Objuden gäst...

Hade precis en objuden äcklig gäst hemma i köket. En geting!! Säger bara oh my god!! Tur som så flög den ut efter ett tag. Annars hade jag blivit tvungen att ringa Sari, min spider slayer =) Ha ha... 

Har precis lagat lite thai mat, men först en powerwalk med Sari =)

See ya...


Måndag och människa igen.

Sådär ja... Nu känner jag mig som en människa igen =) Soffan var min bästa vän igår. Vi kramades hela dagen. Men hade en kanon helg =)

Idag är jag ledig. Det blir en snabbis till stan, lite fika kanske, powerwalk och tvättstuga. Det är schemat för dagen.

Här kommer lite bilder från helgen.






Den grymt goda maten =P








Viktiga samtal gjordes under kvällen..


Det dansades salsa.


Over and out.

Trött..

Precis kommit hem från gårdagens fest. Man skulle kunna påstå att jag är lite tröttis. Skulle blogga lite i fredags när jag kom hem från Thaiboaten men då var sidan nere pga underhåll. Sen har jag inte varit hemma förräns nu. Hade en super trevlig kväll i fredags. Var som sagt på Thaiboaten och firade Saris födelsedag. Maten var så grymt god. Kunde inte sluta äta även om jag var proppmätt. Hade en nära döden upplevelse med spindlar som var mindre trevligt. Alla som känner mig väl vet att jag har ett stort problem med spindlar. Vi hade bord utomhus nära vattnet. Hade inte ens tänkt på spindlar (konstigt nog), satt där och skötte mitt när vi upptäcker 2 grande spindlar hängandes ovanför mitt huvud. Får så klart panik, flyttar på mig och börjar lipa. Ja, ni läste rätt, jag började gråta. Sen började jag spana efter dom äckliga små rackarna och dom fanns överallt. Tror att jag hittade en 6-7 st iaf, och det bara runt vårat bord. Är så trött på mig själv för att jag är så jävla löjlig. Måste komma över det här. 

Igår var jag på inflyttningsfest. Hade jätte kul. Alltid lika roligt med hemma fester. Var siste man på plats med Sari och klockan hade hunnit passera 05. Vi var så trötta så vi somnade på soffan =) Lägger ut lite bilder från båda dagarna senare. Just nu är kameran på laddning.

Nu ska jag dega. Vi hörs.

Fredag...

Nu blir det jobb för hela slanten, och ikväll blir det Thaiboat med tjejerna =) God mat och god thai öl =) Mmmm....

Ha det gott. kram.


Powerwalkat...

Fan va skönt det va....


Gått och gått...

Oj oj vad jag har gått idag. Först snurrat på Åhléns City några timmar (fikat också), sen hem till sumpan en snabbis, sen iväg till Lötsjön och Gröna stugan för en liten fika. Därifrån knallade vi till Sundbybergs centrum, strosade runt lite, tog en kaffe, sen hem igen. Har iaf köpt alla presenter som skulle köpas =)
Nu funderar jag på en promenad. Måste komma igång med motioneringen igen. Har legat på latsidan ett tag nu. Inte bra... Vi får se vad jag gör, men först lite mat =)

God morgon!

Äter lite frukost, sen bär det av mot city. Måste köpa inflyttningspresent och födelsedagspresent. Vet nog på ett ungefär vad som ska köpas. Sanna hata mig inte för velandet angående födelsedagspresenten =( Måste skynda mig nu. Vi hörs.

Kramis.

Onsdag kväll...

Precis kommit hem från D&G kvällen. Det var i en fotostudio på Odengatan med god mat uppdukat och världens godaste efterrätt. Tog 2 =) Hi hi.... Sen satt vi och lyssnade på en massa babbel och sniffade på dofter. Det var trevligt och det var generöst med god mat och bubbel, men mindre generöst med gåvor till oss. Det är inte för att jag är girig eller så, men vi kommer dit på våran fritid, får inte betalt för det, och därför får vi oftast med oss bra grejer från kvällskurserna. Inte från denna. Fick en liten kartong med små doftprover av dom fem nya dofterna dom presenterade. Samma doftprover vi har på jobbet för att dela ut till kunderna. Snålt snålt snålt.... Ja ja, nog om det. Det var ändå en trevlig kväll.

Nu ska jag ha en nattmacka och sen dega lite.


Den godaste efterrätten ever. Nån slags chokladmousse, liten bit chokladkaka, nötter och hallon. Mmmm.....


Sådär ja...

Städat och tvättat, lunchat och latat. Så trist väder utanför så man vet inte vad man ska göra. Det regnar inte längre iaf och jag tänkte bege mig mot centrum för att handla lite och gå förbi en skoaffär kanske =O Sari hade sett skor som liknade Whyred skorna som jag pratade om förut. Gröna fina med klack. Vet inte riktigt om jag vågar gå och titta på dom. Dom såg skitsnygga ut på bild när hon mms:ade mig. Kanske blir kär och blir tvungen att köpa dom. Ekonomin ser ju ut lite sådär. Vi får se vad jag gör.

Ses.


Regnar..

Godmorgon! Hade såååå himla svårt att kliva upp ur sängen idag då jag hörde busvädret utanför. Nåja, uppe är jag nu i varje fall och varit nere i tvättstugan. Lite frukost och städning står näst på att göra listan. Annars inga planer för dagen. Ikväll blir det ju Dolce&Gabbana nyhetskväll. 1 september lanserar D&G fem nya dofter, både för dam och herr, bara på Kicks. Måste säga att jag redan sniffat på dom och det finns några godsaker =) Fast jag tyckte nog mer om herrdofterna.

Nu ska jag plocka fram trasan och dammvippan =). Hörs o ses.


Tonar håret..

Sen blir det te och soffan =)

Jobbat heeeeela dan....

Och det känns som jag har lite ont i halsen igen =/  What´s going on? Dricka te och ligga på soffan resten av kvällen, sen ledig 2 dagar =) Tjohoo....


Måndag...

Somnade gott igår efter att räknat får =) Ikväll var jag på en mini utbildning av dom ekologiska hudvårdsmärkena estelle&thild och KIBIO. Önskar att kursen hade handlat mera om själva produkterna än innehållet, men men... Fick iaf med lite produkter att testa. Inte helt fel...
Innan kursen träffade jag mina kollegor Daniela och Emelie för en öl på Tures i Sturegallerian. Det var nog sista ölen på en uteservering tror jag. Det börjar bli kallt nu. Sen lite fönstershopping och sen till kursen som hölls på Sturebadet.  Nu är jag hemma och ska softa lite framför tv:n.

Sov gott.

Mina presenter =)


Ansiktstvätt, ansiktsvatten, dagcreme och nattcreme


Ansiktscreme och läppbalsam


Ska räkna får...

1,2,3.....22....64.......95.....103

Natti natti.


Uttråkad...

Jobbat idag, det var helt ok. Dagen gick så fruktansvärt fort på jobbet för ovanlighetens skull. Söndagarna brukar kännas ganska långa. Efter jobbet åkte jag, Sanna och Sari till Värtahamnen för att träffa våran gravida kompis Katja som bor i Finland och jobbar på Silja Line. Vi tog en fika och pratade lite goja. Underbart att träffan henne =) Du vet att jag tänker på dig även om vi inte hörs så ofta. Love u =)
Hemma nu och har sjukt tråkigt. Tråkigt tråkigt tråkigt.... Just det, nämnde jag TRÅKIGT!!!! Herregud, vad ska jag ta mig till? Vill lägga mig men är inte tillräckligt trött. Inget bra på tv heller. Och inte verkade en viss person vilja gosa heller =( Ja ja, man kan väl inte ha det bra varje dag.

Nästa vecka är ganska skön. Jobbar mån, tis, fre och lö. Kvällskurs på måndag (Eko produkter) och Dolce&Gabbana nyhetskväll på onsdag. Blir nog lite presenter igen =) Jippiiii....
Måste inhandla lite presenter också. Födelsedags middag på fredag och inflyttningsfest på lördag. Undrar vad man ska hitta på...

Ska väl fortsätta och dö av tristess nu. Hoppas ni har det lite roligare =) Kramis.

Inget annat än soffan ikväll..

Hade besök av en liten sötnos =)




Kul kväll...

Det här var planen för igår, ta några öl på Thaiboat och sen hemgång. Så här blev det, några öl på Thaiboat, dansa massor, en snabbis till Mosebacke, åka raggarbil till MAX i Solna med nio personer i bilen packade som sillar, nattfika hemma hos Sari och sen hem =) Det var min kväll. Glömde kameran så det blev några usla kort men min usla mobil.

Nu ska jag snart träffa syster, Noah och mamma =)






The Raggar Car


Några öl på Thaiboat =)

Skål....

I´m back =)

Nu är jag hemma och har en dator till hands =) Med andra ord så kan jag blogga lite. Jobbat mycket. Haft inventering, kurser, vilket innebär långa dagar. Helt slut nu. Men haft tid för lite mys också ;-) Viktigt för mig. Nästa vecka blir det lite kurser igen. Berättar mera om dom sen. Men som sagt så hade vi O.P.I utbildning igår, och så klart så fick vi lite presenter =) Har fått nagelolja, snabbtorkande överlack, 2 nagellack, nagellacksremover, några nagelförstärkare och en manikyrpinne. Good shit.... Har också fått Cliniques nya mascara High Impact curling mascara. Gillar Cliniques produkter i övrigt, men mascarorna har tyvärr inte varit nån större hit för mig. Men ska prova, man vet aldrig.

Nu ska jag få i mig lite middag och ta en dusch, sen kanske det blir några öl =) Är dock lite små hängig. Haft lite ont i halsen och täppt i näsan, men än så länge så har inget värre brutit ut. Det tackar jag för.

Ha en kanon helg nu. Kram.


Mina presenter,




Ingen mat ikväll...

Det är nåt knas med min spis. Skulle börja laga mat och spisen bara dog. Bytte propp, spisen funkade bra, jag var glad och sen dog den igen. Började om igen, bytte propp, spisen funkade och spisen dog. Grrr.... Byter propp en sista gång och det är samma visa igen. Arg arg arg... Alltså blev det mackor till middag. Hoppas den inte pajat helt. Måste ringa fastighetsskötaren imorgon.

Det blev en riktigt skön och avslappnande massage igår =) Mycket nöjd. Nu är det bara jobb jobb jobb hela tiden. Ingen party blir det i helgen heller. Fan va tråkigt... Ska ta igen det nästa helg ;-)

Imorgon bitti har vi en liten O.P.I utblidning på jobbet, så det blir en lång dag även imorgon. Men efter jobbet så blir det belöning igen ;-)

Nu ska jag fortsätta titta på friidrott.

Kram på er.


Busväder = Myspys

I like like like =)


Slut som människa..

Då har man inventerat sen strax innan kl.07 till kl.15. Ont i ryggen efter att stått och suttit som en krok. Men men... Ikväll blir det massage ;-) Efter hårt jobb kommer belöning. Me like...  Precis ätit donken och ska nu njuta av en kopp kaffe.

Ha det gött.


Vilken dag..

Har snurrat runt heeeela dan. Åkte hemifrån kl.11 och kom tillbaka 18.30. Lite shopping först (blev tyvärr inte så mycket), sen fika i gamla stan, strosa lite, sen lunch, sen Solna C och sen sista rundan i Sumpan. Ingen lugn och ro än. Sen skulle det tvättas lite, dammsugas och lagas mat. Nu är allt klart och jag ska bara ligga i soffan och chilla. Imorgon har vi inventering på jobbet och jag måste upp sjukt tidigt. Måste vara på jobbet innan kl.07. Inte helt normalt.

Nu händer det grejer utanför mig här. Tre brandbilar och en polisbil på plats. Ser inga lågor eller nåt, luktar kanske lite bränd korv men inget annat. Hmm.. Ska försöka snoka lite =)

Här får ni se mina köp.



Klänning från Åhléns. Blir snyggt med strumpbyxor och stövlar.


Örhängen från Topshop.


Lite shopping..

Frukost... Mmm... Snart ska jag kila iväg in mot city för lite shopping, och då menar jag lite =( Är så himla shoppingsugen så jag skulle handla för alla mina pengar och inte äta nåt på en månad. Men alla som känner mig vet att jag inte överlever utan mat. Hungrig jämt och ständigt. Ja ja, det blir bara lite basic plagg som verkligen behövs. That´s it. Sen ska jag träffa tjejerna och lilla Noah. Saknar min lilla ängel såååå himla mycket.  Puss på min lilla sötnos =)

Ha nu en riktigt skön dag mina vänner. Kramis.


Hemmakväll it is.. Igen.

Fortfarande lite täppt i näsan =( Tror att det kan vara förkylning på G. Tråkigt... Har jobbat idag, och jisses vad det var tråkigt. Sen blev det powerwalk med Sari. Måste komma igång med det igen. Nu blir det bara hemmakväll med me myself and I.

Imorgon är jag ledig igen, tjohoooo! Härligt härligt. Blir nog en resa in till stan då jag skulle behöva köpa lite vardags kläder. Är ganska duktig på att köpa partykläder men inget som jag kan använda till vardags. Hann med lite shopping igår redan, fast jag inte fick =O Hoppas inte Nina läser det här för då kommer hon nog att halshugga mig =/ Sanna och Nina är lediga imorgon också, så det blir nog lite fika kan jag tänka mig. Behöver fortfarande städa också... Mindre kul.

Här är gårdagens inköp.


Jacka från MQ


En rutig sak som jag ännu inte bestämt om jag ska behålla.


Hösten knackar på dörren...

Hör hur regnet faller. Känner hösten. Skönt att sitta hemma och mysa i soffan när vädret är så här. Bläddrar mellan två filmer, The Village och Åter till Cold Mountain (bara för att se Jude Law). Åh herregud, Jude Law... Behöver jag säga nåt mer. Vilken karl.

Är täppt i näsan också. Grrr..... Hatar det. Blir så lätt beroende av nässpray. Som en jävla knarkare =D Ha haa....

Här får ni lite ögongodis ;-) Enjoy.


http://bittenandbound.com/wp-content/uploads/2007/09/jude_law.jpg



Vad göra?

Så där ja, jobbat klart för dagen. Funderar på att gå en lång skön promenad. Har inget annat för mig. Ingen som vill leka med mig ikväll =( Buhuuu..... =) Sen ska jag försöka mig på matlagning. Inget avancerat, men annat än typ köttbullar. Inte min starkaste sida det där med matlagning. Äter den gärna men vill helst slippa laga den. Sån e jag =)

Tillbaka till problemet, gå eller inte gå?? Gå, inte gå?? Hmm.... Vilka problem man har...


Gammal goding...

Nord och syd på TV4 Guld. Vilken gammal goding. I looooove Patrick.... Kommer gråta massor när han dör =(


http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/25/40/26/44947/0a8a42cf36496fa9


Hemmamys...

Fredag kväll lika med hemmamys. Det blir jobb hela helgen så jag ska ta det lugnt. Ganska skönt måste jag säga. Hela sommaren har varit en lååång fest känns det som. Kröka hit, kröka dit. Ska försöka tå till lite mer hemmamys än party till hösten. Tror att min lever håller med =)

Nu ska jag äta lite middag och titta på film. Höres.

P.S Har fortfarande inte dammsugit =( Suck...


En härlig dag..

Haft en mycket trevlig dag med tjejerna idag =) Lunch på RAW i Karlberg (världens godaste maträtt, krispylax. Sååååå himla gott), sen Saris rättegång (som var över på 10 min), sen lite shopping (inte jag =() och sen fika.
Jag gillar väskor ganska så mycket. Fick ont i hjärtat på Åhléns. Såg såååå fina väskor. Ena kostade 7495 kr och den andra 2749 kr. Suck suck... Det var äkta kärlek. Är så himla shoppingsugen nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ja ja, lugna sig nu =)

På väg hem från stan började det ösregna, och då menar jag verkligen ösregna. Hade en swimmingpool i skorna när jag kom hem. Inget paraply hade jag med mig heller.

Nu är det dags att börja laga middag. Måste dammsuga också. Booooring....

Hörs sen. Kram



Vi hade lite roligt i en vintage butik.. =)


Lagom stora va? Hi hi...
          

Say yes to the bride.. Ignorera att jag ser ut som en knarkare =)


=)

Ledig idag =) Tjohooo!!!! Tvättstuga nu på morgon, sen lunch på RAW i Karlberg och lite fönstershopping i stan =) Och solen skiner =) Tror dock inte det blir långvarigt. Men fick en bra start på dagen med lite solsken. Feeling good....

Smashbox

Har ni inte upptäckt smink märket Smashbox ännu så tycker jag ni ska ge er ut på upptäcksfärd. Massor med snygga ögonskuggor med mycket färgpigment, snygga lipgloss och massor med andra spännande saker. T.o.m ett puder med riktigt guld i =O Superhärliga grejer. Me like. Alot =)


http://chic.se/wp-content/uploads/2009/03/smashbox-muse.jpg


Höst..

Vet att man inte får säga det här, men längtar verkligen till hösten. Älskar sommaren, men älskar även höstmodet. Finns inget bättre mode än höstens. Stora halsdukar, stövlar, stövletter, kappor och mössor. Heeeelt underbart. Är så sugen på lite höst shopping nu. Det första jag måste inhandla är stövlar. Vill ha svarta skinnstövlar. Hade samma önskan förra året men hittade inga stövlar. Antingen för stora kring vaden eller alldeles för hög klack. Hoppas att det går bättre i år. Imorgon ska jag in till stan, så det blir lite spaning. Lön på fredag, så ingen shopping innan dess =(











Jobba jobba jobba......

....

Skrattat idag =)

Jobb idag och sen en mycket trevlig fika hemma hos Nina. Har skrattat såååå mycket idag =D Tror att alla var lite trötta eller nåt. Hi hi...
En arbetsdag kvar, sen är jag ledig =) (bara en dag) Det blir lunch i Vasastan, följa en rättegång och fönstershopping =) Rättegången? Ha ha... Det handlar om min kära vän som blev av med sin väska under Mojito kvällen för över en vecka sedan. Hon fick ju tillbaka väska med innehåll, men måste närvara och vittna mot tjuven eftersom väktarna polisanmälde honom. Hi hi.... Så jag måste följa med henne och skratta lite =) Elakt, jag vet.

Nu ska jag fortsätta titta på So you think you can dance och dega lite.

Kram.


Lite då..

Det blev 5 klunkar kaffe. Kunde inte stå emot frestelsen. Var tvungen att känna kaffesmaken på tungan, och jädrar vad gott det var =) Nu nattmacka, sen sova. Helt slut.

Over and out.


Mmm..

Jävla kaffefabrik... Måste jag bo granne med den. Känner aromen av kaffe och är så himla kaffesugen nu. Vågar inte dricka det så här sent, kommer aldrig somna annars. Måste köpa koffeinfritt. Grr...


Slut..

Hemma nu efter första arbetsdagen, och jag måste säga att jag är helt slut. Kändes i ryggen och benen direkt när man stått en hel dag. Nu räknar vi dagar tills jag är ledig, torsdag alltså =)

Igår kväll fick jag oväntat besök =) Trevligt med lite sällskap en söndag kväll. Och idag fick jag oväntat skjuts hem från jobbet =) Alltid lika uppskattat. Tack så mycket ;-)

Har massor med saker jag borde göra nu, men orken finns inte med mig idag. Det får bli nån annan dag. Nu ska jag slappa lite.

See ya later alligator.


Back to reality..

Hade en super trevlig hemma kväll igår med min dejt ;-) Idag blev det playan för antagligen sista gången. Semestern är slut och imorgon är det dags för verkligheten igen. Buhuu.... Vill gråta... Ja ja, så är livet. Har sparat några veckor, så kanske en liten resa i höst. Vi får se.

Nu ska jag kila ner till tvättstugan och se om jag får tvätta lite, naglarna behöver målas och klippas och så måste jag nog ha lite mat också. Oj oj... Vi syns.


Sommar o sol..

Ännu en varm och skön dag på playan =) Fy fasiken så skönt det är när det verkligen är sommar i det här landet. Imorgon blir det sista rycket till Ängbybadet med Sari (som lämnat mig i några dagar för att se Madonna i Göteborg). Sen blir det jobb på måndag. Känner ångesten redan nu. Man vänjer sig fort vid att vara ledig. Måste börja spela Lotto med Magda igen på jobbet. Nu är det våran tur att vinna lite stålar!

Ska göra mig klar nu, sedan blir det spångamacka, film och myspys =) Jag vet, jag vet.... Det är lördag och jag ska vara hemma =O Det var länge sen det hände.

Ha en kanon kväll allihopa. Kram.


Lite Mojitos igen då =)

Det blev några öl och en kanna med Mojito på Ekens uteservering med syrran och Monica =) Hann en snabbis till Thai Boat också för att hälsa på en vän. Vilket drag det var där borta. Tyvärr bara en av 2 barer öppen och massor med folk. Gick inte att beställa någon dricka =( Blev lite irriterad... Annars hade det varit bra.

Nu ska jag äta en nattmacka och se om jag slipper sova själv inatt. Hörs imorgon.

Kraaaam. 








=)

Det blev me, myself and I på beachen idag. Helt ok det också. Nu blir det lite mat, sen ska det drickas lite öl =) Härligt...

Pöss.


Själv..

Känner mig lite mobbad... Ingen som vill leka med mig idag =( Ska nog åka till beachen själv idag. Får ta med en bok eller nåt. Finns på Ängbybadet om nån vill joina mig =)


Helt slut..

Ännu en heldag på playan. Nu är jag helt slut. Slut slut slut.... Ska lägga mig strax. Kan tänka mig att det blir sola och bada imorgon med =) Sen är det helg... Lite fest kanske ;-)

Godnatt..


Sooool och bad =)

Tjohooooo!!!!!!


Solat och badat...

Överraskade mig själv och valde motion före fika igår =) Hurtigt tycker jag...
Idag blev det lata stunder på stranden och sen några öl med Tiina och Sari här i Sumpan. Klockan tickar nu mot morgontimmarna och jag måste hinna med lite sömn och gos ;-) Imorgon blir det Ängbybadet igen. Härligt... Tog förresten årets första dopp idag också =) Är ju lite av en badkruka så jag har bara plaskat och varit töntig innan. Men nu var det bara att hoppa i och vara cool. Mer av den varan imorgon =) Hi hi...

Natti natti.


Hmm..

Ut och motionera eller hem till Tiina och fika med tjejerna?? Borde motionera men vill nog fika. Senaste 2 veckorna har jag bara fikat och krökat. Ha ha.... Det blir nog fika med tjejerna =)


Slappar...

Hann med några riktigt goda drinkar igår =P Smaskens.... Sen blev det film och gos ;-) Det blev ingen beach för mig idag. Ena stunden var det molnigt, andra stunden stekhett och sol. Ska nog hem till syrran och träffa Noah lite. Nästa vecka är det tillbaks till verkligheten och då hinner jag inte träffa honom lika mycket. Tufft...

Ha en skön dag.


Härlig dag..

Skön dag på playan idag igen =) Bara slappa, höra vågorna och steka. Hemma nu, ska äta lite och sen försöka hinna med en afterbeach hos Tiina och njuta av några sommardrinkar. Sen har jag en dejt ;-) Myspys står högt på aktivitetslistan =) Imorgon blir det beachen igen.

Vi hörs och ses. Kram.


Sol igen =)

Härligt. Då blir det beachen även idag =) Me happy... Slänger i mig lite frukost sen ska jag steka lite =)

Ha en underbar dag.


Josefina..

Det blev några öl på Josefina med Sari, Sara och hennes bror Ali. Mysigt, trevlig och ganska så lugnt. Lagom på en söndag. Nu blir det nattmacka och lite tv. Rocky III på Tv 3. Det var inte igår man såg den filmen. Natti.






Hårt...

Jävla skit... Glömde bort mina pommes i ugnen. Får nu äta stenar känns det som =( Mmm...


Såå sköönt..

Det blev en dag på stranden. Åh så skönt det var. Ett tag höll jag på att frysa häcken av mig, men sen så kom solen fram och jag blev varm =) Hemma nu. Ska äta och göra mig klar för några drinkar på Josefina på Djurgården =) Supernice.

Pöss.


Beach väder?

Är det badväder ute? Vet inte om man vågar tro på det. Är lite sugen på att bara ligga på playan och dega. Vi får se...


God natt..

Hemma nu. Det blev en lugn kväll för min del. Har känt mig lite låg hela dagen. Usch så tråkigt. Blev en sväng på Le Bon Palais, sen taxi hem. Nu ska jag ha en dejt med herr Blunder och drömma sött.

Natti natti.


Det är dags igen..

Iväg hem till Nina nu och drinka lite. Skål på er mina vänner =)

Kram.




Hungrig gäst..

Har en liten matgäst hemma =) Han gillar fiskpinnar...




Puss...

Gick till sängs lite sänkt igår. Jisses vad ledsen man blir när någon man tycker om blir ledsen =( Usch usch.... Ibland är saker och ting komplicerade. Jag hoppas hoppas att det blir bra. Puss på dig sötis.

Lyssnar på en härlig sommarlåt med Serani "no games". Sååå bra.... Nu ska jag göra mig klar. Ska nog ta en fika med syrran och så måste jag besöka bolaget också. Ikväll ska det skålas igen =)

Hörs senare.




Trött..

Fortfarande trött... Är ganska nyvaken. Måste ha lite kaffe.


RSS 2.0