31a juli 2010

Halloj!! Sitter och tittar på Stränder på kanal 9, så jäkla bra. Såg den 100 ggr när jag var yngre, och grät lika jävla mycket varje gång. Ska försöka att inte lipa nu, vill inte gå ut med svullna ögon ikväll =)

Igår blev det en sväng till Hotellet för några glas och umgås lite. Grym grym musik! Sen fortsatte vi på Sollan, dock väldigt lugnt och städat. Ska ju orka med all in idag =) Ändå så var jag inte hemma tidigare än 04.30. Ja ja, så är det.

I onsdags när jag var ute tappade jag ett örhänge. Det var mina favisar. Jätte enkla små svarta. Igår när jag satt på tuben på väg hem, upptäcker jag att jag har tappat en igen. What the fuck!!! Får se vad som händer med mina örhängen ikväll då. Får väl sy fast dom eller nåt =)

Nu en kopp kaffe och sen börja ladda om inför kvällen =) Kram kram på er!!

Här är dom, utan sina partners =(


Uppdatering: Jodå, kommer böla som en liten gris. Filmen är inte slut än och ögonen börjar vattnas redan. Faaaan!! Ska jag byta kanal och missa slutet eller ska jag böla ihjäl mig??? Mascaran är ju redan på också. Suck!

Alkis Anne!

Ja, då var det dokumenterat. Sommaren 2010 var året då jag, Anne blev alkoholiserad =) ha haaaa..... Rosé med fanta har blivit min vardag =) Får inte sitta hemma ikväll för mina underbara vänner. Visst är dom kanon?? Ha haaaa..... Får bli en lugn kväll, för imorgon är det all in som gäller.

Nu ska jag in i garderoben och gräva. Känner mig ganska casual idag, så det blir nog ingen fancy klänning inte. Puss puss!!


Gotland!

Fikat och myst klart med Nina. Dags för en powerwalk med Emlan =) Måste ju röra på sig lite också. Har ju bara krökat och ätit donken hela min semester. Bad bad!!!

Sitter och funderar, vad är grejen med Gotland och Visby?? Jättefint, visst. Men varför vill alla åka dit för att leka stekare?? Eller varför vill man dit för att umgås med bara stekare??
Jag hamnade där för 5 år sen under Stockholmsveckan och upptäckte att det inte var något för mig. Visby är jätte fint och supermysigt, men när stekarna inte är där. Ja ja, smaken är ju så olika. Nu måste jag byta om snabbt och kila iväg =) Kram kram!!

Gotland 2006


Bygglovs Matte här i gul Brasil tröja. Han tog sig en brajamaja, ajabaja!!



Jag tyckte väl det var sådär och guppa på alla vågor efter färjan...

Hångla lite med Big brother Larsa =) ha haaa, not!

30 juli 2010

Shuuuu!!! Fan vad jag har börjat sova länge. Hela 10 timmar gjorde jag inatt. Eller ja, vaknade faktiskt flera gånger och det tog ett tag innan jag somnade. Drack kaffe sent på Vapiano. Vaknade av att det var kallt som satan och var tvungen att gå upp för att hämta ett täcke. Dessutom gjorde det ont i mina revben, eller muskel. Faan också. Det är nog värst när jag ligger ner, speciellt på rygg.

Nu ska jag slänga i mig lite frulle och sen ska det fikas =) Kanske en sväng till Gröna stugan. Ha en fin dag!!

Gröna stugan i slutet av maj

Trött!

Slet mig upp ur soffan och åkte in till stan för att träffa Majsan över en god middag på Vapiano inne i Gamla stan. Åt en supergod pasta med oxfilé och ruccola, mums mums..... Mysigt och lugnt var det. Nu blir det lite tv och sen ska jag hoppa i säng tidigt. Snart är det helg igen och ja, party står med på listan. Natti natti fina!!

Jag och Majsan på Gerdas för nån vecka sen.


Regn regn regn...

Oj oj vad öser ner! Ganska mysigt, men man blir ju snabbt rastlös. Eller ja, är seg och tycker det är skönt att bara vara, men samtidigt är jag smått uttråkad. Så nu passade på att börja tvätta lite sängkläder och skit. Lika bra att få det gjort.

Är så sjukt sugen på fisk, typ lax. Och smör. Är inte så mycket för smör, men just nu är jag riktigt sugen. Har ju självklart ingen fisk hemma, så det får bli nåt annat. Har ju ingen lust att kliva ut i spöregnet direkt.

Vad skulle jag mer kunna hitta på denna regniga dag??? Hmm....

29e juli 2010

Hola! Fan vilket underbart myspys väder! Legat i sängen och dragit hur länge som helst. Skönt. Nu blir det soffan och friidrott ett tag =)

Igår satt vi hos Majsan och tog några glas innan vi drog vidare till Gerdas. Där blev jag huggen, i min tå, av en klack, som tillhörde en bitch!! Aj satan vad ont det gjorde! Och blöda började jag göra också =( Men det var ju snabbt glömt efter ett tröst glas. Hann med en sväng på Soap också, men det var så knökarfullt så det fick sluta där.

Nu ska jag ha en kopp kaffe och mysa lite =) Kram på er!

Ursnygga Majsan =)

Ursnygga jag =) ha haaaa....

Och så min skada. Do you see the blod!!!!

SMS-inlägg

20100728399 (MMS)

Jodå, visst blir det party ikväll =)


Vad gör vi? Nu kör vi! Eller??

Hungrig som satan nu. Slängt lite klyfpotatis i ugnen och väntar. Väntar väntar väntar.... Fikat med tjejerna och Noah idag =) Myspys! Fortfarande lite seg efter gårdagen/natten, men funderar redan på om man ska orka med en kväll ute på stan även idag. Tokig va?? Jodå, så är det.

Sätter på lite bra musik så får vi se om jag kommer i stämning här =) Såklart blir det Morena på repeat igen, ha haa... Och lite Robyn =)


28e juli 2010

God morgon/dag! Oj oj, det blev visst sent igår. Fan, ha haa. Men kul hade vi. Det blev en kväll ute på Söder. Jag är ju ingen Söder människa direkt, men jag hade kul. Började på Mosebackes stora underbara uteservering, där vi satt tills dom stängde. Hooka med några grabbar och drog vidare till Kvarnen. Där var vi kvar till kl.03 och avslutade sen kvällen på grillen =) Herrejisses vad jag har varit onyttig senaste veckorna. Bara en jäkla massa alkohol och skräpmat.

Nu ska jag dra på mig brillerna och träffa upp Sari och Tiina på torget här i Sumpan och ta en kaffe. Sen kommer nog syster, Noah och mamma hitåt också för lite family mys =) Ha en skön onsdag!!!




Soft dag!

Lunchat med Nina på RAW i Karlberg. Dom har väääärldens godaste lax som är panerad. Mmmmm så otroligt gott! Sen strosade vi runt och satte oss i Vasaparken och tog en kaffe. Nu ska vi iväg till Söder för att ta en eller några öl =) Mmmm.... ha haaa!

Kraaaaaaaam!!

Skål då!!! =)

27e juli 2010

Helloooo!! Äntligen skiner solen igen =) Wohooooo..... Fått i mig lite frukost och ska nu hitta nåt att ha på mig. Ska iväg in till stan och strosa, luncha och ta en öl i solen med Nina =) Wönderfull!

Alltså jag vet inte vad jag gör när jag är ute och klubbar. Kommer alltid hem med värsta blåmärkena ???? Har en under vänstra knät, en på högra låret och en vid vänster armbåge. Misshandlad eller vadå, ha haaa..... Plus att jag har ont i revbenen =) Det går bra nu!!

Hoppas ni får en härlig tisdag. Puss o kram!!

Duktiga jag!

Åh, känner mig så duktig!! Har äntligen städat =) Wohooooo för det! Tog bara typ 2 veckor, ha haaa.... Nu skulle jag behöva tvätta lite också, men det blir nog inget idag. Emelie Slemelie kommer hem idag efter att åkt hem till Härnosand över helgen, så vi ska ut och äta lite middag =)

Ojdå, kändes som en jordbävning. Det byggs bostäder här i närheten, och när dom spränger så skakar allt känns det som. Lite otäckt. Ja ja, still standing iaf =) Ha en fin måndagkväll allesammans. Min kommer att vara väldigt lugn. Kram kram!

Jag med brudbuketten igår, vilket jag INTE fångade =)

26e juli 2010

God morgon! =) Mmm vad jag har sovit gott.... Sitter och njuter av morgonkaffet just nu. Ska nog ta och göra någon nytta idag, typ ta tag i städningen för en gångs skull. Perfekt väder för det.

Vet inte fan vad jag har gjort, men har skitont i revbenen under högra armhålan. Misstänker att jag har sträckt muskeln där. Ganska jobbigt när man ska sova. Hoppas det går över ASAP!

Ja, igår var det bröllop hela dagen lång. Började på salongen med att sminka bruden, sen vidare till kyrkan för att stressa lite med tärnans klänning som skulle snöras i ryggen. Det var ju inte det enklaste direkt! Sen en vacker ceremoni och iväg för lite bubbel. Och vilken god mat vi fick sen, mmmmm.... Blir hungrig när jag tänker på den goda beasåsen. Dreglar just nu, ha haa =)

Vi skålade och skålade, dansade och dansade. Till slut var vi bara 6 personer kvar som envisades om att dansa hela natten lång =) ha haaa.... Fick typ bli utslängda. Men kul hade vi =) Tack Jessica och Hannu!!!

Ska nu börja samla krafter till städningen, suck! Ses och hörs senare då!

Fina Sari och Miguel i kyrkan

Here comes the bride, all dressed in white....





Tärnorna Anna och Pernilla

Skåååål!!


Systrarna Kosunen



Glada Pernilla =)








Miguel, varför ser du så rädd ut??????????


Dags att gå hem!

02:29

Då var man äntligen hemma från ett super roligt bröllopsfirande =) Har dansat och dansat och dansat.... och har nu sååå ont i mina fötter. Sista halvtimmen dansade jag utan skor, och gissa om mina fötter var svarta. Eeeh, ja! Säkert fått svamp och vårter och grejer också, ha haaa. Var tvungen att hoppa i duschen och tvätta fossingarna innan jag kunde gå runt i lägenheten.

Lägger ut lite bilder från the wedding imorn, nu måste jag sova lite. Natti natti!!

@salongen!

Så här går det till på Camillas salong just nu... brudar öööööverallt och grejer ööööverallt =) ha haaa.... Men det är härligt! Blev 2 glas skumpa också på tom mage. Får se hur den här kvällen slutar =/ ha haa.....



Yasse sköter musiken =)



Så här ser jag ut idag =)

Och så jätte stökigt i bakgrunden, ha haaa =)


The weddingday!

Ja, inte min weddingday dårå =) Idag är dagen då Jessica ska få sin Hannu. Så härligt!! Hinner inte skriva så mycket. Sitter här i bh och trosor och äter frukost. Ska strax iväg till Camillas salong för att fixa Jessicas makeup =) Och så är det ju ganska trist väder också. Hade inte riktigt planerat in en jacka i min outfit. Måste börja prova och se vad som passar. Ja ja..... Ses!!

Jag just nu, inte alls klar. Hurry curry...

24e juli 2010

Hej hej!! Lite seg i skallen så här dagen efter, men ändå ganska pigg =) Undvek dom sista drinkarna som kom in, så moget av mig, ha haaa..... =)

Hamnade på Gerdas igen och det var supernice. Sen drog vi vidare till Sollan för att skaka loss. Frida och Majsan försvann nånstans på vägen, så det blev jag och Veronica som fick göra stället =) Rock n´roll!! Efter Sollan knallade vi till donken (igen, herregud), och det var en ambulans på plats och körde iväg en kille. Vet inte riktigt vad som hade hänt, men det var ganska mycket blod på marken. Usch fy fan!! Tur att jag inte såg nåt annat.

Nu skulle jag behöva fixa till naglarna, fundera på en håruppsättning tills imorn, testa min outfit en sista gång, packa ner sminket som ska användas på Jessica osv. Och städningen väntar fortfarande. Jiiiisuuuuus...... Ja ja, men först måste jag äta nåt. Dööööööör av hunger snart. Hörs senare, kram kram!!

Fina Frida och Veronica

Nån som ville låna mitt läppstift =) Inga konstigheter...


Hmmm, vem är killen bakom mig??

Morena morena....

Sååååå jävla bra lååååt!!!!!! Den går på repeat här hemma och jag studsar runt och sjunger morena morena, I give you my love...... =)


Friday night coming..

Så, nu är det färdigmyst med mamma i Kista C. Strosat runt och ätit lunch. Hittade mina rosa accessoarer till bröllopet iaf =) Skönt det.

Nu en kopp kaffe igen, sen ska jag börja göra mig klar för avfärd till Bromma och Majsan =) Och Frida =) Puss o kram på er!!


Usch vad ful min hand ser ut!! Känns det lite skolbal med att ha blomman så?? Äsch, I don´t care =)

23e juli 2010

God morgon!! Skönt att sova ut =) Och ganska skönt att det är molnigt idag. Ska iväg till hemska Kista C och leta efter en rosa detalj till bröllopet på söndag. Ska också träffa söta mamsi som jag aldrig hinner träffa. Sen ikväll blir det häng på Majsans balkong med mojitos och mys, sen röj =)

Nu ska jag göra mig klar och njuta av en kopp kaffe. Städningen får vänta igen, suck! ha haa.... Här får ni lyssna på min nya favo låt. Sååå jävla braaaa!!!!! Adios!!


Eeeeeh??

Ok, varför har min granne en tomte på balkongen mitt på sommaren????? Ha haaaaaaaa.....

22a juli 2010

Hallå där!! Klev upp ganska nyligen och ätit lite frukost. Blev ganska sent igår ändå, men slutade dricka vid 1 så jag känner mig som en människa ändå =) Lite segt, men lever. Lite kaffe på det här så blir det bra =)

Nu ska jag börja förbereda lite inför Jessicas besök här. Hon ska spacklas lite granna =) ha haa.... Hoppas hon blir nöjd. Hon ska må och känna sig som en prinsessa på söndag =)

Ska fixa lite nu, men vi hörs senare. Kram kram!!

Måste säga att rött läppstift och glasögon ute är en HIT ;-) hi hii.... Fler komplimanger än min zebra klänning fick =)


21a juli 2010

Hej! Det verkar som jag glömt bort bloggen lite dom här senaste dagarna. Hmm... Idag har jag legat på Ängbybadet igen med Emlan och Veroncia. Var hur skönt som helst. Skulle egentligen träffat mamma, men vill samtidigt ta vara på varenda soldag. Man vet aldrig när regnet slår till här.

Ikväll är utgång igen då, herregud =) ha haaa.... Blir nog Gerdas och sen Rose. Men ingen jäkla helkväll/natt/morgon som det har blivit dom senaste gångerna. Måste vara människa imorgon då jag ska provsminka Jessica.

Nä, nu måste jag rota i garderoben lite. Vad ska man ha på sig en kväll som denna?? Hmm.... Ska iaf ta med mig kameran ikväll =) Måste ju bli lite nya blider här på bloggen =) Kram på er!

Den här klänningen köpte jag i lördags då vi firade Sofies födelsedag. Har nog aldrig fått så många komplimanger under en kväll om min outfit =) Den åker på på fredag igen, helt klart ;-)

Tröööööött....

Knallade ner till Järnvägsgatan för att äta lite god mat med Nina och Sari, och mums vad smarrigt det var =) Blev thaimat och jag fick med mig en liten matlåda hem, ha haa....

Efter att vi suttit där i solen och svettats ett tag gick vi vidare till Gusto för att prata lite skit och tjejerna ville ta en till öl. Nu är jag hemma och hoppas på att jag kan sova gott. Har nog bara sovit ca 4 timmar imorse. No good! Imorgon hade jag lovat mamma att vi skulle ses, men är jävligt sugen på att ligga på stranden och softa istället. Får se vad jag gör. Sen är det party inplanerat på kvällen igen. Oh my god!! Ha haa.... Visste ju att den här veckan skulle bli helt galen, så det är bara att bita ihop och ha kul. Det är ju semestertider för fasiken =)

Nu funderar jag på att äta lite ur min dogiebag och sen ligga och dö typ. Svettas som en gris också. Säkerligen alkoholen som lämnar kroppen nu. Äntligen!

Sov gott mina fina!!

En ganska sliten och bakfull Anne =)

Jag deltog inte i detta idag.

20e juli 2010

Hej där!! Usel uppdatering här, men men.... Ha haa.... Precis klivit upp efter en galen natt ute på stan =) Hela gårdagen spenderades på playan, och sen skulle vi ta ett glas på Gården. Det blev några glas där, sen vidare till Soap Bar för flera glas och lite dans. Kunde ju inte sluta där, så vi fortsatte till lilla äckliga skabbiga Labet och rockade loss in i småtimmarna =)

Kunde fan inte somna förns efter kl.11. Och stackars lilla söta Jessica som jag skulle provsminka idag inför hennes bröllopsdag på söndag. Fick vara lite oproffsig och ändra dag =( Känner mig inte i toppform helt enkelt. Jätte ledsen för det fröken Klang!

Nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det kinan med Sari och Nina =) Kraaaaaam!!

P.S. Ingen jäkla kamera hade jag med mig igår heller, se det blev tyvärr inga bilder =( Ni kan få njuta av den här token istället, ha haaaa =)


19 juli 2010

Morsning korsning!! Nu är det SEMESTEEEER!!!!! Gud så härligt! Hinner inte skriva så mycket, ska iväg till playan nu och sola sig lite granna =) ha haaa..... Puss o kram på er!

Slappar!

Fan vad jag älskar min soffa!! Love love love... Spenderat hela dagen här framför tv:n. Behövde matas och andas lite frisk luft, så det blev pizza på järnvägsgatan med Emelie. Underbart att sitta ute och njuta av lite fet mat så här dagen efter. Pizzorna var ju världens största, så både jag och Emlan gick därifrån med en dogiebag =)

Getingarna har vaknat till liv =/ Hade en som surrade runt mig efter att vi ätit klart. Precis vid fejset och håret. Inte så najsigt direkt. Fy...

Nu är jag faktiskt lite sugen på pizzan min i kylen. Hmm.... Vi ses! =)

Nykter?? Knappast =)

18e juli 2010

God morgon!! Ha haa, kan man säga så när klockan är nästan fyra?? =) Blev ju ganska sent igår. Tror att jag hoppade i säng strax innan sju på morgonen. Men fasiken vad kul jag hade. Skrattat så jag gråtit =)

Kvällen började hemma hos Sofie i Midsommarkransen med lite mat, rosé, öl och bubbel =) Sen bar det vidare till Gerdas för lite mingel. Sprang på danska eliten som jobbade för Ralph Lauren som sedan följde med oss och dansade på Sollan. Äldre som dom var, blev kvällen tidig för dom. Men vi fortsatte in i småtimmarna, och vid halv sex satt vi på donken och skrattade ihjäl oss. Tårarna sprutade =)

Nu är det semester som gäller, skönt! No wörki wörki tomorrow =) Wiiiiii..... Nu ska jag äta lite frukost och vakna till liv =) Kramis!







Sitter på tuben på väg hem till Sofie i...

Sitter på tuben på väg hem till Sofie i Midsommarkransen. Hann inte blogga nåt när jag var hemma och svängde efter jobbet. Ska försöka mobilblogga ikväll iaf :-) Ha en härlig lördag kväll, det ska jag ha. Kram kram!


16e juli 2010

God kväll! Måste säga att jag är fortfarande helt förstörd. Natten till torsdag blev det ju bara 2 timmars sömn, och natten till idag blev det inte så många fler. Var helt död igår, men kunde inte sova. Det var så jäkla varmt så jag snurrade och snurrade hela natten och försov mig sen på morgonen.

Ikväll hoppas jag kunna lägga mig tidigt. Jobbar sista dagen imorn sen är det semester i 3 veckor =) Sååååå härligt!!!! Och det ska firas imorgon ;-)

Nu ska jag få i mig lite käk, sen sova. Kramen kramen!!

15e juli 2010

Heeeeej!! Dålig uppdatering här, sorry! Igår blev det en spontan after work med Majsan. Vi drog till Gerdas, rockade loss, drog vidare till Cafét och rockade loss lite till =) Blev inte många timmars sömn, sen till beachen med Emelie där vi legat hela dan. Nu är jag såååååå trött så jag tror jag avlider. Slängt i mig en pizza och lite choklad, nu blir det slappa på soffan bara. Sköööööönt......

Här kommer några bilder från gårkvällen....


Eeeeeh....... Who put that cigarett in my mouth????




Tjohoo! Det är onsdag, solen skiner och ja...

Tjohoo! Det är onsdag, solen skiner och jag har jobbat klart. Ska nu på AW på Gerdas med fina Majsan :-) Puss o kram!


Myspys på Rålis!

God kväll! Hemma nu efter en mysig kväll på Rålis med Sofie och Emelie. Suttit på en filt, druckit några öl och myst =) Ungefär 1 miljon myror ville mysa med oss också. Dom var överallt, speciellt på Emelie och hennes öl =) På väg till tunnelbanan upptäckte jag att en myra ville sällskapa hem. Den kröp så fint på min hand =) Sen messar Emelie mig om att hon tror att hon har en myra i håret. Ha haaa..... Satt på tåget och skrattade för mig själv =) Och mycket riktigt, hon hade en myra i håret, hi hi hiiii....

Nu är det dags att hoppa i säng, imorn är det dags för jobb igen. Suck!! Längtar verkligen till min semester nu. Sov så gott allesammans!!


Äntligen slutat jobba för dagen. Sitter ...

Äntligen slutat jobba för dagen. Sitter nu på tåget på väg till rålis med Emelie och Sofie, ligga på en filt och ta en kall öl :-) Inte helt fel avslutning på dagen. Kram på er!


13 juli 2010

Morsning korsning! Halvnaken, alla fönster öppna, äter gröt och dricker kaffe, och smälter..... Underbart med sommar och värme, men shit vad klibbig man är nonstop. Lägg till lite mensvärk på det här också. Oj oj....

Nu är det nedräkning till semestern. På lördag jobbar jag sista dagen, sen ska det slappas och partas =) Wohoooo!! Längtar nåt så fruktansvärt just nu.

Nu måste jag hitta nåt att ha på mig utan att svettas ihjäl =) Puss o kram!!

Skön dag!!

Hejsan svejsan!! Faaaan vad det är varmt!!!! Helt sjukt ju.... Men men, nu ska vi inte klaga. Jag och Emelie drog till stranden efter 11. Kom fram, tog av oss kläderna och det började regna. Emlan hade paraply med sig eftersom det regnade på morgonen (smart brud). Där satt vi under hennes paraply, halvnakna och bad till vädergudarna =) Sen kom halleluja moment, solen tittade fram och molnen försvann, wohoooooo!!!

Nu är jag hemma, nyduschad men precis lika svettig som innan. Ska ut från denna bastu lägenhet och njuta av en kall öl kanske ;-) Mums mums....

Ha det gott nu och svettas inte bort =) Kram kram!


12 juli 2010

God morgon!! Klockan har passerat 9 och jag är klar med städningen, wohooooo!! Sista tvätten körs nu, sen helt färdig. Trodde jag skulle tuppa av när jag dammsög, det är fucking sauna här hemma. Herregud!! Men men, snart ligger jag på stranden med Emelie slemelie =)

Sen vill jag också sjunga lite..... Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea nina. Paljon onnea vaan. Hip hip hurra hurra hurraaaaaaaa!!! Vackert va? ;-)

Nä, nu duschen, sen lite frukost och sen gräva ner fossingarna i sanden =) Kram kram!!


Jaaaaaaa!!!!!

HÄRLIGT SPANIEN!!!!! Vilken glädje =) Fällde en tår när dom tog emot pokalen. Fina grabbar det där!! Nu är det snart dags att sova. Måste upp tidigt för att städa och tvätta innan stranden. Nä, blev ingen städning innan matchen. Få se om man kan sova i den här värmen.

Natti natti!!!

Vaaaaaarmt!!!!!!

Hej på er!!! Håller på att svettas bort!! På jobbet har vi iaf ac, men här hemma.... här dör man. Och jag som måste städa också. Gjorde ju aldrig det i torsdags som jag lovade =( Ledig imorn men då blir det beachen med Emelie som äntligen kommit hem från lilla hålan Härnösand =) Din lilla bonde, ha haaa...... Sen på kvällen kanske det t.o.m blir lite kramande ;-)

Igår var vi på Gerdas, supermysigt var det. Ett underbart ställe det där. Kameran fanns i väskans botten och kom endast fram en liten snabbis bara, så inga fina kort tyvärr =( Ett på mig och snygga Majsan får ni se iaf.

Nu ska jag försöka komma igång med nåt vettigt här hemma. Sen blir det match ikväll, och vi håller väl självklart på Spanien =) Heja heja heja!!!!!!!!


På t-banan hem nu från Gerdas. Lyssnar p...

På t-banan hem nu från Gerdas. Lyssnar på 107,5 från en alkis bergsprängare. Alltså party på tunnelbanan :-) ha ha.. Hem och sova fort som fan, upp och jobba om några timmar. Oh my god!! Natti natti!


10e juli 2010

God kväll! Hemma en sväng efter jobbet för att byta om och få i mig lite mat. Nu ska jag iväg till Gerdas för att möta upp Sara1, Daniela, Majsan och hennes vän. Sitta ute och få i oss några glas, babbla strunt och skratta lite =) Ses kanske via mobilbloggen, kram kram!!

Natti!!

Åh, Grease på TV4+!!! I love.... Kommer ihåg kvällarna från förr när vi satt hemma hos Tiina och såg på Grease over and over again =) Gamla goda tider.

Hör mycket prat om Kissies blogg, och eftersom jag är ganska så uttråkad ikväll så gick jag in där en sväng. Oh my god alltså, whats wrong with the girl?? Hon tror verkligen att hon är bäst i hela världen, men ändå tycker jag att hennes inlägg är helt meningslösa. Och fine, visst får hon tycka att hon är bäst, skulle också vilja tycka att jag var det =) Men mår denna donna bra eller?? Hon är ju sååååååå smal och hon skrev nyligen att hon inte gillar att äta mat. Och hennes lökar är ju större än hon själv. Och hon överkonsumerar solpuder. Inte vackert, men smaken är ju som baken, delad. Tur det!

Nu blir det en nattmacka sen bums i säng. Sov så gott mina små grisar!!

http://images2.fanpop.com/images/photos/4500000/grease-grease-the-movie-4560449-408-472.jpg

9e juli 2010

Hej hej!! Det är fredag kväll och jag är ganska så slut. Det blir bara soffmys ikväll och en kall sak. Varit så sugen hela dagen ;-)

Imorgon blir det jobb igen och sen förmodligen Gerdas =) Lite drinkar and so on... Sen vet man aldrig vad som händer, men det som borde hända är att jag kommer hem hyfsat tidigt för att orka jobba dagen efter. Vi får väl se =)

Ha en trevlig fredag kväll allesammans! Nu ska jag njuta av denna....


Jävla skit!!!!

Suttit bänkad framför datorn i 3 timmar nu. Det är nämligen så att Kicks ska börja med näthandel, dvs att du kan beställa vad du vill och få det levererat till din närmsta butik. Nu ska detta testas och personalen får handla för bättre priser. Kruxet är bara att sidan är sååååå jävla trög och det går inte att avlsuta köpet. Så jävla förbannad!!!!

Antar att jag får vara utan min hög med fina grejer jag försökt beställa =( Nu ska jag hoppa i säng. Godnatt!
http://www.arizonafoothillsmagazine.com/afm-style-files/wp-content/uploads/best-beauty.jpg

Städhjälp någon??

Hemma nu efter en skön dag på beachen och jag är helt slut. Men ingen vila och ro finns på schemat, utan städning och svett =( Ååååååh fyyyyyyyy vad tråkigt!!!!! Ingen frivillig som känner för att dansa med dammsugaren lite?? Nä, trodde inte det heller. Måste måste måste bara komma igång så kommer det gå bra. Men det är ju så varmt.... Hungrig är jag också.... Ok, ska äta nåt och sen sätta igång. Ja, så gör jag.

Puss o kraaaam!!!

SMS-inlägg

20100708395 (MMS)

Mmmm så underbart!! Ha haaaa..... Varför ser min mage ut som en död kropps mage??? Färglös =) ha haaa.....


8 juli 2010

Godmorgon på er!! Packat strandväskan och slänger i mig frukost lite snabbt, sen blir det ängbybadet med sol och bad =) Undrar lite när jag ska städa och tvätta??? Det skulle ju göras typ nu. Hmm.... Ja, får se om det kan bli ikväll då.

Ha en fin och svettig dag, kramis!!

Godnatt!

Härlig match Spanien!!! Wohooo.... Nu börjar det snart bli dags att hoppa i säng och sussa lite. Morgondagen ska spenderas på Ängbybadet =) Härligt!! Men först lite Sex and the city ;-) Natti natti!!

Var tvungen att köpa lite nödvändigheter idag, inpackning och ögonmakeupremover.

dags för match!!

Hola!! Hemma nu och slänger i mig lite middag. Det är snart dags för avspark mellan Spanien och Tyskland. HEJA SPANIEN, HEJA!!!!!!

En sak jag undrar över är hur det kommer sig att alla svenska (ok kanske inte alla alla, men nästan alla) hejar på Tyskland och Holland?? Whats up with that??

Nä, nu är det dags!! Hörs senare, kram kram! HEEEEJAAAAAAA!!!!!!!

Mums.. Nu blir det lite glass. Sugen på en...

20100707394 (MMS)

Mums.. Nu blir det lite glass. Sugen på en pilsner också :-) Någon som är sugen på en after work efter kl.19?? :-)


7e juli 2010

Godmorgon!! Känner mig piggare idag än vad jag gjort dom senaste dagarna, skönt! Nu har jag lite brådis till jobbet. Ville bara säga hej och önska er en underbar dag i solen =) Och visa dagens frisyr, flätor såklart =) Puss o kram!!!


6e juli 2010

God kväll! Precis kommit hem från en biodejt med syrran. Blev Sex and the city 2 med en massa popcorn och cola =) Hade inga förväntningar på filmen då jag hört att den är ganska dålig. Den var ju inte riktigt lika bra som serien och inte riktigt lika bra som ettan, men helt ok. Det här var ju helt klart Samanthas film =) ha haaa..... Hon rockar!

Nu blir det en sen middag hemgjorda klyftpotatis och kycklingkebab och fotboll i tv rutan. Heja Uruguay!!! Kram kram! =)

Walkat av mig!

Sådär ja, nu känns allt bättre igen =) Powerwalk är bra terapi. Efter 100 flugor svalda är jag tillbaks i soffan och glor på tv. Satt och tittade på Family guy som jag aldrig sett, och det var faktiskt ganska kul =) Kul, snuskig och sjuk humör, det gillar jag.

Nu ska jag varva ner lite och försöka komma i säng tidigt för en gångs skull (lär ju hända). Så nu säger jag natti natti till er!

Här kommer några bilder från fredagens AW, tagna av mästerfotografen Trine =)




5e juli 2010

Hej hej!! Idag är jag såååååååå trött, och lite grinig faktiskt. Less på alla rövhål som tror att världen kretsar kring dom! Blääää på er....

Sitter och tittar på Dr. Phil som idag handlar om otrogna män. Dumma dumma män... Blev häromdagen påmind om hur det kändes när jag blev bedragen, och fy fan.... det önskar man ingen. Vilken värdelös känsla. Usch!!

Nä, nu tror jag att det bli en powerwalk för att bli av med lite agressioner. Kram på er!!

4e juli 2010

Hej!! Dålig uppdatering här sen igår, sorry... Hemma hos syster hela dan igår, sen ut, sen hem och sova lite, upp tidigt för att ligga på playan, hem till syrran igen för lite mera tårta och busa med Noah, avsluta sen med thaimiddag och nu hemma igen =)

Kameran har tyvärr inte gått så hett till, så inte så mycket bilder =( Får nog be Sari paparazzi skicka över några till mig =) Nu är det duschen och soffan som gäller. Kram kram!!

Finsk sommarbål =)


Miguels goda Mojitos =)

Kärleksparet!







3e juli 2010

God morgon!! Sovit som en stock, guuuuud så skönt! Sitter nu i soffan och försöker vakna till liv, sen hoppa i duschen, äta lite frulle och besöka bolaget =) Ikväll blir det ju rajtantajtan ;-)

Skulle vara ganska skönt att ligga på playan också och bara dega, men det finns det inte tid för idag tyvärr. Kanske imorgon om man inte är för bakis =)

Nä, nu ska jag fösöka komma igång här lite. See ya later!

Natti!

Så, då är värmeböljan här och alla fönster är öppna. Väntar bara på att jag ska få små inkräktare här hemma. Jävla spindlar, kan ni inte bara ta och döööööööö!!!! Mardrömmen är att jag ligger och sover och en lite rackare kryper in i örat eller näsan och bygger bo. Ja, ha haaa...... =)

Men jag var modig och tog kål på en liten jävel på jobbet idag. Den var så liten att man knappt såg den, hi hi... Modig va? =) Jodå!

Nu är det dags att hoppa i säng. Är helt slut efter denna vecka. Ska förhoppningsvis sova som en prinsessa =) Godnatt på er!!

Soffmys!

Hej hej! Då var man hemma igen. Haft det supertrevligt med tjejerna på Gården. Super mysigt ställe =) Nu blir det fredagsmys här i soffan med fotboll i tv rutan. Imorgon blir det partaj =) Wohoooo..... Ha det bäst!!



Freeedag!! Sjukt trött idag, igen. Men gla...

Freeedag!! Sjukt trött idag, igen. Men glad ändå :-) Det är fredag, solen skiner och jag ska på AW med brudarna. Härligt härligt!


Soffmys!

Sådär ja, då var man klar med städning och tvättstugan. Eller ja, inte riktigt klar. Sista tvätten är på torkning. Sitter nu och njuter av en kopp kaffe (koffeinfritt såklart).

Sitter och tittar på Ghost Whisperer på TV400, och hörde precis att nästa vecka visas det sista avsnittet ever. What!?! Min favo serie ju..... Buhuuuu! Bye bye Melinda Gordon =(

Idag var jag tvungen att slösa lite pengar igen. Min foundation håller på och pruttar ut det sista nämligen. Sa ju att jag skulle köpa Smashbox denna gång, men så blev det icke. Det blev favorit i repris, Kanebo. Köpte nu även Isadoras Spray-On Bronzer så jag kan få snygga ben =)


1a juli 2010

Shululuuuu på er!!! Äntligen är helgen snart häääär.... Veckan har känst så lång och jag har varit så trött, suck. Imorgon blir det AW med brudarna och på lördag ska syrran firas ordentligt på hennes stora dag =) Wohoooo...

Sitter här nu med en nektarin i käften och försöker hitta energi till att börja städa. Vill slippa göra det på lördag när jag är ledig och det är 32 grader varmt. Jo, bäst att sätta igång. Ses snart igen, kram!

RSS 2.0