Hörs senare, kramis!




25e september 2010

God morgon Stockholm och god morgon Köpenhamn!! Full rulle här på hotellrummet nu med att göra oss klara för en dag på stan. Varit och ätit frukostbuffé och det ser nu ut att klarna till utanför. Vi vaknade till ett grått och regnigt väder =(

Hörs senare när vi är tillbaks på rummet. Pösselipööössss!!!!!

24e september 2010

Helloooo Copenhagen!!! Här är vi nu i regniga Köpenhamn. Flyget var försenat 1,5 timme, så vi har egentligen inte hunnit med så mycket. Slängde av oss grejerna på hotellrummet, strosade lite och åt lite mat. Vi är helt slut nu så det blir bara mys i rummet. Imorgon ska vi upp tidigt och göra stan =)

Hörs imorgon, kram kram!!

Syrran var inte så pigg på att bli fotad =)

Packat och klart!

Nu har jag nästan packat klart, tvättat håret och smörjt in mig med brun utan sol. Tänkte surfa lite på fejjan men den verkar vara nere. Eller är det bara hos mig???? Kommer inte in alls. PANIIIIIK!!!!!!! Ha haaaaa, vadå beroende. Inte jag. Jag kan sluta när jag vill ;-)

Funderar på att ta med mig datorn till Köpenhamn. Hotellet har gratis trådlös internet, så varför inte. Och så har man sin Spotify också =) Bästaste bästaste!!!

Nu börjar det bli dags för dagens sista dos av äcklig echinagard, te med honung och en macka =) Mums mums.... Puss puss, ses imorn igen!!!


23e september 2010

Helluuuu!!!! Skulle precis börja packa väskan inför Köpenhamn resan, och upptäckte att jag planerade att ta med fem par skor. Fem par!!!!!! Jag ska ju bara vara borta 3 nätter, ha haaa..... Jävla kokosnöt!!!

Har en hel del att pyssla med nu, så vi får höras senare eller imorgon igen. Kramen kramen!!

Uppdatering: Det blev bara fyra par skor =) ha haaa...... Upptäckte också att resväskan bestod av endast svarta plagg =) Chick in black!!


Lanserings party!

Fick förresten en inbjudan till ett litet party som är imorgon. Vore ju trevligt men ska ju upp så jädrans tidigt på fredag. Men osa:t ändå, just in case ;-) Gratis mat och dryck är ju aldrig fel.


22a september 2010

Shululuuuuu säger jag denna kväll =) Har lite känningar i halsen, lite tjokt och knasigt. Kan ju för fasiken inte bli sjuk nu!!! Åker ju till Köpenhamn på fredag. Har börjat med echinagard idag, ska dricka te med honung och äta apelsiner =)

Ibland är kunderna så söta och rara. Blev så glad idag när en stamkund sa att hon tycker att jag är så himla rar och snäll. Hon sa att hon känner sig hemma och välkommen i butiken när jag är där. Va, hur gulligt är inte det?? Blev så glaaaaad!!!!

Nu måste jag ta och måla naglarna och börja planera vad som ska packas med till Danmark. Lär väl bli en miljon skor, ha haaa..... Och svarta klänningar =) Just det, min kollega frågade mig igår "Anne, varför köper du alltid svarta kläder??" Ha haaaa..... Tror nog att svart är min favorit färg. Funkar alltid och med allt.

Ha en fin kväll nu, puss o kraam!!

Uppdatering: Ok, målar visst inga naglar ikväll då =( Nagellacksremovern är slut, igen. Aaaaah.....

21a september 2010

Hola!!! Har inte så mycket att säga idag tyvärr. Lång dag på jobbet och ganska så slut nu. Ni får därför lyssna på lite musik istället =) Har hoppat upp och ner till denna på Soap Bar många herrans gånger den här sommaren =) Wohoooooo!!!!

Hittade ingen video till låten, så det blir texten bara. Sjung gärna med =)

Kvällsöppet!

Usch, jag har en dålig vana. Jag äter alltid sent. Äter alltid alltid alltid en macka innan jag går och lägger mig, och det brukar ju inte bli så tidigt heller. Brukar bli vid den här tiden, efter 23. Så ni vet vad det betyder =) dags för en mackalainen nu, ha haaaa......

....och så ska jag fortsätta titta på Kvällsöppet med Ekdal som så klart handlar om valet och SD. Natti natti!!

Så här brukar min nattmacka se ut =) Rostad rågform (Fazer, bästa bästa) med mjukost istället för smör, Herrgårds ost och gurka. Saknar kalkon och paprika vilket jag tyvärr inte hade i kylskåpet.

Min måndag!

Eeeeeh, möhippa och bröllop på Ullared.... What the fuck!! Ha haa, måste ju vara varje flickas dröm =) NOT!! Andra gången jag ser på programmet nu och kan inte låta bli att skratta åt bönderna. Förlåt, men är dom inte lite böndiga?? =) hi hii......

Dagen spenderades på stan med Emelie. Hittade sååååååååå mycket snyggt så höll på att dö. Fina kappor från French Connection, Stylein och Filippa K. Massor med snygga skor men inga stövlar såklart =( Stickade tröjor, fina klänningar, ja you name it and I found it =) Men var jätte duktig och höll i pengarna, så stolt. Ok ok, lite slösade jag. Men det var kärlek så jag var tvungen, och dyrt var det inte heller.

Nu blir det soffan och tv resten av kvällen. Lite brun utan sol kanske vore bra också =) Pöss o kram!!

Kofta och strumpbyxor blev det idag.

20e september 2010

Ännu en måndag är här och jag är ledig =) Och sovit länge har jag gjort också. Har nog inte sovit så här mycket på länge som jag gjort den här lugna helgen. Skönt! Dagen bjuder på lite mys inne i stan med Emlan. Borde lämna plånboken hemma, men gör inte det =)

Och ska man säga några ord om valet. Ja, det gick ju som det gick. Inte riktigt som jag önskat. SD i riksdagen??? Vad är det för jävla puckon som har röstat????? Ta en sten, slå den mot huvudet och försvinn!!

Nu över till något trevligare =) Har ni sett Smashbox höst kollektion, Masquerade?? Har hittat två favoriter, ögonskuggspaletten och highlighterpaletten. Higlightern går att använda som ögonskugga också, riktigt snyggt!

Hela Masquerade kollektionen
http://www.thisthatbeauty.com/wp-content/uploads/2010/08/masquerade-395x500.jpg
Mina två favoriter
http://2.bp.blogspot.com/_-paYuwZ9umc/TEaICnQzDKI/AAAAAAAAFnk/wJ-xGQ_CPYk/s1600/Smashbox+Masquerade+Collection+3.jpg

Swag in a bag!

Har ni förresten hört den här grymma låten av Rebecca Simonsson, nattklubbschef på Hells Kitchen? En rar och väldigt originell tjej. Grymt bra låt!! Läs hennes blogg http://stureplan.se/bloggar/rebecca där hon visar upp sin speciella och udda stil.


Knäpp!

Sitter här nu och undrar varför jag köpte chips istället för choklad. Har varit sugen på båda, men beslöt mig för chipsen. Men självklart är jag inte sugen på det nu utan vill ha choklad. Ooooooh!!!

Just det.... Fick en konstig, knasig känsla när jag satt på tåget på väg till jobbet idag. Längtade efter något, något som jag hatar. Längtade efter vintern!!!!! Herre min gud i himlen, vad är det för mardrömmar jag går och längtar efter?!!? Den här alkoholfria veckan har inte påverkat mig bra verkar det som, ha haaa =) Vinter? Nej tack!!

Men det som är väldigt mysigt är ju faktiskt julmarknaden i Gamla stan. Förra gjorde jag julmarknaden med Nina. Det var vitt och hur mysigt som helst. Satte oss på ett mysigt fik och drack varm choklad. Köpte brända mandlar och strosade. Jo, visst kan vintern ha sina gyllene stunder.

Julmarknad 2009

19e september 2010

Söndag!! Efter en dag på jobbet har jag nu laddat med chips inför kvällen. Det blir även ikväll soffan och film =) Har inte suttit hemma en hel helg sedan juni nån gång tror jag. Hela sommaren blev det party varje helg och t.o.m varannan dag på min semester. Sen har det bara fortsatt i samma anda ända tills nu. Känts helt ok att sitta hemma själv, men undrar samtidigt om man gått miste om något där ute ;-) ha haaaa..... Nästa helg bär det mot Köpenhamn med syrran. Lite myspys, stros och party!!

Nu börjar jag bli lite hungrig så det är väl lika bra att sätta igång med maten. Lite pasta med pesto och kyckling blir det idag. Och chips till efterrätt =) Kraaaaaaamis!!

Lite sipsilainen =)

Just ja, lite shopping blev det på jobbet. Var bara tvungen att passa på att köpa min favo body lotion från Biotherm i specialstorlek och specialpris. Endast 199 kr, ord.pris 305 kr. Hur bra som helst!!! Nu har jag så jag klarar mig hela vintern iaf =)

Film!

Känns som klockan är typ 12 på natten, men nej... den är bara 9. Nu blir det film, Sparta 300 på Kanal5. Kan nog förvänta mig mycket blod. Lite nutella på det här så blir det alla tiders =) Tooodiloooo!!

http://3.bp.blogspot.com/_OuOy0cQjk8k/TFPrxcM4O7I/AAAAAAAAAjU/UKTKIMghR1Q/s1600/300movieposter.jpg

18e september 2010

Back from wörk!! =) Vaknade sjukt pigg och glad idag, riktigt skönt. Var inte så illa att sitta hemma igår. Får se om det känns lika ok ikväll.

Fick ett jäkla sug på chips och dipp helt plötsligt. Det är ytterst sällan jag blir sugen på det. Ska jag orka ta mig ner till affären?? Kom ju därifrån precis. Hmm.... Kanske ska äta lite mat först. Man vet ju inte, kanske tappar suget när jag är mätt. Lets hope so =)

Har hittat världens underbaraste handcreme och handtvål (peeling för händerna finns också). Smörjer in mig dagligen på jobbet och måste snart köpa dom. Det är en lite lyxigare serie som heter Hand Therapy Collection. Finns i några olika dofter, men min absoluta favorit är Citron, Honey & Coriander. Helt underbar!!!! Handcremen ligger på 180 kr och tvålen på 150 kr.

http://4.bp.blogspot.com/_ony5Y_zNa6k/Swajv5QI6MI/AAAAAAAACW4/IQiU0F3n6vo/s1600/crabtreehand2.jpg

Fredag!

Haft en supermysig dag med syster, Noah och mamma. Käkat lite donke (bad bad bad), lekt i lekparken och sedan myst här hemma. Nu har alla lämnat mig i min ensamhet och jag är sjukt seg, men tänkte om jag ändå skulle ta tag i städningen. Skulle vara så skönt att ha det gjort och sen mysa resten av kvällen i ett rent hem. Jo, så ska jag göra =) snart. Just nu har jag fastnat framför tv:n och Familjen Kardashian, och efter det är det Secrets of Aspen. Älskar ju reality såpor =)

Pööööööösssss!!!!!

I lekparken idag =)

17e september 2010

Gooood morgon!!! Eller god dag kanske det är nu =) Sovit som en stock iaf. Syrran väckte mig halv tio och då var det bara att springa ner till tvättis. Har nog inte städat på 2 veckor och kommer nog inte att göra det idag heller. Får göra det på måndag istället.

Ledig idag och det verkar vara härligt väder ute. Ska ut och promenera med syrran och Noah till Lötsjön och mysa lite. Saaaaknar Noah så himla mycket!!!! Nu måste jag göra mig klar. Hörs senare, kraaaam!!!!!

Haft den här låten i huvudet heeela morgonen =)

Myspys!

Blev fika med Emelie och sen strosade vi runt i Sumpans gator och butiker. Ska ju försöka hålla i pengarn nu, men var bara tvungen att köpa en tröja. Billig blev den med p-rabatt och kuponger =)

Nu är jag så sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller ja, ska ju inte ta vägen nånstans =) ha haa.... Tänt lite ljus här hemma och ska bara ligga i soffan och mysa hela kvällen. Imorgon är jag ledig, vilket visserligen är jätte skönt, men känns som jag lika bra skulle kunna jobba. Vad har hänt med mig??? Ha haaa =) Sen blir det jobba jobba hela helgen lång. Och ingen party blir det heller, utan lugna puckar bara. Nu är det dags att börja lugna ner sig lite. Tror att det börjar bli dags att hitta nån att mysa med på kvällarna ;-) ha hahaaa.......

Nä, nu ska fortsätta titta på Idol. Puss o kramis på er!!


Snygg dragkedja i ryggen.

Myspys..

16e september 2010

Sådär ja, då var inventeringen över. Sjukt trött är jag men ändå glad =) Vaknade långt innan klockan ringde av att det regnade så sjukt mycket och åskade. Sen har det räknats hela dagen fram till halv tre. 12345....22 36 42...... ha haaa...

Nu är jag hemma och vänder. Ska ta en fika med Emlan och sen titta efter en svart halsduk i tunnare modell =) See you later.....

15e september 2010

Evening people!! Hemma efter en låååång dag på jobbet. Mycket att göra var det också. Sen hade jag fått kallelse till cellprovstagning, så mitt på dagen fick jag åka till sumpan, göra det och sen åka tillbaks till jobbet. Pust... Och imorgon är det ju dags för inventeringen, vilket betyder en tidig morgon för mig. Herreguuud hur ska det gå till egentligen. Måste gå hemifrån 06.10 =/

Kände mig såå jävla puckad idag när min nya telefon ringde för första gången och jag inte kunde svara, ha haaaa... Såg den gröna luren och den röda luren, men inget hände när jag trykte på den. Ha haaaa.... Frågade sedan min kollega  och hon visade hur man gör =) Hi hi...

Nu ska jag lata mig i soffan och vänta på att jag ska bli trött så jag kan hoppa i säng tidigt. Hörs imorgon, kram kram!!

Godnatt!!

Glömde nästan bort det. Årsdagen. Det är nu ett år sedan jag förlorade min älskling. Mannen som jag trånade efter varje dag och varje kväll på mina yngre dagar =) Det är nu ett år sedan Patrick Swayze lämnade oss. Nobody puts Baby in a corner!!

Börjar få grepp om telefonen nu. Eller ja, kan iaf ringa och sms:a =) Det är väl det viktigaste än så länge. Får bära med mig instruktionsboken i väskan tills vidare. Snart dags att hoppa i säng. Helt slut efter denna arbetsdag. Kampanjer, varor, förberedelser inför inventeringen.... Puuh! Men en ganska rolig grej hände på jobbet, blev nämligen tredje bästa säljaren i våran region förra månaden =) ha ha.... Sådär ja!

Natti natti!

http://distray.blogg.se/images/2009/patrick-swayze_53269574.jpg

14e september 2010

Ääääntligen har jag fått min nya telefon!!!!! Wiiiiiiii, är så happy happy =) Slängt i mig en pizza för att fira detta, ha haa.... Eller för att slippa stå vid spisen och istället leka med mobilen. Eller vänta, stå vid spisen.... ha haaaaaa vilket skämt. Står ju aldrig där =)

Annika, jag skulle behöva dig här!!! Naglarna ser förjävliga ut. Måste väl försöka fixa dom ikväll. Säger adjö nu =)

Nya telefonen =)

Min goda tonfisk pizza med ananas =)

Och så lite trevliga kuponger =)

13e september 2010

God kväll! Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.... Hmmm..... Ekar tomt i huvudet. Som vanligt då, ha haaa =) Jobbat och slitit idag. Dags för kampanj och inventering på torsdag. Ska infinna mig på jobbet 07.00 !!!! Herregud!!! Det är ju inte mänskligt att vara uppe så tidigt. Är ju ingen morgonmänniska direkt. Mer av en nattuggla =)

Imorgon ska jag hämta min nya telefon, wohooooooo!!!! Äntligen säger jag bara! Kommer nog ta ett tag innan jag lär mig den. Är inte så van vid dessa high tech telefoner. Men men, bara att hänga med i svängarna och lära sig =)

Färgat håret har jag gjort också. Kors i taket må jag säga!!!! Jag absolut hatar att färga håret själv, men fort gick det. Använde Coloriste som går på 10 min. Lagom tid tycker jag =) So no more grays!!

Det blev visst lite text här ändå ser det ut som =) ha haa.... Nu ska jag snart hoppa i säng och sussa och drömma sött. Puss o kram!

Änvände denna karamellbruna färg, nr 660
http://ewiiie.blogg.se/images/2010/coloriste-660-helles-small-091752_l_89628989.jpg

Mamma Mia!

Sitter och tittar på Mamma Mia på trean. Vet inte... har lite svårt för dessa musikalfilmer. Men ska ändå ge den en chans. På fyran går Eastern promises som är helt ok. Man får faktiskt se Viggo Mortensens snorre ;-) ha haaa.... Inte missa!!!

Hoppas på att kunna somna tidigt ikväll också, men brukar att ha svårt för att sova bra dagen efter att jag varit ute. Vi får väl se. Puss puss!

Uppdatering: Byter kanal NU!! Klarar inte av att se detta. Meryl Streep sjungandes och spelandes luftgirarr, näe... ska se på Viggo istället =)

http://2.bp.blogspot.com/_3NbTyC9rEMs/SKC7agvFAfI/AAAAAAAAASo/kD4GRfwZ2EU/s400/Mamma+mia.jpg

12e september 2010

Slappa söndag! Har inte annat gjort än latat mig på soffan. Det jag verkligen borde ha gjort är städat. Hoppade över städningen i måndags när jag var ledig och det verkar bli likadant idag. Får väl ta tag i det nån annan dag helt enkelt.

Nu funderar jag på att knalla ner till affärn och köpa nåt smarrigt och mumsigt =) Ciao!!

Soft utekväll!

Det blev inte soffmys för mig själv, utan en sväng hem till Sara2 på Gärdet och sen Hotellet. Så jävla grym musik på det stället. Blev tidig kväll och är redan hemma, klockan är ju bara halv tre nånting. Ja ja, jag kunde ha fortsatt hur länge som helst, men brudarna ville hem.

Dags att sussa, kram kram!!



Hade ju verkligen behövt bättra på läppstiftet här innan fotot, men men...

11e september 2010

11e september..... Kommer fortfarande ihåg den dagen så väl. Hur jag satt fastklistrad framför tv:n med Nina hela dagen och kvällen. Fy så hemskt det var. Man kunde ju inte tro att det var sant. Fy fy....

Över till något lite roligare. Sari bjöd ju på tjejmys igår. Det blev lite mat och rosé och en massa kackel såklart. Sen drog vi till Garbo en sväng och dansade lite. Klockan närmade sig tre och jag och Sari drog vidare till Hells. Var ju inte ett dugg trötta ännu. Och hemma var man inte förns strax innan sex. Oj oj, då var jag helt slut.

Nu har jag myst med syster och Noah största delen av dagen, och vem jag ska spendera resten av dagen vet jag inte än. Kanske blir det själv i soffan eller ute på dansgolvet med en massa andra. Vi får se.

Puss o kramis!!

Blev bara några kort hemma hos Sari. Här har vi husmor Sari =)

Söta Yasse och Camilla

Coola och balla Sanne =)

Fina Caro

10e september 2010

Heeeej!!! Äntligen fredag och helg!!! Gud så härligt. Så trött idag fast jag gick och la mig strax efter 22 igår. Kunde dock inte somna direkt utan snurrade några varv, sen var det upp tidigt och infinna sig på personalmöte.

Hemma nu och ska hoppa i duschen och göra mig klar. Sari bjuder på lite tjejmys ikväll med lite mat och rosé =) Vare sig kvällen slutar hemma tidigt eller sent på klubben återstår att se ;-) Öppen för alla förslag!!

Puss o kram!!!!

9e september 2010

Heheeej!!! Vilken underbar dag jag har haft på jobbet idag!! Fått göra det jag tycker är roligast, nämligen sminkat till en fotografering =) Det blir reklambilder för Jakobsberg Centrum. Fotografen mailar bilder till mig när dom är klara.

Nu är jag helt slut och ska få i mig lite mat. Här kommer några bilder på mig in action =) Glömde tyvärr ta med mig kameran till själva plåtningen =( men ni får se dom färdiga bilderna sen. Kram kram!!

Första modellen på plats..

Andra modellen på plats..


Tredje modellen intar stolen..

Och sist men inte minst, fjärde modellen ;-)


8e september 2010

God kväll!! Sitter i soffan och tittar på Skånefruar på femman. Eeeeh, vad ska man säga.... Lite roande är det iaf. Nästa program blir Kungarna av Tylösand, och jag har en känsla av att jag kommer ha en hel del åsikter om den.

Det är snart torsdag och helgen närmar sig. Är ledig hela helgen och det känns underbar!! Inte så mycket planerat ännu, förutom lite fredagsmys hemma hos Sari med brudarna innan hon flyttar ut.

Nu är jag lite hungrig igen (som vanligt), så det är dags för te och macka =) Mums... Puss o kram i massor!!

Har jag berättat att jag är med i ett rockband?? Inte... =) Ha haaa....


Tuesday evening!

Hallojs!! Läget med alla? Jag har haft en bra dag, pigg och glad =) Härligt som fan!! Har precis beställ en Samsung Galaxy S och det känns superbra. Hoppas den kommer fort också.

På torsdag ska jag få sminka lite =) Det blir lite reklambilder för Jakobsberg Centrum, ska bli kul. Det är en man, kvinna och två barn som ska sminkas. Like a family som strosar runt i Jakan C. Kuligt kuligt!! Och när vi ändå talar om Jakan så såg jag självaste Herr Reinfeldt där idag. En miljon poliser också. Och igår när jag strosade runt i Sumpan med Emlan så såg vi Fru Reinfeldt.

Nu ska jag fortsätta titta lite på Idol, sen blir det brun utan sol och soffmys resten av kvällen. Puss o kram!!!



7e september 2010

Morgen people! Sovit sååå gott. Kan man sova dåligt när man har världens fluffigast täcke över sig och det är mörkt. Nu lite gröt i magen sen kila iväg till jobbet. Stannar på 7eleven på vägen och köper världens godaste kaffe =) Känns som en bra dag det här =)

Haft morgonmys till denna underbara låt =)

Några läckerbitar!

Läste Sofies mode och blev lite småkär i några skor och väskor. Fan vad jag älskar väskor!!! Ha haa..... Önskar bara att jag hade pengarna att köpa alla godingar. Här ser ni några läckerbitar. Nu måste jag verligen hoppa i säng. Natti!

Väska från Hoss Intropia, 2199 kr

Skor från Bianco, 700 kr


Don Donna, 1495 kr


Måste ha en Galaxy!!

Har idag beställt en ny telefon, en Nokia. Men nu helt plötsligt vill jag ha en Samsung Galaxy, bara måste ha en!! Vet inte varifrån begäret kom helt plötsligt, ha haa =) But I have to have one! Hoppas bara att jag kan ångra mitt köp nu. Men det måste ju gå, annars blir jag tokig.

Snart dags att dyka under duntäcket och mysa lite. Love my duntäcke =) Natti natti!!


http://prylkoll.se/wp-content/uploads//2010/03/Samsung-Galaxy-S_Multi.jpg

Skön lat dag!

Underbart med lediga måndagar!! Latade mig hela morgonen och förmiddagen, sen tog jag en fika med Emelie ute i solen. Riktigt skönt var det. Sprang sedan på Annika och hennes lilla Siri på Sumpans gator och joinade dom på donken. Yes, blev hamburgare idag också.

Glömde helt bort att jag bokat tvättstuga, så nu är det tvättis som gäller. Funderar också på en powerwalk. Vill så jätte gärna, men lite sugen på att fortsätta lata mig. Latheten brukar tyvärr nästan alltid besegra motionen.

Nu blir det lite Christine på femman iaf tills jag bestämt mig för vad jag ska göra. Toodilooooo!!


6e september 2010

Shuhuuu på er! Ha haa..... Det är måndag, solen skiner och jag är ledig =) Känner mig inte så sjuk längre, bara lite täppt i näsan. Idag blir det nog inte så jätte mycket gjort. Tar nog en fika med Emelie slemelie och sedan kanske träffar mamsi som ska sitta barnvakt åt Noah. Var ju länge sedan jag träffade båda dom. Sen skulle jag ju behöva ta tag i det här med telefonen, köpa en alltså.

Njuter klart av morgonkaffet först, sen hoppa i duschen och bli lite fräschare och snyggare =) hi hi..... Kramis!!

I belong to you...

Ha ha, kommer ni ihåg den här gamla godingen =)


Jag+soffan=sant!

Jobbat och nu är jag trött som sjutton. Ska bara ligga i soffan och jäsa ikväll. Laddat med donkish, nötter, ostbågar och läsk. Det enda jag saknar ikväll är någon som håller om mig. Känner mig lite kramsjuk =) Men kudden får duga ikväll. Kram kram!!

Little junk in my trunk =)

5e september 2010

Yes, då är man vaken och igång. Dags att åka till jobbet några timmar. Måste säga att jag känner mig mycket friskare idag än vad jag gjorde igår. Däremot så dunkar det lite smått i huvudet, men det är självförvållat =)

Gjorde en sväng på Hotellet och Berns med Majsan igår. It was all good in the hood =) Nu måste jag kila, kramis!!


Vi kör då!!

Ja, säger väl rock´n´roll då!!! =) Ha haa.... Får se hur länge jag orkar. Kanske hinner däcka innan jag kommer ut genom dörren =) Känner mig som värsta knarkaren... full med noskapin (mot rethosta), ipren, nässpray och rosé, ha haa.... Bra kombination där!!

Kommer att vara klädd i svart, så lika bra att fortsätta med svartvita bilder också =) Puss!


4e september 2010

Hola cola!! Hemma nu efter att jobbat med huvudet fullt med snor och värk, ha haa.... Charmigt va ;-) Hade svårt att somna igår och vaknade sen jättetidigt, så helt färdig är man. Ändå så är jag sjukt sugen på att gå ut och festa till det lite. Vet att jag borde stanna hemma och ligga i soffan och ha tråkigt hela kvällen, men va faaaaan...... Jag vill ju uuuuuut!!!!

Ja vi får se, kanske däckar snart, ha haa..... Nu blir det lite middag (ipren och nässpray, ha haa) och lite vila. Talk to you later people!

Bus or no bus?? Hmmmm.....

Fredagsmys!

Fasiken vad det är kallt helt plötsligt! Hade sagt på jobbet att jag längtade lite efter hösten, och nu om jag gnäller om att det är kallt eller om det regnar så säger Magda på jobbet, Ja, du ville ju höst och kallt! Ha haaa.....

Fortfarande snorig och ont i huvudet, men så länge jag knaprar på Ipren och snortar nässpray så är det lugna puckar. Idag åkte nya skorna på förresten och oh my gooooood, dom är så sköna!!! Bästa köpet ever!!

Nu ska jag bara ligga i soffan med mina mandelägg (har inte tömt påsen än) och film. Imorgon blir det jobb och sen hoppas jag på lite utgång. Hoppas jag känner mig pigg pigg pigg =) Puss o kram!!

Idag köpte jag den här lurviga saken. Behövs nu när det är så jäkla kallt ute.


3e september 2010

Aaaaattjoooo!!!!! Oh my god, nyst ihjäl mig här imorse. Yes, förkylningen sitter i som berget. Men har tur som inte utvecklats till nåt värre än så. Nu ska få i mig lite sen frukost och sen bege mig till jobbet. Ha en fin dag allesammans. Puss o kram!

Sommaren 2010

Hösten är här och sommaren är över. Den här sommaren har varit så GRYM!!! Grymmaste grymmaste sommaren ever! =) Det har blivit sjukt mycket party, nya människor och en hel del sol. Så många besök på Gerdas att det började kännas som mitt andra hem =) Löööööv it!!!!!

Här kommer min sommar i bilder. Enjoy =)





























































Min lediga torsdag!

Hallåjs!! Sitter med mobilen mellan huvet och axeln och står i jävla telefonkö hos Tele2. Uppskattad kötid 30-40 min. Oh my god!!!!! Måste säga upp mitt abonnemang för att få en slutfaktura och sen öppna ett nytt så jag slipper betala för min snodda telefon varje månad. Tror inte det blir nån iphone, utan en liknande som jag hade. Trivdes bra med den.

Idag har jag bara slappat och sen åkte jag till Solna C med Emelie. Käkade sen lunch och strosade runt. Jag lyckades hitta ett par skor som jag bara blev helt kär i. Så lätta och bekväma, och helt perfekta =) Så nu får jag ta och skicka tillbaka skorna som jag var och hämtade idag. Ha ha, fram och tillbaka =)

Nu ska jag fortsätta sitta här och vänta. Vänta vänta vänta vänta vänta..............

Mina nya bekväma fina skor =) Såååå nöjd med dom.

Beslutsångest!!!

Måste nu köpa en ny lur och jag vet inte vad jag ska ha för nåt. Hade bestämt mig för en iPhone men börjar nu tänka om. Har jag någon nytta för alla extra funktioner?? Bara jag kan ringa, sms:a, mms:a, fota och gå in på fejjan då och då så är jag nöjd =) Ska iväg snart och titta på mobiler. Måste ju ha en illa kvickt.

Och det blir nog inte njuta av nån sol idag inte. Den är borta nu =( Och det var ju svinkallt ute. Mycket kläder är vad som gäller nu!

Yes, no... I don´t know!!
http://www.datormagazin.se/multimedia/archive/00369/iphone4_2up_front__369853c.jpeg

2a september 2010

God morgon! Torsdag och jag är ledig. Precis varit ner till tvättis och slängt i några maskiner. Attjoo, attjoo!! Nyser hejvilt här, ha ha =) Hatar den här känslan man har på morgonen när man är förkyld. Huvudet känns som en jävla ballong och allt är en dimma, men men, snart blir det bättre =) Solen skiner ju!!

Ska äta lite frukost, ringa en massa samtal om angående min telefon, tvätta klart, hämta ut skorna som kommit och sen träffa Emelie och njuta av höst solen kanske =) Inte helt fel!

Hörs och ses, puss!!

Störd godisgris!

Mums mums mums.... Godisgrisen här =) Ha haa...... Har blivit helt beroende av Anton Bergs Mandelägg. Äter dom konstant. Sista nu, jag lovar.




Måste också säga att jag är lite störd. Är lite förkyld (ingen halsont längre) men ändå sugen på bus. Vad är det för fel på mig??? Ha haa.... Men jag känner ju mig inte alls trött, bara kliar i näsan och ögonen. Men det blir soffan ikväll ändå, jag och mina ägg =) Imorgon är man ledig igen, skönis.

Och inget nytt sim kort ännu och ingen ny telefon. Döööööör!! Mobilen som jag har nu kan man inte ens snooza med! Fatta det!!!! Jag som snoozar minst i 50 min varje morgon i vanliga fall. Eller så förstår jag bara inte hur man gör. Kan inte Samsung, är en Nokia tjej =) hi hi....

Nu ska jag lata mig och dricka en kopp te. Puss o kram!!

1a september 2010

Goddagens på er! Fortfarande lite tjock i skallen men inte lika ont i halsen längre. Hoppas hoppas att det inte blir värre än så här. Och fortfarande inget simkort =( Däremot avi från posten, och det är mina skor som jag skickade tillbaka för att byta strl =) Hämtar dom imorgon.

Nu är det dags för jobb. Ipren, nässpray, halstabletter och hosttabletter är nerpackade i handväskan =) Kram kram!

RSS 2.0