Underbara måndag!!

Helloooo!!! Haft en kanon dag ute i solen idag =) Fy faaaan vad härligt! Blev glass och sen en liten picknick i Kungsan med Emelies svägerska+co, sen vidare till Fridays för att öla lite. Det var stekhett att sitta där, men så underbart med en iskall öl i handen =) Så jävla nice.

Där satt vi kvar tills typ 18.30, sen började vi röra oss mot Sumpan för Emelie skulle ha en liten dejt, som jag våldgästade ;-) ha haaa.... Nä men Emlan ville att jag skulle vara kvar ett tag ifall killen var en kokosnöt. Där satt vi alla tre och jag började helt plötsligt asgarva mitt i konversationen när han sitter och berättar om sitt jobb. Oh my god!!!! Vad pinsamt.. Försökte hålla mig men kunde inte det. Jag såg ju Emelie med andra ögat och hur hon små log och då brast det för mig. Kände flera gånger då jag bara ville börja skratta, så till slut så begav jag mig hemåt och lämnade dom två. Shit vad pinsamt det var.

Ser att texten saknas igen till ett av mina sms inlägg. Så jävla värdelöst!!! Men ni fick ju se bilden, det var ju det som var det viktigaste =) Nu ska jag varva ner lite innan läggdags. Puss o kram på er!!

By the way... har varit sjukt onyttig idag. Donken till lunch och middag, och en massa öl till mellis =) Inte bra...




SMS-inlägg

20100531348 (MMS)


Jag och Emelie sitter och ölar på Fridays ...

20100531347 (MMS)

Jag och Emelie sitter och ölar på Fridays uteservering och det är stekhett :-) Life is good!


31a maj 2010

God morgon solstrålar!! Är det inte härligt med måndag? Jo, det tycker jag verkligen. Är ledig och solen skiner som aldrig förr =) Såååå härligt!!

Vart tog maj månad vägen? Gick så himlans fort tycker jag. Imorgon är det 1a juni och det betyder ju sommar. Det betytder också att min lilla ängel fyller 3 år =) Finaste finaste Noah har blivit en stor pojke. Jisses vad tiden går fort. Snart sitter han väl med en öl i ena handen och en tjej i den andra, ha haaaa.....

Nu kurrar magen, så det är dags för lite gröt och kaffe. Sen får det bli ut och njuta av solen =) Önskar en en kanondag!

Eurovision 2010

Eurovision ja.... Tyskland var inte en av mina favoriter, men låten växte ju fler gånger man hörde den. Några som jag gillade var Turkiet och Island. Moldavien, Frankrike och Grekland var också helt ok =) Speciellt han som spelade saxofon i Moldaviens bidrag, han var helt klart grymmast med sina moves =) ha haaa....


Kvällens pinsammaste måste ändå ha varit denna stela och tråkiga brutta som inte kunde röra på sig alls. Skrattade ihjäl mig, oh my god alltså!!

Men, den allra bästa bästaste låten var ändå Madcons låt Glow. Inte med i tävlingen dock, men helt klart bäst tyckte jag iaf =) Ryckte i benet som satan...

Söndag!

shululuuuu på er!! Äntligen är helgen nästan slut. Det har jobbats och slitits. Imorgon väntar ledighet =) Ser att texten till mitt sms inlägg tidigare idag saknas igen. Ja ja, skulle bara visa hur jag satt bakom galler på jobbet medans det var strålande sol ute =)

Gick iaf en härlig promenix efter jobbet. Helt fantastiskt!! Skönt att få lite luft när man varit inne hela dagen. Och jag vill inte höra nån skit om att det ska bli regn imorgon. Vill njuta av solen tack!

Nu känner jag mig lite rastlös. Sugen på att göra nåt skoj. Sugen på en mojito rättare sagt, ha haaa... Alkis Anne =) Får se om det blir nåt ikväll, blir nog soffan ändå.

Stor söndagskram till er alla!

Powerwalk :-)

20100530346 (MMS)

Powerwalk :-)


SMS-inlägg

20100530344 (MMS)


Eurovision mys!!

Sitter hemma hos Nina Pina med syrran och Monica och ska följa eurovision. Laddat med snacks, choklad, morötter, dipp och öl. Nu ska det mysas för fullt.

Vi diskuterade en sak här precis. Varför är det alltid lika kul med pruttar?? Ha haaaa..... Man kan skratta ihjäl sig =D Vi känner oss väldigt mogna ikväll, NOT!!!

Ha en fin kväll!!!

Fest!

Va faaaaaan.... Klockan är snart tolv och mina grannar startade igång värsta festen helt plötsligt. Hör bara dunka dunka och ha ha haaaa. Hur ska den här natten bli?? Får man nån sömn tro? Skit också!! Får ta och plocka fram öronpropparna. Natti natti på er!

Helt jävla toppen när grannnarna kör igång festen vid midnatt och man ska jobba imorn. Jodå, den gillar vi...

Fredagsmys!

God kväll!

Det är fredag och dags för helg igen. Denna helg ska jag ta det lugnt och lägga min energi på jobb istället. Ikväll blir det bara hemma i soffan med mina två bästa vänner, tv:n och datorn =) Patetiskt eller hur =) ha haa.....

Imorgon blir det tjejmys hemma hos Nina med eurovision och några öl. Har inte hört några bidrag så det blir spännande. Men nu är det dags för lite brun utan sol och måla naglarna. Ha en toppenkväll! Kraaaaaaam!

God morgon på er! Även denna dag börjar...

God morgon på er! Även denna dag börjar med tågförseningar. Suck! Hur är det möjligt att det är växelfel varje dag? Ja ja, sitter här med min kaffe och metro och hoppas att jag snart kommer iväg. Hoppas att ni får en fin dag trots det gråa vädret. Kramis!


Vårfest!

Hello bloggen!

Precis kommit hem från Sumpans Vårfest. Mötte upp Sari, hennes pojkvän och hans kids här i Sumpan. Åt popcorn, sockervadd och Belgiska våfflor, såg Eric Saade uppträda och småtjejerna skrika. Sen skickades barnen och mannen hem, och kvar fanns brudarna på Gustos uteservering. Öl pimplades och skit snackades. Till slut blev det en varmkorv på 7eleven och sen hem till soffan.

Nu känner jag att jag behöver nåt mer att äta. Ska rota i skafferiet lite och se om jag kan hitta nåt spännande. Kramis!!

Lite usla bilder på Eric Saade


Toyfriend!!

Äntligen klar med all tvättande och städande. Ska slänga i mig nåt att äta, sen ska jag ta en promenix till Solna C för att köpa present till Noah. Sen blir det eventuellt att träffa Sari och hitta på nåt. Kanske ta en titt på Sumpans Vårmarknad. Vi får se. Nu ska jag göra mig klar och kila iväg. Kram kram!!

Grym text!! Passar mig utmärkt, ha haaaa =)

27e maj 2010

God morgon!!

Har klivit upp hyfsat tidigt för att släpa mig ner till tvättstugan, och nu ska jag börja städa. Tar emot lite men det ska bli så skönt att bli av med all damm.

Det är nu det börjar bli jobbigt att städa när det är så himla varmt i lägenheten. Jag får morgonsolen in här, så det är bastu på mornarna vår och sommar. Men men, det är bara att tuta och köra. Det är dags nu!!

Önskar er en kanondag!!

26e maj 2010

God kväll på er!!

Hemma i soffan och framför Grey´s efter en lååååång dag på jobbet. Herreguuud vad den var lång =) Men den långa dagen visade sig vara en trevlig dag. Knallade hem med ännu en presentpåse =) Denna gång från Biotherm, för en superb försäljning. Påsen innehöll en Aquasource fuktcreme för ansiktet och Biocils ögonmakeupremover. Tack tack!!

Imorgon är jag ledig och behöver tvätta och städa. Skit också!! Sen måste jag köpa present till min lilla prins som fyller 3 år nästa vecka. Så stoooor.....

Nu är jag så sugen på kaffe, så jag ska ta mig en kopp koffeinfritt. Ha det så fint my friends!!!


Fylle finne!

Ha haaa.... Emelie la ut dessa bilder på Facebook. Dom är från min födelsedag i januari, då när jag blev så full att jag åkte in till stan blind utan linser och glasögon, gick in på Sturecompaniet och vände för att åka hem och kräkas lite =) Ha haaaa... Vilken jävla kväll det var. Jag ser iaf inte så jäkla nykter ut på två av korten.



Såååååå fullll.......

Dagens shopping + present

Här kommer min tröst shopping, plus min gåva som jag fick skickad till jobbet för att jag närvarade på en kvällsutbildning för ett tag sen.

Var också på H&M idag för att kräva rabatt på byxdressen eller att få lämna tillbaka den eftersom min strl aldrig kommer in. Fick den för halva priset, inte så illa va =) Nu måste den bara sys också.

Blir nog snyggt med ett bälte med guld detaljer till.


Min gift bag =) Inte min favorit doft, men tackar tackar!


It´s a grå grå tråkig day...

Hej på er!! Idag är en sån här dag då allt känns bajskorv. Är trött (kunde inte sova inatt), grinig, irriterad, sur, ledsen... Ja, allt som man kan vara. Försökte tröst shoppa också men fick bara ångest. Suck!! Nu är jag hemma och funderar på om jag ska kila över till Sari på en liten tröst fika. Kanske lika bra det.

Lägger upp bild på min tröst shopping lite senare. Ska nog dra på mig byxorna igen och knata iväg. Kram kram!

God morgon! Idag är jag trött. Trött tr...

God morgon! Idag är jag trött. Trött trött trött.. Gick hemifrån utan min klocka, satt på tåget och tänkte jag får inte glömma paraplyt (har en tendens att lämna kvar dom överallt). Klev av tåget utan paraply. Får väl hoppas på att det inte öser ner när jag slutar, annars får jag väl köpa en ny, igen. Nu ska jag avsluta min frukost här på jobbet och hinka i mig 5 liter kaffe :-) Kramen hela dagen!


24e maj 2010

Hej på er mina små pumor!! Precis kommit hem från en härlig powerwalk runda. Så jäkla skönt att få svettas lite =) Framför mig har jag en liten snickers bit och en liten öppnad chipspåse (från igår). Är ganska så sugen på att börja tugga på snickersen, men ska försöka låta bli (vet att den kommer slinka ner i magen ändå).

Ska ta och fixa en middags tallrik bestående av nacho de luxe a la anne och glo på Top Model =) Ha en fin kväll nu allesammans!!!

Söndags slapping

Shit vad man blir trött av att göra ingenting. Hade tänkt att åka hem till syrran, men busvädret utanför satt stopp för det. Det åskade som sjutton och regnandet ville aldrig ta slut. Det är stunder som denna då man saknar bilen.

Så det har blivit slapp hela dagen. Borde ha passat på att städa och tvätta, men på något sätt har soffan satt sina klor i mig och jag har inte kunnat röra på mig. Nu är det jag, soffan, tv:n och snickers som gäller =)

23e maj 2010

Goddagens!! Sovit ut ordentligt efter en kväll på krogen och känner mig pigg, men det är ju jävla pissväder ute =( Känns trist att bara sitta hemma. Får se om jag kommer iväg nånstans.

Det blev lite dålig uppdatering här på bloggen igår. Jag, syster, Noah och Nina knallade ner till Lötsjön. Lapade sol, fikade och åt glass, matade änderna och promenerade. Det var helt underbart!! Sen var det bara att skynda sig hem, duscha och göra om sig till puma och vidare hem till Trine i Ursvik. Supernice att sitta på tomten och drinka lite =) Kvällen fortsatte sedan på Hotellet och Sollan.

Här kommer gårdagen i några bilder.



Fina Marielle och Trine

Jag och Marie (som tyvärr inte följde med ut)

Helt plötsligt kände vi alla oss lite extra snygga =)


Hej på er! Har inte hunnit skriva så myc...

Hej på er! Har inte hunnit skriva så mycket idag. Blev en kanon dag vid lötsjön, sen hem och fixa till mig lite. Nu sitter jag i en svettig buss på väg till Trine i Ursvik. Blir tjejparty på tomten :-) Nice! Hörs kanske lite senare, kram kram!


22a maj 2010

God morgon!! Det är lördag, solen skiner, jag är ledig och har sovit som en stock =) Härligt!! Ska ut och njuta av solen vid Lötsjön. Fika på Gröna Stugans uteservering och sen ska vi mata änderna tillsammans med Noah.

Sen skulle jag behöva hinna förbi affärerna för att se om jag kan hitta en underklänning (som gärna formar lite). Vill ha min nya vita spetsklänning, men den är så tunn så man måste nästan ha nåt under. Och sen funderar jag på om jag behöver springa till bolaget. Har sprit hemma men ingne Corona =O Klarar jag mig utan ölen ikväll kanske??

Upptäckte precis att jag inte har nån solcreme hemma för kroppen. Måste ju skydda huden ute i solen. Ska köpa Cliniques solcreme nästa vecka, då vi har kampanjpris på dom. Och deras skydd för ansiktet kommer jag att få inom nån vecka, då vi klarade en Clinique aktivitet och fick välja en valfri produkt =) Not bad!!

Nu ska jag iaf njuta av morgonkaffet. Önskar er en uuuunderbar dag!! Kram kram!

http://www464.pair.com/millsbro/assets/images/cosmetics/CliniqueSPF30SS09.jpg
Min absoluta favorit vad gäller solcremer. Ingen söt konstig doft och inget kladd.

Lyx i duschen!

Biotherm har gjort det igen!! Deras nya Oil Therapy serie för kroppen är helt fantastisk. Perfekt för torrisen. Serien består av en dusch gel/olja, body scrub och en kroppsolja. Grymt, grymt, grymt bra och doftar sagolikt!! Try it..

http://www.biotherm.fr/img/_ww/_ww/identical/catalog/packshots/AXIS_WOMEN_BODY_CARE/PF27001_236x443.JPGhttp://www.nogg.se/upload/61780/bloggOrPage_98231204E-02_090.jpg

God kväll!

Äntligen fredag!! Ledig helga helgen och ska njuta ordentligt. Imorgon blir det slappa i solen på dagen och på kvällen ska jag möta upp tjejerna för lite partaj ;-) Bus bus....

Ikväll blir det lugna puckar här hemma. Jobbat och sen rusat iväg till Vällingby en snabbis och sen hem till syrran för att träffa min älskling =) Gud vad jag hade saknat den lilla krabaten. Imorgon ska det busas igen.

Och jisses... hörde ni åskan idag?? Shit vad det dundrade i Vällingby och Blackan. Men tur som så blev det ingen regn fast himlen var mörk som natten.

Nu ska jag slänga i mig en sen middag och ta det lugnt. Ha en fin kväll allesammans!!!

Hemma hos syster och myser med min ängel. ...

20100521340 (MMS)

Hemma hos syster och myser med min ängel. Saknat honom så fruktansvärt mycket. Hörs senare, kram!


Fuck!

Ja, då har man spillt ut massor med rosa nagellack på min vita matta. Eller ja, vita och vita... Den har egentligen gjort sitt. Den är full med drinkar, vin, nåt svart och nu även nagellack. Dags att investera i en ny matta, och denna gång kanske inte en vit.

Så här ser det ut.. =(

20e maj 2010

God kväll mina solstrålar!! Vilken underbar daaaaag!!!! Och till min lycka läste jag precis att det ska bli kanon väder hela helgen också =) Wiiiiihiii....  Blir inte så mycket sol på dagarna när man jobbar och sliter inomhus. Jag försöker agera röksällskap på jobbet så jag också får komma ut lite, funkar utmärkt =)

Nu måste jag nog ta och hit the shower och äta middag. Precis varit och powerwalkat och det var grymt skönt. Det märkliga är att jag blir nästan aldrig sugen på nyttig mat när jag motionerat, utan jag blir sugen på pizza, hamburgare, friterat mm... Men, det ska jag icke äta!!

Kram på er och ha en toppen kväll!


I wanna do bad things with you..

Älskar den här hillbilly låten som är introt i True Blood. Härligt lantlig och kinky =) hi hii...


19e maj 2010

God kväll!! Haft en nära döden upplevelse idag, med en spindel och en kund. Står och pratar med min kund när jag plötsligt ser sen ganska liten men grov spindel klättra på hennes vita krage. Oh shit! tänkte jag. Ska jag säga att hon har en spindel klättrandes på sig?? Vill hon då att jag ska ta bort den?? Jag rör inte den jäveln!!

Tankarna snurrade i skallen och jag hörde inte ett ord av vad hon sa till mig. Spindeln försvann sedan under kragen någonstans, och dök helt plötsligt upp på högra sidan istället. Oh my god! tänkte jag då. Va faaan.... Till slut börjar den klättra upp på hennes korta hår precis vid örat. Just då börjar vi gå mot kassadisken och jag frågar min kollega lite fort om inte hon kan ta bort en spindel från min kund, och det gjorde hon. Kunden blev lite förvirrad och fattade inte riktigt vad som hände, men uppskattade att den togs bort. Mådde dåligt och kroppen kliade i flera timmar efter det....

Skulle gått en powerwalk efter jobbet, men kändes att det skulle bli så sent, så det blev situps istället. Men imorgon ska jag ut och powerwalka, promise!!

Nu är det Grey´s och True Blood som gäller. Ha en fin kväll, kram kram!!

Godnatt!!

Serierna är slut, nattmackan i magen och det är dags att hoppa i säng snart. Varit sååå lat ikväll.... Skulle tvätta håret och fixa naglarna. Dom är långa satan och lacket har lossnat. Gjorde inget av dessa saker. Annika, tycker att du ska bli min privata manikyrist (heter det så?) =) Något som jag däremot gjorde var situps, det ni...

Vill också säga GRATTIS till min syster som fått en ny bättre tjänst på jobbet. Bra gjort!!! Du kommer att göra det galant!

Sov så gott mina små söta grisar! ;-)

Jag och syster Katja förra sommaren på Cafét

Tisdag kväll med Kanal 5

Kom hem till slut efter pengeltågs strul åter igen. Och förseningen av banarbetet verkar fortsätta. Suck för det!! Hade planerat en powerwalk efter jobbet, men blev så irriterad av att sitta och först vänta på tåget och sen sitta i tåget och vänta. Kom hem istället och får ge mig ut på spåret imorn istället.

Nu ska jag spendera resten av kvällen med Kanal 5, Betty, desperata fruarna och resten av cougarsen =) Ha en fin kväll!!

Fick med mig en trevlig kasse från jobbet idag =) Lovely...

Den innehöll dessa härliga grejer..

Presenter från Clarins för bra försäljning, en primer och en handcreme. Dag och nattcreme från Estelle & Thild och en till Clinique Bonus time gåva (vi brukar alltid få en efter avslutad aktivitet om dom finns kvar).

Oj oj vad jag älskar pendeltågen, not! F...

Oj oj vad jag älskar pendeltågen, not! Först är det bra 30 min trafik pga banarbete, sen är det förseningar på det pga signalfel och skit. Sitter nu fast mellan spånga och sumpan, sur som satan och hungrig. Suttit fast i snart en kvart. Love this shit!


Suktat efter den här jäveln hela dan, och ...

20100518337 (MMS)

Suktat efter den här jäveln hela dan, och var nu tvungen att köpa en. Oj oj vad jag ska njuta :-)


18e maj 2010

Gooood morgon bloggen!!!! Hur mår ni? Ännu en dag med strålande sol, helt fantastiskt! Har lust att ta semester i några dagar bara för att slappa och njuta av vädret. Det vore guld värt....

Idag är det ingen ledig dag, utan ska knalla iväg till jobbet snart. Hade ställt klockan lite tidigare för jag tänkte hinna med en powerwalk på morgonkvisten, men orkade tyvärr inte upp. Fick bli lite situps och grejer istället.

Nu ska jag svälja morgonkaffet här lite snabbt, klä på mig (har inga sommakläder) och sen kila iväg. Hoppas ni får en kanon dag. Kram kram!!

Underbara måndag!!

Åh jösses vilken underbar dag!!! Helt fantastiskt... Tyvärr så gick förmiddagen åt städning och tvättstuga, men var tvungen att göra det och riktigt stolt över mig som var så diciplinerad (gansa olikt mig) och gjorde det.

Medans tvätten torkade så kilade jag ner till Järnvägsgatan där Sari och Camilla satt och fikade. Sååå sjukt varmt var det. Slängde i mig en kaffe, babblade lite skit, sen hem igen, fixa klart tvätten, göra mig iordning, åka in till stan för att träffa Heidi på Friday´s, äta lite och ta en öl, springa en snabbis till Topshop och slösa lite pengar, sen säga hejdå till Heidi och säga hej till Sara2 för att ta en till öl på Friday´s uteservering. Nu hemma med huvudvärk och slappar. Ja, det var min dag det =) Pust...

Här kommer min lilla shopping.. Linne och örhängen från Topshop.


17e maj 2010

Vill inte stääääädaaaaa.... God morgon förresten! =) Strålande väder utanför och jag måste sätta igång och städa. Fy fan vad det suger. Kan man strunta i städningen tro???

Mina norska vänner firar 17e maj idag på Skansen, hade varit skoj att haka på. Firade med dom förra året, var bakis och det var sååååå varmt, he heee... Men underbart var det!

Nu kurrar magen för fullt här och det är dags för frukost, sen ska jag dansa med dammsugaren. Ha en fiiiiin dag!!!

17e maj 2009 på Skansen. Sari och jag firar Norge...

Fina Trine..

Tre finnar låtsas vara norrmän för en dag =)

John Blund is calling..

Dags att dra täcket över huvudet. Är trött, trött, trött.... Ledig imorgon, och på schemat står det powerwalk, städning, lite shopping och sen träffa Heidi (en gammal kollega) för lite mat, fika eller öl och skvaller =)

Vi har försökt att träffas nu i ca 2 månader, och äntligen ska det bli av. Blev nästan tvungen att avboka träffen då syrran behövde hjälp med att hämta lill korven på dagis imorn, men till slut kunde hon ändra på schemat och sluta tidigare och hämta honom själv. Blev nästan lite ledsen i ögat för jag har inte träffat honom på länge och hade börjat ställa in mig på att träffa honom imorn. Men men, får bli en annan dag. Moster älskar dig Noah!

Nu ska jag göra mig redo för sängen. Hörs imorn, sov gott!!

Söndag!

Hallojs!! Hoppas att alla har haft en fin helg. Nyligen kommit hem från jobbet, och är inte dödstrött. Visst hänger ögonlocken lite extra idag, men inte farligare än så. Morgonen började ju inte sådär super bra. Det var ju stopp i pendeltågstrafiken, och det sög balle big time. Var så förbannad... Men men, kom fram till slut.

Nu ska jag vräka i mig chips och godis =) mmmmm..... Här kommer några bilder från igår. Inga klubb bilder tyvärr.

Sofie och Emelie

Emelie och mua tar stora, raska dansade steg till Cafét.



Och kvällen slutade med att Sofie var tvungen att kräkas lite. Nädå, ombyte av skor bara =)

Morgonen börjar strålande bra. Pendeltå...

Morgonen börjar strålande bra. Pendeltågs kaos! Signalfel. Ingen trafik mellan sumpan och spånga. Suttit har i över 30 min och väntat, trött och sur. Kommer ingen vart. Suck.. Får hoppas att jag kommer iväg snart. Kram kram!


Sova!!

Haft en underbar kväll med Emelie och Sofie!! Den började på Friday´s med öl och mat. Sen fortsatte vi till Cafét som hade invigning för uteserveringen. Åh herregud vilket jävla tryck det var!! Såååå himlans mycket folk. Hade vi inte stått på listan hade vi aaaaldrig kommit in där. Och uteserveringen.... där gick det inte ens att vara för det var småckfullt. Men men, vi hade det bra där inne ;-)

Nu är det dags att hoppa i säng och imorgon ska det jobbas. Suck för det.... Tyvärr så var jag lite slarvig med kameran igen, men fick några bilder iaf =) Dom kommer imorn. Natti natti!!

15e maj 2010

Åååååååh vilket underbart väder!!!!! Och självklart har jag jobbat och inte kunnat njuta av värmen =( Eller jo lite, blev lunch utomhus.

Nu ska jag göra mig iordning för lite middag och drinkar inne i stan. Ingen galen party kväll, ska ju orka jobba imorn också.

Jag gillar ju flätor. Går ju nästan jämt runt med en fläta på sidan =) he he.... Idag blev det en lite slarvigt gjor utbakad fläta från ena örat till det andra, som sedan avslutades i en flätad kringla på sidan. Tog några bilder på jobbet, men det syns inte så jätte bra då min kamera inte är den bästa.



Och slutligen lilla kringlan på sidan som inte syns så bra =(

Dagens shopping!

Det här inhandlades idag på H&M och Kicks...

En skitsnygg byxdress till vardags som fest. Kan enkelt pimpas till med ett par klackar och bälte. Upptäckte bara att det var hål i den nu när jag kom hem, så jag får ta och byta den imorgon.

En vacker sptesklänning..

Och lite rengöring, fransar och grejer,

14e maj 2010

Trööööött!!!! Varför är man alltid helt slut dagen efter dagen efter?? Har iaf jobbat hela dagen och ska spendera resten av kvällen i soffan. Ska nog glufsa i mig några godis bitar också som jag har kvar sen igår.

Shoppat två nya plagg idag och lite nödvändigheter från jobbet. Lägger upp bilder lite senare. Nu måste jag äta och sen dricka en kopp kaffe. Sjuuuukt sugen!!

See ya soon!!

Softar!

Mätt och belåten sitter jag här i soffan med godispåsen, mums mums.... Det blev ingen ute middag med Emlan, då hon kände sig lite utbränd efter nattens bravader =) Istället blev det en nacho tallrik hemma. Funkade lika bra det också.

Nu ska jag bara ligga här och jäsa, stoppa i mig mera godis, och sen fortsätta jäsa lite till innan jag hoppar i säng =) Därmed säger jag natti natti!!

Här är grymmaste house dj:n ever, Thomas Deak. Han spelar på Sollan på lördagar. Grymt!!

Så här brukar det se ut på övervåningen på Sollan där det bara spelas grym house musik.

Back to normal!

Åh, känner mig som människa igen =) Ska hoppa i duschen nu och sen träffa Emelie för en bit god mat. Sen blir det nog soffmys resten av kvällen. Kan inte bli bättre så här dagen efter. Känns som en riktig söndag, men det är ju bara torsdag.

Nu ska det jobbas hela helgen, men förmodligen blir det några glas på Café Operas invigning av uterserveringen på lördag. Lite skoj måste man få ha även om man jobbar ;-)

Nu ska jag göra mig i ordning. Hörs ikväll igen. Kramis!!


Hittade en bild på Finest.se där Emelie fastnat =) Emlan fotade lite igår och har lovat att maila mig några bilder. Sen får vi se om det är något att visa upp =)

13e maj 2010

God morgon!! Precis klivit upp och känner mig lite groggy =) Vaknade vill elva tiden första gången och kunde inte sova, men vägrade gå upp efter att bara sovit typ 5 timmar. Lyckade till slut somna om.

Hade så jävla kul igår. Sollan var grymmast som vanligt! Vi shottade och tände eld på Emelie =) hennes mun was on fire, så jäkla häftigt. Hade kameran med mig, men tänkte aldrig på att ta fram den och fota. Hade så mycket grejer med mig i min stora väska så det hade säkert tagit mig hela fem minuter att hitta den.

Nu måste jag få i mig nåt att äta och vakna till liv, sen gärna komma ut ur lägenheten lite. Vill inte ligga här och vara bakis hela dan.

Puss o kram på er!!!

Hemma!

Så.... klockan har passerat 05 och jag har precis kommit hem. Blev drinkar på Anglais sen Sollan med Wally Lopez (Spaniens största och grymmaste house dj) som gäst dj. Mycket dans, mycket snack ;-) och inte så mycket verkstad, he heeee.... Say no more! Grymt kul hade jag iaf!

Nu ska jag äta lite kyckling kebab och sen sova som en stock. Hörs imorn. Natti natti!!

Jag och min vän Corona väntar....

Så, nu är jag klar och väntar på att Emelie blir det också. Hurry curry!!! Orkar inte sminka ihjäl mig så jag slängde på ett par fransar bara och sen får det bli röda läppar till =)

Tar en öl här och lyssnar på värsta party musiken. Helt på g =) hi hi.... Ses kanske via mobilbloggen ikväll, om det funkar. Puss o kram!!



Hello!!

Fattar inte vad det är för fel på sms bloggandet???? Dom har nyligen ändrat telefonnr och nu verkar det som om varannan skickad syns och varannan inte. Eller som idag, att texten saknas.

Det jag skrev i sms inlägget var att i dagens Metro fanns det en liten artikel om huvuvida singlar är bråkigare på jobbet? Där vissa då ansedde att detta stämde, då singlar ofta är sura och nere. Vilket jävla skämt!!! Som om alla singlar gick runt och var bittra på livet och vill hänga sig. Kom igen!! Det finns faktiskt folk som väljer att vara sinlgar. Jag är världens lyckligaste singel just nu, och vill inte vara annat heller. Så, då var det sagt =)

Annars har dagen rullat på som vanligt. Sugen på lite bus och party ;-) Ska nog iväg till stan en sväng och hinka lite, ha haa.... Man vet aldrig hur denna kväll kommer att sluta. Tur som så är jag ledig imorn =)

Nu ska jag slänga i mig lite käk och spackla fejset en aning =) Kram på er fina!!

SMS-inlägg

20100512334 (MMS)


Min goda lunch :-) Mums mums..

20100512333 (MMS)

Min goda lunch :-) Mums mums..


12e maj 2010

God morgon!! Morgon situpsen gjorda, frukost i munnen och kaffe i ena handen =) Och solen skiner åter igen, och jag ska jobba hela dagen åter igen. Pissvädret verkar förfölja mig. Var ledig halva lördag sen söndag och måndag, och det var grått och kallt. Är ledig imorgon och det ska förmodligen regna =(

Ja ja, det är sol nu iaf och jag ska inte klaga! Nu ska jag göra mig klar inför jobbet. Önskar er en kanon dag!!


Idag blir det en lite slarvigt inbakad fläta =)

Oh my god!!!!

Glömde säga att jag åt en Strawberry Cheesecake glass från Burger King idag (ute i solen men frös ihjäl), och herreguuuuud vad god den var!!! Måste säga att jag mådde lite illa efter att jag glufsat i mig den som en liten gris, men guuuuuuuud vad gott det var!!! =) he hee....

http://www.glasskoll.se/wp-content/uploads/2009/07/bkool_glasskoll.jpg

11e maj 2010

Hej på er!! Väntade på John Blund en evighet igår, och var sjukt trött imorse när jag skulle iväg till jobbet. Men happy happy har jag varit ändå, det har ju varit sol hela dagen =) Wiiiii......

Gått en härlig powerwalk med Sari precis. Vi stannade till vid kyrkogården vid Lötsjön och tände ett ljus vid Minneslunden för Saris mamma. Hur vackert som helst.

Nu har jag fått i mig lite mat, hoppa in i duschen och sen är det dags för alla grymma serier som går på Femman =) Ha en fin kväll alla fina!!!!

Monday chillin

Shululuuuu!! Haft en skön träff med mina pumor Emelie, Sofie och Sandra. Blev en fika i Gallerian och sen vidare till Friday´s för lite snacks, öl och mojito =) Mumsi mumsi... Och när jag väl kom hem så mumsade jag i mig hemgjord kyckling kebab.

Nu är det bus och Maria Montazami som gäller. Hon är ju för härlig!! Har fisken ben, översatte hon direkt till engelska och det blev, does the fish have legs =D ha haahahaaaa. Du är helt enkelt bäst Maria!!

Min goda kyckling kebab =)


Köpte förresten ett nytt halsband häromdagen från MQ. Dom har fått in massor med fina smycken. Min nya favorit =)

Trååååååååkigt!!!!

Jag är så uttråkad så jag tror jag avlider snart, igen! =) he heee.... Städat och tvättat, tagit det lugnt och nu blir det lunch. Emelie, Sofie och Sandra är också lediga, så det blir nog en dejt inne i stan lite senare =)

Nu ska jag kolla om mina potatos are ready. Haaatar att koka potatis. Tar en evighet, he hee.... Puss o kraaam!!

Annes cookalong =)

10e maj 2010

God morgon! Faaan vilket tråktigt väder!!! Det är vår, höst, vår, höst.... Kan det bli fint nu nån gång tack!! Suck...

Efter mina tio timmar som jag sov natten till igår, hade jag lite svårt att somna. Snurrade runt halva natten innan jag kunde somna. Nu ar jag iaf uppe, sprungit ner till tvättis och nu är det dags att plocka fram dammsugaren. Wiiiiii.....


Boooring...

Jag är så uttråkad så jag tror jag dör!!! Varför ska alla mysa på söndagar??? Visst, jag tycker också det är helt fantastiskt med en myspys söndag ibland, speciellt om man har någon att mysa med.

Så här sitter jag hemma själv, rastlös, inget bra på tv, ingen godis, ingenting =( Buhuuuuu..... Eller vänta, nu kom jag på en grej. Häromdagen gick jag förbi nån Tele2 säljare som gav mig en liten godis ask om jag hade tid att lyssna på henne i 2 sekunder. Muahaahaaaa.... den asken ligger kvar i min väska =) Den ska fiska upp nu, vänta lite....

...sådär ja!! Nu mumsar jag för fullt här =) Mmmm, socker socker!! Hi hii...

Mmmmm..... Fruxo!!


Söndag!

Hej hej!! Det blev fika vid Lötsjön med Nina. Det gick faktiskt att sitta utomhus. Det blåste inte alls och det var faktiskt ganska så skönt.

Det finns en gammal tant här i Sumpan som är lite kokosnöt i huvudet. Hon kom till Gröna Stugan för att ta en fika. När hon passerade en hund så blev hunden skrämd och började skälla lite. Kokosnöt tanten blev jätte rädd och började skrika som om nån försökte halshugga henne. Hon skrek och skrek, och röt åt hundägaren att koppla sin jävla hund. Och tjatade sen vidare om hur hundar biter sönder ansikten på folk och bla bla bla.... Den här hunden var ju inte ett dugg läskig, säkert 100 år och trött som satan =) Ha haa, det var ganska roligt.

Nu är jag hemma och känner mig lite rastlös. Nästan lite party sugen, men ändå lite trött. Vad ska man göra åt det tro??? Är ju ledig imorgon, men måste städa, tvätta och skit. Hmmm.....

Jag och Nina trotsar vädret och fikar ute....

20100509329 (MMS)

Jag och Nina trotsar vädret och fikar ute. Faktiskt inte så kallt alls. Rätt så skönt.


Turn the lights off

Min favvo happy song just nu. Gör mig så glad =) Kommer att bli sommarens hit!!


9e maj 2010

God morgon!! Oh jisses.... har sovit i typ 10 timmar. Det var länge sen jag gjorde det =) Men det behövdes nog. Det blev ingen party igår, det var soffan som regerade. Så skönt att inte vara bakis och sliten. Riktigt skönt!!

Jaha, det är söndag. Vad ska man hitta på idag tro... Ska nog ha en playdate med Nina pina =) Men nu måste jag ha lite frukost och kaffe. Hoppas ni får en riktigt fin söndag!!

Jag och Nina i Barcelona

What to do??

Hmm... Vad ska man göra ikväll?? Fortfarande lite seg och trivs liggandes, men samtidigt så känner jag mig lite rastlös och sugen på nåt skoj. Orkar man med party ikväll med?? Hmm... Är ju trots allt ledig imorgon och på måndag.

Ska ta en riktig funderare här nu. Bus, inte bus, bus, inte bus, bus, inte bus....???

8e maj 2010

Äntligen hemma i soffan!!! Kändes lite jobbigt när klockan ringde strax innan tio imorse. Kom i säng nån gång runt halv fyra tiden tror jag. Full var man också =) he hee...

Vi var ju som sagt på Obaren, och jag måste säga att jag som singel var i himlen. Har nog aldrig varit på ett ställe med så många snyggingar, ha haaaa =D Det var helt sjukt. Underbart!!

Nu ska jag ligga och jäsa i soffan. Precis slängt i mig donken. Hörs senare, kram kram!

The partycrew




Hej!

Nu är jag hemma. Klockan är över tre och jag ska jobba imorn. Ska hoppa i säng nu. Haft en kanon kväll hemma hos Veronica och sen på O bar (eller vad det nu heter. Övervåningen på Sturehof.), och hafte så jäkla kul. Och tjejer...... vilka jäkla hunkar det finns där ;-) Dejt fixat, hi hi....

Måste sova ni. Hörs imorn... Jävla hicka...... Natti natti!

Fredag!!!

Shululuuuu på er!! Det är fredag och det är party. Har inte mer än hunnit komma hem, duscha och grejer, lyssnat på David Guetta, sminkat mig, öppnat en Corona och snart är det dags att dra hem till Veronica för lite födelsedags partaj =) Sen får vi se vart vi hamnar. Troligtvis Sollan, men man vet aldrig.  Ska ni ut på stan, call me =)

Ha den bästaste bästaste fredagen ever!!!! Puss o kram!!

Nu kör vi för fan. Rock n´fucking roll brudar!!

God kväll!

Många tror att jobba på Kicks är bara stå vid kassan och sälja. Icke sa nicke! Vi är städerskor, lagerarbetare, säljare, kontorsarbetare mm... Vissa gånger ser armarna och händerna för jävliga ut när man grävt i kartongerna. Just nu är mina händer och armar inte så snygga, men men...

Outfit för morgondagen är inte vald ännu, men orkar faktiskt inte rota och fundera på det nu. Det får bli som det blir. Strosade runt lite i affärerna idag och tittade om jag kunde hitta nåt nytt att ha på mig, men hittade absolut ingenting. Hade velat vara en sexy chick, men får väl nöja mig med bara chick, ha haaaa =)

Nu är det snart dags att hoppa i säng. Först lite mys i soffan. Kram och sov gott!

Hamnade i slagsmål med kniven på jobbet...

Och som plåster på såret blev det nya örhängen =)

6e maj 2010

Hellloooo på er mina små kottar!! =) Hemma från jobb och powerwalk, helt slut. Nu lite middag, dusch, brun utan sol, måla naglarna, planera outfit för morgon kvällen och ja... det var nog allt =) he hee... Har inte så mycket tid att tänka på kläder och det imorgon, då jag bara ska hem en snabbis efter jobbet och sen iväg på Emlans och Vickans (du fick ett smeknamn här nu Veronica, ha haa) födelsedagsparty.

Nu ska jag hugga i min schnitzel =) Yammi yammi....

Ute och powerwalkar. Skönt men kallt.

20100506328 (MMS)

Ute och powerwalkar. Skönt men kallt.


Hola bloggen!!

Hur mås det idag? Jag mår toppen! Precis slängt i mig lite gratis mat från Serrano här i Sumpan. Dom delade ut kuponger imorse, gratis burrito med dricka. Not so bad... Smakade mycket bra!

Idag blev jag lite ledsen i ögat på jobbet. Vi hade en stamkund som hette Sandra Inger, som brukade baka tårter till oss för att hon tyckte att vi var så underbara. Hon fick en stroke för ca 1 år sen, men kom på benen igen och verkade vara jätte kry när jag träffade henne senast. Idag kom hennes vänner in och meddelade om att hon gått bort. Hon överlevde inte stroke nr 2 =( Fällde faktiskt en tår. Vila i frid Sandra Inger!!

Nu är det snart dags för mina dagliga kvälls situps och Grey´s =) Ha en fin kväll allesammans!

Min goda gratis mat från Serrano. Nötfärs burrito, nachos och dricka. Mums!!

Partysugen!

Hej på er! Skallen är ganska tom idag, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är tisdag och jag är sååå partysugen!!! Kan det vara fredag fort som faaan tack!! Då jävlar ska vi slå klackarna i taket ;-)

Men det här med att köpa presenter är alltid lika svårt. Vad fan ska man hitta på till lilla Emelie och Veronica??? Du får gärna komma med förslag Emelie, ha haaaaa =)

Nu ska jag få i mig lite middag och sen är det serie efter serie på Kanal 5 =) Puss o kraaaaam på er!!!


Jag och Emelie på party förra sommaren =)


4e maj 2010

God morgon!! Solen skiner igen och allt känns underbart. Ja, förutom att man nu ska iväg och jobba inomhus hela dagen. Och det blev ingen morgon promenix för mig, orkade inte upp. Däremot så blev det lite lår, rump och magövningar hemma =) Inte så illa pinkat ändå!

Nu ska jag få i mig min frukost och sen måste jag iväg. Ha en fin dag allesammans!!

Natti natti!!

Det börjar bli dags för en dejt med John Blund. Har sovmorgon imorn, så egentligen ingen stress för att lägga mig tidigt, men känner mig lite trött och vill nog hinna med en promis innan jobbet.

Sitter här och stinker brun utan sol. Har köpt en budget variant när plånboken skrek tomt, Dove Summer Glow för kroppen. En vanlig body lotion med en brun utan sol effekt som byggs upp gradvis. Faktiskt helt ok, använt den förut också. Vill man ha en lyxigare variant så skulle jag rekommendera Cliniques Self Sun Body Daily Moisturizer. Grymt bra!

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2006/05/Dove_322x450.jpghttp://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/6/optimized/513796_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=327&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg
Dove finns för en Ljus till Normal hudfärg och Normal till Mörk. Jag brukar ta den mörkare fast jag är blek som döden. Funkar alldeles utmärkt =)

Soft ledig måndag!

Hello alles!! Då närmar sig min lediga måndag mot sitt slut. Det blev lite slapp på förmiddagen, sedan knalla iväg och lämna deklarationen, vidare för att hämta lillfisen från dagis för att sen gunga och äta glass i solen =) Ganska soft dag med andra ord.

Nu är det brun utan sol, Top Model och Hollywoodfruar som gäller =) Kramis!!


Lillfisen njuter av glassen i solen. Han ville ha en piggelin, jag en nogger. Efter halva glassen vill han byta och äta min glass. När han sen upptäcker att jag har mer glass kvar, vill han byta igen =) ha haa.... Min lilla älskling!! Han är inte dum inte...

Jag och Noah njuter av glass :-)

20100503327 (MMS)

Jag och Noah njuter av glass :-)


3e maj 2010

God morgon! Herregud vad jag har sovit länge. Helt yr i skallen. Och helskumma drömmar, ha haa... Drömde om en vit lilten vovve (nästan som din Lady, Sara) som hoppade och bet mig mellan benen hela tiden. Och då menar jag bet, den attackerade mitt underliv. Haha haaaa, undrar vad det betyder =) Dumma hund!!

Sen drömde jag också att jag fick gå i terapi i badkaret för att alla mina kompisar sa att jag hade haft sex med dom fast jag inte hade något minne av det. Eeeeh ok???? He heee.... Förstår ni vad jag får stå ut med på nätterna =) Vart får man allt ifrån??

Deklarationen är klar. Det var inte så mycket jag behövde fylla i till slut, skönt. Den ska lämnas idag, sen tror jag att jag ska hämta lilla söta Noah på dagis och mysa lite. Annars inga planer för dagen. En promenix kanske =) Orkar inte städa iaf.

Ha nu en fin dag och njut av solen. Puss o kram!!

Tröstäter choklad!!

Sitter här med alla papper och försöker klara av min deklaration. Funkar icke så bra. Hur fan kan folk deklarera själva, alltså när man har företag eller behöver göra en massa ändringar?? Känner mig helt puckad! Så jag äter choklad, Marabou mjölkchoklad Polka. Oh mama vad god den är =P mmmm......

Nu ska jag ta och ringa Skatteverket, igen. Shululuuuu.....


Söndag söndag

Hej på er alla underbara! Kom hem från jobbet och tog på mig powerwalk kläderna och gav mig ut på spåret. Underbart väder, grym musik i hörlurarna och en massa grönska. Blev nästan partysugen =) Soap Bar rockar ju loss på söndagar. Hmmm, man vet aldrig....

Är riktigt sugen på en grillad köttbit. Tror att varenda jävel grillar idag. Kände bara lukten av grillad mat när jag var ute och gick. Ååååh gud va gott!!!! Men men, får väl nöja mig med min Moussaka. Som jag nu måste börja tillaga. Suck!

Och ett ännu större suck för att jag inte är klar med min jävla deklaration =/ Oh mama... Har alla papper som ska fyllas i, men kan det stå på språk som en vanlig idiot som jag förstår!? Fattar ju inte vilka rutor som behövs fyllas i. Får ringa skatteverket igen och be dom guida mig.

Nä, nu måste jag ställa mig i köket och laga mat. Kraaaaaam!!!!

Känner mig busig!

Det känns som att jag har lugnat ner mig lite vad gäller festande och allt sånt. Visst, skönt att ta det lite lugnt ett tag, men nu börjar jag känna mig tråkig. Vill komma ut, busa busa busa och bara ha så jäkla kul. Vill att det ska vara sommar.... Bara leva ut varenda vårkänsla man har i kroppen, träffa en massa snygga killa =O, dansa nätterna långa, sola och bada dagarna långa osv osv... Ja, ni förstår vad pratar om =)

Nästa helg blir det utgång iaf då både Emelie och Veronica fyller år. Oj oj oj vad vi ska röja =) Kruxet är bara att jag ska jobba på lördag. Dock bara 12-16, men ändå. Man vet aldrig hur man mår dagen efter. Får bara se till att inte må dåligt helt enkelt. Inga konstigheter där nä!! Ha haaa....

Ikväll blir som sagt ingen bus. Är helt utslagen. Trött som sjutton, tittar på Ali och hänger på Fejjan =) Ha en fin lördag kväll mina pärlor! Puss..

För att överleva värmen under somrarna är det viktigt att få i sig vätska. Här är lite av förra sommarens vätska som höll mig levande ;-) Jag gillar verkligen Mojiots, hallondrinkar och öl.















Yammi yammi.... =)

1a maj 2010

Trött trött trött..... Känner mig lite bakis faktiskt, fast jag inte drack så jätte mycket igår. Könstigt könstigt. Nu ska jag vara lite onyttig och sen bara ligga och lata mig och titta på film =) Skönt!

Min nyttiga middag och efterrätt. Mmmm....

Valborg!

Jepp, jag crashade en inflyttningsfest idag =) Hängde på Nina som var bjuden på party i Solna. Kände ingen, men det var super trevligt. Vi drack Norrlands Guld, träffade Jonte som trodde på evig kärlek (som i filmerna), diggade dansbandsmusik och var allmänt skön =) ha haaaa..... Grymt kul!!

Nu måste jag bara dricka en kopp kaffe, sen bums i säng. Imorgon ska det jobbas!! Sov gott pussycats...

RSS 2.0