En tomte på stan i slutet av juni. Hmm....

2011-06-30_21_25 (MMS)

En tomte på stan i slutet av juni. Hmm....


Tror inte att det går en dag utan att jag ...

2011-06-30_15_48 (MMS)

Tror inte att det går en dag utan att jag grisar i mig nåt. Suck!


God kväll bloggen! Hur har ni det ikväll? ...

img_0756 (MMS)

God kväll bloggen! Hur har ni det ikväll? Jag ligger i soffan och tittar på Måns debut på Allsång på Skansen. Han är ju bara för söt Månsan =) Annars har det jobbats idag och tagit en liten runda på stan. Har nämligen inga sommarkläder. Är urusel på att köpa sommarkläder. Och kan ni gissa, jag hittade precis ingenting =( Fick trösta mig med hamburgare och choklad. Verkligen dags att börja träna nu. Shit.... Kram på er snyggingar!!


27e juni 2011

Vilken uuunderbar ledig måndag!!! Och vilket väder. Idag har jag gått. Gått och gått och gått =) Ätit god lunch, strosat runt Skeppsholmen, ätit glass, myst i Berzelii park och sen gått lite till. Hur härligt som helst. Imorgon är det dags för jobb igen, men har sån lust att ta en semesterdag och åka båt till skärgården istället. What to doo????

Har också gått med i en dum deal. Jag är helt beroende av Facebook, och herrn är helt beroende av golf. Han utmanade mig igår att låta bli att facebooka i en vecka. Ja, då får du låta bli att titta på golf i en vecka. Var ju inte beredd på att han skulle nappa på den, så här sitter jag hemma nu och får inte facebooka. Hur länge håller det här tro? Inte så länge skulle jag gissa.

Nu ska jag dricka en liter vatten och dega på soffan ett tag. Puss o kram!!





Förresten...

Hur jävla otränad är man när man får träningsvärk av kubb?? Kubb!!!! Två omgångar körda i fredags och jag har träningsvärk. Herreminguuud säger jag bara, ha haaa.... Illa illa..


26e juni 2011

Oj oj, trött och det kurrar i magen. Precis kommit hem från jobbet och vet inte riktigt vad jag ska göra. Laga mat eller vila? Svåra beslut här i livet =)

Igår var det lugna puckar hela dagen. Sovmorgon som satan och sen hem till syster yster för fika. Kvällen spenderades sedan i soffan med agenten 007 i tv-rutan =) Kvällen idag ser nog ganska så likadan ut. Imorgon väntar en ledig måndag och jag har absolut ingenting planerat. Softish bara, som hela denna vecka =)

Har tyvärr inte så mycket kort från midsommar, men lyckades få fram nån iaf =) Puss o kram på er!!


Helluuu! Har ni alla haft en trevlig midso...

Helluuu! Har ni alla haft en trevlig midsommar? För mig var det ganska så lugnt och skönt. Vi satt på Rålis, drack vin och åt mat, spelade kubb och bara softade. Så skönt att inte vara bakfull och trött idag. Nu ska jag få i mig lite java. Puss o kraam!


23e juni 2011

Nu är jag hemma från Trosa. Haft en sååå underbar dag och natt borta. Vi började i Mariefred där vi strosade runt och åt en super god lunch. Sen åkte vi vidare och hamnade i Trosa, underbara Trosa. Hittade det jätte mysiga gästhuset Ågården och bestämde oss för att övernatta. Köpte en flaska champagne, jordgubbar och choklad och mös i rummet innan middagen. Sen blev det en super god middag vid marinan med live musik =) Kvällen avslutades med en långpromenad. På morgonen serverades vi en kanon frukost med hembakat bröd, ägg, kaffe, juice mm. Kunde inte haft det bättre =)

Nu är jag hemma. Varit på bolaget och träffat syrran och Noah en sväng. Nu gäller det att bestämma sig för vad som ska göras i morgon. Hmmm....







Hej! Befinner mig just nu i super mysiga T...

2011-06-22_18_15 (MMS)

Hej! Befinner mig just nu i super mysiga Trosa där vi checkat in på världens trevligaste bed & breakfast. Hörs imorn!


Skor!

Hur snygga är inte dom här skorna?!? Gryyyymt snygga skulle jag säga. Har chansen att köpa dom av min kära kollega som aldrig använt dom för endast 150 kr. Är så kär i dom, enda problemet är bara att dom är aningen för stora. Måste prova med inlägg eller party feet och se om det funkar. Vill ju så jätte gärna ha dom. Måste ha dom! =)




21a juni 2011

Hejs svejs!

Tisdagens arbetsdag avklarad Nu gäller det att få i sig lite mat och sen mysa gärnet =) Vet, jag har blivit ett riktigt äckel som bara myser och myser hela tiden, men det är ju såååå sköööönt =) Vi funderar på att åka iväg till typ Trosa imorgon och sova över och bara mysa, he hee... Eller borde vi åka längre bort? Har möjligheten att ta semester imorgon och sen är jag ju ledig torsdag fredag och lördag. Hmmm.... Ja vi får se vad det blir.

Nu, äta nåt! Adios!



Så här såg det ut utanför en uteservering på stan igår. Är det så man gör nuförtiden, tar med sig hästen till krogen? Ha ha haaa.... Sen satt det några typer med cowboy outfits där och åt =) Har vi hamnat i vilda västern kanske =)

20e juni 2011

God dagens på er! Det är måndag och jag är ledig, fortfarande =) Helgen har varit bra. I lördags var jag ju med syster och Noah hela dagen och handlade på Ikea. Var så skönt att köra bil igen, wiiiiiii =) Sen på kvällen åkte jag, Emelie och Helene till Josefina för att möta upp Sara och co. Därifrån fortsatte vi till Utecompaniet. Lyckad kväll! =) Sen igår hade vi tjejfika hos syrran. Var ganska så trött så det blev tidig hemgång för mig. Tur var så har jag fått låna en bil några dagar nu, så jag slapp gå trött i regnet =) Sen var det söndagsmys i soffan som gällde.

Haft en skön sovmorgon idag och skulle nu behöva ta tag i städningen. Not so funny...





Märklig belysning på Josefina då alla kort blev röda.

18e juni 2011

Skrev jag rätt nu? 18e juni?? Herreguuuuud, juni är snart förbi. Vart tar dagarna vägen?? Det positiva med att tiden går fort är väl att semestern närmar sig. I mitten av juli går jag =) Vi får hoppas på bättre väder än det vi haft i dagarna bara. Annars morrar jag!

Ledig helg och inga som helst planer. Igår blev det fredagsmys hemma med god mat och film. Så ikväll ska man kanske inte ta det lika lugnt, eller? Tror jag svänger förbi bolaget på vägen hem till syrran nu. Hon flyttade till Annedal i torsdags, så nu har jag gångavstånd till henne =) Hon är lite sugen på Ikea idag och lite nya grejer, så vi kanske brummar till Barkarby och snickrar sen =)

Ha en bra dag allesammans så höres vi senare idag. Kram kram!


Fyndade dessa söta sandaler på H&M för hundralappen.


Hej på er! Dålig bloggare igen, i know =( ...

2011-06-17_19_04 (MMS)

Hej på er! Dålig bloggare igen, i know =( Nu på väg för lite fredagsmys. Kraaaaam


Dinner for one =) Mums mums..

2011-06-15_20_12 (MMS)

Dinner for one =) Mums mums..


14e juni 2011

Heeeeeeej!!!

Min dator fungerar igen och det känns helt fantastiskt. Kände mig riktigt handikappad utan. Visste liksom inte vad jag skulle göra när jag kom hem från jobbet och inte kunde sätta mig framför datorn, he he.. Kanske var det ganska bra med en liten paus =)

Har inte berättat nåt om utekvällen i lördags. Inte så mycket att berätta egentligen, men kul hade vi. Började ju som sagt på Majsans balkong där vi drack lite bubbel och nån vodka redbull. Sen åkte vi in mot stan och till Mälarpaviljongen där vi fortsatte med lite rosé. Kan ju säga att vi var lagom på pickalurven, hi hi.... Där satt vi och kackla och mingla tills dom slängde ut oss runt två. Sen vinglade jag hem till herrn och sov några timmar tills det var dags att jobba igen. Fy sjutton vad jag var trött i söndags, men det var det värt.

Nu ska jag babbla i telefon, kram på er!!

I lördags



Bakismat på g, mums! På jobbet och lider. ...

2011-06-12_12_29 (MMS)

Bakismat på g, mums! På jobbet och lider. Nja, inte så fruktansvärt, men skulle ju hellre ligga hemma i soffan och se på film. Men om fem timmar så ligger jag där =) Wiiiiiii.......


Mys på ballen, men dags för påfyllning ;-)

2011-06-11_21_06 (MMS)

Mys på ballen, men dags för påfyllning ;-)


Stress här igen! Hemma och svängde bara oc...

2011-06-09_15_35 (MMS)

Stress här igen! Hemma och svängde bara och är nu på väg till fina Majsan för att dricka lite bubbel på hennes balkong och catch up. Puss o kram!


Hej hej! Fredag kväll och äntligen på väg ...

2011-06-09_16_32 (MMS)

Hej hej! Fredag kväll och äntligen på väg hem från jobbet. Riktigt sugen på bubbel är jag också, men det blir inget sånt ikväll. Kanske kanske imorgon kväll ;-) Nu ska vi se om min dator går att rädda. Jag hoppas jag hoppas....


Är på jobbet och njuter av en svalkande gl...

2011-06-10_15_38 (MMS)

Är på jobbet och njuter av en svalkande glass =)


Ledig torsdag!! Haft det så himla bra idag...

2011-06-09_15_33 (MMS)

Ledig torsdag!! Haft det så himla bra idag. Riktig mysmorgon med herrn, vaknade dock av att jag grät då jag drömde att Noah dog =( men tårarna var snabbt borta när jag fick kramas lite =) Sen blev det lunch i solen och lite parkhäng innan jag åkte till blackan för att träffa mamma, syrran och Noah. Suttit på balkongen och ätit jordgubbar och muffins. Så städning och tvättning har fått vänta. Får gå runt i smutsiga kläder helt enkelt. Förresten, min dator har pajat här hemma så det blir lite svårt för mig att blogga i dagarna. Min söta datanörd ska kolla på den imorgon. Hoppas att jag slipper köpa nytt, men får nog räkna med det. Nu dags för mat!


8e juni 2011

Hej på er denna onsdag! Skumt väder vi haft idag. Men inte mig emot som har jobbat hela dagen. Är hemma nu och helt färdig. Har inte sovit ordentligt på tre nätter. Vet inte om det beror på värmen eller vad, men jobbigt är det.

Nu borde jag ta och försöka städa så jag slipper göra det på min lediga dag imorgon, men det tar emot nåt så fruktansvärt. Vill inteeeeeee!!!! Suck! Men först äta, döhungrig!

Skön låt som jag från början ogillade men nu älskar =)

Nationaldagen!

Hej hej bloggen! Saknade ni mig igår? Jag glömde helt och hållet bort er igår. Tog en rejäl sovmorgon efter två dagars festande och sen var jag så överklycklig av att someone someone kom hem igår =) Så det blev bara en massa mys och ännu mera mys =)

I lördags började vi på Veronicas balkong med rosé och drinkar och tog oss sedan till stan för att dansa loss på Sollan och sedan avlsuta på donken klockan fem på morgonen. He he, kul hade vi ;-)

Nu måste jag äta innan jag dööööööööööööör =) Kram!

Fina Veronica och Emelie

Veronicas moderna spellista till Spotify =)

2 dagars!

Så, nu har jag och Emelie (hon piggnade till) legat på en gräsmatta och njutit av vädret och kommit fram till att vi ska köra en två dagars. Så nu har jag duschat, gjort mig i ordning och ska strax in mot stan för att köra igen =)

Ha en trevlig kväll, puss o kram!

Kungsan igår







4e juni 2011

Soooooooool!!!!! Så härligt =) Skulle hitta på nåt med Slemmet nu, men hon har övergivit mig för att hon är bakis. Vad ska jag hitta på nu då? Tycker ju det är så himla tråkigt att lägga sig nånstans själv, men får nog nästan göra det. Alla andra jobbar eller är bortresta.

Nä, nu får jag dra på mig klänning och solcreme och dra nånstans. Kramen!

Det här kommer lätt bli sommarens stora hit. Tycker den är asgrym =) Inte videon dock.

Muuuuuums.....

2011-06-03_19_50 (MMS)

Muuuuuums.....


Hej hej! Det är äntligen fredag och jag sk...

2011-06-03_15_57 (MMS)

Hej hej! Det är äntligen fredag och jag ska få dricka öl, he he... Varit så törstig hela veckan =) Nu åker jag in mot stan i min somriga långklänning. Byter om till party outfit på en toa eller nåt senare =) Ha en trevlig kväll allesammans!!


Kalasat!

Lung och en ganska så soft dag på jobbet. Efter det så skyndade jag mig hem till syster för att fira Noahs födelsedag. Det var ett litet kalas för bara familjen. Tråkigt nog så missade jag när dom sjöng för honom och skärde tårtan, men åt tårta, det gjorde jag =) Två stooooora bitar plus några kakor. Yes, the pig is still here!

Nu har jag äntligen tagit på mig lite brun utan sol efter typ 2 månader utan. Skönt att känna sig lite fräschare imorn när vi ska ut och busa =) Efter jobbet åker jag direkt in till Kungsan där Smaka på Stockholm pågår och träffar gänget. Vi har ju som tradition att träffas där varje år och kröka ner oss =) Alltid lika skoj.

Nu ska jag ta och fundera ut en outfit för morgondagen och sen sitta framför tv:n lite innan jag lägger mig. Natti natti!



Pores be pure!

Igår kväll innan läggdags skulle jag lägga en ansiktsmask, Pores be pure från Formula 10.0.6. Oh my god, mitt ansikte brann!! Kände det direkt när jag applicerade hur det började hetta till om kinderna, men tänkte att jag avvaktar lite och känner efter. Men jag kunde inte stå ut längre än typ 1,5 minut, för då brann hela fejset. Usch fy vad hemskt det var. Har använt deras djuprengörande lermas innan och den har varit kanon, men denna funkade inte på mig. Tråkigt!

Färskpotatis!

Mmmmmmm vad jag älskar färskpotatis!!! Äter inte så mycket potatis i vanliga fall, men på sommaren vräker jag i mig färskpären (som emelie säger på norrländska). Tror att jag ätit det redan fem gånger på loppet av en vecka, mums. Mycket smör, salt och dill. Guuuuuud det börjar droppa ur mungipan nu, he he....

Så här till Grey´s dricker jag en god te som heter Studio 54 som jag fått av herrn. Det är smak av champagne, vanilj och typ jordgubbar eller nåt. Ganska gott faktiskt. Till det tar jag en liten bit choklad också =)


1a juni 2011

Grattis på födelsedagen världens finast Noah!!!! Moster älskar dig såååååå mycket! =)

Annars en helt vanlig onsdag. Jobbat precis hela dagen lång och precis fått i mig lite middag. Ingen mys får jag heller resten av veckan =( Herrn har nämligen idag åkt iväg till Västkusten för lite golf med grabbarna. Ja ja, får väl hålla om mig själv då. Och se på Grey´s måste jag göra. Har inte sett det på eeeevigheter. Är alla fortfarande tillsammans? Någon ny i serien? Ja, vi får se ikväll =)

Pöööööössss!!




RSS 2.0