Nu kör...

46a1c614154fad8c2bc12ebd4e5de5ad.png

Kolla varifrån!

Nu kör vi. Gott nytt år!


Gott nytt år!!!!!

Ja, då har jag äntligen bestämt mig för Café Opera =) Känns bra!! Konstigt att inte vara med mina vänner ikväll. Ska till Cafét med några grabbar från Zürich och en tjej från Stockholm. Ha haa.... Vi får se vad det bli av den här kvällen =) Men det känns bra.

Vi säger hejdå till år 2009 och välkomnar 2010 med öppna armar!! Puuusssss!!!!!

Varför är det alltid så här!!

Bestämt mig för outfit för kvällen, men sen när man klär på sig så känns det inte rätt!! Kan man klä sig som man skulle göra vilken utekväll som helst?? Ja kanske det.

Beslutsångest!!

Ok, så här ligger det till nu. Festen som jag hade bestämt att gå på is back on! Kan nu inte bestämma mig för om jag vill gå dit eller gå på Cafét. Svååååårt!!!!!!! Är ju lite sugen på att klubba lite, men samtidigt så känner jag knappt dom som jag skulle gå dit med. Hjärnan jobbar för fullt här. Help! Håret är iaf klart och sminket också, så det är bara att bestämma sig nu =)

Paniiiiiiiik!!!!!!

När jag väl hade bestämt mig för vad jag ska göra ikväll så har det blivt avbokat!!! Va faaan!!!!! Vad ska man göra nu då??? Får börja ringa runt lite.

Godmorgon förresten! =) Lite frukost kanske innan stressen. Kram!

Var är du John Blund??

Jaha, då var man uppe med ugglorna. Kan inte sova!! Ingen stress med det egentligen, är ju ledig imorgon. Ska snart göra ett nytt försök, men först en nattmacka. Är hungrig =)

Hmm..

Vet inte längre vart jag ska slänga mina sopor. Hittade en lapp i trappen igår om att kommunen bestämt att sopnedkasten inte får användas längre och att soporna ska slängas ute på gården i några sopbehållare ?? Såg inget på framsidan idag iaf. Måste gå och snoka på baksidan imorgon. Hmm...

Alltså vilken gris jag är!!! Såg precis att jag hade lite torkad choklad och banan på mina byxer. Ooops... Någon har visst smaskat lite... Vad ska jag ta mig till?? Nästa år... lite mindre socker!

Ha ha!!!

Kalla mig för medicinmannen =) Har ett jävla medicinskåp med mig i väskan när jag är sjuk. Ha ha haaaa..... Bättre än Apoteket. Mama got what you need =)


Precis grävt upp dessa ur min väska =)

Fyndat lite..

Äntligen hemma! Maten är på spisen, har tvättat håret och smörjt in mig med bus. Kanske borde snygga till naglarna lite också, måste ju vara lite foxy imorgon ;-) Har inte riktigt bestämt mig än vart jag ska imorgon. Vi får se...

Har fyndat lite på jobbet idag =) Det blev min favorit hårinpackning från Biotherm, ett porförminskande serum från Biotherm och brun utan sol också från Biotherm. Älskar när jag hittar nåt på rea. Brukar ju inte vara den som gör dom bästa fynden. Det är Du Monica som alltid hittar allt billigt!! Ha haa.....

Nu ska jag ta och äta lite. Puss!!!


Min junkfood...

36f498ecfda0f2c0d1c49b3dadb7f175.png

Kolla varifrån!

Min junkfood period fortsätter :-( Måste ta slut snart!!


Jävla snoooooor!!!!!!

Nä ni, nu börjar jag bli riktigt less på den här förkylningen. Grrrrrr...... Känns nästan värre idag igen än igår. Vad är det frågan om?? Imorgon är det nyårsafton och jag vill vara pigg och kry. I guss not!

I vilket fall som helst så har jag haft sovmorgon idag =) Ganska nice! Så nu blir det frukost och sen ska jag iväg till jobbet. Ha en bra dag mina vänner. Puss!!

Tröööött!!!!!

Är sjukt trött och sjukt snorig. Varför kan jag inte bara stänga av datorn och tv:n för??? Man är ju lite knäpp. Ska nog ta och snorta lite nässpray. Ganska passande nu när jag tittar på Scarface =) Nåt ska upp i näsan iaf =) ha ha... Köpte även en näsdusch som ska rensa och återfukta. Bort med damm och skit, och snooooret!!! Ja ja, låt mig vara lite äcklig nu. Jag är ju trots allt sjuk. Men jag har haft en ganska trevlig chat som fick mig att piggna till lite ;-) Ha ha... Det ni...

Nu blir det en kopp te, snorta lite och fortsätta titta på Tony Montana. Sen blir det sängen. Natti natti!

http://blogs.creativeloafing.com/the941/files/2009/10/tony_montana_coke.jpg
Så här sitter jag hemma nu efter att snortat lite nässpray =) Fast jag ser nog lite gladare ut.

Home sweet home...

Överlevde arbetsdagen trots min förkylning. Känns dock lite snuskigt ibland när snoret bara rinner =( Fresh, I know... Men det var skönt att komma hemifrån och träffa lite folk.

Nu ska jag slänga ihop lite mat och fortsätta fundera på vad jag ska göra på nyår. Hmm......

Oj oj vilken dag..

Målat naglarna, det är vad jag gjort idag. Ha haa haaa... shit vilken jobbig dag =) Och ätit en riktig feting till havreboll. Men så är det när man är sjuk. Imorgon har jag lovat att infinna mig på jobbet igen. Smartast vore väl egentligen att stanna hemma och vila lite till, men men..

Började fundera på nyårsoutfit (inte för att jag vet vad jag ska göra än), och kom fram till att jag inte har så mycket att komma med. Förmodligen blir det den lilla svarta sammetsfodralen jag köpte härom veckan. Kanske nåt fint smycke till.

Nu ska jag titta på Medium. Kram på er!

Suck!

Det är nu man saknar en sambo, när man är sjuk. Jag brukade alltid få nån god mat, massor med modetidningar, frukt, godis och film. Och bara ligga i soffan och inte göra nångting alls. Nu måste jag klä på mig, knalla ner till affären och köpa nåt att äta. Det ekar tomt i kyl o frys =( Ja ja... bara att ta på sig skorna nu. Off I go...

Mr Beckham

Sitter här hemma och har skit tråkigt. Tittar på Ellen DeGeneres där hon har David Beckham som gäst. Har aldrig riktigt förstått grejen med David Beckham. Tycker han är så fjollig. Han pratar som en brud. Tycker att vissa reklam bilder på honom kan vara bra, men när han öppnar käften... eeeh, not so sexy!

Den här bilden funkar ju definitivt ;-)
http://frillr.com/files/images/David-Beckham.jpg

God morgon!!

Eller ja, så god vet jag inte om den är. Idag är jag hemma från jobbet och kurerar mig. Jävla skit förkylning!!! Nu ska jag ta mig en värktablett och lite frukost. Sen får vi se hur det känns.

Vad ska alla ni göra på nyårsafton förresten?

Bästa hälsningen

Det här var den bästa julhälsningen jag fick:

För det nya året önskar jag dig glädje, hälsa, kärlek och bla bla bla.... Allt skitsnack! Bara nonsens! Jag önskar dig otroliga knull, oförglömliga orgasmer, att du arbetar hälften men får 3 gånger mer betalt, tusen nätter av njutning och att du vinner på lotto och blir miljonär. God jul och gott nytt år!

Allt som jag behöver ;-) Ha ha haaa.....

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas att jag mår bättre imorgon. Har ju jobb som väntar. Natti natti!


Sjuk =(

Hemma igen. Känner mig sjuk sjuk sjuk! Lite mera te. Varit hemma hos Nina och fikat. Det blev lussebullar, pepparkakor, choklad och pizza. Herregud, jag har en jäkla junkfood period på g här. Inte bra alls... Nu får det vara slut med det här!

Vi har suttit och pratat nyår ikväll och egentligen inte kommit nån vart. Alla gillar olika grejer och vi kommer inte överens om något. Vi får se vad som händer. Det är ju några dagar kvar. Och vi får ju hoppas att jag blir frisk.

Nu ska jag dricka mitt te och vila. Puss på er!

Längtar efter värme..

Just nu längtar jag efter semester och värme. Bara slappa, slappa och slappa. Gud så härligt. Får se om det kanske blir nåt i januari.

Lite härliga minnen från Thailand



Elefant dase..... tihiii....



Nä usch då.... Nu vill jag verkligen bort ett tag. Suck!

Lite sjukis....

Då har man ont i halsen igen då!!!! Jävla skit också!!! Dags för lite te. Senare blir det fika hemma hos Nina. Ska äntligen få träffa Sanna =) Hon kom hem från Spanien för en vecka sen och vi har inte hunnit ses än. Ska nog ta och njuta av en Spånga macka när jag ändå ska ditåt sen. Mmmm...... Men först lite frukost.

Soffan vinner

Yes, det blir soffan ikväll. Är för trött för att gå ut. Känner mig dessutom lite krasslig i halsen =( Faaaan, jag var ju lite sjuk precis. Och nyår närmar sig med stormsteg, vill ju inte lägga däckad då. Det blir lite te med ingefära, citron och honung + lite vila.

Pusselipuss!

Hmmm...

Sari har varit här och vi latade oss rejält i min soffa. Sega som sjutton var vi bägge två. En sväng till donken orkade vi dock med =) Nu har jag piggnat till lite grann och vet inte vad jag ska göra. Ska man orka gå ut ikväll igen eller ska man stanna kvar i soffan?? Det är frågan det. Eller kanske man får mysa inatt? ;-) Vi får se vad kvällen har i sitt sköte. Bara vänta och se. Kanske ska kleta på lite mascara och grejer just in case =)

Kram på er!

Latar mig

Ligger på soffan och gör absolut ingenting =) Eller jo, jag tittar ju på tv. Så mycket orkar jag anstränga mig =) Älskar 80 tals filmer, går just nu på TV400.

Nu ska jag fixa lite kaffe. Sari är nämligen på väg hit för en liten fika. See ya later bitches ;-)

God morgon! Eller ska man säga God dag kanske =)

Sovit ganska sent idag. Skönt. Hade en trevlig kväll igår med brudarna =) Tack för det tjejer! Är inte alls bakis, lite seg bara.

Nu är det dags för frukost.




Det här...

0-66820cfb795a2481d60453f551283953.png

Kolla varifrån!

Det här händer just nu :-) skål!


Party!!!

Nu är det dags för partaj!! Gjort mig klar och smuttar på en drink =) Ska alldeles strax iväg hem till Jessika som bor här i Sumpan och sen drar vi ut. Vi ses via mobilbloggen senare. Kram på er!!

Så här ser det ut ikväll

Drinktips

Fick den här boken igår, 1001 Cocktails. Kan komma väl till hands ikväll =) Hade ju även fått boken Alla får ligga tidigare. Dessa böcker kanske hör ihop ;-) Kanske blir lite action ikväll, ha ha haaaaaa =D Skoja bara.... NOT! ;-)

Nu har jag städat klart och ska hoppa i duschen för att sen dra hem till syrran för att äta lite och leka med Noah. Han är ju helt överlycklig för hans nya tåg jultomten kom med =) Puss på dig sötis!

Vi hörs lite senare. Kramis!




Juldagen

Sovit ut ordentligt, men ingen lugn och ro direkt. Måste verkligen ta tag i städandet. Så nu har jag dammat och fixat, och nu är det dags att plocka fram dammsugaren. Sen tror jag att jag åker hem till syrran och äter lite mer julmat =) Och vad händer ikväll?? Förmodligen PARTY!! =)

Ses ikväll. Puss!

Ho ho hoo......

Nu är jag hemma. Haft en jätte mysig julafton med min familj. Mycket mat och mycket choklad =) Men trots det så tror jag att det börjar kurra i magen. Kanske en macka och lite te. Väntar på att Ett päron till farsa firar jul ska börja =) Den är ju bara så himla bra!!! Men just nu är det Sagan om dom två tornen som gäller.

Nu ska jag fixa iordning lite te och macka. Pöss på er!



Min älskade lilla tomte =) Älskar dig såååå mycket!!!!

Nu är...

6c4b7788a45de7fd02006c92ad6f6a2d.png

Kolla varifrån!

Nu är tomteluvan på, julmaten på gång och kalle anka på tv. Hungrig som bara den. Hoppas att ni får en riktigt skön julafton mina vänner. Puss så er.


Jag ryser....

Alltså den här huvudmassage grejsen är ju helt fantastiskt underbar. Ryser i hela kroppen varje gång jag använder den. Mmmm så skönt... Tack så mycket Aliyah =) I love it!

Nu ska jag hoppa i säng. Måste orka med en till arbetsdag. Sen ledig 2 dagar =) Puss på er så hörs vi imorgon!

Och en riktigt god jul till er alla söta!!!

Dagen före dagen....

Heeeeelt sluuuuuut.... Vilken dag det har varit. Mycket folk och jobbat länge. Nu är det snart över. Men, det värsta är att komma. Det är mellandagsrean. Folk beter sig som djur då. Helt sinnessjukt!!

Men men, imorgon är det julafton. Först blir det lite jobb, sen iväg hem till min syster där vi ska fira jul. Julen är inte så jätte stort för mig, men lite annorlunda känns det nu när vi har Noah i familjen. Vi måste ju göra julen till något speciellt för honom.

Fick en fin julblomma av en kund idag =) Hur underbart är inte det... Tack så mycket! Fick även min julklapp från Aliyah. Har ju själklart öppnat den, och älskade den =) Ni får se bild på den. Köpte även nåt litet till mig själv, igen =O


Min fina julblomma som jag fick av min kund =)

Presenten jag fick från Aliyah. Lite huvudmassage. Oh my god vad den är skööön... Kan förstå varför det står orgasm på den =) ha ha haaaa.....

Lite nytt till mig själv. Med puffärmar, igen =)

Nä nu måste jag äta och varva ner lite. Vi hörs säkerligen snart igen. Puss!

Sova..

Dags att hoppa i säng. Känner mig trött men inte riktigt sova än trött, men måste försöka. Behöver alla krafter inför galenskaperna imorgon. Folk kommer väl att handla som tokiga. See you tomorrow night. Natti natti!

Hallå där!

Äntligen hemma efter ytterligare en lång dag på jobbet, men fortfarande ingen kaos. Imorgon är det dagen innan dagen, och dom flesta får lön. Så förmodligen bryter kaoset ut imorgon. Det blir fullt ös medvetslös.

Nu är det dags för lite bus och skulle jag behöva plocka undan lite här hemma. Har inte hunnit städa på ett tag nu och det börjar kännas lite stökigt. No good!! Vi hörs väl lite senare då. Kram så länge.

By the way, fick ett mail från en av fotograferna från gårdagens jobb. Han ville bara säga att han var riktigt nöjd med mitt jobb =) Sååå roligt att höra!!!!

Julklappar...

Julpysslar lite... Slår in Noahs paket och även Aliyahs =) (Aliyah är min kollega) Vi på jobbet har nämligen kommit överens om att köpa julklappar till varandra. Vi har dragit lott om vilka som köper till vilka. Jag skulle köpa till Aliyah, och den har jag inhandlat idag =) Ho ho hooo......


Din julklapp Aliyah =) Nu blir du lite nyfiken va... =)

Hello!

Hemma nu från jobbet. Det gick jätter bra och var super super roligt. Skulle verkligen vilja göra det här på heltid, sminka till fotograferingar. I love it!! Dagens plåtning var ju lite reklambilder till en ganska så ny motionscykel som ännu inte finns i Sverige. Verkar vara stenhård och effektiv =) Imorgon är det tillbaks till vanliga jobbet och köra så det ryker dagarna innan jul.

Nu ska jag ta och mysa lite och kanse äta något. By the way, det blev hamburgare till lunch idag igen. Shame on me!!

Så, nu...

07e1902611546577bff73b5c318bc05c.png

Kolla varifrån!

Så, nu jobbar vi med ljussättningen, sen kör vi. En manlig modell kommer också om ett tag så jobbet är inte slut än :-)


Väntar på...

10a6b0edf63884529b5bb4eae84dd47e.png

Kolla varifrån!

Väntar på min modell. Snart sätter vi igång :-)


Måndag

Känner mig lite bättre idag, igen. Har väl åkt på nån varannandags förkylning. Det suger! Är iaf upp och äter lite gröt. Packat iordning all smink och hårgrejer inför fotograferingen idag. Hoppas att det går bra. Har som sagt inte jobbat med fotograferingar på ett bra tag, så det ska bli spännande =)

Hoppas ni får en härlig måndag! Snart är det jul. Kram på er!

Grrrr!!!!

Det här suger ju ordentligt!! Åkt på feber. Hela kroppen gör så förbaskat ont och kan inte sluta frysa =( Måste orka med plåtningen imorgon. Det är väl bara att knapra piller imorgon då. Jippiii...

Säger godnatt och adjö!

Gud så trött...

Har nog slagit alla rekord i trötthet idag. Lite sjuk och jobbat heeela dagen lång. Game over! Har inte så mycket att säga. Ätit en pizza och nu ska jag bara ligga i soffan och titta på Blood diamond. Till lunch blev det Burger King, fan va nyttig man var idag då...

Nä, nu ska jag ta och avlida här i soffan. Imorgon är det plåtning som gäller. Vill gärna vara pigg så jag kan prestera bra. Kram på er!

Köpte en ny partyklänning idag, i sammet med puffärmar. En liten billig =)

Dags att sussa..

Nu säger jag godnatt! Dags att mysa under duntäcket =) Varmt och skönt.. Vi ses och hörs imorgon igen. Sov gott mina skönaste homies =) Natti natti!

Myskväll!

Äntligen hemma efter en lååång dag på jobbet denna lördag, och lika långt blir det imorgon. Måste bara berätta om ett äckligt kärlekspar jag mötte på tåget. Dom saknade varandra när dom satt mittemot varandra. Avståndet var alldeles för långt. Så dom fixade plats (mittemot mig såklart) så att dom kunde vara så nära varandra som möjligt och bara pussas, pussas och pussas. Oh my fucking god så vidriga dom var!!! Ha haaa... Bitterfittan has spoken =) Nä, jag gillar mitt singelliv, men visst saknar jag lite närhet och kramar ibland. It is what it is!

Nu blir det bara soffmys. En påse chips, cola och lite choklad. Och Deuce bigalow: European gigolo så klart. Sååå himla rolig är den. Hoppas ni får en härlig lördag kväll. Kram!


http://www.impawards.com/2005/posters/deuce_bigalow_european_gigolo.jpg

Ha ha...

144c33eca28185378407274e1d490131.png

Kolla varifrån!

Ha ha... Deuce bigalow :-) Så jävla bra! Hi hi.. Då vet jag att jag har nåt att se fram emot :-) mycket skratt med andra ord. Men först, jobba till kl. 20.


Gutten morgen!!

Mådde fan skit dåligt igår kväll. Frös som en dåre och sov under mitt duntäcke med kläderna på. Idag känns det bättre igen. Fan va skumt!

Sitter och äter min frukost nu. Risgrynsgröt med saftsoppa =) Som man alltid fick när man gick i skolan för en miljon år sen =) gott! Sen blir det jobb ända fram till kl.20. Pust pust säger jag bara. Men det blir bra med pengar i plånboken =) och det är ju faktiskt riktigt kul och jobba när det är julrush.

Nä ni, nu måste jag kila. Hörs ikväll!

Aj aj..

Min lilla kropp värker... speciellt mina lår och min rumpa =( Kan ju garantera att detta inte handlar om träningsvärk =) Nåt skumt är på gång in my body. No good, no good.

Nu ska jag tvätta fejjan och gå och lägga mig. Godnatt på er!

Äckligt!!

Är inte det sååå fruktansvärt äckligt med tyg näsdukar!? Varför vill man snyta sig och sen stoppa snoret i fickan?? Och sen plocka upp den och snyta sig igen i sit gamla snor. Så jäkla äckligt så jag döööör!!

Ville bara säga det =) Nu ska jag fortsätta frysa... Brrr...

Hejs svejs!

Mådde bra igår och hela dagen idag, men nu när jag kom hem från jobbet så är jag helt täppt i näsan, ögonen svider och det känns som jag ska avlida snart. Vad är det som händer? KAN INTE BLI SJUK NU!!!! Jobbar hela helgen (kommer antagligen bli kaos) och på måndag har jag sminkjobbet. Nu är det bara att kurera med alla medel.

Nu blir det bara ligga på soffan och dricka te med honung. Hoppas ni får en skön fredag kväll och en bra helg! Kram på er!

Lite julfika...

-92db03c25d3576b7169a9a6ee1461cc.png

Kolla varifrån!

Lite julfika på jobbet :-)


Natti!

Sitter i mörkret med tända ljus, myskläder och läser min nya bok =) Den är faktiskt väldigt intressant. Fortsätter att läsa imorgon. Berättar lite mera om boken när jag kommit lite längre.

Nu är det nog dags för mig att säga godnatt till er. Sov så gott och vi ses imorgon igen. Puss!

Mysigt...

Haft superduper mysigt i Gamla Stan med Nina pina =) Strosat runt bland dom vackra husen och julmarknaden, ätit brända mandlar och druckit varm choklad. Mmmmm så gott!!



Fick en liten tidig julklapp av Nina (dumma jag har ju inte köpt nånting). En bok som heter Alla får ligga =) Ha ha haaa... Den verkar vara hur skön som helst. Inte för att jag anser att jag har några problem på den fronten ;-) men det kan väl inte skada och få lite tips om hur man blir grymmast på stan. Ha ha haa....




Nu ska jag ta mig en kopp Chaï te =) Kram på er!

SL is down

Jävla SL´s sida!!! Verkar vara överbelastad eller nåt. Kan inte ens kolla när bussarna går. Ser bara att det står att det är STORA störningar i busstrafiken just nu. Jag som ska iväg och hämta lilla Noah på dagis nu. Kan ju ta T-banan också men det kommer ta så mycket längre tid. Men det kanske går fortare ändå med tanke på förseningarna. Sen blir det Gamla Stan med Nina =) Mmmm... Ser fram emot lite brända mandlar... Mums...

Vi hörs senare mina små snögubbar! =)

Spooky...

Just det... Drömde precis innan jag vaknade, att jag vaknade och att klockan var halv nio. Sedan när jag vaknade på riktigt och tittade på klockan så gissa vad den visade!! HALV NIO!! Spooky eller hur??

Bläddrade igenom lite bilder på min mobil, och hittade roliga fyllebilder som man försökt tagit på sig själv och som inte blivit så bra. Har ett gäng med såna bilder =) Man ser bara halva ansiktet eller inget alls. Här kommer några ex.






Hi hi hii... Vilken fotograf va? =)

Merry thursday!!

Idag känner jag mig lite bättre. Fortfarande lite trött och sänkt, men inte alls lika mycket som igår och inte ont i halsen =) Skönt. Idag är jag ledig och det blir nog så att jag hämtar Noah på dagis på eftermiddagen. Sen har jag och Nina pratat om att åka in till Gamla Stan på lite julmarknad =) Kan bli hur mysigt som helst.

Nu har jag i vilket fall som helst börjat tvätta lite. Skulle behöva städa också men vet inte om jag har energi till det. Pust! Men nu, lite sen frukost =)

Kram på er!

Godnatt!

Det börjar nog bli dags för att krama kudden nu. Sjukt trött. Hoppas hoppas att jag inte har lika ont i halsen nu inatt som jag hade igår =( Imorgon är jag tur som ledig, så jag ska försöka vila mig. Har bokat tvättstuga 7 på morgonen, men tvivlar starkt på att jag kommer upp då. Ja ja, det är morgondagens problem.

Sov så gott! Kram.

Lite shopping botar allt =)

Jajamän, visst följde det med lite grejer hem även idag =) En kavaj och vinterskor. Förra året behövde jag rikigt inte tänka på det där med skor, körde ju bil då. Fan vilken lyx. Det som jag verkligen behövde köpa idag glömde jag bort. Det var en ögonmakeupremover.


Min nya kavaj. Även denna från H&M 399 kr

Vinterskorna från Din sko. Dessa var på rea för endast 249 kr. Vet inte om jag älskar dem, men dom får väl duga.

Hade gamla chefen på besök idag =) Kul att träffa henne. Hon brukade alltid köpa tulpaner till oss vid juletid, så även denna gång fick vi blommor av henne =) dock inga tulpaner, men en snygg bukett. Tack snälla Yonna! =)



Nu ska jag proppa i mig en miljon clementiner och sen lite te med honung. Har ju känt mig lite krasslig idag och vill verkligen inte bli sämre, så nu är det bara soffan som gäller. Pöss på er!

Dags för...

0-398c1b40ee6384c2edf929c69d20b2c0.png

Kolla varifrån!

Dags för lite lunch :-) sallad blir det idag. Måste säga att jag känner mig inte alls frisk idag :-( får väl bara hoppas att det inte blir värre. Ses ikväll! Kram.


Iväg och drömma lite...

Det är nog dags att säga natti natti nu. Trött som bara den. Hoppas jag känner mig frisk och kry imorgon. Vill verkligen inte bli sjuk. Kan verkligen inte bli sjuk nu.

Sov gott alla mina små tomtar! =)

Trött som satan

Gud vad jag är trött. Och lite tjock i halsen =/ No good.... Och ögonlocken kliar igen. Har inte haft ögonskugga på några dagar (förutom i lördags, och då använde jag Make Up Store och Clarins. Gick jätte bra). Idag tänkte jag måla mig lite igen på jobbet, och använde Smashbox som jag älskar. Och på eftermiddagen var det dags igen, kliade och sved. Börjar nu misstänka att jag inte tål deras skuggor =( Buhuuuu.....

Sara jon... Är så sugen på salladen du brukar köpa på Tasty´s. Den med kyckling, bulgur, keso och sallad. I want.... Kanske till lunch imorgon =)

Hej på er!

Det är vinter ute! Så vackert är det... Tog en mysig fika med Sari (ja igen, tredje dagen på raken) här i Sumpan. Det var snö och en julgran utanför, snögubbar sprayade på fönstret, mörkt och mysigt med tända ljus på borden och så smuttade jag på en varm choklad med scones =) Härligt...

Blev lite shopping idag också. Skulle vilja köpa hur mycket grejer som helst, men men... Man kan inte alltid ha det bra. Blev två plagg från H&M.


Klänning med små axelvaddar med paljetter på. I like...

En till svart klänning med små puffärmar. Like it too... =)

Imorgon är det onsdag och det betyder lill lördag. Brukar inte vara ute på onsdagar så ofta, men är nog lite sugen nu. Annars blir det ingen party förns juldagen, och det känns ganska långt borta just nu (fast den är här redan nästa vecka). Vi får väl se hur det känns imorgon.

Nu ska jag surfa lite innan det är dags för Ugly Betty. Ha en skön kväll!

Stockholm är...

0-47acf5394b8b7714f5976b95c51ae7f8.png

Kolla varifrån!

Stockholm är vitt! Vackert, men samtidigt jobbigt. Det här har du att vänta dig Sanna nu när du kommer hem från Spanien. Härligt va? :-)


Plåtning!

Har precis fått en förfrågan om att sminka till en annons för en ny motionscykel =) En tjej och en kille. Kan bli super kul. Tror jag hakar på den =) Inte så värst bra betalt, men å andra sidan har jag inte gjort så mycket sminkjobb på siståne heller. Och den faller på min lediga dag så det blir extra pengar =) Kuuuuuul!!

Ullared

Ursäkta mig, men är det nån som tittar på tönt programmet Ullared?? Fattar ingenting, töntigt och trist. Jag gillar ju mer Paradise och sånt skit =) Töntigt det också, men så mycket mer underhållande.

Precis ätit lite middag och en saftig clementin. Nu blir det lite CSI och lite mjölkchoklad i väntan på Paradise =)

Oh my...

0-57f74643ca701ca40200297aa83b2af9.png

Kolla varifrån!

Oh my god! Hur hamnade denna i min shopping påse? ;-) mums..


Lata lilla jag

Gud vilken slö dag. Tvättat lite och latat mig =) Vaknade så sent så dagen bara försvann. Nu ska jag iaf iväg hem till Sari igen för lite eftermiddags fika =)


Finaste Sari och jag =) Herregud vad blek jag är!! Bilden är tagen i somras, efter en dag på stranden t.o.m om jag inte minns helt fel. Ha ha... That´s me, the whitest chick ever!

God morgon!

Haft en helt underbar sovmorgon! =) Jag har blivit ganska dålig på att sova ut, men ibland så =) Ska nu äta en väldigt sen frukost, lite gröt och kaffe. Ser också att det är vinter ute. Let it snow, let it snow, let it snow.....

Puss!

Natti natti

Så, då har man tittat på en äckligt bra kärleksfilm och fällt några tårar för att kärleken är så underbar. DET VILL SÄGA OM MAN HAR HITTAT KÄRLEKEN! Ha ha haaaaa..... Ingen bitterfitta här inte =) Ensam är bra, bara man får lite kärlek då och då ;-)

Då är det dags för mig att säga natti natti. Sjukt trött är jag. Imorgon är jag ledig, så det blir sovmorgon =) Godnatt!

The holiday

Ikväll är det världens underbaraste kärleksfilm på TV3 kl.21, The Holiday. Det var då jag blev kär i Jude Law, efter denna film. Mmmm... Jude.....

http://klinten.blogg.se/images/2008/the-holiday_14101248.jpg

Söndags seg...

Varit hemma hos Sari på en liten jul fika med lussebullar och julmust. Myspys... Hemma nu och ska kramas lite ;-) Eller??

Ha en sköööön söndag!

God dagens!

Klockan är halv tre och jag har inte mer gjort än gått upp, ätit frukost, duschat och diggat lite gamla goda hits med Michael Jackson =) Så skönt... Nu ska jag klä på mig och kila över hem till Sari för lite söndagsfika =)

Några bilder från middagen igår,


Mina kära kollegor Daniela och Magda

Anden i glaset =)

Snygga Sara

Snygga jag =D Ha ha haaa.......

Sara och Susanne

Och sist men inte minst har vi våran lilla Aliyah, som höll på att avlida av skratt =)

Puss på er mina skönaste kollegor!

Hemma!

Hemma ganska så jäkla tidigt ikväll. Var en jävla dålig dimma ikväll måste jag säga!! Men tack Sara khanom för att du gick vidare med mig ;-) Pusselipuss sötnos....

Vi var ju som sagt på Le Rouge i gamla stan. Jätte mysigt och fint ställe, men urusel service. Kanske personalbrist eller nåt, I don´t konw.... men så värst trevliga var dom inte och ibland så började jag känna mig smått uttårkad =) Ja ja, fyllo finne =)

Är det inte hemskt när man skickar sms till nån på fyllan (eller fyllan och fyllan.. är ganska så nykter), och sen ångrar att man gjort det. Även om det bara var ett vänskapligt sms och man inte menar nåt med det, men det kan lätt misstolkas. Pratar inte om dig, utan om dig =) Ha ha... min telefon verkar ha gått het ikväll. Sms hit, sms dit =) Hi hi hii.... så är det ibland.

Nu ska jag smutta lite på kaffet här, men vi hörs imorgon igen. Natti natti bitches!


In i dimman då =)

Nu är det dags att bege sig mot gamla stan och Le rouge. Vi ses via mobilbloggen lite senare ;-) Ha det gött! I will...


Det blir samma gamla rockiga trasa....Fan dags att shoppa lite nya kläder kanske.

Underbara lördag!!

Så ja... äntligen lördag!! Precis kommit hem från jobbet och ska nu börja med lite uppvärmning och förvandling inför kvällen =) Sååå roligt det ska bli..... Har ju inte haft ögonskugga på några dagar då ögonlocken kliat nåt fruktansvärt, men har nu blivit bättre efter att jag använt min lilla salva =) Så idag kör vi på en sotning =) Har bara inte bestämt om det blir en blå eller plommon sotning. Vi får se..

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Hörs snart igen. Kramis!

GRATTIS ERIK!!

Sitter i tårar här hemma efter Eriks seger. Fan va det är skönt att se folk så överlyckliga!! Han är grym!! Och måste säga att det var en ganska bra vinnarlåt i år också.

Nu lite te med honung, smörja in ögonen med salvan och sen säga natti natti!

Mys..

Naglarna är målade, värmeljusen tända, myskläderna på och chokladen framme =) Idol på tv och hejar på Erik!!

Kramelikram!

FREEDAAG!!!

Äntligen helg!! Imorgon blir det några timmars jobb, sen party party på kvällen och sen ledig 2 dagar =) Kan det bli bättre?

Ikväll blir det lugnt framför tv:n bara. Kan nog gissa att det inte är nåt annat på tv ikväll än Idol finalen, så jag får väl titta på den då. Fixa naglarna kanske man ska göra också. Lite puma måste man väl vara imorgon kväll ;-)

Nu ska jag ta och slappa lite. Hörs lite senare. Kram!

Lite mums...

290c89330ea7d6045af3c145439b1076.png

Kolla varifrån!

Lite mums mums på jobbet ;-) snart dags för hemgång och det är äntligen fredag!!


Mätt..

Oj oj oj vad mätt jag är. Sitter här i mörkret med tända ljus och fryser och tittar på finalen av Mammas pojkar =) En stor kopp te med honung väntar alldeles strax.

Har bus´at inför helgen partaj och borde även fixa klorna igen men guuud... I don´t ork! Har även smörjt mina ögonlock med salvan jag köpte från apoteket. Ska även ha det i ögonen vid läggdags. Svider inte iaf vilket känns jätte skönt.

Oh, nu är det slutspurten på Mammas pojkar =) Hörs sen. Kram!

Trötta gråa torsdag..

Fy fasiken vad trött man är idag då. Ögonen svider som bara den. Har fått nån slags eksem på ögonlocken också. Ja, på båda två. Svider som satan och ögonen var som pingisbollar imorse. No good... Köpt nån salva på apoteket idag som förhoppningsvis ska hjälpa. Min första tanke var att jag kanske reagerat på L´oréals serum för fransarna. Jag började nämnligen få lite känningar att det kliade lite i samma sväng då jag började använda den. Vi får väl se, kommer inte smeta på den ikväll iaf.

Lite mer bilder från Annikas kalas =)


Jeanette och me..


Födelsedagsbarnet. Snygg som satan =)


Snygga puman och jag


Nånting var sjukt kul...






Och så några sötnosar så klart ;-)


Dags att säga godnatt

Oh my god!! Ett plötsligt sug på pannkakor med nutella, glass, banan och jordgubbar slog till precis... Skit också! Nutella finns, bananer finns och våffelsmet finns. Däremot saknas jordgubbarna och glassen. Och hallåå, klockan är ju mycket nu. Inte ska man äta en sån sockerbomb precis innan läggdags. Har så himla svårt att sova nuförtiden ändå. Kanske kan slänga ihop lite mums mums imorgon istället =P Men en liten nattmacka får det bli iaf, är ju för fasiken hungrig!! Ha ha.. Natti natti på er mina små pussgurkor ;-)

Onsdag

Usch så trött! Hur kan man vara konstant trött?? Ja ja, inget jävla gnäll nu =) Maten på spisen och jag sitter och ska börja läsa igenom ett häfte med lite frågor inför mitt utvecklingssamtal med chefen imorgon. Shit så tråkigt!! Just det, inget gnäll ;-)

Imorgon är det torsdag vilket betyder nästan fredag som betyder snart lördag =) Ha haa... Härligt härligt! Men nu, lite mat. Hörs.


Jag just nu. Not happy!! =) ha haa....

Sov gott!

Oj oj.. blev kallad älskling också =O Ha ha.... What the fuck!! Nä du, börjar bli dags att kalla på herr Blunder för lite sömn medicin =) Hörs imorn igen. Natti natti!

Hej på er mina små kottar!

Läääängtar sååå till lördag... Då blir det lite krökish igen =) Då ska jag nämligen ut med mina kära kollegor på julbord. Eller ja, det blir ingen julmat. Vi valde att gå på vanlig restaurang istället. Det blir Le rouge i Gamla stan. Det är lite moulin rouge över det hela, så jag får väl ta på mig en korsett också ;-) ha haa...

Precis fått ett sms från killen som ville bjuda mig på bio. Allvarligt.. Kan det bara vara vänskapliga tankar om man frågar ca 4 ggr under en och en halv veckans gång om vi ska träffas?? Jag vill bara vara hans vän, inget mer. Nu är det slut romansat! Dags för playtime ;-)

Nu är det dags för Desperate... Hörs snart!

Sovmorgon

Det är tisdag och det bär iväg mot jobbet. Hade varit skönt med en till ledig dag tycker jag. Hade en ganska så skön och avlsappnad ledig dag igår =) Nice bajs... Hörs ikväll mina små dårar!

Off I go...

Sådär ja.. Nu har jag varit duktig och städat hela förmiddagen. Och nu ska fröken iväg på lite bus ;-) Och då menar jag inte brun utan sol denna gången =) ha haa... Sug på den ni! Vi ses...

Monday off

Välkomnar denna underbara lediga måndag. Den behövs verkligen. Har sovit ut ordentligt (kan inte komma ihåg när jag gjorde det senast).
Ja, eftersom jag hoppade över städningen i torsdags så kan ni ju gissa vad som står högst upp på att göra listan. Skit också! Ha ha =)

Vilka sköna bilder du har från festen Trine =) Få se om jag kan sno några =) Nu ska jag ta och äta en sen frukost. See ya!

Sköna soffa

Äntligen hemma igen. Det var inte så farligt att jobba några timmar, men trött är man och jag längtade efter soffan varje sekund =)

Det blev ett litet köp även idag. Bästa duschcremen ever. Så jäkla härlig. Biotherms Lait De Douche. Good shit!!


Lite bensin...

3516a671df068dc185e7e29d3eb7d282.png

Kolla varifrån!

Lite bensin i tanken :-) gud så gott...


Aj aj..

Mitt huvud dunkar idag. Det blev lite av varje igår kväll. Lite bubbel (några glas), öl (massor), 2 shots, en grogg och sen 2 koppar kaffe =) Ha haa... Men fasiken vad vi hade roligt. Så bra fest Annika! Nu måste jag börja göra mig klar för jobbet. Ja kära ni, jag måste iväg och jobba några timmar. Hoppas bara att alvedon gör sitt fortast möjligt =)

Vi hörs ikväll.


Puman Annika och jag

The four non blondes... =)

Jultomten?? Tomas plockar ölburkar =)

Hotta brudar...

Fulla...

Det är...

509b080aae95e85c77eae35da1a13893.png

Kolla varifrån!

Det är party på högsta nivå :-)


Oh my...

0-52e62e80712a93a6c1ad42bbf65cf942.png

Kolla varifrån!

Oh my god! Nu shottar vi...


Adios!

Så här ser det ut ikväll =)


Party!!

Stressad som satan!!! Kommit hem från jobbet och nu ska man förvandlas till partysessa på nolltid. OMG!!! Snart är Jeanette här och hämtar mig, sen mot city till Annikas kalas =) Vi får se om jag hinner få upp nån bild på hur jag ser ut ikväll. Nä, nu måste jag fortsätta stressa. Puss!!!

Godnatt!

Nä, nu är det dags för lite skönhetssömn =) Sminkning direkt på morgonen, då är det skönt att vara pigg och på hugget.

Just det, lite påfyllning i badrumsskåpet blev det idag. Rengöring och ansiktsvatten (ekologiska) från Estelle & Thild och min favo mascara från Max Factor (vattenfast).



Natti natti!!

What the fuck..

Tittar på Idol nu för andra gången, eller bara genomgången nu mot slutet, och måste bara säga att va faaaaan gör du Tove!!! Hur kan du slakta min favvo Kylie låt sådär?? Herrejesus... Time to send you home girl!

Var på Kylie konsert förra året och det var så jävla grymt!!! Min idol =)
http://991.com/NewGallery/Kylie-Minogue-X-Tour-Edition-453477.jpg

Oh no!!!

Jeanette har precis lämnat mig, och jag glömde ta kort på den fina presenten vi gjort till Annika. Kanske kan fota den imorgon innan vi lämnar ifrån den. I hope you like it DiscoDuck ;-)

En big oh no till att det känns som om jag ska bli sjuk. Känns lite skumt i halsen och lite i huvudet =( Får inte! Vill inte! Ska ju på party imorgon. Ska bli så himla kul att träffa alla er. Vissa har man ju inte träffat sen jag och exet gjorde slut. Härligt! =) Nu blir det lite te med honung. Kram kram!

Hej på er!

Då var det fredag kväll igen. Fasiken vad veckorna går fort. Ikväll blir det lugnt, jobb imorgon med en sminkning direkt kl. 10. Nu sitter jag och väntar på att Jeanette ska komma över så ska vi pyssla lite med Annikas present =) Det du Ankan... Ha ha haaa.... Härligt med lite party imorgon =)

Nu ska jag börja fixa lite middag. Kramis!

Jag ääälskar...

071887460ff3e8d06820bcaf1d15687d.png

Kolla varifrån!

Jag ääälskar lussebullar. Mmm.. Köpte 4 st imorse, och nu finns det 2,5 kvar (snart 2) :-) hi hi..


Fredag!!

God morgon på er! Idag är det fredag, och det betyder att imorgon är det lördag och fest =) Jippiii!!! Sitter och äter frukost nu, sen blir det jobb ända fram till kvällen. Men på vägen till jobbet ska jag förbi 7eleven för att köpa världens godaste kaffe och lussebullar. Mmmmm.... Behöver ju fylla på med lite energi så man orkar jobba hela dagen =) Så gott!!!

Ha en bra dag!

Facebook

Har precis upptäckt en sak. Jag har ett förhållande, med fucking Facebook!! Kommer hem från jobbet och loggar in på Fejjan. Är på Fejjan hela tiden nuförtiden. Har blivit helt beroende. Inte bra... Men just nu är det mycket aktivitet på Facebook så jag kan inte låta bli. Patetiskt va? I know... Behöver skaffa mig ett liv kanske =)

http://www.terinea.co.uk/blog/wp-content/uploads/2007/07/facebook-logo.jpg

Mmm..

Marabou... Precis tryckt i mig lite choklad. Köpte den nya varianten med yoghurt och hallon. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Ingen wow effekt men ändå gott.

Nu är det dags för Mammas pojkar =)


Puss puss...

505757dd57a14e0251ad70799972d53c.png

Kolla varifrån!

Puss puss min lilla älskling!


Lunch!

Det blev visst ingen städning idag =( Shame on me! Men det blev en promenad iaf, och det är alltid nåt =) Ska snart iväg och hämta min lilla älskling på dagis och mysa massor =) Men först lite lunch.

Blev btw precis bjuden på bio (ja av en kille), men vet inte om det är en vänskaplig invitation eller något mer. Hmm.... Det är en person jag känner sen långt tillbaka och har haft en fling med, och nu råkade vi träffas efter typ 10 år. Hmmm hmmm hmmmm.... Jag får väl försöka luska lite ;-)

Ute på...

0b41362717a97ca9fc81b71f5c4c4c0c.png

Kolla varifrån!

Ute på promenad. Så skönt väder, sol och frisk luft :-) ankorna njuter iaf...


Torsdag

Jaaaa, äntligen är det torsdag och jag är ledig. Eller ja, ledig och ledig. Det är tvättstuga som gäller för tillfället och sne behövs det städas också. OMG, hur ska jag orka med det. Varit sååå lat senaste veckan. Don´t know what hit me.

Sen vill jag passa på att gratulera Katja och Tommy som igår kväll fick en liten pojke =) Grattis!!!! Tycker ni ska ta och flytta tillbaks till Sverige med lilla beben så vi kan träffa er oftare. Love u...

Sen vill jag också säga att Sari jag hatar dig just nu!!! Imorgon reser Sari nämligen till värmen. Usch usch... Inte alls avis.

Sådär ja, back to my booring life =) Lite frukost kanske. Puss!

Good night!

Imorgon är det torsdag och jag är ledig =) Me loooove.... Men tråkigt nog så är det tvättstuga direkt på morgonen som gäller och sen borde jag städa också. Booooring... Sen ska jag hämta Noah på dagis. Saknar honom så sjukt mycket, såååååå mycket.... Så jag antar att jag kommer köra mycket tåg imorgon =)

Längtar till lördag, då blir det födelsedags kalas =) PARTYY!!! Måste börja fundera på en outfit... Hmm... I have nothing, nothing.. Fuck!

Nu är jag så sjukt trött. Ska äta en nattmacka sen hoppa i säng med John Blund ;-) Ha haa... See ya in my dreams.

Trööötttt!!!!

Varifrån kommer denna trötthet?? Shit alltså... Kommit hem efter en lååång arbetsdag. Nu lite mat och titta på Stockholm-Arlanda, då min gamla klasskompis är med i dagens avsnitt =) Hi hi..

Oj oj..

107662358541f56b30ce82472e55d64c.png

Kolla varifrån!

Oj oj.. Horoskop för december. Vi får väl hoppas att det här stämmer ;-) ha ha..


Gäsp..

Så sjukt trött idag så jag är helt tom i skallen. Har med andra ord inget att blogga om idag. Empty empty... Desperate Housewifes nästa, sen sova. Natti natti!

Trött som satan

Äntligen hemma. Fasiken vad slut man är idag då. En dag till, sen är jag ledig på torsdag =) Nu måste jag börja laga mat, annars kommer jag sjunka in i soffan och aldrig gå upp igen. Hörs senare då. Kramish!

RSS 2.0