Mums..

Gud så skönt att känna sig normal igen!! Och vad skönt det var med lite frisk luft, även om det bara var till affärn och tillbaka =) Var tvungen att köpa lite godis och cola, annars hade jag avlidit. Blev så sjukt sugen.

Nu ska jag fortsätta dega och svulla ;-) Kramen!



Och här är några finfina presenter jag fick igår =)


Lata jag...

Så ja, börjar sakta men säkert känna mig som människa igen =) Bara legat på soffan i mörkret och tittat på film. Skööönt! Men det hade varit trevligt med lite frisk luft också. Verkade ju vara en kanondag idag.

Här kommer några bilder från igår.







Sen klev jag in i dimman och var längre inte kapabel till att fota =) hi hi...

Baaaakis....

Åh fy.... idag är jag bakis. Vet inte riktigt vad som hände igår, men fröken blev såååå full. Fan glömde t o m ta på mig linserna igår. Var en blind tjej ute på stan =) Inte för att jag var kvar så länge. Världen snurrade och jag såg inget =) ha haaa.... Så kan det gå ibland.

Nu ska jag bara ligga i soffan och kurera.

Party!!

Nu så är jag och syrran äntligen klara. Håret klart, sminket klart, outfit fortfarande lite osäkert. Nu inväntar vi party gänget, sen kör vi!!!

Puss o kram!


Gooood morgon!!!!

Vilken härlig morgon!! Sovit ut ordentligt, fått fina grattis hälsningar och solen skiner =) Fan va härligt! Nu njuter jag av en frukost framför Simpsons =) Hi hi....

Kram på er min underbara!!!

Snyft...

Jag är världens mes. Fan jag lipar alltid, nästan alltid, när jag tittar på film. Nu sitter jag och tittar på Nyckeln till frihet och bölar.

Nu ska jag ta och göra mig en nattmacka och fortsätta min filmkväll/natt =) Natti natti!!

Film ikväll

Mycket bra film ikväll på TV4Film, Nyckeln till frihet. Har du inte sett den innan så tycker jag verkligen att du ska bänka dig framför tv:n och se den. Börjar 22.50.

http://alessandrodivibergo.blogg.se/images/shawshank_1164629463.jpg

Vet inte riktigt vad jag har pysslat med här hemma. Naglarna är inte fixade och ingen brun utan sol har jag kletat på mig heller. Hmmm.... Time for some action!

Nya läppar..

Idag har jag slagit till på Maybellines ColourSensational lipstick nr. 190 Atomic Kitten. Tycker dock att den är aningen aningen för mörk, så jag blandar den men en lite ljusare rosa läppstift. Sitter sjukt bra gör den också. Och endast 110 kr. Som hittat =)



Äntligen helg!

Det är fredag, halleluja moment!! Tjohoo... Är sjukt trött och hungrig. Ikväll ska jag bara lata mig, fixa klorna, smörja in mig med bus osv. Trött trött trött....

Och för tredje dagen på raken strulade pendeltågen fortfarande. Hur är det möjligt?!!! Jag tycker inte det är nån snökaos där ute, eller?? Dom säger att det är pga rådande väderlek, men herregud, det har ju varit mycket värre än så här. Imorgon slipper jag skiten iaf, för jag är ledig och jag fyller år =) Yes, imorgon är det min dag hela dagen. Ha haaa....

Nu måste jag ha nåt i magen. Hör hur den skäller på mig =) Kram kram!

Nu är...

53ef53aaf594ee155d8710eb52b069d6.png

Kolla varifrån!

Nu är det dags för en liten födelsedags fika på jobbet. Fyller ju år imorgon, men då är jag ledig :-) Tjohoo... Dags att hugga i ;-)


Vill ju så gärna....

Drömmer mig bort igen..... Vill ju så jätte gärna resa, men verkar ha lite svårt att hitta nån att resa med. Eller alla vill ju åka bort, men kanske inte lika långt och inte samma tid som jag vill. Jobbigt...

Nu är det iaf dags att hoppa i säng. Jobb imorgon och sen är det HELG!!!! Tjohooooo!!!!! Party party.... =) Sov gott!

GRRRRRRR!!!!!!

HATAR PENDELTÅGSTRAFIKEN!!!!!!!! Både igår och idag har det varit förseningar hela dagarna. Idag var värst när jag skulle hem från jobbet. Det skulle dröja ca 1 timme tills nästa tåg kom, kanske kom. Tog en buss istället till Akalla och däriftrån T-bana till Näckrosen och sen gå till Sumpan. Arg arg arg!!!

Och det blev ingen Studio Secrets kväll för mig heller! Kursen var visst lite överbokad, så jag får gå i början av februari om jag så önskar.

Ja ja, nu måste jag ta och släppa min irritaion. Myspys kläder och en kopp te kanske, och lite tv. Kramis!

Nighty nighty

Dags att hoppa i säng. Det blir en låååång dag imorgon med Studio Secrets kvällen. Men men, skoj blir det säkert. Faan, fått världens böld i pannan också... Jävla finnar!! Ha ha haaa.... Ska nog allt ta kål på den.

Sov gott och dröm sött!!

http://bjooti.net/wp-content/uploads//2009/06/lorealstudio.jpg

Onsdag

Så, nu har jag börjat ladda lite inför lördagens partaj. Lite sprit och lite groggvirke har inhandlats =) Oj oj vad vi ska krökish.. Hi hi.... Fortfarande en hel del som ska köpas, men har ju några dagar på mig.

Imorgon blir det jobb och efter det ska jag iväg på en presentaions kväll av ett nytt märke som vi fått in idag, Studio Secrets. Vi får väl se vad dom har att säga om det.

Nu är middagen på plats och jag inväntar The real housewifes of New Jersey. Vilka kackel kärringar vissa av dom är. Oh my god!!!! Catfight!!

Ha nu en super trevlig kväll bitches!! Puss!


Dominikanska is calling....

Har hittat en så billig all inclusive resa till Dominikanska. Vill åka..... Hur kan inte det här locka någon... Kan inte nån packa väskan med mig nu då???


Det här är beachen precis vid hotellet. Faaaaaan va nice.....

Dags för mig att sussa lite. Sov gott!!

God kväll!

En ganska så händelselös dag. Riktigt tråkigt! I väntan på Paradise Hotel ska jag titta på lite resor och drömma mig bort, långt bort =)

Måste säga att Björk & Berries deodoranten verkar vara super bra. Hade ju som sagt lite svårt med doften, men under dagen försvann doften och den blev ganska så behaglig. Efter en lång arbetsdag så luktar det fortfarande gott under armen =) Absolut värt att testa!!

Kram kram!!


26 januari 2010

God morgon på er! En strålande tisdag.... Eller? Har inte sovit så jätte bra, men känner mig hyfsat pigg. Dags för frukost och sen jobb ända till kvällen.

Idag har jag provat nya deon jag fick från Björk & Berries. Har lite svårt för lukten. Som jag sa tidigare så luktar den som mina hallondrinkar, och det känns inte helt ok. Den finns även i en annan doft, så gillar jag deon så kan jag alltid köpa den andra doften.

Ha nu en riktigt finfin dag!! Puss o kram!

http://farm4.static.flickr.com/3339/3550113752_2c7e687572.jpg

John Blund is in da house.....

Nu börjar det bli dags för sängen. Haft en skön ledig måndag =) Älskar mina lediga måndagar!! Imorgon är det time for wörki wörki igen. See you tomorrow...

Godnatt!!

Rätt bild

Ja just det... Jag kanske ska lägga upp rätt bild på läppstiftet från Maybelline som jag skrev om för några dagar sen. Råkade nämligen lägga upp en bild på den gamla hylsan. Den ska själklart se ut så här; =)

http://www.dailymakeover.com/blogs/beauty-on-a-dime/CCS_PROD_RED_WBTM_100-copy.jpg

Hello!!

Usch usch.... Varför blir man konstig i magen och kissar jämt när man är nervös??? Är det inte lite märkligt? Hatar den känslan!!

Har iaf varit och tagit en fika med Emelie här i Sumpan. Supertrevligt =) Var också och hämntade mina beställda grejer från H&M. Fick inte mina svarta handdukar än, dom kommer nästa månad.

Nu måste jag ta och äta lite middag, sen en eller två drinkar ;-) Kram på er fina!


Vilken konst...

229264b5a1d296059ca7f09bd776312c.png

Kolla varifrån!

 

Vilken konst vi har fått på våra latten :-)

 


Min fina blomma..

Städningen klar, tvätten klar, duschat klart och spacklat klart =) Ska kila iväg strax och hämta mina beställda handdukar och servetter från H&M.

Är så happy happy, min orkidé blommar för fullt igen =) Den lekte död ett tag där men nu har jag fått fart på den igen.




Har världens coolaste isbuske på gården. Det finns typ 3 likadana. Fullt med istappar. Värsta konsten ju =) Svårt att se på bilden hur häftigt det verkligen ser ut.


20100125

Ny vecka, nya tag! Det är måndag och jag är ledig =) Lovely.... Men nåt som är mindre lovely är ju städning, och det är precis vad som ska göras idag. Det blir ju väldigt sällan stökigt när man bor själv (thank god) så det blir damma, dammsuga och moppa. Skulle dock behöva en riktig storstädning, men det får bli en annan gång.

Nä, det är väl bäst att sätta igång så det blir gjort. Ha en underbar måndag!


Bums i säng

Shit pommfritt vad trött jag är. Nu blir det bums i säng med fröken. Imorgon är det måndag och jag är ledig =) Underbart!!!! Får sova ut ordentligt.

Sov så gott nu mina små busar!!

Nobody puts Baby in a corner

Sitter och tittar på Dirty Dancing på TV4Film med ena ögat, och med den andra tittar jag på resor online =) Har hittat massor med trips, men måste ju ha resesällskap också. Måste snacka ihop oss lite och börja planera. Nu vill jag resa!!

Nu ska jag fortsätta njuta av min Patrick ;-) Kram!

http://www.shipperwar.com/blog/wp-content/upload//dirtydancing.jpg

Är du modellen från tv??

Ha ha haaaa!!!! Vilken rolig komplimang jag fått på min inkorg på Facebook. En kille som frågade om jag var modellen från tv ;-) Hi hi hiiii.... Vet inte vilken modell han syftade på, men det var ju knappast jag =) Men jag fick mig ett gott skratt iaf och blev lite galdare.

Nu ska jag spendera kvällen framför tv:n med en påse godis =) Mums mums...

Dags att säga godnatt

Hej på er! Oj oj, idag har det inte blivit mycket bloggande. Sorry!! Efter jobbet åkte jag hem till en vän för lite middag och några öl. Det var super trevligt och jag har skrattat sååååå mycket. Fan vad vi tjejer kan snacka om sex och snusk =) så jäkla härligt! Ha ha haaa...... Kan inte ens berätta om snacket och showen ikväll =D Hi hi hiii... Det var grejer det....

Nu måste jag hoppa i säng för imorgon ska det jobbas igen. Sov gott!!

Ha ha haaaaa......

Tittar på Deuce Bigalow, Hollywood gigolo på Kanal 5. Såååå jävla bra!!!! Dom bästa orden också... Manshora, he-bitch, mangina mm. Hi hi hiiii....

http://kurtatdisney.files.wordpress.com/2009/04/deuce_bigalow_male_gigolo_ver2.jpg

Läppstift

Måste bara säga att Guuud vad bra Maybellines senaste läppstift sitter bra!!! Målade mig sist idag mellan 16-16.30, och det sitter fortfarande på (inte lika snyggt dock, skulle behöva ha lite påfyllning nu). Och jag har precis ätit middag, glöm inte det.


http://claudiascosmetics.com/uploads/Maybelline_Lipstick-_Wine_Roses.jpg

Friday night

Middag slinker ner i magen as we speak. Ikväll blir det hemmakväll och inget annat. Helgen bjuder på jobb så då är det skönt att vara pigg och utvilad =)

Hoppas verkligen på nån bra film ikväll, men det är ju fredag så jag ska inte hoppas för mycket. Just nu är det Mumien på 3:an som gäller.

Hoppas ni får en kanon kväll. Kram!!

Idag bjuder...

0-7c605f9edb3a1f962e3bf605ce54c24b.png

Kolla varifrån!

Idag bjuder Magda på lite fika och frukt :-) Tack så mycket Magdis!


God dagens!!

Ännu en sovmorgon! Gud så skönt. Men nu är det dags att jobba lite. Det blir jobb heeeela helgen lång, så ingen party denna helg heller. Nästa helg blir det rock´n roll ;-)

Got to go now.... Kram på er!

Hungrig

Sitter här i soffan och degar. Och är hungrig som bara den!! Köket har makaroner, pommes, köttbullar eller chicken nuggets att bjuda på denna kväll. Blääää så trist. Ok, sluta klaga på maten. Det finns folk som inte har nån mat alls. Usch, shame on you Anne!!

Har inte annat gjort ikväll än tittat på Karibien resor =) Jepp, nu är man allt sugen på att åka. Wiiiii....... Smörjt in mig med bus också. Såg ju ut som döden själv. No good....

Nä, nu ska jag ta och fixa lite käkish. Måste mata mina små maskar =) Tjingeling!!

Pilen pekar mot Karibien

Så, nu har lilla snuttisen lämnat mig =( Min lilla ögonsten... Vi har fikat och lekt med bilar. Syrran är nu helt game på en Karibien resa =) Jippiiii!!!!!! Så Sara hjärtat, nu måste vi börja planera!!! Hoppas hoppas verkligen att det blir av också. Ibland så är det mycket snack och lite verkstad. Åååhh, vill vill vill!!!!

Hmmm... Vet inte vart alla mina karibien bilder har tagit vägen från datorn ???? Syster!!! Skicka mig lite bilder!!!

Tänk att komma bort till det här...
http://www.virginislandsdestinations.com/wp-content/uploads/2009/03/tropical-beach-580.jpg

Min lediga torsdag!

Jepp, det är dags för ännu en ledig dag =) Sovit ut och känner mig utvilad, fått lite gröt och kaffe i magen. Med andra ord, jag är ganska så nöjd =)

Har en dejt med syster och Noah idag. Min lilla busunge.... =) Hoppas alla ni får en finfin dag!

Vill reeeeesaaaa....

Nu är jag så jäkla sugen på att resa!! Började titta på lite Karibien kryssningar =) Har åkt två gånger tidigare och det var helt underbart, så jag skulle kunna tänka mig åka igen. Bara slappa, sola och äta =) Och det är ju ändå ganska billigt. Ååååååh...... måste verkligen komma bort nu!!!

http://www.cruises-gambling.com/wp-content/themes/city-20/images/big84.jpg

Mmmm...

Idag blir det efterrätt =) Mmmm..... så gott!!!!!


Hej hej!

Sådär ja... Två dagars arbete avklarat, imorgon är det dags att vara ledig igen =) Härligt!! Annars har det inte hänt så mycket, snart blir det lite mat i magen.

Ska börja göra iordning en spellista på Spotify till nästa lördags förfest. Vill ha grym party musik och grymma party moods =) Hi hi....

Nä, nu är det nåt som börjar lukta färdiglagat här. Got to go....

20100120

God morgon på er! Sitter och äter lite havregrynsgröt med drottningsylt =) och en kopp kaffe förstås. Snart bär det av till jobbet. Ikväll måste jag verkligen ta och smörja in mig med lite bus. Ser ju ut som ett vandrande lik. Usch!!

Igår fick jag en deo från Björk & Berries. En svensk serie som doftar riktig smultron. Just den här deodoranten tycker jag luktar som mina hallondrinkar jag brukar göra =D Och det känns ju inte riktigt bra att det luktar lördagsfylla från armhålan, ha ha haaa..... Men ska nog ge det en chans. Den är ju fri från parabener och andra onödiga tillsatser.

Nä nu måste jag halsa kaffet och kila. Ha en fin dag!

http://farm4.static.flickr.com/3339/3550113752_2c7e687572.jpg

Natti natti

Hemma från biodag 2 =) Filmen var helt ok. Lite töntig men man fick skratta en hel del iaf, och det är ju viktigt. Trevligt att träffa er tjejer!! Det är inte varje dag vi ses. Men men, snart ska vi ha en härlig tjejkväll igen med mycket kackel =)

Ha haa.... Har ni sett att Kanal 5 har Kåthelg i helgen =D Bara filmer som handlar om sex ;-) Hi hi hiiii.... Dags att ladda godisskåpet och köpa batterier. Ha haa..... Just kidding =D

Nu är det dags för nattmacka och kanske t o m en kopp te. Imorgon har jag sovmorgon (sköööönt), så jag har ingen stress med att lägga mig tidigt, men måste säga att jag är ganska så trött så sängen känns inte så långt borta.

Sov gott och dröm sött!!


Bio igen då =)

Hemma och vänder en snabbis. Ska slänga i mig lite mat bara, sen är det dags för bio igen. Har du hört ryktet om Morgans blir det ju ikväll =) Ses snart tjejer!!!!

Nu ska jag stressa lite med maten. Kramis!!

Vilken jävla film!!!!

Alltså Avatar var så himla bra!!!!!!! Grym helt enkelt. Har ni inte sett den ännu så gå och sen den, NU! =) Nu lite koffeinfritt kaffe och Paradise Hotel. Imorgon är det dags för jobb igen efter 3 dagars vila. Suck! Ju mer man är ledig desto latare blir man. Så är det bara.

Puss o kram på er!

Så här jävla läcker var jag med mina 3D briller =) Ha ha haaa.....


Vem snor mina pengar??

Eeeh... Vart tar alla pengar vägen!?! Fick lön i fredags och redan har ca 3000kr försvunnit från kontot ???? Och jag som suttit hemma hela helgen också. Helt otroligt!!

Men för att tömma kontot ännu mer så ska jag på bio även idag =) Ska äntligen få se på Avatar =) Jippiiiii!!!! Det blir Kicks brudarna Anne, Emelie och Sofie. Tres pumas ;-) Ha ha haa.... Men ska försöka hinna träffa mamma och Noah innan bion. Vill hinna mysa lite också =)

Kramis!!

Måndag igen!

Uppe klockan 08.00 för att kila ner till tvättstugan. Fy fabian vad trött jag var!! Eller är fortfarande. Ligger och myser i min soffa i mörkret och lyssnar på MTV =) Skönt...

Nu börjar det kurra i magen också, så det är nog dags för lite frulle snart. Mmm.... kaffeeee.......

Shoppat på nätet

Ha haa... Har shoppat servetter online =) Hi hi... Men dom var så sjukt snygga. Ok, några handdukar blev det också. Har aldrig beställt hem artiklar från H&M, men testar nu så får vi se om det är nåt att ha.

Så här ser servetterna ut iaf. I like it =)


Nu ska jag nog ta och hoppa i säng. Tvättstuga imorgon bitti. Vi får väl se om jag orkar upp i tid denna gång. Natti natti!!!

Söndagsfilmen

Det blev Smekmånad i Las Vegas på TV4Film. En ganska rolig gammal film måste jag säga. Tror att det var här Sarah Jessica Parker gjorde sin stora film debut.

Mera Sarah Jessica blir det på tisdag då jag har en biodejt med tjejerna. Lite mat och fika, sen blir det tjej filmen Har du hört rykten om Morgans. Det blir nice =)

http://images.amazon.com/images/P/0792844831.01.LZZZZZZZ.jpg
http://www.iwatchstuff.com/2009/10/15/did-you-hear-morgans-p.jpg

Ha en trevlig söndag kväll nu. Kram på er!!

Söndag kväll..

Hemma igen efter en fika hemma hos syrran. Och jag fick äntligen min efterlängtade thaimat =) I was so happy!!! Och ruskigt gott var det också. Mmmm.... Vill ha mer! Men nu blir det pasta med köttfärssås istället.

Hoppas på en bra söndagsfilm på tv, annars får jag vända mig till Voddler =) Tjingeling!!

God morgon på er denna söndag!

Ganska skönt att vakna idag och inte känna ångest över att man varit ute på krogen och slösat en massa pengar =) Jag är nöjd =) Sitter och äter min frukost nu och tittar på Jims värld =) Den är så jävla braaaaa! Ha haaa..... Sen ska jag iväg och träffa syster och Noah. Saknar den lilla busen....

Hoppas ni får en härlig söndag. Kram!

Sexy bitch!!

Äh men allvarligt.... Hur jävla sexig är inte den här kvinnan??? I love Kate Moss. Är helt straight, men skulle jag få chansen så skulle jag lätt hångla med denna donna ;-) Hi hi....

http://lisvard.mode.tv4.se/files/2009/10/kate-moss-xmas-09.jpg

By the way så blir jag hemma ikväll. Vet inte vad som är fel på mig, men har valt Rocky Balboa framför yngre kåta killar på krogen. Ha haaa.... Konstigt, jag vet! Får väl abstinens imorgon eller nåt. Känner mig lite småhungrig också. Kanske lite chicken nuggets.... Mmmm.

Gäsp..

Börjar faktiskt bli lite trött. Vad är det som händer!?!? Det är lördag kväll och jag har varit sugen på party hela dagen lång, och nu börjar jag gäspa. Skärpning!! Ja vi får se hur den här kvällen slutar. I säng tidigt och nykter eller i säng knökarfull på morgonkvisten =) Ha haaa.....


Sluta gäspa Anne!!!

Förlåt mig grannar...

Mina grannar måste hata mig.... Har spelat samma låt på repeat heeeela dagen =) Har en låt på en skiva jag fått som är så jäkla bra. Har ingen aning om artist eller låtnamn, men den är riktigt grym!!

Skål!

Sådär ja... Spacklet på plats. Saknas bara läppstift och kläder. Måste ta och börja rota i garderoben. Inte för att jag skulle hitta något nytt där =( Men men, nån gammal trasa kan vi väl gräva fram.

Skål på er!!!!

Måste för fan ta och färga håret. Ser ju inte riktigt klok ut!!!

Lördag lördag

Sådär ja! Då har man städat, fyllt på sprit förrådet, fikat med Sari och nu ätit en jätte sen lunch. Men vad gör man nu då??? Är riktigt sugen på att gå ut, men ingen verkar vara lika sugen som jag. Hmm... Ska nog ta en till kopp kaffe och fundera på kvällens aktivitet...

Köpte en ny vodka idag. Ekologisk Vodka med smak av blåbär och björnbär. Låter spännande. Sen blev det favoriten Bacardi Razz och några Corona =)

God Morgon!!

Det är lördag. Första lediga dagen av tre totalt =) Det känns jävligt bra.... Nu ska jag få lite gröt och kaffe i magen, sen lite städning och förhoppningsvis träffa syrran och Noah. Och till bolaget måste jag hinna också innan dom stänger. Man vet aldrig vad kvällen bjuder på ;-)

Kram på er!!

Look a likes??

Är inte den nya heta hunken Joel Kinnaman från Snabba Cash väldigt lik Prison Break Wentworth Miller??

http://www.blt.se/multimedia/dynamic/00700/2326h1024_jpg_700419l.jpg
http://lisahelenah.blogg.se/images/2009/wentworth-miller_63150967.jpg
Eller??? Är det bara jag?

Voddler

Har nu fått en invite till Voddler (tack Sari!). Har precis skapat kontot, men sen fattar jag ingenting =) ha ha haaaa...... Måste nog ta och bli blondin =) Men kan verkligen inte se vart jag hittar filmerna. Ja ja, jag får utforska lite. Nu är jag så trött och slut i skallen så jag fattar nada. Ska nog säga natti natti redan nu. Sov gott sötisar så ses vi imorn!!

http://media.privatbloggen.se/2009/09/voddler_inbjudan.jpg

Lugn hemmakväll denna fredag!

Ikväll sitter jag hemma med myskläder, tända ljus, tv:n och datorn. Önskar så innerligt att jag hade lite godis också, men ska verkligen försöka låta bli snasket. Men har en liten groggsnacks gömma med lite ostkrokisar och chips.

Nu är jag äntligen klar med SIFO undersökningen på 45 sidor. Tog bara 3 kvällar =) Ha haa.... Får väl hoppas att det bli jag av alla 40.000 i Sverige som deltar som vinner obligationerna =)

Fanns en intressant sida iaf =)


Mina fynd..

Här är dagens shopping;

*Versace Bright Crystal (julkartong 50%)
*Biotherms Schampo för torrt hår (50%)
*Nouba Puderborste (50%)
*Clarins Ögonskugga (basic brun, 50%)
*Bobbys Hårspray (ord.pris och grymt bra)
*Max Factor Mascara (kampanjpris)
*Tandborste (glömde fota den)



Inte så illa pinkat va??? =)


Tråkigt...

Nyss kommit hem från jobbet och lider redan av tristess... Vill gå ut och äta och ta en öl, men ibland är det jäkligt svårt att hitta nån att göra det med. Booooooriiiiing!!!!!!

Shoppat lite på jobbet idag. Fyndat det ena och det andra =) Bilder kommer lite senare. Nu ska jag ta och terra nån =) Hi hi hii.....

Pöössss......

En av två..

Brun utan sol - check
Måla naglarna - ajabaja.. inte gjort =(

Dags för nattmacka (gärna utan hud idag) och lite te, sen blir det sova. Börjar tidigt imorgon så jag behöver alla timmar jag kan få. Vet att det ändå slutar med att jag går och lägger mig vid midnatt som vanligt. Men nu säger jag ändå natti natti!!

Snaart är det freeeeedaaaaag!!!!

Nyss kommit hem. Först jobbat, sen fikat och snackat strunt hos Sari =) Nu skulle jag behöva smörja in mig med lite bus och verkligen ta och fixa naglarna!! Men usch, har verkligen ingen lust. Ja ja, vi får se...

Imorgon är det ängtligen löning!!! Är så himla fattig så det är inte sant. Ska nog ta och lyxa till det med lite kina eller thaimat till lunch. Eller jo, kina. Mmmm....friterad kyckling.....dreglar.....mmm.... Lägger på nu! Tjingeling!!

Hyvlad...

Someone please call 911...... Har hudhyvlat mig själv!! Det slutar inte blöda heller... Var visst sugen på lite extra krydda på nattmackan =) Hi hi...

Nä, nu ska jag hoppa i säng. Natti igen då!!


Man down, man down....

Shit!!

Fanns en sida i den här SIFO undersökningen som gav mig lite ångest, nämligen kategorin "Penningutlägg". Hur mycket pengar man lägger på diverse saker på ett år. När områdena kläder, kosmetik, sprit och nöjen kom upp så hörde jag varningsklockorna ringa och ångesten kom krypandes. Herregud vad mycket pengar man lägger ut på dom grejerna!!! Spritkonsumtionen har ju självklart varit hög nu när jag levt singellivet, och den lär ju fortsätta vara hög ett tag till ;-) Har ju så roligt nu... Hi hi...

Nu blir det en nattmacka, sen bums i säng. Sov gott alla fina!!


Eeeh...

Jag har blivit slumpmässigt utvald att delta i en SIFO undersökning. Har fått hemskickat en lunta med 35 sidor och en miljon frågor att kryssa för! Hmm... Orkar man verkligen gå igenom allt?? Deltar man så har man chansen att vinna en premieobligation med en hel del pengar.

Så här ser varje sida ut. Man ska kryssa i olika alternativ, hur pass intresserad man är om olika saker. OMG!

God kväll!

Är sååå sjukt sugen på öl och nötter! Guuud va gott!!!!!! Men men, inte ikväll. Får vänta tills på lördag ;-) Mmm... Längtar...

Haft en ganska så seg och dammig dag på jobbet. När det är så här lugnt så är det cleaning time. Damma damma damma... Guud så kuuul..... Not! He he....

Men har fått lite presenter från jobbet, och det är alltid kul =) Denna gång blev det en ny mascara från Lumene. Vad jag förstått så är den typ ekologisk ?? I think... Sen fick jag också en ny ögoncreme som heter Eyliplex-2. Den här ögoncremen släpps nästa vecka och kommer att lanseras stort. Det är två ögoncremer i förpackning, en för dagen och en för natten. Ena jobbar med fasthet och lyft kring ögat och den andra strider mot påsar och mörka ringar. Låter ju toppen! Dags att prova =)

Mina presenter =)


Och titta vad jag hittade i min andra jackficka imorse.... Jaaa du....



100112

Ja, nästan halva januari har passerat. Och ja, födelsedagen börjar närma sig. Och ja, då blir det fest =) Men först kan vi ju börja med att se fram emot lördagen som kommer. I guess it´s party time for Anne and Sara again!! ;-) Lite kul ska man väl ha i det här mörkret.

Nu ska jag ta det lite lugnt och vänta på skitprogrammet Paradise Hotel. Borde ju måla naglarna också men, näääääh.... orkar inte.


Jepp, ser ut som fan. Få inte panik nu Annika =) ha haa....

Natti...

Precis fått några bilder från plåtningen jag jobbade med innan jul. Bilderna är som sagt reklam/annons bilder för att försöka marknadsföra och sälja in den nya motionscykeln Sverige.

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Imorgon blir det jobb. Godnatt på er!!


Mask dags

Då sitter jag här med masken i fejan och tittar på CSI NY. Ganska coolt, dom spelade Robyns låt i bakgrunden precis =)

Masken jag använder idag är helt ny för mig. Det är en fuktgivande och stabiliserande mask för en trött hud från Weleda (ekologiskt märke). Känner en ganska så stark doft av dom eteriska oljorna den innehåller. Brukar ha lite svårt för dom dofterna. Andra spännande ingredienser är mandelolja, jojobaolja, gurka, björkbark, humle mm.

Ganska intressant att det står i den svenska bruksanvisningen att den ska verka i 15-20 min, medans det står i den engelska att den ska sitta 20-30 min. Ha haaa.... Är dom engelska minuterna så mycket längre än dom svenska?? =)

Snart är det dags att torka bort denna gegga. Sen blir det lite bus och billig tv underhållning. Med andra ord, Paradise Hotel =)

http://www.thenaturalbeautyshop.co.uk/organicskincaretreatment/images/weleda_iris_intensive_masque.jpg

Uttråkad..

Fy vad jag har tråkigt. Känner mig jätte lat men ändå rastlös. Suck! Orkar inte ens fixa naglarna, men måste verkligen ta och göra ansiktsmasken. Fejset skriker efter fukt.

Som jag har visat er förut så är jag ingen mästerfotograf när jag är ute på krogen =) Här är några bilder som jag tagit med mobilen från i lördags. Hi hi...



Hyfsat bra taget. Båda är med på bild helt =)



Secret agents... =)

Lite pyssla om mig själv kväll...

Det blev ingen city idag. Istället blev det Vällingby Centrum med syrran, Noah och mamsi =) Lite mat, fika och windowshopping (det är all shopping jag har råd med just nu). Nu är jag hemma, softa lite, sen blir det ansiktsmask och fixa till klorna. Fejset behöver lite extra fukt nu i den här kylan. Moist moist...

Ha nu en riktigt skön kväll. Kram!

Good morning!

Vilken underbar solig måndag!! Och jag är ledig! Tjohooo!!! Haft en härlig sovmorgon, och tro mig den behövdes. Ska äta lite sen frukost, sen får vi se vad dagen bjuder på.

Puss på er!!

Aj aj...

...mina stackars händer. Eller rättare sagt mina knogar. Den här kylan gör att mina knogar blir såååååå fruktansvärt torra att det bara krackulerar. Gör så jäkla ont!!!! Smörjer och smörjer men det hjälper inte.

Är så galet trött nu så det blir nog sängen vilken minut som helst. Imorgon är jag ledig (jippiiiiii) och det blir nog fika, fika och lite fika =) Hi hi.....

Godnatt!!

Heeelt slut!!

Är inte lika kaxig längre. Nu är jag helt slut!! Kvällen började med några drinkar på Anglais. Riktigt goda Mojitos har dom där =) Sedan blev det vidare till East (där jag sprang på Yoda och Söder. Kul och se er grabbar) och sen till Hell´s Kitchen. Jisses, var hemma vid 4 tiden. Drack dock inget efter kl.1 (så moget av mig).

Ha haa... Hade ganska roligt på jobbet idag. Fick fingret av en kund... Fast på ett roligt skojsamt sätt =) Hon ville ha nagellim för att laga sin trasiga nagel, och den trasiga nageln råkade sitta på det fula fingret, så hon gjorde en rolig grej av det . Skrattade så jag nästan låg på golvet =D

Lite bilder från kvällen..







Inte så häftiga partybilder när man bara är 2 pers =)

Måste säga...

0371f94a63a070337fddd8736de13707.png

Kolla varifrån!

Måste säga att jag ser ganska så pigg ut efter en natt på stan och bara några timmars sömn :-) Börjar bli duktig på det här nu, ha ha..


Dagens hälsosamma...

23ab10efad86f9a170d393bb0870810c.png

Kolla varifrån!

Dagens hälsosamma lunch :-) Bakismat!!


På hells...

75c55f322291506e0df578da40bb0dd0.png

Kolla varifrån!

På hells kitchen :-)


Verkar bli...

2012ab0f455515576aa617d1df3b3202.png

Kolla varifrån!

Verkar bli en hel kväll här ändå. Herregud, ska ju jobba imorgon... Men men, har ju roligt så varför inte. Puss på er!


Några drinkar ikväll då =)

Kommit hem från jobbet, lagat lite snabbmat, duschat och sminkat mig. Nu återstår bara håret. Det blir nämligen några drinkar med min nyfunna vän Sara (puddingen som jag firade nyår med). Så där spricker min vita vecka. Eller va snackar jag om.... Den sprack ju redan i torsdags =) Ha haaa.... Men det blir nog inget farligt ikväll, det är nämligen jobb som gäller imorgon.

Nu ska jag göra mig klar. Puss mina finaste... Ha en skön freaky friday!!

Dålig vana...

Hittade dessa tråkiga kvitton i min jackficka. Och en har jag hunnit slänga också. Usch då!! En dålig vana det här med taxi. Har ju månadskort... Varför ska man vara så lat för??


Hungriiiig......

...igen!!!! Får bli en nattmacka snart. Kanske försöka sova tidigt också. Men guuuuuud vad jag är hungrig!!!! Mina maskar is back =) Ha ha haaa..... Och det märks för jag har fått en liten mage igen. December var ingen bra månad. Mycket sötsaker och mycket junkfood. Bad bad... Ska försöka ändra på det snarast.

Nä, ska gå och gräva i kylskåpet nu innan jag avlider ;-) Godnatt sötisar!!

Hej på er!!

Idag blir det hemmakväll trots allt. Ganska skönt faktiskt. Kroppen behöver nog ta en liten paus från spriten nu, until next week ;-) Nu blir det jobba hela helgen och ta det lugnt.

Idag var det dags för en liten goodibag från jobbet =) Alltid lika trevligt...



Ha nu en super trevlig fredag kväll mina vänner!! Puss o kram!!!

Skål och godnatt!

Hemma nu! Det blev Hotell baren Anglais istället för Vapiano. En öl förvandlades till 2 + 1 Mojito =) Hi hi... Jag hade ju sagt att jag skulle ha två vita veckor... Måste nu tyvärr bryta löftet för imorgon blir det party!! Nästa vecka kanske kan vara en vit vecka... Vi får se.

Nu ska jag äta en nattmacka, sen blir det sängen. Godnatt på er!! Puss.

Skulle ta...

0-245dc1b128588dac024a6f4446432d01.png

Kolla varifrån!

Skulle ta en öl eller en kaffe. Det blev nu 2 öl och en mojito :-)


In mot city då!

Precis slängt i mig min middag. Ska inte säga vad jag ätit, tror att alla kan gissa vad det var... Nu ska jag byta om, måla på lite eyeliner och åka in mot stan. Det blir Vapiano med Sara och hennes bror =) Behöver kackla lite...

Puss på er mina musslor ;-)

I´m on fire... Ha haa!!

Måste ju bara berätta en grej som hände igår. Min kollega hade en manlig vän som var och handlade hos oss. Jag smet iväg sen på lunch och då kommer min kollega och berättar att den här killen blev så nyfiken på mig och ville att hon skulle fixa ihop oss ;-) Ha ha haaaa..... Ibland behöver man höra att man är lite foxy =) Hi hihi...

Thats all people =) Pöss!!!

Nu då???

Städat klart och tvätten rullar för fullt. Ska hoppa i duschen nu, sen kanske nåt i magen, men sen då?? Vad ska fröken hitta på?

Just nu är det house party här hemma =) Så jäkla bra!!!!

God morgon!

Jisses vad jag är trött i ögat... Gäsp... Ledig idag och hade bokat tvättstuga direkt nu på morgonen, men eftersom jag hade det lite besvärligt att gå upp så är det självklart nån som tagit min tid =( Har nu bokat nästa tid. Får väl börja med städningen först. Vill inte!!!! Men först lite frukost och ta det lugnt =)

Ha nu en superfin torsdag mina små pussgurkor!

Oj oj..

... såå trött!!!! Och såååå sugen på att resa. Tänk er beachen, värmen, fiestan, siestan mm.... I want!!!!! Nån frivillig??? Nu blir det sängen. Känner att John Blund is in da house!! Natti natti.


Det här önskar jag mig nu... Ligga i en solstol under palmerna och slappa. Buhuuuuuu!!!!!!

Satan vad kallt!!!!

Sitter hemma och fryser!!! Måste tända en miljon värmeljus och krypa ner under filten. Proppmätt är man också. Vräkt i mig kebab med pommes... Och ja, skräpmats träsket fortsätter... Skit också!!

Idag var ingen bra dag för mig att åka kommunalt. Missade pendeltåget till jobbet och fick vänta en halvtimme. Sen på väg hem så var tåget inställd (hade väl fryst till is på vägen), så då fick jag vänta en kvart. Suck!

Nu blir det mysa lite. Kram!!


Min nyttiga middag...

Hej hej hemskt mycket hej!!!!

Försov mig lite idag. Inte för att jag skulle iväg och jobba, men hade ju bestämt fika/lunch date med tjejerna. Upp och hoppa, duscha o spackla och sen rusa iväg. Nu är jag hemma med syster och Noah och busar lite. Hörs sen. Kram!!



100104

Vad konstigt det var att skriva 100104..... Ha haa... Idag blev det en lååång dag på jobbet. Hela 9-19, poooooof... Hemma nu iaf, ätit middag och nu lite bus. Imorgon är jag ledig och det blir en dejt med brudarna i Solna C. Sen finns det tråkiga saker som städning som man behöver ta itu med =( Bläää.... Nån frivillig?? Nej?? Tänkte väl det.

Nu ska jag slappish lite och vänta på Paradise Hotel som har haft ett litet uppehåll (skitprogram, jag vet). Kram på er!


Festat i helgen?? Dags att slänga lite flaskor kanske....

Har fastnat...

32091d3a9f0017406a37eb3c8c8c4d87.png

Kolla varifrån!

Har fastnat i skräpmats träsket! Hur ska jag komma ur den här skiten nu då? SKÄRPNING!!


Hmm..

Precis fått ett samtal från en väldigt oväntad och äldre person som ville bjuda mig på en fika. Vet inte rikigt vad jag ska tro om detta. Har gjort ett jobb med honom en gång, thats it. Hmm.... Förvirrande! Ja vem vet, folk kanske bara vill umågs. Varför ska jag direkt tro nåt annat.

Och JA, soffan is the shit idag!! Snart blir det sova. Kram på er!!

Lever..

...knappt!! Så jäkla trött... Soffan is the place to be idag igen då =) Ha ha haa.... Tittar på American Pie. Hi hi... Om man vill knulla en paj så gör man det väl inte på köksbordet direkt!! Dööör, det är så pinsamt =D Och blev nu så himla sugen på en salami macka efter att pappan i filmen kallade onani för att "smeka på salamin" =D ha ha hooo hiii..... Och nu menar jag självklart att jag blev sugen på en riktig smörgås med salami och inget annat ;-)

Fotade ganska dåligt igår, men här kommer några bilder.







Haft en super trevlig nyår och utekväll med mina vänner från Zurich. Idag åker dom hem. Bye bye boys!!

Thank heaven for 7eleven!!

Här är min frukost!!! Ses om ett tag igen när jag är på gång igen efter kaffet =)




Fest!!!

Hemma och poppar!! Inväntar några vänner för några drinkar, sen bär det av mot city. Yes, då var det dags igen då. Puss o kram på er!!!!

Lördag!

Då har man gjort lite nytta idag då. Jobbat lite, sen lunchat med Sari, nu hemma och snart dags för party igen! =) Fortfarande lite snorig, men inte så farligt. Tror att spriten tog död på det som fanns kvar =) ha haa.... Resten dödar vi ikväll.

Nu ska jag njuta av lite kaffe, sen ska jag påbörja förvandlingen inför kvällen. Lots of hugs bitches!!!L

Soffpotatis nr.1

Idag har jag verkligen bara degat. Det har blivit film efter film =) Har sett Smekmånaden, Ice Age 2, Kalle och chokladfabriken och nu är det King Arthur. Skönt med såna här dagar ibland.

Imorgon blir det jobb och sen förmodligen partaj igen med gänget jag firade nyår med =) Nice nice!!! Ska nog hoppa i säng om ett tag, så jag säger natti natti nu. Kram på er!!

Segt..

Det är lite segt denna dagen efter kalaset. Soffan regerar och töntfilmerna rullar på tv. Kan det bli bättre? Jodå, det kunde vara lite bättre om nån ville spoona med mig ;-) Ha ha haaa...... Älskar mitt singelliv, men va faaan.... Ibland behöver man bara gosa lite. Vi får se, vem vet vad kvällen bjuder på =)

Nu blir det Ice Age 2...

1 januari 2010

Vilken vacker första dag på nya året vi har idag =) Och jag mår ganska så bra, inte bakis alls =) Slänger i mig lite frukost nu och tittar igenom lite bilder från igår. Inte en enda bild på fyrverkerier.... Var för upptagen med att skåla och dansa in det nya året, så det blev inga raketer. Hi hii..... Cafét rockade!!!!

The party crew....














Sist men inte minst några italianos.... =)

Hemma!

Oh my god!!!! Haft sååååå roligt ikväll!!! =) Mycket kröka, mycket dansa och riktigt bra sällskap =) Men nu är det dags att sova. Jisses vad trött man är....

By the way... åkte med en taxi chaufför som gnällde om att han inte fått dricks på hela kvällen. Eeeeh ursäkta mig.... det blir ingen dricks nu heller gnällspik!!! Pucko!!!

Nu blir det sängen. Natti natti på er!!!!

RSS 2.0