Monday is funday!

Hohoooo i bloggen!

Vilken härlig lat dag jag har haft. Helt underbart!! Ingen städning, tvättning eller träning har skett, ha haa =) Men men, vad ska man göra...

Hade en mysig fika med brudarna och mumsade i mig en riktigt god Focaccia (stavar man det så?). Var riktigt sugen på dom goda muffinsen som fanns, men hoppade över dom =) Det farliga är att det ligger en bit snickers och lite mörkchoklad kvar här sen igår. Får se om jag kan hålla fingrarna i styr.

Foten är fortfarande knas. Mittentåt har krympt ser det ut som. Som en snopp i kallt väder har den dragit ihop sig, ha haaaa.... Allvarligt alltså, ser lite konstigt ut. Får väl amputera bort skiten snart.

Nu dags för middag och lite brun utan sol. Kramen på er!!


Jag och Emlan i lördags =)

Do it like a dude!

Nu drar jag på fika. Lämnar er med denna sköna låt som jag tycker är riktigt grym. Ha det gött!!!


31a januari 2011

Goddagens på er!

Det är måndag igen och jag är ledig, tacka gudarna för det. Hade bokat in träning med Sari 09.30, men kände att jag hade en massa sömn att ta igen efter tre ganska så sömnlösa nätter. Har lite ångest nu för att jag inte gick, hade behövts. Får försöka träna ikväll istället.

Det som borde göras är städa och tvätta, igen. Men nu är det kaffe och datorn istället =) Sen ska jag träffa Sofie och Veronica på Muffin Bakery för en liten fika, och därefter träffa Majsan en snabbis på stan.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Önskar er en underbar solig måndag!


Här är goodiebagen från Mercedes kvällen =)

30e januari 2011

Hej på er!

Idag är jag bakis, he heee... Och idag är det också min födelsedag =) Firar med en cola och lite tortilla chips i soffan. Det är ungefär det jag orkar med. Emlan kommer över snart och då bokar vi förhoppningsvis boende i Miami, wiiiiiii.....

Sara bjöd på en riktig fest igår, sååå fint. Vi var på Anglais bar 101 där hon bjöd på champis, öl, vin och tapas hela kvällen. Skulle ge min vänstra arm för den goda korven som fanns på tapas bordet. Är såååå sugen på den just nu. Efter Anglais drog vi vidare till Sollan och krökade till det rejält. Jorden snurrade lite fortare än vanligt när jag kom hem =)

Nu ska jag fortsätta dega här och proppa i mig chips. Kramen!



29e januari 2011

Hejsan!

Äh fy fasiken.... Inatt kunde jag verkligen inte sova. Var ju så himla trött men bara snurrade runt i sängen halva natten =( Men men, nu är det bara ladda för fest. Nämligen Saras 30-årsfest på Anglais. Känner mig smått stressad då jag jobbat och sen skyndat mig hem för att duscha och göra mig klar. Nu slänger jag i mig lite mat och sen fortsätter jag med hår och kläder =)

Puuuuuussss o kraaaaaaaaaaaam!

Fågelbo på huvudet för tillfället =) Ska borsta igenom det snart. Fick en superbra spray i goodiebagen igår som jag kunde jobba upp volymen med. Visar den imorgon.

Freitag!

Hejsan!

Hemma nu och heeelt färdig. Ja, lite halv lullig också =) Bra att dricka alkohol när man inte ätit middag, men men.... Det blev iaf Mercedes-Benz mingel i Kungsan. Super trevligt med lite gratis vin, modevisning och goodiebag =) Sen drog vi vidare till Anglais för några öl. Skön musik och mycket folk, men ögonlocken hängde tungt. Blev ingen Nelly fest på Laroy, utan donken på vägen hem istället =) Imorgon jobbar jag extra och sen blir det 30 års fest på just Anglais. Så nu blir det bums i säng och sova. Goodiebagen får ni se en annan dag.

Natti natti.

Lite halvsuddiga bilder från modevisningen ikväll.





God morgon! Jisses vilken stress morgon. S...

God morgon! Jisses vilken stress morgon. Sprungit till tåget och är lagom andfådd =) Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår, men hann bara komma hem sent från jobbet, äta och så fick jag sällskap. Var redan tillräckligt osocial då jag emellanåt tittade på lägenheter i Miami. Nu ska det iaf jobbas och sen bjuder Mercedes-Benz på aw i Kungsan följt av Nelly.com Highheels party på Laroy (om jag orkar. Sovit uruselt inatt). Puss puss


Onsdag!

Hellluuuuu!!!!

Home from work, at last. Vilken lång men ändå ganska rolig dag. Dagen började med att jag får en manlig trevlig kund. Han var flörtig och rolig. Det hela slutade med att han lämnade sitt telefonnummer till mig, ha haaaa.... Han kan ju vänta på det samtalet han.

Idag är andra dagen utan godis, choklad eller bakelser. Duktig jag är =) Har bytt ut sockret mot morötter och äpplen. Men snart är det dags för snask. Sara på jobbet fyller år imorgon och jag på söndag, så vi tänkte köpa tårta eller nåt imorgon tror jag. Muuuuuuums.....

Så nu ska jag hugga i ett äpple och se på Family guy =) Pööööööössssss.

Så här såg jag ut idag =)

Lite manikyr på lunchen =)

2011-01-26_14_24 (MMS)

Lite manikyr på lunchen =)


25e januari 2011

God kväll!

Var så skönt att vakna imorse med lite träningsvärk, då vet man att man gjort nåt bra =) Kommer nog att kännas ännu mer imorgon. Nice! Varit sugen på nåt sött hela dagen, men inte gett efter begäret. Till middagen blev det en massa morötter på sidan och nu blir det ett äpple till efterrätt =)

Annars en relativt lugn dag på jobbet. Smet in på MQ på lunchen och hittade en fin liten väska. Går ju alltid och släpar runt på en stor väska även om det inte alltid behövs, så detta behövde jag verkligen.

Nu ska jag hugga i mitt äpple och vänta på Cougar Town. Äntligen är den tillbaka =) Puss o kram på er!

Väska från MQ, 299 kr

Måndag!

Vilken soft ledig måndag det har varit. Suttit framför datorn och tittat på lägenheter i Miami, varit och tränat, suttit framför datorn och tittat på fler lägenheter, varit nere på Åhléns och köpt present till Sara Svensson och nu är jag hemma och ska börja med middagen. Får en middagsgäst ikväll ;-) Blir enkel mat då jag verkligen suger på matlagning.

Just det, efter träningen skulle jag vara jätte duktig och äta en morot till efterrätt. Och det gjorde jag. Sen såg jag lilla snickers biten på bordet. Halva åt jag igår =) Kunde jag låta bli den tro?? Eeeeen, NEJ! Ha haaaa..... jag suger!

Nu ska jag ställa mig i köket. Kram på er!

Köpte dessa på jobbet häromdagen. Nuxe guldolja som är såååååå snygg. Blir perfekt nu när vi åker till Miami =) Lite på benen, dekolltaget, kindbenen... ja var som helst. Sen köpte jag även Smashbox foundation som jag funderat på länge. Bra köp tycker jag!

24e januari 2011

Hej bloggen!!

Jisses vad svårt det var att somna igår. Helt plötsligt var jag klarvaken, tänkte på Miami resan och hade jätte ont i foten. Klockan var 01.30 när jag klev upp och gick på toa för att sen försöka sova igen. Och foten kändes så himla stel, så jag tänkte att det kanske är bra om jag försöker sträcka och röra på dom stela tårna så kanske det blir bättre. Nej, bättre blev det inte, utan bara värre. När ska det bli bra egentligen??? Är så less på den här foten nu så jag vill kapa bort den!

Suttit här och tittat på lägenheter i Miami, men borde göra mig klar för gymet och kanske äta nåt innan också. Ska träffa Emlan strax efter 1. Hurry curry....

Vi hörs senare!!

Miami, here we come!!!

Wohooooo, nu är Miami resan bokad =) Eller ja, flyg iaf. Boende har vi tittat på lite men inte bokat något än. Vi får göra det i veckan. Fasen vad kul vi kommer ha!!!!!

Nu är jag helt slut och ska snart hoppa i säng. Imorgon väntar hårdträning. Härligt!! Sov gott mina små pussgurkor =)



23e januari 2011

Tjohooo!! Det är söndag och helgens jobb är avklarat =) Imorgon väntar en ledig måndag med en massa träning och present shopping på stan =) Härligt!
Igår tog jag en sväng på Birkastan med Emlan och tog några öl på Tiki room. Grymma drinkar har dom på det stället. Blev inga såna för oss denna gång, men nästa gång testar vi på alla möjliga sorter =)

Nu ska jag snart träffa brudarna för att diskutera och förhoppningsvis boka Miami resan =) Fy fasiken vad härligt!!! Längtar sååååå....... Så nu ska jag hoppa in i duschen innan dom kommer hit så jag är ren och fräsch efter arbetet. Dagen avlsutas eventuellt med en massa kramar ;-)

Ha det gött people!!!

Miami gänget! Sofie, Emelie, Veronica och jag =)

Hej kära vänner! Tänkte blogga lite, men d...

Hej kära vänner! Tänkte blogga lite, men det går tyvärr inte att logga in på blogg.se just nu. Så jag säger natti natti och så ses vi imorgon istället. Kraaaaam


22a januari 2011

Lördag kväll! Vad ska man hitta på?? Haft en strålande dag på jobbet, lite tröttis bara men det gick bra. Nu är jag sugen på ännu mer socialt, gå ut och ta en öl kanske? Det låter bra =) Riktigt sugen på utgång och dansa, men foten är inte helt bra än och jobb väntar imorgon. Får helt enkelt hålla mig till nästa helg.

Nu ska slänga i mig lite stekt potatis, chorizo och stekta morötter =) Ha en bra kväll!!


Fredagsmys!

Hej där!

Haft en mysig fredag med mamma och Noah på besök =) Vi har lekt kurragömma och myst i soffan. Härligt härligt!! Nu har jag lust att hitta på nåt, men det blir hemmakväll (som dom senaste 2 veckorna, blääää), för imorgon ska det jobbas och det sista av foten ska läkas. Så för att vara pigg och fräsch på jobbet imorgon blir det först lite mat följt av hårtvätt och brun utan sol. Naglarna ser förjävliga ut och skulle behöva målas, men frågan är, har jag någon remover hemma??? Får kolla upp det. Sen krypa ner under täcket tidigt.

Nä fasen vad skönt det ska bli att jobba imorgon =) Saknar mina kära kollegor och saknar att vara social och träffa folk. Det här kommer bli toppen! Och på måndag sätter jag igång med träningen =) Såååå motiverad så jag önskar att det vore måndag nu, he hee.... Nu vill jag inte se den här lilla putmagen och hängröven längre, bort med er. Men ska frossa in i det sista, delicatoboll blir det efter maten =) Och nej, jag tänker inte sluta med sötsakerna, men kanske inte äta det lika ofta. Sött och fett är ju det bästa som finns.

Så, nu måste jag springa till köket och fixa resten av maten. Ha en härlig fredagkväll, kram!

Mmmmmmmm........

21a januari 2011

God morgon! Eller god dag kanske =)

Precis klivit upp och ätit frukost. Min mamma och Noah ska komma hit nu och sällskapa =) Gud så härligt! Kommer blogga mer senare, skulle bara in och säga hej, Hej! =)

Läppar

Jag kanske ska ta och berätta vad det är jag använder när jag peelar läpparna. Det är en peeling från Clarins som är speciellt just för läpparna. Jag som använder läppstift nästan dagligen får väldigt torra och fnasiga läppar. Då är det perfekt med denna som tar bort det fnasiga. Sen avslutar jag med ett läppbalsam också från Clarins. Den använder jag även varje kväll när jag går och lägger mig =) Good stuff!!

Extra-Firming Lip & Contour Gentle Exfoliatior och Extra-Firming Lip & Contour Balm

20e januari 2011

Howdy people!

Kan ni förstå att januari månad snart är förbi??? Vart tar dagarna vägen? Det går så himla fort. Och så många som fyller år den här månaden. Bästa månaden att fylla år ;-) Den här helgen blir lugn, men nästa vecka... då är det tre styckna som fyller år. Ja, jag med men det har vi redan firat =) Så nästa helg blir det party party och grymmaste 30-årsfesten. Då jäklar är foten redo och jag kommer att äga på dansgolvet, ha haaaa....

Så, vad ska man göra idag då? Foten känns ju som sagt bättre och jag har lust att gå lite. Ska nog knata iväg till gymet idag och köpa kort =) Sen har jag lovat att vara smakråd vad gäller herrmode. Mouhaahaaaa, ska pimpa till dig ;-)

Nä, nu måste jag ta och peela läpparna. Sitter och tuggar bort det torra och det är inte bra. Kram kram!!



South Beach

Så, nu är våra Miami planer igång, wohooooooo!!! Vi har länge pratat om att åka dit, och nu verkar det äntligen bli av =) Ligga på den underbart vackra sandstranden, dricka drinkar, slappa och parta. Fyra tjejer som bara njuter för fullt. Aaaaaah vad jag längtar.... Så på söndag har vi Miami möte här hemma för att kolla flyg och boende.

Har varit i Miami två gånger tidigare, men det var länge sen. Är ju lite vildare och lite galnare nu än då ;-) Hörde låten Gasolina för första gången på Ocean Drive där alla pimpade bilar åker och spelar musik på högsta volym. Ååååh vad vi ska ha det bra brudar!!

Nu ska jag fortsätta med min film och sen sova tidigt, helt slut. Kramisar!




19e januari 2011

God dagens gott folk!

Onsdag idag och veckan vänder. Ser så fram emot att börja jobba igen. Foten känns ganska så mycket bättre nu, så till helgen är jag back at work =) Wiiiiiiiii........

Annars hade jag en väldigt mysig kväll igår. Lite kramar sitter väl aldrig fel, eller?? Sen gjorde jag en god gärning igår också, kändes jätte bra. Donerade en slant till Barncancerfonden då min kusins lilla dotter har drabbats av leukemi. Hennes stora syster startade en liten insamling i hennes namn, och det kändes riktigt bra att bidra =) Ingen ska drabbas av sådana hemska sjukdomar, speciellt inte barn. Fy fy...

På väg till affärn idag mötte jag Sari och vi tog en liten fika. Det blev vinterns första varma choklad och det var riktigt mumsigt. Och när jag ändå går hemma bara så passar jag på att laga lite mat också. En moussaka ala mexico stylish =) he hee.....

Hörs och ses senare bloggen!!

P.S. Tack för den fina kommentaren du lämnade Nancy =) Den gjorde mig jätte glad. Och vem vet, du kanske känner min syster. Och jag tycker definitivt att du ska heja på mig om du springer på mig fler gånger =) 
Roligt när folk kommenterar för jag har ingen aning om vilka som läser detta.

Dagens fika =)

Sällskapat idag!

Idag har jag haft besök av syster och Noah. Skönt med lite sällskap. Sen fick jag lite oväntat besök av min granne, som även var min granne när vi växte upp. Han ville bjuda mig på middag nån dag för att prata lite gamla minnen, och jag tackar ju inte nej till gratis mat =)

Nu väntar jag på kvälls sällskapet =) hi hiii.... Hörs imorgon!

Den här lilla busen var på besök idag, och han ville inte riktigt bli fotad =)


Beach 2011

Jisses vad jag är trött. Efter att sovit 12 timmar natten till igår och sen varit vaken i endast 12 timmar, var det verklgien svårt att somna. Kände mig trött och seg, men kunde inte annat göra än snurra runt hela natten.

För att ta kål på vintertröttheten och bli av med lite korvar, så ska jag börja träna. Ja, direkt när foten är bra det vill säga. Nu jäklar ska jag bli så jävla snygg och fit ;-) Beach 2011 säger jag bara, ha haaa.... Är verklgen motiverad och sugen nu. Hoppas det håller i sig.

Hmmm... vad ska jag hitta på nu då???

En snygg Gisele mage, lår och rumpa är mitt mål =) Shit vad het jag ska bli, ha haaaaa.....



18e januari 2011

God morgon bloggen!!

Precis kommit hem från mitt läkarbesök och blivit sjukskriven i en vecka. Suck! Hoppas det läker fortare än så, jag ruttnar ju här hemma. Det här är förresten första gången i mitt liv då jag är sjukskriven. Inte så kul.

Idag är syster ledig, så jag förväntar mig att hon och Noah kikar förbi lite senare =) Men först blir det frukost och läsa ELLE. Kramen.

Älskar verkligen omslaget. Snygg hårfärg och underbara mörka läppar. Snyggt!

Natti!

Dags att hoppa i säng nu. Imorgon bitti väntar ett nytt läkarbesök. Har dessutom fått en lite svullen hals och en stor vit prick på halsmandeln =( Va faaaaan.... På medicinen står det att om man blir tjock i halsen så ska man omedelbart kontakta läkare. Men jag har ju fått en vit prick också, så det är nog nåt annat. Ja ja, ska dit imorgon och fråga ut tanten.

Sov så gott!

Presenter!

Nu tänkte jag visa upp lite presenter jag fick i lördags. Så fina grejer =) Tack så hemskt mycket allihopa!

Nya skor från WERA (sorry för den suddiga bilden)

Smycken

Fickplunta =)

En bok om vad män vet om kvinnor...

..ingenting förstås.

Presentkort =)

En goodiebag från ELLE galan som innehöll allt detta:

-ELLE tidning
-Shampo och balsam
-Örngott
-Halsduk
-Mascara
-Ögonskugga
-Dagcreme för män
-Vitamin dryck
-Kartongkniv (vet inte varför, ha haa)
-P-kort på glasögon 500kr
-P-kort på Vagabond 100kr
-Inbjudan på Mercedes-Benz After Work

Sen fick jag även Champagne och vin =)

17e januari 2011

Måndag! Och jag sitter fortfarande hemma =( Nu blir jag tokig snart. Ska nog ta och ringa läkaren idag igen eftersom inget har hänt. Medicinen gör mig groggy och trött, men tar inte bort smärtan från min fot. Why??

Som sagt, tabletterna gör mig sjukt trött. Inatt sov jag nästan tolv timmar. Tolv timmar!! Herregud alltså. Nu har jag fått i mig frukost och min dagliga dos av knarket.

Ha en toppen måndag, kram!

Min medicin. Retard?? Ha haaaa.... Ja man blir ju nästan det av dom =)

16e januari 2011

Hej bloggen!

Idag har jag ooooont i foten....., så ont. När ska det här bli bra egentligen?? Idag har jag legat i soffan heeela dagen lång. Kramats massor har jag också gjort =) hi hii...

Var så roligt att ha tjejerna här igår. Saknat sällskap dom senaste dagarna när jag bara gått hemma. Tyvärr så verkar det bli en dag hemma imorgon också =( Men får trösta mig med dom fina presenterna jag fick igår, i förväg =) Några har jag redan druckit upp, men resten visar jag er imorgon.

Blev inte så många kort tagna igår, men här kommer några iaf. Ha en trevlig söndagkväll, pööössssss.






Tjejparty!

Sminket är på och håret är fixat. Snacksen står framme och bålen är klar och godkänd. Nu väntar jag på brudarna. Vi hörs och ses säkert senare, annars imorgon.

Kram kram!

Den goda bålen...

15e januari 2011

Vaknade av att det luktade matos. Varför? Var kommmer det ifrån? Jag har ju inte stått och lagat mat. Kliver upp och går in i badrummet, och där stinker det matos. Oset kommer via ventilationen i badrummet. Antagligen någon som installerat fläkten i köket fel. Äh fy fasiken vad äckligt!! Nu måste jag verkligen ta tag i detta och ringa hyresvärden. Måste be honom fixa detta, min toalettstol och avlopp. He hee....

Nu blir det frukost med alla fönster öppna och sen iväg till bolaget. Foten är nog detsamma som igår =(

My neck, my back...

Ha haa, en kompis har lagt upp den här låten på Facebook precis. Den påminde mig om Köpenhamn när jag var där med syrran. Vi var på en av dom populäraste klubbarna där dom spelade väldigt blandad musik, mycket gamla låtar. Plötsligt spelades den här gamla låten i högtalarna och go go dansarna var uppe. Det gneds en hel del och killarna var som tokiga. Sånt händer ju inte här hemma direkt.

Enjoy the p..sy song!

Fredag

Guuud så skönt att få komma ut lite. Knatade över till Camillas salong här tvärs över gatan och klippte topparna. Hade behövt klippa av betydligt mycket mer, men ville gärna behålla längden. Känns skönt nu. Sen haltade jag till affären och köpte lite tillbehör till morgondagens bål. Det blir en finsk sommarbål, mums =)

Så nu ska jag fortsätta ruttna här hemma. Ser verkligen framemot morgondagen då jag får vara lite social =) Tror nog att jag hoppar över min medicin imorgon för den gör mig så fruktansvärt trött.

Se till att få ordentligt med fredagsmys nu =) Kram kram!

Trötta, drogade, hungriga, nästan osminkade men nyklippta jag =)

14e januari 2011

God dagens på er!!

Det blir sena nätter med långa sovmorgon när man går hemma. Ganska skönt för jag är mer av en nattuggla =) Men så fruktansvärt tråkigt dagtid.

När jag klev upp idag så hade jag lika ont i foten som innan =( Men det är klart, det tar väl ett tag innan medicinen gör sitt. Smärtstillande är dom iaf tabletterna. Precis tagit en med frukosten. Måste verkligen försöka städa lite nu. Håller på att drunkna i damm här, he he... Får väl sätta igång här innan medicinen gör mig trött.

Ha det!


Eyes wide shut

Me again, he hee.... Kan säga så här mycket att medicinen verkar göra sitt jobb. Smärtan är lindrad iaf, men tabletterna gör mig sååå trött. Så här ligger jag i soffan lite halvt groggy och ska nu se på Tom och Nicole i Eyes Wide Shut på Tv4Film.

Natti natti angels!!


Sällskaaaaap!!!!

Så, nu är jag klar med alla läkarbesök och medicinen är hämtad. Nu jäklar ska det bli ordning på fossingen. Blir nog ingen dans för mig på lördag, buhuuuu....

Nu väntar jag på syster, Noah och mamma som ska komma och hålla mig lite sällskap. Man blir ju tokig när man är själv i flera dagar. Det blir en dag hemma även imorgon. Suck!!

Vi hörs senare brudar (och killar?)!! =)

Stackars lilla mig som är så uttråkad...

13e januari 2011

Sådär ja, nu har jag varit på vårdcentralen och förmodligen har jag fått en inflammation i foten. Men för säkerhets skull fick jag en remiss och ska iväg på röntgen nu. Vilken tur att jag har en buss precis hemifrån raka vägen till Odenplan och hamnar nästan precis utanför Läkarhuset där =)

Så nu ska jag halta vidare. Ha en fin torsdag, kram!

Fortfarande handikappad

God kväll på er!

Har inte ruttnat bort helt, än. Men är på ganska god väg att göra det. Förlåt om jag gnäller, men det är så fruktansvärt tråkigt att vara hemma helt själv. Ska trösta mig med lite choklad nu =)
Tröst är även bra tv-program, och det är Halv åtta hos mig =) Skrattade ganska mycket här nyss när jag tittade på det, hi hiiii....

Tog mig försiktigt till affären och det gick helt ok. Inga tårar rann ner på kinderna iaf. Däremot kändes det i foten när jag kom hem, aj aj....
På lördag är det dags för party och jag hoppas såååå att foten blivit bra tills dess. Känns som det var en evighet sen jag var ute på stan och partade loss. Need it!

Nu ska jag fortsätta ruttna här hemma och proppa i mig choklad =) Pöössss.

Lilla fröken behöver piffa till sig och festa loss lite...

12e januari 2011

Hej mina kära vänner!

Här sitter jag fortfarande hemma med ont i foten. Ringde vårdcentralen idag men dom hade inga tider. Får ringa tidigt imorgon bitti igen. Det känns ju inte bättre alls i foten, så nu måste doktorn titta på den.

Annars håller jag på med att tvätta lite sängkläder och skulle behöva börja städa lite också, men det känns att jag kommer belasta foten då och det är nog inte så bra. Ja, annars händer det inte så mycket här.

Kraaaaaaaam!

Ballerina

Oh my god!!!! Har ni smakat på Ballerina kladdkaka kakorna???? Om ni inte gjort det så do it! Och mycket riktigt, doppar man dom så smakar dom ännu bättre. Kakmonster på plats =)


Uttråkad

Jisses så tråkigt det är att bara vara hemma när man inte ens är sjuk. Tråkigt tråkigt tråkigt.... Det känns ju bättre i foten nu när jag inte belastar den. Blev lite jobbigt när jag blev hungrig och inte hade så mycket i kylskåpet, men det löste sig tur som. Blir hemm även imorgon. Booooooring.....

Jag tänker att jag bara stukat eller överansträngt foten, men min chef råkade nämna propp och nu tror jag att jag har fått blodpropp i foten. Ha haaa.... Googlat och läst om proppar helt frenetiskt här hemma, he hee...

Jaha, då ska fortsätta pilla mig själv i naveln här i soffan då. Seee ya...

11e januari 2011

Hellluuuuuu!!!!

Idag är jag hemma med min lilla onda fot. Den är svullen och inte så trevlig alls. Men fick mig en riktigt skön sovmorgon iaf, ja förutom att det ramlade in sms varannan timme på morgonen =)

Så ja, här ska jag ligga hela dagen. Gud så tråkigt! Ska jag ringa efter sällskap kanske? Först kaffe =)


Is hurt!

God kväll på er!

Precis kommit hem från att suttit barnvakt åt snällaste ängeln Noah. Vi har haft det så himla mysigt. Spelat Nalle Puh spel, ätit fiskpinnar och kakor (sjukt goda, ballerina kladdkaka), kört tåg och tittat på hans favorit tåg Thomas och vännerna. Myspys.

Vägen hem från syrran var mindre trevligt. För det första var bussen ca en kvart försenad. Inte alls kallt och blåsigt. Sen fick jag så himla ont i min fot på vägen hem från bussen så jag trodde jag skulle avlida. Kunde inte hålla igen tårarna, utan bölade som en tönt hela vägen hem. Imorgon måste jag nog stanna hemma och vila foten och ringa farbror doktor. Suck....

Och varför jag var irriterad igår då? Jo, för att en tjuv (en tjej i min ålder) kom undan. Hon hade med sig sin lilla dotter på kanske 3 år och hade stoppat på sig en massa parfymer. Var helt säker på att hon skulle åka dit då jag hade vakten i butiken och berättade vad jag sett. Slutligen blev det visst nån slags missförstånd mellan mig och vakten, för denna brud kom undan. Var så förbannad på vakten, på tjejen och mig själv. Skit också!!!!
Sen precis vid stängning kommer en otrevlig zigenar familj (inget illa om gipsys) som uppehåller oss hur länge som helst, och sen handlar ett läppglans för 70 kr. Missade mitt tåg såklart. Grrrrr..... Så därför hade jag ingen större lust att blogga när jag kom hem förstår ni.

Nu ska jag ta och smörja in min stackars fot med voltaren gel och hoppas att det blir bättre. Puss o kram på er!




Hej hej!! Sitter barnvakt åt Noah min änge...

2011-01-10_16_58 (MMS)

Hej hej!! Sitter barnvakt åt Noah min ängel. Så mysigt att umgås med lilla busen. Hörs senare, kram.


Söndag!

Hej på er! Känner mig lite irriterad idag efter jobbet, så jag har ingen större lust att blogga. Berättar allt imorgon. Inget allvarligt, bara irriterande. Så nu ska vi se om lite sällskap och kramar kan få mig på bättre humör =)

Hörs imorgon!

Panik blev det imorse när jag skulle måla ...

2011-01-09_13_45 (MMS)

Panik blev det imorse när jag skulle måla dit ögonbrynen. Det lilla jag hade kvar av pennan tog slut. Shit shit tänkte jag i stressen, vad för jag nu? Fick använda min ögonskugga, och det funkade ju bra =) Ska jag fortsätta med skuggan eller ska jag köpa mig en Lancome penna?? Dagens problem, ha haaa.....


Filmkväll

Ja, ikväll verkar det vara en massa bra filmer på tv. För många helt enkelt. Nu vet jag inte vad jag ska se. På Svt ser vi Låt den rätte komma in, vilket jag velat se länge. Nu är ju grejen den att jag är hemma själv och kommer att sova själv. Vågar jag se den? Är den verkligen så läskig, den är ju svensk?? På 3an ser vi The Jane Austen Book club och på 5an The Prestige. Hmmmm....

Har precis sett klart Guldkompassen som jag velat se länge också, och den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Sevärd, men inget att hurra för.

Nu har jag ca 20 min på mig att bestämma mig för vilken film jag ska se. Alla börjar 21.30. Börjar nog på Svt och slår över om det blir för läskigt, ha haaaa..... McChicken in the house =)

Puuuuussssss!

Uppdatering: Ok, den här filmen är ju inte läskig nånstans, ha haaaaa... Kan ta av mig blöjan nu =) Vill ändå se den så vi kör until the end.

8e januari 2011

Jag har ooooont i foooooten........

...buhuuuuu, vad har jag gjort?!? Inte så värst farligt när jag är på jobbet och inte går så långt, men när jag skulle hem från jobbet så ville jag nästan fälla en tår. Fy fan vad ont det gjorde. Nu har tre tår blivit stela också och det värker lite upp mot vaden. Vad kan det vara??? Vad har jag gjort??

Var sugen på att gå ut och ta en öl och bara softa, men nu känns det inte så lockande längre =( Får nog stanna hemma och ta hand om lilla foten och äta choklad. Hoppas hoppas på en bra rulle ikväll så jag slipper dö av tristess.

Ha det gött så länge!

Så här glad är jag just nu =(

7e januari 2011

En vecka har gått av det nya året. Så himlans fort det går. Ikväll blir det hemma i soffan helt själv. Sen sova ordentligt för att orka jobba hela helgen lång. Party får det bli nästa helg istället =) Då jäklar....

Haft ont i fossingen i tre dagar. Har inte en susning om vad jag har gjort för att skada den, men svullet är det och ont gör det precis innan tårna. Märkligt.... Haltar runt som en idiot. Tur att jag har rymliga och bekväma vinterskor.

Ha nu en riktigt trevlig fredag kväll. Och ska ni ut och röja så får ni gärna parta lite för mig också =) Kliar lite i dansskorna. Tjingeling!!

Gammal partybild på mig, Sari och Pernilla =)

6e januari 2011

Ledig torsdag glider mot sitt slut. Haft en myspys sovmorgon och sen varit iväg till Bromma Blocks med syster, hennes sambo och Noah. Snurrat runt, lunchat och sen kommit hem till mig för att köra lite bilar =)

Nu ska jag iväg för lite kvällsmys och se på Baksmällan. Den är sååå himla rolig så man bara dör =) Pöss.


Mums mums!

Hej hej!!

Onsdag avklarat (nästan) och veckan vänder =) Imorgon väntar ledighet och mys med Noah. Saknat den lilla rackarn igen. Sågs på julafton sist. Alldeles för länge sedan.

Ikväll blir det lugna puckar. Ska tända lite ljus, äta lite choklad, äta lite clementiner, äta lite lussebullar, äta lite pussar, ha haaaaaa...... Ska grisa helt enkelt =) Hoppas ni får en toppenkväll och vi hörs imorgon igen. Puss o natti!

Min godiskorg =)

Kan det här vara dom sista lussebullarna l...

2011-01-05_12_48 (MMS)

Kan det här vara dom sista lussebullarna lilla grisen äter?? Snart försvinner dom =( Ska njuta. Och ja, jag ska äta alla fyra =)


Hola!!

Tisdag, men jag tycker det känns som måndag. Längtar så tills torsdag, då är jag ledig =) Ha haaaaa..... Helt ok dag fast jag kände mig trött och lite omotiverad. Här sitter jag nu insmord i brun utan sol och är hungrig. Dags för skafferiet igen =)

Fick den här primern för fransarna från Dior idag. Den ska göra fransarna fylligare och tätare.

Trött fröken på jobbet idag. Det var så sk...

2011-01-04_09_59 (MMS)

Trött fröken på jobbet idag. Det var så skönt att vara ledig i tre dagar så jag ville fortsätta med det. Bara slöa och äta godis, ha ha haaa.... Lilla grisen =) Nu ska jag ta och hugga i min tacogratäng, magen kurrar. Ha en toppen dag!!


Latmask

Jag är så trött. Trött trött trött... Var på min sköna friska promenix, åt lunch och dog. Ja, inte bokstavligt talat då =) Men ligger här i soffan helt utslagen. Blev ifs ganska sent igår så jag har bara mig själv att skylla.

Var och hämtade mitt paket från Nelly förra veckan, med klänningen och blazern. Klänningen från Lipsy var jättefin och den behåller jag, men blazern åker tillbaka. Kanske blir en liten utgång på onsdag och jag får användning av klänningen =)

Nu ska jag fortsätta vara äckligt lat och inte göra ett jävla skit =)

Ännu en underbar låt med Robyn

Frisk och underbar promenad =)

2011-01-03_14_31 (MMS)

Frisk och underbar promenad =)


3e januari 2011

Måndag, lediga måndag. Underbart! En härlig vinterpromenad väntar. Ska bara få i mig lite kaffe innan jag tar på mig en massa kläder, slår på musiken i hörlurarna och vandrar iväg =) Sen ska jag träffa mami och fika.

Gårdagen var såå lugn och skön. Sovmorgon, lata mig, tvätta lite, lata mig, se på film, se på film, äta pizza och sen kramas en massa och se på mer film =) Hur bra som helst ju!

Ha nu en toppen måndag så hörs vi senare. Kramar i massor!!

Här runt (eller på) Lötsjön och Råstasjön ska jag promenera.

2a januari 2011

Underbara lata söndag! Sovmorgon till 11.30, frukost i soffan och nu tvätta lite. Men börjar bli smått uttråkad, ha haaa.... Vad ska man hitta på?? Vem ska jag terra?? Ha haaa =)

Hade en supermysig dag igår iaf. Middagsdejt på McDonalds, sen godis, film och kramar =) Gött gött.... Såg på Patrik 1,5 och den var faktiskt ganska rolig. Bögen Sven var ju helt klart bäst, ha haaaaa...... Är inte så förtjust i svenska filmer, men den här var helt klart sevärd.

Patrik 1,5 handlar om ett bögpar som ska adoptera Patrik. Patrik skulle enligt papper vara 1,5 år, men visade sig vara 15 år och ligist =) Blir lite besvärligt för Göran och Sven då dom är rädda för ligister och Patrik hatar bögar, ha haaaaa.......

1a januari 2011

Hej alla bakfulla! =) Hoppas ni hade en grym kväll igår, det hade jag. Mår faktiskt riktigt bra idag, lite huvudvärk av all bubbel jag drack igår bara, men det löste jag med en ipren och frukost =)

Så, gårdagen då.... Festen var i Marinstaden vid Finntorp, och det var ju lite besvärligt att ta sig dit. Våran taxichaufför var en jävla tomte som inte fattade nånting och inte hittade nånstans. Vi satt i taxin i över en timma för att han inte hittade och han skyllde på oss, att det var vårat fel eftersom vi inte visste var det ligger. Snälla du... Hade lust att strypa honom. Men till slut kom vi fram lagom till middagen =) Det var supermysigt ställe, som en boathouse med brasa på bryggan. Såg lite ut som en sagovärld med all snö, vackert var det. Maten var riktigt god och drickat var riktigt billigt. Det gillar vi =)

Som vanligt så var det lite besvärligt att få en taxi hem på natten, så vi startade en promenad tillbaka till civilisationen. Låååång uppförsbacke i klackar och nästan bara ben. Kallt. Föll i snön en gång också, ha haaaa..... Till slut stannade vi en vanlig personbil och frågade om han ville köra oss hem för 500 kr, och det ville han. Halleluja.....

Idag blir det myyyyyyyys på hög nivå ;-) Seee ya....










RSS 2.0