30e november 2010

Helluuuuu bloggen!!!

Imorgon går vi över till december månad. Shit vad fort det har gått!! Julafton knackar dörr. Men roligare blir det på jobbet nu när det börjar hända lite grejer. Och jobb ja, såg precis idag att jag skrivit in mig som extra på söndag. Hur ska det gå till när jag ska ut och parta gärnet på lördag???? Hmmm.... får se vad jag ska göra åt det.

Idag har jag äntligen köpt nya vinterskor. Inte direkt vad jag var ute efter, men dom är rätt så fina, sjukt bekväma och fodrade. Är väl van vid en lite mer feminin modell på skor än dessa, men what the fuck, jag får väl göra dom femininare =)

Nu ska jag äta lite middag, sen brun utan sol och kanske kanske tona håret om jag orkar. Trevlig kväll till er, kram!!

My new boots!!

Uppdatering: Provar och provar mina nya skor, tycker dom ser sjukt stora ut och kanske känns lite stora. Kanske borde jag ha testat en 36a, men då kanske dom är för små. Hmmm... Vågar jag smörja in dom med inpregneringsbalmet?? Tänk om jag ångrar mig.... Va faaaan, ha haaaa =) Orkar verligen inte släpa på dom fram och tillbaka. Nä, nu ska jag smörja in dom =) Eller?? Aaaaaah....

Soft dag!

Fasiken vad skönt det var att få det städat här hemma. Var banne mig på tiden, ha haaa.... Fick nästan ligga med dammråttorna =) Och en ljusstake har jag slängt upp också så det blir lite stämning iaf.

Efter städningen åkte jag in till stan med Emelie. Blev lite lunch och stros i butikerna. Så stolt över mig själv att jag inte köpt något. Ja förutom lunch, kaffe och 2 lussebullar =) Tjockis on the way.....
Nu när jag äntligen bestämde mig för att beställa hem ett par kängor jag sett på Din Sko så är dom helt slutsålda. Det är meningen att jag ska gå barfota och tappa alla mina tår den här vintern. Ja ja, if that is your wish god so may it be.

Sitter nu och äter m peanut (guuud så gott) och tittar på Dr. Phil som handlar om anorexi och bulimi. Fy fan vilken hemsk sjukdom det där är. Man kan inte fatta att det är sant. Usch usch....

Nu ska jag tända lite ljus och fixa lite mys här hemma, wink wink ;-)

Blippade hem dessa skor precis. Tittat på dom förut men aldrig slagit till. Nu är dom på rea för endast 149 kr. Blir perfekta till våren. Älskar ju stövletter. Slog även till på den här kavajen för bara 99 kr. Rätt så snygg på.
Stövletter - SvartKavaj - Svart

29e november 2010

Hyvää huomenta maailma!!!!!

Ha haaaa.... =) Vilken sovmorgon jag har haft, helt underbart!! Haft lite frukostmys men nu är det verkligen dags att sätta igång med städningen. Fy fasen vad jag inte har lust. But you gotta do it girl!!!! Ska sätta på min absolut bästa partymood låten och hoppas att jag vaknar till liv och får världens energi helt plötsligt =) Sen blir det stan med Emlan!

Puss på er!!!


Och så här mår Emelie när hon lyssnar på den här låten, hon blir hög..... =)

Inte anträffbar ikväll mina vänner ;-) Til...

Inte anträffbar ikväll mina vänner ;-) Tillbaka imorgon!


Det här är jag!

Jag och Majsan pratade stjärntecken igår, och att det ibland märks väldigt tydligt vad man är för tecken. Det här är iaf jag =) Vissa saker stämmer helt och hållet och vissa lite mindre, som t ex politiskt intresse. Eeeeh, think not....

VATTUMANNEN

NYKELORD: Originell/Fördomsfri
HÄRSKARE: Uranus
ELEMENT: Luft
TIDSPERIOD: 21/1-18/2


Den typiska Vattumannen har en viljestyrka och intensitet som få kan mäta sig med. En envis och egensinnig läggning är kännetecknande, liksom förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret. Denna individualist har behov av att få gå sin egen väg, varför "goda råd" inte brukar vara speciellt välkomna.
Här hittar vi samhällets rebeller och frihetskämpar. Vattumannen är fördomsfri och okonvetionell och strävar ständigt efter radikala förändringar. Upprorsanda och reformvilja hör tecknet till, liksom samhällsengagemang och politiskt intresse.

Vattumannen är hjälpsam och solidarisk och har förmåga att se till helhetens bästa. Stora fonder av medmänsklighet och människokännedom är utmärkande. Man brukar säga att Vattumän är utrustade med ett så kallat "världssamvete" och att de i regel har egna, annorlunda idéer om hur samhället ska kunna förbättras.
Vattumannen kommer bäst till sin rätt i arbete tillsammans med andra för gemensamma mål, varför denna humanist dras till grupper och sammanslutningar av olika slag.
Vattumannen har svårt att stå ut med ensamhet och brukar som de övriga lufttecknen ha en vid och brokig bekantskapskrets, men håller alltid viss distans till andra, varför det kan vara svårt att komma Vattumannen riktigt inpå livet, åtminstone till en början.

Den som är präglad av detta mångsidiga tecken är i regel mycket kreativ och företagsam och har inte sällan en skapande ådra. Ett seriöst och originellt intryck är karaktäristiskt, liksom behov av kulturell förströelse och intellektuell stimulans.
Vattumannen har ett sinne som står öppet för nytänkande, får ofta plötsliga uppslag och insikter och är känd för sina många idéer och projekt. Vissa Vattumän kan dock vara så fångade av en storslagen idé att de glömmer bort de små praktiska nödvändigheterna.

Nyckfulla Uranus är tecknets härskare, vilket ger Vattumannen en stor frihetslängtan och äventyrslust samt behov av att känna omväxling och oberoende. En dragning till det okända och spännande i tillvaron hör till bilden. Vattumannen kan vara impulsiv och oberäknelig och gör ofta helomvändningar på stående fot. Att planera är inte det lättaste för denna bohemiska natur - förändringar, överraskningar och äventyr tillhör vardagen.

Den som är präglad av detta kommunikativa lufttecken behöver ett fritt och inspirerande arbete, där experimentlusten och det okonventionella tänkandet kan få fritt utlopp. Ett omväxlande arbetsfält, där Vattumannen träffar många människor och samtidigt får möjlighet att förmedla sina idéer och visioner, brukar locka.
Fysiskt associeras tecknet med vaderna, vristerna och blodcirkulationen.

Grus i ögonen!

Hej på er!!

Idag är jag trött, tröttare, tröttast. Svider i ögonen. Vet inte varför jag hade så himlans svårt för att sova inatt, snurrade runt bara. Och lugnt var det inte på jobbet idag heller. Mycket folk och mycket paket. Kul samtidigt när det händer lite saker, men man är ju helt slut i huvudet när man kommer hem.

Nu ska det ätas lite fiskpinnar och sen bädda ner mig i soffan och titta på film. Det är min lördagkväll det! =)


God morgon! En frusen fröken sitter på ett...

God morgon! En frusen fröken sitter på ett försenat tåg mot jobbet. Är trött. Aw:n blev inte jätte sen, men hade svårt för att somna. Pust! Vi hörs ikväll, kram!


26e november 2010

Det är fredag, igen. Skönt!! Fått sova ut ordentligt inatt, fasiken vad skönt det var. Nu är jag laddad för en dag på jobbet med en hel del gnabb säkert, ha haaa.... Men kan glädja mig åt en AW med Majsan ikväll, ska bli myspys. Vi har mycket att babbla om kan jag ju säga =)

Nu måste jag kila iväg. Kanske slänger iväg ett mobilblogg ikväll. Puss o kram!!

Jag och Majsan en härlig sommarkväll på Gerdas.

Sleepy...

Hemma en snabbis igen. Tog en riktigt sen lunch med Emlan och så köpte vi en ny mobil till henne. Hennes gamla hade hon fått tejpa ihop, ha haaa.... Den hade helt enkelt gjort sitt =)

Nu ska jag strax möta upp Nina pina som jag inte träffat sen augusti. Augusti!!!! Wtf... Skärpning ska det bli på den fronten. Nina vill ta ett glas vin, men jag är nog mer sugen på nåt varmt, te eller varm choklad. Är så fruktans trött så jag tror jag dör vilken sekund som helst. Kan ju säga att det inte blivit städat här hemma idag, suck! Lämnar det till på måndag då, igen.

Pusss o kraaaam!!!

Jag och Nina för lääänge lääänge sen. Rocka fett!!

25e november 2010

Let it snow, let it snow.....

Vintern är definitivt här! Har legat sömnlös halva natten då dom höll på att ploga snö men skrapade bara marken. Det lät som om jorden skulle gå under. Så trött är jag idag.

Redan hunnit snurra inne i stan och letat efter ett par stövlar jag sett på Eurosko. Dom sitter perfekt om vaderna, är fodrade och har kilklack. Fick till slut åka till Kista där dom hade en 38a ute i butiken och jag hoppade av glädje. Det borde jag inte ha gjort, dem andra skon saknades nämligen. Fuck, fuck, fuck.... Alltså, fortfarande inga skor. Grrrrrr!!!

Nu är det dags för en kopp kaffe och fundera, orkar jag verkligen städa?

Stövlarna jag ville ha, buhuuuuu..... Ville ju självklart ha svarta och inte dessa bruna.
Mod. 121, CHILLIMod. 121, CHILLI

24e november 2010

Sovmorgon, gud vad skönt.... det behövde jag verkligen. Nu väntar en förhoppningsvis bättre dag på jobbet än gårdagen. Det känns bättre iaf =)

Nu måste jag stressa i mig morgonkaffet och bege mig ut i snön, och jag har inga bra skor. Kommer nog att returnera Wera skorna med kilklack jag köpte på Åhléns. Dom känns inte helt hundra så då är det väl lika bra det. Vi hörs nog inte ikväll mina vänner, men imorgon är jag tillbaka =) Kraaaaaam!!


23e november 2010

God kväll på er!

Det här har inte varit nån bra dag. Vaknade sååå trött och piggnade aldrig till. På jobbet ser jag ett schema som fick mig att se rött. Ett nytt grundschema som jag tvekar kommer att gå igenom. Ingen var glad. Så trött och irriterad har jag varit hela dan. Nu, Desperate Housewifes och Cougar Town.

Kramen!


Myspys måndag!

Vilken bra dag jag haft! Morgonmys följt av fika hemma hos Sari. Sen begav jag mig mot Kista för att umgås med mamsi. Strosade, shoppade lite (fast jag inte får) och fikade. Mys, mys, mys.... Mamma var snäll och bjöd på ett plagg, wiiiiii =) Tack mamma!! Så med andra ord, ingen städning idag =)

Vet inte vad jag ska ta mig till.... Dessa jävla lussebullar!!! Kan inte sluta äta dom, ha haaa..... Det är ju så fruktansvärt gott. Fluffiga och saftiga, mmmm..... Idag har jag ätit två, igår en, och resten vet ni ju redan =) Jävla gris man är, hahaaaa.... Lussebullarna jag köpte, eller skulle köpa idag fick jag gratis =) Killen som jobbar där var på samma party som jag i lördags så nu är vi polare, ha haa. Tack för bullarna 7eleven killen!! =)

Nu ska jag lata mig. See ya!

Den här fina klänningen/tröjan med mini axelvaddar köpte mamma till mig =) Den är riktigt snygg på.

Och så köpte jag en myspys tröja...

...och en ny röd läppenna =)

22a november 2010

Hej på er denna blöta grå måndag!!

Ännu en härlig välbehövd ledig dag. Tyvärr så känner jag mig inte ett dugg pigg, men det har sina skäl =) Borde som i vanlig ordning tvätta och städa, men tvekar att det blir så. Just nu är planen att knalla över till Sari inom en timme för en fika och lite kackel. Vi har ju inte riktigt hunnit umgås lika mycket som vi gjorde förut, och det beror väl på att vi lever helt olika liv just nu. Hon har blivit sambo med sin nya kärlek och fått plastbarn. Jag är singel, partar hela tiden och lever rövare =)

Nä, nu ska jag hoppa i duschen och bli lite fräsch =) Kramis!

Jag och Sari en blöt sommarkväll förra året. Då var vi båda "singlar" och krökade till det ganska bra ;-)

Lazy lazy...

Gud vad jag älskar min soffa!!! Stor och skön är den. Har inget annat gjort idag än legat på min soffa under duntäcket. Nu är jag sååå sjukt sugen på dom där jäkla pannkakorna så jag måste nog knalla ner till affärn och handla. Jobbigt!






Söndag!

Oj oj vad jag är sliten idag. Blev en sen kväll med få timmars sömn. Efter förförfesten hemma hos mig drog vi till Fashion här i Sumpan på ett litet party med skön musik. Sen vidare för röj röj röj....

Nu är jag jätte hungrig och jätte sugen på pannkakor. Får nog rota lite i skafferiet nu. Kramis!




20e november 2010

Nu är det äntligen heeeeeelg!!!! Arbetsdagen är avklarad och det är dags att hoppa i duschen och börja göra mig klar innan Emlan dyker upp här. Har lite dåligt samvete då min bror fyller år idag och jag inte åkt dit för att gratta honom. Usch vilken dålig storasyster jag är!!! Men har ringt och grattat honom, och han var inte alls ledsen över jag inte dök upp. Stort grattis på födelsedagen bror!!!!

Dags att sätta fart. Vi höres lite senare innan vi lämnar the nest =) Kram kram!!

Vi hade lite lördagsmys på jobbet. Kommer bli en liten tjockis snart, ha haaa.....


Primer!

Idag testade jag en ny primer från Smashbox. Den heter Photo Finish Luminizing Primer. Den har en svag svag brun ton och en massa härlig lyster i. Den stryktes på som sammet och huden glimrade till fint och naturligt=) Den har självklart samma effekt som dom andra primersen, släta ut huden och få makeupen att fästa och sitta bättre.

Det här blir definitivt nästa köp när min primer tar slut. Poppis nu i vintermörkret när man behöver fräscha till huden lite.

http://www.smashbox.com/core/media/media.nl?id=36881&c=665937&h=97db09a8c7ef65a43f29

Äntligen fredag!

Helluuuuuu!!!!

Det är äntligen fredag och helg. Eller ja, ska hoppa in och jobba extra några timmar imorgon, men sen är det helg =) Ikväll blir det bara soffmys och imorgon kör vi bus ;-) Först ska vi på ett litet Bring summer back party på Fashion Café här i sumpan innan vi drar in mot stan. Och eftersom det är Bring summer back party så ska det såklart drickas rosé med Fanta och några kalla Coronas =) Nya klänningen åker nog på också.

Snart ska håret tvättas och kroppen smörjas, sen ska det latas =) Kram kram!!

Hittade skor på Åhléns igår. Dom är nog inte dom varmaste, men liten kilklack och inte så hala. Såg ett par snygga kängor på Din Sko idag som jag vart lite nyfiken på, men det fanns bara en 36a kvar. Får kika vidare på dom på annat håll.

18e november 2010

Tjohoooo in da blogg!!!

Ha haaaa.... Är så himlans glad över att det är fredag imorgon. Ledig lör, sön och måndag =) Och på lördag blir det lite bus såklart!

Vet ni vad?? Snart kommer jag se ut som en lussebulle, ha haaa..... Idag fick jag i mig lite saffrans gifflar, igår en saffransbulle, dagen innan en lussebulle och dagen innan det tre lussebullar. Dags att börja med situps kanske, ha haaa.....

Nu ska jag ta och fixa naglarna. Växer som ogräs gör dom. Ha en fin kväll, puss o kram!!

Här är nya klänningen jag köpte på Hennes igår. Den är grymt snygg på =)

Och här är min gåva från Lancome, en body lotion för torr hud.

Jul-kickoff med Lancome!

Hej på er!!

Äntligen hemma efter en lång dag. Efter jobbet åkte jag direkt till Alvik och Lancomes huvudkontor. Temat för kvällen verkade vara CSI. Det var röda mattan in i trappuppgången, och där var det avspärrat med gul tejp och lappar med texten Crime scene. Det här temat fortsatte i hissen och även uppe i lokalen =) Ganska kul!

Blev ingen julmat som väntat, men det här gick lika bra det med. Det bjöds på hamburgare, revbensspjäll, kyckling, coleslaw, bakpotatis och lite öl. Hur smarrigt som helst. Och efter maten blev det glögg med chokladpraliner och pepparkakort =) Riktig myspys kväll!

Nu är jag helt slut och faktiskt lite hungrig (trots att jag slängde i mig två hamburgare). Ska nog ta mig en nattmacka, surfa på fejjan och sen hoppa i säng.

Presenten från Lancome och en nyinhandlad klänning visar jag er imorgon. Natti natti!!!

Oh my god!! Somebody has been murdered.....




Usch, måste bara säga att jag drömde nåt så hemskt. Drömde att Noah hade dött =( Äh fy fan vad hemskt det var. Jag grät när jag vaknade =( Usch usch... Hoppas på bättre drömmar denna natt.

Arbetsdagen är äntligen slut och nu bär de...

Arbetsdagen är äntligen slut och nu bär det av mot jul-kickoff hos Lancome. Längtar såååå efter julmaten :-) Bloggar mer när jag kommer hem sen. Kramar!


16e november 2010

Hej hej!!

Hatar ju vintern och julen men något underbart finns det med denna årstid, och det är lussebullar. Lussebullar, fy fan vad gott!!!!! Är beronde. Skulle kunna leva på dom. Igår åt jag tre och idag har jag ätit en, mums mums... Så ikväll blev det ganska så nyttig middag här hemma. Måste säga att jag fortfarande känner mig hungrig och är sugen på nåt sött, lussebulle kanske?? Ha haaa......

Imorgon ska jag på jul-kickoff hos Lancome. Vi blir bjudna på julmat, se julerbjudandena och kanske få en trevlig liten julklapp =) Ska bli myspys. Blir jag och Emlan + en massa andra Kicksare.

Nu är det Desperate Housewifes och Cougar Town som gäller. Puss o kram!!!

Min nyttiga och goda middag..

Rainy monday!

Nu är jag hemma igen! Efter tvättstuga och städning (yes, hittade krafter och fick det gjort) åkte jag in mot stan med Emelie för lite lunch och shopping. Julklappar till Noah hittade jag på en gång, men vinterskor som jag behöver blev ju lite svårare. Fattar inte att vi bor i Sverige och det finns inga vinterskor att köpa! Moonboots eller uggs, det är typ det som finns. Märkligt det där.

Nu ska jag softa lite och sen bjuder kvällen på lite mys =) Puss o kram!!!

Vid middagen på Riche i lördags så spottade vi lite kändisar. Här kommer några av dom...

En gammal och grå Björn Borg....
http://cdn.stureplan.se/legacy/articles/1121/images/article_image_02573b1f95445bd1.jpg
...Adam Alsing och Anders Timell...
http://idolbloggen.tele2.se/wp-content/uploads/2008/11/hibbs.jpg
...och bloggerskan Anna Hibbs.

15e november 2010

Gutten morgen vänner!

Regn, regn och regn..... Det är grått och trist, but I don´t care. Det är måndag och jag är ledig =) Vaknade strax innan nio, men valde att ligga kvar under duntäcket och dra mig och höra regnet slå mot fönsterbrädan. Så en halvtimme senare klev jag upp, tog hissen ner till tvättis och började tvätta. Väntar nu på krafterna till att börja städa. Kanske kommer dom efter frukosten?? Nja, tveksamt! Men vi gör ett försök =)

Kramen hela dagen!!!

Här får ni höra en grymt skön måndagslåt =) Gillar hans underbara röst!

14e november 2010

Heeeej bloggen!!

Förlåt för den dåliga uppdateringen senaste dagarna. Bara inte hunnit sätta mig framför en dator förns nu. Blev jobb hela dan igår och sen åkte vi in till stan och Riche för lite middag. Suuuuper god mat!!! Förrätten, huvudrätten och efterrätten var alla riktigt grymma. Mums! Ölen, den var riktigt god den med =)

Jag och Magda stannade kvar medans dom andra åkte hem tidigt. Skålade, minglade och hade sjukt kul =) Strax innan halv tre ramlade jag hem apfull, ha haaa.... Drack en resorb, åt en knäckemacka och hoppade i säng. Sen var det bara upp och hoppa och jobba hela dagen med Magda. Gick bra det!

Nu har jag smällt i mig en pizza och lite choklad och ska ligga i soffan hela kvällen. Är helt färdig! Puss o kram på er!




God morgon!! På väg till jobbet nu och är ...

God morgon!! På väg till jobbet nu och är baaaakis!! Berättar mer när jag kommer hem :-) kram!


12e november 2010

Evening på er!!

Helt färdig denna fredag och spenderar kvällen i soffan med donken. Skitsugen på skräpmat senaste veckorna, fattar inte varför. En chokladbit vore inte helt fel heller, men nu får det vara nog. Tror jag måste köpa riskakor eller nåt äckligt jag kan knapra på istället för godis och skit.

Nu ska jag ta reda på om det är nån bra rulle på tv ikväll, säkert inte. Ha haaa, positiv =)




Torsdag torsdag!

Hej igen!! Ja, vad har man uträttat idag då?? Lite tvätt och sen hängt hemma hos syrran och haft lektid med min lilla fis Noah =) Min lilla älskling och jag har kört tåg och bilar, hans favorit syssla. Älskar dig fisen!!!

Nu blir det soffhäng framför tv:n utan nåt bra att titta på. Torsdagar är ju inte den bästa tv-dagen direkt. Kanske lite sällskap denna tråkiga kalla kväll?? =)

Imorn är det fredag, IGEN! Går så himla fort det här. Snart är det jul, bara så ni vet =) Blir eventuellt en liten AW imorgon och på lördag drar vi ut och käkar med kollegorna efter jobbet. God mat på Riche blir det med några bira, mums mums....

Nu ska jag koka en kopp te med honung. Lite känningar av nåt skit och vill inte bli sjuk =( Kram på er läsare!!

Me and my sis på Cafét förra året nångång =)

11e november 2010

God morgon på er!!

Sitter här med morgonkaffet och tittar på Nyhetsmorgon, och stör mig otroligt på Alexandra Pascalidou när hon intervjuar en tjej. Konstiga dåliga frågor och så störande röst! Och stör mig också på att den otroligt vackra tjejens hårnål sticker ut. Snart åker hela frippan ner. Hårstylisten måste hålla på och dö backstage om hon ser på det här =)

Ledig idag och härjar lite i tvättis. Har mycket mycket mer att tvätta, men struntar i det husliga idag och ska iväg sen och mysa med Noah istället =) Tvätt och städ får bli på måndag. Nu ska jag snart hit the shower och börja spackla.

Puss på er!!



10e november 2010

Jul jul, strålande jul......

Snöjäveln är kvar men förhoppningsvis borta fortare än fortast =) Mama aint got wintershoes yet!!! ha haaa.... Så jobbigt att gå i det här slasket.

Jaha, vad ska man säga idag då?? Lång dag på jobbet och nu soffmys. Slängde på lite brun utan sol då jag kan blända folk med min vita hud. Inte orkat smörja mig på en vecka och då blir det så här, döden.

Nu väntar jag på Grey´s. Ska nog ta och tända lite ljus och ha lite myspys här hemma =) Pöss på er!!!

Mikrofonkåt!

Grym tolkning av Petters Mikrofonkåt gjord av September. Härligt att se hur Petter gungar till låten och ser supernöjd ut för omvandlingen.

Jamma på.....


9e november 2010

Hej på er mina små underbara kottar!!!!!

Vilket jävla fabulous väder vi har idag, eller vad säger ni?? Fy fasiken.... Inga vinterskor äger den här bruden heller. På måndag är det löning och jakten på vinterskor kan börja. Kommer säkerligen inte hitta några , but lets hope. Vill ha kilklack med bra botten, fodrade och gärna i skinn.

Och jag förbannar er igen som tog hit en massa chips i helgen!!!! Sitter här och äter chips igen innan middan. Och det är precis vad jag ska börja med nu, middag. Spagetti med köttfärssås står på menyn idag =) Mums...

Stor blöt och vintervit kram till er!!!!


Frukost!

Har ni hört talas om det här då, lyxig weekendfrukost?? Fan vilken bra grej!! Få din lyxiga och färska frukost hemlevererad. Det här skulle jag gärna vilja testa, men dom levererar tyvärr inte utanför stan, än. Får väl se till att övernatta inne i city snart då ;-)

Frukostmeny
99 kr/pers.

Nybakat hälsobröd
Hemlagad hallonyoghurt med weekendmüsli
Färskpressad apelsinjuice
Smörgåspålägg (lagrad ost och vedrökt skinka)
Ekologiska grönsaker
Kokta lantägg med kaviar
Engelsk apelsinmarmelad och smör
Frukt
Lättmjölk och te

Frukostmeny ovan med brunchtillägg
145 kr/pers.

Kalkon (Obs! nytt för denna vecka)
Norskrökt fjordlax
Ceasarsallad med kyckling vitlökskrutonger

David Gard, köksmästare


The Montazami show!

Svenska Hollywoodfruar.... Vilka tråkmånsar! Förutom Maria Montazami såklart =) Borde inte hon få ett helt eget program utan dom här andra mupparna? Hon är ju den enda som är intressant. Päivi, Lena, Agnes-Nicole och Isabel.... Big yawn!!

Efter fruarna hoppar jag nog i säng, aptrött är jag. Så jag säger natti natti!!!

http://www.amelia.se/_internal/cimg!0/rgsq35wbxy789nbfnqd21nqn7vlfos/Maria%20Montazami%20blev%20tittarnas%20favorit%20-%20amelia%20Kultur%20%7C%20Filmtips%20Resetips%20Filmrecensioner

8e november 2010

Fy vilken tråkig måndag!! Brukar ju vara ledig måndagar, förutom en i månaden då jag jobbar. Känns alltid lika tungt. Men nu är arbetsdagen över och bara två arbetsdagar kvar tills nästa lediga dag =)

Var alla ni som var här i lördags tvungna att köpa med er chips?!?!!?! Nu sitter jag och knaprar här hela tiden. Bad bad bad.... Borde bara slänga allt i soporna.

Nä nu börjar det bli dags för lite middag. Hungrig som bara den. Blir kycklingklubbor, sallad och baguette, mums!!!


Lazy sunday!

Mmmm vilken lat och skön söndag. Inte gjort ett jävla skit. Gått ner till affärn för att köpa lite mat och choklad, och är nu tillbaks i soffan där jag ska ligga resten av kvällen =) På tv:n är det Will & Grace maraton som gällt hela dagen och ska nog fortsätta med det ett tag till. Inget bra på tv ikväll, blääää....

Ha en skön söndagkväll people så hörs vi imorn, kram kram!!

http://deepcenterfield.files.wordpress.com/2008/08/will_and_grace.jpg

7e november 2010

Godmorgon!

Här sitter jag nyvaken och äter chips till frukost =) Undviker att gå till köket för där är det big katastrof. Herregud!! Åtta brudar, vinflaskor här och där, glas här och där, ölburkar här och där.... Ja ni förstår. Luktar fimp gör det också. Lät tjejerna röka vid fönstret i köket (puffade på lite jag med), så nu är alla fönster öppna för att bli av med äckellukten och få in lite luft.

Men grymt rolig förfest hade vi här. Sen drog vi till Hotellet och vidare till Hell´s. Natten avslutades med en gudomlig kebabtallrik på Kungsgatan och mycket skratt =) Klockrent!!

Nu måste jag få i mig riktig frukost. Puss o kram!!










Just det!

Vad sa jag innan jag åkte in till stan?? Jo att jag inte fick köpa nåt. Just det!!! Det gick ju sådär. Hittade den här ursnygga klänningen som jag bara måste ha på mig ikväll. Så jävla snygg ska jag bli =) ha haaaa......

Nu ska jag hit the shower och göra mig lite klar innan brudarna dyker upp. Hörs och ses innan utgång, kram!


6e november 2010

Goooood moooorning bloggen!!!!!!

Det är lördag, en underbar lördag! Solen skiner som aldrig förr =) Underbart! Precis klivit upp ur min underbara säng och mitt underbara duntäcke. Nu ska jag äta en underbar frukost =) ha haaaa, blev mycket underbart den här morgonen.

Ska in till stan med Emlan och strosa. Vet att jag kommer att få världens ångest då jag inte får köpa nåt =( Kommer säkert hitta massor med snygga kläder. Suck! Man ska ju inte åka in till stan och affärer när man inte kan köpa nåt. Ja ja, det blir vad det blir... Ikväll blir det iaf bus med brudarna ;-)

Nu ska jag sätta igång med min frukost och vakna med Nyhetsmorgon =) Pöss pöss!!!!

Kickin it with Jason!

Nu har jag precis myst färdigt med Jason Bourne. Han är en spännande kille den där Jason, och tusen liv har han också. I like....

Nu blir det lite skönhetssömn så man är puma nr.1 imorgon ;-) ha haaaa..... Ska nog inte ens ställa klockan på väckning. Bara jag inte sover för länge för då blir jag helt groggy. Nä, jag ställer nog klockan just in case. Ska ju iväg in till stan med Emlan och skulle behöva fixa lite grejer innan det. Ok, jag ställer klockan då =) hi hii....

Natti natti lovers!!

http://topnews.in/light/files/The-Bourne.jpg

5e november 2010

Freeeeeeeeedag!!!!!!! Fy fasiken vad skönt. Denna vecka har varit tung och har så sett fram emot helgen och nu är den äntligen här =)

Ikväll blir det fredagsmys här hemma. Jag, soffan och film. Ok ok, kanske lite chips också ;-) hi hiiii.... Fattar inte vad som är fel med mig. Konstant hungrig i två dagar nu. Mata mig, mata mig och fortsätt att mata mig =) Och jag är INTE gravid, ha haaa.... Ska slänga i en mild toning också. Jävla utväxt säger jag bara!!!!

Hoppas ni får en myspys fredag. Kram kram!!

Mums mums....



4e november 2010

God kväll!!! Hur mås det?? Jag är lite tröttis, men tanken på att helgen knackar dörr gör mig glad och ivrig =) På lördag blir det lite stros på stan och sen partaj på kvällen. Inte varit ute på 2 veckor nu och börjar känna abstinens, ha haaa.... Saknar pulsen, glädjen, dansen, mingeln, ja allt som ingår =) Kul kul ska det bli!!!

Idag blev Guldfynd i Jakan rånade för tredje gången. Fy fasiken vad jobbigt för dom som jobbar där =( Jag hörde eller såg ingenting trots att vi ligger ganska nära varandra, men det är nog för att dom inte smet via utgången som är mot oss. Första gången dom blev rånade hade rånarna sprungit förbi våran butik med vapen. Fy fasiken.... Ingen blev skadad iaf vilket är bra.

Nu ligger jag hemma i soffan igen efter en trevlig middag med exet. Tagit ca 2 år innan vi kunnat börjat umgås som vänner. Men trevligt var det iaf. Nu ska jag dyka in i tv:n och flumma lite =) Kram kram!!


3e oktober 2010

Uppdatering: Menar ju självklart 3e november 2010 =)

God kväll bloggen!! Måste fasiken säga att jag är minst lika trött idag som igår. Nu längtar jag såå till helgen och ledigheten. Och lite raj raj såklart ;-)

Ledsen, men jag har inte så mycket att säga för tillfället. Ska ta och bläddra igenom dessa som jag fått, fila till naglarna och se på Grey´s =) Kram kram!!



Helt färdig!

Puuust vilken dag!!! Trött som jag redan var på morgonen hade jag ingen aning om vad som väntade mig på jobbet. Fem fucking pallar på 2-3 våningar. My god! Det var bara hugga i och vara lagerarbetare för dagen. Julkartonger och mera julkartonger. Ångest?? Näää, inte alls....

Nu har jag slängt i mig lite efterlängtad donkenmat och ska ligga på soffan och jäsa lite =) Das gut!!!


En powernap bland kartongerna behövdes efter all slit =) Snark...


2a november 2010

Gäsp!! Måndagskvällen bjöd på sen filmys ;-) hi hiii.... Trevligt trevligt! Och nu är det tisdag och dags för jobb. Jobb jobb jobb, ha haaaa...... Dags att dra på sig kläderna, halsa kaffet och börja röra sig mot lilla Jakan.

That´s all for now people. Ses ikväll igen, kram kram!!


Monday!

Hohoooo!!! =) Halva måndagen har passerat och vi börjar sikta in oss på tisdag. Men men, än är det inte över =) Som sagt så blev det städning hela morgonen och sedan njöt jag av en uuunderbar promenad runt sjöarna. Sen var det ju tänkt att jag skulle fixa naglarna, men det visade sig att jag glömt att köpa nagellacksremover. Blääää.... Skulle visserligen kunna klippa och fila ändå, men resultatet blir nog inte så snyggt med gammalt lack på.

Nu ska jag njuta av lite eftermiddagskaffe och That 70´show, och hoppas på att måndagkvällen bjuder på nåt trevligt ;-) Puss o kram!!!

Fick förresten med mig dessa från jobbet i fredags för bra försäljningsiffror på Clarins =) Tackar tackar!!

Det är en helt fantastisk peeling för läpparna, ett läppbalsam som vårdar och slätar ut linjer och slutligen en fuktgivande ansiktscreme.

1a november 2010.....

...det är vinter och sommaren är loooong gone! Allt gick så himla fort. Det var ju bara nyss vi hängde på Gerdas och levde rövare, och nu är det snart julafton och man börjar tänka på vad man ska ha på sig på nyår. Fuck! Don´t like, don´t like....

Men något som är positivt är att det är måndag och jag är ledig =) Sitter med frukosten nu och myser lite, sen måste jag sätta igång med städningen. Kanske en promenix också om vädret tillåter.

Nu ska jag mysa lite till och lyssna på denna underbara låt. Texten är sååå fiiin!!!


RSS 2.0