Nyårsafton 2010

Hej alla underbara!! Det är nyårsafton och det betyder fest =) Håller på och förvandlas till partyprinsessa här och ska njuta av ett glas champagne under tiden. Köpte en miniflaska Moet =)

Önskar er en riktigt trevlig kväll och ett gott nytt år!! Pööössss.

Bubblar =)

Enkel svart outfit med röda läppar =)

30e december 2010

Hej på er!!

Ledsen för dålig uppdatering, men här är jag nu iaf =) Näst sista dagen på året, och vilket år det har varit. Så jäkla bra år säger jag bara! Ser nu framemot hur 2011 ska toppa 2010. Nytt jobb kanske? Nya vänner? Ny kärlek? Vad har 2011 planerat för mig?? Ha haaa... Väntar med spänning.

Nu är iaf busen på plats, håret tvättat och morgondagens outfit klar. Nu ska jag bara lata mig och sen sova tidigt, måste ju tråkigt nog jobba imorgon. Och jag ska verkligen försöka hinna med ett inlägg imorgon. Blir lite stressigt för mig efter jobbet.

Nu rullar Victorias Secret Fashionshow på tv. My god vilka snygga brudar!!!! Sån kropp vill jag också ha =) Lämnar nu er med mitt 2010. Kramar!

Träffade en ny underbar vän..

Fyllde 32 och blev full som en fjortis =)


Raggat på krogen, ha haaa.... Eller rättare sagt, blivit uppraggad =)

Inväntade våren..



Åkte till Barcelona för att njuta av våren..









Och sen kom sommaren. Oj oj oj....
Det raggades igen, ha haaa...



Lilla prinsen fyllde 3 år..

Drack öl varje måndag med Emelie..




Skulle dricka rosé med fanta för första gången..

Hängde på beachen..






Hängde på Gerdas...





...och blev uppraggad av Persbrandt.



Åkte till Köpenhamn med syrran...




Sen åkte jag till Västerås med brudarna..




Och fortsatte parta..









Trötter

Nu är jag hemma i soffan, mumsat i mig en pizza och lite after eight. Är riktigt trött, så jag hoppas att jag kan lägga mig tidigt ikväll. Tur att jag har sovmorgon imorn. Tyvärr så glömde jag köpa mjölk, så jag får vara utan morgonkaffe tills jag kommer iväg till jobbet =(

Hade en riktigt trevlig kväll på Riche igår med Majsan och hennes kusin. Vi satt och tog några glas och surrade. Riktigt trevlig tjej hon kusinen, precis som Majsan =)

Sedan tog jag mig fram i snön med mina klackskor för att få sova i en varm famn. Helt klart värt det ;-) Synd bara att väckningen blev som den blev, 05 på morgonen. Var inte så lätt att somna efter det. Får ta igen skönhetsömnen inatt. Med det så säger jag godnatt och sov gott.


Hej på er! Mysig kväll på Riche igår med M...

Hej på er! Mysig kväll på Riche igår med Majsan och hennes kusse. Somnade vid två och blev väckt fem på morgonen av ett samtal. Inbrott på jobbet, igen! Helt jävla sinnessjukt!! Så idag är jag trött. Trött trött trött... Ses ikväll, kram.


27e december 2010

God kväll på er!! Säger hej lite fort här bara. Ska nämligen iväg till Riche en sväng och smutta lite på en drink ;-) Annars bara jobbat idag och fyndat lite på rean. Ha en toppen kväll mina kära!

Mina fynd på jobbet, en svart ögonskugga och en ny foundation. Ja, byter ut min Kanebo för ett litet tag, men den här är minst lika bra.


Film film film...

Jäklar för filmdagar alltså!! Nu är det film efter film och jag vill bara ligga i soffan och titta =) Nu är det Den vilda jakten på juvelen som jag fastnat i. Häromdagen såg jag Den vilda jakten på stenen som är första delen. Älskar 80-tals filmer och äventyrsfilmer.

Får väl se denna nån annan gång, för snart måste jag iväg och träffa brudarna. Sorry Michael Douglas och Mr DeVito....


Dreamers

Har fastnat i världens märkligaste film. Ja, jag har inte börjat städa ännu =) Tittar på en film som heter The Dreamers med Eva Green. En berättelse om en bror och syster och deras enormt märkliga relation till varandra och till Matthew, deras nyfunna vän.

50 min in i filmen och den förvandlas till värsta porrfilmen, ha haaa..... Systern och Matthew har sex på köksgolvet och brodern tittar på, tar en cigg och börjar steka ägg. Ha haaaaa, så himla sjukt. Nu sitter Matthew och brorsan i badkaret och badar skumbad. Hur ska denna film sluta egentligen???




26e december 2010

Annandagen är här och jag har haft ännu en underbar sovmorgon =) Det blev ingen Prydz igår, vilket känns lite tråkigt med tanke på att jag fick gratis biljetter. Men det var banne mig inte lätt att få med mig nån på juldagen och lite sista minuten. Dom flesta är ju bortresta. Ja ja, var ändå ganska trött så det var rätt så skönt att bara ligga hemma och titta på film. Är ju pigg och glad idag iaf och ska träffa mina underbara pinglor på eftermiddagen. Sanna är här från Barcelona och Anceli har kommit från Umeå =) Myspys ska vi ha.

Nu skulle jag verkligen behöva städa lite. Ett jävla tjat om städandet, men det måste ju göras. Lite frukost i magen bara, sen är jag nog fit for fight.

Och det blir ingen mellandagsrea jakt för mig, hatar det. Shoppade mina fynd på nätet och har en liten påse på jobbet som jag förberett med lite godsaker =) Det får räcka.

Ha en finfin dag!!

Fick denna fina blomma av en kund i dagarna. Hon köpte en fin julblomma till mig förra året också =) Söta dom är ibland...

Prydz

Det blir nog utgång trots allt fast jag är sjukt trött. Eller inget är helt hundra ännu, men Sara hänger nog på till Prydz. Spelningen börjar om 20 min och håller på till kl. 02. Vi får se, vi får se....


25e december 2010

Juldagen är här. Haft världens sovmorgon och är heeelt groggy, ha haaa.... Ändå tog jag mig hem till Sari för en liten fika.

Min önskan slog igenom.... Önskade att jag skulle få biljetter till Eric Prydz ikväll och nu ska jag få det, fyra biljetter. Det tråkiga är att jag ännu inte hittat sällskap dit. Va faaaaaan!!!!! Jag vill så gärna gå, och det känns dumt att ta emot biljetter om det finns andra som kanske skulle kunna gå istället. Ja ja, ska fortsätta jaga =)

Nu blir det lite pizza, mums.

Klappar till mig själv =)

Shoppat lite på nätet såhär på julafton, ha haa.... Kunde inte låta bli bara. Rean på Nelly.com börjar imorgon kl.12, men kunde gå in och handla lite innan alla andra =)

Nu börjar ögonen se i kors så det är nog läge att hoppa i säng snart. Natti natti!!

Klickade hem den här klänningen från Lipsy för lite mer än halva priset..
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/415093-0014_1?$productLarge$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/415093-0014_2?$productLarge$
..och den här blazern från Samsöe Samsöe, även den för halva priset.
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/803002-0084_3?$productLarge$

Julafton!

Ho ho ho!!

Jag hoppas verkligen att ni har haft en helt fantastisk jul med nära och kära, för det har jag. En trött men mysig morgon som följdes av jobb. Ganska mycket folk i farten som skulle inhandla sista minuten presenterna. Hungrig som bara den åkte jag hem till syrran direkt efter jobbet. Tur för mig så var maten klar när jag kom dit och det var bara att hugga i, mums.

Barnen, eller rättare sagt Noah, kunde knappt äta för att han var så ivrig för att tomten skulle komma. Så gulligt. Var fint att se hur barnen längtade efter tomten och presenter. Vi sa att vi såg tomten med släden landa på taket och dom blev helt galna, ha haaaa.... Saknade känslan av att vara så ivrig och glad.
Till slut ringde dörrklockan och där stod tomten, ho ho ho..... Barnen skrek och hoppade av glädje =) Så roligt att se.

Nu är jag hemma och väntar ivrigt på Ett päron till farsa firar jul. Den är sååå himla bra och man tröttnar aldrig på den, ha haaaa.... Ha en fortsatt trevlig kväll, kram kram!

Systers fina gran



Tomten delade ut paketen

Noah var sååå nöjd med sin hög, och mer var på väg =)

Fick sitta på tomtens knä, wiiii =) Btw, ser ni lilla orben på mig, där flätan tar slut ungefär. Shit shit shit...

Tomten är på besök :-)

2010-12-24_16_18 (MMS)

Tomten är på besök :-)


22a december 2010

God kväll kära läsare!!

Precis haft Emelie på besök. Druckit te, ätit lussebullar och snackat skit. Hon köpte en jättefin pepparkaksgubbe till mig =) Har inte satt tänderna i han än, men ska göra det snart.

Annars har jag haft en lång dag på jobbet och imorgon väntar en ännu längre. Men det är kul samtidigt och lite mys väntar på mig sen efter arbetsdagen ;-) Wiiiiiii....... Ha haaa!

Nu måste jag fixa lite här hemma innan läggdags. Hörs vi inte imorn så hörs vi på julafton iaf. Puss o kram!!!

Min snygga karl...

Natti natti världen!

Första julfilmen avklarad och två lussebullar mindre i påsen =) Älskar bara julfilmer, så himla mysigt. Älskar lussebullar också, ha haaa.... Finns nog ingen som missat det =) Funderade på om jag skulle köpa ett helt gäng lussebullar och frysa dom, då kan jag äta dom året runt, ha haaa.... Det vore väl nåt =)

Nu ska strax dyka under duntäcket, och jag hoppas verkligen jag slipper vara uppe halva natten och hosta igen. Jäkla jobbigt. Ont i halsen har jag inte längre, men riktigt jobbig torrhosta.. Sov så gott fina du!

Årets första julfilm blev Surviving Christmas med Ben Affleck och Christina Applegate.


21a december 2010

Oh mama vad kallt det är idag.... Brrrrr. Höll på att frysa häcken av mig på väg hem från jobbet. Imorgon blir det betydligt mycket mer kläder på.

Fortfarande lugnt som bara den på jobbet. Vad har hänt??? Var är folket??? Tänker alla handla imorgon och på torsdag när dom får pengar, det kommer ju i sånt fall bli heeelt galet. Ja vi får se.

Nu ska jag inte sitta här och prata med er, ha haa.... Emelie kommer hit för lite mys. Hon åker hem till Norrland över julen så vi ska ha lite julmys med lussebullar och te. Mums...  Jävlar, borde ha köpt julmust. Ha en fin kväll så kanske vi hörs senare. Kramen!!

Mmmmm...... redan tjuvstartat, hi hii..

Uppdatering: Jaha, ingen Emelie så långt ögat kan nå..... Hon har övergivit mig =( Får försöka hinna ses imorn då. Och stackars mig då som är här hemma själv med alla lussebullar jag köpt, NOT!! Moahaahaaaa..... Lilla grisen!

Lite synd om mig...

Känner mig lite sjuk =( Fortfarande konstig i halsen, ont i skallen och trött som bara den. Vill verkligen inte bli sjuk!!! Tröstätit lite godis och nu blir det en stor kopp te och nattmacka, sen hoppa i säng och sussa. Ska bara se klart på Hollywoodfruarna. Jag skäms så mycket så jag dööööör.... Hur kan denna Agnes-Nicole tro att hon är duktig på att sjunga????? Låter ju värre än jag, och jag kan INTE ta en ton, ha haaaa.... Fruktansvärt!

Pinsamma Agnes Nicole


20e december 2010

Hohoooo!!!

Vad hände med bloggandet igår?? Ha haaa.... Glömde visst bort det =) Var så trött efter partajet i lördags och söndagens jobb, så efter arbetet behövde jag lite myspys, middag och godis =) Tyvärr så hindrade inte allt det goda mig från halsont =( Så idag ska jag ta det lugnt och kurera. Passar inte riktigt att bli sjuk nu.

Just idag tycker jag att det är så vackert ute. När jag klev ut så var det som att kliva ut i en sagovärld. Kanske påverkades jag lite av Narnia som jag såg igår, ha haa.... Men vackert är det.

Några dåliga bilder från i lördags hemma hos Monica och Sebastian. Glömde kameran så det blev suddiga kort med mobilen. Måste lära mig inställningarna på den =)


Kungen var även på plats, ha haaa.... Tyckte att Sebastians farbror liknade en lite yngre kung =)

Partaj!

Klockan har passerat tolv och jag är hemma. Lite påverkad men hemma, ha haaa.... Imorgon ska jag jobba, så jag antar att det var ett smart drag av mig att åka hem tidigt.

Sebastian fyllde år och bjöd på lite mat och mycket dricka, my stylish.... Rökt vattenpipa som en jävla skortsten, men nu får det vara nog!!! Färdigpuffat för fröken.

Nu måste jag vekligen hoppa i säng innan morgondagens jobb., Sov så gott och puss o kram!!!

Pipan i käften och jag njuter, mmmm.....

På födelsedagsfest just nu. I kapprummet f...

2010-12-18_19_16 (MMS)

På födelsedagsfest just nu. I kapprummet för att kolla av mobilen. Lite påverkad redan efter två glas rose, ha haaa... Hur ska detta sluta???


17e december 2010

God kväll bloggen!

Fredag kväll och jag sitter hemma och bölar. Ja, ha haaa..... bölar som bara den. Tittar på The Notebook som jag velat se så länge. Kärleken, den är vacker men även så smärtsam. Kommer ha två gofbollar till ögon imorgon misstänker jag =)

Nu fortsätter filmen och jag fortsätter grina =) Sen blir det hopp i säng tidigt då jobb väntar imorgon. Kram på er!



16e december 2010

Evening ya all!!!

Hemma och hungrig. Vräker i mig lite clementiner tills min middagsdejt hör av sig. Vad ska vi äta för smarrigt då?? Hmmm.... Så hungrig nu så jag är sugen på allt möjligt. Pizza, kinamat, indiskt, thai, kebab, allt möjligt som sagt =)

Hörs imorgon igen och då är det fredag, wohoooo...... Ha nu en härlig kväll i vintermörkret, kramis!

Mums mums vad clementiner är gott =)

15e december 2010

Lööööööning, wiiiiiiiiii........... Ha haaa =) Känns bättre när kontot är fullt, men köpstopp gäller fortfarande. Måste lära mig att inte köpa en massa onödigt jämt.

Onsdag kväll och veckan vänder, igen. Nu är det inte många dagar kvar till julafton och folket har inte vaknat till än. Kommer nog vara helt slut efter helgen och nästa vecka. Dårhuset nästa kanske, ha haaa.... Nä, nu blir det soffhäng och Greys. Kramis!

Julen 2009




Tuesday!

Tisdagens arbete avklarat. Nu är det bara fem dagars arbete kvar, ha haa... Fortfarande rätt så lugnt ute i butikerna. Vi får väl se när folk vaknar till liv och inser att julafton är här. Helgen och nästa vecka blir nog heeeelt galet, men kul.

Nu blir det lite middag och sen säsongens sista Desperate och Cougar, woohaaa... Ha en skön kväll people!!

Vill så jätte gärna gå på Eric Prydz på juldagen..... Kan inte några gratisbiljetter bara droppa ner i brevlådan, ha haaa... I wish!

14e december 2010

God morgon på er!!

Äntligen äntligen får jag tvätta lite kläder. Börjar sent idag och får passa på att tvätta innan jobbet. Kommer jobba nonstop nu ända tills på söndag, så jag borde väl passa på att städa också. Får väl se om jag orkar med det, känner mig lite för trötter för att börja svettas.

Nu ligger jag i soffan med Nyhetsmorgon på tv. Dags för lite kaffe och gröt tror jag, sen är man nog människa =)


Duktig flicka!

Säger så här, blev ingen städning här hemma. Men hör och häpna, har varit på gymet med Emelie =) Wohooo.... Det var riktigt skönt ska berätta för er. Känner mig så bra! Fasen nu måste jag komma igång ordentligt, få bort lussebullarna =) Fast det kommer nog inte bli förns januari, då det blir så mycket på jobbet nu resten av december så jag skulle nog inte orka ta mig dit ändå.

Efter gymet blev det thai take away hem till Emlan =) Mums så gott det var.... Portionen var ju typ för två, så jag ska nog mumsa i mig lite rester snart =) Puss o kraaaaaam!


13e december 2010

Lucia idag och även Katjas födelsedag. Hip hip hurraaaa till Katja i Finland!!! Hoppas du får en helt fantaskisk dag med din familj.

Min dag so far har varit supermysig. Sovmorgon och morgonmys =) Mindre trevliga är att jag pga det missade min tid i tvättstugan =( Behövde verkligen verkligen tvätta. Har typ inget rent hemma. Får väl försöka gå upp tidigt imorgon och tvätta innan jobbet.
Nu är det bara greppa tag i dammsugaren och börja med städningen, fy fan vad kul!!!!

12e december 2010

Är i chocktillstånd..... Satt på tåget på väg hem från jobbet, minding my own, när en kille sätter sig bredvid mig. Snäll som jag är gör jag lite plats genom att ta undan min väska och ha den på knät istället. Tyckte han verkade lite skum då han höll undan handen som var närmast mig gömd bakom sig. Speciellt nu med terrorattacken tänker man på allt möjligt.
Känner plötsligt nånting röra mig lite lätt vid svanken. Svårt att avgöra vad det var då jag hade mycket kläder på mig. Tar mig en titt och ser att han har handen där. Blev helt ställd. Frågade om han är knäpp i huvudet, reste på mig och gick. Vilken jävla snuskpelle!!! Vill du tafsa på mig så får du fan fråga snällt först, ha haaaa..... Idiot!

Man har ju lust att ställa sig och skrika så alla hör och stirrar ut honom, men är det värt det?? Vet man hur han reagerar? Med alla idioter som finns så vågar man ju faktiskt inte ta risken. Då hade han säkert hoppat av i Sumpan också, följt efter mig och typ dödat mig.

Nu blir det iaf lite söndagsmys. Tända ljus, film, godis och lite kramar ;-) Söndagskramar till allesammans!


Hemmakväll!

Denna lördag stannar jag hemma! Ligger i soffan med myskläderna på, dricker te och tittar på Så mycket bättre för första gången. Varför har jag inte tittat på det här innan??? Den är ju faktiskt rätt så bra.

Nästa blir Sex and the city, filmen =) Länge sedan jag såg den, så det blir kul. Absolut bästa är ju när Charlotte nästan skiter på sig, ha haaaaaaaa..... Mera te och flera mackor lär det bli också. Hungrig hela tiden, ha haa.... Önskar jag hade lussebullar också. Yes, lilla grisen här =) ha haaa....

Ni som är ute i vimlet, rocka loss åt mig också. Pöööössssss!


11e december 2010

Lördag kväll och jag är lite tröttis. Precis hemkommen från jobbet och tar mig en funderare... sitta hemma och titta på film eller låta Majsan övertala mig till lite bus??? Skulle vara trevligt med några drinkar och lite kackel, men vet inte om jag orkar med utgån. Måste ju jobba imorgon också. Samtidigt så hade jag lovat mig själv att ta det lilla lugna den här helgen, det behövs. Hmm...

Nu är det Narnia i tv-rutan och lite mat i magen som gäller iaf =) Kramen kramen!!


10e december 2010

Jaha ni, då var det fredag igen. Och halva december har snart passerat. Jul och nyår knackar dörr, och även en jävla massa jobb. Vet inte vad jag tänkte på när jag skrev upp mig på alla extra dagar, pengar antagligen =)

Helgen kommer bli lugn då jag jobbar. Ikväll blir det lite middag efter jobbet med Sari, Anceli och Tiina. Anceli är här på en snabbvisit idag och då passar vi självklart på att kackla lite =) Var ju tråkigt nog tvungen att dumpa mina andra girls som jag hade planerat en glöggkväll med, men det kommer fler kvällar. Anceli är bara här idag.

Idag drömmer jag om det underbara klara vattnet i Thailand där vi matade fiskarna med chips, ha haa...

...och underbar massage på stranden, mmmmm.....

Now what??

Hemma igen efter lite snurr. Blev lite familjemys i Solna C med syster, Noah och mamma. Jo, Sari och Emelie var också med =) Vilket gäng! Blev lunch, fika och stros. Hann en sväng in till stan också, ingen shopping =)

Vad ska jag hitta på nu då?? Ville tvätta men inte fanns det någon tvättid åt fröken. Städa då?? Nä fy sjutton vad tråkigt. Hmmm.... Nu ska jag iaf jamma lite till den här grymt sköna låten by N.E.R.D


9e december 2010

Goood moorning babes!!!

Ledig idag och skulle sova ut ordentligt för att bli av med veckans trötthet, men icke blev det så. Här sitter jag sedan snart en timme bakåt och är uppe. Ja ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag är iaf glad idag =)

Borde städa idag, men det tänker jag inte göra. Borde tvätta idag, men har inte ens bokat tid. Puckad jag är, har inga rena sängkläder så tvätta borde jag verkligen göra. Men något som ska göras idag är umgås med Noah. Saknar honom så otroligt mycket! Nu var det länge sen jag såg honom sist. Oj oj vad vi ska mysa och kramas =) Underbart!!

Nu ska jag nog ta mig en dusch och lite kaffe på det. Kramen hela dagen snyggingar!!


8e december 2010

Puuuuust..... Vilken dag!! Herre min jisses. Vaknade sur och grinig efter att sovit uruselt. Kommer till jobbet för att upptäcka att vi haft inbrott. Glasbitar överallt, parfymer och kartonger överallt. What the fuck!!! Varför har inte vi blivit kontaktade och informerade om detta???? Det var helt sjukt. Det var bara att börja städa undan och börja inventera dofterna. Helt färdig!! Nu blir det bara ta det lugnt och rensa skallen.

7e december 2010

Suuuuuuuuuur!!!!! Sur som satan är jag just nu. Arbetsdagen började strålande bra och slutade mindre bra. Orkar inte gå in på detaljer, vill bara avreagera lite. Bajs också, ha haaa.....

Nu ska jag bara sitta i soffan och ta djupa andetag, bli lugn och må bra igen =)

Dead meat!

Äh fy fasiken vad sliten jag är. Bakfull i två dagar, ha haaaa..... Då har det varit hårt. Det stör mig nåt så fruktansvärt att jag har en liten minneslucka. Minns ju kvällen och så, men en liten detalj saknar jag minne av helt. Hmmm.... Typ 2 min är puff borta. Läskigt!

Ikväll blir det bara soffan med Hollywoodfruarna och pensionärsjävlar. Ja, tar väl en pannkaka också =) Later!

Två bilder från i lördags hemma hos Jessika.


Idag är det tungt att jobba. Tror banne mi...

Idag är det tungt att jobba. Tror banne mig att jag fortfarande är bakfull, ha haaa... Helt sjukt! Är skakis och trött som satan. Blev nog aningen för mycket av det goda i lördags. Herregud säger jag bara, ha ha... Nu måste jag återgå till arbetet, men vi hörs ikväll igen.


5e december 2010

Baaaaaakiiiissss....... ha haaa =) Vilken kväll vi hade igår. Min granne Jessika bjöd på en supergod middag och det skålades med bubbel. Ganska så dragna drog vi iväg till Collage, sen vidare till V och till sist Hell´s. Herregud alltså vad jag var på pickalurven, ha haaa..... På V blev det shot efter shot efter shot, bubbel efter bubbel efter bubbel =) Fattar inte att jag lever idag, ha haa...

Nu ska jag mumsa i mig lite pannkakor och inta soffläge!

Jag och Emlan på Collage. Snyggt med mitt blåmärke på armen =)

5e december 2010

Baaaaaakiiiissss....... ha haaa =) Vilken kväll vi hade igår. Min granne Jessika bjöd på en supergod middag och det skålades med bubbel. Ganska så dragna drog vi iväg till Collage, sen vidare till V och till sist Hell´s. Herregud alltså vad jag var på pickalurven, ha haaa..... På V blev det shot efter shot efter shot, bubbel efter bubbel efter bubbel =) Fattar inte att jag lever idag, ha haa...

Nu ska jag mumsa i mig lite pannkakor och inta soffläge!

Jag och Emlan på Collage. Snyggt med mitt blåmärke på armen =)

Saturday!

Blev ingen vinterpromenad för fröken, men en promenad hem till Emelie lyckades jag med =) Hemma igen och det börjar bli dags att göra sig i ordning inför kvällen. Om 1 timme och 45 minuter ska jag infinna mig hos grannen Jessika som bjuder på lite middag, sen blir det party party på stan, tjohoooo.....

Lämnar er med denna helt underbara låt. Själv ska jag sätta den på högsta volym och jamma lite =) Pöösssss!


4e december 2010

Hej på er denna underbara lördag!!

Haft världens sovmorgon, så idag kan jag nog inte gnälla om att jag är trött iaf =) Vaknade för en halvtimme sen. Nu ska jag äta lite frukost och sen är jag nog sugen på en härlig vinterpromenad. Nånting måste jag göra. Komma ut lite i det friska.

Men vi börjar med frukosten, gröt och kaffe =) Kramen hela dagen!


3e december 2010

Det är freeeeedag!!!! Guud så skönt. Idag är jag helt färdig efter att gått upp så tidigt. Ingen morgonmänniska här inte, ha haaa..... Skulle nog aldrig kunna ha ett jobb där jag börjar 8 eller tidigare. Tidigast nio funkar, men helst tio =)

Nu ska jag tvätta bort spacklet, köra lite bus, äta pannkakor med sylt och grädde och bara se på tv. Sen hoppa i säng tidigt och vara fit for fight imorgon =) Paaaaartyyyyyyyy........

Pusssss o kraaaaam!!

Uppdatering: Sådär ja.... Kletet är på, håret är tvättat, pannkakorna finns i magen och nu är det soffläge som gäller =) Aaaaaah, das is gut!!

God kväll!!

Sitter här hemma just nu med toning i håret. Dom grå jävlarna var på g igen, ha haaa... Bort med er!! Cirka en kvart kvar innan den ska sköljas ur, sen softa på soffan lite innan jag däckar. Astrött idag. Imorgon börjar dagen kl.08 med ett möte på jobbet. Det ska diskuteras en massa och jag lever inte så tidigt på dygnet kan jag ju säga, ha haa... Men vi har lite frukost och after eight, så det ska nog funka =)

Mitt köpstopp funkar ju inte riktigt som sagt. MQ har klubbrabatt på 20% t.o.m söndag, så jag var tvungen att passa på och köpa en halsduk som jag gått och suktat efter. Väl inne såg jag en top som jag sneglat på men tyckt att den var lite dyr. Var bara tvungen att prova den. Och jag kan ju säga så här, dog nästan i provrummet. Den var så himlans snygg på så jag var bara tvungen att köpa den. Det blir min outfit på lördag =) Wiiiiiiiii..... Slösade en del men är verkligen supernöjd med mina köp.

Nu måste jag ta itu med hemläxan inför morgondagens möte. Puss puss på er!!

Fina topen från G-star med en snygg rygg som tyvärr inte syns så bra på kort.

Ryggen


Det här med att inte handla funkar ju inte...

2010-12-02_17_13 (MMS)

Det här med att inte handla funkar ju inte riktigt för mig. Blev lite shopping på rasten och är supernöjd =) Detta var kärlek helt enkelt. Ni får se innehållet ikväll. Kram så länge!


Idag har jag köpt en mössa =) Det behövs v...

2010-12-01_14_39 (MMS)

Idag har jag köpt en mössa =) Det behövs verkligen! Nåt annat jag måste köpa är vitsminer. Känns tungt i huvudet och lita täppt i snoken. Vill inte bli sjuk nu, det blir ju världens party på lördag. Nu är det dags att återgå till jobbet. Kramisar!!


1a december 2010

God morgon mina puddingar!!

Då vandrar vi in i december månad. Mycket jobb kommer det att bli framöver, men det blir kul. Nu måste jag skynda i mig frukosten och springa iväg till jobbet i mina nya skor =) Ville bara säga hej. Ha en toppendag så hörs vi senare, kram!!

Vi kickar igång dagen med lite skön hip hop.

RSS 2.0