Valborg!

Glada vappen på er!! (som vi säger i Finland =) hi hi) Alltså trevlig valborg! Blir inget firande av valborg för mig, utan en lugn filmkväll med snacks =) Jobbat idag och jobbar även imorgon och har ingen lust att vara trött och bakfull.

Igår kväll hade vi fredagsmys här med tjejerna. Drack rosa bubbel och rosa bål, såg på outfits från prins Williams och Kates bröllop, och tävlade i frågesport som Trine förberett för oss. Den handlade mestadels om kungligheter i Europa och jag förlorade så klart, he he.... Vi körde tema på kvällen också och det var huvuddekoration =) På bröllopet bar ju nästan alla hatt, så vi körde på en liknande variant =)

Nu ska jag hoppa i duschen och röra mig vidare. Kramen på er!!

En lite suddig bild på oss med grejer på huvudet =)

Skyndade mig hem från jobbet för att släng...

2011-04-29_20_24 (MMS)

Skyndade mig hem från jobbet för att slänga i mig en pizza och göra i ordning en sommarbål. Nu sitter vi här hemma, jag och tjejerna och myser =)


Mysdag!

Skön ledig dag trots att jag var tvungen att tvätta och städa. Blev dock en snabbstädning då jag inte ville gå miste om soltimmarna ute och så hänga med Noah så klart =) Vi har suttit ute och ätit tunnbrödrulle och druckit kaffe, sen vidare till lekparken så Noah fick leka av sig lite.

Nu är jag hemma och ska snart vidare på övernattningskalas för två ;-) hi hi.... Ses imorgon igen snyggingar!

Lite bilder på bus Noah =)




Noah hade plockat jätte fina blommor till mig =) Bleeeev såååå glaaaad!!!

28e april 2011

Gutten morgen!

Här sitter jag med morgonkaffet i handen och chattar med brudarna på våran livslånga tråd på Facebook =) Tråden som startade för något år sen när Frida skickade ett mail till oss alla på inboxen. Sen dess har vi fortsatt skriva där varje dag för att hålla oss uppdaterade då vi inte ses så jätte ofta. Det är våran lilla black secret book ;-) hi hi...

Dags att snart springa ner till tvättis för att hänga kläderna på tork. Shit vad mycket tvätt jag hade!! Skulle behöva börja städa också, men energin och motivationen spolades nog ner i toaletten med morgonkisset =)

Ha en toppen dag allesammans!!

Den här låten spelades mycket på klubbarna i Miami =)

27e april 2011

Hohoooo i stugorna!! =)

Halva arbetsveckan äntligen avklarad =) Nu väntar en ledig torsdag och sen ska det jobbas hela helgen. Men ingen sovmorgon blir det imorgon för då ska det tvättas. Städa borde jag också göra då jag får finfrämmande på fredag =) Fina brudar, lite dricka och en jäkla massa kackel, ha haaa..... Underbart!!

Så vad har hänt på jobbet idag då? Jo, vi hade strömavbrott i en timme. Hade precis gått in på Hemköp för att köpa mig en youghurt när det helt plötsligt blir kolsvart. Fick gå runt som en blindstyre tills jag kom till kassorna och kunde se igen. Gick tillbaks till jobbet, stängde igen butiken och sen var det bara att vänta. Vänta vänta och vänta. Sen vid fem tiden tändes det igen och det blev fullt ös.

Nu ska jag förbereda tvätten. Herregud, tror jag aldrig haft så här mycket att tvätta. Suck! Kanske tar det viktigaste och tvättar resten på måndag?? Nämen fuck också, är ju inte ledig då!! Ska på kurs mån, tis och ons. Aaaah.... Ok, måste väl tvätta allt imorgon då, he he..

Trevlig kväll på er läsare. Kram!

Ni får njuta av några Miami bilder igen då =)





26e april 2011

Nyligen kommit hem från jobbet och slängt i mig en kanelbulle som jag var döööö sugen på, så nu är jag inte så hungrig på middag längre. Får väl vänta med det ett tag. Sugen på en öl har jag varit hela dan också, he he... Solen tittar fram och man blir alkoholist på en gång =)

Annars en ganska lång och aktiv dag på jobbet så jag är helt slut. Skulle verkligen behöva städa men vem fasen orkar hålla på med sånt ;-) Tvätten ska vi inte ens prata om, herre min skapare säger jag bara. Var nere i tvättis och kikade om jag kunde tvätta nu, men självklart inte. Det är fan aldrig ledigt här! Suck!

Nu ska jag lägga mig ner ett tag och hoppas på nåt bra på tv ikväll. Har TV1000 kanalerna i tre månader så nåt borde det finnas =) Ha det fint, kram!


Annandagpåsk!

Hallå där! Idag är jag trötter igen, fy fasen. Känt mig så bakfull idag fast jag inte varit det. Eller jo, visst blev det några glas rosé och en öl igår och man kände sig lite på pickalurven, men anledningen för tröttheten är nog alldeles för få timmar sömn. Kunde helt enkelt inte sova inatt =( Så när klockan ringde imorse och det var dags för jobb ville jag bara gömma mig under täcket och ligga kvar hela dagen. Så nu blir det mat och bara soffan hela kvällen med film.

Här får ni lite bilder tagna med mobilen igår när vi mös på Strandvägen och drack rosé =) Sket i tvättiden igår igen för det var så skönt att bara slappa i solen. Inte bra. Måste nog köpa trosor imorgon igen, he he....

Kram på er!!






Ha haa... Precis fått blommor av ett fyllo...

2011-04-25_13_26 (MMS)

Ha haa... Precis fått blommor av ett fyllo. Undrar om han snott dom av en stackars tant. Tror ju knappast att han köpt dom till just mig.


Rose på uteservering på Strandvägen. Livet...

2011-04-24_16_02 (MMS)

Rose på uteservering på Strandvägen. Livet är bra just nu!


Påskdagen!

Så underbaaaaart väder!!!

Våren är en så härlig årstid. Man är så himlans glad och pigg =) Slänger i mig lite lunch här nu och sen ska jag ut med Emlan och njuta av vädret och ledigheten. Sätter oss nog vid vattnet på Strandvägen =) Stockholm är ju så underbart fint på våren/sommaren. Nu måste jag hitta nåt att ha på mig.

Ha det göttt!!

Strandvägen förra sommaren


Påskafton!

Glad påsk!!

Här är det sega lördagen på gång. Gårdagens inflyttningsfest var super lyckat. Hade jätte kul, krökade på ganska bra och var hemma vid tre. Så idag blev det sovmorgon, sen iväg till syrran (som mådde ännu värre, hi hi) och mysa med Noah. Så underbart att se den lilla busen igen. Mosters finaste!!

Nu ligger jag hemma i soffan igen och ska inget annat än mysa och se på film =) Vilken toppen lördag! Imorgon ska jag vara pigg och glad och njuta av solen.

Puss o kram på er!




Långfredag!

Hej o hopp!!

Hur mår ni denna fredag? Jag mår toppen. Precis kommit hem från jobbet och ska börja göra mig i ordning för inflyttningsfest hemma hos Sari och Miguel. Ska bli skoj skoj. Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig. Tänk om man känner för att gå ut och dansa sen, då måste man ha party outfit. Hmmmm... vilka problem, ha ha...

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe först och njuta av denna låt =)

En skön gammal goding.

21a april 2011

Skärtorsdag och jag har jobbat klart. Handlat lite godis, en liten bil och en annan konstig leksak till Noahs lilla påskägg =) Saknar den rackaren så himlans mycket. Hungrig är jag också märker jag då jag nallat redan några bitar från hans ägg, ha haa... Hemsk jag är!

Party sugen är jag också. Dirty South spelar på Amba ikväll och Sollan har stort party med gratis inträde ikväll. Det händer ju inte ofta. Men imorgon ska jag jobba och sedan gå på inflyttningsfest, så jag har nog ingen lust att vara bakfull då.

Nu ska jag nog ta och fixa lite käk och en kopp kaffe =) Ta taaa!


Noahs fina påskägg, köpt på Åhléns =)

20e april 2011

God morgon mina små sötisar!

Sovmorgon, gud så härligt! =) Igår hann jag bara komma hem från jobbet så fick jag besök. Det var bara att sätta igång med middagen och mysa all night long, så bloggen fick vänta.

Nu slänger jag i mig morgonkaffet här och ska alldeles strax bege mig mot jobbet. Tror hela tiden att det är typ torsdag eller fredag redan, men nicht.

Hoppas ni får en underbar onsdag så höres vi senare igen. Kramen!


Uoptagen med soffmys ikväll =) Hörs imorgo...

Uoptagen med soffmys ikväll =) Hörs imorgon igen. Kram


18e april 2011

Underbara lediga måndag!!

Vilken härlig dag. Sovmorgon, mys, promenad, lunch, glass i Kungsan och sen några öl på uteservering =) Kan det bli bättre än så?? Nä, trodde inte det heller =)

Slänger i mig lite grymt goda torrostade och saltade mandlar, sen blir det nog en kvällspromenad med Sari runt sjöarna. Kram på er!!




Nu tar vi oss en måndags kröka i solen :-)

2011-04-18_15_25 (MMS)

Nu tar vi oss en måndags kröka i solen :-)


17e april 2011

Idag känner jag mig lite grinig, vet riktigt inte varför. Ibland har man sina dagar bara, så är det. Vaknade trött och det var bara att ta sig till jobbet. Tur som så mådde jag inte dåligt alls eller var bakfull, bara trött.

Middagen igår på Anglais var fantastisk, och sällskapet ännu bättre =) Vi satt och pratade om Miami och drömde oss tillbaka till dom heta nattklubbarna. Efter maten, ölen och mojitosen drog vi vidare till Hotellet. Tog en till drink och jammade lite, men sen var det dags att ta sig hem för att orka jobba också.

Nu blir det lite mat, sen bara ligga och mysa heeeeela kvällen lång =) Pööööössss!

Kameran åkte inte fram en enda gång igår, men bjuder på ett fult kort som togs på Hotellet igår. Fult på mig alltså, resten av brudarna ser kanon ut =)

Hemma hos Veronica för en fördrink innan m...

2011-04-16_18_43 (MMS)

Hemma hos Veronica för en fördrink innan middagen på Anglais =)


Fredag kväll!

Då var dagens jobb avklarat. Ska man bara sitta hemma i soffan och softa ikväll kanske? Ja det tror jag nog. Funderar på att ta en kall Corona och bara varva ner och invänta nån bra film. Slänga i mig en glassbåt lär jag väl också göra. Var jag tvungen att köpa 6-pack!!

Ska ni ut och dansa ikväll eller imorgon så får ni gärna dansa lite för mig också. Blir nog inget sånt för mig den här helgen. Kram på er!


Fyndade den här sköna tröjan med blå ränder på MQ idag. Nedsatt från 499 kr till 249 kr.

Pimpat till köksluckorna på jobbet =) Lite...

2011-04-15_14_37 (MMS)

Pimpat till köksluckorna på jobbet =) Lite gladare, lite piggare och lite snyggare.


15e april 2011

Fredag och solen skiner som aldrig förr. Fy fasen så skönt! Tyvärr så ska man vara inomhus och jobba hela dagen, men själen blir ju lite gladare ändå =)

För att fira våren kör jag blommigt idag =) Det är klänningen jag köpte på Forever 21 i Miami. Ha en finfin fredag allesammans, puss o kram!


14e april 2011

Goda kvällen!

Lite sen uppdatering här på bloggen idag, men hållt igång hela dagen och glömt bort er lite. Sorry! Haft en skön sovmorgon med en massa morgonmys =) Sedan lite stros och en uuuunderbar lunch på uteserveringen, följt av fika och våfflor. Sedan promenerat ännu mera och bara njutit av vädret. Och avslutningsvis ännu mera mus, hi hi....

Nyligen kommit hem och ätit lite sen middag. Nu ska vräka i mig en glassbåt också, lilla grisen. Pöss o kram!!


13e april 2011

Onsdag och veckan vänder =) Idag har det jobbats hela dagen och imorgon väntar en ledig torsdag. På agendan finns en grymt god lunch på RAW i Karlberg (crispy lax) och sen våfflor till efterrätt på St Eriksplan =) Längtar! Hoppas också på lite bättre väder så man kan strosa ute och kanske sitta i en park och njuta av solen.

Till helgen blir det jobb och på lördag kör vi krogveckan med Miami brudarna =) Vi tar en middag på Scandic Anglais med två rätter för endast 200 kr. Billigt och bra. Ska även försöka hinna med Vintagemässan innan middagen. Finns en massa fina skor, väskor och smycken att fynda där.

Ikväll blir det Greys Anatomy. Har inte sett ett enda avsnitt den här säsongen =( Nu, lite mat i magen. Ha en toppen kväll!!

Lite mera Miami =)









12e april 2011

God kväll i stugan!

Nu är det äntligen dags för Desperate Housewifes. Wiiiiiiiii..... Missat två senaste avsnitten =(

Annars en ganska så tråkig dag, inget nytt. Lite krasslig i halsen och hostar =( Hade redan känningar på planet på väg hem från Miami, men det har blivit sämre nu i dagarna. Hoppas det går över fort.

Nu är det DH =) Hörs sen!!


Helt kär i denna Gucci väska. Såg den på tax free också i en massa olika färgen. I looooove.... Sjukt dyr bara.

11e april 2011

Blä, blä, blääää.... he he =) Sån ångest över att vara hemma i tråkiga Sverige!! Vill ha värme och tempo, NU! Har ju iofs varit jetlaggad och super trött och inte orkat göra nåt annat än vila, men nu börjar det krypa i kroppen. Det måste hända något roligt och spännande snart, annars dööööör jag. På lördag ska iaf Miami gänget ut och äta middag tillsammans, ska bli supertrevligt.

Nu kurrar det lite i magen. Kanske dags för en tidig middag då. Blir nog falu och makaroner =) Kramis!

Lite mer bilder från Miami med bästa gänget vi träffade där =)


Swedish House Maffia with Captain =)









10e april 2011

Underbart våååårväder idag!!!! Haft sovmorgon, igen =) Strosat i city, köpt nya skor, strosat vid vattnet på strandvägen och bara haft det mysigt. Imorgon väntar jobb och ångesten stiger. Vill ju hellre åka tillbaka till Miami och bara softa på beachen. Usch usch!! Och tvätta borde jag göra men orkar fasen inte. Resväskan ligger foooortfarande full i hallen =/

Nu ska jag äta nåt och försöka förtränga morgondagens jobb. Kramen!

Nya vita skor från Vagabond blev det idag =)

Lördag!

Haft en soft dag med en ordentlig sovmorgon, fika och våfflor med Nina på stan, stros i Vasaparken och tittat på skor. Helt fantastiskt att solen tittade fram och värmde tillvaron också, löööövely....

Trots sovmorgon är jag helt slut. Jäkla jetlag. Sugen på en Corona är jag också, he he... Jag som trodde det var dags för rehab efter Miami resan, men är bara sugen på mer =) Igår var jag ute och tog en öl och funderar på detsamma ikväll. Men inte mer än så. Skulle nog inte palla med en partykväll. Och så skulle jag behöva tvätta och diska också, men orkar verkligen inte. Resväskan ligger fortfarande i hallen med alla kläder i =)

Hoppas ni får en underbar lördag kväll alles. Kramar i mängder!!

Fistpumpar gärnet i Miami =)

Mumsar för fullt =)

2011-04-09_15_08 (MMS)

Mumsar för fullt =)


Shopping!

Här kommer lite bilder av sakerna jag köpte i Miami. Vi åkte till en outlet som var så stor att man inte hann igenom allt och som hade bra priser på allt.

Klänning från Banana Republic

Härlig sommarklänning från Forever 21

Snyggaste skorna från Nine West (redan använda en gång, riktigt sköna)

Solbriller från Dolce & Gabbana


Bikini från Guess

Väska från Calvin Klein

Väska från Bebe

Köpte även en hatt, parfym och puder =) Bra grejer va?! =)

Hemma!

Heeeeeeeej på er!!!!

Igår landade jag i Stockholm igen och det kändes väl sådär. Hade gärna stannat kvar i Miami ett tag till. Men visst var det lite skönt att komma hem, sova i sin egen säng och sova ut. Fortfarande helt slut trots att jag sovit ett antal timmar. Behöver nog en veckas vila innan man är helt hundra igen efter den här resan =) Rehaaaaaab!

Vi har haft det helt underbart. Träffat rätt folk som visat oss den bästa sidan av Miamis partyliv. Gått på dom hetaste klubbarna och druckit en jäkla mycket sprit, gratis. Varje kväll =) Fått gå på dom coolaste poolpartyna på dom snyggaste hotellen, glidit på en yacht och bara haft det så himla bra. Tyvärr så fick vi knappt nån bränna då vi inte hann ligga på stranden så värst mycket, he he... Men roligt hade vi. Åkte till Sawgrass outlet och shoppade. Hade dock behövt ha två dagar där då det är så himla stort, men nu fick det räcka med fem timmar. Visar upp allt jag köpt lite senare.

Nu är syrran på väg hit med Noah, så jag måste slänga i mig frukosten och göra mig klar. Hörs lite senare igen. Kram kram!

Utsikt från våran terass






















@Miami Ink










Helloooo!!! Mår ni bra där hemma? Vi har d...

Helloooo!!! Mår ni bra där hemma? Vi har det sjukt nice här i miami. Vill verkligen inte åka hem imorgon kväll =( Just nu sitter vi hemma då det regnar och åskar ute. Sista partyt ikväll och det blir tydligen fest med lil' Wayne och några till. Party on!!! Ses på torsdag igen, kramar.


Hej hej på er! Blir inget bloggande under ...

Hej hej på er! Blir inget bloggande under tiden jag är här. Säger hej en snabbis nu innan vi ska på poolparty. Vi lever loppan här och har det skitbra. Kram på er!


RSS 2.0