30e juni 2010

Hola!! Sitter här med toning som ska alldeles strax tvättas ur. My god alltså vilken utväxt jag hade, usch!! Sen ska naglarna fixas och brun utan sol smörjas. Skönhetskväll med andra ord =)

Nu måste jag tvätta bort det här. Skulle in och säga hej lite snabbt bara och visa mina gåvor från jobbet =) Två mascaror, wiiiiiii....


29e juni 2010

Hello!! Sjukt sjukt sjukt trött idag, gäsp.... Men ändå bara hemma en snabbis efter jobbet, har nämligen en öl dejt ;-) hi hii..... Seee ya!

Halofenomen

Det här är ringen runt solen vi såg idag.

"Det var ett halofenomen. Halo är grekiska och betyder just ring. Himlafenomenet uppstår när ljuset bryts och reflekteras i små iskristaller i de högre luftlagren, på cirka fem kilometers höjd. Iskristallerna finns i tunna slöjmoln (cirrostratusmoln) där den blå himlen kan lysa igenom.

Haloringarna är faktiskt vanligare än regnbågar men få lägger märke till dem.

Ofta uppträder haloringar när en varmfront närmar sig på hög höjd från väst eller sydväst. Halofenomenet kan alltså vara ett tecken på en väderförändring."

 


En dag på stranden!

Haft en underbar dag på Ängbybadet. Bara legat och softat i flera timmar. Nu är jag hemma för att duscha och äta, sen blir det match på Olearys =)

Här kommer min dag i blider. Puss o kram på er så hörs vi senare. Adios!

Noah posar glatt =)

Märklig ring kring solen. Sågs endast med solglasögonen på. Läste om det här i tidningen för inte så länge sen att det inte var så ovanligt att se detta, men det var banne mig första gången för mig.



Årets första dopp





SMS-inlägg

20100628377 (MMS)

Livet är underbart!!


28e juni 2010

Goda morgonen på er! En uuuuuunderbar måndag morgon =) Gladare och piggare idag. Självklart är jag det, är ju ledig och solen skiner =) Ska äta lite frukost snabbt och sen iväg till Ängbybadet med syrran och Noah. Ska bli såååå skönt!!!

Hoppas ni får en kanondag också =) Kram kram!

Morrar!

Är det inte underligt hur man ena sekunden är glad, trött men glad. Och helt plötsligt är man så jävla irriterad, har ont i skallen och hatar typ alla. Skumt det där. Ska snart hoppa i säng och vara piggare och gladare när jag vaknar imorgon. Natti natti!!

Här var jag iaf glad =)

27e juni 2010

Hej hej alla fina! Ännu en underbar solig dag, och jag har varit instängd på jobbet. Imorgon väntar ledighet igen och jag hoppas på beach väder =)

Idag var det premiär för bara ben. Kände mig så naken. Hade shorts på mig häromdagen när jag skulle till stranden, men då åkte jag bil. Nu var det kort klänning och pendeltåg till jobbet. Ha haaaa......

Testade sedan en grej på jobbet för att få lite snyggare ben. Testade Isadoras Instant Spray-On Bronzer. Det är som ett solpuder fast i sprayform för ansikte och kropp. Sprayade det på benen för att få en lite jämnare och snyggare färg, och det funkade utmärkt =) Blir definitivt ett köp!

Nu ska jag slänga i mig lite middag, dööööööhungrig. Kramis!

http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2010/04/isadora_bronzing_spray.jpg
Mina snygga ben ;-)

Kärlek!

Vilken underbar känsla det var igår. Jag ligger på gräsmattan och myser med lilla Noah, när han helt plötsligt säger, jag älskar dig Anne. Lilla älsklingen då..... jag älskar dig också, mest i hela världen! Min lilla pussgurka =) Blev så glad.

Nu ska jag nog ta och hoppa i säng. Är helt färdig. Hörs och ses imorn, kram och natti!


Midsommardagen!

Är seg som sjutton men så jäkla rastlös! Suck, vad ska man göra? Orkar man göra nåt överhuvudtaget? Hmm... Och så ska man jobba imorn också. Usch fy fasiken, ångest på hög nivå.

Kommer ni ihåg den här plågan? Ha haaa, jag döööör varje gång jag hör den =)

26e juni 2010

Det är midsommardagen och det öser ner utanför och dundrade som satan. Men gårdagen var ju helt fantasktisk! Tack vädergudarna! Satt på en gräsmatta hela dagen och myste. Drack världens godaste mojitos (bra gjort Miguel!), Corona och rosé med fanta.  Mums....

Till kvällen blev det lite annorlunda firande. Vi satt på O´learys och såg på match =) Braaaa Spanien!!!! Hade iaf en super trevlig midsommar =) Och trots så mycket krökande så är jag i form idag, synd bara att vädret inte är det =(

Nu ska jag äta en sen frukost. Ha en fin midsommardag!!














Mucka inte jao!

Spritbuffe a la anne :-)

20100625373 (MMS)

Spritbuffe a la anne :-)


Midsommarafton 2010!

Hej på er!! Kan slå vad om att alla mår super idag! Solen glassar, det är midsommarafton och det ska firas =) Nu är Sverige och sommaren som bäst. Är såååå glad idag =)

Ska slänga ner sista grejerna i väskan nu och sen dra iväg och grilla, dricka öl, äta, dricka rosé och mysa =) Kan inte bli bättre.

Önskar er alla en trevlig midsommarafton!!

Härlig dag!

Åh vilken underbar dag på playan!! Blev dock inget doppande för mig, hade inte tagit på mig bikiniunderdelen (vet ej varför). Marie som badade sa att det var supervarmt i vattnet. Där låg vi och slappade hela eftermiddagen och kom inte hem förns vid 20 tiden. Härligt!

Imorgon är det midsommarafton och då ska det grillas. Det ska grillas och det ska drickas =) Kanske dansa små grodorna också, ha haaa =) Vi får väl se.

Nu ska jag bara ta det lugnt här i min soffa. Hoppas ni får en grym midsommarhelg. Många kramar!!

Uppdatering: Har förresten fått världens bett på baksidan av låret. Oh my god, värsta bölden alltså! När jag blir biten så blir det inga små prickar, utan det blir ordentliga bölder.



Är inte riktigt så här vit i verkligheten, det är blixtens fel. Jo jag lovar! =)

SMS-inlägg

20100624372 (MMS)

Premiär för beach 2010! Här med lilla söta Benjamin =)


24e juni 2010

God morgon!! Ser ut att bli en UNDERBAR dag med massor av sol =) Tur att man är ledig då! Nu måste jag rusa, skulle bara in och säga hej =)

Ska träffa mamsi i Solna C nu och bara mysa lite. Sen ut i solen och bara vara =) Låter bra va? Ha en toppendag, kraaaam!

Färgglatt ska det vara!

Vilka underbara färger på dessa nagellack! Tror inte att det undgått någon att turkosa naglar är sååå inne just nu. Skitsnyggt när man har lite kortare naglar tycker jag. Alltså inget för mig =( Men så så så snyggt är det!

Förresten så städade jag hela lägenheten och tvättade lite kläder, så nu slipper jag tänka på det imorgon. Gud så skönt. Nu ska jag äta en liten nattmacka sen sova, helt slut. Natti natti!!
http://2.bp.blogspot.com/_GWohWkdwc5g/S7WzMH_eqSI/AAAAAAAAEog/1xGhkG4NpyY/s1600/chanel.jpg
http://www.makeupandbeautyblog.com/wp-content/uploads/2010/02/givenchy-summer-makeup-collection-2010-final1.jpg

23e juni 2010

Hola!! Hur mår ni idag? Jag är heeeeelt slut efter världens längsta dag på jobbet med apmycket folk. Pust pust! Ska inte sitta här och babbla. Ska försöka städa lite så jag slipper göra allt imorgon då jag är ledig. Det är väl ganska smart av mig =) Christina Aguilera skriker i högtalarna och hjälper mig att komma igång.

Hörs sen, kram kram!!

Nya skivan är faktiskt riktigt bra!
http://www.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/christina-aguilera-bionic.jpg

Lider av ångest! Vill ligga på en filt i...

Lider av ångest! Vill ligga på en filt i värmen, äta jordgubbar och mysa. Istället är jag på jobbet, instängd och har massor att göra :-( Men men, så är livet. Får väl glädjas åt att jag är ledig i 3 dagar nu :-) Inte helt fel. Nu är det back to work. See ya!


Mmm, kaffe!

Att bo granne med en kaffefabrik är fan inte lätt! Doftar sååååå gott här på kvällarna, speciellt igår och nu. Vilken tur att man har koffeinfritt hemma då jag redan druckit typ hundra koppar koffein idag. Njuter just nu!

Har lite ångest över att jobba imorgon. Vi kör igång med rea imorn. Hatar rea. Och så blir det fint väder. Monica ska till playan med kidsen och jag skulle ju hellre vara där med dom. Ja ja, en annan tid ett annat liv... Får väl ta en lunch i parken iaf eller nåt. Usch, nu låter jag nego. Happy toughts =)

Kraaaaam!

SMS-inlägg

20100622369 (MMS)

Underbara Råstasjön! Och Sari såklart ;-)


22a juni 2010

Oj oj så varmt det är i Stockholm idag! Underbart! Synd att man suttit inomhus hela dagen. Efter jobbet blev det en fika för att träffa Katja som är på besök från Finland. Med sig hade hon finaste Benjamin =) Vilken söt liten rackare! Ja, ni såg ju bilden på honom =)

Nu ska jag iväg på powerwalk runt sjöarna med Sari. Röra på sig lite granna och svettas sig lite mera =) hi hii..... Kraaaaamar!

Busar med denna lilla charmtroll :-) Lilla...

20100622367 (MMS)

Busar med denna lilla charmtroll :-) Lilla Benjamin, Katjas lilla stolthet från Finland.


21a juni 2010

Hello!! Idag har jag varit heeelt slut! Skulle börja jobba kl.9, men sängen ville inte släppa taget om mig och jag var på jobbet 9.40, oops! Får se om det går bättre imorn.

Midsommar på fredag och har inget planerat. Samma visa varje år, ha haaa.... Vi får väl se vart det slutar i år. Förra året blev ju på Tiinas gård och sen craschade jag och Sari en fest =) Kul kul kul hade vi!

Nu måste jag få i mig lite mat, se på fotboll och smörja in mig med bus =) Ha det gött!!!

Min fina krans som jag gjorde heeeelt själv =)

Min lunch idag :-) ha ha.. Var så sugen på...

20100621364 (MMS)

Min lunch idag :-) ha ha.. Var så sugen på kladdkaka igår så jag var bara tvungen att köpa det nu :-) mums..


Äckligt mätt!

Tillbaks till soffan och fotbollen. Träffade Emelie lite snabbt på donken. Blev så himla sugen på pommes med mjukglass så jag var bara tvungen att smälla i mig det. Nu mår jag illa, ha haaa...

Nu ska jag iaf mysa i soffan med en kopp kaffe och se Brasilien vinna =) Ha en riktigt skön kväll, puss o kraaam!

Vi kör hårt på dansgolvet =)

Så lat, så lat...

Oj oj vad det är segt nu... Hade tänkt att dra hem till syrran och mysa med Noah lite, men soffan har mig i sitt grepp. I can not move! Fotboll i tv rutan, facebook i data skärmen och grus i ögonen. Sömnig!

Höll på att dö av skratt när jag såg denna bild. Kan ni hitta mig sugandes på min mojito? Ha haa haaaaa =D


I fredags fick jag med mig en liten presentpåse från jobbet. Den kom från Kanebo =) Ett litet start kit på hudvårdsprodukter. Tack tack!


20e juni 2010

Hej hej! Söndag och sol, helt underbart! Hoppas att ni alla hade en fin bröllopsdag igår =) Jag var ju som sagt iväg till Grönan igår. Blev en promenad från Karlaplan över till Djurgården. Var proppfullt med folk. Vi kunde ha stått kvar och väntat för att kanske få en glimt av brudparet, men vi valde att strosa vidare till Grönan.

Det blev femkamp, pizza och karuseller. Åka karusell är nog inte det bästa att göra dagen efter. Vände i magen några gånger, ha haaa... Kvällen avslutades framför tv:n för att följa bröllopsfesten. Trevligt var det!

Måste säga att jag har aldrig haft så många läsare som igår =) Varifrån kom alla ni?? Ha haaa..... Välkomna får jag väl säga då! Nu är frågan här om jag ska ut och njuta av solen eller om jag ska fortsätta följa Vickan och Daniel i tv rutan. Hmm......

Kramen på er!!


19e juni 2010

Goddagens på er! Måste säga att det är lite segt i skallen idag efter alla groggar igår, men men... det var det värt =) En Ipren, lite frukost och kaffe så är man människa igen.

Måste börja göra mig klar för Grönan, men sitter helt fastklistrad framför tv:n och bröllopet. Trodde att jag inte brydde mig om det alls, men är nu faktiskt intresserad och lite besviken över att jag kommer att missa allt =( Ja ja, det visas väl en miljon gånger till på tv.

Nu måste jag verkligen börja spackla fejset. Här kommer lite bilder från igår. Har fortfarande problem med att redigera bilderna, så det blir nog några upp och ner bilder =) ha haa....






Lets do the limbo....


God natt!

Hej! Det blev visst inget mobilbloggande för min del, men roligt hade jag =) Först var det Thaiboat som gällde. Drack öl och drinkar, skakade rumpan som jag sa att vi skulle göra =) Sen drog vi vidare till East för att skaka fläsket lite till. Sa att jag inte skulle ta sista drinken för världen gungade redan, men det vart visst några sug på den ändå....

Imorgon är det tänkt att jag ska till Grönan med Mr X. Får hoppas att jag inte är allt för trött för det. Ska bli trevligt. Nu måste jag verkligen sova. Imorgon går jag igenom kameran. Sari var paparazzi ikväll =) Kram kram!

18e juni 2010

Hallå där! Hemma en snabbis för att byta om och så, sen iväg till Thaibåten för lite Singha och Mojitos =) Mmmmm..... Blir nog nya jeansklänningen, platta bekväma skor och kavaj. Lite lagom söderklädd =) ha haa.. Nu måste jag skynda skynda, men vi ses via mobilbloggen. Kram kram!

Fotboll, presentjakt och te!

Lite förberedelser här inför helgen, naglar och brun utan sol =) ha haaaa..... Fotboll i tv rutan och presentjakt i tankarna. Syrran min fyller ju 30 år i början av juli och jag vet inte alls vad jag ska köpa! Du får jätte gärna berätta vad du vill ha ;-) ha haaa.... Svårt svårt!

Nu blir det en kopp te med honung. Halsen kändes mycket bättre idag, men inte riktigt bra än. Men imorgon ska jag skölja bort alla germs med lite sprit. Det är så man ska göra det, Finland stylish =)

Här får ni lite kvällsmusik. En porrig och sexig Lady GaGa inspirerad Christina Aguilera. Jag gillar videon ;-) Puss o kram på er och sov så gott!


Torsdag!

Hej på er! Endast en arbetsdag kvar, sen är det helg!! Wohoooo.... Den här veckan har känts sååååå fruktansvärt lång, men nu ser jag ljuset. Firade torsdagen med en glass =) Smarrigt smarrigt!

Ja, vad händer imorgon då? Som sagt ska det jobbas först, sen blir det Thaiboat med mina brudar =) Bara ta det lugnt, prata bajs, dricka öl, garanterat dricka en mojito =), och självklart kommer vi att skaka rumpan ;-)

Puss o kramis!!

Så här ska vi skaka rumpan imorgon =) ha haaa....

Jag och min goda glass :-)

20100617362 (MMS)

Jag och min goda glass :-)


Min shopping!

Först måste jag bara säga usch vilket dramatiskt avsnitt av Grey´s. Oj oj.... Med det sagt så ska ni få se på dagens shopping, men ni får titta på dom lite snett =) ha haa.... Nåt jävla fel på min dator, eller själva programmet för mina bilder. Kan inte öppna dom och redigera, fattar inte varför. Dessa datorer.... suck!

Dessa fem plagg kommer från H&M och gick totalt på 498 kr. Tre på rea och två till ord.pris.


Denna ursnygga jeansklänning kommer från MQ. Den var på 50% och jag betalade 250 kr för den. Bra fynd va? =)

Blev även lite köpt på jobbet (och apoteket) =)

16e juni 2010

Halllå där!! Nyss hemkommen från jobbet och väntar på att middagen ska bli klar. Fick en liten förrätt på jobbet. Tro det eller ej, men jag åt en syrsa! Lufttorkad eller nåt var den. Jag som är världens fegaste vad gäller att äta konstiga grejer. Den var knaprig och smakade nästan som pumpakärnor till en början, men eftersmaken var mindre god. Det var bara att skjölja ner resterna med vatten och ta en Läkerol =)

Idag har jag shoppat igen, fast jag sagt att jag inte ska köpa nåt. Var helt enkelt tvungen att fynda, för billigt var det =) Visar det lite senare när jag har ätit och så.

Så här såg den ut, fast lite gråare med salt på. Fy faaan att jag vågade!!!!
http://www.gallery.insect.cz/data/media/11/jd3e0027.jpg

Gott gott gott! Ikväll blev det indiskt :-)

20100615361 (MMS)

Gott gott gott! Ikväll blev det indiskt :-)


15e juni 2010

God morgon!! Vaknade med ont i halsen igen =( Buhuuuu..... Hoppas hoppas bara att det inte blir värre. Har ingen lust att bli sjuk. På fredag ska det ju svängas igen och ikväll ska jag träffa brudarna för lite mat och kackel. Anceli som bosatt sig i Umeå för att plugga i 100 år är, så vi ska mysa med henne ikväll =)

Drömde att sjöng denna låt till nån, och har haft den i huvudet ända sen jag vaknade. Gillar den =) Drömde också om en massa äckliga snabba spindlar och att jag hade nån konstig tunn järnstång i huvudet som jag drog ut genom örat. Just det.....

Nu frukost och sen till jobbet. Njut av min härliga morgonlåt och ha en toppendag!!


Eeeeh.... Hmmm?

Sitter här i soffan som en hösäck, tittar på fotboll och undrar vad som har hänt med mina promenader och situps ?? Hmmm..... Känns som att jag är ute och dricker öl lika ofta som jag borde vara ute och gå =) ha haaa.... Men det är ju så det är sommartider. Man blir lite av en sommar alkis.

Slår lite på geléklumpen och hoppas att den försvinner. Det gjorde den icke.. endast lite daller blev det =) Nu är det fotboll som gäller, lite cashewnötter och te med honung.

Puss o kraaaaaam!!

Finsk hip hop!

Så, efter att ha latat mig heeeeela dagen så har jag äntligen städat =) Bra gjort Anne!! När jag städade slog jag på Spotify, skrev in Kato, för att lyssna på min favorit låt Turn the lights off. Däribland dök den här låten upp. Lite finsk hip hop =) Helt ok låt måste jag ändå erkänna.

Nästa fundering här är middagen. Vad ska jag äta för middag??? Orkar jag laga nåt denna lata dag, eller ska jag köpa nåt färdigt?? Stora problem...

Här är finska Brädi med Kato mun käteen =)

Dags att fylla på i badrumskåpet!

Guuuuud vad jag har latat mig denna måndag förmiddag. Helt underbart! Det behövdes verkligen. Senast jag var ledig var förra måndagen.

Fick äntligen tvätta lite. Men puckot som tvättade innan mig har bara lämnat sina kläder på tork fast dom varit torra och klara för lääääänge sen, så jag hann inte torka sängkläder och sånt. Dom hänger lite här och där nu här hemma och torkar =)

Imorgon är det äntligen löning =) Har en miljon saker jag behöver köpa. Brun utan sol (Lancomes såklart), foundation, solpuder, solcreme till kroppen (om det nu nån gång blir sol och varmt), mascara, shampo+balsam... ja, you name it. Suck...

Den här gången tänkte jag köpa en foundation från Smashbox. Har länge varit nyfiken på den, och nu på kursen så sminkade Emelie mig med den och den kändes såååå lätt och skön, men ändå täckande. Vi applicerade den med en stor puderborste istället för foundationborsten som följer med, och det vart kanonfint. Kan varmt rekommendera denna.

http://www.ulta.com/images/products/detail/2164240.jpg
Denna foundation är oljefri, parabenfri, har UVA/UVB skydd och SPF 15. Kostar 395 kr.

En annan storsäljare från Smashbox är deras mineralpuder Halo Hydrating Powder. Jag är ju ingen stor fan av mineralpuder, men denna är faktiskt guld värt. Bokstavligen! Den innehåller nämligen guld vilket ger en fantastisk lyster och täckande effekt genast (till skillnad från Bare Minerals som jag dislike big time). Också en smart förpackning där du vrider ut rätt mängd istället för att hälla ut det. Me like =)

http://content.nordstrom.com/imagegallery/store/product/large/12/_5986992.jpg
Priset på denna magiska produkt är 645 kr. Eller minns jag fel nu.... Det kanske är 695 kr. Ja ja, nåt sånt iaf =) Borste följer med i förpackningen. Denna produkt har också SPF 15.

Märks kanske att jag är ledig och gör absolut ingenting =) ha haaaa.... Börjar faktiskt bli smått rastlös nu. Kanske ska börja städa nu =) Ja vi får väl se, men först lite lunch. Kramen hela dagen!

Grrrr...

Jävla granne!!! Det har gått 1,5 timme sen jag var nere i tvättis och grannen hade börjat tvätta. Var nere och kollade precis om hon/han hade tömt maskinerna, men denne hade fortfarande tvätten i, trots att tvätten varit klara för länge sen så har hon/han inte tömt dom ännu. Aaaaaah!!!

Och inte har jag börjat städa heller =O


I was making out with Nogger last night ;-) Mums....

14e juni 2010

God morgon, god morgon!! Måndag morgon och jag är ledig, härligt!! Det mindre härliga är att jag kom lite sent till min tvättid, och nu har nån jävel tagit den! Grrrrrrr......... Jag som verkligen behöver tvätta. Den här tvättiden är från 7-13, så jag hoppas på att hinna tvätta efter att tönten är klar.

Sen borde det städas lite också. Oj oj mamma mia! Måste ladda batteriet lite först med lite gröt och kaffe =)

Söndag 13e juni 2010

Hej hej!! Då var äntligen denna jobbhelg över. Imorgon väntar ledighet =) Känner mig lite seg och har lite ont i halsen. Ikväll var det ju tänkt att jag skulle gå ut med min dejt, men tror nog att jag stannar hemma istället. Kan inte bestämma mig riktigt. Inte kul att gå ut med nån för första gången och känna sig trött och blääää. Hmm...

Nu ska jag iaf slänga i mig lite mat, fortsätta fundera och dricka lite echinagard =) Kram på er!

12e juni 2010

Vad är det som händer?? Det är ju rena rama hösten ute. Så jäkla kallt. Känns som sommaren är över snart fast den inte ens börjat =( Buhuuu....

Det är lördag och jag känner mig heeeeelt slut. Blev väckt kl. 02 inatt av nån (vet inte vem, kände inte igen numret) som skickade sms där det stod, Garbo! Eeeeh, ok. Tack för den du! Hade svårt att somna om sen.

Planen för ikväll är att bara sitta hemma i min sköna soffa, ta en Corona, äta lite snacks och titta på fotboll. Nåt annat som lockar är en kväll hemma hos Sandra med Sofie, drinkar och utgång. Får väl se om jag hittar energi nånstans att orka med det, men det vore sååå trevligt!

Ha en fin och rolig lördag kväll!! Speciellt du Trine som fyller år idag =) Grattis babe!!!


Knasig kund!

Måste bara berätta om en tokig full kund jag hade idag. En tjej på 30 år, ramlar nästan in i butiken och vill bli sminkad för fest. Hon börjar berätta sin historia om hur hon har haft en dålig dag, ramlat och slagit sig och sen druckit lite vin för att inte känna smärtan. Blivit sen lite lullig och behöver nu en sminkning inför kvällen.

Visst visst säger jag och slänger ner henne i stolen. Hon var så himla full och stank bara, men ändå jätte rar och snäll. Från början så skrattade jag med henne när hon berättade om hur knasig hon är som är full innan kl.15. Men sen när hon börjar berätta om att hon har haft alkoholproblem förut, har adhd och är manodepressiv var det inte lika roligt längre. Hon och hennes pojkvän har ett barn på 2 år, dricker ganska mycket och bråkar tydligen så att grannarna bankar på väggarna. Hennes vänstra arm var full med skärsår som täcktes av bandage, högra armen hade ett stort blåmärke.

Hur ska det gå för denna människa och hennes barn tänkte jag. Klockan var ju bara tre och hon var redan apfull. Skulle iväg direkt sen för att dricka lite mer vin i Jakan för att sen gå på Garbo och dansa järnet. Tror fan att stackarn måste ha däckat redan vid senast sju tiden. Stackars stackars tjej.....

11e juni 2010

Ääääntligen hemma i soffan!! Har varit ganska trött idag, och piggare blev man inte av vädret heller. Men men, nu är jag äntligen hemma och slappar =)

Hade en underbar dag på Smashbox kursen igår. Daniel Chavez (kursledaren) var lika härlig som förra gången jag träffade honom. Vilken inspirationskälla! Han berättade och visade sina nya trix och knep inom makeup, demonstrerade på oss, och till slut fick vi sminka varandra med höstens kommande färger. Jättekul!! Speciellt kul var att han tyckte att min sotning som jag gjorde var hans absoluta favorit =) hi hiii.... om man nu får skryta lite =) Ska få världens finaste goodiebag som kommer att skickas till jobbet som tack för deltagandet.

Efter kursen åkte jag och Emlan till Fridays för att träffa Sofie, äta lite mat och ta en öl. Var så sjukt trött så jag började känna mig lite lullig efter andra ölen, och inte längre så sugen på att åka hem. Så jag och Emelie fortsatte till Berns och sen till East. Där träffade vi några äldre män som var från Holland. Dom var jättetrevliga och bjöd på en jäkla massa drinkar. Sen hakade dom på till Utecompaniet, och ena gubben förvandlades till en psycho. Helt plötsligt fick vi inte prata med andra killar eller nåt. Det var som om han ägde oss. Vi dumpade honom snabbt och hittade lite trevligare sällskap =) Måste säga att ända sen Obaren har jag inte sett så många snyggingar på samma ställe. Vi var i himmelriket =) ha haaaa.... Kvällen slutade där och vi tog en taxi hem för att överleva denna dag, och det har vi gjort.

Imorgon är vi bjudna på party på Rival med en massa gratis drinkar, men på söndag ska det jobbas igen så vi får se hur det blir med det.

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen. Många kramar!!

Daniel demonstrerar



Passade på att njuta lite av solen under lunchrasten




Psychot!!!


Natti!

Klockan är snart 2 på natten och jag har precis kommit hem. After worken blev lite längre än räknat. Den inkluderade en jäkla massa öl och mojitos, Fridays, Berns, East och Utecompaniet. Så jäkla kul.... så jäkla snygga killar, ha haaaaa.... och en fucking psycho!

Berättar mer imorn och lägger ut några bilder. Nu måste jag sova, ska ju jobba imorn. Oh my god!!!!!!!

Jag och Emelie på after work på Berns.

20100610357 (MMS)

Jag och Emelie på after work på Berns.


Jag och Emelie på Smashbox kurs. Vi har sj...

20100610356 (MMS)

Jag och Emelie på Smashbox kurs. Vi har sjukt roligt och dricker en jäkla massa latte :-)


Kärringen ska på dejt!

Oh la laaaa..... Fröken har nog skaffat sig en liten dejt på söndag eller måndag kväll ;-) Shit vad spännande! Har inte varit på en dejt på evigheter, lattjar ju bara lite =) ha haaa.... Eller dejt och dejt, vi ska träffas och hitta på nåt. Ja, det är väl en dejt det antar jag.

Nu ska jag försöka hoppa i säng efter att ha noppat bort hälften av mitt hår. Varifrån kommer alla grå hår ifrån???? Det är helt sjukt. Måste färga håret ASP! My god....

Nä, nu ska kärringen sova så man orkar med en kursdag imorn =) Sov så gott!!

.....................................................................................................................................

Hola chicas!! Äntligen hemma efter en ganska så tråkig dag på jobbet. Något som piggade upp den lite var jordgubbarna jag blev bjuden på =) mums mums mums.... Merci!

Fattar inte vad som har hänt. Är konstant sugen på korv med bröd!! Var fan kommer det ifrån?? Förut hatade jag korv. Nu har jag ätit korv med bröd i 3 dagar, plus 2 dagar förra veckan. Kommer nog att se ut som en korv snart =) ha haaa.....

Nu blir det lite slapp i soffan med Grey´s Anatomy, sen förhoppningsvis sova tidigt. Ska ju iväg på Smashbox fortsättningskurs imorgon. Ska bli sjukt kul! Första kursen var ju såååååå braaaa =) Kursen sätter igång redan vid 9 och håller igång ända till kl.18. Efter det tänkte jag, Emelie och Sofie ta en liten after work =) Kommer att få väääärldens ölmage snart, ha haaa....

Puss på er / Alkis Anne.

9e juni 2010

Gooood morgon!!!! Är det inte härligt att vakna till solsken och ett trevligt sms som säger, hi my dream woman =) hi hiii....

När det är sol och varmt så har jag inget att ha på mig.  Var är min sommargarderob nånstans??? Suck! Men sommarhår ska jag ha =) en liten fläta blir perfekt! Nu måste jag gräva i garderoben lite till, sen iväg till jobbet.

Önskar er en toppen dag med massvis med sol. Kram kram!


Dagens fläta. Ignorera dom grå hårstråna. Herregud!!!

8e juni 2010

Hej hej! En trött tisdag efter tre lediga dagar, plus att jag känner mig lite konstig i halsen. Vet inte om det kommer ifrån att man suttit i Kungsan, krökat för mycket eller från att jag lekte monster med Noah =) Ska ta och dricka en kopp te med honung och slappa lite.

Nåt jag måste göra som jag inte gjorde igår är, fixa naglarna och smörja in mig med bus. Ville gå en promenad också efter att druckit så himlans mycket öl i helgen och så smällde jag i mig en bröllopsstrut (en bamse glass), men jag orkar verkligen inte. Men först lite korv med bröd =)

Kram på er fina!!

Härlig måndag!

Hej på er! Haft en skön soft ledig måndag med Emelie. Vi började i Sumpan med lite lunch på torget. Beslöt oss sedan för att åka in mot stan och strosa lite. Strosandet ledde oss till Pontus By The sea och en öl, igen =) Vi blev sjukt sugna på att gå ut och parta lite, men blev förnuftiga och beslöt oss för att inte göra det.

Istället hamnade vi på Åhléns City och jag lyckades slösa 700kr (efter min p-rabatt) på skor. Sjukt snygga partysandaler. Hittade en sjukt snygg korsett likande top från Pepe Jeans som kostade 999kr, men fick hejda mig själv. Enough is enough!

Nu blir det soffmys, lite brun utan sol och fixa naglarna. Kram på er!



Mina nya fina party klackar =)


7e juni 2010

God morgon!! Nyss klivit upp efter ca 9 timmars sömn och är helt groggy. Men det behövdes väl lite extra sömn efter den här helgen =)

Ledig idag och måste börja jaga dammråttor här hemma. Har verkligen ingen lust med det, men måste måste måste. Vet hur underbart det är sen när man är klar. Annars blir det nog en liten träff med Emelie utomhus nånstans. Dock inte samma hetta som igår, men solen skiner så jag är nöjd =)

Nu skriker magen efter frukost, så jag måste mata mina små maskar =) Ha en kanon måndag, kram kram!!

Sunday!

Äntligen hemma i soffan för lite söndagsvila. Party fredag och lördag och idag barnkalas. I need my rest now! Tack gode gud att jag är ledig imorgon också. Bajs också, då måste jag städa =( Undrar vad det blir för väder imorn. Hoppas hoppas hoppas att det blir fint....

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Ni får istället se lite bilder från igår och från Noahs kalas =)



















6e juni 2010

Heeeeej!! Jag är imponerad av mig själv, har överlevt två dagars festande (dock inte all nighters, hemma hyfsat tidigt). Känner mig ganska så pigg och ska nu iväg på Noahs kalas =) Min lilla prins!!

Hade en såååååå rolig kväll igår med gänget. Tack för det allihopa!! Såååå roligt att träffa alla igen =) Kvällen började i Kungsan med en massa öl och skitsnack, sen blev det lite kyligt och vi flyttade in till Vickan. Där dracks det drinkar, dansades osv... Sen avslutades kvällen på donken, mätta och belåtna =) Lägger upp lite bilder från gårdagen lite senare.

Nu måste jag gå, lite hungrig. Får mätta magen med en massa tårta =) Ha en fin nationaldag!!!

SMS-inlägg

20100605354 (MMS)

Mmmm så gott med alla drinkar och öl =)Älskar livet just nu. Party on dudes!


5e juni 2010

Goddagens på er! Gått upp för ett tag sen och precis ätit lite frukost. Solen skiner och livet leker. Det är äntligen lördag. Dagen vi har väntat på. Dagen då gänget samlas i Kungsan för att hinka och kackla =)

Det blev en sväng till Kungsan igår med Sari och Sara2. Det dracks lite bira och snackades skit. Sen blev det kallt och vi drog till ett lite varmare ställle, Thai boat. Där skakades rumpan och mojitos klunkades. Vilken tur att dom stänger vid ett redan så att det inte blev så sent. Måste ju orka ikväll också =)

Nu är jag så sugen på en kopp kaffe så jag tror jag dör. Mjölken gick ut igår =( Måste kolla om det fortfarande är drickbart. Puss o kram på er!!

Lite bilder från igår

Mupparna =)









SMS-inlägg

20100604353 (MMS)

Mmmmm vilka goda mojitos med extra passion =)


SMS-inlägg

20100604352 (MMS)

Det ölas i Kungsan. Stockholm smakar ganska bra =)Skål!


Freeeedaaaag!!

Hej på er! Äntligen fredag!! Fan vad härligt.... Hemma en snabbis efter jobbet, sen ska jag möta upp Sari i Kungsan för att smaka på Stockholm lite =) Nice nice....

Fan vad det händer saker i pendeltågstrafiken hela tiden. Idag var det en personolycka i Karlberg så tågen gick inte längre än Sumpan (ingen fara för mig som hoppar av där ändå). Känns att det har varit ovanligt många personolyckor det här året. Annars är det det vanliga varje dag, signalfel, växelfel mm. Blir tuben till stan iaf.

Nu ska jag byta om och pudra näsan lite innan jag drar iväg. Och jag ser förresten att texten åter igen saknas på mina sms inlägg. Blev iaf bjuden på världens godaste wienerbröd med jordgubbar =P Suktat efter en sån i några dagar nu, mums mums...

Ha en fin kväll och slå en pling om ni har vägarna förbi Kungsan =) Puss o kram!

SMS-inlägg

20100604351 (MMS)


Buhuuu...

Precis lipat ögonen ur mig till Private Practice. Varför är det alltid the good guys som ska dö?? Well well, dags att hoppa i säng nu. Tidig morgon imorn då vi har personalmöte med lite frukost och myspys =) Godnatt!!

God kväll!

Torsdag kväll.... alltså äntligen fredag och helg imorgon =) Wiiiiiiiii..... Är ledig hela 3 dagar, lör-mån. Imorgon blir det en sväng till Kungsan med Sari då hon inte kan följa med på lördag på årliga krökarmötet =) Blir nog ganska soft... kolla läget, lite mat och en öl =) Kan inte köra för hårt i två dagar då Noah har kalas på söndag. Vill ju inte vara världens sämsta moster och må piss och inte kunna leka med honom på hans stora dag.

Nu har jag lagat lite mat och ska mumsa i mig det. Ha en fin kväll, kram!

Hej på er! Precis slängt i mig två kokt...

Hej på er! Precis slängt i mig två kokta med bröd och passar på att njuta lite av solen. Snart är lunchrasten slut och det är tillbaks till jobbet. Pest! Men slutar redan vid fem idag så jag hinner nog njuta av vädret lite till då :-) Kramen hela dagen!


Sorry...

... I´m a bad blogger today. Hjärnan blåser tomt. Istället kan ni få lyssna på min favo partylåt nr.1. Skulle också vilja ha en snygg läder outfit med nitar på ;-)


Sorry...

... I´m a bad blogger today. Hjärnan blåser tomt. Istället kan ni få lyssna på min favo partylåt nr.1. Skulle också vilja ha en snygg läder outfit med nitar på ;-)


2a juni 2010

God morgon!! Ännu en underbar dag med strålande sol ute. Vaknade tidigt idag så jag tog en liten promenix så här innan jobbet. Ska ju sitta instängd till kl. 19 =(

Nu längtar jag bara till helgen och vår årliga träff i Kungsan. Alla samlade, äta och dricka gott, kanske göra bort sig lite och dansa hela natten lång =) Härligt!!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen jobbalainen. Ha en uuuuunderbar dag!!!

Lite bilder från förra årets träff..




Eeeh...





Tv kväll!

Halloj!! Ganska så jäkla tråkig dag idag. Inget kul att berätta. Precis fått i mig lite middag, smörjt in mig med bus och ska nu glo på fula Betty, desperata fruarna och galna cougars =)

Thats all folks, signing out now. Peace!!

1a juni 2010

God morgon!! Idag är det en stor dag, Noah fyller nämligen 3 år! Vilken stor pojke... Tyvärr så hinner jag inte träffa den lilla krabaten idag då jag jobbar sent. Trist....

Nu måste jag klä på mig lite snabbt och sen rusa iväg till jobbet. Ville bara Gratta lilla Noah och säga hej till er =) Ha det gott så hörs vi ikväll.

Noah på sin 2-årsdag.

RSS 2.0