28e februari 2011

Hejdå februari och välkommen mars. Miami närmar sig med stormsteg nu, wohooooo =) Annars har jag åkt på en jäkla förkylning =( Ont i halsen, ont i huvudet och snorig näsa. Bajskorv också!!

Och nu är jag så sjukt sugen på godis, men får nog ta en morot och stoppa i käften istället. Yammy yammy...


Lazy sunday!

Att det kan vara så här jobbigt att ta sig upp ur soffan och slänga sig i duschen, aaaaaaah.... Snart snart så, måste ju iväg och handla också. Måste nog ha lite godis eller nåt. Fy på mig!!!

Igår kväll hamnade jag på Hotellet med fröken Svensson. Träffade även mitt ex där, han var min första riktiga seriösa förhållande. Vi var jätte bra vänner efter att förhållandet tog slut, men så småningom tappade vi kontakten. Det var iaf kul att träffa honom igen.
Galnare än så blev inte kvällen. I säng redan innan tre =) Men trött är jag ändå, blääää.... Blev ju en hel del dricka ändå.

Nä, nu måste jag få upp röven härifrån och ta mig ner till affärn. Ha en fin kväll, pöss!

Jag och fina Sara på Hotellet igår =)

Fick förresten så mycket komplimanger igår och blev riktigt glad. Det var nämligen inte bara från killar, utan det var från flera tjejer. Inte så vanligt att tjejer går fram till varandra och säger att du är jätte vacker. Jag blev iaf super duper glad =)

Saturday night!

Tjolahopsan!

Den här dagen har jag spenderat i soffan och på gymet =) Nice! Och nu blir det utgång. Tyvärr så verkar det som jag får förfesta helt själv här hemma =( buhuuuuu..... Så vi får se om jag lyckas underhålla mig själv eller om jag däckar i soffan som sist när jag förfestade själv.

Men men, nu är sminket klart (tror jag) och jag måste börja titta på kläder. Känner för en klänning ikväll tror jag. Party on........

Halva jag just nu =)

26e februari 2011

Aj aj aj.... vaknat med världens mensvärk, blääää. Men nu börjar Iprenet göra sitt, så dags för lite sen frukost och sen ska det gymas =)

Nu sitter jag och tittar på Lets Dance, och guuuuuuud så boring!! Varför tycker alla att detta är så himlans bra för??? Fattar icke. Dags att greppa fjärren och börja bläddra. Dags även för gröt och kaffe, så vi höres senare.


Fredag kväll!

Hejsan bloggen!

Här sitter jag hemma i mörkret och tittar på Wedding Crashers, hi hi.... Blir bara mys i soffan ikväll, rätt så skönt. Efter jobbet åkte jag till Camillas salong i Solna där Sari satt och färgade håret. Vi drack öl och babblade skit. Dags för mig också att färga håret igen, dom små grå tittar fram =(

Nu ska jag vräka i mig lite kexchoklad och mysa, så vi höres imorn igen. Kraaaaaaaam!

Den här låten snurrar i mitt huvud ikväll, fast the unrated version "tonight i`m fucking you" =)

Nu jäklar är det vårfärger som gäller! Läp...

2011-02-25_16_09 (MMS)

Nu jäklar är det vårfärger som gäller! Läpparna och naglarna är nu våriga som bara den, hi hi......


24e februari 2011

Heeeeeeeeej!!!!

Förlåt om jag bloggat uselt den här veckan. Inspirationen har väl inte varit på topp helt enkelt. Det är vinter, det är kallt, jag är fattig, bla bla bla..... he he =) Men nu är det snart helg och jag ska vara ledig. Varenda ådra i kroppen pumpar disco just nu. Måste ut i vimlet och släppa loss, rock´n roll helt enkelt =) Det tråkiga är ju att det är lönehelg och då brukar det vara tok för mycket folk ute, men men...

Ja, hur går det med träningen då? Hmm, det går men lite för segt tycker jag. Vill ju träna miiinst tre gånger i veckan, men det brukar inte riktigt bli så. Och att inte äta hamburgare, godis och annat mums varje dag går inte heller så bra. Är inne i en period då jag bara är sugen på hamburgare och pommes, friterat och sött. Häromdagen hade jag precis ätit på Burger King och var så mätt så jag var på väg att spricka, men var ändå tvungen att gå in på Seven Eleven tvärs över gatan för att köpa den godaste cookien ever. Efter det så ville jag bara dö och kräkas, ha haaa.... Måste vara nåt fel på mig =)

Nu ska jag fördriva den här kvällen med att diska och slappa. Ha det så fint, kramis!


23e februari 2011

Heeeeeej!!! Jag har inte glömt bort er, hade bara lite annat för mig igår. Men är säker på att ni överlevde dagen ändå =) Jobbar långa dagar denna vecka och så ska man försöka hinna med annat också, tyvärr ingen träning =( än iaf.

Nu sitter jag här hemma med brun utan sol kletat överallt. Måste se lite friskare och fräschare ut än det här döbleka tråkiga. Nåt som är ännu tråkigare är räkningarna som jag måste ta itu med nu, ÅNGEST!!!! Men det är bara att sätta igång =(

Ha en toppen kväll i vintermörkret och kylan, puss o kram!!!


21a februari 2011

God dagens på er denna härliga måndag!

Min plan för denna förmiddag var att städa, träna och sen hämta Noah på dagis och sitta barnvakt. Klev upp ganska sent och tänkte först skippa städningen och träna istället, men herregud det går ju inte. Jag badar i damm här känns det som. MÅSTE städa nu, så är det bara! Så nu ska jag hälla i mig kaffet och sätta igång =)

Ha det gött!

Gammal goding =)

Söndag!

Vilken klant jag är!! Hade packat med träningskläderna till jobbet för att åka till gymet direkt efter jobbet. Helt peppad kommer jag till gymet och börja leta efter mitt kort. Hittar den ingenstans. Ja, då kommer jag ju inte in. Det var bara att ta en snabb promenix hem, plocka fram kortet som låg i andra jackfickan sen förra gången, promenixa tillbaka till gymet och köra gärnet.

Nu är jag helt slut och ska äta en massa godis tredje dagen på raken =) Lite myspys blir det även och kanske en titt på årets Big brother, om inte den gått redan. Ingen aning om vilken tid den börjar/började.

Ha en fin kväll så höres vi imorn igen, kram!!

19e februari 2011

God lördag kväll!

Jag har precis kommit hem från en trevlig middag med tjejerna på en tapas restaurang. Lite sugen på utgång också, men kontrollerar mig själv och stannar hemma. Ska ju ändå jobba imorgon.

Nu sitter jag här med fingrarna i godispåsen och Die Hard i tv-rutan =) Ha det gött så hörs vi imörgön igen!!

Idag har jag köpt en underbar sommarklänning till Miami. Är helt kär i den! Den är så fin på. Ååååååååh......

Beachwear!

Hittade lite snygga strandkläder på Nelly.com, så himla snygg!!!! Passar kanske inte för den svenska tråkiga stranden (bikinin), men skulle vara helt perfekt i Miami =) Grym!

Emerald Siren Bikini Set SEK 1098, Vitamin A Gold - NELLY.COMDiamond Long Sundress SEK 1599, Vitamin A Gold - NELLY.COMCurly Top SEK 479, Le Specs - NELLY.COM
Både bikinin och strandklänningen kommer från märket Vitamin A Gold och kostar lite för mycket för min plånbok just nu. Bikinin 1.098 kr och klänningen 1.599 kr.

Fredagsmys!

Oj oj, har köpt alldeles för mycket godis. Blev så himla sugen på jobbet då alla gick runt med lösgodis från Hemköp. Så då tänkte jag att jag köper lite och frossar, men det blir alltid så fullt i påsen fast man tror att man plockat lite. Va faaaaaaan..... Snart mår jag säkert illa, ha haa....

Annars blir helgen lugn. Ikväll godis och James Bond. Imorgon jobba och sen middag med brudarna. Nu är det Sari som är på besök från Finland =) På söndag blir det jobb och myspys ;-)

Funderar på om jag ska orka slänga på en mask och brun utan sol, men tvekar att jag orkar. Skönare att bara ligga i soffan och grisa =) Får lite ångest då jag bara tränat en gång den här veckan, men men.... sånt är livet.

Många pussar o kramar till er!!


18e februari 2011

Howdy people!!

Fredag idag och jag känner mig ok =) Fasen vad jag var trött igår, fattar ingenting. Efter att ha träffat syrran, mamma och Noah kom jag hem och la mig i soffan och somnade. Vaknade sedan till liv, åt lite mat och såg på James Bond. Diggar Roger Moore och dom härligt töntiga Bond kommentarerna =)

Som sagt, idag känner jag mig bättre och piggare. Nu jävlar ska jag till jobbet och bara sälja Biotherm och Smashbox då vi har aktivitet på dom =)

Önskar er en helt fantastisk fredag och en kanon helg!!! Kram kram


17e februari 2011

Hej hej! Jisses vad jag mådde dåligt igår. Ville bara kräkas hela kvällen. Usch fy säger jag bara!! Kräkas är banne mig det värsta jag vet. Och spindlar =) Men efter en god natts sömn och klapp i pannan mår jag mycket bättre. Konsitgt det där.

Ledig torsdag och jag tvättar lite sängkläder och handdukar. Syrran och Noah är på väg till Sumpan så jag ska väl möta upp dom. Hoppas bara jag inte smittar dom med nåt.

Nu måste jag ner och hämta tvätten och sen få i mig nån mat. Ha en fin dag!


16e februari 2011

Trötter här, igen. Faaaaaan också!!! Dagen började helt ok, lite trött men glad. Men sen mot eftermiddagen blev så trött, hängig och nere. Ville bara åka hem och gråta typ, ha haa.... Ibland så har man såna konstiga dagar. Hade ju bokat in träning med Emelie efter jobbet och var så nära att banga, men tvingade mig till att gå ändå och nu känns det bra att jag gjort det =)

Även denna natt hade jag jobbiga drömmar. Denna gång om min kollega Sara, som föll ner fem våningar och slog ner på marken. Grät och grät och försökte ringa 112, men som vanligt i drömmar kommer man aldrig fram. När jag väl kommer fram finns det ingen som kan ge mig adress till platsen vi var på. Herregud vilken panik jag hade. Inatt hoppas jag på gladare drömmar.

Nu ska jag ligga och titta på tv. Kramen på er!

Jag och finaste Sara på väg till party =)


ZzzZzzzzz.....

Halloj! Idag är jag trötter. Tror nog att det är förkylning på gång. Varit sjukt trött senaste dagarna, kliar och är torr i näsan =( Vill inte bli sjuk!! Nu blir det en kopp citron/ingefära te, Cougar Town och sen sova.

Hoppas ni är friska och mår bra. Kram på er!

15e februari 2011

God morgon!!

Uppe redan och slängt i två maskiner tvätt. Skulle behöva tvätta betydligt mer, men det hinner jag inte med. Det börjar snart bli dags för jobb.

Drömt konstigt inatt. Drömde att djävulen klonade lilla Noah och la beslag på hans själ. Till slut visste vi inte vem som var den riktiga Noah och syrran var tvungen att göra ett val och välja. Hon valde djävulen. När vi upptäckte misstaget var det försent för att få våran riktiga Noah tillbaka. Jag grät och grät och grät hela drömmen. Nog därför jag känner mig helt matt nu på morgonen.

Men men, nu ska hugga i frukosten =) Puss o kram på er snyggingar!

Hörde den här låten när jag satte på MTV. Det är våran New York låt från 2008. Vi skulle träffas i hotell lobbyn tidigt på morgonen för att äta frukost och sedan bege oss ut på sightseen. Då kommer våran Annika knökarfull fortfarande och sjunger den här heeeeeeela dagen, ha haaaa......

14e februari 2011

Hej hej bloggen!!

Oh my god vad kallt det är idag. Trodde jag skulle tappa fingrarna när jag kom hem. Annars en lång lönsam dag på jobbet. Folk handlade alla hjärtans presenter som tokar. Fattar inte grejen riktigt. Jag firar inte alla hjärtans dag. Tycker att man ska visa kärlek och respekt alla dagar på året och uppskatta varandra.

Nu har jag precis slängt i mig donken och ska nu äta lite brända popcorn =( Hade tänkt gyma också men det blev ju pannkaka av det hela, blääää...


Ha nu en trevlig alla hjärtans dag ni som firar. Kram kram!


Söndag!

Haft en skön slapp söndag. Hem till Tiina för lunch och fika med brudarna. Kackel kackel kackel, ha haaaa.... Sen blev det lite goooood tårta, mera kackel och till slut lite middag =) Husmoren Tiina är grym i köket och på att ta hand om oss gäster =)

Nu slappar jag i soffan och bävar för en tidig morgon imorn. Är inte så himla morgonpigg tyvärr. Mer av en nattuggla. Ja ja, hoppas på en bra film och lite gos ikväll iaf =) Puss o kram!

Fina Katja och hennes Benjamin =)

Den goda goda tårtan.

Harmony!

Gammal goding! Så himla skön låt. Den spelas på högsta volym här hemma just nu =) Sweeeet harmony..... tralalaaa laalaaaa.....


13e februari 2011

Goood morgoooon!!

Inte bakfull idag och det känns helt fantastiskt =) Var ju sugen på party igår, men förfesta med sig själv är inte så jätte kul varje gång. Blev istället trött och seg. Men idag känns det skönt. Ska iväg på och fika med tjejerna. Katja är här från Finland med hennes lilla söta son, så vi ska hänga =)

Just nu har jag fuktmask i fejset och ska börja förbereda frukost, gröt och kaffe =) Ha det gött!!


Morten Breum!

Sköna danska beats!! Fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra, aaaaaaaaah......


Hmm..

Ut och svänga eller sitta hemma, själv???? Kan inte bestämma mig... Just nu äter jag popcorn, tar mig ett glas rosé och tittar på Melodifestivalen. Fan vilka bajslåtar!

Ja, ska fortsätta fundera här vad jag känner för. Ha de!



Lördag!

Jaha, vad ska man hitta på ikväll då? Är riktigt sugen på party, typ Sollan. Åååååh I want..... Vem ska jag lura med mig? Ha haaa.... Samtidigt så måste jag hålla i plånboken och har sagt att det ska bli lugna puckar tills vi åker till Miami, men va faaaaan...... Eller så blir det Melodifestivalen hemma hos Nina pina =) Vi får se.

Annars har jag bara legat i soffan efter promenaden, tittat på film och vilat. Riktigt skönt! Nu är blir det kaffe och slänga lite spackel i fejset =)

Adiooooos!


12e februari 2011

Hej på er underbara!

Vilket fantastiskt väder vi har idag!! Helt underbart! Redan varit på en härlig promenad med Sari runt sjöarna och druckit varm choklad i Gröna Stugan, mums!

Nu blir det lite vila i soffan. Kram kram!




Fredag!

Halluuu där i snöstormen!!

Vintern är tillbaka, suck! Tog ett bra tag att ta sig till jobbet, men till slut så kom jag fram. Blir inte så många ord nu, ska ha fredagsmys och måste springa ner till affärn för att köpa mys tillbehör =)

Hoppas ni får en rolig fredag kväll. Kraaam!

Persiska kakor på jobbet. Miami beach krop...

2011-02-11_16_24 (MMS)

Persiska kakor på jobbet. Miami beach kroppen går ju bra, NOT!


10e februari 2011

God kväll!

Helt färdig! Jobbat till 19 och sen knatat iväg till gymet i snöovädret. Nu ligger jag i soffan med James Bond och äter lite lite lite mörkchoklad =) Snart sova.

Igår såg jag Baksmällan igen =) Alltså den är så rolig så jag döööööör. Bästa bästa bästa, ha haa!! =) Brorsan till bruden och tandläkaren är ju roligast i hela filmen, hi hii....

Nu ska jag ta och varva ner, hörs imorn. Kramen!


9e februari 2011

God kväll i stugorna!

Ont i magen =( Tror att jag drabbats av urinvägsinfektion, bläää.... Har så himla lätt för att få det. Ska gå och köpa massvis med tranbärsjuice nu som ska vara bra mot det, innan jag kontaktar läkaren. Känns som jag sprungit hos doktorn alldeles för ofta på sistone. Kanske dags snart igen ändå eftersom min medicin mot inflammationen i fotet är snart slut och det är inte helt hundra än. Känner fortfarande en knöl och det gör ont till och från, dock inte lika mycket som tidigare.

Nu är övernattningsväskan packad och jag pyser iväg ;-) Ses imorgon igen, kramisar!


Tuesday!

God kväll i stugan!

Hemma efter en lång arbetsdag och precis slängt i mig min middag, korv med bröd =) Vart så sjukt sugen när jag passerade ett korvstånd så jag var tvungen att köpa hem det. Mums!

Ja, annars då? Testade lermasken jag köpt och den kändes superbra. Rent och fint blev det =) Ska testa en till ikväll tror jag. Blev ingen brun utan sol igår så får nog smörja in mig ikväll istället. Är blek blek blek.
Nu ska jag ta och ligga i soffan och jäsa lite med en bit mörk choklad. Två bitar morotstårta verkade inte vara nog, nöff nöff... Sen är det dags för Cougar Town, wohoooo!

Dessa fick jag på Lancome kvällen häromdagen. En helt fantastisk dagcreme från Lancome. Tråkigt nog för torr hud vilket jag inte har =(

Den andra är ett serum från Biotherm, med broccoli =) he heee..... Doftar heeeelt fantastiskt! Den här har vi tyvärr inte fått än, men skulle få det skickat till butiken snarast.


Ok, ingen platt mage blir det här. Nu ska ...

2011-02-08_13_24 (MMS)

Ok, ingen platt mage blir det här. Nu ska vi mumsa morotstårta på jobbet =)


Ledig måndag!

Haft en skön och bra ledig dag idag. Tränat och sen häng med Noah =) Nu är jag hemma igen och det är dags för middag. Sen funderar jag på att ha lite spakväll här hemma med ansiktspeeling, mask och lite brun utan sol. Är rätt så duktig på att peela ansiktet, men gör masker alldeles för sällan dock att jag jobbar inom branschen. Shame on me!!

Men först blir det middag och Top Model =) Puss o kram!!


Köpte lite engångsmasker på jobbet. Har bara provat märket till vänster innan, så det blir premiär för dom två andra =) Just nu är det ta 3 betala för 2 på alla dessa engångsmasker på Kicks. Billigt!

7e februari 2011

God morgon!!

Nu är gröten i magen och kaffet på väg =) Sen blir det träning med Emlan och sen ska jag hämta min ängel Noah på dagis och mysa lite. Gooooos!

Igår var det myspys och film. Vi såg på The Mist vilket jag tyckte var riktigt bra. Vilket deprimerande slut. Man blev ju lite sänkt =(

Nu måste jag få på mig lite mascara innan jag drar iväg till gymet. Ja ni hörde rätt, jag måste ha mascara på till gymet. Går gärna inte ut utan smink. Smink är som kläder för mig, och inte går man ut naken =)

Kram på er!!


Vad säger vi om Jennifer och Pitbulls version av Lambada?? Jag tycker den är ok, men samtidigt lite töntig. Kan inte bestämma mig riktigt!

Söndagsmys!

Underbara söndag! Jobbhelgen avklarad och nu väntar en myspys kväll med mat och kramar och sen en härlig ledig måndag =) Wohooooo....

Just nu är det mat på spisen och jag springer mellan datorn och köket. Det blir spaghetti med köttfärsås och rivna morötter, mums!!! Naglarna har jag precis målat om också. Vantrivdes så i det grå. Kändes som jag hade doppat fingertopparna i cement, he hee... Så jag köpte ett nytt lack idag =)

Nu är maten strax klar. See ya....


Det här lacket kommer från Mavala och heter Marron Glacé nr.151. Inget överlack än så det ser lite matt och tråkigt ut.

Hej på er! På jobbet och sliter denna sönd...

2011-02-06_13_47 (MMS)

Hej på er! På jobbet och sliter denna söndag. Fixat naglarna och tänkte visa er hur det ser ut. Nu är det silver och grått som gäller på naglarna, så jag testade Diors nya nr. 707. Nu måste jag fortsätta jobba, men vi hörs snart igen.


Lördag!

Helluuuuu!!

Blir ingen party för mig denna lördag trots att jag är riktigt sugen. Får nöja mig med Shrek, mys, melodifestivalen, popcorn och film istället =) Inte illa det heller.

Kram på er så hörs vi imorgon igen!


Hallå i stugan! Fröken är på jobbet, pigg ...

2011-02-05_13_59 (MMS)

Hallå i stugan! Fröken är på jobbet, pigg och glad istället för bakfull och trött =) Ibland är det bara skönt att inte göra nånting. Men idag kliar det lite under fötterna =) Måste nog hitta på nåt ikväll känner jag. Nu är det back to work som gäller. Hörs senare, kramisar!


Fredag!

Arbetsdagen är avklarad och jag sitter nu i soffan efter att ätit lite mat. Fortsätter förmodligen med soffhänget hela kvällen då jag är ganska så trött (konstigt nog efter att ha sovit jätte länge inatt) och ska jobba imorgon.

Hoppas verkligen jag slipper drömmen som jag haft några gånger, senast inatt. Den är så verklig och så läskig. Vet inte om det är en dröm eller om det är verklighet. Drömmer att jag ligger och sover på sidan och någon kryper upp på sängen och bredvid mig. Drömmer varje gång också att jag vaknar just av det och är livrädd och vågar inte vända på mig och titta (min största rädsla är spöken). Så himla otäckt.

Ha nu en härlig fredagkväll. Kramar!


Det går inte så bra det här med att inte äta sötsaker när dom finns överallt. Det här fanns på matbordet på jobbet idag. Hmmm....

4e februari 2011

Hejs svejs!

Fredag igen! Hur fort har inte den här veckan gått då?? Helt sjukt, men härligt. Ju fortare veckorna går, desto fortare kommer jag till Miami =) Wiiiiiii!!!!! Men det var inte kul att vakna upp till det här pissvädret. Man hade fått hopp om våren redan nu (fast man vet att den inte kommer än på ett bra tag) och var lite gladare när det började bli varmare och snön började smälta. Nu känns det bara blääääää.....

Nä ni, nu måste jag få i mig resten av kaffet och pysa iväg till jobbet. Hörs och ses sen, kram!


Ledig torsdag!

God kväll!

Jisses vad jag fått gjort idag, helt fantastiskt! Uppe tidigt och sen städat, gymat, fortsatt städa, tvättat, hängt med syrran och Noah, och nu till sist varit på L´oreals huvudkontor i Alvik på en nyhetskväll. Handlade lite om kommande nyheter från Lancome, Biotherm, YSL och Armani. Fina presenter fick vi också =) Visar dom en annan dag.

Nu ska jag börja förbereda mig för sängen, varva ner lite och facebooka =) Natti natti vänner!

Till middag bjöds det på goda wraps och lite vin...

...och till efterrätt blev det varm choklad och små gudoooomliga muffins bakelser. MUMS!

3e februari 2011

Gutten morgen!!

Ledig idag men redan uppe. Ville inte sova bort hela dagen då jag har en hel del att göra. Det måste tvättas, det ska städas, tränas, träffa syrran och Noah och på kvällen ska jag iväg på Lancomes nyhetskväll. Trevligt!

Igår fick jag njuta av en gooood middag på Texas Longhorn, mmmm...... Revbensspjäll med coleslaw, pommes och majskolv. Mmmmm... Och en Sol till det =)

Nä, nu borde jag halsa i mig kaffet och sätta igång med mina sysslor. Ha det gött, puss!!

Såååååå skön låt by Tiesto mfl.

2a februari 2011

Hola!!

Jobbat heeeeeela dagen lång och är helt färdig. Sen har jag blivit bjuden på en super god middag med öl, och är nu hemma och myser för fullt. Därav dålig uppdatering på bloggen.

Vi ses imorgon igen =) Kraaaam!

Tisdag!

Hello bloggen!

Bra tisdag i övrigt. Fått fina komplimanger från kunderna på jobbet, varit och tränat och blev sedan glad för att vi skulle få hyra en bra lägenhet i Miami. Nu visar det sig att den inte ligger riktigt där kartan på sidan visar, utan längre bort. Suuuuuck!!!!! Nu måste vi hitta nåt annat =( Kan man inte bara skita pengar så vi kan bo var vi vill. Tydligen inte.

Nu måste jag fortsätta jaga. Natti på er läsare!

Mums mums, dags för lunch =)

2011-02-01_13_16 (MMS)

Mums mums, dags för lunch =)


RSS 2.0