=)

Majskolvar och So you think you can dance =) Mumselibums...


Sommar..

Idag kändes det mycket bättre på jobbet.  Man börjar slappna av igen och säkerheten ökas. Nu ska jag vara ledig i 2 dagar. Sååå skööönt. Dock skulle det behövas städas och tvättas lite, men vem fasiken kan städa i den här värmen?? Någon frivillig som vill göra allt detta?  Det är som en bastu här hemma i Sumpan. Saknar några kvistar bara så jag kan piska mig =)
Imorgon blir det sol och bad och några svalkande drinkar på en uterservering mot kvällskvisten =) Älskar sommaren. Nackdelen med sommaren är ju dessa förbaskade kryp. Eller rättare sagt spindlarna. Har fönstrena öppna i alla rum och det är bara en tidsfråga innan jag hittar en spindel och får panik. Det är också nackdelen med att bo själv att man inte har nån som räddar en ur situationen. Kan inte ens döda dom små jävlarna själv!! Skärpning..

Nu ska jag fortsätta titta på Hell´s Kitchen. Ha en trevlig kväll. Kram.



Usch usch..

Det har inte varit några riktigt trevliga dagar. Hade en härlig dag på stranden igår men med mycket oro. Det var väpnat rån på jobbet och tyvärr så fanns det personal på plats. Lyckligtvis så blev ingen fysiskt skadad. Kändes olustigt och tungt att komma till jobbet idag. Stämningen var riktigt låg. Älskar mina kollegor och vill aldrig att någon ska råka ut för det här igen. Puss på er tjejer.

Skulle behöva powerwalka idag men är så fruktansvärt trött så jag vet inte om det blir av. Tog en liten blundis på soffan så jag vet inte om jag får igång batterit igen. Nu blir det lite middag i alla fall =) Tråkigt nog så blir den inte lika trevlig som min lunch var ;-)

Kram på er.

Zzz...

Idag har jag haft en super trevlig kväll hemma hos bossen. Hon bjöd på tacos middag och massor med öl. Några drinkar slank ner också ;-) Det blev kall dricka ute på balkongen i solskenet. Synd bara att några var tvungna att lämna festen tidigt =( Nu är jag hemma och ska få gosa lite ;-) Imorgon ledig. Kanske sola och bada lite... Vem vet.

Natti natti.






Magda och Sara


Sara och Daniela


Magda och Susanne

Love you...


Hemma

Idag blev det afterwork med Nina, Sari och Sanna. Underbart att sitta ute i solen och avnjuta en kall öl. Mmm... Hemma nu och har betalat mina räkningar. HATAR RÄKNINGAR!! När ska jag vinna mina miljoner på lotto??

Imorgon är vi på jobbet bjudna hem till bossen för lite middag och öl =) Gött.. Det blir tacos och Corona. Me like alot.

Nu ska jag nog bädda ner mig snart. Har lite sömn att ta igen.

Natti natti.


Va?

Michael Jackson är död. Kändes som ett skämt när jag läste detta på Aftonbladets hemsida igår kväll. Men det var sant. Han finns inte längre.Känns konstigt. Hans musik kommer att leva vidare många många år framöver. Det är en sak som är säkert.

Nu till nåt trevligare. Ska kila iväg på afterwork med Nina =) En kall bira på en uterservering. Life is good.

Hörs och ses. Kram.

Hejs svejs!

Igår blev det en heldag på stan. Först lite shopping med syrran ( kunde så klart inte låta bli att handla nåt), sen några kalla med min dejt på en uteservering i gamla stan. Sen strosade vi genom stan till en restaurang och åt så mycket så jag trodde jag skulle rulla därifrån. Sen blev det sitta på en parkbänk och mysa lite innan bion. Vi såg Baksmällan. Har ni inte sett den och vill se en rolig film så måste ni se den här. Skrattade såååå mycket =D Ha ha...

Idag var det jobb som gällde från morgon till kväll. Hann inte känna av solen så mycket =(  Nu blir det soffmys och en 80-tals rulle =)

Kram.



Klänning från French Connection som jag fyndade igår =)


Tror att jag dööör....

Tittar på So you think you can dance och håller på och dör.. Vad är det för fel på folk!!!

Solen skiner och jag ler..

Äntligen har solen återvänt till Sverige. Vilket underbart väder vi har haft idag. Var och promenixade runt sjöarna idag efter jobbet och såg alla mysa på filtarna halvnakna. Det är sommar det =)

Imorgon bitti har jag tvättstuga. Har inte tvättat på evigheter. Har inga rena kläder. Nu ska det tvättas.. Sen blir det nog stan med syrran som vill shoppa lite. Jag är bra sugen jag med, men plånboken säger stopp. Hatar min plånbok... Kan den inte bara spotta ut sedlar när jag vill!
Sen har jag en dejt imorgon också ;-) Ska bli super duper mysigt. Ser verkligen fram emot det. En kall öl ute i värmen, god mat och bio =) Bra va?

Snart är det dags för So you think you can dance. Hörs snart igen. Kramen.

Hej!

Jag vet, jag vet... Har varit sååå dålig på att blogga på siståne. Mina tankar har väl varit någon annanstans. Det brukar bli så när man börjar fatta tycke för nån ;-) Mer än så säger jag inte.

Ja, då har man firat midsommar igår. Hoppas alla har haft det bra. Jag drack sååå mycket sprit igår. Konstigt att jag inte låg däckad under bordet. Först var jag hemma hos en vän. Vi grillade, lyssnade på lite gitarr, skålade och hann även med några danssteg. Sen åkte jag och Sari vidare til nästa fest. Hade den grymmaste taxichauffören med bästa partymusiken. Jag och Sari jobbade riktigt hårt för att få hans skiva, men han gav sig inte. Väl framme vid nästa fest så blev det mera sprit. Sprit sprit sprit... Sen blev det dans in i små timmarna. Alla var fulla som kastruller. Roligt =) Konstigt nog så har jag mått bra idag. En liten huvudvärk som jag botade med Ipren och tacos med Sari, sen mår man prima igen =) Men lider av fruktansvärd trötthet, så det är soffan och film som gäller resten av kvällen. Imorgon blir det jobb.



Ingen midsommar utan lite regn.



Boven i dramat


Sari med stången




Halloj!

Måndag och det har slutat regna. Äntligen.. Då var det dags för lite promenix igen då. 

I lördags blev det utgång med min vän Sara och min kusin Nina. Förfest hemma hos mig, sen Solidaritet och sen en mysig efterfest hemma hos mig =) Hade en kanon kväll. Sen var det dags för lite söndagsmys =) Film, popcorn, choklad och en mysig arm att krypa till ;-) Kan det bli bättre än så en söndag kväll? Don´t think so..

Snart är det midsommar och jag har ingen aning om vad som hända skall. Förslag någon?? Nu ska jag titta på Sex and the city. Ha en trevlig kväll alles. Kram.

Några pics från lördags kvällen.



Jag och min kusse Nina


Nina och Sara


Smoking hot...


Skål!!

Det regnar ute och är grått, man jag är glad =) Lyssnar på världens bästa party musik och dricker en härligt god drink. Ikväll blir det dans med Sara. Vi kan festa ;-) Hon är på väg hit nu, sen blir det city. Ska försöka hinna med att åka förbi O´learys på Östermalm. Mina kära vänner Yoda och Söder har startat en klubb där och det är premiär idag. Good luck boys...

Nu säger jag bara SKÅÅÅÅÅL.....

http://www.hostessblog.com/wp-content/uploads/uploaded_images/pinkdrinks_barbieparty.jpg




Still raining...

Ännu en regnig dag här i Stockholm. Så är den svenska sommaren.

 Ikväll blir det lugnt för mig. Är hemma, lagat mat och nu blir det bara tv. Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis några öl eller drinkar på kvällen med trevligt sällskap =) En och annan danssteg kanske det blir också. Ha ha =) På söndag blir det myspys och film ;-) Nice nice...

Nu ska jag titta på en ung De Niro =) Ha en härlig blöt helg allihopa. Kraaaam.

Gokväll..

Har varit urusel på att blogga senaste veckan. Har väl haft annat att tänka på =) Nu har jag iaf äntligen tonat håret. Skulle färga egentligen men kände för kastanj helt plötsligt så det fick bli en toning innan färgningen. Annars har det väl inte hänt så mycket dom här dagarna. Har haft en del mysiga stunder =) Älskar myspys...

Igår kväll var det Grey´s Anatomy.. Herregud vilken avslutning på säsongen!! Grät som en liten gris. Att Izzie skulle dö hade man räknat med redan, men att George skulle dö!! Näe säger jag bara. Försökte googla fram vad som ska hända, men det är paus även i USA just nu. Grrr....

Läste på Aftonbladet precis om en dam som skulle flugit med Air France planet som dök ner i Atlanten, men missade den och fick behålla livet. Men bara några dagar efter dog hon i en bilolycka. Finnns det verkligen en högre makt för såna här grejer?? För henne verkade det vara meningen att hon skulle dö. Man börjar ju fundera...  Hmm..

Halloj.

Idag har jag försökt att motionera bort helgens alla synder. Sprit, öl, skräpmat, godis och lite till. Alla synder går inte att motionera bort, så dom behåller jag med glädje ;-) Ha ha... Nämen det var riktigt skönt att komma ut och röra på sig lite. Hade inte gått på flera dagar så det kändes riktigt skönt. Nu har jag bara latat mig i några timmar. Ska iväg till syrran nu och leka med Noah lite =) Min lilla stjärna..

Hörs sen. Kram.

God natt.

Har inte blivit så mycket skrivande i helgen. Som vanligt så har jag varit seg i 2 dagar efter en helkväll ute på stan. Idag blev det lite jobb och sen en stor fet pizza. Igår en stor fet hamburgare + lite godis. Gissa om det blir motionering på högsta nivå imorgon. Ja det stämmer. Ledig imorgon alltså och inget planerat förutom powerwalk.

Nu ska jag nog ta och sussa lite och drömma sött ;-)

Over and out.

Seg..

Igår var det party, idag är man seg. Soffan, tv:n och godispåsen är mina bästa vänner idag =) Men roligt var det. Det blev 2 öl i kylan sen pallade vi inte vara utomhus längre, så vi gick in på Victoria. Där var det varmt och skönt. Drinkarna kom, drinkarna halsades och snart var man uppe och dansade =) Hade inte varit på Vickan på flera år. Måste säga att det var helt ok. Bra musik. Sen vart det vidare till Le Bon Palais och möta upp andra vänner. Sen vart det party tills solen gick upp =)

Nu ska jag snaska lite =) Kram.

Här kommer några bilder på mig och mina snygga vänner.












Härliga härliga människor. Puss på er.

Hemmakväll it is..

Blev ingen utgång idag. För mycket jävla regn idag. Suck. Det blev te och mackor under en filt. Rena rama höst aktiviteten. Men imorgon blir det bira bira bira, bärs bärs bärs =)
Nu ska jag krypa under min filt igen =)

Natti natti.


Hmm..

Sitter här hemma och funderar på om jag ska sitta hemma ikväll och kanske städa lite eller om jag ska ta en sväng ute på stan. Hmm... Ja aj, får fundera lite till.



No sunshine..

Jepp, fortfarande grått ute =( Är ledig i 3 hela dagar nu. Gud så skönt. Trist bara att solen glömde titta fram. Syrran min är ledig idag också så vi ska väl ut och strosa i Solna C eller Vällingby. Och jag ska INTE köpa nåt. Även om jag vill =(

Vi får se om kvällen går i festlighetens tecken ;-) You never know.. Men i morgon blir det Smaka på Stockholm i Kungsan oavsett väder. Det gäller att klä sig varmt och dricka sig ännu varmare =)

Tjingeling.



http://www.artistocheventbolaget.com/images/okSmaka_pa_Stockholm.jpg

Snyft..

Ja men visst fick man fälla några tårar även i dagens avsnitt.


Var är sommaren?

Värmen kom, värmen försvann, och nu känns det som hösten är här =( Usch usch... Skulle ut och powerwalka imorse, kom halvvägs och sen öste det ner. Sen var det snabba steg hemåt igen =( Och på fredag ska vi ju till Kungsan så det vore trevligt med lite sol och mindre regn. Mackan och Ankan får paxa bra platser under taket =) Och sno några sköna filtar på NK =) Ha ha...

Till något annat. Air France planet... Fy fan vad hemskt. Man blir ju inte sugen på att flyga direkt. Där ser ni alla som säger att man inte behöver bli orolig över lite turbulens. Jag får alltid panik vid turbulens. Blir helt stel i kroppen och börjar lyssna på alla konstiga ljud. Jag flög ganska mycket med mitt ex, som alltid somnade direkt han satte sig på sin plats. Jag ville ju ha nån att hålla i handen och som säger att det inte är nån fara, inte nån som snarkar bredvid mig med öppen mun. Ha ha... Vilken skalman man hade att göra med =)

Nä nu ska jag se på Grey´s Anatomy. Ses och hörs. Kramis.

.

MÅSTE FORTFARANDE FÄRGA HÅRET MEN ORKAR FORTFARANDE INTE =( NÅN FRIVILLIG SOM VILL KOMMA OCH PILLA LITE? HÅR ALLTSÅ =)



Regn..

Usch vilket deppigt väder =( Skulle iväg på promenad i morse men det var inte så lockande när det var så grått ute. Vi skippar det idag. Hoppas att regnet passerat tills på fredag då det är restaurangernas dag, eller smaka på stockholm heter det väl nu för tiden. Lägger in en beställning på sol nu.

Ska iväg och jobba nu. Kramis.

..

MÅSTE FÄRGA HÅRET..... MEN ORKAR INTE..... =(

RSS 2.0